Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Ari Santaselle kenkää!

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Trimmer, 30.09.2016 klo 20.15.

?

Milloin kenkää?

 1. Nyt

  61 ääntä
  43,3%
 2. Jouluna

  14 ääntä
  9,9%
 3. Keväällä

  4 ääntä
  2,8%
 4. Antaa jatkaa

  62 ääntä
  44,0%
 1. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ei Lehterä sovi sikälikään, että SaiPan valmentajan pitää perinteisesti olla entinen SaiPan pelaaja, mieluiten kapteeni tai sitten SaPKon päävalmentaja. Sen etemmäs ei katsella, tietty sisäsiittoisuus täytyy säilyttää organisaatiossa. Kyllä meidän hyvin menestyneiden A-junnujen valmentajista leivotaan liigaan valmentajia, oman organisaation sisältä se paras osaaminen löytyy...jne.

  Jos nyt kuitenkin päädytään siihen, että tää kapteeni/junnukoutsit tie sakkasi tällä kertaa, niin vaihtoehdoksi jää siis Räsäsen Pasi SaPKosta.
   
 2. startin13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Sieltähän se itseasiassa tuiikin pienellä puristamisella: Mälkiän "veljekset" eli Janne ja Simo puikkoihin, ei tuosta nykymenosta voi paljoa enää pudottaa tasoa, joten riskitön veto.

  Olettaa sopii että molemmille janareille ko, kuvio kävisi. Pääsisi kokeilemaan hommia valtakunnallisella tasolla paineettomassa ympäristössä. Kevään koittaessa voisi tunnustella puolin ja toisin onko yhteisiä intressiä olemassa ja mikä on miesten markkinahinta.

  Tero Lehterään verrattuna olisi saipalainen veto. Mitään länsirannikon kavereita ei kannata tänne raukoille rajoille ajattaa, ei ne pärjää täällä.
   
 3. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Ootko sä kattonut niitä Lehterän silmäpusseja? Niillä on niin jäätävä katu-uskottavuus, että ne menisi täällä aivan loistavasti. Vielä kun haettaisiin tuolta rajan toiselta puolelta joku kuuma fitnesmisu kainaloon, joka olisi 24/7 paakkelit naamassa, niin kukaan edes tajuaisi että se on jostain lännestä tullut. Siinä olisi ainakin camp meno kohdallaan.
   
 4. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Selin-Pikkarainen-kaksikko lie vielä vapaalla, joten nyt siihen rakoon uusi yritys Lappeessa? Nykykolmikolla kuuhun ei mennä, tuskin edes pleijareihin, joten hallituksessa herätys. Ilman satsauksia ensi kaudesta tulee tätäkin surkeampi, ja sitten ollaankin jo mestiksen keskikastia.
   
 5. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Viime vuonna Tirkkosen SaiPa ei voittanut Sporttia kertaakaan? Santasen SaiPa on tällä kaudella voittanut Sportin kolmesti. Keräten Kotkapaidoilta 7 sarjapistettä.

  Eteenpäin on siis menty.;D
   
 6. PatrickKane95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ottaisin koska tahansa Tomekin loppukaudeksi Sannin tilalle jos saisi kenkää Sportista (tuskin saa mutta ainakin kannattajat toivovat). Tulisi ainakin vähän tunnetta penkin taakse eikä vaan tyhjyyteen tuijottavaa kädet munissa seisoskelevaa muumiota.
   
 7. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Ottakaa Mattila. Sekin osasi katsella tyhjyyteen.