Ilmoitukset

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Nimimerkin Ishmael henkilökohtaisuus toista kirjoittajaa kohtaan HIFK-osiossa palkitaan viikon lomalla.

Nimimerkki Emu1 kasvatti TPS:n yleisömääriä viestillä, jonka sanoma on Tämä!. Tällä palstalla tuollaisesta tuotoksesta saa viikon pelikiellon 4§:n perusteella.

Ari Santanen SaiPan päävalmentajana

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Trimmer, 03.11.2015 klo 16.05.

 1. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Niin, tuleva päävalmentajahan nuo apuvalmentajat itselleen valitsee. Näin ainakin SaiPan johtohenkilöt asiaa kommentoivat.
   
 2. Hepitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jos tarkoituksenasi on ilmaista, että oletat koko valmennusryhmän vaihtuvan uuden valmentajan myötä, kannattanee virkettä vähän muokata.
  Jos taas tarkoitit, että kaikki jatkavat, niin virkehän on täysin oikein.
  Ihan halusin varmistaa mitä tarkoitit?
  -H-
   
 3. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Joo, ei toki voi. Saa nähdä löytyykö Sannille joku rooli tai haluaako yleensä missään muussa tehtävässä jatkaa,
   
 4. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jaa on vielä? No voihan se ollakin niinkin, jotenkin oli tullut sellainen fiilis, että onko katsomovalmentajia enää yleisesti käytössä. Sitä en tiedä, että miten lie SaiPalla.
   
 5. HPK:n Antti Pennasen ajatuksia viime kaudesta ja suomalaisesta jääkiekkovalmennuksesta. Joku voisi tehdä yhtä kattavan haastattelun Ari Santaselle. Olisi kiva kuulla mikä meni pieleen ja yleensäkin Santasen visiot pelistä nimellä jääkiekko? Itselle ainakin jäi aika paljon epäselväksi mitä Santanen viime kaudella yritti...

  http://www.jatkoaika.com/Haastattel...-uskomukset-voittaa-voit-monella-tapaa/189656
   
 6. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kyllähän Sanni yritti peluuttaa hyvinkin kiekollista pelitapaa, siinä vain kävi niin, että kiekkokontrollin varmuus ei ollut jostain syystä korkealla tasolla. Omassa päässä paljon kiekon menetyksiä ja lukuisia vastustajan maaleja niistä. SaiPa pärjäsi hurlumhei-kiekossa aika hyvin CHL:ssä jopa tuolla ohuella rosterilla. Liigassa keskialueen laadukas ylitys ei usein onnistunut, yritettiin kerta toisensa jälkeen laitojen kautta, mutta eihän viisikon etäisyydet useinkaan olleet kohdallaan. Ylipäätään uskonpuute vaivasi koko organisaatiota, tai siltä se ainakin vaikutti. En tiedä miksi näin. Toivottavasti jatkossa löytyy punainen lanka ja Tertsi saa joka jätkän siihen messiin!