Ilmoitukset

Nimimerkki Fremont provosoi porilaiskannattajia viime lauantaina Liigan otteluseurannassa. Siitä sai palkinnoksi viikon pelikiellon.

Nimimerkki Hedonist huilaa viikon provoilustaan Kärpät-Lukko otteluketjussa.

Nimimerkki Lemieaux huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella. Rikkomus löytyy HIFK:n kausiketjusta.

Nimimerkki Tuen Vety miettii viikon mitä tarkoittaa hyvän maun käsite. Tuotos löytyy Liigan erotuomarien-ketjusta.

Nimimerkki Erkka Lapanen huilaa kuukauden provoisoinnissa, joka kohdistuu taas kerran Jokerit-kannattajiin. Viesti löytyy vapaan keskustelun Väkivallanteot-ketjusta.

Antti Mäkinen

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana Barnes, 15.04.2015 klo 19.54.

 1. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Lainaus:
  Tämä oikeastaan kertoo kaiken siitä että Mäkinen on aina oikeassa. Jos olet erimieltä olet väärässä!
   
 2. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Joo, nyt hieman Mäkisen ärsyttävyyttä makustellut, Nyholm ei edes ollut niin ärsyttävä kuin muistin, joten sanat takaisin. Pari kertaa jopa hienosti "servasi" Mäkisen, niinkuin esimerkissäsi.

  Silti.. eikö tuonne saa jotain vähemmän narsistia, kuin Antti. "No siis itse Väncuuver Cänuksin organisaatiossa lähennä olleena" ei jumalauta.
   
 3. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kyllähän Mäkiselläkin on hetkensä ja tietoa NHL-kiekosta löytyy paljon. Värikkäästi ja kärkkäästi esiintyminen on välillä paikallaan - esimerkiksi mouhoaminen Taylor Hallin kohtalosta oli ihan hauskaa kuunneltavaa ja oli siinä pointtinsakin. Toisaalta Mäkisellä tuntuu olevan vaikeuksia ymmärtää mielipiteen ja faktan eroa. Jos joku on eri mieltä, niin se on väärin ja se täytyy kumota huutamalla päälle oma mielipide.
   
 4. puukädet Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #71
  Hävettää kuunnella tuota Mäkistä näissä Jokereiden peleissä ja tuota ison miehen itkua jokaisesta tuomareiden ratkaisuista. Oli kuinka selvä jäähy tahansa, niin aina pitää vähän itkeä. Muutekin aivan helvetin ylimielinen asenne kaikkeen KHL:n hommia kohtaan. Jos ei muuta, niin sitten itketään kuvanlaadusta ja mitä tämä herra nyt sitten ikinä keksiikään. Muka hauskoja vitsejä ja samaa jankutusta pelistä toiseen. Pitkästä aikaa itse tilasin Viasatin kanavapaketin ja parin pelin jälkeen alkaa jo riittämään tuo Mäkisen itkeminen. Ymmärrän toki sen että lähtökohtaisesti on Jokereiden puolella peleissä, mutta kohtuus tässäkin olis hyvä olla. Eritoten nuo ylimieliset naurahdukset saa verenpaineen nousemaan itselläni. Lapsellista toimintaa.
   
 5. Bunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Coyotes, Thrashers
  Monta sataa NHL selostajaa on varmaan tullut kuultua, eri broadcasteissa ja voin sanoa, että kaksi selvää stood out jätkää on löytynyt, Antti Mäkinen ja Steve Goldstein. Tässä on kaksi jätkää joiden selostuksen kuuleminenkin, tuo mielenkiintoa tylsempäänkin otteluun. Mäkisen epäonni, että joutuu selostamaan suomenkielillä ja ollen pienen kansan sylkykuppi. Mäkinen on liian hyvä selostaja tavalliselle kansalle.
  Enkä usko, että Jokereiden pelejä lukuunottamatta Mäkinen syttyy mistään KHL kiekosta. Mäkinen on toiminnan miehiä, ja lentokenttä kaukaloiden Petri Kontiolat tuskin kovin massiivisia adrenaaleja herättelee.
   
  Viimeksi muokattu: 25.02.2017 klo 19.24
 6. godspeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves alkoi kiinnostamaan
  @Bunder tarkoittaako tämä siis sitä, että on vaikea olla nöyrä kun on niin vitun hyvä?
   
 7. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Juurikin näin. Antti Mäkinen on VilleLeinon sanoin GOAT Suomessa omassa lajissaan.
   
 8. Mr.X Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Juuri näin. Aina löytyy valittajia ja luonnollisesti myös niitä, joille ei vaan maistu. A.Mäkinen on kuitenkin valtaosan mielestä ihan suvereeni lajissaan muihin kotimaisiin kollegoihinsa verrattuna. Toivottavasti jatkaa muutamista soraäänistä huolimatta samaan malliin.
   
 9. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Jaa, mielestäni Mäkinen on ollut suhteellisen ymmärtäväinen KHL:n tuomaroinnin suhteen, joka on ollut kyllä sanalla sanoen poukkoilevaa. Useasti on kuullut Mäkisen sanovan, että joku tilanne on "vihellettävissä". Paska sanonta, koska jos tuolle linjalle lähdetään, niin siellä jäähyaitiossa istuu aina joku. Enemmänkin tulisi huomioida, että oliko vihellys linjassa ja pelin mukainen ja kuten sanoin, KHL:ssä se linja poukkoilee suhteellisen paljon. Silloinkin, kun venäläisjoukkueet ovat keskenään askissa.
   
 10. lasaleiko Jäsen

  En ole muutamaan vuoteen enää Mäkisen selostuksia jaksanut kununella. Pitäisi ehkä niin tietäisi onko tekeminen parantunut. Aikoinaan häiritsi se että pystyi ilmaisemaan kaikki asiat mahdollisen monimutkaisesti ja siinä samalla kentällä tapahtui vaikka ja mitä.

  Mutta miksi kirjoitan tähän ketjuun, niin syynä on nuo Viaplay Urheilun lähettämät live-lähetykset Stanley Cup-finaaleista, mitä (ainakin) Facebookissa pystyy seuraamaan. Siellä käsittelevät Ikan kanssa tapahtumia finaalien ympäriltä ja joskus mennään ohi aiheenkin, mutta koko ajan rennolla asenteella. Ovat muuten parempaa sisältöä kuin yksikään selostamansa peli. Jotain tämän tyylistä voisi tehdä pysyvästi jatkossakin Viaplaylle. Taitaahan siellä se joku aamusetti jo ollakin, mutta sitä en oo uskaltanut katsoa ihan niiden selostusten perusteella.

  Pitää varmaan siitä huolimatta yksi finaalikin katsoa Viasatin lähetyksenä. Ihan jo senkin takia, että siellä on kommentaattori nyt mukana. Sekään ei liian yleistä suomalaisessa jääkiekkoselostamisessa ole. Tiedä vaikka toimis.
   
 11. Algo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mäkinen luulee vähän liikaa itestään ja aina suomalaisten puolella. Onhan se ymmärrettävää mutta ei toimi mulle.