Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Alle varausikäiset tulevaisuuden lupaukset

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana dangler, 04.03.2012 klo 19.04.

 1. LeonJ#21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
  Aatu Räty ja Eero Niemi tosiaan olleet kovassa vedossa eilen Ruotsia vastaan U-16 maajoukkueiden välisessä back-to-back pelissä. Rädylle 1+1 (kahteen viimeiseen Ruotsipeliin 1+3 ja neljässä u-16 pelissä tällä kaudella tehot 2+7=9) ja Niemelle tehot 3+1 eilisessä 6-3 voitossa Ruotsista. Myös Oliver Suni maalitilastoon kuten myös Valtteri Karnaranta (joka myös Niemen ja Rädyn tavoin 2021 draftin osastoa).

  Parista pätkästä missä nuita maaleja näytetään niin näkee sen kumpi syöttää ja kumpi tehtailee verkon tötterölle. Vaikka pari klippiä löytyy missä Räty ja Niemi ovat kahdella yhtä vastaan ja kahdella nollaa vastaan Ruotsia vastaan niin Räty ei edes ajattele tekevänsä itse vaan antaa kaverin viimeistellä omalla taidollaan.

  Tämä lieneekin Rädyn pelaajaprofiili myös ihan statseistakin päätellen että "minä jaan ja kaverit naatiskelee tyhjäänkin rysään". Lisäks myös U-16 maajoukkuepelissä Saksaa vastaan aiemmin syksystä Rädyn pelaajaprofiilissa lukee raporttien perusteella: "Epäitsekäs pelaaja, joka varustettu loistavalla syöttötaidolla ja erinomaisella pelinäkemyksellä. Omaa kokoisekseen hyvät teränkäyttötaidot nopeissakin käännöksissä ja muutenkin nopeutta riittää suorassakin luistelussa. Takakarvaa myös puolustussuuntaan aktiivisesti"

  Kuulostaa siis melko kokonaisvaltaiselta paketilta noin niinkun myös ikäisekseen.
   
 2. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Olisivat nyt laittaneet Simontaipaleen Rädyn ja Niemen rinnalle edes tähän kolmanteen otteluun, niin olisi voinut saada pistetilinsä auki U16-maajoukkueessa. Noh, jospa sieltä tulisi kovemmat näytöt vuotta vanhempien mukana reilun viikon kuluttua.
   
 3. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Simontaipaleen tavoin 2020 draftikäluokkaan kuuluva Anton Lundell on muuten pelannut 11 ottelua nuorten SM-liigassa ja vieläpä yli piste per peli -tahtia! Kasassa on tehot 4+8. Kolmas 2020 draftin hyökkääjälupaus, Veeti Miettinen, summasi nuorten SM-liigan alkusarjassa 25 otteluun tehot 6+8.

  Kaikki kolme pelaajaa nähdään joulun jälkeen pelattavassa U17-turnauksessa.
   
 4. LeonJ#21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
  Simontaipaleen urapolku muistuttaa monessakin mielessä vähän Patrik Laineen vastaavaa polkua junnuna. Kasvupyrähdyksen lisäksi polvivammaa kesken kauden ja harjoittelusta joutunut vähän tinkimään. B-junnuissa kuitenkin hurja alku ja oli jossain vaiheessa 3 pistettä per peli tahdissa.

  Jos lähemmin mennään tulostaulun taakse, mitä itse olen käsittänyt niin nyt peleihin paluunsa jälkeen Kasper sai melko mukavasti vastuuta B-junnujen pistepörssiä johtavan Jami Krannilan ja Jere Kivimäen kanssa (Tapparan ykköstykit). Silti olen vähän ollut edelleen sitä mieltä että joko massan lisäys tai sitten tämä alkukauden loukkaantuminen on verottanut jaksamista kestävyyspuolella, joskaan se ei kaverin peliälyä sen sijaan ole heikentänyt. Vaikka pisteitä ei ole ropissut aivan niin hurjalla tahdilla niin mielestäni Kasper edelleen löytää sen vapaan tilan ja jaksaa puolustaa kiekottomanakin asettuen hyvin myös syöttölinjoille peitoksi.

  Lisäksi näkemässäni pelissä missä Kasper pelasi en ollut täysin vakuuttunut Tapparan pakkien kiekollisesta osaamisesta, joskaan se ei nyt aivan onnetontakaan ollut. Tämä siis myös lisännyt tuota Kasperin kiekotonta pelaamista ja välillä kaksinkamppailupelaamista, joissa on pärjännyt älynsä turvin enemmän kuin fyysisten ominaisuuksien vuoksi. Yksi peli toki pieni otanta mutta kokonaisuutena täytyy sanoa että pelkästään Kasperin niskaan ei ole syytä liikaa johtajuutta kasata tässä vaiheessa, koska kokeneempiakin siihen löytyy ja tuloksen taakse katsoen mielestäni pelannut kuitenkin kypsästi vaikka luistelu ei ehkä tosiaan ole ollut sillä tasolla mitä odotettua. Mutta ei tuo pistemäärä nyt huono ole missään nimessä ja tuo 1.90 points per game ratekin on samaa ikäluokkaa olevaa Oliver Sunia parempi (joskin Sunilla toki enemmän pelattuja otteluita ja näin ollen sillä tavalla turha vertailla).

  En tiedä mikä Kasperin rooli on ollut näissä maaotteluissa, mutta uskon kyllä että U-17 peleissä on parempaa luvassa tuloksenteon osalta.
   
 5. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ei missään nimessä ole huono, päinvastoin. Olihan se paluu kaukaloihin sen verran hurja, että siksi varmasti valittiinkin molempiin maajoukkueisiin.

  Lainaus:
  Sitä minäkin ihmettelin, että miksei nostettu toiseen tai kolmanteen otteluun kahteen ylimpään ketjuun. Outoa muutenkin peluuttaa hänen tasoistaan lupausta vasta kolmannessa ketjussa. Toivottavasti saa vuotta vanhemmissa vastuuta esim. Kakon tai Nikkasen rinnalla.

  Käytännössä merkityksetön turnaushan tämä alle 16-vuotiaiden Finnkampen vasta oli. Tuskinpa Simontaival joutuu esimerkiksi ensi kauden U17 WHC:ssä kolmosketjussa pelaamaan. Se kun on 02-ikäluokan ensimmäinen merkityksellinen turnaus. Ja sitä ennen on vielä monta muuta turnausta aikaa kerätä koviakin pistelukemia maajoukkuepaidassa.

  Edit. Kakko ja Nikkanen ovatkin U18-maajoukkueen turnauksessa. No onpa siinä 01-ikäluokassa onneksi sen verran laajuutta, että löytyy paljon muitakin hyviä mahdollisia ketjukavereita kuin he. Jospa sitä nähtäisiin sitten "2020 draft" -ketju Simontaival - Lundell - Miettinen.
   
  Viimeksi muokattu: 18.12.2017 klo 13.53
 6. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Rädyllä nyt kahdeksassa U16-maaottelussa tehot 6+10=16.

  Harvemmin on tuolla tahdilla pisteitä tehtailtu:
  http://www.eliteprospects.com/leagu...me=Finland U16 (all)&nation=&nationname=&age=
   
  Viimeksi muokattu: 30.12.2017 klo 16.29
 7. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Viimeksi muokattu: 20.01.2018 klo 10.44