Aleksander Barkov jr. NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Schröder, 01.07.2013 klo 14.57.

 1. adolf Jäsen

  Barkovia vastaan on luultavasti aika vittumaista pelata, kun se on noin hyvä kaikessa ja fyysisesti sellainen gorilla ettei taatusti ole taklauksillakaan helposti horjutettavissa.
   
 2. Hantta1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  Lainaus:
  Niinpä, ja kun rauhallinen kaveri niin voisi kuvitella että ei pienestä hiilostuksestakaan anna pelin levitä. Siinä jää kaveri vähän aseettomaksi kyllä
   
 3. Hejony Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi
  Hämmentävää ja hiukan harmillistakin, ettei Sasha saanut syöttöpistettä ihan komean nousun päätteeksi tuohon Dadonovin jälkimmäiseen maaliin viime yönä. Nähdäkseni tuollaisista ja toisinaan epäselvemmistäkin tilanteista on NHL:ssä tyypillisesti syöttöpinnat säilytetty, mutta ei valitettavasti tällä kertaa.
   
 4. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Vähän tainnut mennä liigat nyt sekaisin. SM-liigassa riittää, että kapteeni käy tuomarilta pyytämässä syöttöpisteen ja sellainen jaetaan. NHL:ssä nämä katsotaan videolta ja jos videolta jokainen pystyy näkemään, että vastustaja (esimerkiksi vaikkapa Monahan) syöttää kiekon maalintekijälle (esimerkiksi vaikkapa Dadonov), tällöin syöttöpisteitä ei jaeta.
   
 5. JoukaHainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers ja Jaromir Jagr
  Lainaus:
  Ellei kyseessä ole Crosby tai McDavid.
   
 6. Hejony Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi
  Lainaus:
  Yep, ihan niin kuin nähtiin viime yönä tuossa Floridan voittomaalissa.
   
 7. Vatso Jäsen

  No onhan noissa tilanteissa nyt aika paljon eroa, toisessa pelastetaan kiekko maaliviivalta Barkovin laukauksen jälkeen ja toisessa pakki söhlii kiekon vastujalle jo ennen ensimmäistä laukaustakaan.

  Yleensä reboundeista saa syötöt ja tuo viime yön tilanne menee helposti tuohon kategoriaan.
   
 8. Zohan Jäsen

  Tuskin ikinä noin selvästä tilanteesta jätetään syöttöpisteitä antamatta.

  Itse matsista. Barkov oli kyllä taas vaarallinen melkein aina ollessaan kentällä. Kyllä tuo Huby - Barkov - Dadonov toimii erittäin hyvin.
   
 9. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Onhan Barkovin lento jotain ihan käsittämätöntä, liigan top 10:ssä aloitusvoitoissa, johtaa alivoimamaalitilastoa, on pelannut piste per peli-tahtia joukkueen raskaimman puolustusvastuun kantajana alemman keskikastin joukkueessa +5-lukemalla ja "edistyneemmät tilastotkin" tykkäävät. Mikäli Bergeron ei olisi niin jumalmoodissa tällä kaudella, saattaisi tämä olla Barkovin ensimmäinen Selke-kausi.
   
  Viimeksi muokattu: 20.01.2018 klo 14.40
 10. IceMaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trashers, Flyers
  Lainaus:
  Montaa peliä en ole nähnyt, vaan suurin osa tulee katsottua higlightien kautta. Onhan se huikeaa, että noin 10 minuutin koosteessa yli puolet on usein Barkovia. Loistaa molemmissa päissä. Helposti vielä unohtuu miehen ikä..