Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Aleksander ”Sasha” Barkov jr.

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana Pate, 25.09.2011.

 1. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
 2. karotenoidi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Canucks, PYRY
  Lainaus:
  Kiitän. Mielenkiintoinen (lue: omituinen) lausunto pappa-Barkovilta kyllä suhteuttaen pojan omiin kommentteihin, joita on jaellut vuosien varrella. Liekö suunnattu enemmän venäläisyleisölle: "ylpeitä venäläisiähän meidän perheessä kaikki ollaan ja kotkapaita on kunnia-asia"? Poika itse on kommentoinut useaan otteeseen olevansa kaksikulttuurinen: kotona venäläinen, sen ulkopuolella suomalainen (mm. YLE). Aika usein saa kommentoida tuota maajoukkue-edustusasiaa, ja tuossa samassa jutussa sanoo näin:

  Lainaus:
  Toinen mielenkiintoinen kysymys on, olisiko poika-Barkovilla edes ollut oikeutta edustaa Venäjää? Tätä asiaa kun aloin googlettamaan, päädyin lukemaan tuoreehkoa TSN:n juttua kanadalaisamerikkalaisesta 1996-syntyneestä kolmoskierroksen NHL-varauksesta Jake Walmanista (Elite Prospects). Puolustaja oli kasvanut Toronton alueella, mutta pelaa toista kautta Yhdysvaltojen yliopistoliigassa. IIHF eväsi oikeuden edustaa USA:a, koska Walman ei ollut pelannut maassa kahta kokonaista kautta.
   
 3. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Jesse Niinimäki varattiin numerolla 15. Ei ole mitään perusteita olettaa, että 2010-luvun puolivälissäkään noilla hujakoilla varatut pelaajat olisivat todennäköisiä NHL-huippuja jatkossa. Vastaavasti siellä ihan ykköspickin kintereillä varattiin kyllä Niinimäen draftinkin aikoihin aika kovia nimiä. Siksi joidenkin niinimäkien ja joelarmioiden vetäminen mukaan keskusteluun Laineesta ja Puljujärvestä, jotka varattaneen sijoilla 2-4, on täysin harhaanjohtavaa. Toki tälläkin palstalla usein näkee Laineen ja Puljun kohdalla näitä "eipäs innostuta liikaa, eihän ne Granlund ja Armiakaan ole mitään supertähtiä, vaikka ykköskierroksella varattiinkin" -analyysejä. Siinä unohtuu aivan täysin se, että kakkosvarauksen ja ysivarauksen odotusarvoissa on valovuosien ero. Monelle suomalaiselle tuossa ei ole kovin suurta eroa, kun onhan ne molemmat "ykköskierroksen varauksia".
   
 4. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Tai ihan samalla tavalla voimme kysyä, että liekö nuoremman Barkovin lausunto suunnattu enemmmän suomalaisyleisölle? No jos kerran on sanonut itse olevansa kaksikulttuurinen niin siinä lienee vastaus näihin pohdintoihin. Eivätkä nuo isä ja poika Barkovin lausunnot ole mielestäni mitenkään ristiriidassa. Eiköhän isä tiedä, millainen perhe heillä on ja miten pojan maajoukkue aikanaan valkkaantui.
   
 5. Maikkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, HIFK, Liverpool
  Onnea Sasha.
  Nyt kuusi vuotta Floridan lämmössä ja sitten parhaassa iässä 26 vuotiaana sopimus sellaiseen joukkueeseen, jossa voi kannua nostella.
   
 6. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Onpa minusta äkkiä tullut Sasha fani. Oikeastaan kaikki alkoi viime olympialaisissa ja kuinka rikki olinkaan loukkaantumisen takia. Miehen huumori on myös ihan hauskaa, tuskin Komarov Torontosta asti tulee tiedotustilaisuuteen vai onko Maple leafsiellä ottelu siellä suunnalla?

  Jättisopimuksen saanut Barkov kiitteli Kevin Spaceya - kutsui Komarovin
   
 7. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
 8. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Kai se on sitten pakko ensi yönä valvoa hiukan. Komarov ehdottomasti yksi kauden yllättäjistä ja ollut pitkään suomalaisia suosikkipelaajiani. Barkov varmaan kiittää sopimusta tekemällä ja syöttämällä pari hassua.
   
 9. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Lainaus:
  Eiku Tallon laittaa Panthersin siihen kuntoon että sitä kannua voi nostella siellä Floridan lämmössä.
   
 10. Maikkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Joo. Tallon on käymässä Tampereella lähiaikoina. Kuulemma Saravon perässä. Kuullut Peksin vireestä ja haluaa miehen palmujen alle eläkepäiviksi.