Ilmoitukset

Nimimerkki Lihapiirakka on asetettu kuukaudeksi pelikieltoon, sillä sääntöjen 10§ koskee myös "Moro henkilö X!"-viestejä.

Nimimerkki Nils Andersson nappasi täysin turhista viesteistään viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n perusteella. 

Nimimerkki Zeta03 kävi useamman viestin voimin provoamassa Lukko-osiossa ja tämän vuoksi hän saa viikon pelikiellon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki BigRedBob kirjoitti Karalahti-ketjuun täysin turhan viestin ja on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Myös nimimerkki huhupuhe on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Hänen kohdallaan rangaistus tuli viestistä, jossa oli lainauksen lisäksi vain yksi sana.

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella,

Aamujäät –hyväntekeväisyysturnaus Turussa 15.4.2017

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana Viitossentteri, 29.03.2017 klo 02.35.

 1. Viitossentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NY Rangers ja JarPa
  Turkulainen harrastekiekkojoukkue Jarin Pallo ja NHL-legenda Saku Koivu järjestävät hyväntekeväisyysturnauksen Impivaaran jäähallissa, Turussa lauantaina 15.4.

  Päivän aikana pelataan kahdeksan joukkueen turnaus, jossa on Jarin Pallon lisäksi turkulaiset Basso ja Kopla, sekä muualta Suomesta Reidars (Rovaniemi), PHC JKL (Jyväskylä), JHC Helsinki, HC Rainbowmen (Helsinki) ja Hoskey Lobsters (Jyväskylä). Turnauksen finaalin jälkeen joukkueista koostuva "tähdistöjoukkue" kohtaa turkulaisia kiekkolegendoja.

  Keräämme turnauksen yhteydessä rahaa lasten syöpähoitoihin ja pienikin sijoitus kukkarossa auttaa. Haastan siis jatkoaikalaiset tekemään seuraavaa:
  1. Avaa sivusto https://aamujäät.fi ja lue ohjeet "lahjoita"-välilehdeltä
  2. Avaa verkkopankkisi
  3. Tee lahjoitus hyvää tarkoitusta varten
  4. Hymyile
  5. Tule paikalle katsomaan