Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

A trip down the memory lane

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Gags, 05.11.2005 klo 16.10.

 1. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, North Atlantic Hawks
  @Mr.Fox , olet hieno kiekkomies, fani jota voi arvostaa. Muistan nuo tunteita herättävät pelit, urheilulliset taistelut elävästi. Saku Koivu ärsytti minua jossain vaiheessa, mutta maju ja NHL-ura kummasti saivat takkini kääntymään. Joskus aikoinaan Ducksien kotipalstalla pyrin kehittämään amerikan kiekko-englantiani Sakun puolustamiseen, ja myönnän, ehkä yritin viilentää heikäläisten ja meikäläistenkin Teemun one more year-hehkutusta...

  Otto on varmaan aivan itse vilpittömästi värkännyt tuon videopätkän, myös tribuuttina Tepsille. Perrinin nykyiselle seuralle.

  Olihan se maila kieltämättä varsin korkealla aikoinaan. Mutta jospa kuvakulma vääristää, tuomarit näkivät omalta tasoltaan... mutta joo, kyllä noita aikoja kaipaan.
   
 2. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Ai että! Kiitos Mr.Fox, joskus me vielä kohtaamme. Ennemmin tai myöhemmin.
   
 3. Aake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta 1983, HJK
  Yhdyn edellisiin. Nuo ajat olivat (toistaiseksi ainakin) Jokereiden parasta aikaa ja Otto kaikista suurin. Saku Koivun kohdalla itsellänikin kääntyi nopeasti kelkka ja keräsin ison pinon miehen kiekkokortteja. Harmittaa ettei Saku päässyt cup contenderiin NHL:ssä. Jukka Koivu sen sijaan ärsyttää edelleen. Täysin epäloogista, tiedän, mutta kiekkofanina pidätän itselläni oikeuden ärsyyntyä 20 vuoden takaisista subjektiivisesti muistetuista tapahtumista.

  Sen verran tässä vanha herää kun puhutaan tuosta Janeckyn ja-maalista että pitää kommentoida. Ei ollut korkea maila ;). Vuonna 1994 sai pelata kiekkoa omien olkapäiden korkeudella. Sääntö yläriman korkeudesta tuli voimaan myöhemmin.
   
 4. cheap_shot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
  Osaako kukaan kertoa kuka on Jokereissa vaikuttanut Kari Puolimatka? Ei ole eliteprospectiskään urasta tietoja kuin Kärpistä ja Jokereista kausi, ikä ym. tiedot loistavat poissaolollaan.