Ilmoitukset

Nimimerkki Ishmael on saanut kahden viikon pelikiellon HIFK-osion henkilökohtaisista hyökkäyksistä. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

A-nuoret

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana NaNi, 13.05.2010 klo 21.31.

 1. Ole Fart Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ja Jokereiden A-junnuthan ovat jo pitempään räpiköineet playoff-viivan tuntumassa siihen malliin että nyt on pakkovoiton paikka jäljellä olevissa peleissä tai kausi päättyy vähän miesten jälkeen.
   
 2. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 3. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  A-junnujen kesärinki on julkaistu. Muuten en vielä kerennyt tarkemmin katsomaan, mutta lupaavan Samuel Salosen nimi puuttuu listalta. Voi olla, että nimi löytyy vielä B-junnujen listalta, onhan kyseessä vasta vuonna 2000 syntynyt pelaaja. Toivottavasti muut seurat eivät ole vieneet...

  A-nuoret | Jokerit.com

  Eliteprospects.com - Samuel Salonen
   
 4. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kertoo kyllä karua kieltä siitä millaiseen tilaan Jokereiden junioritoiminta on ajettu muutamassa vuodessa. Imua joukkueeseen ei ole yhtään ja lupaavimmat lähtevät pois viimeistään A-junnuiässä.

  Kauas on tultu Kekäläisen ajoista, kun A:ssa pelasivat mm. Korpisalo, Kaskisuo, Lankinen, Keskitalo, Lindbohm, Lindell, Lintuniemi, Saari, Sneck, Rantakari, Kiviranta, Turunen, Hännikäinen, Lahtinen, Mustonen, Karjalainen...Tänään julkaistusta kesäringistä maajoukkueringissä taitavat olla ainoastaan Moilanen ja 01-syntynyt Hatakka.
   
 5. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä. Erittäin surullinen käänne, joka tulee heijastumaan Jokerien toimintaan vielä pitkään. Kuten olen jo pitkään sanonut, junioritoiminnan alasajo on yksi koheloseikkailun surullisimmista sivuvaikutuksista.
   
 6. liigajyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuosimallia 1983
  Niin tämä junnutilanne ei yllätä ketään .
  S.Immonen A.ssa ja Niskanen B.ssä takaavat viimeistään sen ettei imua muualta ole yhtään.
  Samuel Salonen tähyili paikkaa Amerikoista ja saattaapi sinne hyvinkin siirtyä .
  Kun miettii vielä yhdistelmää Jokerit ja KHL 5 vuotta niin mitä on tämä junnupolku sen jälkeen on.
  Toki Vuorinen kehui kuinka esim Rantaeskola Kiekko- Vantaalla on kehittynyt , joo varmasti on mutta on edelleen kaukana esim Liiga tasosta.
   
 7. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Olisi edelleen kiva kuulla siitä, miten junioritoiminta on "ajettu alas". Oletko käynyt katsomassa Jokerien juniorien pelejä tai perehtynyt seuran toimintaan junnutasolla? Kannattaa katsoa myös sitä, paljonko Jokereista on lähtenyt laadukkaita pelaajia Pohjois-Amerikan juniorisajoihin. Tämä ei ole mikään Jokereita koskeva ongelma, vaan sama tilanne on muissakin seuroissa, jotka kasvattavat säännöllisesti tuon tason pelaajia. Listalta löytyy mm. Linus Nyman, Sami Moilanen, Olli Juolevi ja Otto Somppi.

  Joo, A:sta edustukseen ei ole enää yhtä helppoa nousta; nyt seuraava steppi on Mestis. Jokerit tuottaa edelleen kansallisella tasolla paljon hyviä nuoria pelaajia. Osa lähtee pois ja osa jatkaa A:han asti.

  Varmasti toimintaa voi sielläkin parantaa, mutta mistään alasajosta en puhuisi.
   
 8. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ilman liigassa toimivaa yhteistyöseuraa junnutoiminta tulee pysymään huonona, sillä potentiaaliset ammattilaiset tietysti valitsee sellaisen seuran, jossa pelaajapolku on parempi. Jokerithan pystyy tarjoamaan A:n ja mestiksessä kivaa, mutta edustukseen ei ole mitään asiaa. Muualla pääsee melko helposti liigaan...Kyllä ne tietää, että Sneck olisi ansainnut enemmän peliaikaa, mutta peliesitykset ei korreloi Jalosen Jokereissa vastuun määrään. (Tässä kohtaa voisi myös tuoda esiin sen, että miten eräs kolmikko sai vastuuta esityksistään huolimatta.) Joten ei ne junnut ole niin tyhmiä, että valitsisivat huonommat lähdöt kuin muualta voi saada. Eikä koko syytä voida laittaa ns herrasmiessopimuksen piikkiin, kyllä omassa pesässäkin on onnetonta toimintaa. Ihan ekaksi nostaisin junnujen valmennuksen; jos polussa on valittamista, niin kilpailuetu pitäisi hankkia osaamisella. @liigajyrä jo valaisi tätä viestiä kirjoitettaessa asiaa.

  Kun kerran muukalaislegioona on hakusessa edustukseen, niin miksi edes pyörittää junnutoimintaa? Siinä toimistolle pohdittavaa.
   
 9. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Lainaus:
  Sneck on tällä hetkellä hädin tuskin liigapelaaja, joten en kyllä hevin näe, että Sneckille olisi pitänyt antaa Jokereissa enempää peliaikaa. Jalosella ei myöskään ole mitään tekemistä Sneckin taannoisen peluutuksen kanssa.
   
 10. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämäkin on totta. Mutta Jokerien edustuksessa hän erottui edukseen. Et kai sitä kiistä?
  Lainaus:
  Kukas siitä päätti?
   
 11. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Lainaus:
  Erkka ja Hantta kaiketi. En kyllä muista hirveästi Sneckin otteista, mutta ihan kohtalaisesti se taisi kentällä selviytyä. Sheltered minutes-meiningillähän se veti vastustajan heikompia ketjuja vastaan.
   
 12. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ja pahoittelut taas kerran, Gymer piti kirjoittaa, mut nimet ei pysy järjestyksessä. Ei oo eka kerta eikä jää viimeiseksi. Huono nimimuisti ja hyvä kasvomuisti, niin se vaan on hyväksyttävä.
   
 13. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Mietitään. Kaveri pelannut kuluneella kaudella A-junnuissa 13 ottelua. B-Junnuissa 35. 20+25=45. Lisäksi on oman ikäluokkansa maajoukkueringissä. Niin ei kai kukaan oikeasti ajattele että tällaisten meriittien omaava nuori pelaaja olisi B-junnujen kesäringissä. Aivan varmasti Salonen on siirtymässä muualle.
   
 14. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Ei esittänyt kyllä yhtään mitään sellaista, jolla olisi pitänyt ajaa edes Hishonin edelle kokoonpanossa. On tämä käsittämätöntä paskaa, että heti jos joku oma junnu pääsee pelaamaan, on muka automaattisesti kentän paras.

  Gymer ei pystynyt pelaamaan tasaisesti hyvin edes Mestiksessä vielä. Toivottavasti kuitenkin lyö Kalpassa läpi.
   
 15. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
 16. ennustaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Blackhawks
  Osaako joku kertoa jotain Santeri Hatakasta? Pelaa tällä hetkellä ykköspakkiparissa, vaikka ikää on vain 16. Eilen oli ongelmissa pelinsä kanssa, mutta toki huomattavasti nuorempi kuin muut kentällä olijat.
   
 17. liigajyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuosimallia 1983
  Santeri Hatakka on kaveri jolla on asennetta . Jos pitäisi verrata johonkin niin ehkä Antti-Jussi Niemi voisi muistuttaa tyyliltään Hatakkaa.
  Riihimäeltä kotoisin ,käy nykyään Helsingissä urheilulukiota .
  Jos ennustaa pitää niin lähtee vuoden kahden sisällä Amerikkaan pelaamaan.
  On siis suht fyysinen, hyvä liike , laukaus ei kovin kaksinen mutta helppo ensimmäinen syöttö sekä hyvä pelinlukutaito.
  Pystyy oikeastaan rooliin kuin rooliin , toki eilen kyyti oli kylmää tuolla Jokereiden An mukana toki niin se oli myös koko joukkueelle .
   
 18. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Jokereiden parhaana pistemiehenä Junior Club World Cupissa kunnostautui virolainen Robert Arrak, keräten viidessä ottelussa tehot 2+5.
   
 19. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  A-junnuilta ihan kohtalaisen hyvä startti kauteen ja huomenna on edessä kotimatsi klo 15.00 alkaen sarjakärki Kärppiä vastaan.

  Osaakos joku heittää kommenttia siitä, miten lupaava nippu Jokereilla on tällä kaudella A:ssa?
   
 20. liigajyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuosimallia 1983
  Kotipelit plus Kolli vieraspelin nähneenä voisin sanoa seuraavaa.
  Jokerit on olleet ottavana osapuolena näissä peleissä vaikka tulos on ollut ihan positiivinen pisteiden valossa.
  Maalivahti puoli on kunnossa, Eetu Mäkiniemi kantanut vastuuta ja laukauksin per peli on tullut suht paljon
  Robert Arrak on ollut positiivisin kenttäpelaaja . Suht isokokoinen, hyvin työtä tekevä sentteri joka erottuu nimenomaan sillä että tekee hommia molempiin suuntiin sekä on hyvä kiekollisena . Lucas Andersen on ollut ns hypeen nähden pettymys ja ehkä pelien vauhti on tullut kuitenkin hänelle yllätyksenä.

  Vili- Valtteri Mustonen on tietynlainen Juhani Tyrväinen kopio . Vahva kaveri , omaa voimaa ajaa tilanteisiin ja muutenkin yritteliäs.

  Joukkueesta puuttuu selkeä kiekollinen puolustaja joka toimisi ylivoiman liiderinä.
  Jos ennustaa pitäisi joukkueen kautta niin kaudesta tulee pitkä jos jatkuvasti oma veskari torjuu sen 35-45 kutia ja ainostaan Arrak saa ketjuineen kiekon vastustajan alueelle.
  Suuria talentteja Santeri Hatakan lisäksi ei oikein siis ole mutta näillä mennään.
   
 21. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Superderby 14.10

  12:00 Jokerit - ifk
  14:20 Jokerit - ifk
  17:00 Jokerit - ifk
   
 22. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hey ho, onko derbypäivästä tietoa? Kukaan raportoimassa? Itse olen kohta lähdössä, pitäisi valita auto tai julkiset. Tietääkö joku, onko parkkihalli tänään ilmainen?
   
 23. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  1-7 HIFK:lle eikä veskaa vaihdeta. Merkillistä.

  Onneksi B-junnut sentään voittivat 4-1. C:stä en tiedä.
   
 24. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Lainaus:
  Jossainkohtaa tulospalvelua katsoin niin tilanne oli 12-1 jokereille
   
 25. Ole Fart Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  C pelasi Myllypurossa ja vastassa oli HIFK:n kakkosjoukkue (16-3). Arenalla pelattiin C2 AAA sarjaa, peli päättyi 6-6.

  A:n pelit ovat nykyään niin surkeita ettei oikein jaksa edes seurata. Mv Mäkiniemi on silti joukkueen paras pelaaja, mutta minkäs teet kun joka pelissä tulee 50 torjuntaa.