”Deadline day” – liveseurantaketju (huhut ja siirrot)

  • 5 617
  • 31

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Arsenal tässä tosiaan suurin häviäjä on. Ensin linjaavat läpi kesän, että Sanchez ei ole myytävänä ja puhuvat jopa jatkosopimuksesta. Sitten deadlinella pyörretään puheet ja ollaankin myymässä, mutta homma menee puihin kun aika loppuu kesken. Jos nämä mediatiedot pitävät yhtään paikkansa, niin melko spedeilyltä tuo Arsenalin toiminta vaikuttaa. Aivan varmasti Sanchezista olisi joku tämän huhutun £55+5m maksanut aikaisemmin kesällä, todennäköisesti jopa enemmän kun olisivat pystyneet kilpailuttamaan useita seuroja vastakkain. Ja Lemarista Arsenal teki tarjouksia jo alkukesästä, niin mikseivät latoneet pyydettyä summaa pöytään jo silloin?

Lemarin itsensä kannalta näkisin jopa parempana vaihtoehtona jatkaa Monacossa. Pääsee pelaamaan Mestareiden liigaa tutussa joukkueessa sen sijaan, että siirtyisi uuteen sarjaan, ja joukkueeseen, joka on hyvin epävakaassa tilanteessa. Ja varsinkin kun ensi kesänä pelataan MM-kisat, niin näkisin Monacossa jatkamisen Lemarin kannalta parhaana ratkaisuna. Eiköhän ottajia ole vuoden päästäkin, ellei joku isompi loukkaantuminen osu kohdalle.

EDIT. Ainoa mikä tuota Arsenalin toimintaa voisi selittää on jos siellä oikeasti oltiin optimistisia Sanchezin jatkosopimuksen suhteen. Ja kai tuo jatkosopimus vieläkin on mahdollinen, vaikkakin erittäin epätodennäköinen.
 
Viimeksi muokattu:

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Mbappe PSG:hen lainasiirrolla... heh. Ensi kesänä sitten "virallisesti" siirtyy.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Kellään linkkiä sky sportsin live striimiin?

Tuskin mitään suurta tulee tapahtumaan.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Ei tosiaan mitään isompia diilejä taida enää tapahtua. Drinkwater ilmeisesti siirtymässä Chelseaan, jos saavat paperit ajoissa kuntoon. Leicester olisi halukas hankkimaan Adrien Silvan sitten tilalle, mutta saa nähdä onnistuuko. Ross Barkley oli myös siirtymässä Chelseaan ja jopa medicalissa kunnes muutti mieltään ja päätti jäädä Evertoniin. Mahdollisesti siirtyy Chelseaan sitten tammikuussa tai vuoden päästä. Llorente sen sijaan meni Spursiin, joten ei saanut Conte kaikkia haluamiaan pelaajia.

Mbappe on se kovin nimi joka tänään seuraa vaihtoi, mutta tätä siirtoa osattiin ennakoida sen verran vahvasti, että mitään suurempia tuntemuksia tuo ei edes herätä. Ensi kesänä sitten pysyvä siirto PSG:hen €180M siirtosummalla. Duncan Castlesin mukaan Barca olisi vielä yrittänyt kaapata Mbappen itselleen viime hetkillä, mutta yritys epäonnistui. Hieman epäilen tätä väitettä, sillä samainen tyyppi tosiaan kirjoitti faktana, että Coutinho siirtyy Barcaan, joten tuskinpa ainakaan nuo molemmat väitteet voivat pitää paikkansa.

Saa nähdä miten UEFA noita FFP -sääntöjä tulkitsee PSG:n kohdalla. Mitään välittömiä seuraamuksia tuskin tulee, mutta perästä voi vielä kuulua ellei PSG sitten tulevina vuosina onnistu myymään muita pelaajiaan isolla rahalla ja siten tasoittamaan tilejään.
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Lemar itse olisi halunnut siirtyä Pooliin eikä Arsenaliin, siksi tuo kauppa jäi tekemättä ja Alexis sitä myötä Lontooseen.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Eikö Arsenal yrittänyt Lemaria hankkia läpi kesän? Joten voiko se sitten tulla yllätyksenä, että Lemar ei ole halukas joukkueeseen liittymään? Vai muuttiko Liverpoolin tarjoama mahdollisuus pelata UCL:aa tilanteen niin merkittävästi. No, vastauksia näihin kaikkiin tuskin koskaan tullaan saamaan. Varmaa ei myöskään ole mitä tuolla kulissien takana tapahtui, mutta ulospäin Arsenalin toiminnasta kuitenkin jäi melko amatöörimäinen mielikuva. Toki voi myös olla, että mediassa levitellyt tiedot eivät pidä paikkansa.
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Spurs hommasi viime hetkillä muutamia pelaajia, jotka nostivat pään takaisin pinnalle. Llorente tulee toimimaan Kanen stunttina ja on parannettu painos Janssenista. Odotusarvona sellaiset 7-10 sylkäisyä. Isomman rahan hankinnat Aurier ja Sanchez eivät sano meikäläiselle juuri mitään, koska viime vuosina on tullut seurattua huonommin ko. liigoja. Mutta kummankin osalla odotusarvona, että korvaavat Walkerin ja Wimmerin. Edellisen kohdalla on kyllä tekemistä, mutta jälkimmäiseen ei niin paljon vaadita. Wimmerin myynti 20 miljoonalla Stokeen oli mielestäni onnistunut kauppa. Ja kaikki varmaan jo tietävät, että tuo Davinson Sanchezin siirto Ajaxista on Spursin kaikkien aikojen kallein hankinta. Kun tuo kaikkien aikojen hankinta maksoi vaan about 42 miljoonaa puntaa, niin köyhä pikkuseurahan tässä ollaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös