Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Ässien talous

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Corbucci, 23.08.2004 klo 22.52.

 1. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Puolivälierässä toki, mut ymmärsin toki pointin.

  Ässäthän pystyy hyvässä lykyssä voittamaankin tuon Kärppä-sarjan.
   
 2. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  No perkule. Sormet teki taas tepposet ja poisti tuon alkuosan.
   
 3. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Päivän Satakunnan Kansassa Perttula kertoo pelaajabudjetin olevan 1,8milj€, mutta pitää mahdollisena että kesällä siihen tulisi vielä pientä korotusta.
  Jotain uutta liiketoimintaakin ollaan käynnistelemässä. Siitä ei enempää suostuttu paljastamaan. Lisäksi muutama muukin liiketoiminta on kehitteillä. Ympärivuotisia aktiviteetteja jotka toisivat tuloja ympäri vuoden olisi toiveissa kuulemma.
  Siinä SK:n jutun uudet ja kiinnostavimmat pointit.
   
 4. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  1.8Meur on sellainen budjetti, että sillä kyllä kasaa ihan hyvän jengin jos pidetään ykköskorilaiset minimissä. Pääasia on tässä taloustilanteessa ettei se tuosta enää laske, monella jengillä suunta on alaspäin ja ehkä 50v juhlakaudelle saadaan tosiaan se verran vielä lisäystä, että sinne joku yleisön tuntema bonuspelaaja saadaan hankittua.
   
 5. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 6. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus: No niin, eli siinä on käymässä juuri siten, kuin spekuloinkin tuolla edellä. Nimenomaan nämä kaksi playoff-peliä ovat ne ratkaisevat että jäädään plussalle. Sanoinkin jo, että eniten putoamisessa tässä kohtaa harmittaa se, että organisaatio menetti nyt pari puolivälieräpeliä kotona "ihan turhaan" (koska turpiin niissä melko varmasti olisi tullut, mutta olisi kuitenkin ollut kiva pelata ne)

  Hyvä kuitenkin edes näinkin..
   
 7. jamppa1919 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠Ässät♠
  Mut hei! Eikös veron lähde ollut varma että Ässien ensikauden pelaajabudjetti on 1,3milj. ehkä vähemmänkin? Taitaa Perttula taas valehdella! Niinhän vero sanoi!
   
 8. J_bro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tätä olen odottanut organisaatiolta pitkään. Nyt kun halliremppa saatu päätökseen ja Perttula mukaan kuvioihin, niin aika taisi olla oikea.

  Kaikkihan tietää RTK:n ja Lukon, Oulussa Junno on viritellyt Kärpille aika laaja-alaisestikin kassavirtaa. Toivottavasti meilläkin olisi parin vuoden päästä jokin bisnes, minkä tuloksesta voisi suoraan osoittaa parikymmentätonnia pelaajabudjettiin.

  Jos jotain kiinnostaa, niin linkin kautta Kauppalehden helmikuun juttuun, jossa Junno vähän taustoittaa Kärppien liiketoimintaa.

  http://www.kauppalehti.fi/uutiset/k...tarvitsemme-muutakin-kuin-jaakiekkoa/XuFDDDc5
   
 9. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Tietenkin nuorten joukkuetta kuuluu ajatella kiekkoilu edellä, mutta tarkoittavathan A:n finaalit myös taloudellista hyvää.

  Maltillisempia summia per peli toki, mutta osittain jatkavat työtä, joka jäi edustusjoukkueelta kesken talouden puolella.

  Varsinkin paikallisfinaalit olisivat hieno kansanjuhla.