Ässät – generation X

  • 1 743
  • 3

JustinCase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Liverpool
Niin. Porin Ässät on rajusti uudistanut ilmettään viimeisen puolen vuoden aikana ja tulostakin on tullut. Mutta minkälaista teidän mielestänne? Mikä on ollut hyvää ja toisaalta, mitä on jäänyt puuttumaan. Pyritään keskittymään tässä ketjussa Ässien uuteen ilmeeseen siviilimaailmassa eli siis kaukalon ulkopuolella.

Ketjuun voi laittaa kaikenlaisia mielipiteitään ja kommenttejaan nykytilasta ja tulevaisuudesta. Tämän ketjun on tarkoitus herättää keskustelua fanien yhteydessä. Ehdotukset, kritiikit, kehut ja korjaukset menevät eteenpäin ja aina tarvittaessa Fan Clubin tietoon.

Mutta siis, miltä näyttää uuden sukupolven Ässät?
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Niin, mitä itse ainakin olen huomannut, niin jotenkin tuntuu siltä että täällä Jatkoajassakin eri joukkueiden kannattajat ovat olleet onnittelemassa eri ketjuissa Ässien hyviä otteita ja nousua kuliseissa. Toki Ässät on perinteinen seura ja sekin edesauttaa etenkin vanhempaa kalustoa innostumaan porilaisen hulluuden mahdollisesta takaisintulemisesta. Eli tässä mielessä osa Jatkoaikaa on ainakin onnellinen meidän Ässäfanien lisäksi.
 

Salkkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ass@ Pori
Vaikkakin Tammista on paljon arvosteltu, niin kyllä on jonkin asteen kuningasidea, positiivisella tavalla, lähteä maakuntakierrokselle ja (mahdollisesti) järjestää linja-auto kuljetuksia satakunnan alueelta Ässien kotipeleihin.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Viestin lähetti Salkkis
Vaikkakin Tammista on paljon arvosteltu, niin kyllä on jonkin asteen kuningasidea, positiivisella tavalla, lähteä maakuntakierrokselle ja (mahdollisesti) järjestää linja-auto kuljetuksia satakunnan alueelta Ässien kotipeleihin.


Hmmm... jonkin verran tässä Ässien touhuja lähempääkin seuranneena tää tuli kyllä melkoisena yllätyksenä!

Onko siis TOTTA, että aiempina kausina ympäristökunnista EI OLLA järjestetty minkäänlaista kuljetusta Ässien KOTIpeleihin?!? Siis tällähän ei ole muuta kuin todella positiivinen vaikutus yleisömääriin ja tunnettavuuteen!

Turun ympäristökunnissa järjestetään lähes joka kotipeliin ainakin jonkinlaisia kuljetuksia! Esim. Taivassalosta (pieni ~1800:n asukkaan saaristokunta ~60km Turusta) järjestetään kaudessa noin kymmenen bussikyytiä Turkuhalliin ja takaisin! Saaristokunnat ja jääkiekko eivät kuitenkaan kovin voimakkaasti liity toisiinsa (pl. Ville Vahalahti från Pargas)! Käsittääkseni myös TPS-organisaatio on voimakkaasti näissä retkissä mukana! En silti asiaa tunne hirveän tarkasti, mutta voin ottaa selvää! Tämä vain yhtenä esimerkkinä!

Jälleen hatunnoston arvoinen suoritus Tamilta! Uskoisin, että Tamilla on vielä paljon muutakin annettavaa Ässä-organisaatiolle!

Keep your heads up! <hymiö>
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös