Verkkolehden uusimmat jutut
Entinen Bruins-lupaus Hamill Kerhoon | 29.08. 14:01
HPK on hankkinut Zach Hamillin.
#VIVALAVEHMA: Huonosti käyttäytyvä räkänokka | 29.08. 12:00
Jatkoajan uutena vierailevana blogistina aloittaa kiekkokaukaloiden...
#VIVALAVEHMA: Lähtöpäätös ja yllättävä agentti | 29.08. 08:00
Jatkoajan uutena vierailevana blogistina aloittaa kiekkokaukaloiden...
Jäähyt pilasivat Kiekko-Vantaan pelin | 29.08. 00:31
Kiekko-Vantaa ja LeKi kohtasivat torstaina Tikkurilan Urheilupuistossa...
Lentävä kalakukko raikasi Jyväskylän illassa | 29.08. 00:19
JYP sai torstai-iltana vieraita Kuopiosta. Rakkaiden vihollisten...
KooKoo nousi komeasti voittoon | 29.08. 00:03
Taitava ja luisteluvoimainen SaiPa ei kyennyt ottamaan voittoa hyvää...

Takaisin   Jatkoajan keskustelupalsta > Muu urheilu > Muu urheilu


Vastaa viestiin
 
Ketjun työkalut Näyttövalinnat
Vanha 23.06.2013, 14:53   #176
MrMacmanaman
 
Suosikkijoukkue: Vaasan Sport, Loreen, Weng, Johnson-Thompson
USAn mestaruuskisoissa naisten 100m aidoissa Brianna Rollins juoksi uuden maanosan ennätyksen 12.26. Rollins nousee ajallaan kaikkien aikojen tilastoissa kolmossijalle.

Naisten 400 metrillä pitkään hallinnut Sanya Richards jäi ulos joukkueesta ollessaan vasta 6. varsin vaatimattomalla ajalla 51.92.
__________________
Sport Liigassa - "From rags to riches?"
MrMacmanaman on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 23.06.2013, 23:40   #177
Beltran
 
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät
Lainaus:
steepler kirjoitti: Näytä viesti
Nyt Sandra Eriksson astui vesiesteellä esteen päälle ja jo oli juoksu selvästi paremman näköistä. Edelleen tekniikka on siinä mielessä puutteellista että hän tulee vesiesteellä tasajalkaa alas, mutta astumalla esteelle hän sentään ei tipu aivan sinne syvään päätyyn vaan pääseen jatkamaan kohtuullisen nopeasti juoksua.
Mistä moinen muutos yhtä-äkkiä kesken kauden? Erikssonhan on juossut jo vuosia mutta muutti asian vasta nyt, lukeeko hän vinkkejä Jatkoajan palstalta, valmentajansakaan eivät ole osanneet antaa moista neuvoa? Kenties seuraavassa kisassaan Sandra tulee vesiesteeltä alas yhdellä jalalla?
Beltran on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 24.06.2013, 13:23   #178
flintstone
 
Suosikkijoukkue: Jokerit&CuT, Teme, Johaug Sara Johanna Kadi Käpä<3
Tuli tossa eilen ihmeteltyä tallenteilta tuota yleisurheilun eurooppalaista joukkuekilpailua ja ihmettelen kyllä mikä amatööriporukka oli päästetty televisioimaan ja ohjaamaan tuota 1.liigan kilpailua Irlannista jossa siis Suomikin oli mukana. Kuvakulmat hyppylajeissa oli mitä sattuu, hyppykierroksesta saatikka tilanteesta ei ollut tuon taivaallista tietoa kun ruutu ei tällaista osannut kertoa ja selostajatkin joutuivat arpomaan mitähän kierrosta ohjaaja mahtaa hypyistä näyttää. Heittolajeista ei meinattu saada edes kuvaa. Sen lisäksi ohjaajalla oli vaikka kuinka paljon aikaa näyttää juoksuihin valmistautumista ja juoksijoiden verryttelyä vaikka kenttälajeja olisi ollut useampiakin käynnissä. Tuo oli ehkä huonointa televisiointia jota olen miesmuistiin mistään urheilusta nähnyt ja tuo ei kyllä oikein palvellut televisiolähetyksenä yhtään ketään. Ja kontrasti siihen miten tuo Euroopan superliigaan joukkuekisa Eurosportilla televisioitiin Englannista oli tuohon verrattuna valtava. Vika tosin ei tässä suoranaisesti ollut Ylen vaan oltiin paikallisen televisioinnin varassa, mutta silti täytyy ihmetellä tasoa millä jossain näitä vielä vedetään. Ei ihme jos yleisurheilu ei ole Irlannissa suosittua, eihän tuollaista paskaa televisiointia pysty kukaan yleisurheilusta kiinnostunut katsomaan, tai tuskin kukaan muukaan siitä mitään olisi kostunut.

Tuolta kuitenkin sen verran poimintaa että Sandra Eriksson tosiaan juoksi upealla lopun kirillä voiton 3000 esteistä ja alitti samalla niukasti myös Moskovan MM-kisojen B-rajan joten terveenä pysyessään Sandra pääsee Moskovaan mittaamaan vauhtiaan maailman valioiden joukossa. Ja kuten täällä kirjoitettiin niin Sandra taisi tosiaan nyt astua vesiesteellä esteen päälle eikä joutunut uimaan ihan yhtä rajusti kuin yleensä hyppiessään suoraa esteen yli. Edelleen varsinkin vesiesteen ylityksessä on hiomista ja vauhtia menee aikalailla hukkaan siinä kohtaa. Kokanaisuutena kisat meni Suomelta ihan mukavasti, ainakin jos on uskominen selostajia joiden ennakkospekuloinneissa Suomen odotettu sijoitus oli 6-8 ja loppusijoitus tosiaan oli siis hienosti 6.sija.

Mieltä lämmitti myös se että Viro (ja Grit Sadeiko & Maris Mägi) säilyi hienosti 1.liigassa vaikka ennakkokaavailujen perusteella Viron piti olla varma putoaja, tämä siitäkin huolimatta että seitsenottelijana paremmin tunnettu Grit Sadeiko mokasi pahasti 100m aj ottamalla varaslähdön, voitti tosin siinä ohessa pituuden, mutta Viron joukkue pystyi kirimään vielä tuon takamatkan kiinni ja lopussa ohi, näinollen Bulgaria (ja valitettavasti tietenkin myös ihanainen Ivet Lalova) ja Sveitsi tippuivat. Superliigaan nousi Tsekki, Ruotsi ja Hollanti. Romania oli kiinni jatkopaikassa vielä ennen miesten pitkää viestiä mutta siinä Hollanti voitolla nousi Romanian ohi. Eurosportilta näytetyn (näytettiin vain 2.päivän osalta) Superliigan voitti odotetusti Venäjä vaikka sielläkin nähtiin loppuun asti tiukka taisto joka ratkesi lopullisesti pari lajia ennen loppua, Britit ja Saksa antoi Venäjälle kovimman vastuksen.
__________________
Kun nainen on syötävän söpö, onko hän silloin suuhun pantava?

flintstone on viimeksi muokannut viestiä 24.06.2013 13:30
flintstone on online-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 24.06.2013, 15:24   #179
Espen
 
Suosikkijoukkue: Old time hockey like Eddie Shore
Yksi mikä pisti silmään Eurooppa cupin -tuloksia lukiessa oli niiden heikko taso. Harvemmin näissä kilpailuissa ennätyksiä tehdään, mutta veikkaan että 20 vuotta sitten tulokset olivat ainakin suomalaisten osalta kovemmat.

Pitäisi joskus tehdä vertailuja jokaisen lajin 10 parhaan kärkituloksen keskiarvojen kesken vuosittain ja tätä myötä seurata onko yleisurheilun taso laskenut vai noussut Suomessa.
__________________
"Milloin viimeksi liigaan on joku joukkue noussut karsintojen kautta?"
- Kimmo Rannisto
Espen on online-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 24.06.2013, 16:06   #180
steepler
 
Suosikkijoukkue: chelsea, The Ohio State Buckeyes
Lainaus:
Espen kirjoitti: Näytä viesti
Yksi mikä pisti silmään Eurooppa cupin -tuloksia lukiessa oli niiden heikko taso. Harvemmin näissä kilpailuissa ennätyksiä tehdään, mutta veikkaan että 20 vuotta sitten tulokset olivat ainakin suomalaisten osalta kovemmat.
Kyllä tulokset 20 vuotta sitten olivat yleisesti kovemmat (edit.tai sanotaanko että yleinen taso oli selvästi kovempi, näissä kisoissa on mukana vain yksi urheilija/laji joten tämä voi tasoittaa asiaa hiema koska ei 20 vuottakaan sitten huippuja kauheasti ollut), se on minusta aivan selvä.

Näissä kisoissa olosuhteet tosin vaikuttivat tulostasoon, siellä kävi mieletön puhuri etusuoralla lauantaina joka haittasi pikajuoksuja(joitain kisoja juostiin viiden metrin vastatuuleen) erityisesti mutta kyllä kaikkia matkoja. Sunnuntaina taas oli kova sivutuuli joka ainakin joitain lajeja sotki, tosin etusuoralla juostavia pikamatkoja ei sunnuntaina tuuli sotkenut.

steepler on viimeksi muokannut viestiä 24.06.2013 16:28
steepler on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 24.06.2013, 16:45   #181
MrMacmanaman
 
Suosikkijoukkue: Vaasan Sport, Loreen, Weng, Johnson-Thompson
Nämä Irlannin kisat olivat kyllä yhdet paskimmista yleisurheilukisoista, joita olen katsonut. Olosuhteet (lämpötila, tuuli) perseestä, televisiointi perseestä. Ei ikinä enää kisoja tuohon maahan. Voisi taas seuraavana vuonna tuoda nuo kisat Vaasaan. Aina on ollut hyvät olosuhteet, kun on täällä kisattu (2001 ja 2007). Nyt on uusi ratakin saatu rakennettua.

Suomi oli kyllä näissä kisoissa matkassa aikamoisella B-joukkueella näiden lukuisten loukkaantumisten vuoksi.
__________________
Sport Liigassa - "From rags to riches?"
MrMacmanaman on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 24.06.2013, 17:21   #182
Käyttäjänimetön
 
Suosikkijoukkue: Kuunatsit, Oulun Kärpät
Nuo Irlannin Eurooppa-cupin (sillä nimellä minä ainakin kutsun sitä, vaikka joukkue-EM-kisa lienee nykynimi) kilpailut olivat erittäin mukavaa seurattavaa. Ei mitään jänisjuoksuja, joiden kiinnostusta en voi käsittää, vaan nyt oli aitoa kilpailua ilman mitään jäniksiä. Kyllähän sekin on Timanttiliigan kisoissa tylsää, kun monta luuviulua mustaa miestä juoksee jonossa eikä kenttälajeja niin paljon näytetä. Joku never heard -kenialainen/etiopialainen juoksemassa jonojuoksun päätteeksi aikaan 12.50 - 12.55, ei hirveänä kiinnosta. Oikeastaan ei enää ollenkaan kiinnosta. Senkin tunsi, että noista Eurooppa-cupin kilpailijoista ei sentään niin moni ole doupattu, mikä lisäsi vanhaa kunnon urheilukilpailun tunnetta.

Tulosten laskemisen syyn tietävät kaikki vähänkään kartalla olevat muutenkin, turha niistä on sen kummemmin tässä yksittäisen kilpailun yhteydessä lätistä. Nuo lätisijät ovat minun mielestäni hieman sellaisia, jotka kommentoivat työpaikan kahviossa kiivaasti ja vankasti SM-liigan tapahtumia, kun käyvät katsomassa kaksi peliä kaudessa ja lukevat lajiasioista lähinnä vain iltapäivälehdistä. En minä toki heiltä kommentointia kiellä, ei ole valtuuksiakaan, kerroin silti oman tuntemukseni millaisia tuntemuksia nuo kommentit aiheuttavat. Minun lausuntoni voi heidänlaisissaan aiheuttaa tuntoja, että olen besserwisser, mutta se on ihan oikein tuntea niin, sillä niinhän minä olenkin!

Käyttäjänimetön on viimeksi muokannut viestiä 24.06.2013 18:09
Käyttäjänimetön on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 01.07.2013, 11:18   #183
TKH
 
Mainitaan pari linkkiä tuleviin arvokisoihin.

Suomen joukkue Universiadeihin
Kisasivut

Kuten linkeistä voi selvittää, niin kisat alkaa yleisurheilun osalta sunnuntaina. Avauspäivänä kisataan mm. naisten satanen, jossa Latvala on siis mukana. Naisten esteet on ohjelmassa maanantaina.

Suomen joukkue 17-vuotiaiden MM-kilpailuihin
Kisasivut

Kaksissa edellisissä kisoissa Suomi on jäänyt mitaleitta 17-vuotiaiden MM-kisoissa, mutta tänä vuonna mitaliin pitäisi olla hyvät mahdollisuudet. Parhaimmat mahdollisuudet mitaliin on Helanderilla, joka on ikäluokan tilastokolmonen. Suomesta löytyy myös ikäluokan tilastoykkönen maailmassa, mutta Määttänen pelaa tällä hetkellä lentopalloa 19-vuotiaiden MM-kisoissa Meksikossa, eikä siis osallistu Donetskin kisoihin. Määttäsen poisjäännistä huolimatta Suomella on laittaa keihääseen aika hyvä kaksikko. Keihään lisäksi potentiaalinen mitalisti löytyy myös korkeudesta, jossa Kakko on tilastonelonen. Hyvänä päivänä mitalin tuntumaan voisi yltää myös pari päivää sitten 500 hypännyt Koskinen.

Ensi viikolla alkaa myös Tampereen alle 23-vuotiaiden EM-kisat, joiden aikataulua voi vilkaista ohesta. Suomen joukkue valitaan tänään.
Tampereen kisojen aikataulu
TKH on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 02.07.2013, 19:40   #184
marakatti
 
Suosikkijoukkue: Jokerit, Philadelphia Flyers, Suomi
Mykoplasma iskee jälleen, osa mikä lienee...

Sitten voivat tietyt nimimerkit taas aloittaa väännön miten se mykoplasma ei vaikuta (yleis)urheilijoiden suorituksiin. Tällä kertaa uhrina Sandra Eriksson, niinkun tästä YLEn uutisesta käy ilmi Eriksson kärsii mykoplasmasta | Yle Urheilu | yle.fi

Sitten toinen juttu, tällä kertaa linkku U-lehteen. Ei näköjään puupäät yleisurheilujohdossa vieläkään tajua, että kotikisoihin, jonne saa laittaa joka lajiin edustajan, se perkele sitten myös laitetaan. Tähän voisi vaan todeta Mikko Kivisen sanoin: "Mä oon niin väsynyt, mä en enää jaksa"
Meinaan siis tätä yleisurheilun valintaidiotismia
Miksi Suomi jätti ainutlaatuisen mahdollisuuden käyttämättä? - "Tärkeitä kokemuksia" | Yleisurheilu | Urheilulehti.fi
__________________
En päivääkään vaihtaisi pois...
marakatti on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 03.07.2013, 10:36   #185
TKH
 
Tampereen kisojen osallistujalistoja voi vilkaista ohesta.
Final entries

Muutamia huippunimiä on jäänyt pois, mutta listoilta löytyy mm. Vicaut, Maslak (ei tosin juokse nelosta), Bosse (kasilla alle 1:44) ja pari päivää sitten pitkissä aidoissa 48.83 kellottanut Bekric.

Suomen joukkuetta ja suomalaisten sijoituksia Euroopan listoilla voi vilkaista ohesta.
Suomen joukkue 22-vuotiaiden EM-kilpailuihin
2013 European U23 Top 30

Neziri ottaa hyvänä päivänä mitalin, mutta tilastoykkönen Pedersen on juossut tällä kaudella 13.04. Utriainen on tilastoissa kuudes. Mahdollisuudet mitaliin ovat ihan hyvät, koska kärkiryhmä on aika tasainen ja vain yksi on heittänyt yli 60 metriä. Miesten keihääseen löytyy kuusi tänä kesänä 80 metriä heittänyttä, vaikka tilastoykkönen Tarabin ja tilastokolmonen Iordan ovatkin jääneet pois.
TKH on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 04.07.2013, 10:27   #186
TKH
 
Lähipäivinä on tarjolla mukavasti Timanttiliigaa. Tänään kisataan Lausannessa ja launtaina Pariisissa. Starttilistoja voi vilkaista ohesta. Mm. Bolt juoksee Pariisissa 200m.
The events and timetable of the 2013 edition of Athletissima
Overview, Start Lists & Results

Mainitaan kotimaan tuloksista sen verran, että Neziri on pääsemässä kuntoon sopivasti ennen Tampereen kisoja. Eilen aidat kulkivat jo 13.14. Muista tuloksista voisi noteerata Salon 21.43. Toistaiseksi vain 10 suomalaista on juossut alle 21 sekunnin, Salo voisi hyvinkin olla seuraava. Ehkäpä jo ensi kesänä. En tiedä kuka on pisin suomalainen pikajuoksija kautta aikain, mutta Salo lienee aivan listan kärkipäässä. Harvassa Saloa pidemmät juoksijat ovat myös arvokisoissa.
TKH on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 04.07.2013, 16:43   #187
Rautapönikkä
 
Lainaus:
TKH kirjoitti: Näytä viesti
Miesten keihääseen löytyy kuusi tänä kesänä 80 metriä heittänyttä, vaikka tilastoykkönen Tarabin ja tilastokolmonen Iordan ovatkin jääneet pois.
En tiedä miten Venäjällä on nuo EM:iin lähtijät tänä vuona ratkottu, mutta voi olla, että Iordan ei ole jäänyt pois omasta tahdostaan. Edellinen kilpailu tuotti tuloksen 67m, eikä muutkaan viime aikojen kisat ole menneet aivan nappiin. En tiedä onko taustalla vammoja. Venäjällä arvokisavalinnat ovat muutenkin olleet luvalla sanoen järjettömiä, siinä kalpenee Suomen keihäsvalinnatkin kirkkaasti.

Tarabin on varmasti poissa omasta tahdostaan. Heittää ilmeisesti maanantaina Kazanissa universiaadeissa ja eiköhän kauden tavoitteet ole asetettu kirkkaimpaan mitalliin Moskovassa.
Rautapönikkä on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 05.07.2013, 16:05   #188
TKH
 
Lainaus:
TKH kirjoitti: Näytä viesti
Suomesta löytyy myös ikäluokan tilastoykkönen maailmassa, mutta Määttänen pelaa tällä hetkellä lentopalloa 19-vuotiaiden MM-kisoissa Meksikossa, eikä siis osallistu Donetskin kisoihin.
Lainaus:
Ihmeellisintä asiassa on, että Määttänen ei ole juuri lainkaan harjoitellut keihäänheittoa. Hän on täysin luonnonlahjakkuus.

- Kai sen voi niinkin sanoa. Minulla ei ole keihäsvalmentajaa enkä treenaa keihäänheittoa ollenkaan. Olen itse opiskellut tekniikkaa ja lentopallon kautta on tullut voimaharjoittelua. En ole mitenkään ajatellut, että keihäänheitosta uraa tulisi. On vaan sattunut että olen heitellyt hyvin.

- Vuonna 2011 en heittänyt ollenkaan, en edes nähnyt keihästä. 2012 heitin kaksissa treeneissä. Tänä vuonna olen käynyt kolmessa kilpailussa, en muuta, Määttänen kertoo. Hän toteaa, että joukkuepeli on se, mikä häntä enemmän kiehtoo.
Miro Määttänen on huipulla sekä lentopalloilijana että keihäänheittäjänä
Nuorista keihäänheittäjistä puheen ollen mainitaan vielä sen verran, että Helander oli mukana käsipallon 19-vuotiaiden EM-kisoissa. Suomi ei tainnut voittaa kisoissa kuin yhden ainoan ottelun, mutta Helander oli useassa ottelussa Suomen paras maalintekijä.
TKH on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 05.07.2013, 23:49   #189
MrMacmanaman
 
Suosikkijoukkue: Vaasan Sport, Loreen, Weng, Johnson-Thompson
Naisten 100m aitojen tämän kauden ykkösnainen, sekä kaikkien aikojen tilastoissa kolmanneksi noussut Brianna Rollins juoksee 21.7 Lapinlahden eliittikisoissa. Toivotaan kerrankin hyviä olosuhteita, jotta nähtäisiin huipputulos. Myös Nooralotan kannalta toivoisi jo niitä kunnon olosuhteita, jotta se 13 sekunnin raja saataisiin vielä rikki ja mikä tärkeämpää se mm-raja, johon riittäisi 13.10.
__________________
Sport Liigassa - "From rags to riches?"
MrMacmanaman on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 09.07.2013, 13:01   #190
TKH
 
19-vuotiaiden EM-kilpailut alkaa ensi viikolla ja ohesta voi vilkaista Suomen joukkueen sekä suomalaisten sijoituksia ikäluokan Euroopan listalla.

Suomen joukkue 19-vuotiaiden EM-kilpailuihin
2013 European Junior Top 30

Suomen suurin mitalitoivo on luonnollisesti Kettunen, jolla pitäisi olla oikein hyvät mahdollisuudet mestariksi asti. Lisäksi mm. Eriksson, Pulli, Sivonen ja keihäänheittäjät ovat potentiaalisia mitalisteja. Ella Räsänen olisi ollut vahva ehdokas mestariksi asti, mutta selkävaivat estivät Ellan Rietin reissun.
TKH on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 09.07.2013, 13:51   #191
TKH
 
Mainitaan nyt jotain lähipäivinä tarjolla olevasta yleisurheilusta.

Eurosport lähettää aika hyvin Universiadeja ja näistä kisoista voisi mainita vaikka sen, että tänään iltapäivällä Latvala juoksee 200m alkuerissä. Huomenna olisi sitten välierät ja finaali. Satasella Hantta juoksi hyvin, mutta rahkeet ei aivan riittäneet mitaliin. Latvala oli satasella neljäs (11.47). Huomenna on Universiadeissa kotimaisittain mielenkiintoinen päivä, koska naisten 200m lisäksi käydään myös naisten esteiden ja miesten keihään finaalit. Eriksson on hyvässä kunnossa ja sandralta voisi odottaa kisasta myös hyvää aikaa, ehkäpä jopa uutta SE-aikaa. Keihään finaalissa heittävät mm. Tarabin, Iordan, Avan ja Grzeszczuk, jotka kaikki ovat heittäneet tällä kaudella yli 84 metriä. Lehtola pitää yllä sitten Suomen keihäsmainetta.

Tampereen alle 23-vuotiaiden EM-kisat alkaa huomenna ja kisoja voi seurata Ylen kanavilta tai tuttuun tapaan Eurovision sivuilta. Huomenna ohjelmassa on vain kävelyt. Kotimaisittain mielenkiintoisimmat lajit lienevät miesten kuula (finaali torstaita), miesten pituus (perjantaina), naisten pika-aidat (lauantaina) ja naisten keihäs (sunnuntaina). Potentiaalisista mitalisteista mainitaan sen verran, että Arttu Kangas nakkasi pari päivää sitten uuden ennätyksensä ja mikäli mies pystyisi Tampereella ennätystään vielä hiukan parantamaan, niin mahdollisuudet mitaliin on olemassa.
TKH on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 09.07.2013, 22:12   #192
L. Paraske
 
Suosikkijoukkue: Kärpät, Suomi, Oulunsalon Vasama, HSKH, Lexaa
Lainaus:
TKH kirjoitti: Näytä viesti
Eriksson on hyvässä kunnossa ja sandralta voisi odottaa kisasta myös hyvää aikaa, ehkäpä jopa uutta SE-aikaa.
En tiedä voiko puhua hyvästä kunnosta, jos sairastaa mykoplasmaa. Siihen nähden toki kelvollisestihan kesä on lähtenyt käyntiin, vaikka Sandra ennen taudin toteamista ihmettelikin tuntemuksiaan. En tiedä kuinka suurta riskiä Eriksson tuossa ottaa, kun jatkaa kauttaan normaalisti. Mutta eipä tuohon SE:hen mahdottomasti aikaa ole kesän parhaasta, joten jäädään odottelemaan sitä. En pidä kyllä mahdottomana sitäkään, että Oona Kettunen juoksee tuonne samoille ajoille jo tänä kesänä, koska sen verran hienosti soolona on juossut 10 minuutin tuntumaan ja allekin tänä kesänä.
__________________
Pyydän tai oikeastaan vaadin Käyttäjänimettömän kirjoitusoikeuden palauttamista.
L. Paraske on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 10.07.2013, 21:00   #193
en1103
 
Suosikkijoukkue: suomen maajoukkueet, Boston Bruins
Lainaus:
TKH kirjoitti: Näytä viesti
Latvala 22.98 (+1,6)!

Todella hieno juoksu, joka toi kisan kakkossijan. Taisteli aika pitkään mestaruudesta, mutta lopussa joutui antamaan hiukan periksi kisan voittaneelle.
Muu urheilu liveseuranta ketjusta poimittua. Eli kyseinen aika alittaa myös Moskovan kisojen A-rajan 23.05. Ensimmäinen kerta kymmeneen vuoteen ja sitten Johanna Mannisen, kun suomalaisjuoksija alittaa 23 sekuntia.

Tänään kävelyillä alkoi myös 22-vuotiaiden em-kilpailut Tampereella. Vaikkakin urheilijat tistelevat ensisijaisesti mitaleista niin nostaisin esiin ne suomalaisurheilijat, jotka voivat hieman tämän hetkisiä tuloksiaan parantamalla päästä mukaan Moskovan mm-kilpailuihin.


Miehet:

Marco Bertolotti. Nykyinen ennätys 1500 metrillä on 3.44,22. Moskovan B-raja 3.37,00 . Toki omaa parastaan pitää parantaa rutkasti, ja pitkillä ja keskipitkillä matkoilla voi helposti mennä juoksut lönköttelyksi, mutta en pitäisi minään ihmeenä, jos Bertolotti omaa ennätystä kisoissa parantaisi, noin paljon tosin vaatisi aivan nappisuoritusta. Toki suomella löytyy myös Nicklas Sandells, joka ainakin toistaiseksi on suomen ykköstykki ja se kaveri johon katseet kääntyy, kun puhutaan aikuisten arvokisoista.

Jussi Kanervo. 110 metrin aidoissa kauden kotimaista kärkitulosta (13,88) hallussa pitävä Kanervo taistelee myös näissä kisoissa finaalipaikasta (tilastoissa euroopan 13. nopein aika U23:sta). Moskovan B-raja 13.50 on optimaalioloissa saavutettavissa, joten toivotaan parasta. Pitää kuitenkin muistaa, että Kanervo on vasta 20-vuotias(-93), kun taas useimmat muut ovat -91 tai -92 vuosikertaa.

Naiset:

Sanni Utriainen. Naisten keihäässä B-raja on tasan 60 metriä. Ennätys viime vuodelta 59,31 metriä. Onko loukkantumiset selätetty, jos on niin 60 metriä on saavutettavissa. Kauden paras 57.27 on tilastoissa kuudenneksi paras tulos.

Nooralotta Neziri. 100 metrin aidoissa tilasto kakkosena matkaan lähtevän Nezirin tämän kauden tilastoaika 13.14 jää vain neljä sadasosaa suomen ennätyksestä(Neziri 2012 13.10), joka on myös Moskovan B-raja.

Muutamia huomioita ylipäätään alkavista U23-kisoista.

Jimmy Vicault ei osallistu Tampereen kisoihin, vaikka olisi tilastoissa ajalla 10.02 100 metrin jättisuosikki, ei osallistu myöskään 200 metrille. uutisoi YLE.

Juttua Jussi Kanervosta, jonka ennätys on parantunut aina arvokisoissa. YLE.

Jonna Berghem on merkitty 200 metrille, vaikka tähän asti Jonnan ykköslaji on ollut 100 metrin aidat. Viimevuonna juostu aika 13.56 (-2,4m/s) oikeuttaisi tilastoissa sijalle 15. Onko taustalla sitten jokin loukkaantuminen, jonka takia ei Berghem ole tänä vuonna ollenkaan (tilastopajan mukaan) aitoja juossut? Kyseessä siis -93 syntynyt urheilija, joka kamppailee kaksi vuotta itseään vanhempia vastaan.
__________________
Jotkut väittävät, että siihen kyllästyy kun on aina oikeassa. En ainakaan itse ole vielä kyllästynyt.
en1103 on online-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 10.07.2013, 21:45   #194
TKH
 
Mainitaan tänään alkaneista 17-vuotiaiden MM-kisoista sen verran, että Hämäläinen otteli ensimmäisen päivän aika mukavasti. Ei mitenkään superonnistunut yhdessäkään lajissa, mutta otteli tasaisen hyvällä tasolla koko ensimmäisen päivän. Hämäläinen on ottelussa kahdeksantena. Noin muutenkin junnujen kisat on lähteneet hyvin käyntiin, Paakkala oli kiekon finaalissa 10. molemmat pika-aiturit selvisivät välieriin ja Kakko hyppäsi korkeuden finaaliin.

Mainitaan myös Tampereen kisojen tulospalvelusivu.

European Athletics - Event Website
TKH on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 11.07.2013, 21:44   #195
TKH
 
Hämäläinen otteli 17-vuotiaiden MM-kisoissa oikein hyvin ja tuloksena oli hieno viides sija. Ainoastaan pika-aidat meni alakanttiin, aika reilustikin, mutta mitalia sekään ei vienyt. Vastaavasti korkeudessa ja keihäässä Artur teki ennätyksensä ja muutkin lajit meni tasaisen hyvällä tasolla. Ottelusta pitää mainita vielä kisan voittanut norjalainen Karsten Warholm, joka oli todella hyvä eikä jäänyt kuin 40 pinnaa 17-vuotiaiden ME:stä. Warholm oli joukon paras vaikka kuinka monessa lajissa. Muita mainitsemisen arvoisia mestareita ovat ainakin Anatoly Ryapolov, Youxue Mo ja Yanique Thompson. Ryapolov olisi voittanut pituuskisan jokaisella mitatulla hypyllään ja voikin hyvin olla, että Menkov, Morgunov ja kumppanit saavat pian seurakseen uuden hyppääjän. -97 syntyneen Ryapolovin ennätys on 790. Kiinalainen Youxue Mo voitti tiukan satasen kisan ajalla 10.35 ja jamaikalainen Thompson rikkoi pika-aitojen ikäluokan ME:n reilulla kymmenyksellä. Myös kisan kakkonen juoksi alle vanhan ME:n.
TKH on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 12.07.2013, 08:56   #196
TKH
 
Yleisurheiluviikko jatkuu ja tarjontaa tällekin päivälle riittää.

Universiadeissa kisat päättyvät yleisurheilun osalta tänään. Tämän päivän mielenkiintoisia finaaleja ovat mm. miesten pituus, jossa on mukana mm. Menkov sekä 800m, jossa Amos on mukana. Myös aina mielenkiintoiset viestit ovat ohjelmassa tänään.

Tampereen kisoissa on tänään tarjolla kosolti finaaleja, mm kotimaisittain kiinnostava keihään finaali (Peltomäki, Sirviö, Karjalainen) heitetään illalla. Muita mielenkiintoisia finaaleja ovat mm. miesten pituus, miesten nelonen sekä molemmat pikamatkat. Päivän alkueristä voisi mainita miesten pika-aidat, jossa Kanervo on mukana. Mainitaan päivän yleisurheilutarjonnasta vielä sen verran, että 17-vuotiaiden MM-kisoissa on tänään ohjelmassa mm. naisten korkeuden finaali, jossa Kakolla olisi realistiset mahdollisuudet mitaliin sekä miesten keihään karsinta.

19-vuotiaiden EM-kisojen osallistujalistaa voi kiinnostuneet vilkaista ohesta. Kisat alkaa ensi viikolla.
Final entries
TKH on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 12.07.2013, 15:12   #197
TKH
 
Dominik Albertolla on hiukan omintakeinen tyyli ylittää aitoja. Tai ehkäpä Alberto katsoi parhaaksi viimeistellä keihäänheiton loppuvaihetta kesken aitajuoksun.

Dominik Alberto
TKH on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 12.07.2013, 17:59   #198
RexHex
 
Suosikkijoukkue: NHL
Löytyykös näistä streameja tahi televisio/radiolähetyksiä?
edit: Nojuu, tuollahan onkin lähetys juuri alkanut TV2.
RexHex on online-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 12.07.2013, 21:15   #199
TKH
 
Lainaus:
TKH kirjoitti: Näytä viesti
Tämän päivän mielenkiintoisia finaaleja ovat mm. miesten pituus, jossa on mukana mm. Menkov
Oli kyllä tasokas finaali. Luis Rivera jysäytti neljännellä kierroksella peräti 846, johon Menkov vastasi kaksi kertaa, viidennellä 842 ja vielä viimeisellä 834. Marcos Chuva oli kisan kolmas (815) ja Sergei Polyanski neljäs (814).

17-vuotiaiden MM-kisoista pitää mainita sen verran, että suomalaiset selviytyivät keihään finaaliin karsinnan ykkösenä ja kolmosena. Saarinen heitti viimeisellään komeasti uuden ennätyksensä (78,65) parantaen entistä ennätystään viitisen metriä. Helander heitti heti ensimmäisellä vakuuttavasti vajaat 76 metriä.
TKH on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 13.07.2013, 08:59   #200
TKH
 
Mainitaan Tampereen kisoista sen verran, että Nezirin finaali juostaan päivän päätteeksi noin 20.50. Sitä ennen Nooralotan pitää tietysti selvittää alkuerät, jotka juostaan noin 19.10. Ilman haaveria Nooralotta menee kyllä finaaliin. Muista finaaleista voisi mainita naisten moukarin, jossa Penttilä on mukana. Kisa alkaa 17.40. Aamupäivän karsinnoista voisi mainita naisten keihään karsinnan. Utriainen ja Kangas heittävät ensimmäisessä ryhmässä, joka aloittaa kello 10.

Lainaus:
en1103 kirjoitti: Näytä viesti
Jonna Berghem on merkitty 200 metrille, vaikka tähän asti Jonnan ykköslaji on ollut 100 metrin aidat. Viimevuonna juostu aika 13.56 (-2,4m/s) oikeuttaisi tilastoissa sijalle 15. Onko taustalla sitten jokin loukkaantuminen, jonka takia ei Berghem ole tänä vuonna ollenkaan (tilastopajan mukaan) aitoja juossut?
Eilisessä lähetyksessä näky kertovan, että takareisi on estänyt aitajuoksun, mutta ei haittaa sileillä pikamatkoilla. Berghem juoksi tuon ajan muuten 19-vuotiaiden MM-kisoissa, jossa oli hienosti kuudes. Tästä päästäänkin aasinsiltana nyt menossa oleviin 17-vuotiaiden MM-kisojen aitajuoksuun, jossa jamaikalaiset pika-aiturit ovat juosseet todella hyvin. Ensin jo aikaisemmin mainitsemani Yanique Thompson juoksi naisten puolella uuden ikäluokan ME-tuloksen ja eilen miesten puolella jamaikalainen Jaheel Hyde juoksi yli metrin vastaisessa vain sadasosan päähän ME-tuloksesta. 17-vuotiaiden MM-kisoista voisi mainita vielä sen verran, että Ekelund kellotti eilen jo alkuerissä 23.02. Ellei juokse itseään aivan puhki jo alkuerissä ja välierissä, niin huomenna finaalissa menee alle 23 sekunnin niin että heilahtaa.
TKH on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vastaa viestiin


Takaisin   Jatkoajan keskustelupalsta > Muu urheilu > Muu urheilu

Ketjun työkalut
NäyttövalinnatKaikki ajat ovat aikavyöhykkeen GMT +3 aikaa. Kello on nyt 14:59.


Powered by: vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© Jatkoaika - 2001-2013