Verkkolehden uusimmat jutut
LeKi sopimukseen maajoukkuepelaajan kanssa | 03.09. 08:02
LeKi on solminut loppukauden mittaiset sopimukset koeajalla olleiden...
JYPin tutut kulmakivet ja nuorten vastaus huutoon | 03.09. 08:00
Ailahtelevan viime kauden jälkeen JYP lähtee alkavaan kauteen haastajan...
JYP - Kadotettua tähtiloistoa etsimässä | 03.09. 08:00
Vuosina 2009 ja 2012 mestaruuden voittanut JYP lähtee...
Liiga ei parane Jokerien näkyvyydestä marisemalla | 03.09. 07:06
SM-liiga Oy:n hallituksen puheenjohtajan Vesa Puttosen puheenvuoro Ylen...
Flyersin ihmiskuulalle aikainen jatkosopimus | 02.09. 23:28
Philadelphia Flyers on tehnyt jatkosopimuksen Zac Rinaldon kanssa.
Mähösen pelit TUTOssa pelattu | 02.09. 23:19
Krister Mähönen poistuu TUTOn riveistä.

Takaisin   Jatkoajan keskustelupalsta > Vapaa keskustelu > Vapaa keskustelu


Vastaa viestiin
 
Ketjun työkalut Näyttövalinnat
Vanha 11.12.2012, 11:11   #1851
KKtig
 
Suosikkijoukkue: Liiga-KooKoo
Pyydetään vähän täälläkin apuja, että mitä kannattaisi seuraavaksi alkaa seuraamaan. Eli tällä hetkellä on valikoimissani Walking Dead, Breaking Bad, Sons of Anarchy ja American Horror Story, joissa olen kirinyt jo "live-aikaan", joten joudun odottelemaan aina jaksoja. Myöskin The Wire ja Games of Thrones ovat kovassa kulutuksessa, mutta toinen show on jo ohi ja toinen tauolla. (niinhän se Breaking Badkin)

Mikä iskisi minuun parhaiten, kun noihin sarjoihin olen tykästynyt kovastikin? Homelandia katsoin kolmisen jaksoa, mutta pidin sarjaa vain jostain syystä todella tylsänä ja ideaa keskinkertaisena, joten jätin sen siihen. Myöskin pyörittelin Once Upon a Timea puolisen toista kautta, mutta lopulta sekin hyvästä ideasta huolimatta kadotti otteensa, kun selvästi naisväelle suunnattu sarja jatkoi liikaa saman toistoa.

Alkuun tulisi mieleen varmaan, että Sopranos saattaisi toimia hyvin ja sarja jäännytkin multa ihan täysin väliin.
KKtig on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 11.12.2012, 11:20   #1852
Uuhis #97
 
Suosikkijoukkue: TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
Lainaus:
Musta Nuoli kirjoitti: Näytä viesti

DC:llä on Marveliin verrattuna helvetisti kirittävää ja älyttömästi hukattua potentiaalia supersankariaiheisten leffojen suhteen, mutta tv-sarjapuolella se on ollut sentään aktiivisempi siitä huolimatta, että moni sarja on päättynyt lyhyeen ja ollut lievä floppi. On ollut Ihmenaista, Salamaa, Batmania, Birds Of Preyta, Teräsmiestä/Teräspoikaa eri formaateissa (joista Smallville on vain yksi) ja nyt myös Vihreää Nuolta.
Itse jostain syystä tykästyin tuohon Batman: The Brave and the Boldiin, vaikka se ensialkuun vaikuttikin vähän nuoremmalle väelle suunnatulta. Kuitenkin sarjassa on niin suuri annos 60-luvun Batmanin campia ja taustalla aina vähän vähemmän tunnettuja DC-sankareita( Guy Gardner Green Lanternina) sekä ääninäyttelijöiksi on saatu monia herkullisia nimiä(muun muassa Adam West, Michael Rosenbaum, R. Lee Ermey, Michael Dorn, Mark Hamil ja Ron Perlman)
__________________
"Kyllähän siellä liikutaan taas lähellä rienausta, mutta haittaako se toisaalta aurinkoakaan jos kysytään onko kuu sitä lämpimämpi?" -Nimimerkki Clocks
Uuhis #97 on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 11.12.2012, 11:31   #1853
Ted Raikas
 
Suosikkijoukkue: SaiPa, HIFK
Lainaus:
KKtig kirjoitti: Näytä viesti
Mikä iskisi minuun parhaiten, kun noihin sarjoihin olen tykästynyt kovastikin?
Äkkiseltään tulee mieleen Spartacus ja True Blood? En tiedä oletko noita tsekkaillut, mutta suosittelen kyllä.

Sopranosin ystäville varmasti Boardwalk Empire voisi olla pätevä valinta. Käsittääkseni samaa taustatiimiä ollut tuota tekemässä.
__________________
Bileet oli hyvät, tunnelma oli rento ja aurinkokin oli pilvessä.
Ted Raikas on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 11.12.2012, 11:38   #1854
olkikuukkeli
 
Suosikkijoukkue: Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Lainaus:
KKtig kirjoitti: Näytä viesti
Alkuun tulisi mieleen varmaan, että Sopranos saattaisi toimia hyvin ja sarja jäännytkin multa ihan täysin väliin.
Sopranos on paras koskaan katsomani sarja. Syvällinen, hauska, kaamea, jossain määrin realistinenkin, hienoa draamaa, taiteellinen... Katso se.

Voisit tykätä Dexteristä (ensimmäiset 3 tuotantokautta hyviä) ja jos on jostain syystä jäänyt katsomatta, niin Band of Brothers kuuluu jokaisen katsontalistalle mieltymyksistä riippumatta. The Rome on myös mahtava sarja, sille kannattaa antaa mahdollisuus. Jo loppuneista sarjoista Deadwood edustaa myös parhaimmistoa.

Yhä keskeneräisistä sarjoista voin suositella lähes varauksitta Boardwalk Empireä, joka on siitä harvinainen sarja, että se paranee koko ajan edetessään. Mad Men on ns. draamasarjoista ihan kärkikastia, mikäli sellaista voisi kuvitella katsovansa. Huikeaa 50-60-luvun ajankuvausta, loistavaa ohjaus- ja näyttelytyötä, mielenkiintoiset hahmot, mielenkiintoinen maailma. Jos haluaa jotain vähän kevyempää draamaa ja ajankuvaa tästä päivästä, niin HBO:n The Newsroomia voi myös kokeilla. Hauska ja myös tärkeä sarja.
__________________
The world is done,
Aurora gone

olkikuukkeli on viimeksi muokannut viestiä 11.12.2012 11:46
olkikuukkeli on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 11.12.2012, 12:12   #1855
Beltran
 
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät
Eilen illalla huomasin Ylen Areenalta tv-sarjan nimeltään Misfits. Sarjasta alkoi juuri toinen tuotantokausi mutta Areenalla oli katsottavissa myös koko ensimmäinen tuotantokausi, jossa on 16 jaksoa. Säilyttävät siellä jostakin syystä poikkeuksellisen pitkään. No niinpä katselin tuon ensimmäisen tuotantokauden avausjakson ja vakuutuin siitä niin paljon että aikeissa on jatkaa sarjan seuraamista. Nythän tuolla olisi mitä katsella.

Onkos täällä ketään Misfitsin seuraajia, jos on niin kommentteja?
Seuraan lisäksi Vallan linnaketta (eilen jaksoa ei tullut ilmeisesti Nobel-lähestyksen takia mutta taidetaan lähettää huomenna) sekä Bored to Death sarjaa. Ihan kivoja seurattavia molemmat.
Beltran on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 11.12.2012, 12:21   #1856
Tarinankertoja
 
Suosikkijoukkue: Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Lainaus:
Beltran kirjoitti: Näytä viesti
Seuraan lisäksi Vallan linnaketta (eilen jaksoa ei tullut ilmeisesti Nobel-lähestyksen takia mutta taidetaan lähettää huomenna)
Vallan Linnake seuraava lähetys ma 17.12.2012 klo 22.00 osa 4/20, eli seuraava jakso 3.12 esitetyn jälkeen.. ja jaksoja on oikeastaan siis 30, koska kolmas season jatkuu keväällä kahden uusintana esitettävän siisönin perään.
__________________
Kiitos Uncle Vinnie
1995, 2003, 2010, 2012, 2013
Nevö förket
Tarinankertoja on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 11.12.2012, 12:44   #1857
ISH
 
Suosikkijoukkue: HIFK, Arsenal, Cesc Fabregas
Lainaus:
Beltran kirjoitti: Näytä viesti
Onkos täällä ketään Misfitsin seuraajia, jos on niin kommentteja?
Erittäin hyvä sarja, suosittelen ehdottomasti jatkamaan katsomista. Huumoria, yllättävän näkyvääkin seksiä sekä raakaa väkivaltaa, yliluonnollisia asioita. Aika toimiva paketti.

Erinomaiset näyttelijät mainioine brittimurteineen :)

Kokonaisuutena ei voi oikein verrata mihinkään muuhun sarjaan, jonkin verran samoja elementtejä kuin Skinsissä. Outo sarja joka tapauksessa.

Lainaus:
Beltran kirjoitti: Näytä viesti
Eilen illalla huomasin Ylen Areenalta tv-sarjan nimeltään Misfits. Sarjasta alkoi juuri toinen tuotantokausi mutta Areenalla oli katsottavissa myös koko ensimmäinen tuotantokausi, jossa on 16 jaksoa.
Ylellä nyt pyörivä tuotantokausi on jo kolmas. 1. ja 2. tuotantokausissa oli molemmissa 6 jaksoa + yksi joulujakso.

ISH on viimeksi muokannut viestiä 11.12.2012 12:55
ISH on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 11.12.2012, 13:28   #1858
ISH
 
Suosikkijoukkue: HIFK, Arsenal, Cesc Fabregas
Suosittelenpa itsekin yhtä tv-sarjaa jos joltain jäi jokunen vuosi sitten katsomatta. (Mathrioski / Tyttökauppiaat)

Yllättävänkin hyvä sarja johon itse olin täysin koukussa kun tuli Yleltä. Katsoin jopa sarjan kokonaan kun tuli uusintana. Melkoisen julma ja raaka sarja jossa paljon kaunista pintaa. Sarjassa puhutaan pääkielenä mm. flaamia, joka antaa kyllä oman säväyksensä.

Yleltä tuli myös melkein samanniminen jenkkipaska johon ei pidä sekoittaa.

ISH on viimeksi muokannut viestiä 11.12.2012 13:43
ISH on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 11.12.2012, 14:46   #1859
Beltran
 
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät
Lainaus:
Tarinankertoja kirjoitti: Näytä viesti
Vallan Linnake seuraava lähetys ma 17.12.2012 klo 22.00 osa 4/20, eli seuraava jakso 3.12 esitetyn jälkeen.. ja jaksoja on oikeastaan siis 30, koska kolmas season jatkuu keväällä kahden uusintana esitettävän siisönin perään.
Eli tähän tuli siis viikon tauko. En tiedä mistä sain päähäni että huomenna näytettäisiin, kiitos kun oikaisit asiaa Tarinankertoja niin en huomenna sitten ihmettele miksei jaksoa tulekaan.

Noin yleisesti ottaen tv-ohjelmatiedoissa on aika huonosti merkittynä monesko season/episodi kyseisestä tv sarjasta on kyseessä sarjasta riippumatta. Samoin ainakaan itse en ole löytänyt sellaista paikkaa jossa mainittaisiin koottuna alkavista tv sarjoista, sellainen kun olisi niin voisin itse katsella aina avausjaksoja sieltä ja täältä ja päättää sitten alkaako seuraamaan. Tollaiset löydöt tuleekin aina joko satunnaisesti taikka kovan haravointityön tuloksena. Ohjelmatietoja vilkuillessa toisinaan näkee tietoa jostakin sarjasta joka saattaa vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta jopa muttei kesken olevia sarjoja viitsi alkaa enää seuraamaan.

Jonkinlaista puskuria tarjoaa toki Ylen Areena jolle kiitokset mutta sielläkin jaksot säilyy vain aika lyhyen aikaa poikkeuksena siis tuo Misfits johon liittyen tulikin tuossa jo kommenttia. Jos joulukuulla / joulupyhinä on aikaa niin tuota sarjaa voi siis alkaa seurailemaan Areenalta. Ja katsottavaa on varsin tuhdin DVD-boksin edestä ellei enemmänkin.
Beltran on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 11.12.2012, 16:42   #1860
Wolves
 
Suosikkijoukkue: SaiPa, Wolves, Avalanche
TV-sarja kuin TV-sarja, mutta mieleeni juolahti tässä yksi päivä etsiskellä youtubesta ja muualtakin vanhoja TV-sarjoja, jotka ovat jääneet mielen unholaan. Eteen pompsahti Jake And The Fatman (Suom. Koira Haudattuna). Sääli että sarjasta on vasta DVD:llä julkaistu sarja 1 ja 2 kausi. Muita kausia odotellessa.
__________________
Jatkoajan keskustelupalstaa moderoi Kim Jong-Ilin lapsenlapset. Jatkoajan moderaattorit.
Wolves on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 14.12.2012, 11:02   #1861
Balrog
 
Suosikkijoukkue: HIFK, Real Madrid
-"Glee will be back on January 24, 2013, Fox announced today. The musical comedy-drama’s return for more of its fourth season was just one of many Fox series the network set Winter 2013 premiere dates for. The Simpsons is back for more of its 24th season on January 6, along with new episodes of Bob’s Burgers, Family Guy and American Dad. A week later, on January 13, The Cleveland Show returns to the network’s Sunday animation block. The Mindy Project and New Girl are back on January 8, as are Raising Hope and Ben And Kate.The network also announced a half hour behind the scenes Inside The Following special on Saturday January 19, two days before the new Kevin Williamson-produced serial killer drama series debuts."

"The Killing" will return to AMC for a third season without a few key characters. The show, canceled and then un-canceled after two seasons, is set to make its way back to AMC in 2013, possibly with the help of Netflix. Stars Mireille Enos and Joel Kinnaman are expected to return as detectives Sarah Linden and Stephen Holder -- but some of the people they investigated won't be back. Variety reports that Billy Campbell, who played Seattle City Councilman (and eventually mayor) Darren Richmond, won't be back for Season 3. Neither will Michelle Forbes and Brent Sexton, who played the parents of murder victim Rosie Larsen. The changes seem to point to a new case for Linden and Holder to investigate -- which would make sense, since the Larsen murder was at long last resolved in the Season 2 finale. There's no word yet on when Season 3 of "The Killing" will premiere.

-L.A. Reid ei jatka The X Factorissa enää kolmannella kaudella.

-Rakkauden anatomia-sarjan (Private Practice) päätösjakso nähdään tammikuun 23. päivänä.

-Gillian Anderson nähdään NBC:n tulevassa Hannibal-sarjassa.

-Simon Cowell palaa Britain's Got Talentiin tuomariksi seitsemännelle kaudelle.
Balrog on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 14.12.2012, 15:39   #1862
Pappa1
 
Suosikkijoukkue: JYP, Tribe, Tigers, Angels, Rangers (Texas)
Lainaus:
Mairouh kirjoitti: Näytä viesti
Community...

Neljäs kausi alkaa on October 19th, joka siis on Helmikuun 7. päivä. Varmaan jää itselläni tuohon neljänteen kauteen, sillä Pierce kirjoitetaan pois sarjasta neljännen aikana (yllätys?).

Eikö netissä ole se sivusto, jossa näkee kaiken maailman kanavia maksua vastaan, Netflix tms. Joten siihen tuolloin kannattaa yrittää Netflixistä bongata sarja. Itseltäni tosin sarja löytyy koneelta, hankittu tavalla tai toisella...

E. Jaa olitkin maininnut jo Netflixin...
__________________
-This life is the only life I know-
Pappa1 on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 16.12.2012, 14:39   #1863
vilpertti
 
Suosikkijoukkue: San Jose Chokes
Tuota Arrowia aloin katsomaan kun aika paljon suositeltu täälläkin...

Mikä helvetti siinä on, kun joka jaksoon pitää saada jotain tunne herkistely ihmis suhde paskaa. Etenkin kun näyttelijät, kirjoitus ja ohjaus eivät osaa yksikään tätä tehdä.

Muuten nyt ihan basic... Kyllä tuota katsoo ainakin vielä vähän aikaa.
__________________
If that's true, if you don't know who I am, then maybe your best course would be to tread lightly.
vilpertti on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 16.12.2012, 16:00   #1864
Flou
 
Suosikkijoukkue: JYP, Ravens
En ole ainakaan neljän jakson perusteella ymmärtänyt tuota Arrowin hehkuttamista. CW:n omista sarjoista paremmin on iskenyt heti alotuksen perusteella esim. Supernatural sekä Smallville. Tuo pääosan esittäjä on ainakin minun silmissäni ainakin vailla mitään karismaa. Itselleni toimi ainakin paremmin jo peruttu Last Resort, vaikka sekään ei varsinaisesti millekään "pakko katsoa" -listalle päässyt. Mutta harvoinpa nämä networkkien uudet sarjat mitään ihmeitä esittävät, ja jos esittävät massat eivät tajua ja tuloksena on kirveestä 10 jakson jälkeen.
__________________
Hate the living, love the dead.
Flou on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 16.12.2012, 18:47   #1865
Maglor
 
Odottaako kukaan muu antaumuksella Dexterin huomista 7. kauden finaalijaksoa? Todella mielenkiintoista nähdä, millaiset lähtökohdat luodaan viimeiseksi jäävälle 8. tuotantokaudelle.

__________________
Arguing on the internet is like competing in special olympics, even if you win you are still retarded.
Maglor on online-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 19.12.2012, 21:33   #1866
MustatKortit
 
Suosikkijoukkue: Ässät, Die Nationalmannschaft
Lainaus:
Maglor kirjoitti: Näytä viesti
Odottaako kukaan muu antaumuksella Dexterin huomista 7. kauden finaalijaksoa? Todella mielenkiintoista nähdä, millaiset lähtökohdat luodaan viimeiseksi jäävälle 8. tuotantokaudelle.
Huh, olipahan hurja tuotantokausi, ehkä parin vaisumman kauden jälkeen. Todella, todella jännää menoa!

En jaksaisi odottaa, miten Dexille käy!
__________________
Niin tippui neljäs tähti taivaalta.. ja jalkapallojumalat ovat olemassa, Miroslav Klose on maailmanmestari!
MustatKortit on online-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 22.12.2012, 10:47   #1867
Beltran
 
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät
Lainaus:
ISH kirjoitti: Näytä viesti
Erittäin hyvä sarja, suosittelen ehdottomasti jatkamaan katsomista. Huumoria, yllättävän näkyvääkin seksiä sekä raakaa väkivaltaa, yliluonnollisia asioita. Aika toimiva paketti.

Erinomaiset näyttelijät mainioine brittimurteineen :)

Kokonaisuutena ei voi oikein verrata mihinkään muuhun sarjaan, jonkin verran samoja elementtejä kuin Skinsissä. Outo sarja joka tapauksessa.
Tässä puhutaan siis sarjasta Misfits. Olen sitä nyt katsellut Ylen Areenalta ja sarja on ollut loistava, todella nautittavaa katseltavaa.

Nyt siirryin kolmannelle tuotantokaudelle. Näyttäisi siltä että sarjasta on jäänyt Nathania esittänyt heppu pois ja tilalle on tullut Rudy, yhdeksi viidestä sopeutumattomasta ja hänelle on annettu selkeästi samankaltaisia piirteitä kuin Nathanillakin oli. Jossakin muussa yhteydessä taikka mikäli toi Rudy olisi ollut jo alusta asti ja koko Nathan ei olisi missään vaiheessa ollut sarjassa niin Rudy varmaankin tuntuisi ihan hyvältä tyypiltä. Mutta nyt ei tunnu, koko sarjan katsominen tuntuu aika väkinäiseltä. Vähän tuntuu jopa siltä että jos ja kun Nathanista piti luopua niin olisivat jatkaneet noilla jäljellejääneillä ja eivät olisi ottaneet tuota Rudya paikkaamaan Nathanin jättämää aukkoa.

Lyhyt ennenaikainen tuomio (en ole vielä katsellut kovin paljoa season 3:sta): sarja on loistava 2 ekaa seasonia, sen jälkeen pilalla. Kaipaan Nathania takaisin.
Beltran on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 22.12.2012, 17:34   #1868
ISH
 
Suosikkijoukkue: HIFK, Arsenal, Cesc Fabregas
Lainaus:
Beltran kirjoitti: Näytä viesti
Tässä puhutaan siis sarjasta Misfits. Olen sitä nyt katsellut Ylen Areenalta ja sarja on ollut loistava, todella nautittavaa katseltavaa.

Näyttäisi siltä että sarjasta on jäänyt Nathania esittänyt heppu pois ja tilalle on tullut Rudy, yhdeksi viidestä sopeutumattomasta ja hänelle on annettu selkeästi samankaltaisia piirteitä kuin Nathanillakin oli.

Lyhyt ennenaikainen tuomio (en ole vielä katsellut kovin paljoa season 3:sta): sarja on loistava 2 ekaa seasonia, sen jälkeen pilalla. Kaipaan Nathania takaisin.
Totut muutaman jakson jälkeen Rudyyn ja sen jälkeen hän on sarjan suosikkihenkilösi, trust me. Itse ajattelin ihan samoin kahden ekan jakson jälkeen kun Nathania ei näkynyt.
ISH on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 22.12.2012, 21:36   #1869
Beltran
 
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät
Lainaus:
ISH kirjoitti: Näytä viesti
Totut muutaman jakson jälkeen Rudyyn ja sen jälkeen hän on sarjan suosikkihenkilösi, trust me. Itse ajattelin ihan samoin kahden ekan jakson jälkeen kun Nathania ei näkynyt.
Saapa nähdä. Alkuperäisporukasta minusta Nathan, Kelly ja Simon ovat aivan parasta A-luokkaa, Alisha ihan jees hänkin mutta ei siis samalla tasolla kuin tuo kolmikko. Curtis puolestaan koko porukan tylsin.

Paras kuitenkin totutella muutoksiin, ton mukaan Curtis on ainoa viisikosta joka jatkaa tuotantokaudelle 4:
Misfits (TV series) - Wikipedia, the free encyclopedia
Beltran on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 23.12.2012, 00:16   #1870
Seppis
 
Suosikkijoukkue: Äsät
Ylen näyttämä 16-osainen sarja Kimmo oli muuten aivan paska.
__________________
Lähde Lukosta, voita mestaruus!
Seppis on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 23.12.2012, 01:11   #1871
Ikävänkantaja
 
Suosikkijoukkue: Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Lainaus:
Seppis kirjoitti: Näytä viesti
Ylen näyttämä 16-osainen sarja Kimmo oli muuten aivan paska.
Allekirjoitan tämän mm. sikäli, että huomioiden sarjan mainostamisen puhdasverisenä komediana, pelkästään muutama hauska Hietalahti-juttu ei oikein riittänyt klassikko-statukseen.

Mielestäni ko. sarjan tyhjyyden yössä syttyi kuitenkin katoavan hetken ajaksi loistava kipinä viimeisen jakson lopussa, kun kuviin astui se päähenkilön uutta työkaveria esittänyt tummahiuksinen, hyvin kaunis neito. En nimittäin muista nähneeni koskaan missään (kotimaisessa) tv-sarjassa tai elokuvassa lähellekään yhtä aitoa ja luonnollista roolisuoritusta, jonka hän veti. Sarja nyt tietysti oli, mikä oli, mutta silti. En myöskään muistanut nähneeni asianomaista näyttelijää aiemmin missään, joten oli pakko ihan googlettaa, kuka on kyseessä. Neitokaisen nimeksi selvisi Jemina Sillanpää (Wikipedia), ja em. artikkelista ilmi, ettei hänellä olekaan mitään suunnatonta filmografista historiaa. Tavallaan kummalliseksi homma muuttui kuitenkin, kun muistin artikkelin perusteella, että olen sittenkin nähnyt Sillanpään aiemmin: laulajana marraskuussa julkaistussa musiikkivideossa.

Harvinaisen hieno ja luonnolliselta vaikuttava taiteilija - arvostan!
__________________
1st: LEINO-JYLHÄ-HARMAJA
”Jumala on korvattu päiväkodeissa peikoilla, menninkäisillä, maahisilla, merirosvoilla, keijuilla yms. demoneilla.” -Wiherkoski
Ikävänkantaja on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 25.12.2012, 19:51   #1872
Beltran
 
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät
Tossa Seinää vasten tv-sarjan jaksossa näyttäisi olevan Misfits-sarjan Nathan, josta tässä oli aiemmin puhetta:
Seinää vasten (16): 23.12.2012 21.55 | Tv | Areena | yle.fi

En ole seurannut tuota sarjaa ja käsittääkseni "Nathan" (kai sen roolinimi on tossa joku muu) esiintyy vain tuossa yksittäisessä jaksossa, sarjan kuvauksessa sanotaan näin:
Lainaus:
Kussakin tarinassa päähenkilö astelee tutkintasellistä oikeussaliin kuulemaan valamiehistön päätöksen ja tuomarin langettaman tuomion teosta, johon hän on ehkä syyllistynyt, on ehkä syytön, tai kenties jotain siltä väliltä.
Ainakin tuon yhden jakson voisin katsoa (kai noita voi katsella irrallisina jaksoina, Misfitsiä ei oikein voi), mun kaltaisen Nathan fanin voi olla mielenkiintoista nähdä hänet jossakin toisentyyppisessä jutussa Misfitsin lisäksi.
Beltran on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 25.12.2012, 20:35   #1873
Balrog
 
Suosikkijoukkue: HIFK, Real Madrid
Homeland "Isänmaan puolesta" alkaa vihdoin Suomessakin, 6.1.2013 klo 22.35 maikkarilla, ennakkomainonta oli kyllä aika surkeata MTV3:lla, edes kunnollista traileria en nähnyt missään vain jonkinlaisen lyhennetyn version varsinaisesta trailerista, jotenkin tuntuu että jenkkilässä osataan tuo ennakkohypetys paremmin kuin tällä, yleensäkin kun katsoo Homelandin wikipediasivulla sarjan alkamisaikoja eri maissa ei voi kuin ihmetellä miten myöhään Homeland tulee Suomeen, esimerkiksi Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa toinen kausi alkoi jo lokakuussa ja jopa Afganistanissa sarja näyttää alkaneen huhtikuussa, Ruotsissa SVT on muuten jo uusinut ensimmäisen kauden ainakin kerran.
Balrog on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 25.12.2012, 22:55   #1874
Crick
 
Suosikkijoukkue: Jokerit, Sotkamon Jymy, Ducks ja FC Barcelona.
Täälläpäin on nyt aloitettu katsomaan ensimmäistä kertaa kaksnelosta DVD:ltä. 12 jaksoa ensimmäisestä kaudesta mennyt ja ihan hyvää jännitystä on sarja tarjonnut. Välillä jää niin herkulliseen kohtaan, että on tarvinnut katsoa useampi jakso putkeen.
__________________
Tervetuloa koettamaan! Emme pelkää ollenkaan!
Crick on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 26.12.2012, 16:58   #1875
Beltran
 
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät
Lainaus:
Crick kirjoitti: Näytä viesti
Täälläpäin on nyt aloitettu katsomaan ensimmäistä kertaa kaksnelosta DVD:ltä. 12 jaksoa ensimmäisestä kaudesta mennyt ja ihan hyvää jännitystä on sarja tarjonnut. Välillä jää niin herkulliseen kohtaan, että on tarvinnut katsoa useampi jakso putkeen.
Voin vakuuttaa että säilyykin jännitävänä. Kaikki eivät 24:sta pidä, minä pidän ja tässä sarjassa taso ei laske uudemmissakaan tuotantokausissa. 24:ssa tuotantokausia on kahdeksan, lisäksi Season 7:ää edelsi elokuva joka johdatteli itse tuotantokauteen. 24:ssa taso jopa paranee, tulee uusia mielenkiintoisia näyttelijöitä kuten esim Mary Lynn Rajskub jonka roolihahmo 24:ssa on nimeltään Chloe O'Brian, yhden mainitakseni.

Kiitos nimimerkille Balrog Homeland-maininnasta, ilman sitä koko sarjan pyörähtäminen käyntiin Suomessa olisi multa varmaan jäänyt huomaamatta. Samankaltainen ilmiö pätee melkein kaikkiin TV-sarjoihin joita täällä aletaan esittää, hyvin matalalla profiililla ilman ennakkohypetystä. Usein huomaakin että joku mielenkiintoisen oloinen sarja on jo meneillään mutta alku on tullut missattua ja sarja menetetty.
Beltran on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vastaa viestiin


Takaisin   Jatkoajan keskustelupalsta > Vapaa keskustelu > Vapaa keskustelu

Ketjun työkalut
NäyttövalinnatKaikki ajat ovat aikavyöhykkeen GMT +3 aikaa. Kello on nyt 09:55.


Powered by: vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© Jatkoaika - 2001-2013