Verkkolehden uusimmat jutut
Sailio ja Blues sopimukseen | 31.08. 00:36
Hyvinkään Ahmojen kasvatti vakuutti Espoon Bluesin seurajohdon kolmen...
Nuoret Leijonat nujersi Ruotsin - Husso loistovireessä | 30.08. 20:44
Ruotsin voittaminen maistuu aina Suomen maajoukkueille. Lauantaina sen...
Enlundilla uudet haasteet keskushyökkääjänä | 30.08. 18:55
Jonas Enlund aloittaa Sibir Novosibirskissa viidennen KHL-kautensa, joten...
Sibir Novosibirsk - suomalaista sisua Siperian pikkujoukkueessa | 30.08. 18:32
Sibir on sympaattinen pikkujoukkue Siperian suurimmasta kaupungista...
Amur Habarovsk - slovakialaiset keihäänkärkenä | 30.08. 18:31
Venäjän Kaukoidässä sijaitsevan Habarovskin kaupungin kiekkoylpeys Amur on...
Barys Astana - kazakkikiimaa | 30.08. 16:29
KHL:n ainoa kazakstanilainen joukkue on maan pääkaupungin seura Barys...

Takaisin   Jatkoajan keskustelupalsta > Kotimainen jääkiekkokeskustelu > Mestis > KooKoo


Vastaa viestiin
 
Ketjun työkalut Näyttövalinnat
Vanha 17.04.2012, 15:40   #501
Dynamite
 
Suosikkijoukkue: KooKoo
Tässä KooKoolle uusi puolustaja. Ehdottaisin kyseistä pelaajaa Miihkali Tepon pakkipariksi.
Dynamite on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 18.04.2012, 01:21   #502
Everton
 
Suosikkijoukkue: KooKoo
Ja sitten houkutellaan vielä tämä mies eläkkeeltä kaukaloon...

Mitenköhän muuten on, kuinka aktiivisesti KooKoo tällä hetkellä hakee puuttuvia palasiaan? Lähinnä mietin sitä, että aiotaanko osaa pelimerkeistä säästellä vielä lähemmäksi kauden alkua, kun silloin kuitenkin vielä vapautuu esim. liigasta joitain kokelaita.
__________________
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky
Everton on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 18.04.2012, 15:32   #503
Kiekkokatsoja
 
Viimekauden pelaajalistaan verrattuna, on KooKoolta vähentynyt pelaajien kokemus SM ja Mestistasolta. Riittääköhän nuoret ja motivoituneet pelaajat paikkaamaan kokemusta?
Kiekkokatsoja on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 18.04.2012, 17:17   #504
Lohipoika
 
Suosikkijoukkue: K-Vantaa
Lainaus:
Jaded kirjoitti: Näytä viesti
Tuomistosta piti tulla kysymäänkin,että minkälainen kaveri on kyseessä? Ilmeisesti pystyy pelaamaan sentterin tontin lisäksi laidassa.
Pelasi ainakin Vantaan vuotenaan sentterinä ja hallitsi A-nuorten I-divisioonaa aivan täydellisesti Perttilän kanssa, vaikka eivät olleet koskaan aiemmin pelanneet yhdessä. Oli melkoinen pelinrakentaja tuolloin ja ihmettelin jo tuolloin, miksi ei nostettu Mestikseen. Vähän on juttuja kuullut, että nuorempana intressit olivat jossain muualla kuin jääkiekossa ja että maajoukkuetarjouksia olisi tullut useampikin. Piti myös näköjään tauon jääkiekosta kaudella 2008-2009. On taidoiltaan äärimmäisen kova tekijä Mestikseen ja menee hukkaan rikkovassa roolissa ja pienillä minuuteilla. Sellainen 30 pisteen kausi ei yllättäisi, jos vain saa peliaikaa.
__________________
Minä en kirjoita väärin. Jokainen kielioppivirheeni on tarkoituksenmukainen tyylikeino.
Lohipoika on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 18.04.2012, 19:51   #505
Diablo
 
Suosikkijoukkue: Vaasan Sport, Urheilullisesti avoin Liiga & Mestis
Lainaus:
harto kirjoitti: Näytä viesti
KooKoo on suurin piirtein velaton seura - näin sanoi Lehkonen mediassa potkujen jälkeen. Vaikka menneet kaudet ovatkin olleet pettymyksiä urheilullisesti, niin viivan alle on joka keväänä jäänyt plusmerkkinen tulos, kun kaudet luullakseni budjetoidaan runkosarjan loppuun asti. Tänä keväänä plussalla oltiin jo ennen pleijareita. Mahdollisten finaalien ja liigakarsintojen ylimääräiset 30 tuhatta katsojaa tähän meille niin tutun välierävaiheen päälle niin puhutaan jo märästä päiväunesta. Mutta siis yleisömääräthän on mukavassa nousussa ja merkittäviä tukijoitakin tuntuu löytyvän, viimeisimpänä nyt tuo Konecranes pääyhteistyökumppaniksi.

Ei tässä millään riskillä mennä niin kuin ei teilläkään. Tuskinpa tämä nippu merkittävästi hinnakkaampi on kuin takavuosien nimekkäät jäähdyttelijät.
Sori, kesti hieman vastata, koska ei ole kerinnyt hirveästi pyöriä täällä.

KooKoo on siis tehnyt todella hyvää työtä toimiston puolella, koska pelillisesti huippumenestys on antanut odottaa itseään ja finaalien saati liigakarsintojen tulovirtoihin ei ole sielä päästy käsiksi, mutta silti on tehty jopa plusmerkkistä tulosta.
Ja sieläkään kun ei ole tosiaan ihan halvimmasta päästä nuo rosterit olleet. Meidät on pelastanut, ja sittemmin tilanteen jo hyvin pitkälti korjannut, huikea urheilullinen menestys viime kausina. Jos KooKoo olisi menestynyt kentällä toiseen malliin, ties minkälaista nippua sielä pystyttäisiin tällekin kautta kokoamaan.

Ensin ajattelin, että nyt on aika kovia nimiä tälle tasolle, ja joukkueen täytyy maksaa edellisiäkin KooKoo-nippuja enemmän. Mutta tosiaan kun noita edellisiäkin jengejä katsoo, niin tuskin tämä tuleva KooKoo-nippukaan tulee muotoutumaan sen kalliimaksi kuin edellisetkään.
__________________
"Hockey-Sport, eteenpäin, emme koskaan luovuta, ollaan aina mukana, seistään teidän rinnalla.."
Diablo on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 18.04.2012, 20:37   #506
Mazaa
 
Suosikkijoukkue: Karsinnat, Kabinettiauditoinneille peukku alas
Lainaus:
diablo kirjoitti: Näytä viesti
KooKoo on siis tehnyt todella hyvää työtä toimiston puolella, koska pelillisesti huippumenestys on antanut odottaa itseään ja finaalien saati liigakarsintojen tulovirtoihin ei ole sielä päästy käsiksi, mutta silti on tehty jopa plusmerkkistä tulosta.
Ironiavaroitus!
KooKoon toimiston puolella on menty pahasti metsään verrattuna Vaasaan. Toimisto on antanut pelaajille signaalin ettei playoffeilla ole enää mitään väliä. Toimiston puolelta on kerrottu jo kauden loppupuolella, että tällä kaudella tehdään positiivinen tulos playoffeista välittämättä. Tämä on tuonut liiallisen hyvänolon tunteen pelaajien housuihin ja kymmeneen vuoteen KooKoo ei ole edes Mestiksen finaaleissa pelannut.

Nyt pitäisi asettaa tavoitteet kuin Vaasassa eli, jos ei liigakarsinnoissa pelata niin koko korttitalo uppoaa kuin Titanic Atlantiin sata vuotta sitten. Tästä johtuen pelaajien halu voittaa on playoffeissa aivan tapissaan ja vähän sen ohi. Ja tunnetusti halu on tulos. KooKoon pitäisi siis suoraan kopioida tuo menestysmalli Vaasasta ja ainakin kolminkertaistaa pelaajabudjettinsa tulevalle kaudelle. Tosin se alkaa melkein olla jo liian myöhäistä. Vai oliko KooKoolla vielä pari-kolme pelaajaa hankkimatta?

Jos näin on, niin suosittelisin ehdottomasti käytettävän tuon 2/3 osaa kasvatetusta pelaajabudjetista noihin pelaajiin. Jospa Alexandr Radulov olisi tulevan Stanley Cup voittonsa ansiosta jo niin kylläinen, että kaipaisi taas uusia haasteita. Venäjä on jo nähty, joten ei kun "Sergeikarpovmaisesti" rööki huulessa KooKoon paitaan ja kohti Mestistä. Toinen paluumuuttaja voisi olla Kimmo Timonen. 13 kautta siinä meni ennen, kun Timonen uskalsi hanskat tiputtaa, mutta nyt kun sekin on tehty niin matka Suomea kohti voi alkaa. KalPaan Timonen ei voi palata, kun siellä pelaa velipojan lisäksi vielä nestori Kapanen. Timonen on tullut ennenkin nostamaan joukkueita Mestiksestä liigaan joka kerta, kun on pyydetty paikalle. Tämä vaatisi vain yhden puhelinsoiton.

Jos budjetista jää vielä tilaa, niin hallin voisi laajentaa 7777 katsojan mega-areenaksi. Sakari Kuosmanen laulaisi Maamme-laulun ennen jokaista Mestiksen runkosarjan matsia täpötäydelle salille. Ja finaaleissa SaiPa kaatuisi kuin venäläinen talvisodassa eli 10-1. Muuta en pyydä.
Kiitos toimistolle hyvin hoidetusta viimekaudesta.
__________________
"Se on hyvä asia myydä kaikki pelaajat ja saada kassaa kuntoon, (playoffit karanneet, pelataan vain merkityksettömiä pelejä ilman karsintoja)" -Rannisto
Mazaa on online-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 18.04.2012, 21:47   #507
lätkäheebo
 
Suosikkijoukkue: KooKoo, Leijonat, Winnipeg Jets
Lainaus:
Mazaayup kirjoitti: Näytä viesti
Ironiavaroitus!

Jos budjetista jää vielä tilaa, niin hallin voisi laajentaa 7777 katsojan mega-areenaksi. Sakari Kuosmanen laulaisi Maamme-laulun ennen jokaista Mestiksen runkosarjan matsia täpötäydelle salille. Ja finaaleissa SaiPa kaatuisi kuin venäläinen talvisodassa eli 10-1. Muuta en pyydä.
Kiitos toimistolle hyvin hoidetusta viimekaudesta.
Loistava kirjoitus! Ainoa, mitä en hyväksy, on Kuosmanen laulamassa. Ai niin, kirjoituksen tyylilaji olikin ironia!
lätkäheebo on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 19.04.2012, 10:35   #508
teroz
 
Suosikkijoukkue: KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Veistola lähti liigaan kuten Lindfors aikanaan lähti opiskelemaan PK-seudulle. Lindforsin osalta kesti melkein kymmenen vuotta kunnes hän lopulta päätyi PK-seudulle, joten Veistola on liigassa n. vuonna 2020.

Eli Suomeksi harmittaa, että menetettiin ko. kaveri. Siis Veistola, ei niinkään Lindfors.
__________________
"No silly walks, but some twerking"- Monty Python comeback 2014
teroz on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 19.04.2012, 17:44   #509
lätkäheebo
 
Suosikkijoukkue: KooKoo, Leijonat, Winnipeg Jets
Lainaus:
Everton kirjoitti: Näytä viesti
Ja sitten houkutellaan vielä tämä mies eläkkeeltä kaukaloon...
Jukka-Pekka Seppo! Hiukan ulkojääkiekollista triviaa, mutta oliko tälläkin pelurilla joku missi kainalossa pelivuosinaan?
lätkäheebo on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 19.04.2012, 23:18   #510
wunderveba
 
Suosikkijoukkue: Ilves & Flyers
Markus Västilää pidetään ainakin Ilveksen A-junnuja seuranneiden keskuudessa Juha Juujärven "lemmikkinä". Eli on siis Juujärvelle tuttu luottopelaaja Ilveksen A-junnuista. Vakuuttavaltahan Västilän peli näytti nyt keväällä liigassakin ja oli monessa pelissä Ilveksen paras pakki. Siihen nyt ei tosin hirveitä vaadittu, mutta hienoa kiekonkäsittelyä ja pelirohkeutta oli nähtävissä. Tämä lupaa hyvää KooKoolle ja uskonkin Västilän triplaavan ensi kaudella pistemääränsä LeKissä tehtyihin pisteisiin verrattuna. Rohkeasti vain ylivoimavastuuta ja häkki heiluu viivalta yli 10 kertaa kauden aikana. Toivottavasti Västilä pysyy terveenä koko kauden ja palaa Ilvekseen KooKoo -sopimuksensa jälkeen tai vaikka jo kaudeksi 2013-2014.
wunderveba on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 20.04.2012, 11:36   #511
Dynamite
 
Suosikkijoukkue: KooKoo
Lainaus:
wunderveba kirjoitti: Näytä viesti
Toivottavasti Västilä pysyy terveenä koko kauden ja palaa Ilvekseen KooKoo -sopimuksensa jälkeen tai vaikka jo kaudeksi 2013-2014.
Tätä toki toivotaan ja että Västilä onnistuu nousemaan isoon rooliin KooKoon puolustuksessa. Kaudeksi 2013-2014 Västilä kuitenkaan ei käsittääkseni ole palaamassa Ilvekseen, koska teki KooKoon kanssa kahden vuoden sopimuksen sisältäen kaudet 2012-13 ja 2013-14. Sopimus KooKoon kanssa päättyy siis keväällä 2014.
Dynamite on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 21.04.2012, 15:06   #512
Putte
 
Suosikkijoukkue: KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Lainaus:
KKtig kirjoitti: Näytä viesti
KooKoon hyökkäys on tällä hetkellä tämän näköinen siis:

Olli Julkunen - X - Aatu Hämäläinen
Niklas Siren - Jan-Mikael Juutilainen - Antti Roppo
Tomi Tuomisto - Ville-Matti Koponen - X
Nik Appelgren - Jussi Nättinen - Jesse Koskinen / Jaakko Lehtonen
KooKoo ei tule käyttämään koko pelaajabudjettiaan ennen sarjan alkua ja budjettiin jätetään tilaa hankintoihin aina tammikuun lopun siirtorajan umpeutumiseen saakka. Ennen sarjan alkua hankitaan varmuudella vielä yksi laituri ja yksi pakki ja mahdollisesti siis myös sentteri, mutta sentterin hankintaa saatetaan pitkittää niin, että tämä hankinta tullaan tekemään vasta sarjan alkamisen jälkeen.

KooKoolla tosin on vain 10 hyökkääjää + yleismies Lehtonen, joka voi pelata tarvittaessa vaikka maalivahtina, joten tuskin sarjaan näin kapealla materiaalilla voidaan lähteä ellei sitten nosteta lisää junnuja edustusjoukkueeseen, jolloin sarjaan lähdettäisiin esimerkiksi seuraavilla hyökkäysketjuilla:

Julkunen - Hämäläinen - Roppo
Sirén - Juutilainen - Appelgren
Tuomisto - Koponen - Lehtonen
Koskinen - Nättinen - Kotro
Putte on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 21.04.2012, 17:08   #513
Hummeri
 
Suosikkijoukkue: KooKoo & Kalpa
Siis jos budjetti on sama kun viimekaudella, niin ei luulisi olevan tiukkaa hommata kvartettia; Virpiö, Baker, "Malinen" ja "Kulmala". Ja silti pakisto huutaa vielä yhtä miestä. Tähän ruutuun Forsberg, niin tapellaan mestaruudesta.
Roppo ja co. hyviä hakuja, mutta oma tuntemus on kuitenki että vielä tarvitaan vahvistusta.
Ja painotan edelleen, että tämä on oma näkemykseni ensi kauden KooKoosta.
Hummeri on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 21.04.2012, 19:06   #514
Igor Siperia
 
Suosikkijoukkue: KooKoo
Lainaus:
Hummeri kirjoitti: Näytä viesti
Siis jos budjetti on sama kun viimekaudella, niin ei luulisi olevan tiukkaa hommata kvartettia; Virpiö, Baker, "Malinen" ja "Kulmala".
Budjetti pysyy samana kuin viime kaudella ja KooKoo ei ole vielä lähellekään hankkinut kaikkia pelaajia joihin budjetin rajoissa on mahdollisuus. Se on aivan päivän selvä asia, että ennen sarjan alkua tuohon tulee ainakin vielä kolme pelaajaa ja varmasti kauden aikana muutama näiden lisäksi, joten varmasti rahallisesti olisi mahdollisuus edellä mainittuun kvartettiin. Lainausmerkeillä olevat pelaajat ja ilmeisesti myös Virpiö ovat jo kuitenkin tehneet sopimukset muualle, mutta muita samantasoisia ja myös Baker varmasti on vielä saatavissa.
Igor Siperia on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 21.04.2012, 19:38   #515
emz1
 
Lainaus:
Igor Siperia kirjoitti: Näytä viesti
myös Baker varmasti on vielä saatavissa.
KooKoo haluaa Bakerin ja Baker haluaa jatkaa Kookoossa. Kookoon puolelta on vain ehto että Baker treenaa koko kesän joukkueen kanssa. Pari viikkoa sitten oltiin tässä tilanteessa, joten en tiedä mihin suuntaan pyörät ovat liikahtaneet, vai ovatko liikahtaneet mihinkään.

Ilmeisesti ensi kaudella halutaan 100% sitoutuminen joukkueeseen jokaiselta jäseneltä.
__________________
"SaiPan lopullinen joutsenlaulu on alkanut. Hyvästi liiga" - Nimimerkki atskun mielipide Pekka Tirkkosen valmennuspestistä.
emz1 on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 21.04.2012, 21:06   #516
Dynamite
 
Suosikkijoukkue: KooKoo
Lainaus:
emz1 kirjoitti: Näytä viesti
KooKoo haluaa Bakerin ja Baker haluaa jatkaa Kookoossa.

Ilmeisesti ensi kaudella halutaan 100% sitoutuminen joukkueeseen jokaiselta jäseneltä.
Toivottavasti tässä kohtaa nyt järki voittaa ja että Baker ja KooKoo solmivat ensi kauden sopimuksen. Molemmat osapuolet haluavat sopimuksen ensi kaudeksi, joten toivottavasti molemmat osapuolet tulevat myös sopimusneuvotteluissa vähän vastaan.

Eiköhän nyt ole ihan luonnollinen asia, että Baker haluaa mennä kesällä lomalle kotimaahansa. Voihan kaavailtua reissua vaikka vähän lyhentää niin molemmat osapuolet ovat sen jälkeen tyytyväisiä.
Dynamite on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 22.04.2012, 13:43   #517
KooPee
 
Suosikkijoukkue: KooKoo, SaiPa, Pelicans
Lainaus:
emz1 kirjoitti: Näytä viesti
Kookoon puolelta on vain ehto että Baker treenaa koko kesän joukkueen kanssa.

Ilmeisesti ensi kaudella halutaan 100% sitoutuminen joukkueeseen jokaiselta jäseneltä.
Jos Baker sössitään tällä tavalla niin JuuJuu voi haistaa pitkän vitun.

Lainaus:
HIFK:n kanssa olemme sopineet, että molemmat, Nyqvist ja Teppo harjoittelevat heidän mukana kesän, mutta tulevat käymään meidän kanssa jäällä jo toukokuussa ja liittyvät rinkiin normaalisti elokuun alusta.
__________________
"Hyvä KooKoo!" - Asko Tauru
KooPee on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 22.04.2012, 13:47   #518
Masambo
 
Suosikkijoukkue: KooKoo
Lainaus:
KooPee kirjoitti: Näytä viesti
Jos Baker sössitään tällä tavalla niin JuuJuu voi haistaa pitkän vitun.
Jos pelaaja ei sitoudu joukkueen arvoihin vaan lähtee kesäksi kotimaahansa brenkuttelemaan ja tulee rapakuntoisena takaisin, niin silti Juujärvi on tässä tapauksessa mätä omena? Aina en ihan ymmärrä teitä, arvon palstatoverit.
Masambo on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 22.04.2012, 13:50   #519
KooPee
 
Suosikkijoukkue: KooKoo, SaiPa, Pelicans
Lainaus:
Masambo kirjoitti: Näytä viesti
Jos pelaaja ei sitoudu joukkueen arvoihin vaan lähtee kesäksi kotimaahansa brenkuttelemaan ja tulee rapakuntoisena takaisin, niin silti Juujärvi on tässä tapauksessa mätä omena?
Jos Baker haluaa nähdä perhettään Kanadassa edes silloin tällöin niin se tarkoittaa heti että hän brenkuttelee ja palaa rapakunnossa? Melko röyhkeä väite.
__________________
"Hyvä KooKoo!" - Asko Tauru
KooPee on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 22.04.2012, 13:54   #520
cottonmouth
 
Suosikkijoukkue: KooKoo & Philadelphia Flyers
Lainaus:
emz1 kirjoitti: Näytä viesti
Kookoon puolelta on vain ehto että Baker treenaa koko kesän joukkueen kanssa.
Eiköhän tuon KooKoon osalta voida puhua ihan suoraan JuuJuu:sta.

Lainaus:
Masambo kirjoitti: Näytä viesti
Jos pelaaja ei sitoudu joukkueen arvoihin vaan lähtee kesäksi kotimaahansa brenkuttelemaan ja tulee rapakuntoisena takaisin
Kun en ole näitä todellisia sisäpiiriläisiä, niin pakko kysyä, että onko tällaisia ongelmia ilmennyt sitten menneinä vuosina? Muutoin en oikein näe syytä miksi käyminen kotona nähdään näin suurena peikkona. Melko kovia syytöksiä joka tapauksessa ja erikoista, jos näihin ei muka olisi aikaisemmin puututtu. Ison virheen KooKoo tekee, jos näihin "syihin" Bakerin jatko kaatuu.
__________________
cottonmouthia sponsoroivat: Letku-liitinkeskus Oy, Miesten asustevalmistamo ja pukuvuokraamo R. Aaltonen sekä Siementukku Järvinen, Ala-Tikkurilassa.
cottonmouth on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 22.04.2012, 14:15   #521
emz1
 
Lainaus:
KooPee kirjoitti: Näytä viesti
Jos Baker haluaa nähdä perhettään Kanadassa edes silloin tällöin niin se tarkoittaa heti että hän brenkuttelee ja palaa rapakunnossa? Melko röyhkeä väite.
100% varmaa tietoa minulla ei ole siitä että mistä-mihin KooKoo haluaisi että Baker on KooKoon mukana, mutta ilmeisesti Baker on Ikan aikana hoitanut treenausta kesällä aikalailla omatoimisesti Kanadassa.
__________________
"SaiPan lopullinen joutsenlaulu on alkanut. Hyvästi liiga" - Nimimerkki atskun mielipide Pekka Tirkkosen valmennuspestistä.
emz1 on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 22.04.2012, 16:57   #522
Jobalaba
 
Suosikkijoukkue: KooKoo, HPK
Olikos nämä Nyqvist ja Teppo lainamiehiä HIFK:sta? Toivottavasti tässä ei ole kyse sitten mistään farmijutuista tai muuta vastaavaa.

Kyllähän nyt hyvänen aika sentään Bakerin pitää päästä käymään kotonaankin välillä. Ei se voi olla niin iso ongelma Juujärvelle. Ja jos kerran vielä treenaa samalla omatoimisesti.
Jobalaba on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 22.04.2012, 17:02   #523
Dynamite
 
Suosikkijoukkue: KooKoo
Lainaus:
Jobalaba kirjoitti: Näytä viesti
Olikos nämä Nyqvist ja Teppo lainamiehiä HIFK:sta? Toivottavasti tässä ei ole kyse sitten mistään farmijutuista tai muuta vastaavaa.
Nyqvist on KooKoon sopimuspelaaja ja Teppo on lainapelaaja.

Nyqvistin, 19, sopimus on yhden vuoden mittainen, kun taas 19-vuotias Teppo tulee KooKoon riveihin koko tulevan Mestis-kauden 2012–2013 kattavalle lainalle.

Yksi lainapelaaja ei nyt vielä mitään haittaa, koska kyseessä on ainakin uutisoinnin mukaan koko kauden kattava laina.
Dynamite on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 22.04.2012, 17:45   #524
Blackorange
 
Suosikkijoukkue: KooKoo, Mestis
Lainaus:
KooPee kirjoitti: Näytä viesti
Jos Baker haluaa nähdä perhettään Kanadassa edes silloin tällöin niin se tarkoittaa heti että hän brenkuttelee ja palaa rapakunnossa? Melko röyhkeä väite.
Eihän tässä Bakerista puhuttu, vaan ihan yleisesti sitoutumisesta ja kesäharjoittelusta. Baker on tolkun miehiä, urheilullinen ja rehti kaveri joten hänen kohdallaan tällaista ongelmaa en näkisi mahdollisena, sopimus on vaan siitä kiinni kumpi on itsepäisempi ja kumpi joustaa vai molemmat. Tottakai Koryn pitää päästä himassa käymään, ei joku Mestiskiekko nyt niin tärkeää ole kuitenkaan. (no onhan se, mutta tajusitte pointin)

Juujärven on syytä kuunnella myös Korya ja Välimaata tässä asiassa (jos se nyt Juujärvestä on kiinni) että asiaan saadaan järkevä lopputulos, eli Baker leipoo jatkossakin KooKoossa. Välimaa vaikuttaa sen verran ammattilaiselta, että luotan KooKoon officen hoitavan asian kunnialla himaan.
__________________
Playoffsissa ei hyvää virettä saa päälle nappia painamalla. Se pitää rakentaa jo runkosarjan aikana. Pitää olla kuuma joukkue oikeaan aikaan - Teemu Selänne
Blackorange on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 23.04.2012, 13:06   #525
Masambo
 
Suosikkijoukkue: KooKoo
Lainaus:
KooPee kirjoitti: Näytä viesti
Jos Baker haluaa nähdä perhettään Kanadassa edes silloin tällöin niin se tarkoittaa heti että hän brenkuttelee ja palaa rapakunnossa? Melko röyhkeä väite.
Tottakai perheen näkeminen on sallittua, eikä kaikkia brenkuttelu-dramatisointeja pidä ottaa ihan kirjaimellisesti, chill. Fakta kuitenkin on, ettei Baker ole ollut joukkueen kovakuntoisimpia urheilijoita, varsinkaan syksyisin ja tästä syystä ymmärrän seuran maltillisen linjan.

Huono kesä = huono kausi, hyvä kesä = hyvä kausi. Omatoimiset ovat aina vähän niin ja näin... Tämä lainalaisuus ei koske vain Bakeria, vaan koko joukkuetta, mutta on akuutti tässä tilanteessa. Muut harjoittelevat joukkueena kesän ja yksi on pari kuukautta poissa kuvioista eikä miehen kesäreeniä voida tehokkaasti valvoa...

Masambo on viimeksi muokannut viestiä 25.05.2012 16:41
Masambo on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vastaa viestiin


Takaisin   Jatkoajan keskustelupalsta > Kotimainen jääkiekkokeskustelu > Mestis > KooKoo

Ketjun työkalut
NäyttövalinnatKaikki ajat ovat aikavyöhykkeen GMT +3 aikaa. Kello on nyt 03:14.


Powered by: vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© Jatkoaika - 2001-2013