Verkkolehden uusimmat jutut
KalPan tilikausi jälleen miinuksella | 22.08. 14:46
KalPa Hockey Oy:n tilikausi 2013-14 jatkui tappiollisena. Miinusta viivan...
Jokerit niukkaan voittoon Brynäsistä | 22.08. 07:00
Tiistaina Sibir Novosibirskille niukan 2-3-jatkoaikatappion kokenut...
Juonia voi sekasorrossakin | 21.08. 23:57
Pelicans kohtasi torstai-illan harjoituspelissään Porin Ässät. Pelicansin...
KalPalta kaksijakoinen CHL-avaus | 21.08. 22:43
CHL-kauden avaus tarjosi värikästä peliä. Sparta Praha tuli ottelussa...
Blues katkaisi tappioputkensa erikoistilanneharjoituksissa | 21.08. 22:33
Espoon Blues katkaisi harjoituskauden tappioputkensa 2-3 (1-0, 0-2, 1-0,...
Stavanger oli yllättää tamperelaiset CHL-avauksessa | 21.08. 22:31
Puolityhjälle katsomolle pelattu CHL-ottelu oli yllätyksiä täynnä. Alun...

Takaisin   Jatkoajan keskustelupalsta > Yleinen jääkiekkokeskustelu > Yleinen jääkiekkokeskustelu


Vastaa viestiin
 
Ketjun työkalut Hae tästä ketjusta Näyttövalinnat
Vanha 31.03.2012, 07:34   #9426
Johannes
 
Suosikkijoukkue: HIFK, jääkiekko.
Lainaus:
TosiFani kirjoitti: Näytä viesti
Onko tälle väitteelle jotain muuta lähdettä kuin Apu-lehti? Tämähän on täysin P. Sihvosen omaa pohdintaa, ilman mitään todellista faktaa.
Tämä on sitä surullista yökerhojournalismia. Joku on kertonut Petterille yössä. että...läpä...läpä...lää.
Johannes on online-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 31.03.2012, 11:52   #9427
siffa
 
Suosikkijoukkue: Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Lainaus:
Johannes kirjoitti: Näytä viesti
Tämä on sitä surullista yökerhojournalismia. Joku on kertonut Petterille yössä. että...läpä...läpä...lää.
Oletko tutustunut Vancouverin jälkeiseen IS Veikkaajaan, jossa Vesa Rantanen ja kokeneet maajoukkuepelaajat tekivät laajan kysymyssarjan Jukka Jaloselle? Siinä Jalonen vastaa IS Veikkaajan kysymyksiin Vancouverin tapahtumista. Olen referoinut useissa eri viesteissä lähes kokonaan tuon kysymys-/vastaussarjan tässä viestiketjussa. Siitä huolimatta samat JA:n nimimerkit ohittavat jatkuvasti tuossa IS Veikkaajassa esiin tulleet asiat ikäänkuin niitä ei olisi täällä käsitelty jo useaan kertaan. Vastaan nyt sinulle asiakirjoittajana, kun en viitsi noiden muiden kanssa näistä samoista asioista jankuttaa enää sivutolkulla. Tutustu siis, Johannes, sinäkin tuohon IS Veikkaajan ja Jukka Jalosen väliseen kysymys-/vastaussarjaan, niin pääset kartalle siitä, mitä Vancouverissa tapahtui. Minulla on otettuna talteen IS:n, IL:n ja Avun jääkiekkotoimittajien jutut Vancouverin kisojen ajalta. Näistähän Jalonenkin kertoi IS Veikkaajassa kuulleensa muilta joukkueen jäseniltä kisojen aikana. Mikko Koivu pisti kapteenin ominaisuudessa pisteen viime keväänä Vancouverin tapaiseen median kanssa seurusteluun ja on senkin takia Jalosen ajan luottamuspelaaja ja maajoukkueen kapteeni.
__________________
"Nöyrän kanssa tulee tuloksia. Nöyrä on valmis pysähtymään ja menemään itseensä sekä miettimään, mitä voisi tehdä toisin ja mitä voisi oppia". Minna Marsh
siffa on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 31.03.2012, 12:18   #9428
Johannes
 
Suosikkijoukkue: HIFK, jääkiekko.
Sorry siffa, ei kiinnosta enää Vancouverin 2010 Olympiakisojen tapahtumat ja niiden aikana jaetut haastattelut, lausunnot, eikä muu henkinen tuhnuviestiminen yökerhon baaritiskeillä, muuten kuin sen osalta, että lopputulos kisoista oli Leijonien pronssimitali ja Saku Koivu sen hienon joukkueen kapteeni ja Jukka Jalonen päävalmentaja. En edes säilytä vanhoja lehtiä, kun ei ole tiloja sellaiseen Helsingin kaupunkiasunnossa, eikä muualla. Tunnustan.

Tarinat muuttuu, kun niitä muistellaan parin viikon jälkeen tai vuosien päästä, kun tulee perspektiiviä asioihin lisää. Esim. itse näen nyt Jukka Jalosen kunnioitettuna MM-kultamitalit Leijonien joukkueen kanssa voittaneena päävalmentajana. Näin ei kyennyt Jukka Jaloseen suhtautumaan vielä keväällä 2010, eikä varsinkaan ennen Vancouverin Olympiakisoja 2010, kun Jukka Jalonen oli vielä täysin vailla kansainvälisiä meriittejä isoista kisoista, joita on mitalin voittaminen. Saiko Jukka Jalonen auktoriteettinsa päävalmentajana myös NHL-konkarien siilmissä lopullisesti voitettua puolelleen pelitavalleen vasta kevään 2011 MM-kultamitalin jälkeen vai jo voitetun Vancouverin 2010 pronssin jälkeen, tuskin ainakaan ennen voitettuja mitaleita, luulisin niin. En tiedä asiaa. Muistutan kuitenkin, että kevään 2011 MM-kisat Leijonat pelasivat vain muutaman NHL-avun vahvistamana ja nyt huhtikuussa 2012 lienee tunkua myös NHL-jäiltä Jukka Jalosen MM-ryhmään, osasyynä tietysti kotikisat, eikä ainoastaan valmennuksen kokoonpano ja voitettu MM-kulta. Luottamus Jaloseen ja pelitapaan yltää varmaan kaikkiin suomalaisiin pelaajiin, NHL:ssä ja Euroopan jäillä, eikä asiasta kukaan edes keskustele vakavissaan, uskon niin vahvasti.

Ennustin jo joulun alla 2009, että jos Jukka Jalonen päävalmentaa Leijonia viidet isot kisat, niin hän voittaa 2-3 mitalia Leijonien kanssa tai muuten saa potkut, ennen sopimuskauden päättymistä. Tulos tai ulos ja Jukka Jalonen on vastannut huutoon Leijonien kanssa Johanneksen oletuksille ja jatkaa nyt jopa kuudennet isot kisat Leijonien päävalmentajan keväällä 2013, hyvä niin ja johon en liitä enää yhtään menestymisen pakkoa Jukka Jaloselle. Tosin olisi hienoa, jos Jukka Jalonen olisi se päävalmentaja, joka Leijonien kanssa voittaa ensimmäisenä päävalmentajana mitalin Leijonille, kun pelataan kotikisat 2012 tai 2013, toisessa niistä MM-kisoista tai parhaassa tapauksessa molemmista tulee Leijonille mitali, mutta ei enää voittamisen pakkoa Jukka Jaloselle päävalmentajana.

Edit. Sopimustilanteella on merkitystä päätökseen saapua MM-jäille tai ei. On väärin vaatia Saku Kovua ajattelemaan toisin, kun kuitenkin urheilijan työura NHL-pelaajana on rajallinen ja myös Saku Koivulta mahdollisuus tienata miljoonia dollareita kaudessa päättyy lähivuosina. Myös Sakulla on siis oikeus ajatella rahaa, jopa lähes kansalaisvelvollisuus, koska ansaitsee palkkansa NHL:ssä ja tuo omaisuutensa todennäköisesti hyödyntämään suomalaista yhteiskuntaa, peliuransa jälkeen. Jos ajattelee asiaa omia näkökulmia pidemmälle, niin käsittää pointin ihan helposti, että on hienoa, kun suomalainen ansaitsee paljon rahaa ulkomailla ja muuttaa rahojen kanssa Suomeen ja sijoittaa osan rahoistaan esim. Suomen jääkiekkoon, johon on erilaisia mahdollisuuksia, kuten Sami Kapasen tapa omistaa sm-liigaseura Kuopiossa, NHL-uran jälkeen.

Johannes on viimeksi muokannut viestiä 31.03.2012 12:59
Johannes on online-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 31.03.2012, 20:40   #9429
Keltainen Jaffa
 
Suosikkijoukkue: Leijonat, NHL:n ja KHL:n suomalaiset, Jokerit
Lainaus:
siffa kirjoitti: Näytä viesti
Lähteen haussa meni jonkin verran aikaa, mutta muistin asian oikein. Petteri Sihvosen kanta ja perustelut sille, että Mikko Koivu on ajanut veljensä ohi maajoukkueen johtajuudessa, on tuotu julki Urheilulehden kauden 2010-2011 NHL-extrassa 30.9.2010. Lehden kannessa ovat kaikki kolme Koivua ja kannen otsikkona on:"Poika ja varjot- miksi Mikko Koivusta kasvoi Koivuista suurin". Sihvosen mukaan Mikko nousi maajoukkueen todelliseksi johtajaksi jo Kanadan MM-kisoissa 2008. Vancouverin aikaiset ja sen jälkeiset tapahtumat maajoukkueen vaiheilla ratkaisivat Sihvosen mukaan sitten sen, että kapteenien kapteenin aiempi kova johtajuus maajoukkueen kapteenina pehmeni ja Saku Koivu epäonnistui Vancouverin joukkueen kapteenina.
Selvä. Se oli sittenkin Petterin suusta. Tuohon maailmanaikaan tuollaiset jutut ja juorut varmasti olivatkin tapetilla, ja ne, sekä Sihvolan yökerhoreportaasi, kuuluvat aikaan ennen MM-kultaa. Hyvä juttu, että tämä ei ollut mikään tuore väite kynä-Petteriltä. Vancouverin syyllisten etsiminen saa minun ja ilmeisesti monen muunkin puolesta jo riittää. Suosittelen sitä sinullekin.

Niin ja viime vuonna aikaan saadun maajoukkueen nuorennusleikkauksen myötä nuorempi Koivu on nykyään aina veljeään edellä kapteenivalinnoissa. Ei siihen tarvita mitään draamaa nostaa pääsyyksi. Muistaakseni nuorennuksesta ja Mikosta Sakun korvaajana oli jo puhetta hieman ennen olympialaisia, mutta vastuun vaihtamista päätettiin tuolloin kumminkin siirtää myöhemmäksi, että saataisiin Mikosta kaikki hyöty kentällä irti. En mene vannomaan, tai lähdettä etsimään, mutta näin minä muistan.
__________________
Grunge, Alice In Chains, Led Zeppelin, Guns n Roses ja Chris Cornell forever!
Keltainen Jaffa on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 01.04.2012, 08:33   #9430
Major Julli
 
Suosikkijoukkue: Ässät, Optimus Prime ja Oras Tynkkynen
Sihvonenhan aina korostaa että johdon ja valmennuksen ideologioiden on sovittava yhteen. Tällä kertaa mies myös vastaa huutoonsa:


Petteri Sihvonen Pohjois-Korean valmentajaksi | Sportti.com

Linkki vie uutiseen, jossa kerrotaan Sihvosen uudesta valmennuspestistä.
__________________
"You can't run an army without profanity, and it has to be eloquent profanity. An army without profanity couldn't fight its way out of a piss-soaked paper bag."
Major Julli on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 01.04.2012, 11:45   #9431
-Niks-
 
Suosikkijoukkue: Jokerit.
Olisi kyllä aivan loistava veto, päästäisiin äijästä eroon ja saisi vihdoin patsaan jonnekkin. P-Korealaiset pitäisivät kaveria jumalana kun eivät älyäisi hänen jutuistaan mitään.
-Niks- on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 01.04.2012, 21:16   #9432
Jykke1978
 
Suosikkijoukkue: HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Taitaa vain valitettavasti olla aprillipila kyseessä. :(
__________________
Mustavalkoinen on Turku ainiaan, ei sinimusta milloinkaan. Turku tuo mustavalkoinen kaupunki Aurajoen rannalla Varsinais-Suomessa.
-Member of Sissiryhmä-
Jykke1978 on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 01.04.2012, 21:57   #9433
Freddie Freeloader
 
Suosikkijoukkue: Greek Philosophers
Lainaus:
-Niks- kirjoitti: Näytä viesti
Olisi kyllä aivan loistava veto, päästäisiin äijästä eroon ja saisi vihdoin patsaan jonnekkin. P-Korealaiset pitäisivät kaveria jumalana kun eivät älyäisi hänen jutuistaan mitään.
Tekisivät Johtavasta saman tien Pohjois-Korean armeijan johtavan päästrategin. Poistuisi sekin uhka maailmasta, kun äijä pistäisi koko paskan sekaisin.
__________________
"Yritimme parhaamme, mutta kävi niinkuin meille aina käy." -Viktor Tshernomyrdin-
Freddie Freeloader on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 01.04.2012, 22:36   #9434
Keltainen Jaffa
 
Suosikkijoukkue: Leijonat, NHL:n ja KHL:n suomalaiset, Jokerit
Sihvonen voi näköjään tuomita Koivun ja Selänteen haastattelunaikaiset puheet näkemättä itse haastattelua. Lisäksi hän haukkuu Canal+:san kiekkostudion pystyyn, vaikka ei ole edes katsonut sitä kuukausiin. Lisäksi hän tietää kysymättä, mitä Jalonen ajattelee Selänteestä ja Koivusta. Sillä lailla. Olikos se ammatti toimittaja?

Jatkuva venkoilu puhuttaa - "Selänne ja Koivu välittömästi ulos MM-spekulaatioista"

Merkillistä. Vaikka kuinka yritän painaa tuon sivun "peukku alas" nappia, niin sivun uudestaan lataamisen jälkeen se näyttää, että 0 kappaletta peukkua alas. Bugi vai UL:n uusi kikka nostaa mainettaan?

Edit. Siinähän tuossa on asiaa, että papat tosiaankin venkoilivat haastiksessa medialle halukkuudestaan MM-kisoihin, ja siitä saa suuttua, mutta ei toimittaja voi myöntää, että kirjoittaa asiasta mistä ei oikeastaan tiedä yhtään mitään. Vakava virkavirhe.
__________________
Grunge, Alice In Chains, Led Zeppelin, Guns n Roses ja Chris Cornell forever!

Keltainen Jaffa on viimeksi muokannut viestiä 01.04.2012 22:41
Keltainen Jaffa on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 01.04.2012, 22:47   #9435
Johannes
 
Suosikkijoukkue: HIFK, jääkiekko.
Onhan tuossa myös ripaus totuutta. Itse tosin epäilen, että herrat S Koivu ja Selänne pääsevät halutessaan MM-kisoihin mukaan, vaikka jatkaisivat ns. venkoiluaan 22.4. saakka eli kolmen viikon päähän. Sen jälkeen voi tulla jo Jukka Jalosen mitta täyteen ja syystäkin. Kummola & liiton pikkunilkit (= kaikki muut henkilöt) ottaisivat varmaan Teukan ja Sakun mukaan, vaikka lentäisivät suoraan Ämerikästä avauspellin, pari tuntia ennen ottelun alkua. Sulin olisi kentällä vastassa poikiamme ja nopeusrajoitukset paukkuisivat ennätysrikki, kun liiton kyyti täräyttäisi Ilmalaan vartissa Helsinki-Vantaan kentältä, jos tähän suostuttaisiin urheilupuolella eli Jalosen Leijonissa.
Johannes on online-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 01.04.2012, 23:09   #9436
Fordél
 
Suosikkijoukkue: Kom igen Ilves & Lexaa!
Lainaus:
Johannes kirjoitti: Näytä viesti
Onhan tuossa myös ripaus totuutta. Itse tosin epäilen, että herrat S Koivu ja Selänne pääsevät halutessaan MM-kisoihin mukaan, vaikka jatkaisivat ns. venkoiluaan 22.4. saakka eli kolmen viikon päähän. Sen jälkeen voi tulla jo Jukka Jalosen mitta täyteen ja syystäkin.
Venkoillahan voi vaikka kuinka mediassa, mutta sillä venkoilulla ei ole mitään merkitystä Jaloselle ja Kurrille, kun he kasaavat tulevaa jengiä. Jalonen ja Kurri ovat ainoat, jotka ovat käyneet henkilökohtaisesti kaksin keskiset keskustelut Koivun ja Selänteen kanssa. Uskon päävalmentajamme ja managerimme tietävän tasan tarkkaa missä mennään Koivun ja Selänteen suhteen.

Näin ollen tollakaan Sihvosen jutulla ei tee yhtään mitään. Johtavaksi itseään kutsuva analyytikko kirjoittaa jutun kuulopuheiden varaan ja sen perusteella sitten päättelee Jalosen mitan täyttymisestä ja lyttää kaksikon mukaanottamisen kisoihin. Eihän tolla jutulla ole oikeasti juuri mitään pohjaa, joten se on ihan yhtä tyhjän kanssa. Jälleen kerran ihan turhaa provoamista Sihvoselta.
__________________
"Karri Kivi oli jo Kärpissä ihan paska."
Fordél on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 01.04.2012, 23:21   #9437
Johannes
 
Suosikkijoukkue: HIFK, jääkiekko.
Lainaus:
Fordél kirjoitti: Näytä viesti
Venkoillahan voi vaikka kuinka mediassa, mutta sillä venkoilulla ei ole mitään merkitystä Jaloselle ja Kurrille, kun he kasaavat tulevaa jengiä. Jalonen ja Kurri ovat ainoat, jotka ovat käyneet henkilökohtaisesti kaksin keskiset keskustelut Koivun ja Selänteen kanssa. Uskon päävalmentajamme ja managerimme tietävän tasan tarkkaa missä mennään Koivun ja Selänteen suhteen.
Totta ja erityisesti Olli Jokinen on savolaisen sanailun taitaja, jonka suusta: "Saatanhan minä tullakin.", ei tarkoita ihan sanasta sanaan sitä mitä joku olettaa tai siiten ei oleta, vaan tietää. Minä en tiedä.
Johannes on online-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 02.04.2012, 00:41   #9438
Keltainen Jaffa
 
Suosikkijoukkue: Leijonat, NHL:n ja KHL:n suomalaiset, Jokerit
Lainaus:
Fordél kirjoitti: Näytä viesti
Venkoillahan voi vaikka kuinka mediassa, mutta sillä venkoilulla ei ole mitään merkitystä Jaloselle ja Kurrille, kun he kasaavat tulevaa jengiä. Jalonen ja Kurri ovat ainoat, jotka ovat käyneet henkilökohtaisesti kaksin keskiset keskustelut Koivun ja Selänteen kanssa. Uskon päävalmentajamme ja managerimme tietävän tasan tarkkaa missä mennään Koivun ja Selänteen suhteen.

Näin ollen tollakaan Sihvosen jutulla ei tee yhtään mitään. Johtavaksi itseään kutsuva analyytikko kirjoittaa jutun kuulopuheiden varaan ja sen perusteella sitten päättelee Jalosen mitan täyttymisestä ja lyttää kaksikon mukaanottamisen kisoihin. Eihän tolla jutulla ole oikeasti juuri mitään pohjaa, joten se on ihan yhtä tyhjän kanssa. Jälleen kerran ihan turhaa provoamista Sihvoselta.
Kaikkihan olisi ihan ok, jos kyseessä olisi vapaamuotoisempi kolumni, mielipidekirjoitus, mutta tämä on olevinaan totisemmaksi uutiseksi muotoiltu asiantuntijan analyysi tilanteesta. Ja pah, sanon minä.

Seppäsellä on ES-kolumni. Miksei Sihvosella ole omaa kolumnia, vaikka Skootteri-Nurkkaus nimellä?
__________________
Grunge, Alice In Chains, Led Zeppelin, Guns n Roses ja Chris Cornell forever!
Keltainen Jaffa on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 02.04.2012, 09:11   #9439
TosiFani
 
Suosikkijoukkue: Ässät
Minusta Sihvosen kuuluu katsoa Canal+:n Hockey Night, mikäli haluaa kyseistä ohjelmaa tai sen sisältöä kommentoida. Varmasti lähes jokainen kirjoittaja on leikkinyt rikkinäinen puhelin -leikkiä, missä leikkijät kuiskaavat kuulemansa tarinan seuraavalle. Tarina muuttaa aikalailla muotoaan mitä pitemmälle se menee. Sihvonen puhui artikkelissaan toisen käden tiedosta eli alkuperäinen tarina on jo muuttunut. Ammattitaitoinen toimittaja tekee taustatyönsä kunnolla, eikä kirjoittele tuon kaltaista hölynpölyä.

Väittäisin silti, että Sihvonen on katsonut tuon ohjelman, mutta pitääkseen yllä kovan jätkän statusta hän kieltää tämän. Tämä vähän sama asia, kun fiksut ihmiset katsovat televisiosta vain dokumentit ja uutiset, mutta tästä huolimatta tietävät mitä Salatuissa Elämissä on tapahtunut.
TosiFani on online-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 02.04.2012, 10:16   #9440
Freddie Freeloader
 
Suosikkijoukkue: Greek Philosophers
Happamia näyttävät olevan pihlajanmarjat Johtavalle. Kyllähän tuosta selvästi paistaa läpi katkeruus siitä, ettei Sihvonen itse pääse valokeilaan esittelemään ns. asiantuntemustaan suurelle yleisölle kotikisojen alla.
__________________
"Yritimme parhaamme, mutta kävi niinkuin meille aina käy." -Viktor Tshernomyrdin-
Freddie Freeloader on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 02.04.2012, 10:41   #9441
steepler
 
Suosikkijoukkue: chelsea, The Ohio State Buckeyes
Lainaus:
TosiFani kirjoitti: Näytä viesti
Minusta Sihvosen kuuluu katsoa Canal+:n Hockey Night, mikäli haluaa kyseistä ohjelmaa tai sen sisältöä kommentoida.
En tiedä oliko lopulta katsonut ohjelman vai ei, mutta kyllä Sihvosen ymmärrys siitä mitä Koivu ja Selänne ohjelmassa sanoivat pitää pitkälti paikkansa joten ei tuossa jutussa ilmaantunut mitään matkalla muuttunutta tietoa kuitenkaan.

Mitä tulee Hockey Nightiin niin ohjelmahan on ollut täysi susi jos ajatellaan sitä Tamin ilmoitusta että ohjelmassa tullaan puhumaan pelistä. Itse pelistä, ainakin kuten minä sen ymmärrän että puhutaan siitä miten joukkueet pelaavat, ei ole puhuttu käytännössä yhtään. Pelaajista on puhuttu vaikka kuinka, pyöritelty näitä fantasiarostereita ym. Tästäkin aiheesta että otetaanko Teemu kisoihin on puhuttu vaikka ja kuinka, siellä on monta tyyppiä käynyt tähän asiaan ottamassa kantaa. Tamin nostot ovat olleet ihan ok aiheita, mutta ongelma on siitä että niihin liittyy joku yksittäinen Tamin kommentti ja asia jää siihen.

Pyöreässä pöydässä pelistä ei ole käytännössä ajateltukaan puhuttavan, siellä on puhuttu jos jostakin, esimerkiksi SM-liigan alumni toimminnasta, muutaman pelaajan vaimo ollut puhumassa taloustöistä heidän talouksissaan, muisteltu orassitakkien kanssa vanhojen lähetysten tekemistä jne.jne. vähän vastaavien aiheiden parissa. Toki pyöreässä pöydässäkin on jaksettu spekuloida tätä tulevaa kokooonpanoa. No ok onhan siellä peliin liittyvänä kommenttina Pentti Lindegren käynyt julistamassa sellaisen viisauden että, "pelaajat kentällä pelaavat eivätkä pelikirjat."

edit. Tuli viellä mieleen että onhan siellä pyöreässä pöydässä keretty keskustelemaan myös kotimaisen jalkapallon yleisömääristä. Tamminen ja Rautiainen myös tuossa keskustelussa ilmoittivat kuinka monta vuotta ovat omien vaimojensa kanssa olleet.

Jukka Jalosen haastattelu oli toki hyvä, mutta se nyt johtui pääasiassa Jalosesta eikä niinkään siitä mitä Hockey Night porukka teki, vaikka toki ymmärsivät kysyä Jaloselta meidän pelistä.

steepler on viimeksi muokannut viestiä 02.04.2012 22:09
steepler on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 02.04.2012, 15:48   #9442
benicio
 
Suosikkijoukkue: Rauman Lukko
Lainaus:
steepler kirjoitti: Näytä viesti
Itse pelistä, ainakin kuten minä sen ymmärrän että puhutaan siitä miten joukkueet pelaavat, ei ole puhuttu käytännössä yhtään.
On muuten kohtuu surullista, että pelistä puhuttiin enemmän jo 90-luvun Kummelikisastudioissa, kun Pietilällä oli fläppitaulu, puhumattakaan niistä pysäytyskuvaan piirretyistä ympyröistä, jotka ei ikinä toimineet. "Ja mennään eteenpäin...STOP!...no nyt ei ruudussa enää näy, mutta..."
__________________
"Varmistaaksemme mahdollisimman korkeatasoiset keskustelupalstat,
emme valitettavasti myöntää kirjoitusoikeuksia automaattisesti kaikille hakijoille"
-Modet
benicio on online-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 03.04.2012, 00:18   #9443
Risa
 
Suosikkijoukkue: Jokerit 1972-2014 R.I.P., SoJy vuodesta -61
Urheilulehti otsikoi nettiversiossaan; "USKOMATONTA SM-LIIGA HISTORIAA"!

Odottelin tietysti klikkauksen jälkeen juttua Bluesin HISTORIALLISESTA (jopa globaalisti) noususta 0-3 tilanteesta ottelusarjan voittoon.. Kissanv..ut! Pussinokkia siellä hehkutettiin kun nyt pääsivät lopulta välieriin?!?! Voi elämän kevät näitä zuurnalisteja, Seppänen & Sihvonen. "Ammattilaisilta" voisi toivoa edes jotain objektiivisuutta, mutta puuhastelijoita mitä puuhastelijoita!

Eipä silti, peruutinkin jo läpyskän paperiversion tilauksen meneillään olevien pudotuspelien puusilmäisen, värilasein kyhäillyn, täysin subjektiivisen, omaan fanitukseen perustuvan raportoinin vuoksi!

Onnea Rönkä, hyvin mennyt oppi perille...
__________________
Kung Erik I Karlsson
Risa on online-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 03.04.2012, 09:53   #9444
Vaughan
 
Suosikkijoukkue: Tappara
Lainaus:
Risa kirjoitti: Näytä viesti
Pussinokkia siellä hehkutettiin kun nyt pääsivät lopulta välieriin?!?!
Urheilulehden erityissuhde Lahden maineikkaaseen kiekkokaupunkiin ei ole jäänyt huomaamatta. Tosin keskustelu aiheesta sopisin paremmin Seppäsen nimikkoketjuun...
__________________
"Hesalaisille ei sitten hävitä! Ei olla kymmeneen vuoteen hävitty!" - Tapparan Esko "Sulppi" Luostarinen nuorelle Kalevi Nummiselle vuonna 1957.
Vaughan on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 05.04.2012, 14:40   #9445
Johannes
 
Suosikkijoukkue: HIFK, jääkiekko.
Arvoisa Petteri Sihvonen. Ei ollut kauden 11-12 aikana fanien vaatimusta pelitavan heilahtelusta HIFK:lle. On ylianalyysiä väittää sellaista. Tämä ihan ystävyydellä. Esität oletuksen taas 5.4.2012 Urheilulehdessä ja kumoan olettaman kerralla ja lopullisesti, enkä palaa asiaan itse enää tämän jälkeen, kun "sommartiden hej, hej"-HIFK:sta.

- Johannes -
Johannes on online-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 05.04.2012, 16:04   #9446
Kulmapeli
 
Suosikkijoukkue: Teukat, Jokerit, Flyers
Oma huomioni on se, että Sihvonen on parantanut playoffien edetessä, kuten lätkäjätkien kuuluukin ;) Sihvosen analyysit ovat playoffien aikana olleet todella osuvia, eikä nyt oikein mistään pysty olemaan eri mieltä. Seppänen, kun nyt oppisi tuota analyyttisyyttä vielä, niin hänkin osuisi paremmalla prosentilla naulankantaan.

Virmasen kommentit Nelosella selittävät paljon sitä, minkä vuoksi Jokerit pelaa nyt (eikä hänen aikanaan) parasta kevättään ties kuinka moneen vuoteen. Jos ei ymmärrä peliä, miten voisi auttaa peliä pelaavaa joukkuetta.

Edit: Sihvosen Koivu ja Selänne kommentit olen jättänyt omaan arvoonsa. Ne tulkitsen provoamiseksi, jolla hän haluaa vain herättää keskustelua siitä, mikä on tärkeintä joukkueen kasaamisessa.

Kulmapeli on viimeksi muokannut viestiä 05.04.2012 16:46
Kulmapeli on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 05.04.2012, 16:26   #9447
Kulmapeli
 
Suosikkijoukkue: Teukat, Jokerit, Flyers
Lainaus:
steepler kirjoitti: Näytä viesti
...
Vahva kyllä kommenteillesi. Lopetin hockey nightin katsomisen, kun kyllästyin siihen mitäänsanomattomaan pallotteluun. Tami on ihan hyvä, ja Niikkokin juontajana toimii, mutta sisältö ollut pitkälti höpöhöpöä. Itselleni tullut sellainen olo, että puolet (tai no ehkei ihan, mutta kuitenkin) jatkoaikalaisista pystyisi tekemään parempaa jääkiekkojouranilsmia kuin mitä HN:ssä nähty ja keskustelujen perusteella tullut myös sellainen olo, että moni (ammattilainen) pystyisi tarjoamaan enemmän kontribuutiota kuin mitä siellä on vieraita nähty. Mä en halua maksaa siitä, että futiskommentaattori kertoo jalkapallon katsojamääristä kiekko-ohjelmassa.

Sihvosen vierailukin siinä ohjelmassa ryssittiin niin typerällä keskustelun aiheella. Typerä siksi, että ajankohta oli väärä ja siksi, että Sihvonen keskittyy "pelikirjaan" eikä pelaajamateriaaliin. Täältä palstoiltahan niitä fantasiarostereita voi käydä lukemassa, jos niistä joku on kiinnostunut. Tuskin kukaan HN:n maksavista katsojista on erityisen kiinnostunut kiekkotoimittajien näkemyksistä, mitä pelaajavalintoihin tulee. Kyllähän Jatkoaika, Urheilulehti sekä myös Veikkaaja tarjoavat paljon enemmän ja useammista näkökulmista asiaa sekä pohdintaa jääkiekosta.

Tässä asiassa täytyy vierittää vastuuta HN:n tuottajalle Ari Mennanderille. Mielestäni HN:n tekemisessä ei ole kunnianhimoa tarpeeksi. Siellä on kyllä puitteet ja resurssit ilmeisesti kunnossa.
Kulmapeli on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 05.04.2012, 22:22   #9448
steepler
 
Suosikkijoukkue: chelsea, The Ohio State Buckeyes
Lainaus:
Kulmapeli kirjoitti: Näytä viesti
Mielestäni HN:n tekemisessä ei ole kunnianhimoa tarpeeksi. Siellä on kyllä puitteet ja resurssit ilmeisesti kunnossa.
Ei ole, tai ei ainakaan kunnianhimoa tehdä ohjelmaa jossa keskitytään, tai että ainakin osittain keskityttäsiin, itse peliin. Kyllä tietenkin jotain ikään kuin viihdeosiota voisi olla, esimerkiksi Mertarannan vetämä pyöreä pöytä.

Tämä leijonabarometsi on erityisesti mielestäni ollut ihan floppiaihe koska on ihan puhdasta spekulointia suurimmaksi osaksi. Ehkä nyt tällä viikolla tai ensi viikolla sen olisi voinut ensimmäistä kertaa tehdä kun olisi ollut jonkun tason käsitys siitä ketkä ovat saatavilla.
steepler on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 06.04.2012, 10:53   #9449
JJLehto
 
Suosikkijoukkue: JYP, Flyers, Eagles, Liverpool, Barca, Hawkeyes
Kummasti on Johtava jättänyt kommentoimatta (tai sitten en ole kommentteja vielä löytänyt) sitä mitä Pelicansin Justin Hodgman sanoi parin viikon takaisessa Veikkaajassa.

Hodgman taisi sanoi että SM-liigassa peli on taktisesti paljon yksinkertaisempaa kuin AHL:ssä. Miten Suomessa, pelikirjojen luvatussa maassa, pelikirjojen Johtava Analyytikko Sihvonen ei moista väitettä kommentoi? Siihen saisi niin mukavasti ympättyä tutut jutut Sheddenistä ja havumetsien miesten coast to coast kiekosta!

Vaikeneeko Sihvonen asian kuoliaaksi vai onko hänellä ja Seppäsellä pikapalaverin paikka kun pystysuunnan jääkiekon syöpäläiset eivät olekaa taipuneet Jokerien kiekkokontrolliin, vielä?
__________________
"Ei tarvitse olla hyvä, kunhan on paras paikallaolijoista" - RD

JJLehto on viimeksi muokannut viestiä 06.04.2012 11:32
JJLehto on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vanha 06.04.2012, 11:36   #9450
MustatKortit
 
Suosikkijoukkue: Ässät, Die Nationalmannschaft
Joku JYP-fani totesi eilen Jokerit-JYP- ottelua edeltävissä spekulaatioissa, että Petteri luotti vahvasti narreihin. Lisäsi vielä, että tämä taitaa parantaa JYPin mahdollisuuksia entisestään, ja kuinkas sitten kävikään;)
__________________
Niin tippui neljäs tähti taivaalta.. ja jalkapallojumalat ovat olemassa, Miroslav Klose on maailmanmestari!
MustatKortit on offline-tilassa   Vastaa lainauksen kanssa
Vastaa viestiin


Takaisin   Jatkoajan keskustelupalsta > Yleinen jääkiekkokeskustelu > Yleinen jääkiekkokeskustelu

Ketjun työkalut Hae tästä ketjusta
Hae tästä ketjusta:

Tarkennettu haku
NäyttövalinnatKaikki ajat ovat aikavyöhykkeen GMT +3 aikaa. Kello on nyt 20:39.


Powered by: vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© Jatkoaika - 2001-2013