Minnesota Wild 2005-06

  • 12 783
  • 81

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Avataan nyt Wildillekin oma ketju, vaikka en mikään varsinainen Wild fani olekaan niin jonkun tasoinen kakkossuosikki Wild kyllä on.

Sopimustilanne

Marian Gaborik $2.7 million
Brian Rolston $2.432 million
Dwayne Roloson $1.672 million
Filip Kuba $1.691 million
Wes Walz $1.52 million
Matt Johnson $874,000
Brent Burns $836,000
Nick Schultz $798,000
Pascal Dupuis $760,000
Alex Henry $570,000
10 Players $13,832,000

FREE AGENTS:

Restricted Free Agents: Pierre-Marc Bouchard, Eric Chouinard, Marc Chouinard, Alexandre Daigle, Manny Fernandez, Zbynek Michalek, Willie Mitchell, Richard Park, Christoph Brandner, Andrei Zyuzin, Stephane Veilleux.
Unrestricted Free Agents: Andrew Brunette.

TRANSACTIONS:

Subtractions: Matt Johnson.
Additions: Alexandre Daigle, Patrick O'Sullivan.

Eli Daigle ja O'Sullivan saatiin viime päivinä sopimuksen alasiksi. Tämän lisäksi ainakin Mikko Koivu tullaan varmasti näkemään enis kaudella Wildin riveissä, kuitenkin pelasi hyvän kauden viime vuonna Houstonissa.

Tänään traidilla on tullut Todd White Ottawasta joka tosin täytyy saada sopimuksen alle.

• Qualifying offers were made to several restricted free agents, including Manny Fernandez ($1,672,000), Willie Mitchell ($1,349,000), Andrei Zyuzin ($1,083,000), Pierre-Marc Bouchard ($945,630) and Marc Chouinard ($501,600), as well as Kyle Wanvig and Rickard Wallin. Those two played for the Wild's AHL affiliate in Houston last season and will be expected to push for roster spots with the Wild this fall.

http://startribune.com/stories/503/5532188.html


Tämän päivän varaukset.

4. MIN BENOIT POULIOT 9/29/1986 Alfred, ON CA 6' 3" 179 OHL SUDBURY LW L

57. MIN MATT KASSIAN 10/28/1986 Edmonton, AB CA 6' 3" 232 WHL KAMLOOPS LW L

65. MIN KRISTOFER WESTBLOM 3/26/1987 Meadow Lake, SK CA 6' 1" 155 WHL KELOWNA G L

110. MIN
(from BUF) KYLE BAILEY 10/15/1986 Ponoka, AB CA 6' 2"
182 WHL PORTLAND C R

122. MIN MORTEN MADSEN 1/16/1987 Rodovre, Denmark DK 6' 2" 185 SWE JR. FROLUNDA JR. C/W L

129. MIN ANTHONY AIELLO 5/19/1986 Braintree, MA US 6' 1" 187 USHSE THAYER ACADEMY D L


Minnesota on mielestäni erittäin hyvässä asemassa. Sopimuksia on suhteellisen monen pelaajan kanssa ja ne ovat pääasiassa melko maltillisia, katon alla olisi paljonkin varaa mutta on eri asia halutaanko sitä käyttää viimeisen muutaman kauden ajan Wild on mennyt yhdellä pienimmistä pelaaja budjeteista vaikka tuloja kuitenkin on mitä ilmeisemmin ihan mukavasti. Jotain hyvää puolustajaa kyllä kaipaisi. Varmasti maltillinen linja jatkuu, mutta joukkueessa on lupaavia nuoria pelaajia ja erityisesti paljon nopeutta. Todellakin mielenkiintoista nähdä minkälaisen pelityylin Lemaire tälle porukalle uudet säännöt huomioonottaen kehittää. Varmasti puolustava tyyli jatkuu mutta uskon että tämä porukka tulee olemaan vaaarallinen vastaisku joukkue.

Tälläisen huhun vielä huomasin.

Modano is set to become an unrestricted free agent and there's talk the Habs might take a run at signing him to a three-year, $7.5- million contract. Don't forget Habs GM Bob Gainey spent a lot of time with the Stars organization and respects Modano's ability. If that happens, Montreal C Saku Koivu could sign with Minnesota.

http://ottsun.canoe.ca/Sports/Hockey/2005/07/30/1153041-sun.html
 

Big Duncan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Houston Aeros
Oma pieni yhteenveto Minnesotan valinnoista draftissa.

4 Benoit Pouliot LW, Loistavan tulokaskauden 67 29+38=67 OHL:ssä pelannut Pouliot tulee tulevaisuudessa olemaan Minnesotan hyökkäyksen kulmakiviä, jonka ympärille joukkuetta voidaan rakentaa. Fyysisesti vielä raakile, mutta peliäly huippuluokkaa. Itse odotin, että mies viedään seti Crosbyn jälkeen, mutta hyvä näin.

57 Matt Kassian LW, Erittäin outo valinta ottaa iso (6´3 232) Kassian jo toisella kierroksella vaikka mies olisi taatusti ollut vapaana myös myöhemmillä varausvuoroilla. Mies tunnetaan WHL:ssä kovana tappelijana, viime kaudella 69 peliä & 172 PIM. Ajateltiinko, että kun Matt Johnson sai lähteä, Derek Boogard nostetaan NHL:ään ja Kassian korvaamaan Boogard Houston Aerosiin? Hassu valinta jokatapauksessa.

65 Kristoffer Westblom G, Minnesotan organisaatiossa ei lupaavan Josh Hardingin jälkeen ole potentiaalista maalivahtia ja olikin odotettavaa, että draftissa ainakin yksi vuoro maalivahtiin tullaan käyttämään. Westblom on vielä tuntematon nimi, mutta tilastot kuluvalta WHL kaudelta vaikuttavat lupaavilta, 18 12-2-4 GA.1.80

110 Kyle Bailey C, Erikoinen varaus. Bailey tunnetaan roolipelaajana, hyvä puolustava sentteri ja loistava jäähyntappaja. Kuitenkin luulen ettei miestä nähdä farmia korkeammalla tasolla.

122 Morten Madsen C/W, Mielenkiintoinen varaus. Nuori tanskalainen pelaa Västrä Frölundan A-junnuissa ja keräsi viime kaudella ihan ok tehot. Nähtäväksi jää haalitaanko miestä koskaa rapakon taakse.

129 Anthony Aiello D, Hyökkäävä puolustaja, joka taitaa olla pidemmän ajan projekti. Ketään ei miehestä juurikaan tiedä sen enempää.

199 Riley Emmerson D, 6´8 230 kertonee miehestä kaiken tarpeellisen. Jättiläinen, joka keräsi Tri-City Americans joukkueessa hurjat 0+0=0 61 PIM tehot 35 pelaamassaan ottelussa.

Ensimmäisen kierroksen varaus(Pouliot) oli loistava, mutta sen jälkeen haaviin tarttui lähinnä turskaa. 4. kierroksen varausoikeutta vastaa saatu Todd White Ottawasta oli minun mielestä ihan ok. Nopea luistelija sekä yritteliä, aina kaikkensa antava pelaaja. Onnistuessaan 20 maalin mies, jonka paras kausi NHL:ssä tuonut 60 pistettä 80 ottelussa.
 
Viimeksi muokattu:

Valabik

Jäsen
Nyt on Minnesotalla sitten isoja poikia. Matt Johnson lähti ja avasi portit Derek Boogaardille(200cm, 122kg) ja varauksen sai myös Riley Emmerson(203, 105kg) ja Matt Kassian. Nouseeko Emmersonista liigapakki vai farmitappelija? Entä Kassianista?

Onhan siellä muitakin kuten nuorempi Boogaard, mutta Matt Johnson on kuitenkin helposti korvattu :D
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onko missään kuulunut edes huhuja Mikon nousemisesta NHL-miehistöön vai jatkaako farmissa?
 

Big Duncan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Houston Aeros
On kyllä järkyttävän kokosia kaappeja kaikki kolme:

Derek Boogard 23, 200cm 122kg
Matt Kassian 18, 192 cm, 105 kg,
Riley Emmerson 19, 203cm 105kg,

Otetaan huomioon, että kaksi viimeksi mainittua ovat vielä sen ikäisiä, että saattavat kasvaa jos ei pituutta niin massaa/lihasta.

.
 

Rocco

Jäsen
Ohmi kirjoitti:
Onko missään kuulunut edes huhuja Mikon nousemisesta NHL-miehistöön vai jatkaako farmissa?

Kun kuuntelin Draftin live-streamia niin toimittajat ennen Wildin varausta sanoivat aina suoraan suomennettuna että "sentteriä ei joukkueessa tarvita koska siellä on jo Bouchard ja Koivu jotka molemmat ovat ensi kaudella varmuudella kokoonpanossa."
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Rocco kirjoitti:
Kun kuuntelin Draftin live-streamia niin toimittajat ennen Wildin varausta sanoivat aina suoraan suomennettuna että "sentteriä ei joukkueessa tarvita koska siellä on jo Bouchard ja Koivu jotka molemmat ovat ensi kaudella varmuudella kokoonpanossa."

Kiitos Rocco!

Hieno homma! Eipä ole tuolta NHL:stä vielä tähän ikään löytynyt sitä todellista the joukkuetta, mutta Mikon pelejä Wild-paidassa on pakko seurata samalla intensiteetillä kuin Sakun Montrealin alkuaikoja.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Minnesota hankki sitten Matt Johnsonin korvaajaksi kovan miehen. Nimittäin Andrei Nazarovin! :-) Mitä ihmettä. Johnson ensin pihalle ja sitten tälläinen umpipaska pelaaja tilalle. Johnson sentään osasi tapella toisin kuin Andrei boy.


MINNESOTA WILD SIGNS FREE AGENT LW ANDREI NAZAROV

SAINT PAUL/MINNEAPOLIS, Minn. – Minnesota Wild President and General Manager Doug Risebrough announced today that the National Hockey League (NHL) club has signed free agent LW Andrei Nazarov pronounced (nah-ZAH-rohv) to a contract.

“If Andrei adds to the team's physical character and makes us that much tougher to play against, he has the opportunity to make a real impact here,” said Risebrough.


Joopa joo mitä paskaa sanon minä.
 

Big Duncan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Houston Aeros
Hmm...Odotin, että jos Matt Johnson tullaan korvamaan niin tilalle tulee toinen todellinen kovanaama. Nazarov taitaa olla parhaimmillaan suunsoittajana sekä ärsyttäjänä, ei niinkään todellisena työrauhan takaajana taitopelajille. Raameja on "jonkin" verran 6´5 / 243, sinänsä hyvä lisä pieneen joukkueseen. Calgaryssä pelattu kausi 1999-2000 taisi olla paras vuosi, jolloin mies keräsi 76 ottelussa 10+22=32 tehot. Toivottavasi miehelle löydetään oikea rooli ja pystyisi edes jollain tasolla auttamaan joukkuettaan.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Rocco kirjoitti:
Kun kuuntelin Draftin live-streamia niin toimittajat ennen Wildin varausta sanoivat aina suoraan suomennettuna että "sentteriä ei joukkueessa tarvita koska siellä on jo Bouchard ja Koivu jotka molemmat ovat ensi kaudella varmuudella kokoonpanossa."

Eikös jossain vaiheessa kehuttu Koivua oikein toden teolla. Sanoivatko peräti, että oli viime kaudella vaikuttavin niistä pelaajista, joilla ei ole NHL-kokemusta, tai jotain vastaavaa?
 

Big Duncan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Houston Aeros
Forwards
1. Pierre-Marc Bouchard
2. Alexandre Daigle
3. Pascal Dupuis
4. Marian Gaborik
5. Brian Rolston
6. Stephane Veilleux
7. Wes Walz
8. Derek Boogaard
9. Mikko Koivu
10. Rickard Wallin
11. Kyle Wanvig
12. Marc Chouinard
13. Todd White
14. Andrei Nazarov

Defense
1. Brett Burns
2. Alex Henry
3. Filip Kuba
4. Willie Mitchell
5. Nick Schultz
6. Andrei Zyuzin

Call ups:
Reitz, Michalek

Goalies
1. Dwayne Roloson
2. Manny Fernadez (?)

Call Up:
Josh Harding

Mielestäni joukkue tarvitsee ehdottomasti ykköspakin sekä 1-2 kentän hyökkääjän, jolta maalinteko luonnistuu. Luulisi rahaa löytyvän kun Wild on tahkonnut positiivista tulosta ensimmäisestä kaudesta lähtien, mutta GM Doug Risebrough on pihi mies...
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Ghost kirjoitti:
Eikös jossain vaiheessa kehuttu Koivua oikein toden teolla. Sanoivatko peräti, että oli viime kaudella vaikuttavin niistä pelaajista, joilla ei ole NHL-kokemusta, tai jotain vastaavaa?

Most improved player tjsp.
 

TML

Jäsen
Nazarov on tosiaan isokokoinen ja luokiteltu tappelijaksi, mutta ei hän mikään varsinainen nyrkkisankari ole. Ennätys yhdeltä kaudelta tappeluiden määrässä on kumminkin 26.
 

Valabik

Jäsen
Ainahan tapella voi, se on toinen juttu saako mitään aikaiseksi. Hävityt tanssit kun eivät tahdo joukkuetta herättää kovin eikä ne myöskään nosta sun pelottavuutta vastustajan silmissä. Jos ne tietää ettei oo tulossa muuta ku kaveri joka ei osaa suojaa eikä pysy pystyssä, voi aivan hyvin ajella veskan levyiks.

Lyhyesti: Minnesotalla oli jo ennestään pari paljon kovempaa miestä tähän rooliin. Nazzystä kun ei muuhun rooliinkaan ole. Parempi ostos Wildille olisi ollut esim. Ville Nieminen joka on vapailla markkinoilla.
 

Mr_Monster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Minnesota Wild
TML kirjoitti:
Nazarov on tosiaan isokokoinen ja luokiteltu tappelijaksi, mutta ei hän mikään varsinainen nyrkkisankari ole. Ennätys yhdeltä kaudelta tappeluiden määrässä on kumminkin 26.

Aivan turha hankinta! Kalliimpi ja huonompi oman joukkueen "suojelija" kuin Matt Johnson. Aivan käsittämätön hankinta kyllä. Onneksi farmista löytyy Derek Boogaard.
 

Ua Huka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Minnesota Wild, Vimpelin Veto
Voisiko ykkökenttä olla mahdollisesti tämä:

Gaborik-Rolston-Daigle
Kuba-Zjuzin
 

Rocco

Jäsen
Varmaan sen takia ei ole koska Mikko oli jo viime kaudella Houstonissa. Tuossa listassa on kaikki ns. ensimmäisen kauden NHL-pelaajia.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
Sentteritilanne

Minnesota hankki Westrumin ja se ei ainakaan edesauta Mikon pääsyä "ylös"

Mikon edelle menee senttereistä ainakin peliätekevinä Rolston, White ja Bouchard. Tämän lisäksi joukkueeseen kuuluvat kokeneet Walz ja Chouinard ja loppuviikosta hankittu Westrum. Jos halutaan vielä maalailla piruja seinälle niin lähes Mikin kanssa samat tehot viime kaudella tehnyt ruotsalainen Wallin kärkkyy taustalla.

Toivotaan että Koivumainen taistelijaluonne nousee taas yhden pykälän korkeammalle ja Mikko suuntaa kapasiteettinsa alusta asti oikeaan suuntaan.
 
Viimeksi muokattu:

TML

Jäsen
Rosoh kirjoitti:
Sentteritilanne

Minnesota hankki Westrumin ja se ei ainakaan edesauta Mikon pääsyä "ylös"
Mikon edelle menee senttereistä ainakin peliätekevinä Rolston, White ja Bouchard. Tämän lisäksi joukkueeseen kuuluvat kokeneet Walz ja Chouinard ja loppuviikosta hankittu Westrum. Jos halutaan vielä maalailla piruja seinälle niin lähes Mikin kanssa samat tehot viime kaudella tehnyt ruotsalainen Wallin kärkkyy taustalla.

White on kykenevä pelaamaan laidalla. Ja pelasi ainakin viime playoffeissa Ottawan paidassa laidassa.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
White:

Jep, sentterilistani oli suoraan tilastoista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös