NHL Fantasy Draft 2014 Vol 2.0 - Kokoonpanoketju

  • 6 569
  • 27

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
New York Rangers

Dustin Brown - Pavel Datsyuk - Blake Wheeler
Ondrej Palat - Jordan Staal - Brad Boyes
Erik Cole - Mikael Backlund - David Jones
Dominic Moore - Brian Boyle - Erik Condra

Marc Vlasic - Dougie Hamilton
Robyn Regehr - Slava Voynov
Jake Muzzin - Michael Stone

Ben Bishop
Thomas Greiss


1. Pavel Datsyuk A - $7,500,000
2. Ben Bishop - $2,300,000
3. Marc-Edouard Vlasic A - $4,250,000
5. Blake Wheeler - $5,600,000
5. Jordan Staal - $6,000,000
6. Andrej Sekera - $2,750,000 <-> Slava Voynov - $4,166,667
6. Dustin Brown C - $5,875,000
7. Dougie Hamilton - $894,167
8. Ondrej Palat - $3,333,333
11. Jake Muzzin - $1,000,000
11. Mikael Backlund - $1,500,000
12. Brad Boyes - $2,625,000
14. Robyn Regehr - $3,000,000
14. Brian Boyle - $2,000,000
14. Erik Cole - $4,500,000
16. Michael Stone - $1,150,000
18. Dominic Moore - $1,500,000
19. Thomas Greiss - $1,000,000
20. David Jones - $4,000,000
20. Erik Condra - $1,500,000

NYR: 4th + 9th + 10th <-> EDM: 5th + 6th + 11th
NYR: 13th + 15th + 17th <-> VAN: 14th + 14th + 18th
NYR: Andrej Sekera + 18th <-> NYI: Slava Voynov + 20th


Cap payroll: $63,694,167/$69,000,000

11 Stanley Cup -voittoa
2 Calder Cup -voittoa
1 Memorial Cupin voitto
Olympialaisista tuliaisina 1 kulta, 1 hopea ja 1 pronssi
1 World Cup -kulta
1 MM-kulta
+ iso kasa himmeämpiä mitaleja MM-kisoista (myös U20), joita en jaksanut edes laskea

Keski-ikä: 28.05v
Keskipituus: 187.70cm
Keskipaino: 93.25kg

Joukkue olisi tämän hetken kookkain NHL:ssä, sillä keskipituudessa ja -painossa ollaan molemmilla sijoilla 2.
---

New York Rangers managerin silmin
varoitus: sisältää helvetisti paskapuhetta enkä osaa kirjoittaa lyhyesti
Kokonaiskuva, "the big picture"
Tätä kohtaa jouduin supistamaan, sillä 11 162 merkkiä oli Jatkoajalle liikaa. Käytetään siis ranskalaisia.

- Edellisistä drafteista oppineena varasin nimien sijasta tasoa. (esim. Heatley paljon suurempi nimi kuin Palat, mutta kumman ottaisit joukkueeseesi?)
- Sentteristö draftin paras puolustussuuntaan. Selken voittanut Datsyuk, Selkeen ehdolla ollut J. Staal, tulevaisuuden potentiaalinen Selke-ehdokas Backlund sekä NHL:n top-5 nelossentteri Brian Boyle. Ja en edes ala luettelemaan laitureiden panosta.
- Joukkueen vahvuuksia materiaalin laajuus: kolmosketju voisi käydä potentiaalin täyttyessä kakkosketjusta ja kolmospari kakkosparista. Kenenkään asema ei ole selviö. Paitsi Datsyukin. :)
- Suurin heikkous: joidenkin pelaajien nimettömyys/aliarvostus. Miten raati näkee tilanteen?

Hyökkäys:

Hyökkäyksen pelillistä johtajaa ei tarvitse kenenkään arvuutella: Pavel Datsyuk. Muutama vuosi sitten puhuttiin maailman parhaasta pelaajasta. Nykyisellään Pavel on jo 36-vuotias, mutta kykenee ehdottomasti pelaamaan huipputasolla vielä 2-3 vuotta. NHL:n pehmeimmät kädet, loistava peliäly, ja 3-kertainen Selke-tason työskentely omaan päähän. Hänen lahjojaan pyrkivät laidoilla hyödyntämään yhdysvaltalaiset Dustin Brown sekä Blake Wheeler. Brown on malliesimerkki fyysisestä laiturista, joka jättää aina kaikkensa kentälle kyeten samalla tuomaan nimensä tulostaululle. LA Kingsin kapteenina johdattanut heidät kahteen Stanley Cupiin kolmen vuoden sisään. Blake Wheeler taas on pelaaja, jota pidän erittäin aliarvostettuna. Osittain tämä johtuu hänen joukkueestaan, sillä Winnipeg Jets on umpisurkea. Wheeler on kuitenkin nyt iskenyt kolme kautta putkeen tehoja n. 70 pisteen keskiarvolla täyttä kautta kohden. 194-senttinen kolossi, joka osaa todella käyttää ruhoaan hyödyksi kulmissa ja ajaessaan maalille. Omaa loistavan rannelaukauksen. Kookkaaksi pelaajaksi myös erittäin nopea. Syrjäytti Bobby Ryanin USA:n Olympiajoukkueesta. :) Odotettavissa tuhoa ja iso kasa maaleja, kun Bryan Little vaihtuu päittäin Datsyukiin.

Kakkosketjun sentterinä toimii isokokoinen Jordan Staal, joka tunnetaan loistavana kahden suunnan pelaajana. Selke-tasoinen puolustustyöskentely, mutta paljon annettavaa myös hyökkäyspäässä. Pimentää vastustajan kuin vastustajan. Kakkosketjun vasempaan laitaan työnnetään 23-vuotias Tsekki Ondrej Palat, joka taidettiin varausvuonnaan huutaa viiden viimeisen pelaajan joukossa. Mutta mitä vielä? Kaveri takoi tulokaskaudellaan tehot 23+36 ja ällistytti kaikki loistavilla pelinrakennustaidoillaan ja kypsällä puolustustyöskentelyllä (plusmiinus näytti +32 kauden päätteeksi). Taisteli loppuun asti Calderista, mutta kansalaisuus ja ikä veivät voiton MacKinnonille, pelillisesti ero oli hiuksenhieno. Brad Boyes täydentää kolmikon. Floridan paras maalintekijä tällä kaudella. Hiipunut urahuipustaan, mutta kykenee hyvien ketjukaverien vierellä myös pisteidentekoon, todisteena kaksi edellistä kautta. Pääsääntöisesti maalintekijä, mutta omaa myös taitoja pelinrakennukseen.

Kolmosen sentterinä toimii Mikael Backlund, joka on tällä hetkellä Calgary Flamesin ykkössentteri. Hyvä pelinrakentaja, mutta myös muiden senttereiden tapaan loistava puolustussuuntaan. Pidettiin aika kauan menetettynä tapauksena, mutta vakiinnuttanut itsensä 0,5p/peli -mieheksi. Ja potentiaalia parempaan on. Laituripari Cole-Jonesissa riittää kokoa. Cole on tyyliltään klassinen power forward. Ei välttämättä ideaalein pelaaja enää top-6 rooliin, mutta omimmillaan kolmosketjussa. Jones on ollut floppi Calgaryssa, mutta tämä kritisointi liittynee enemmän hänen palkkapussinsa kokoon, mutta täällä hän pääsee keskittymään taas saamaan itseluottamuksensa kuntoon pienemmällä vastuulla. Houkutteleva paketti: isokokoinen, hyvät kädet, ylittänyt kaksi kertaa 20 maalin rajan (ja yhdellä kaudella 23 otteluun 10 kilausta). Loukkaantumiset hidastaneet kehitystä.

Nelosketjun sydän on Rangersin viime kauden kaksikko Moore-Boyle, jotka pelasivat aivan uskomattoman kevään. Blokkasivat laukauksia, tappoivat alivoimia, nollasivat vastustajia ja tekivät myös pisteitä 8 mieheen, vaikka sitä ei heiltä edes odotettu. Condra on Ottawan parhaimpia hyökkääjiä puolustuspäähän ja tyyliltään myös melko aggressiivinen pelaaja. Kaikilla on pelillisesti annettavaa joukkueelle, ja mitään puhdasta agitaattoria en nähnyt tarpeelliseksi tänne roudata. Kokoonpanoa katsellessa kyllä jokainen kuitenkin tietää, että hanskaukseen löytyy kykyä. Periksi ei anneta.

Puolustus:

Puolusta johtaa Marc Vlasic. Hän ei tule ensimmäisenä mieleen kun puhutaan parhaista puolustajista. Hän ei ole erityisen näyttävä pelaaja ja ei pääse otsikoihin. Valinta Kanadan olympiajoukkueeseen kertoo kuitenkin paljon. Puolustussuuntaan NHL:n parhaita, ja kykenee myös hyvään kiekolliseen peliin, vaikkei nyt Karlssonin tasoa ihan ole. Hänen tasoisensa puolustavan pakin rinnalla on helppo pelata, ja joukkueen nuorin pelaaja Dougie Hamilton kaavailtiin tähän rooliin. Hän on loistava pelaaja, ja tulevaisuudessa taistelee ehdottomasti parhaan puolustajan tittelistä. Mutta entä nykytaso? Jääkaapin kokoinen kaveri, joka on hyvä molempiin suuntiin. Hyvä viivamies ylivoimalle. Pelannut nyt kaksi kautta Bostonin takalinjoilla hyvin tehoin, mutta erityisesti vakuutuin hänestä playoffeissa. Oli selkeästi Bostonin paras pakki, jopa ohi Charan. 7 pistettä 12 otteluun. Ensi kaudeksi kaavailtu ykköspariin, ja hän on todellakin pelannut paikan itselleen.

Sitten päästäänkin kakkospariin, jonne hommattiin Robyn Regehr ja kaupattiin paikallisviholliselta Slava Voynov kaveriksi. Kyseessähän on siis käytännössä LA Kingsin kakkospari. Ja näytti riittävän pyttyyn asti. Mitchell toki pelasi Regehrin loukkaantumisen johdosta hänen paikallaan osan pudotuspeleistä, mutta Regehr on selkeä upgrade. Roolitkin aika selkeästi puolustava-hyökkäävä.

Kolmosparissa Jake Muzzin, joka on myöskin Kingsin mies. Muzzin aiheuttanee monelle mitä vittua? -efektin, mutta on todistanut tasonsa. Alkukaudesta melko hasardi, mutta nousi esiin raketin lailla. Oli Kingsin toiseksi tärkein puolustaja, ja pelasi ykkösparissa Doughtyn kanssa yli 20 minuuttia ottelua kohden playoffeissa. Latoi todella paljon ylivoimamaaleja keväällä ja jakeli kovia taklauksia. "Pärjäsi vain Doughtyn siivellä". Osittain totta, ja tietysti NHL:n top-3 pakin rinnalla on helppo pelata. Mutta kaikista muista puolustajista juuri hän lunasti sen tontin tasokkaalla kahden suunnan pelillä. Hänen pakkiparinaan on maailmanlaajuisesti tunnettu supertähti Michael Stone, josta moni kuulee nyt ensimmäisen kerran. Isokokoinen oikea käsi alhaalla pelaava pakki, joka ihastutti työsulkukaudella Pho.. Arizona Coyotesissa ja on tätä nykyä automaatio pelaavaan kokoonpanoon. 21 pistettä viime kaudella 70 peliin. Pelaa melko virheetöntä peliä ja hyvä molempiin suuntiin. Tässä parissa ei ole mitään yksiulotteista roolijakoa.

Maalivahdit:

Ykkösmaalivahti on siis Ben Bishop. Tuli jo varauksen hetkellä mietittyä että riittääkö hänen statuksensa, mutta 2.3 miljoonan sopimus ja loistavat meriitit viime kaudella erottivat hänet muista. Tänään Yzerman sorvasikin sitten herralle kuuden miljoonan vuosipalkan, ja täysin ansaitusti. Sijoittui tällä kaudella Vezina-äänestyksessä kolmanneksi, ja mikäli oikein muistan niin myös Hart Trophy-äänestyksessä oli kymmenen parhaan pelaajan joukossa. Kantoi lähes yksin Lightningin playoffeihin Stamkosin potiessa jalkaansa, mutta loukkaantui juuri pudotuspelien alla. Yli kaksimetrinen ukko kyseessä, ja kuten moni saattoi jo oivaltaa, niin peittää todella suuren osan maalista. Paha sinne on laukoa.

Kakkosmaalivahdiksi poimittiin Saksan lahja maailmalle, Thomas Greiss. Moni spekuloi hänen haastavan tulevalla kaudella tosissaan Fleuryn ykköstorjujan tontista, ja onnistuessaan voi lopettaa Marc-Andren tarinan Pingviineissä. Vakuutti Ph.. Arizonassa otteillaan, ja olen ehdottomasti tyytyväinen hänen varaamiseensa.
 
Viimeksi muokattu:

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
Ottawa Senators

Jonathan Drouin-Evgeni Malkin (A)-Alexander Semin
Jamie McGinn-Kyle Turris-Marian Hossa
Michael Frolik-Matt Cullen-Brian Gionta (C)
Kyle Clifford-Zack Smith-Daniel Winnik

Andy Greene (A)-Erik Johnson
T.J. Brodie-Jacob Trouba
Mark Stuart-Eric Gryba

Kari Lehtonen
Jonas Gustavsson

1. Evgeni Malkin $9,500,000
2. Kari Lehtonen $5,900,000
3. Marian Hossa $5,275,000
4. Erik Johnson $3,750,000
5. Kyle Turris $3,500,000
6. Alexander Semin $7,000,000
7. Jacob Trouba $894,167
8. Andy Greene $3,000,000
9. T.J. Brodie $2,125,000
10. Jamie McGinn $2,950,000
11. Jonathan Drouin $894,167
12. Michael Frolik $3,300,000
13. Matt Cullen $3,500,000
14. Mark Stuart $2,625,000
15. Brian Gionta $4,250,000
16. Zack Smith $1,887,500
17. Daniel Winnik $1,300,000
18. Kyle Clifford $1,075,000
19. Eric Gryba $1,250,000
20. Jonas Gustavsson $1,850,000

Cap payroll: $65,825,834/$69,000,000
 
Viimeksi muokattu:

Navy

Jäsen
Minnesota Wild


Zach Parise - Jamie Benn - Charlie Coyle
Nikolai Kulemin - Brandon Dubinsky - Vladimir Tarasenko
Brock Nelson - Chris Kelly - Jannik Hansen
Drew Miller - Erik Haula - Tyler Kennedy

Dan Hamhuis - Kevin Shattenkirk
Trevor Daley - Jonathan Ericsson
Rob Scuderi - Jared Spurgeon

Cam Ward
Ray Emery

1. Jamie Benn ($5,250,000)
2. Zach Parise ($7,538,462)
3. Kevin Shattenkirk ($4,250,000)
4. Brandon Dubinsky ($4,200,000)
5. Vladimir Tarasenko ($900,000)
6. Cam Ward ($6,300,000)
7. Dan Hamhuis ($4,500,000)
8. Nikolai Kulemin ($4,187,500)
9. Trevor Daley ($3,300,000)
10. Jared Spurgeon ($2,666,667)
11. Charlie Coyle ($900,000)
12. Jonathan Ericsson ($4,250,000)
13. Erik Haula ($900,000)
14. Chris Kelly ($3,000,000)
15. Jannik Hansen ($2,500,000)
16. Rob Scuderi ($3,375,000)
17. Brock Nelson ($900,000)
18. Ray Emery ($1,000,000)
19. Tyler Kennedy ($2,350,000)
20. Drew Miller ($1,350,000)

Cap payroll: $63,617,629 /$69,000,000
 
Viimeksi muokattu:

Gendron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Montreal Canadiens

Hertl - Getzlaf - Pavelski
Huberdeau - Nugent-Hopkins - Simmonds
Higgins - Stoll - Stempniak
Klinkhammer - Campbell - Weise

Goligoski - Robidas
Edler - Emelin
Cowen - Savard

Halak
Svedberg

1. Ryan Getzlaf - $8,250,000
2. Joe Pavelski - $6,000,000
3. Jaroslav Halak - $4,500,000
5. Ryan Nugent-Hopkins - $6,000,000
5. Alex Goligoski - $4,600,000
6. Wayne Simmonds - $3,975,000
7. Alexander Edler - $5,000,000
8. Tomas Hertl - $925,000
10. Alexei Emelin - $4,100,000
11. Stephane Robidas - $3,000,000
11. Jonathan Huberdeau - $894,167
12. Chris Higgins - $2,500,000
12. Jarret Stoll - $3,250,000
13. Lee Stempniak - $900,000
14. Jared Cowen - $3,100,000
14. Gregory Campbell - $1,600,000
15. David Savard - $1,300,000
19. Rob Klinkhammer - $625,000
19. Dale Weise - $1,025,000
20. Niklas Svedberg - $600,000

Cap payroll: $62,144,167/$69,000,000
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
Dallas Stars:

#71 Nick Foligno - #46 David Krejci - #14 Justin Williams
#43 Nazem Kadri - #89 Sam Gagner - #23 Kris Versteeg
#39 John Mitchell - #10 Mike Richards - #11 Brendan Gallagher
#17 Jordan Nolan - #22 Trevor Lewis - #40 Jared Boll

#47 Andrew MacDonald - #2 Matt Niskanen
#3 Jack Johnson - #34 Mike Weaver
#29 Dmitry Kulikov - #4 Roman Polak

#1 Semyon Varlamov
#30 Viktor Fasth

---------

Spoilerin alla vähän selostusta joukkueesta ja sen rakentamisesta.
Yleisesti hyökkäyksestä: Hyökkäys on rakennettu kolmen ratkaisukentälliseen sekä yhteen vauhdikkaaseen työmyyräkentälliseen. Hyökkääjät ovat juhlineet yhteensä 11 Stanley Cupin voittoa, eli keskimäärin yhtä vaille kaikilta löytyy takataskusta sormus. Jokaisessa ketjussa on laidoilla left sekä right.

Ykkösketju: Ensimmäistä ketjua johtaa ensimmäinen varaukseni Krejci. Mielestäni ykkössentterin kuuluu olla joukkueen tärkein pelaaja ja sen pohjalta varasin. Krejci on takuuvarma yli 60 tehopisteen taitava sentteri, joka ei ole lapanen puolustushommissa. Laidoille viidentenä varattu kokenut Williams, joka tuo maalintekotaitoa sekä rutkasti ratkaisuvoimaa ykköskentälliseen. Toisella puolella 12. varattu voimahyökkääjä Foligno. Hän hoitaa ketjun raatajan homman sekä iskee siinä sivussa mukavasti maaleja, maalinedustalta myös. Williams on joukkueen hyökkääjistä ainoa yli 30 vuotta täyttänyt.

Kakkosketju: Toisen kentän sentteriksi arvoin lopulta yhdeksännellä kierroksella Gagnerin, joka on Krejcin tavoin taitava sentterispelaaja. Laidalla paljon taklaava toinen taikuri, seitsemäntenä varattu Kadri sekä 13. varattu hieman flegmaattinen Versteeg. Ketjussa on rutkasti kiekollista osaamista, mutta ongelmia voi tulla omassa päässä. Vääntövoimasta ei jää kiinni, ehkä enemmän asenteesta.

Kolmosketju: Tätä johtaa lähes kaiken voittanut Richards, jonka otin jo kolmantena pelaaja. Se oli selvä suunnitelma, ainoa itseasiassa kaikista jonka olin suunnitellut ottavani varmasti ja myös sain hänet. Tarkoitus oli heti istuttaa kolmanteen kenttään tuomaan puolustustaitoa, johtamista, kokemusta, mutta myös mukavasti ratkaisuvoimaa. Laidalla kahdeksantena varattu Gallagher, joka on joukkueen halvin pelaaja. Nuori hyvin tsemppaava laituri iskee mukavasti maaleja ja on hyvä vääntämään kiekosta. Toiselle puolelle kierroksella 16. varattu sentterilaituri Mitchell. Taklauksien, taistelutahdon ja vääntövoiman lisäksi hän tuo sopivasti kiekollista osaamistakin.

Nelosketju: Kierroksella 18. löysin tämän ketjun keskelle kahden Stanley Cupin Lewisin, joka tuo pudotuspeliosaamista ja alivoimataitoa. Kiekollinen peli ei huippuluokkaa, mutta nelossentteriksi aivan riittävän hyvää. Laidalla 19. kierroksen pakollinen tappelijapelaaja Boll, joka myös taklaa ja ärsyttää joukkueen pienimmällä peliminuuttimäärällä. Toisella puolella viimeisenä varmaani Nolan, joka on myös kahdesti juhlinut Stanley Cupia. Hän tuo asennetta ja ripauksen taitoa neloskentälliseeni.

Yleisesti puolustuksesta: Olen roolittanut puolustuksen nykytrendin mukaisesti pakkipareihin, jossa molemmissa on leftin ja rightin kaverit. Toinen on puolustavampi ja toinen hyökkäävämpi parissa, tietäen roolinsa. Parit ovat hyvin tasaisia ja vaikka kenestäkään ei ehkä ole ihan todella suureen minuuttimäärään, kellekään 20 minuuttia ottelussa ei olisi yllätys.

Ykköspakkipari: Valitsin tämän parin ykköspariksi, koska pidän sitä tasaisimpana. Kuudentena varattu Niskanen on kiekollisen pelin aivot, älykäs nousija ja hyvä pistenikkari siniviivalta. Valitettavasti puolustuspäässä on parannettavaa. Parinaan blokkauksien kuningas MacDonald, jonka sain kymmenennellä vuorolla. Puolustuspää on kunnossa, mutta myös pystyy itse pisteitä napsivaan tasaiseen tahtiin.

Kakkospakkipari: Kierroksella neljä varasin ehkä yllättäen ensimmäiseksi puolustajaksi Johnsonin, joka on tämän parin kiekollisempi osapuoli. Malttiutta paljon otteisiinsa saanut Johnson on myös kelpo kaveri puolustushommissa, mutta hyökkässiniviivalla erittäin hyvä. Parinaan 15. kierroksen Weaver, joka blokkaa ja taklaa paljon, varma puolustuspelaaja jolla ei ole pisteiden teosta vastuuta lainkaan. Weaver tuo myös 36-vuotiaana myös kokemusta muutoin alle kolmekymppisten muodostamaanpuolustukseen.

Kolmospari: Kiekollinen venäläinen Kulikov löytyi 11. kierroksella riveihin. Viime kausi meni penkin alle, mutta on kyllä kova tekijä kiekollisena. Blokkaa ihan mukavasti laukauksia, mutta silti ajoittain ongelmissa omassa päässä. Tätä tulee paikkaamaan ja tilannetta rauhoittamaan 14. kierroksella varattu mörssäripakki Polak. Hän taklaa, taklaa, ärsyttää ja tyhjentää maalinedustaa. Ja paikkaa Kulikovin nousuja.

Maalivahtikaksikko: Ykkösmaalivahdiksi venäläinen supermies Varlamov, joka oli viime kaudella Vezina-äänestyksessä toinen ja Hart-äänestyksessäkin neljäs. Hän ei ole ehkä oikea kaveri pelaamaan ihan suurpelimääriä, vaan noin 60 peliä riittää kun parina on myös tasokas Fasth. Varlamovin varasin kierroksella kaksi ja Fasthin 17. kierroksella. Varlamov on joukkueen rahakkain pelaaja. Jokaisella pelipaikalla on yksi yli kolmekymppinen ja maalivahdeista sitä osastoa edustaa Fasth.

Yli- ja alivoimat: Ylivoimalla luotan vahvaan maskipelaamiseen sekä että kentällä on myös kaksi rightin ja leftin äijää. Ykkösylivoimassa Gallagher hoitaa maalinedustan, kun vähän alempana laidoilla ovat Krejci sekä Kadri ja viivassa Niskanen sekä Johnson. Kakkosylivoimassa Foligno ja Richards voivat vaihdella maskimiehen ja laiturin paikkaa, toiselle laidalle sitten Williams. Viivassa Gagner sekä Kulikov.

Alivoimalla ykköshyökkäysparissa ovat Richards ja Foligno, toisessa Lewis ja Mitchell. Alivoimapakkiparit ovat MacDonald ja Polak sekä Johnson ja Wiever.

Tilastofaktat:

Palkat yhteensä: 68 983 810 $ / 69 000 000 $
Keskipituus: 183,2 senttimetriä
Keskipaino: 90,5 kilogrammaa
Ikäkeskiarvo: 27,3 vuotta
 
Viimeksi muokattu:

Weissflog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Islanders, Earl the Pearl, avoin liiga
New York Islanders

Chris Kreider - Nicklas Bäckström - Bobby Ryan
Andrew Ladd - Antoine Vermette - Damien Brunner
Antoine Roussel - Mika Zibanejad - Cam Atkinson
Matt Martin - Matthew Lombardi - Derek Dorsett

Andrej Sekera - Dustin Byfuglien
Ladislav Smid - Dennis Wideman
Luca Sbisa - Bryce Salvador

Jonathan Quick
Chad Johnson

Cap payroll: $60 544 167/$69 000 000

1. Jonathan Quick $5,800,000
2. Nicklas Bäckström $6,700,000
3. Bobby Ryan $5,100,000
4. Daniel Sedin $7,000,000 <--> traded Dustin Byfuglien $5,200,000
5. Andrew Ladd $4,400,000
6. Slava Voynov $4,166,667 <--> traded Andrej Sekera $2,750,000
7. Antoine Vermette $3,750,000
8. Chris Kreider $2,475,000
9. Cam Atkinson $1,150,000
10. Dennis Wideman $5,250,000
11. Mika Zibanejad $894,167
12. Ladislav Smid $3,500,000
13. Antoine Roussel $2,000,000
14. Damien Brunner $2,500,000
15. Matt Martin $1,000,000
16. Luca Sbisa $2,175,000
17. Bryce Salvador $3,166,667
18. Chad Johnson $1,300,000
19. Derek Dorsett $1,633,333
20. Matthew Lombardi $800,000
 
Viimeksi muokattu:

Rappion Possu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild, Kärpät, Jymy
Calgary Flames

Marian Gaborik - Anze Kopitar - Tyler Toffoli
Joffrey Lupul - Mike Ribeiro - Drew Stafford
Sean Bergenheim - Alexander Barkov - Eric Fehr
Brandon Prust - Kyle Brodziak - Jimmy Hayes

Jay Bouwmeester - Zach Bogosian
Paul Martin - Zbynek Michalek
Matt Irwin - Michal Rozsival

Mike Smith
John Gibson



Intohimoisen kanadalaisyleisön edessä pelaavan Calgary Flamesin ehdoton vahvuus on äärimmäisen taitava ja älykäs keskushyökkääjäosasto. Joukkue on sopiva sekoitus kokoa (keskipituus 187,8 cm) ja voimaa lisättynä räjähtävällä nopeudella. Flamesin kokoonpanosta löytyy myös jo ennakkoon toimivaksi todettua kemiaa paristakin eri ketjusta.

Hyökkäyksestä löytyy leveyttä aina nelosketjua myöten. Oikeastaan kaikissa kolmessa ylemmässä ketjussa on potentiaalia nousta kannattelemaan joukkuetta, erinomaisilla pelisilmillä varustetuille senttereille riittää jokaisessa ketjussa maalintekijöitä laidoille. Lisäksi Kopitar, Brodziak ja Barkovkin ovat kaikki kykeneviä senttereitä pimentämään vastustajan ykköstähdet, mikä antaa paljon vaihtoehtoja peluutukseen. Yhtäkään ketjua ei tarvitse myöskään ylikuormittaa, sillä kolmea ylimpää ketjua voi jokaista peluuttaa huoletta yli 15min per peli.

Joukkueen puolustus on kätisyyksiä myöten tarkkaan roolitettu, ja kaiken kiekollisen osaamisen lisäksi ennen kaikkea todella kykenevä siihen puolustajien tärkeimpään tehtävään, eli puolustamiseen. Yksikään joukkueen puolustajista ei häärää neljäntenä hyökkääjänä, mikä auttaa viisikkoa pysymään aina puolustusvalmiudessa. Siitä huolimatta jokainen pystyy liikuttamaan kiekkoa taitavasti. Martin ja Bouwmeester ovat hyviä viivapelaajia ylivoimalla Kopitarin, Barkovin ja Ribeiron pyörittäessä peliä.


1. Ketju

Joukkueen keulahahmon ja ykköstähden näytöt ovat kiistattomat. Kolmeen edelliseen vuoteen Anze Kopitar on voittanut kaksi Stanley Cupia, joissa molemmilla kerroilla vei pudotuspelien pistepörssin. Jos olisi kanadalainen, nousisi tosissaan keskusteluihin maailman parhaasta jääkiekkoilijasta. Erinomaisesti puolustava, peliä lukeva ja todella taitava Kopitar saa rinnalleen tutun tutkaparin Marian Gaborikin. Slaavien yhteistyö tuotti Gaborikille pelkästään pudotuspeleissä maagiset 14 kaappia. Täydellä kaudella 40 maalia on odotusarvo. Ketjun täydentää kolmas kuninkaallinen, ryminällä NHL-tasolle noussut nuori maaliruisku Tyler Toffoli.

2. ketju


Kakkosketjun sentterinä operoi erinomaisella pelisilmällä ja pehmeillä käsillä varustettu Mike Ribeiro. Coyotesin ilmapiiri ei tuntunut sopivan tälle kanukille ja viime kausi sujui hieman heikommin, mutta sitä ennen paukuttanut kausi toisensa perään pisteitä lähes piste per peli-tahtia. Olisi monessa NHL-joukkueessa kiistaton ykkössentteri ja pääsee nyt takomaan suojattuja minuutteja Kopitarin taustalla. Ribeiro saa ruokittavakseen kaksi maaliahnetta voimahyökkääjää. Alati vaarallinen Joffrey Lupul on tottunut olemaan joukkueensa voimahahmoja. Lupul on luova laituri, jonka maalivainu on erinomainen. Ketjun kolmas lenkki on Buffalossa suuren yleisön katseilta piilossa muutama kausi sitten 62 pelissä 30 maalin rajan rikkonut Drew Stafford, joka saa pitkästä aikaa rinnalleen arvoisensa ketjukaverit. Kakkosketju kelpaisi usean jengin ykkösketjusta.

3. ketju

Kolmosen keskellä on kahdeksan vuotta nuorempi kopio Anze Kopitarista. Alexander Barkovin ainoa heikkous on ettei heikkouksia ole. Isokokoinen, älykäs, työteliäs, taitava, haistaa maalipaikat ja niin edelleen. Puhutaan tulevasta supertähdestä. Jokainen suomalainen kiekkofani tuntee tämän 18-vuotiaan taikurin ominaisuudet. Sasha saa vasemmalle laidalleen Killer B's-ketjusta tutun tuulennopean Sean Bergenheimin. Roolin kuin roolin taitava Bergenheim on vihdoin loukkaantumistensa jälkeen täydessä kunnossa ja uskon, että pystyy Barkovin tarjoilusta rikkomaan 20 maalin rajan. Ketjun täydentää monipuolinen Eric Fehr. Työsulkukaudella hämeenlinnalaisia ilahduttanut 193-senttimetrinen kanadalainen tekee tilaa sijoittautumisellaan ja kylvää tuhoa vihaisella rannelaukauksellaan.

4. ketju

Nelosketjusta löytyy kovuutta, mutta myös taitoa iskeä tarvittaessa tärkeä maali. Vasemmassa laidassa pörräävä Brandon Prust on yksi nyky-NHL:n parhaista tappelijoista ja hyvä lisä minkä tahansa joukkueen alivoimaan. Prust ei kuitenkaan ole ainoastaan loistava agitaattori, mailakin nimittäin pysyy kädessä, hän on iskenyt pisteiden valossa parhaalla kaudellaan kelvolliset tehot 13+16. Luotettava puolustussuunnan sentteri Kyle Brodziak pystyy myös paikkaamaan loukkaantumisia ylemmissä ketjuissa. Brodziakin rooli on ehkä Granlundin ja Haulan myötä pienentynyt Wildissä, mutta taidot eivät ole hävinneet minnekään. Käyttökelpoinen palanen alivoimapeliin. Ketjun kolmas lenkki on lähes kaksimetrinen mörssäri Jimmy Hayes, joka on yllättävän pehmeine käsineen mukava lisä joukkueeseen. Vastustajan maalivahteja ei naurata kun satakiloinen kaappi ajaa vaihto toisensa perään maalille. Hayes on myös hyvä kiekottomassa pelissä. Väläytteli potentiaaliaan viime keväänä Floridassa.

1. pakkipari

Kaksi hyvin liikkuvaa, taitavaa ja yli 190-senttimetristä atleettia aiheuttavat fyysisyydellään vastustajien hyökkääjille harmaita hiuksia. 30-vuotiaana lockouteista huolimatta peräti yhdeksän 82-pelin NHL-kautta pelannut Bouwmeester on yksi NHL:n parhaista kahden suunnan puolustajista. Rinnalleen hän saa 24-vuotiaan Bogosianin, jolla on raamikkaana ja taitavana pakkina kaikki ominaisuudet kehittyä vielä aivan kirkkaimpien eliittipuolustajien joukkoon. Molemmat muuten menivät ikäluokkansa kolmansina pelaajina varaustilaisuuksissa.

2. pakkipari

Kakkosparin aivot on monipuolinen ja taitava kiekollinen puolustaja Paul Martin. Kiekollisen puolustajan tittelistä huolimatta Martin ei ole mikään lapanen omassa päädyssä. Kokenut kehäkettu hoitaa roolin kuin roolin. Parikseen hän saa vanhan joukkuekaverinsa Zbynek Michalekin. Hyvä puolustava puolustaja blokkaa uhrautuvasti laukauksia, mutta ei ole silti mikään puukäsi. Lämärinsä kanssa käyttökelpoinen pelaaja jopa ylivoimalla.

3. pakkipari


Yli 900 NHL-ottelun Michal Rozsival on luotettava kolmospakkiparin sotaratsu. Hyvin peliä lukeva tsekki on rauhallinen ja yllättävän taitava kiekon kanssa. Pakkiparin toinen puolisko on lähes kymmenen vuotta nuorempi Matt Irwin, joka löi viime kaudella itsensä kunnolla läpi NHL-tasolla. Kokonaisvaltainen puolustaja pystyy pelaamaan myös ylivoimaa. Right ja left täydentävät toisiaan kätisyyksien puolesta, aivan niinkuin kahdessa ylemmässäkin pakkiparissa.

Maalivahdit


Ykkösmaalivahti on isokokoinen Kanadan olympiajoukkueeseenkin valittu Mike Smith. Moni varmasti muistaa Smithin otteet Coyotesin edelliseltä playoff-kaudelta, mies seisoi tolppien välissä välillä päällään torjuen lähes kaiken mitä tuli maalia kohti. Yksi NHL:n aliarvostetuimmista maalivahdeista. Kirittäjänä toimii 191-senttimetrinen jenkkimaalivahti John Gibson. Ehkä tämän hetken lupaavin nuori maalivahti on tulevaisuuden supertähti. Gibson on näyttänyt USA:n maajoukkuepaidassa olevansa voittava kassari. U18- ja U20-kullat ja valinnat turnauksen parhaiksi eivät olleet sattumaa, miehellä on taskussaan myös miesten MM-pronssia yli 95 torjuntaprosentilla.​

1. Anze Kopitar (#10) $6,800,000
2. Marian Gaborik (#51) $4,875,000
3. Mike Smith(#70) $5,666,667
4. Jay Bouwmeester (#111) $5,400,000
5. Alexander Barkov (#130) $925,000
6. Joffrey Lupul (#171) $5,250,000
7. Paul Martin (#190) $5,000,000
8. Mike Ribeiro (#231) $1,050,000
9. Zach Bogosian (#250) $5,142,857
10. Tyler Toffoli (#291) $716,667
11. Zbynek Michalek(#310) $4,000,000
12. Sean Bergenheim (#351) $2,750,000
13. Drew Stafford (#370) $4,000,000
14. Eric Fehr (#411) $1,500,000
15. Michal Rozsival (#430) $2,200,000
16. Kyle Brodziak (#471) $2,833,333
17. Matt Irwin (#491) $1,000,000
18. Brandon Prust (#531) $2,500,000
19. John Gibson (#551) $721,667
20. Jimmy Hayes (#591) $925,000

Cap payroll: $63,256,191/$69,000,000

Linkit vievät pelaajan profiiliin Eliteprospects.comiin.
 
Viimeksi muokattu:

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Edmonton Oilers

Rick Nash - John Tavares - Ales Hemsky
Alex Tanguay - Vincent Lecavalier - Nail Yakupov
Raffi Torres - Sean Monahan - Steve Ott
Jesse Joensuu - Shawn Horcoff - Matt Frattin

John Carlson - Dion Phaneuf
Ryan Murphy - Marc Staal
Nick Schultz - Adam Larsson

Frederik Andersen
Jason Labarbera

1st John Tavares 5,500,000M
2nd Rick Nash 7,800,000M
3rd Dion Phaneuf 7,000,000M
4th Frederik Andersen 1,150,000M
4th John Carlson 3,966,667M
8th Ales Hemsky 4,000,000M
8th Vincent Lecavalier 4,500,000M
8th Marc Staal 3,975,000M
10th Alex Tanguay 3,500,000M
10th Nail Yakupov 0,925,000M
10th Sean Monahan 0,925,000M
10th Steve Ott 2,600,000M (Originally drafted J.Chimera)
17th Ryan Murphy 0,863,333M
18th Raffi Torres 2,000,000M
18th Adam Larsson 0,900,000M
19th Shawn Horcoff 5,500,000M
19th Nick Schultz 1,250,000M
20th Matt Frattin 0,800,000M
20th Jason Labarbera 0,750,000M
20th Jesse Joensuu 0,950,000M

Cap payroll: $58,655,000/$69,000,000
 
Viimeksi muokattu:

oldcoach

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Chicago Black Hawks
Winnipeg Jets

Taylor Hall - Mike Cammalleri - Kyle Okposo
Mason Raymond - Darren Helm - Jiri Hudler
Tomas Jurco - Riley Sheahan - Emerson Etem
Patrick Maroon - Anders Lee - Marcus Foligno

Erik Karlsson - Dan Boyle
Brian Campbell - Lubomir Visnovsky
Kris Russell - Patrick Wiercioch

Marc-Andre Fleury
Peter Budaj

1. Taylor Hall $6,000,000
2. Erik Karlsson $6.500,000
3. Marc-Andre Fleury €5,000,000
4. Kyle Okposo $2,800,000
5. Mike Cammalleri $5,000,000
6. Dan Boyle $4.500,000
7. Jiri Hudler $4,000,000
8. Brian Campbell $7,142,875
9. Mason Raymond $3,150,000
10. Lubomir Visnovsky $4,750,000
11. Darren Helm $2,125,000
12. Kris Russell $2,600,000
13. Riley Sheahan $950,000
14. Patrick Wiercioch $2,000,000
15. Tomas Jurco $709,167
16. Emerson Etem $870,000
17. Patrick Maroon $575,000
18. Marcus Foligno $1,875,000
19. Peter Budaj $1,400,000
20. Anders Lee $850,500

Cap payroll: $62,802,042/$69,000,000
 
Viimeksi muokattu:
St. Louis Blues

Valeri Nichuskin - Eric Staal - Jordan Eberle
Ryane Clowe - Bryan Little - Patric Hörnqvist
Scottie Upshall - Mathieu Perreault - Cal Clutterbuck
Matt Hendricks - Derek MacKenzie - Craig Adams

Duncan Keith - Morgan Rielly
Andrei Markov - Willie Mitchell
Erik Gudbrabson - Thomas Hickey

Brian Elliott
Michal Neuvirth

1. Duncan Keith ($5,538,462)
2. Eric Staal ($8,250,000)
3. Brian Elliott ($2,500,000)
4. Jordan Eberle ($6,000,000)
5. Bryan Little ($4,700,000)
6. Andrei Markov ($5,750,000)
7. Patric Hörnqvist ($4,250,000)
8. Valeri Nichuskin ($925,000)
9. Mathieu Perreault ($3,000,000)
10. Ryane Clowe ($4,850,000)
11. Morgan Rielly ($894,167)
12. Willie Mitchell ($4,250,000)
13. Scottie Upshall ($3,500,000)
14. Erik Gudbranson ($2,500,000)
15. Cal Clutterbuck ($2,750,000)
16. Thomas Hickey ($675,000)
17. Michal Neuvirth ($2,500,000)
18. Derek MacKenzie ($1,300,000)
19. Matt Hendricks ($1,850,000)
20. Craig Adams ($700,000)

Cap payroll: <$69,000,000
 
Viimeksi muokattu:

Kahvaajapakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Florida Panthers

Mats Zuccarello - Joe Thornton - Jarome Iginla
Tomas Tatar - Tyler Bozak - Troy Brouwer
Colin Wilson - Nick Bjugstad - Steve Downie
Joe Colborne - Shawn Matthias - Torrey Mitchell

Ryan Suter - Jason Demers
Niklas Hjalmarsson - Cody Franson
Chris Phillips - Jordie Benn

Jimmy Howard
Eddie Läck


Hyökkäyksen keski-ikä 27.4v - keskipituus 185.7cm - keskipaino 91.7kg
Puolustuksen keski-ikä 28.5v - keskipituus 187.5cm - keskipaino 91.0kg
Joukkueen keski-ikä 27.9v - keskipituus 186.5cm - keskipaino 91.4kg



1. Joe Thornton $6,750,000
2. Ryan Suter $7,538,462
3. Jimmy Howard $5,291,667
4. Jarome Iginla $5,333,333
5. Tyler Bozak $4,200,000
6. Mats Zuccarello $3,500,000
7. Niklas Hjalmarsson $4,100,000
8. Jason Demers $3,400,000
9. Cody Franson $3,300,000
10. Troy Brouwer $3,666,667
11. Nick Bjugstad $900,000
12. Tomas Tatar $2,750,000
13. Colin Wilson $2,000,000
14. Steve Downie $1,000,000
15. Chris Phillips $2,500,000
16. Shawn Matthias $1,750,000
17. Jordie Benn $700,000
18. Eddie Läck $1,150,000
19. Joe Colborne $1,275,000
20. Torrey Mitchell $1,900,000

Cap payroll: $63,005,129/$69,000,000
 
Viimeksi muokattu:

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
Colorado Avalanche

Jakub Voracek - Sidney Crosby (C) - Alexander Burrows
Carl Hagelin - Nathan MacKinnon - Ryan Callahan (A)
Matt Beleskey - Jay McClement - David Clarkson
Tye McGinn - Andrew Desjardins - Jordan Caron


Ron Hainsey - Brent Burns
Brendan Smith - Johnny Boychuk
Marco Scandella - Anton Volchenkov

Cory Schneider
James Reimer

1. Sidney Crosby $8,700,000
2. Nathan MacKinnon $925,500
3. Cory Schneider $4,000,000
4. Brent Burns $5,760,000
5. Jakub Voracek $4,250,000
6. Ryan Callahan $5,800,00
7. Johnny Boychuk $3,366,667
8. Brendan Smith $1,262,500
9. Carl Hagelin $2,250,00
10. Alexander Burrows $4,500,000
11. Ron Hainsey $2,833,333
12. Jay McClement $1,000,000
13. Anton Volchenkov $1,000,000
14. James Reimer $2,300,000
15. David Clarkson $5,250,000
16. Marco Scandella $1,025,000
17. Matt Beleskey $1,350,000
18. Andrew Desjardins $750,000
19. Tye McGinn $600,000
20. Jordan Caron $600,000

Cap payroll: $57,522,500/$69,000,000
 
Viimeksi muokattu:

fourtyone

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tampa Bay Lightning

James Neal - Matt Duchene - Jeff Skinner
Milan Michalek - Tyler Johnson - Pascal Dupuis
Tommy Wingels - Andrew Shaw - Elias Lindholm
Zack Kassian - Brad Richardson - Ryan Garbutt

Christian Ehrhoff - Justin Faulk
Jake Gardiner - Matt Greene
Jakub Kindl - Jay Harrison

Sergei Bobrovsky
Reto Berra


1. Matt Duchene, 6,000,000$ (#16 overall)
2. Sergei Bobrovsky, 5,625,000$ (#45 overall)
3. James Neal, 5,000,000$ (#76 overall)
4. Christian Ehrhoff, 4,000,000$ (#105 overall)
5. Jeff Skinner, 5,725,000$ (#136 overall)
6. Tyler Johnson, 3,333,333$ (#153 overall)
7. Justin Faulk, 4,833,333$ (#208 overall)
8. Milan Michalek, 4,000,000$ (#225 overall)
9. Jake Gardiner, 4,050,000$ (#256 overall)
10. Andrew Shaw, 2,000,000$ (#285 overall)
11. Pascal Dupuis, 3,750,000$ (#316 overall)
12. Tommy Wingels, 2,475,000$ (#345 overall)
13. Jakub Kindl, 2,400,000$ (#376 overall)
14. Matt Greene, 2,500,000$ (#405 overall)
15. Ryan Garbutt, 1,800,000$ (#436 overall)
16. Zack Kassian, 1,750,000$ (#465 overall)
17. Brad Richardson, 1,150,000$ (#496 overall)
18. Elias Lindholm, 925,000$ (#525 overall)
19. Jay Harrison, 1,500,000$ (#556 overall)
20. Reto Berra, 1,450,000$ (#585 overall)

Cap payroll: $63,841,666/$69,000,000
 
Viimeksi muokattu:

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Pittsburgh Penguins


Jori Lehterä-Martin Hanzal-Alexander Ovechkin (C)
Alexander Steen-Tomas Plekanec-Jussi Jokinen (A)
Nathan Gerbe-David Legwand-Cory Conacher
Chris Thorburn-Petri Kontiola-Zac Rinaldo

Francois Beauchemin (A)-Kevin Bieksa
Andrej Meszaros-Rasmus Ristolainen
Radko Gudas-Andre Benoit

Tuukka Rask
Antti Raanta

1. - #8 overall ; Alexander Ovechkin $9,538,462
1. - #21 overall (from VAN) ; Tuukka Rask $7,000,000
4. - #112 overall (from MTL); Tomas Plekanec $5,000,000
4. - #113 overall ; Alexander Steen $5,800,000
5. - #141 overall (from VAN) ; Kevin Bieksa $4,600,000
6. - #173 overall ; Francois Beauchemin $3,500,000
7. - #188 overall ; Martin Hanzal $3,100,000
7. - #201 overall (from VAN) ; Jussi Jokinen $4,000,000
8. - #233 overall ; David Legwand $3,000,000
10. - #280 overall (from VAN) ; Radko Gudas $991,667
11. - #308 overall ; Andrej Meszaros $4,125,000
13. - #368 overall ; Jori Lehterä $2,750,000
14. - #413 overall ; Rasmus Ristolainen $925,000
15. - #428 overall ; Petri Kontiola $1,100,000
16. - #472 overall (from MTL) ; Nathan Gerbe $1,750,000
16. - #473 overall ; Cory Conacher $600,000
17. - #488 overall ; Antti Raanta $750,000
17. - #489 overall (from MTL) ; Zac Rinaldo $750,000
18. - #533 overall ; Andre Benoit $800,000
20. - #593 overall ; Chris Thorburn $1,200,000

Cap payroll: $61,280,129/$69,000,000


Trades:
VAN<=>PIT 1st+5th+7th+10th <=> 2nd+3rd+9th+10th
MTL<=>PIT 4th+16th+17th <=> 5th+12th+19th
 
Viimeksi muokattu:

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Anaheim Ducks

Patrick Sharp - Tyler Seguin - Corey Perry
Scott Hartnell (A)- Patrik Berglund - Mikkel Boedker
Andrew Cogliano - Brooks Laich - Martin Erat
Kyle Chipchura - Boyd Gordon (C) - Patrick Dwyer

Cam Fowler - Ben Lovejoy
Tobias Enstrom (A)-Jeff Petry
Jonas Brodin - Yannick Weber

Anton Khudobin
Braden Holtby



Cap payroll: $67,819,167/$69,000,000

1. Tyler Seguin ($5,750,000)
2. Corey Perry ($8,625,000)
3. Patrick Sharp ($5,900,000)
4. Cam Fowler ($4,000,000)
5. Tobias Enstrom ($5,750,000)
6. Mikkel Boedker ($2,550,000)
7. Scott Hartnell ($4,750,000)
8. Patrik Berglund ($3,700,000)
9. Jonas Brodin ($894,167)
10. Andrew Cogliano ($3,000,000)
11. Anton Khudobin ($2,250,000)
12. Braden Holtby ($1,850,000)
13. Jeff Petry ($3,075,000)
14. Ben Lovejoy ($1,100,000)
15. Boyd Gordon ($3,000,000)
16. Martin Erat ($4,500,000)
17. Kyle Chipchura ($875,000)
18. Yannick Weber ($850,000)
19. Patirck Dwyer ($900,000)
20. Brooks Laich ($4,500,000)

Spoilerin takana on sitten perinteinen mainospuhe.
Pahoittelen jo etukäteen sepustuksessa esiintyviä kirjoitusvirheitä. Korjaan niitä sitä mukaan miten niitä itse löydän.

Yleisesti draftista

Tämän kertainen drafti ei mennyt alkuunkaan alkuperäisen suunnitelmani mukaan, jossa tavoitteenani oli varata perinteisesti kolmella ekalla valinnallani ykkösentteri, ykköspakki ja ykkösmaalivahti. Kuitenkin jouduin lähes heti vaihtamaan lennosta suunnitelmaani, kun huomasin toisen vuoroni tullessa kaikkein maukkaimpien puolustajien jo livenneen muiden riveihin. Sen sijaan siellä nökötti vapaana Corey Perry ja lipesin saman tien suunnitelmastani.

Kolmannen vuoron koittaessa olin asennoitunut nappaamaan kovan veskarin, mutta jälleen kerran ne kuumimmat nimet olivat jo menneet niin päätin sitten ottaa laskelmoidun riskin ja ottaa vapaana olevan Patrick Sharpin. Näin jälkikäteen ajateltuna riski oli valtama, mutta tällä kertaa se omasta mielestäni kannatti. Sain koottua omasta mielestäni ainakin draftin kovimman ykkösketjun ja kun kaiken kukkariksi löysin Cam Fowlerin ja Tomas Enstromin kärkipakeiksini kierroksilla 5 & 6 niin drafti alkoi mielestäni paremmin kuin hyvin. Sen varaan oli sitten hyvä rakentaa.

Hyökkäys

Ykkösketjusta tulikin jo hieman joristua, mutta puhutaan hyökkäyksestä vielä yleisesti. Omasta mielestäni sain kasaan erittäin kovan ja monipuolisen hyökkäyskaluston, joka ei kelpane millekkään joukkueelle tässä draftissa. Ykköskentän takana löytyy hyvin tulivoimaa ja varsinkin sentterit osaavat taitoniekka Seguinin jälkeen myös puolustamisen jalon taidon. Pyrin yleisesti varaamaan pelaajia, jotka ovat vasta kasvamassa tai ovat jo parhaassa peli-iässään. Ikäloppuja kehärääkkejä en edes harkinnut. Tosin minulla kävi myös hieman tuuri, kun Brooks Laich oli jotenkin valunut viimeiselle kierrokselle ja pääsin hänet nappaamaan.

Puolustus

Kätisyydet olivat erityisesti avainasemassa, kun rakensin pakistoani. Seuraavat kriteereni oli puolustajien liikkuvuus ja kiekollisuus. Mielestäni onnistuin loppujen lopuksi todella hyvin. Ykkösparissa luutii jo viime kaudelta Ankoista tuttu parivaljakko Fowler & Lovejoy. Kakkosparissa Enstrom & Petry ja kolmannessa superlupaus Brodin ja Yannick Weber. Vaikka en erityisesti keskittynyt kokoon niin pakistostani tuli myös suhteellisen kookas.

Heikkouksista sen verran, että olen hieman huolissani siitä riittävätkö pakkieni "nimet" raadille. Pakkini eivät kuitenkaan pelanneet niissä mediaseksimmäissä joukkueissa ja heidän medianäkyvyytensä on valitettavan vähäistä.

Maalivahdit

Maalivahtien valinnat toi minulle pieniä hankaluuksia, koska pitkitin niiden hankkimista loppujen lopuksi todella pitkään. Kun useimmat olivat varanneet parhaat veskarit päältä rundeilla 1-4 niin ihan suosiolla varata ne vasta myöhäisessä vaiheessa. Onnekseni poolissa oli vielä muutama kohtuullisen kova kassari jäljellä. Koska minulta puuttui valovoimainen ykkösmaalivahti päätin varmistaa selustani varaamalla molemmat maalivahtini lähes peräkkäisillä vuoroilla. Molemmat valitsemani veskarit olivat molemmat kuitenkin viime kaudella NHL-seurojensa varmoja ykkösmaalivahteja, joten olin lopulta todella tyytyväinen valintoihini.

Maalivahtikaksikkoni Khudobin & Holtby on tasaväkinen tandemi ja selvää ykkösmaalivahtia ei seurallani ole. Pelien pitäisi jakautua todella tasaisesti tällä kaksikolla.
 
Viimeksi muokattu:

Polvivaiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
Detroit Red Wings

James van Riemsdyk - Henrik Zetterberg(C) - T.J. Oshie
Brenden Morrow(A) - Adam Henrique - Craig Smith
Tyler Ennis - Olli Jokinen - Ben Smith
Eric Nystrom - Manny Malhotra - Justin Fontaine

Ryan McDonagh - Tyler Myers
Barret Jackman(A) - Tom Gilbert
Kyle Quincey - Nicklas Grossmann

Steve Mason
Karri Rämö

1. Henrik Zetterberg $6,083,333
2. Ryan McDonagh $4,700,000
3. Steve Mason $4,100 000
4. James van Riemsdyk $4,250,000
5. T.J. Oshie $4,175,000
6. Adam Henrique $4,000,000
7. Tyler Myers $5,500,000
8. Craig Smith $2,000,000
9. Olli Jokinen $2,500,000
10. Barret Jackman $3,166,667
11. Tyler Ennis $4,600,000
12. Karri Rämö $2,750,000
13. Tom Gilbert $2,800,000
14. Brenden Morrow $1,550,000
15. Ben Smith $1,500,000
16. Kyle Quincey $4,250,000
17. Manny Malhotra $850,000
18. Nicklas Grossmann $3,500,000
19. Eric Nystrom $2,500,000
20. Justin Fontaine $1,000,000

Cap payroll: $65,775,000/$69,000,000

Pahoittelen sekavaa tekstiä, mutta tässäpä muutama sananen joukkueesta.
Hyökkäys: Minulla oli jo alusta alkaen tietty visio siitä millainen hyökkäyksestäni tulee. Halusin jokaiseen ketjuun sekä nuoruuden tuomaa nälkää ja intoa, että kokemuksen tuomaa rauhallisuutta ja varmuutta. Lisäksi halusin panostaa siihen, että hyökkäyksestä löytyy sellaisia pelaajia, jotka pelaavat hyvällä tasolla kentän molemmissa päissä.

- 1. ketju on koottu Red Wings kapteenin ympärille. Hän on joukkueen sielu ja pelaa kaikkia erikoistilanteita. Zetterberg pystyy tekemään tuhoa hyökkäyspäässä ja samalla olemaan vaikkapa shutdown-sentteri. Conn Smythe voittajalta odotetaan paljon. 70-80 pistettä on odotettavissa Zetterbergiltä, koska saa nyt melko hyvät laiturit.
James van Riemsdyk tuo ketjuun voimaa. Hän ajaa vahvasti maalille ja tekee paljon maaleja maskista ja sellaisia ns. räkämaaleja. Osaa myös viimeistellä kauempaa. Kaiken mennessä nappiin mahdollisuus jopa 35 maaliin.
T.J. Oshie on yleisön suosikki St. Louisissa ja se on helppo ymmärtää. Mies antaa kaikkensa, taklaa ja tekee hyvin pisteitä. Enemmän pelintekijä kuin maalintekijä. Taitavilla käsillä varustettu Oshie voi siivittää Zetterbergin yli 30 maaliin. Lisäksi voi itse yltää n. 70 pisteeseen.

- 2. ketju on nuorekas höystettynä kokeeneella johtajalla. Todella nopeajalkainen Henrique saa läpiajoja ja omaa kädet joilla viimeistellä. Ketjun suurin maalintekovastuu on Henriquella, jolla on mahdollisuudet 30 maaliin. Pystyy myös rakentamaan peliä.
Brenden Morrow tuo ketjuun voimaa ja johtajuutta. Taso ei ole enää se, mikä se joskus oli, mutta silti joukkueen toinen varakapteeni on mies paikallaan maalin edustalla. Kykenee myös muuten fyysiseen peliin.
Craig Smith on käsistään taitava pelaaja ja omaa hyvän peliälyn. Hän on ketjun pelintekijä, mutta pystyy myös viimeistelemään paikan tullen. Osaa pelata myös hyvää kahdensuunnan peliä. Yli 50 pistettä Nashvillen kohtuu kädettömässä hyökkäyksessä on hyvä tulos.

- 3. ketju rakennettiin siten, että myös siltä voidaan odottaa tehoja hyökkäyspäässä. Voi kaiken loksahtaessa paikalleen jopa ylittää 2. ketjun tehoissa.
Olli Jokinen on päällikkö ja taisteli toisen varakapteenin paikasta. Päällikkö tuo ketjuun kokemusta ja maalintekovoimaa. Ulottuva pelaaja, joka on varustettu loistavalla laukakuksella. Jokinen on parantanut ajan myötä myös kahdensuunnan peliään. Mahdollisuudet 25-30 maaliin ja yli 50 pisteeseen.
Tyler Ennis aka. Tennis tuo ketjuun loistavat kädet ja vauhtia. Pystyy ruokkimaan Jokista hyvin. Ennis pystyy pelaamaan myös sentterinä mikä on mielestäni plussaa. Hän osaa myös viimeistellä maalipaikasta ja on parantanut kahdensuunnan peliään kokemuksen karttuessa.
Ben Smith on Chicagon työmyyrä. Häneltä odotetaan energisyyttä ja n. 15 maalia. Hän raataa kentän molemmissa päissä ja pystyy myös pelaamaan keskushyökkääjänä tarvittaessa.

- 4. ketju on kokenut Malhotran ja Nystromin muodossa. Fontaine tuo ketjuun hieman maalintekovoimaa.
Malhotra on kokenut sentteri, joka tuo johtajuutta koppiin. Loistava aloittaja, joka voi pimentää vastustajan tähtiä. Käyttökelpoinen mies alivoimalla ja puolustavassa roolissa. Kiekollisesti ei ole mitenkään erikoinen, mutta voi silti tehdä 25 pstettä.
Eric Nystrom tuo ketjuun rutkasti fyysisyyttä. Taklaa ja raastaa. Miehen rooli on hiillostaa vastustajan parhaita pelaajia. Hänkin on kiekollisesti rajoittunut, mutta 20 pistettä on täysin mahdollinen saldo.
Justin Fontaine tuo ketjuun maalintekovoimaa ja kohtuu napakan laukauksen. Kokonsa ja pelityylinsä puolesta hieman epätyypillinen nelosketjun mies, mutta hänen roolinsa onkin tehdä tästä ketjusta ehkä astetta kiekollisempi.

Puolustus: Halusin pakistosta kookkaan ja pyrin välttämään ns. neljänsiä hyökkääjiä. Kuitenkin pakistosta löytyy myös kiekollista osaamista. Myös puolustuksesta löytyy niin nuoria, kuin kokeneitakin pelureita.

- 1. pari on melko selkeä ykkönen. Molemmat ovat kohtuu nuoria, mutta kokemustakin löytyy nuoresta iästä huolimatta.
McDonagh on tulevaisuuden Norris-ehdokas ja joukkueen selkeä ykköspakki. Pelaa kaikkia erikoistilanteita ja on loistava kaikilla osa-alueilla. Pystyy tekemään yli 40 pistettä ja olemaan samalla fyysinen ja puolustamaan älykkäästi.
Tyler Myers on puolustuksen jättiläinen. Koostaan huolimatta Myers on hyvin liikkuva pakki ja kiekollisesti taitava. Pystyy tekemään jopa 50 pistettä. Voisi olla ehkä napsun fyysisempi. Ulottuvana pelaajana pystyy puolustamaan mailallaan hyvin. Saa hieman vapauksia hyökkäyspäässä McDonaghin olessa varmistavampi.

- 2. pari on kokenut. Myös tästä parista löytyy puolustustaitoa ja kiekollisuutta.
Barret Jackman on joukkueen alivoiman kuningas. Hän blokkaa laukauksia ja uhrautuu fyysisesti. Osaa taklata ja puolustaa älykkäästi. Myös johtajuutta löytyy, mikä toi miehelle toisen varakapteenin paikan. Osaa pimentää vastustajan tähtipelaajia.
Tom Gilbert on parin kiekollisempi osapuoli. Hän antaa hyviä avauksia ja on hyvä mies toiseen ylivoimaan. Gilbertiltäkin löytyy kokoa joten pytyy pitkällä mailallaan pitämään siniviivaa hyvin. Pystyy tekemään yli 30 pistettä.

- 3. pari ei ehkä ole kaikkein kiekkotaitavin pari, mutta hoitaa oman roolinsa hyvin pyrkien tyrehdyttämään vastustajan tehomiesten hanat.
Detroitin Kyle "fucking" Quincey on kiekollisempi osapuoli tässä parissa. Ei kuitenkaan hirveän taitava. Kykenee silti antamaan avaukset ja pelaamaan viivassa kohtuu tehokkaasti. 20-30 pistettä.
Nicklas Grossmann on uhrautuva puolustava-puolustaja. Osaa olla fyysinen ja blokkaa paljon laukauksia. Saa alivoimavastuuta. Kiekollisena ei oikein mitään annettavaa. Mutta puolustavassa roolissa menee loistavasti kolmosparissa.

Maalivahdit: Maalivahdit ovat tässä joukkueessa melko tasavahvoja. Mason on kuitenkin ehkä hieman tasokkaampi. Tarkoituksena oli rakentaa tandemtyyppinen ratkaisu.
Steve Mason pelasi loistavan kauden Flyersin maalilla ja todisti kestävänsä paineet. Philadelphia ei ole maalivahdille helpoin paikka, joten henkistä kanttia löytyy. pelaa 40-50 peliä.
Karri Rämö on hyvä kirittäjä ja pelasi melko surkeassa Flamesissa hyvän kauden. Pystyy jopa nappaamaan ykkösmaalivahdin paikan itselleen. Pelaa hieman alle puolet kaudesta. 30-40 peliä.
 
Viimeksi muokattu:

Molkke

Jäsen
Arizona Coyotes

Michael Grabner - Ryan Kesler - Phil Kessel
Daniel Sedin - Brad Richards - Patrik Elias
Dainius Zubrus - Sean Couturier - Alex Chiasson
Brandon Bollig - Paul Gaustad - Stephen Gionta

Mark Giordano - Josh Gorges
Kevin Klein - Nick Leddy
Carl Gunnarsson - Cody Ceci

Ondrej Pavelec
Ben Scrivens

Yleistä:

Pyrin kasaamaan joukkueen kokemusta ja nuoruutta kunnioittaen siten, että jokainen pelaaja on omassa roolissaan NHL:n parhaimmistoa. Roolitus on onnistunut hyvin ja ratkaisuvoimaa löytyy omaa päätä unohtamatta. Joukkue on taitava, kurinalainen ja sopivan ilkeä.

Hyökkäys:

Joukkueen kaksi kärkihyökkäystrioa ovat hyvin tasaiset ja kumpi vain voisi olla ykkönen. Grabner-Kesler-Kessel ketjussa on nopeutta ja ratkaisuvoimaa. Kesler vanhana Selke-voittajana on mainio sentteri näille kahdelle vauhtiveikolle. Kesselin piiska laulaa tässä ketjussa. Kakkonen taas nojaa kokemukseen. Richards, Elias sekä D.Sedin muodostavat kenties draftin parhaan kakkoskentän. Maalintekovoimaa ja viisautta löytyy runsaasti. Voisi olla ykkönen melkein missä tahansa. Kolmosessa NHL:n paras kolmossentteri, tuleva Selke-voittaja Couturier ja saa rinnalle kokeneen Zubrusin sekä nuoren maalitykin, Chiassonin. Tämä ketju pystyy pelaamaan vahvaa kahdensuunnan peliä. Nelosketjussa Gaustad sentteröi vahvaa nelosketjua energiapommi Giontan ja kookkaan Bolligin rinnalla.

Puolustus:

Ykkösparissa erittäin hyvä puolustava puolustaja Gorges saa rinnalleen viime kaudella umpisurkeassa Calgaryssa 64 peliin 47 pinnaa tehneen Giordanon. Pari täydentää hyvin toisiaan eikä kokemuksellaan hätkähdä mitään. Kakkosparissa kiekollisesti erittäin taitava Leddy saa vapauksia Kleinin hoitaessa vahvana kaverina oman pään varmistuksen. Kolmosessa kaksi hyvää kahdensuunnan pakkia, läpimurron tehnyt Ceci ja aina varma ja hyvin sijoittuva Gunnarsson. Draftin paras kolmospari.

Maalivahdit:

Tasainen parivaljakko, jossa kaverit haastavat sopivasti toisiaan. Pavelec lähtökohtainen ykkönen, mutta tilanne voi hyvin kääntyä Scrivensin eduksi. Tasainen, toisiaan eteenpäin puskeva parivaljakko.

1. Phil Kessel (#29) 8,000,000
2. Ryan Kesler (#73) 5,000,000
3. Daniel Sedin 7,000,000 (Traded to Dustin Byfuglien)
4. Mark Giordano (#100) 4,020,000
5. Brad Richards (#108) 2,000,000
6. Ondrej Pavelec (#160) 3,900,000
7. Patrik Elias (#169) 5,500,000
8. Sean Couturier (#185) 1,750,000
9. Josh Gorges (#193) 3,900,000
10. Nick Leddy (#221) 2,700,000
11. Kevin Klein (#272) 2,900,000
12. Michael Grabner (#329) 3,000,000
13. Alex Chiasson (#340) 866,667
14. Ben Scrivens (#389) 2,300,000
15. Carl Gunnarsson (#401) 3,150,000
16. Dainius Zubrus (#408) 3,100,000
17. Paul Gaustad (#433) 3,250,000
18. Cody Ceci (#569) 894,167
19. Stephen Gionta (#571) 850,000
20. Brandon Bollig (#596) 1,250,000

Cap payroll: $64,330,834/$69,000,000

Treidit:
3+7+14 <-> 4+6+12 (Vancouver Canucks, Johnnie)

2+8+12<-> 3+4+13 (Anaheim Ducks, Steegil)

6+15+16+17<->7+9+12+20 ( Edmonton Oilers, Noppa10)

5+9<->6+7 (Colubus Blue Jackets, Hawk #22)

Dustin Byfuglien <-> Daniel Sedin ( New York Islanders, Weissflog)

9+13<->8+14 (Florida Panthers, Kahvaajapakki)
 
Viimeksi muokattu:

Johnnie

Jäsen
Canucks

Thomas Vanek - Jason Spezza - Martin St. Louis
David Desharnais - Mikko Koivu - Curtis Glencross
Martin Havlat - Matt Stajan - David Moss
Riley Nash - Mark Letestu - Tomas Kopecky

Oliver Ekman-Larsson - Matt Carle
Olli Määttä - Jan Hejda
Jordan Leopold - Scott Hannan

Jonas Hiller
Anders Lindbäck

1. Jason Spezza 7M
2. Martin St. Louis 5,625M
3. Oliver Ekman-Larsson 5,5M
4. Thomas Vanek 6,5M
5. Mikko Koivu 6,75M
6. Jonas Hiller 4,5M
7. Matt Carle 5,5M
8. David Desharnais 3,5M
9. Curtis Glencross 2,55M
10. Olli Määttä 0,894167M
11. Jan Hejda 3,25M
12. Martin Havlat 1,5M
13. Mark Letestu 1,25M
14. Matt Stajan 3,125M
15. Jordan Leopold 2,25M
16. Anders Lindbäck 0,925M
17. Tomas Kopecky 3M
18. David Moss 0,8M
19. Scott Hannan 1M
20. Riley Nash

65,994167/69M

Mitäs tästä nyt sanoisi… Näette itse. Vahvan hyökkäyspelin kulmakivenä on sentteriosasto, ja omaani en kyllä häpeä yhtään. Nelikolla Spezza-Koivu-Stajan-Letestu ei tarvitse olla huolissaan hyökkäypelin sujuvuudesta. Ykkösketju takoo tehoja tauluun niin paljon kuin jaksaa; Vanekin ei tarvitse olla kuin lapa pystyssä spesiaalialueellaan, St. Louis ja Spezza kyllä hoitavat tarjoilun. Kakkosessa taas draftin kenties paras kakkossentteri M.Koivu sentteröi ja hoitaa puolustusvelvoitteet. Desharnaisilta luonnistuu taitopuoli kun Glencross ja Koivu hoitavat likaiset hommat. Myös kolmosketjuun riittää taitoa, sen takaavat Havlat ja Stajan. Ainakin Havlatilla parhaat vuodet takanapäin, mutta suojatussa roolissa ja YV-ajalla tehoja syntyy. Tässä ketjussa työhaalarit on nykäissyt päälleen David Moss, ja voitte uskoa että sitä työtä myös tehdään. Tulivoimaa riittää myös nelosketjuun, myös siinä luotetaan perinteiseen roolitukseen: Kopecky rouhii ja repii, Letestu hoitaa kiekollisemman puolen kun nuori lupaus Riley Nash on taas ketjun yleispelaaja. Selkeää jarruketjua ei Canucksilla ole ollenkaan, puolustushommat hoituvat muutenkin ketjuilta 2-4 vallan mainiosti

Puolustuksessa tuleva Norris-voittaja Ekman-Larsson on selkeä liideri, aina yhtä luotettava yleispakki Matt Carle taas soittelee kakkosviulua. Kakkosparissa oman pään luuta Jan Hejda antaa nuorelle, loistavan tulokaskauden pelanneelle Olli Määtälle vapauksia osallistua kiekolliseen peliin. Kolmosparin velvoitteet hoitaa äärimmäisen rutinoitunut parivaljakko Leopold-Hannan, jossa perinteisen kaavan mukaan Hannan hoitaa oman pään, kun Leopold on se parin kiekollisempi osapuoli. Puolustuksessa on luotettu vahvaan yleispelaamiseen, pelkästään hyökkäysorientoituneita mikkihiiripakkeja ei Canucksissa kaivata.

Hiller hoitaa vankan puolustuksen takana sen minkä tarvitsee, iso ruotsalainen Lindbäck antaa tukea.
 
Viimeksi muokattu:
Carolina Hurricanes


Kokoonpano:

Gabriel Landeskog (A) - Steven Stamkos (C) - P.A. Parenteau
Alexander Killorn - Mikhail Grabovski - David Perron
Lauri Korpikoski - Nick Bonino - Matt Cooke
Michael Bournival - Nate Thompson - Gabriel Bourque

Niklas Kronwall (A) - Ryan Murray
Roman Josi - Anton Strålman
Eric Brewer - Mark Fistric

Corey Crawford
Evgeni Nabokov



Tilastot:

Hyökkäyksen keski-ikä: 27.4v, keskipituus: 182.9cm ja keskipaino: 90.0kg
Puolustuksen keski-ikä: 28.3v, keskipituus: 185.8cm ja keskipaino: 92.7g
Joukkueen keski-ikä: 28.2v, keskipituus: 184.4cm ja keskipaino: 91.0kg



Varaukset:

1. Steven Stamkos (#2) - $7,500,000
2. Niklas Kronwall (#59) - $4,750,000
3. Corey Crawford (#62) - $6,000,000
4. Gabriel Landeskog (#119) - $5,571,429
5. Roman Josi (#122) - $4,000,000
6. David Perron (#179) - $3,812,500
7. Mikhail Grabovski (#182) - $5,000,000
8. P.A. Parenteau (#239) - $4,000,000
9. Nick Bonino (#242) - $1,900,000
10. Ryan Murray (#299) - $894,167
11. Anton Strålman (#302) $4.500,000
12. Alexander Killorn (#359) - $2.550,000
13. Lauri Korpikoski (#362) - $2.500,000
14. Eric Brewer (#422) $3,875,000
15. Matt Cooke (#419) - $2.500,000
16. Mark Fistric (#479) - $1,266,667
17. Nate Thompson (#482) - $1,600,000
18. Evgeni Nabokov (#539) - $1,550,000
19. Gabriel Bourque (#542) - $775,000
20. Michael Bournival (#599) - $660,000


Linkistä elitprospects.com-profiiliin.


Cap payroll:

$65,104,863/$69,000,000
 
Viimeksi muokattu:

Oddee

Jäsen
Blackhawks

XXX - XXX - XXX
XXX - XXX - XXX
XXX - XXX - XXX
XXX - XXX - XXX

XXX - XXX
XXX - XXX
XXX - XXX

XXX
XXX

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

Cap payroll: $0/$69,000,000
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Washington Capitals

Max Pacioretty - Patrice Bergeron - Shane Doan
Evgeniy Kuznetsov - Ryan O'Reilly - Michael Ryder
Jason Chimera - Derick Brassard - Joel Ward
Daniel Paille - Vernon Fiddler - Tom Wilson

Kimmo Timonen - Braydon Coburn
Karl Alzner - Chris Tanev
Dmitry Orlov - Nikita Nikitin

Pekka Rinne
Martin Jones

Cap payroll : 65,494,167 / 69,000,000 m

-------------------------------------------------------

Mainospuhe ;

Ei mainoksia.

Varaukset ;

1st - 18 overall ; Patrice Bergeron @ $6,500,000
2nd - 43 overall ; Pekka Rinne @ $7,000,000
3rd - 72 overall (From CBJ) ; Max Pacioretty @ $4,500,000
3rd - 78 overall ; Ryan O'Reilly @ $6,000,000
5th - 132 overall (From CBJ) ; Kimmo Timonen @ $2,000,000
7th - 198 overall ; Shane Doan @ $5,300,000
7th - 199 overall (From MIN) ; Karl Alzner @ $2,800,000
8th - 229 overall (From CBJ) ; Braydon Coburn @ $4,500,000
9th - 254 overall (From EDM, NYR) ; Derick Brassard @ $5,000,000
10th - 287 overall (From EDM, NYR) ; Chris Tanev @ $2,000,000
11th - 318 overall ; Joel Ward @ $3,000,000
11th - 319 overall (From MIN) ; Evgeniy Kuznetsov @ $0,900,000
12th - 343 overall ; Michael Ryder @ $3,500,000
13th - 378 overall ; Steve Ott @ $2,600,000 Traded > Jason Chimera @ $2,000,000
14th - 403 overall ; Nikita Nikitin @ $4,500,000
15th - 438 overall ; Dmitry Orlov @ $2,000,000
16th - 452 overall (From EDM, ARI) ; Vernon Fiddler @ $1,250,000
18th - 512 overall (From EDM, ARI) ; Tom Wilson @ $0,894,167
18th - 529 overall (From CBJ) ; Daniel Paille @ $1,300,000
18th - 534 overall (From EDM, OTT) ; Martin Jones @ $0,550,000

Treidit ;

WSH 5th + WSH 6th <-> MIN 4th + MIN 7th
WSH 4th + MIN 4th + WSH 8th <-> CBJ 3rd + CBJ 5th + CBJ 8th
WSH 9th + WSH 10th <-> MIN 8th + MIN 11th
MIN 8th + WSH 17th + WSH 20th <-> NYR 9th + NYR 10th + ARI 16th
WSH 16th + WSH 19th <-> CBJ 17th + CBJ 18th
Steve Ott + CBJ 17th + WSH 18th <-> Jason Chimera + ARI 18th + OTT 18th
 
Viimeksi muokattu:

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Columbus Blue Jackets

Tomas Fleischmann - Paul Stastny - Brandon Saad
Tanner Pearson - Jeff Carter - Loui Eriksson
Bryan Bickell - Mike Fisher - Michael Raffl
Colin Greening - Marcel Goc - Jason Zucker

Dan Girardi - Drew Doughty
Andrew Ference - Johnny Oduya
Matt Bartkowski - Robert Bortuzzo

Antti Niemi
Jake Allen


Hyökkääjät:

Keski-ikä: 27,1 Keskipituus: 186,0cm Keskipaino: 92,3kg


Puolustajat:

Keski-ikä: 28,7 Keskipituus: 185,0cm Keskipaino: 91,2kg


Kaikki pelaajat:

Keski-ikä: 27,5 Keskipituus: 185,8cm Keskipaino: 92,1kg


1. Drew Doughty ($7,000,000)
2. Jeff Carter ($5,272,727)
3. Antti Niemi ($3,800,000)
4. Paul Stastny ($7,000,000)
5. Dan Girardi ($5,500,000)
6. Loui Eriksson ($4,250,000)
7. Brandon Saad ($764,167)
8. Johnny Oduya ($3,375,000)
9. Mike Fisher ($4,200,000)
10. Bryan Bickell ($4,000,000)
11. Andrew Ference ($3,250,000)
12. Tomas Fleischmann ($4,200,000)
13. Marcel Goc ($1,200,000)
14. Robert Bortuzzo ($600,000)
15. Michael Raffl ($1,100,000)
16. Tanner Pearson ($735,833)
17. Matt Bartkowski ($1,250,000)
18. Jake Allen ($800,000)
19. Colin Greening ($2,650,000)
20. Jason Zucker ($900,250)

Cap payroll: $61,847,977/$69,000,000
 
Viimeksi muokattu:

Barney

Jäsen
Toronto Maple Leafs

Chris Kunitz - Jonathan Toews "C" - Jaromir Jagr "A"
Johnny Gaudreau - Frans Nielsen - Clarke MacArthur
Josh Bailey - Derek Roy - R.J. Umberger
Travis Moen - Maxim Lapierre - Kyle Palmieri

Hampus Lindholm - Brent Seabrook "A"
Bryan Allen - James Wisniewski
Brad Stuart - Kevan Miller

Jonathan Bernier
Cam Talbot


1st - 3 overall - Jonathan Toews ($6,300,000)
2nd - 58 overall - Brent Seabrook ($5,800,000)
3rd - 63 overall - Jonathan Bernier ($2,900,000)
4th - 118 overall - Chris Kunitz ($3,850,000)
5th - 123 overall - Frans Nielsen ($2,750,000)
6th - 178 overall - Jaromir Jagr ($3,500,000)
7th - 183 overall - James Wisniewski ($5,500,000)
8th - 238 overall - Clarke MacArthur ($3,250,000)
9th - 243 overall - Hampus Lindholm ($894,167)
10th - 298 overall - Derek Roy ($1,000,000)
11th - 303 overall - Bryan Allen ($3,500,000)
12th - 358 overall - R.J. Umberger ($4,600,000)
13th - 363 overall - Kyle Palmieri ($1,466,667)
14th - 418 overall - Josh Bailey ($3,300,000)
15th - 423 overall - Brad Stuart ($3,600,000)
16th - 478 overall - Maxim Lapierre ($1,100,000)
17th - 483 overall - Kevan Miller ($800,000)
18th - 538 overall - Cam Talbot ($562,500)
19th - 543 overall - Travis Moen ($1,850,000)
20th - 598 overall - Johnny Gaudreau ($925,000)


Cap payroll: $57,448,334/$69,000,000
 
Viimeksi muokattu:

Calgaryman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Panthers
San Jose Sharks

Kokoonpano:

Patrick Marleau (A) - Henrik Sedin (A) - Marcus Johansson
Johan Franzen - Artem Anisimov - Nathan Horton
Tuomo Ruutu - Mike Santorelli - Teddy Purcell
Blake Comeau - Maxime Talbot - Ryan Reaves

Zdeno Chara (C) - Seth Jones
Marek Zidlicky - Marc Methot
Grant Clitsome - Justin Braun

Carey Price
Al Montoya

Varaukset:

1. Carey Price ($6,500,000)
2. Zdeno Chara ($6,916,667)
3. Henrik Sedin ($7,000,000)
4. Patrick Marleau ($6,666,667)
5. Nathan Horton ($5,300,000)
6. Seth Jones ($925,000)
7. Johan Franzen ($3,954,545)
8. Artem Anisimov ($3,283,333)
10. Marek Zidlicky ($3,000,000)
10. Mark Methot ($3,000,000)
11. Teddy Purcell ($4,500,000)
12. Marcus Johansson ($2,000,000)
13. Justin Braun ($1,250,000)
14. Tuomo Ruutu ($4,750,000)
15. Mike Santorelli ($1,500,000)
16. Maxime Talbot ($1,750,000)
18. Ryan Reaves ($1,125,000)
18. Grant Clitsome ($2,066,667)
19. Al Montoya (
$1,050,000)
20.
Blake Comeau ($700,000
)

Cap payroll: $67,237,879/$69,000,000

 
Viimeksi muokattu:

Abdel

Jäsen
Nashville Predators

Brad Marchand - Derek Stepan - Patrick Kane
Matt Read - Valtteri Filppula - Chris Stewart
Justin Abdelkader - Lars Eller - Beau Bennett
David Booth - Marcus Kruger - Steve Bernier

Victor Hedman - Travis Hamonic
Dennis Seidenberg - Mark Fayne
Calvin de Haan - Adam McQuaid

Roberto Luongo
Alex Stalock

1. Patrick Kane $6,300,000
2. Victor Hedman $4,000,000
3. Roberto Luongo $5,333,333
4. Derek Stepan $3,075,000
5. Valtteri Filppula $5,000,000
6. Brad Marchand $4,500,000
7. Travis Hamonic $3,857,143
8. Dennis Seidenberg $4,000,000
9. Chris Stewart $4,150,000
10. Lars Eller $3,500,000
11. Matt Read $3,625,000
12. Justin Abdelkader $1,800,000
13. Marcus Kruger $1,325,000
14. Mark Fayne $3,625,000
15. Adam McQuaid $1,566,667
16. David Booth $1,100,000
17. Calvin de Haan $1,966,667
18. Beau Bennett $900,000
19. Alex Stalock $1,600,000
20. Steve Bernier $600,000

Cap payroll: $61,823,810/$69,000,000
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös