Tila
Viestiketju on suljettu.

teude

Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Kaksi erää takana Hartwallilla, edelleen 1-0. Tempo ja viihdyttävyys tippui aika selvästi, mutta ehkä kolmanteen taas löytyisi.

Tasainen kierros muutenkin, eiköhän tänään pari peliä mene jatkoille.

Steegil

Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Toinen erä oli sitten perinteinen helmikuinen erä. Keskinkertainen ja tylsä. Ensimmäistä erää osaa arvostaa ihan eri tavalla tämän paskan jälkeen.

Ted Raikas

SaiPa
Kapteeni Koho iskee!

Kypärätemppu voipi olla lähellä tänään. =)

Battle Ankka

SaiPa, IPPPK, Ässät
SaiPa on sympaattinen pikkuseura, jolle vihelletään säälistä jäähyjä. Kerkesitkö jo unohtamaan?

No perkele. Pääsi unohtumaan. Nöyrimmät anteeksipyynnöt kaikilta asiaan osallistumattomilta!

faro

Toki näin, mutta Jokereiden puolustuspeli oli paljon tiiviimpää kuin ensimmäisessä erässä. Se toki syö hyökkäyspelaamista.

kesätyttö69

Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)

Samaa mieltä, mutta oli tää kuitenkin silti normitiistaita hiukan parempi peli.

Vuokralainen

Kerho! Arsenal
Tätä ketjua on mukava seurata, kun haluaa olla kaikista peleistä kartalla, mutta miksi kaikki eivät viitsi kertoa mistä pelistä on kyse?

Pelkät olipa typerä jäähy yms.-kommentit eivät kerro sitten yhtään mitään.

Janders

JYP
Jokerien erä Helsingissä. Pari kohtuullista maalipaikkaa saivat, vaikka YV olikin heikkoa. JYP ei päässyt oikein vetopaikoille.

...olihan JYPillä tietty se läpiajo, mutta Tuppuraiselta perinteinen ratkaisu.

Paulig

SaiPa, Ysit, JoKa
Kalapa-SaiPa

Tulihan se sieltä

chubster

Toinen erä takana ja edelleen samat lukemat. Jokerit melko jaloissa koko toisen erän mutta malipaikat kortilla. Näihin numeroihin päättynee, ellei tyhjiin tule.

Toisen erän mieleenpainuvin tilanne oli se kun nagy hankki luomalle jäähyn pitämällä tämän mailasta kiinni ja tuomari joteenkin tämän kykeni tulkitsemaan koukuksi. Sitten kun kousalta vedettiin reilusti jalat alta tuomarit paikkasii virheensä uudella ja jäähyä ei enää annettu.

Kolmannelta erältä en odota mitään. Tai näkisin mielelläni ikosta kentällä vähemmän.

JjZz

Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.

Sen voi aika usein arvata kirjoittajan suosikkijoukkueesta.

ZayWest

JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Teuvo dominoi ja Allu onanoi.Painajaiseni on yhtä erää vailla nuchobella.

Moto

HIFK
Vielä on 20 minuuttia aikaa romahtaa, mutta toistaiseksi IFK:n esitys on ollut positiivinen yllätys. Liekö Tappara sitten lähtenyt puolivaloilla pelaamaan? Ei tämän pitäisi mennä näin viime aikojen perusteella.

ZayWest

Toisen erän mieleenpainuvin tilanne oli se kun nagy hankki luomalle jäähyn pitämällä tämän mailasta kiinni ja tuomari joteenkin tämän kykeni tulkitsemaan koukuksi.

Minulle tästä erästä jäi mieleen kevään 2012 MVP:n huikea maali alivoimalla. Jäätävä kotelo.

Roku

Rauman Lukko
Lahessa pelattu 40 minuuttia, tilanne 1-1. Kyllähän tuo siltä kuulostaa miltä edellisetkin Lukon ja Pelicansin pelit eli Pelicans vie ja Lukko koettaa jotenkin pyristellä kyydissä. Tosin tämä toinen erä taisi olla hiukan tasaisempi jo kuin avauserä. Ihme juttu kuitenkin, mutta niin kai se vaan on että Pelicans osaa pelata juuri Lukkoa vastaan.