Ladislav Nagy Jokereihin

  • 113 251
  • 238

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Alati vaarallinen Nagy nakutti sitten HIFKin kumoon kliinisellä ylänurkkaviimeistelyllä Jaskan housujen syötöstä. Sanoi itsekin haastattelussa että onneksi vihdoin osui kun paikkoja on ollut monenmonta. Kun tämä kaveri saa sihdin kohdilleen on nyky-ykkösessä pidättelemistä. Nagy järkkää, Jaska vääntää ja Hahl puolustaa. Toimii.

Eka isompi sulka KurriVuorisen lätsään.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Toivon hartaasti, että Lahti-Hahl-Nagy jää pysyväksi hyökäys-ketjuksi, eikä ruveta muuttamaan sitä sitten, kun Mosesit ja Teräväiset palaavat lasaretista ja Stokkiksesta.

Vahvasti samaa mieltä tästä. Nagy ajaa usein suoraviivaisesti maalille, luultavasti NHL-vuosien peruja ja näistä syntyy paljon irtokiekkoja. Jaska on erittäin hyvä haistamaan irtokiekkoja ja vahvana pelaajana pääsee myös maalinedustalle näitä luutimaan sisään. Suorat hyökkäykset sujuvat myös hienosti tältä parivaljakolta, sillä molemmat pyrkivät aina päättämään hyökkäyksen laukaukseen. Hahl on terveenä olleessaan erittäin monipuolinen ja kokonaisvaltainen sentteri, joka pitkän kokemuksensa myötä osaa tasapainottaa erittäin hyvin tätä ketjua. Mun mielestä pari viimeisintä peliä ovat olleet erittäin vahvaa pelaamista koko ketjulta ja kemiat toimii saumattomasti. Nyt kun joku toimiva ketju on saatu kokoon niin toivottavasti Tomek hiffaa ettei toimivaa kannata hajottaa. Kun Moses ja Teukka saadaan kehiin niin sormet ristiin, että Walter on sen luokan pelimanne joka tasapainottaa Hahlin tapaan sitä ketjua. Silloin tilanne olisi se, että meillä on kaksi todella vahvaa ja pelin vastustajan päätyyn pakottavaa ketjua.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aina Näkin ollessa kentällä odotan vaarallista tilannetta vastustajan päähän. Parannus on hurja ekoista peleistä, aivan kuin Mr Näkymätön olisi vaihtunut tähteen. Toivottavasti Waltteri pystyy samaan. Arvostaisin, jos EP tekisi Näkki- chantin. (Jos on tehnyt jo, niin kiitos.)
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Odotin Nagyn olevan stereotyyppinen pehmeä slaavi, mutta mitä vielä, kaveri voittaa kulmavääntöjä hyvällä prosentilla. Näillä näytöillä harkitsisin jatkosopimusta.

Fanien huomioiminen antaa Nagystä kuvan todellisena ammattilaisena.

"LADISLAV! Baby don't hurt me, don't hurt me, NÄGI"?

:D

:peukku:
 

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
Tämä mies on kyllä noussut henkilökohtaiseksi suosikikseni joukkueesta. Eikä vähiten noiden tuuletusten ansiosta. Mahtava pelimies muutenkin, mä niin diggaan niistä äjistä, joista ikään kuin huomaa sen "änärin". Se on se ratkaiseva tekijä, mikä erottaa tavallisen tallaajaan ja pelimiehen. Viekkaus, arvoituksellisuus kiekon kanssa. Kyky peittää mahdollinen ratkaisu täysin. Laukaus on kova ja vaarallinen. Rauhallinen röyhkeys ahtaissakin paikoissa ja sitten eilisen kaltaiset viimeistelyt.

Jos unohdetaan Valle ja Världens Bästa niin "Linkan" Bremberg oli edellinen tällainen pelaaja, josta näki miten ihanan helppoa joku asia voi olla kun sen osaa.
Loppuun henkilökohtainen toive Jarille: Sainaa tämä mies myös meille KHL:ään mikäli se on mahdollista. Paljon mielummin Nagy kuin joku Marko Anttila, Olli Palola tai joku EHT Tauno Tasalakki vain siksi kun he ovat "kotimaisia". Jokerikansa on aina rakastanut Nagyn kaltaisia pelaajia. Kyllä sä Jari tiedät.
 

Gemondo

Jäsen
Piti jo viikko sitten hieman kehua Nagya mutta en keksinyt mistä häntä kehuisin, jännä pelaaja, periaatteessa ei esitä kentällä mitään kovinkaan erityistä tai ennenkuulumatonta, mutta silti sitä pelaamista on äärimmäisen nautinnollista seurata.
Im loving this guy, menee samaan sarjaan Irvingin kanssa, ehdottomasti jatkosopimusta ensi kaudellekkin.
Minulla on myös vahva tunne että Nagy tulee olemaan äärimmäisen tehokas kevään tärkeissä peleissä ja tulee ottamaan ratkaisijan viitan harteilleen.

Jokerit tuli, Nagy, voitti.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Loistovahvistus! Odotin ehkä semisti sellasta palkkasoturia, mutta tänne saatiin isolla tahdolla ja taidolla varustettu tähti.

Ehdottomasti jatkoon. Tällä hetkellä Nagy mielummin KHL-Jokereihin, kuin esim. aika unessa after Kung-Erik Moses.

Itseä kyllä kiinnostaisi nähdä nykykuntoinen Teukka ja Nagy samassa vitjassa, voisi olla aika helvetin tuhoisa vitja: Lahti - Teräväinen - Nagy. :)
 

Gemondo

Jäsen
Itseä kyllä kiinnostaisi nähdä nykykuntoinen Teukka ja Nagy samassa vitjassa, voisi olla aika helvetin tuhoisa vitja: Lahti - Teräväinen - Nagy. :)

Sama!

Tosin joukkueen kannalta on ehkä parempi pitää kyseiset kaverit pelaavat eri ketjuissa jolloin saadaan kaksi todella vaarallista hyökkäysketjua kokoon.

Ylivoimalle ehdottomasti samaan aikaan jäälle, eilisessä Blues-pelissä ykkös-yv:n peli näytti paremmalta kuin kertaakaan Karlssonin lähdön jälkeen. Ja noin 1,5 minuuttia ketju tarvitsi siihen että kiekko löytyi maalista.
 

faro

Jäsen
Loistavasti on Nagy pelannut! Vaarallinen hyökkäyspäässä sekä polkee aina myös puolustamaan. Asenne on miehellä kunnossa ja osaa arvostaa myös faneja. Hieno mies!

Ehdottomasti jatkosopparia kouraan.
 

Urheilija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täytyy liittyä Nagyn hehkuttajien suureen joukkoon. Ollut kentän parhaimpia pelaajia lähes jokaisessa pelaamassaan matsissa. Kyllähän tiedossa oli, että Nagy on ollut NHL:ssä kova tekijä aikanaan. Turhaan tuli luultua, että jonkinlainen jäähdyttelijä olisi kyseessä. Nagy on kovan luokan signaus Kurrilta ja pisteitä nostaa entisestään muutaman aiemmankin kirjoittajan näkemä jokerimaisuus. Perjantaina alkoi Walterkin heräillä, kun pääsi Lahden ja Nagyn väliin pelaamaan. Tässä meillä on kovien matsien ratkaisija!
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sama kuin edellisillä, hieno pelaaja ja yksi isoimpia suosikkeja tänhetkisessä joukkueessa. Käytännössä aina vaarallinen kaveri hyökkäyspäässä. Osaa syöttää, on hyvä ja nopea skode ja pystyy niitä yhdistelemällä tekemään itsestään yllätyksellisen pelaajan, jota vastustajan on vaikea lukea ja ennakoida. Kiekkoa on muuten myös vastustajilla ollut todella vaikea saada riistettyä Nagylta hyökkäysalueella, kun on selkeesti vahva jässikkä ja osaa hyvin VilleLeino/MichaelNylander-maiset kiemurat ja suunnanmuutokset. Myös sellanen tietyntyyppinen slaavilainen itsevarmuus ja itsepäisyys näkyy pelissä, kun ei todellakaan mee ratkaisuissa aina sen perusmallin ja helpoimman kaavan mukaan, vaan uskaltaa yrittää ja usein onnistuukin poikkeavissa peliliikkeissä.

Todellakin Jokereitten näköinen ja tyylinen pelaaja, joita ei viime vuosina ole kovin montaa näkynyt!
 

Admiral

Jäsen
Hieno pelaaja ja täydellinen vastakohta siihen millaisen pelaajan ajattelin tulevan kun sopimus julkistettiin. Arvostan suuresti, että on tullut oikeasti pelaamaan tänne, ja varmasti osasyynä voi olla mahdollisuus KHL:ään.

Yhden asian olen mielestäni huomannut, ja en tiedä onko omaa kuvittelua, mutta kaveri on aika taitava laittamaan hieman tehostetta mukaan kun häntä rikottaan. Ei siis tosiaan kaadu heti kosketuksesta, mutta kun tarpeeksi kauan hänessä roikutaan, niin kumoon mennessään ottaa kädet tehostamaan kaatumista. Eilinen rankkarirypistely oli myös hieman hauskan näköinen. Toki ko. yrityksessä oli mukana myös kova halu päästä karkuun, jolloin kun jalat menevät sekaisin roikkumisesta, ja pää käskee menemään, niin se näyttää juuri tuolta.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Nagy on ollut erittäin tervetullut osa joukkuetta. Taitoa, asennetta, pelisilmää. Näkisin mielelläni jatkavan KHL-Jokereissa.
Nagy on osoittanut tasonsa ja erottunut muuten kovin tasapaksusta laituriosastosta edukseen. Tekee järkeviä ja peliä edistäviä liikkeita jatkuvasti. Pelaamisesta puuttuu päätön koohotus, joka on yksi silmiinpistävimpiä piirteitä koko Jokereiden laituriosaston pelaamisesta. Yksi detalji Nagyn pelaamisesta on kiinnittänyt oman huomioni, tuodessaan kiekon alueelle silloin kun vastustajalla on ollut miesylivoima omalla puolustusalueellaan pelaa Nagy parilla pienellä liikkeellä aikaa, jolloin Jokereiden muu viisikko ehtii hyökkäykseen mukaan ja antaa lähes poikkeuksetta syötön lapaan sille pelaajalle, jolla on paras asema toimittaa kiekko maalille. Ei kaihda kamppailupelaamista ja on sopivan aggressiivinen. Diggaan itse Nagysta erittäin paljon, jolta kaikenlisäksi puuttuu usein slaavipelaajille tyypillinen primadonna-asenne.

Toivon hartaasti, että Nagylle sorvataan sopimus ensikauden KHL-joukkueeseen. Monipuolisuutensa vuoksi Nagya voidaan peluuttaa monessa eri roolissa ja ketjussa.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lätsä Nagylle tänään, mahtavaa! Pelistä toiseen äijä on yksi vaarallisimmista hyökkääjistämme ja on ihanaa seurata äijän peliä kun koskaan ei tiedä mitä kundi seuraavaksi tekee. Kemiat selvästi natsaa Teuvon kanssa ja verkot soi. Alussa sihti oli hiukan hukassa, mutta nyt lyö limppua verkkoon kovalla prosentilla. Kun Ladi on 1-1 pakin kanssa (eikä hyvää syöttöpaikkaa ole), niin vetää todella hienosti kiekon pakin jalkoihin ja ampuu sieltä. Tänään siitä yksi ineen.
 

faro

Jäsen
Nagy on nyt tehnyt 20 peliin 7+12=19. Aivan mahtava pelaaja, joka pelaa hyvällä asenteella. Todellinen vahvistus ja toivottavasti jatkosopimus on jo tehty.
 

salama#8

Jäsen
Nagy on nyt tehnyt 20 peliin 7+12=19. Aivan mahtava pelaaja, joka pelaa hyvällä asenteella. Todellinen vahvistus ja toivottavasti jatkosopimus on jo tehty.

Todellisuudessa tilastojakin parempi haku, kun muistetaan että meni jokin aika päästä kiinni juoneen. Sen jälkeen kun pääsi, on jälki ollut tuhoisaa. Mukava nähdä oikea ratkaisija joukkueessa, joka laittaa kiekon sisään kun paikka aukeaa.
 

faro

Jäsen
Todellisuudessa tilastojakin parempi haku, kun muistetaan että meni jokin aika päästä kiinni juoneen. Sen jälkeen kun pääsi, on jälki ollut tuhoisaa. Mukava nähdä oikea ratkaisija joukkueessa, joka laittaa kiekon sisään kun paikka aukeaa.

Juuri näin. Ensimmäiset 8 peliä 1+2 ja sen jälkeen 12 matsiin 6+10. On parantanut koko ajan ja tulee varmasti keväällä olemaan vielä piirun verran kovempi.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Nagy on hyvä joukkuepelaaja ja tsemppari myös. Huomioi fanit sopivasti, eikä puolustusasenteessakaan ole mitään vikaa ja Teuvo on ollut Liigassakin aivan huikea tammikuussa, eikä vähiten Nagyn ansiosta.
 

salama#8

Jäsen
Nagy on hyvä joukkuepelaaja ja tsemppari myös. Huomioi fanit sopivasti, eikä puolustusasenteessakaan ole mitään vikaa ja Teuvo on ollut Liigassakin aivan huikea tammikuussa, eikä vähiten Nagyn ansiosta.

Ja Nagy on ollut huikea myös tammikuussa, eikä vähiten Teräväisen ansiosta ;)

Meillä on liigan kuumin tutkapari tällä hetkellä, kun unohdetaan Maxwell - Aaltonen - Huml. Mut tuohan onki trio, eikä pari.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
KHL

tämä mies mukaan . Upea äijä, boheemi, maailman mies. Näitä ei ole koskaan liikaa.
 

Frankster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
tänään pisti erityisesti silmään kun Nagy uhrautuvasti jo kaksi maalia tehtynä blokkasi tepsin laukauksen, ja kuka tahansa huomasi sen sattuvan kunnolla. Tämän jälkeen pari vaihtoa vaihtoaitiossa, ja takaisin peliin. Tämän jälkeen maali ja syöttöpiste. Jumalauta, hieno mies.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös