Muunnellun totuuden lastenkirjoja

  • 9 404
  • 50

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Iso Kiltti Jätti - Tarina Skitsofreniasta.

Orpokodissa asuva Sophie herää eräänä yönä hirveään meluun ja päättelee sen kantautuvan kadulta. Hän hiipii hiljaa ja huomaamatta muiden orpolasten ohi ikkunan viereen ja huomaa kadulla JÄTTILÄISEN. Ensin hän pelästyy, mutta lopulta Iso Kiltti Jätti saa houkuteltua hänet mukaansa Jättiläismaahan.
Todellisuudessa Sophie ei hiipinyt muiden huomaamatta, eikä edes hiljaa. Hän kaatoi matkallaan jokaisen virtsalla täytetyn potan ja potkaisi orpokodin idioottina tunnettua Johnnya "vahingossa" päähän. Mitään jättiäkään ei ilmeisesti ollut, koska Sophien yhdeksännestäkerroksesta tippunut eloton ruumis löytyi verisenä ja liiskaantuneena kadulta. Lopulta käteen jäi vain kuollut skitsofreenikko ja orpokodin lattia joka haisi kuselta.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lumiukko

Kaukana jossain asuu helvetinmoisessa kartanossa poika. Poika on perheensä ainoa lapsi, ja sillä on aina tylsää. Eräs aamu joulun haituvilla poika näkee että ulkona on satanut lunta, ja poika rientää ulos tekemään lumiukkoa. Koko päivän se sitä ukkoa tekee, hakee porkkanan nenäksi ja jotain mustia kokkareita silmiksi ja suuksi. Faijan vanha hattu päähän ja palvelijalta pöllitty ruma kaulaliina kaulaan ja lumiukko on valmis.

Illalla poika yrittää saada unen päästä kiinni, mutta ei saa unta. Tuntuu, että jokin on jotenkin.. erilailla. Poika menee ikkunaan katselemaan uutta lumiukkoaan. Liikkuiko se? Poika juoksee ihmeissään etuovelle katsomaan.

Pimeässä on vaikea nähdä, mutta tosiaan, lumiukko tuntuu liikkuvan. Poika repäisee takin päälleen ja kengät jalkaan, ja hiipii hiljaa lumiukkoa kohti. Poika muisti toivoneensa ukkoa tehdessään, että hänellä olisi joku kaveri jonka kanssa leikkiä. Olisiko joulun taika voinut tehdä pojan toiveesta totta?

No, ei ollut. Lumiukko oli edelleen vain lumiukko, mutta sen takana haahuili deliriumissa kituva albiinospurgu, joka kylmissään oli ottanut ukolta hatun ja kaulaliinan. Nyt se sieppasi pojankin, ja kantoi sen läheiseen hylättyyn perunakellariin jossa majaili muita spurguja joulua viettäen. Siellä ne viinapäissään örisi ja kopeloi poikaa, kunnes punaiseen paitaan pukeutunut parrakas Raaka-Arska lopulta puhkesi arvaamattomaan raivoon, ja paiskoi poikaa pitkin seiniä ja lattiaa. Poika sai retuutuksesta vakavan aivovamman, ja juoppojen vähitellen sammuessa pahimmasta juoppohulluudesta selvinnyt albiinospurgu tajusi viedä tiedottomana makaavan pojan takaisin sinne mistä oli sen löytänytkin, eli lumiukon luokse.

Sieltä pihalta poika sitten aamulla löytyi. Aivovamma ja hypotermia olivat tehneet pojasta kuolaavan vihanneksen, eikä hän koskaan toipunut ennalleen.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Lumiukko, part 2

Pieni luistelusta pitävä poika meni vauhdikkaan päivän jälkeen vihdoin nukkumaan ja haaveili luistimilla kiitävästä lumiukosta.

Yöllä hän heräsi hätkähtäen siihen, kun ikkunasta oli tullut sisään tuntematon vieras mies, joka tuijotti häntä silmä (ja toivottavasti pelkästään silmä) kovana hänen vuoteensa vieressä. Mies oli uransa loppuvaiheilla oleva huippu-urheilija, jolla oli tapana viedä pikkulapsia mukanaan vanhempien tietämättä. Hänet tunnettiin alan piireissä nimellä "lumiukko", ja nytkin hän kähisi itsekseen: "Se on Valio Plus", valmiina nappaamaan pojan mukaansa yöllisiin salaisiin puuhiin.

Jos vanhemmille kertoi, että yöllä oli luistelijasankari tullut ja työntänyt mailansa käteen, niin untahan se kaikki vain oli, eikö ollutkin? Vaikka hyhmäinen maito vielä valuisikin ovenpielessä olevasta luistinparista.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Herra Tossavainen luostarissa

Kiimainen hevonen paneskelee nunnia suurella nautinnolla. Hevosen omistaa Peppi Pitkätussu -niminen lutka, joka on maksanut kyseisellä eläimellä huumevelkansa cannabista viljelevälle nunnayhteisölle.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Alkuun itsestäänselvyys

Lassie palaa kotiin

Ulko-ovi oli taas takalukossa, kun perkeleen piski karkaili aina narttujen perään. Tulitikkutyttö tuikkasi mökin tuleen ja paleltui itse pakkaseen. Vai pakastimeen? Perverssi pyromaani joka tapauksessa. Sisäministeri Räsänen menetti tapauksen johdosta viikonlopun ajaksi luottamuksensa pelastustoimen ylimpään johtoon.

Prinsessa Ruusunen

Prinsessa piikittää teininä ties mitä, vajoaa koomaan ja makaa maaseudulla teekoon letkuissa melko pitkään. Väestö muuttaa isommille kirkoille ja viimeinen sammuttaa valot pääkytkimestä. Sisäministeri Räsänen tuohtuu tapauksesta, sillä hänen mielestään ihmisen ei pidä leikkimän Jumalaa. Hän kuitenkin ilmoittaa seuraavan aamun valjetessa luottavansa ihmiskuntaan, sillä valkeus tuli.

Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat

Toimittajanaisella on ammattiinsa nähden yllättävän suuria vaikeuksia kaveerata ihmisten kanssa, joten hän viettää vapaa-aikansa rotan ja neljän kilpikonnan kanssa suurkaupungin viemäreissä.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Riisto Räppääjä ja ihan tavallisia asioita

Turvat kiinni, kakarat, ja olkaa syrjäytymättä!
 
Viimeksi muokattu:

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Tonttu Toljanterin seikkailut!

Joulunajan koittaessa on kaikille lapsenmielisille kerrottava mitä tapahtuikaan Joulupukin ahkeralle apulaiselle tonttu Toljanterille hänen kyllästyttyä orjapiiskurimaiseen arkeen Korvatunturilla ainaisen kaamoksen maassa, paikassa jonne itätuuli toi hyiset pakkaset talvella ja kesällä viheliäiset mäkäräisparvet.

Eräänä joulupäivänä tonttu Toljanteri, kaiken jo hiljennyttyä Korvatunturilla, päätti, että nyt tämä kaikki raataminen saa riittää ja hän haluaa nähdä todellista maailmaa Korvatunturin rajojen ulkopuolella muulloinkin kuin aattona. Niinpä hän pakkasi pieneen pussukkaan kaiken mitä omisti ja hiljaa hiipi pois Korvatunturin päätalosta tonttujen ynnä pukin kuorsaus kaikuen korvissaan. Ilma oli kylmä, suorastaan hyytävä, mutta tästä huolimatta tonttu Toljanteri päätti lähteä matkaan jalkaisin pienillä varpaillaan sipsuttaen. Jostain kaukaa kuului porojen hörähdys hänen kadotessa maisemaan ja suunnistaen tähtien ja kuun avulla kohden etelää - kylmyydestä ja pakkasesta hän oli saanut tarpeekseen.

Päivistä tuli viikkoja ja viikoista kuukausia mutta niin vaan köyhtynyt ja viimeiset penninsä korttipelissä menettänyt tonttu Toljanteri saapui hiililaivalla Amerikan ihmemaahan, laivan keulassa kädet levällään seisten hän tunsi vapauden vireen ihollaan ja näki horisontissa kohoavan ylvään patsaan ja sen nähdessään Toljateri tiesi tulleensa kotiin ja nyt hänen olisi löydettävä paikkansa täältä. Ellis Islandin kohdilla hänet nakattiin laivan reelingin yli ja märkänä kuin uitettu koira hän ui saaren rantaan ja mittavien proseduurien jälkeen hän pääsi jatkamaan matkaa kohden vapautta.

Amerikan ihmemaassa tonttu Toljanteri harhaili sinne sun tänne tehden töitä mitä sattuu - olipa hän leipomassa aitoja karjalanpiirakoitakin mustanpuhuvan neekerinaisen kapakassa, mutta tästä hommasta hän sai tarpeekseen tuhannen piirakan jälkeen. Lopulta juna toi hänet Tyynen valtameren äärelle enkelten kaupunkiin. Lämmön hivellessä hänen ihoa ja auringon kuumottaessa otsaa Toljanter hymyili ilosta ja nauroi remakkaa naurua keltaisten miesten katsellessa ihmeissään häntä. Siinä nauraessaan Toljanterin silmiin osui nuhruinen ilmoitus valotolpassa: Luonnenäyttelijä saa paikan!

Niinpä Toljanteri päätti tarttua tuumasta toimeen ja hän hakeutui tämän hämäräperäisen firman toimistoon. Hetimmiten entimmäisenä hän totesi sihteerikölle: Olen se mitä etsitte ja minulla on sitä mitä kaipaatte!

Hänen lyhyenläntä ja hiukan tukeva olemuksensa tuuheiden viiksien takana herätti hymynkareen yhden jos toisen henkilön suupieleen mutta lopulta hänelle päätettiin antaa mahdollisuus ja niinpä hänet ohjattiin studioon, jossa jo vastanäyttelijöitä odotti suuren suuri joukko. Hänen saapuessa paikalle kiersi näyttelijöiden joukossa hämmästynyt huudahdus ja sitten suuren suuri OHO!

Kuuden tunnin kuluttua sessio oli ohi ja tonttu Toljanteri sai paikan. Uusi tähti oli syttynyt ja studion tulevia mainoksia komisti Toljanterin uljas muhkea eteenpäin sojottava olemus ja alla suurella repäisevällä tekstillä:

Ron Jeremy on saapunut!

vlad.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Tarkastusvaliokehitysmietintölautakunnan konsultaatiolausunto jokaiseen satuusi:

Lassie palaa kotiin

Ulko-ovi oli taas takalukossa, kun perkeleen piski karkaili aina narttujen perään. Tulitikkutyttö tuikkasi mökin tuleen ja paleltui itse pakkaseen. Vai pakastimeen? Perverssi pyromaani joka tapauksessa. Sisäministeri Räsänen menetti tapauksen johdosta viikonlopun ajaksi luottamuksensa pelastustoimen ylimpään johtoon.

Lassien karkailu narttujen perään herätti myöhemmin ihmetystä, sillä kuten jo nimestäkin voi päätellä niin Lassiehan oli itsekin narttu. Maailman ensimmäisen lesboaktivistikoiran polttomurhaa alettiin tutkia myöhemmin viharikoksena Däni Koivulaakson Facebook-päivityksen jälkeen, ja koska kuoliaaksi paleltunut tulitikkutyttö oli löydettäessä iholtaan fasisminsininen asiasta syytettiin perussuomalaisia. Timo Soinia tavoiteltiin kommenttia varten.

Prinsessa Ruusunen

Prinsessa piikittää teininä ties mitä, vajoaa koomaan ja makaa maaseudulla teekoon letkuissa melko pitkään. Väestö muuttaa isommille kirkoille ja viimeinen sammuttaa valot pääkytkimestä. Sisäministeri Räsänen tuohtuu tapauksesta, sillä hänen mielestään ihmisen ei pidä leikkimän Jumalaa. Hän kuitenkin ilmoittaa seuraavan aamun valjetessa luottavansa ihmiskuntaan, sillä valkeus tuli.

Letkuissa makaava Ruusunen herätettiin koomasta karismaattisen lahkolais-ihmeparantaja Prinssin toimesta, joka pakkorakasteli koomapotilas-prinsessaa ja imi tämän intiimejä paikkoja niin rajusti, että prinsessa heräsi. Prinsessa, eräs tunnettu Vasemmistoliiton Facebook-päivittäjä, vaati välittömästi yhteiskunnalta korvauksia ja synnytti myöhemmin lapsen, jonka yh-äidiksi hän ryhtyi täysillä tukikorvauksilla tekemättä enää koskaan muuta kuin hankkimalla lisää lapsia ja kynäilemällä seksitutkimuksia kokemuksistaan.

Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat

Toimittajanaisella on ammattiinsa nähden yllättävän suuria vaikeuksia kaveerata ihmisten kanssa, joten hän viettää vapaa-aikansa rotan ja neljän kilpikonnan kanssa suurkaupungin viemäreissä.

Toimittajanainen haikaili kuitenkin naisten tapaan itselleen väkivaltaista, paranoidia alistajaa ja löysikin mieleltään sairaan ja seksuaalisesti kieroutuneen, äärimustasukkaisen Casey-nimisen kaverin, jolla oli tapana liikkua puistoissa ja kaduilla jääkiekkomaski päässään, huohottaa ja hakata ohikulkevia nuoria miehiä pesäpallomailalla. Caseyn kyvyttömyys ja haluttomuus kontrolloida väkivaltaisia impulssejaan jatkui myös kotioloissa, jossa Casey tempoi toimittajatyttöä turpaan säännöllisesti. Eräänä päivänä Casey oli niin mustasukkainen naisen lemmikeille, että työnsi rotan läpi tikun ja laittoi vartaaseen.

Caseyn ja toimittajanaisen epäonneksi epämuodostuneet, pahasti mutatoituneet ja itse asiassa jo viikko sitten pizzalaatikkopesäänsä kuolleet kilpparit olivat mutantteja siksi, että ne olivat syntyneet viemäreihin kätketyn libyalaisten salaisen plutoniumlastin vieressä. Vielä suuremmaksi epäonneksi tämä kätkö oli myös toimittajatytön ja Caseyn piilopaikassa. Toimittajatyttö sairastuikin leukemiaan ja kuoli, koska Casey ei vainoharhaisena patrioottisurvivalistina luottanut viranomaisiin ja piti terveydenhuoltoa kommunismina. Syöpä runteli myös Caseyta mutta se ei ollut hänen varsinainen kuolinsyynsä, sillä houreissaan hän murtautui tavaratalon kodinkoneosastolle, liukastui ja lensi pää edellä suureen silppuriin.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Musta Suomisen Olli kaukoidässä

Suomisen Ollin tuhkamunaisen pojan perheeseen Afrikasta adoptoitu Olli-nuorukainen joutuu turistimatkalla Kamputseassa viidakossa piileskelevien punaisten khmerien rippeiden sieppaamaksi ja orjuuttamaksi. Työsuoritusten osoittauduttua epätyydyttäviksi alkaa kidutus, joka huipentuu elävältä keittämiseen.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Peppilotta Sikuriina Rullakartiina Kissanminttu Efraimintytär Pitkätossu kihlaa pitkäaikaisen poikaystävänsä Lilla Gubbenin. He elävät elämänsä onnellisina loppuun saakka saaden kolme hevosenpäistä jälkeläistä.

Kiitos Jatkoaikalaiset, tämä on varmaankin hurjin ketju, jonka olen koskaan nähnyt.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Mikki Hiiri juutalaisena II maailmansodan melskeissä

Mikki Hiiri kääntyy Minnin vaatimuksesta juutalaiseksi 1930-luvun alun Saksassa. Käännynnäisyys osoittautuu kohtalokkaaksi virheeksi, sillä natsien ilmiantaja Hessu Hopo ilmoittaa Gestapolle Mikin piilopaikan. Gestapo pidättää Mikin, joka viedään Bergen-Belsenin keskitysleiriin. Leirillä ei ole kaasukammioita, huonoksi onnekseen Mikki sairastuu kuitenkin pilkkukuumeeseen nuollessaan parakin lattialta nälkäänsä vankitoverinsa veristä oksennusta. Liittoutuneet vapauttavat leirin, kukaan ei vain tiedä, että Mikki on liikuntakyvyttömänä parakin lautalattian alla, jonne vankitoverit ovat hänet pakottaneet. Mikki on ollut koko leiriajan vittumainen toveri, kielijä ja varas. Kukaan ei pitänyt Mikistä.

Liittoutuneet sytyttävät leirin tuleen pelastettuaan muut vangit kuin Mikin. Mikki palaa elävältä parakin mukana.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Muumipappa ja meri

Muumipappanakin tunnettu valkoinen, kalju ja läski skinari purjehti piippu huulillaan pitkin mustaa merta. Sattuipa vastaan KRAKEN ja politiikassa käytetty ilmaisu "...lonkerot ulottuvat ties minne" sai uuden merkityksen Papan tuntiessa ikävää kipua anuksessaan. Kotiin hän ei enää voinut mennä, kiitos mokoman nöyryytyksen. Mitä vuosia sitten kuollut äitikin sanoisi? Varmaan homoksi olisi haukkunut. Moisille ajatuksille ei ollut sijaa Papan hauraassa mielessä. Hän otti itseään kirjaimellisesti niskasta kiinni ja potkaisi itseään varmuuden vuoksi perseelle. Ajatukset majatalonpitäjän tyttären raiskaamisesta velloivat hänen päässään, ja ideat heterouden todistamisesta kypsyivät ajan mittaan. Keskiyöllä Papalla välähti. "Ryöstänpä vaimokseni jonkun, joka on yhtä kalju ja läski kuin minäkin! Saakamme lapsia, ja ommelkoot "Mamma" heidän anuksensa umpeen jotta sukuani ei enää koskaan nöyryytettäisi kokemallani karvaalla tavalla. Olkootkin sitten, että poikani tulee olemaan rumilus joka oksentaa ripulia!" Muumipappa vaahtosi yksinäisyydessään ja kaipasi aikaa, jota ei ollut olemassakaan. Papan teki mieli juoda kovat kännit, olihan hänen elämänsä jokainen tuleva sekunti silkkaa kärsimystä ja itsesäälissä rypemistä eli siis silkkaa paskaa. Rommia ei ollut tarjolla, viimeisen pullon Pappa oli kumonnut jo aika päiviä sitten. Tupakkaa ei ollut, ja Piippukin oli vajonnut vetten syvyyksiin KRAKENIN perseraiskatessa valkoista skinaripersettä. Jotakin oli tehtävä, jotta nikotiinin himo laskisi. Klassinen "korvaa kipu kovemmalla kivulla" niksi ei toiminut, koska pian Pappa havahtui siihen että lapsia ei tehdä ilman kyrpää. "Voi vittujen vittu! Taidankin olla vähän tavallista typerämpi jätkä!"
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kolme etsivää ja kadonneen banjon arvoitus

Kolmikko Jupiter Jones, Pete Crenshaw ja Bob Andrews joutuvat ratkaisemaan kovan pähkinän tässä viimeisessä seikkailussaan.
Kalifornian auringossa tapahtuvat rikokset vievät nuoren etsiväjoukon pahamaineisen ku-klux-klanin jäljille. Siinä samassa paljastuu, että Jupiter Jonesin "sijaisvanhemmat" ovat ihan todellisuudessakin sisaruksia, eivätkä väärän suomennoksen uhreja. Lopulta Jupiterin maailma romahtaa ja koko suku paljastuu natseiksi. Epilogissa Alfred Hitchcock, joka onkin oikeasti coloradolainen öljymiljonääri Cecil Colby, Potkii Jupiterin hengiltä. Tähän päättyy Kolmen etsivän tarina.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Riisto Räppääjä ja ihan tavallisia asioita

Turvat kiinni, kakarat, ja olkaa syrjäytymättä!

Risto Runkkaaja

Kertoo Riston tulemisesta teini-ikään. Monta kertaa. Mukana myös haju ja hassu reikä kirjan reunassa.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Ankkalinnassa vuonna 1918, osa I: Vallankumous alkaa

Ankkalinnassa syttyy punakapina. Karhukoplan veljet ovat liittyneet punakaartiin ja vetäisevät punaiset käsivarsinauhat villapaitojensa päälle. Ensi töikseen Karhukoplan johtama revohka hyökkää Ankkalinnan poliisilaitokselle ja ottaa haltuun paikalla olevat käsiaseet. Poliisimestari Sisu pidätetään ja kyyditään hevospelillä kohti Hanhivaaraa menevälle tielle. Sillan pielessä Sisu komennetaan pois kyydistä ja talutetaan joentormälle. Siellä vanha poliisimestari pahoinpidellään kiväärinperillä henkitoreisiin. Karhuveljekset heittävät puolikuolleen Sisun joen sulaan ja ampuvat sinne.

Punakaarti piirittää Roope Ankan rahasäiliön. Kuularuiskut papattavat. Rahasäiliön vartijoita kaatuu kuin heinää, ja myös hyökkääjät kärsivät tuntuvia tappioita. Lopulta Mustakaavun paikalle roudaama mörssäri murtaa rahasäiliön seinän. Plutoonat vyöryvät sisälle ja lapioivat rahat kaartilaisten säkkeihin. Roope talutetaan pihamaalle ja ammutaan lankkuaitaa vasten. Roopen silmät puhkotaan ja vainajan peräaukkoon työnnetään pihamaata koristava Hus Pois -kyltti. Alastomaksi riisuttu ja alaruumiistaan kynitty pankkiiri ripustetaan kaulastaan omenapuuhun. Karhuveljekset juovat paloviinaa rahasäiliön raunioilla. Mummo Ankan renki Hansu syö liikaa riistoporvarin kukistumisen kunniaksi jaettua makkaraa ja menehtyy suolitukokseen.
 

pikkuvaimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Dallas, Puustinen ja NATO
Karhunpoika sairastaa

Karhunpojalla on AIDS. Taudin tämä sai isältään insestin yhteydessä.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Karhunpoika sairastaa

Karhunpojalla on AIDS. Taudin tämä sai isältään insestin yhteydessä.

Karhunpoika sairastaa II: Karhunpoika sai rastaa.

Aidsklinikalla "homosyöpähoitoja" saava karhunpoika raiskataan. Raiskaaja on jamaikalainen siivoojamiäs Sartré, äännetään sahthrh.

Karhunpoika sairastaa III: Karhunpoika sai rastarastasta

Terminaalivaiheessa kituvan karhunpojan unta häiritsee virkeä nigerianmuurahaisrastas, jolla on takkuinen höyhenpeite ja paljon loisia. Karhunpojan viimeisenä yönä kyseinen Stizorhina fraseri rubicunda -lajin edustaja nokkii silmät karhunpojan päästä ihan oikeastikin.
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Karhunpoika sairastaa IV: Karhunpoika sai raastaa sairasta rastasta
Karhuperheeltä oli ruoka lopussa, ja Nalle-setä käski poikaa ampumaan piharäkätin ja tekemään rastasraastetta. Harmillisesti räkätillä oli SARS, mikä aiheutti koko karhuperheelle ripulin.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Karhunpoika sairastaa V: Karhunpoika sai ratsastaa ja ratsata rastarastasta

Nuorempi konstaapeli Karhunpoika ja ryhmä muita ratsupoliiseja piti jöötä Nummirokissa. Alueella parveilevilta alaikäisiltä kerättiin prosenttijuomat pois, ja jatsitupakit jokahiselta. Sekavasti elehtinyt rokkikukkokaksikko, eli värikäs kasariharakka ja matoja kuhiseva takkuinen rastarastas, otettiin poliisitelttaan henkilöön käyvää tarkastusta varten. Karhunpoika sai kunnian vetäistä kumihanskan käteen ja tutkia mitä rokkipoikien pyrstön alta löytyy. No köntillinen tabuja sieltä sitten.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Karhunpoika sairastaa VI: Karhunpojan haamun aamu sarastaa - Rastaan on aika maksaa maksallaan maksa-altaassa

Karhunpoikasaagan kuudennessa osassa kovia kokenut sekä menehtynyt karhunpoika nousee kuolleista kummittelemaan. Karhunpoika juoksee pitkin Kirkkosaaren selkää, ja Yli-Tyttäret jeesustelevat. Siilitukkainen ja natsiksi ryhtynyt rastas kokee kovan kohtalon, kun elävä kuollut karhunpoika syö rastaan yhä eläessä rastaan maksan maksoilla täytetyssä altaassa.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Teini-ikäiset pikanttininjakilpikonnat

Mutanttikilpikonnien taru päättyy, kun ne ajautuvat Hudsonjokea pitkin avomerelle, ja juuttuvat troolarin verkkoon. Ne päätyvät kilpikonnakeittoon, jonka pikantti maku saadaan paprikasta ja väkevistä mausteista. Vauraat muukalaiset murkinoivat konnat, ja siinäpä se: lyhyestä vienompi värssy!
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Harry Potter ja alastomuuksien kammio

Orvoksi jäänyt Harry päätyi asumaan sukulaistensa hoiviin. Nämä paljastuivat pedofiiliringin pyörittäjiksi ja kauppasivat halukkaille pikku-Harrya, jota pidettiin kahleissa salaisessa komerossa oven alla. Lopulta iso, karvainen ja partainen junttiköriläs nouti Harryn mukaansa sisäoppilaitokseen, jossa kaikkia oppilaita simputettiin hengenvaarallisesti lähes päivittäin, opettajat kiinnostuivat vain "taikasauvan" heiluttamisesta ja homoseksuaali iäkäs rehtori oli paatunut lasten manipulaattori. Harry Potterin kohtalona oli alastomuuksien kammio, jossa koetut kauhut saivat hänet kuvittelemaan isot nahkaiset patukat jättimäiseksi käärmeeksi.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Peppilotta Sikuriina Rullakartiina Kissanminttu Efraimintytär Pitkätossu kihlaa pitkäaikaisen poikaystävänsä Lilla Gubbenin. He elävät elämänsä onnellisina loppuun saakka saaden kolme hevosenpäistä jälkeläistä.

Kiitos Jatkoaikalaiset, tämä on varmaankin hurjin ketju, jonka olen koskaan nähnyt.

Luin jostain ip-lehdestä joskus jutun, että Tommilla on elo edennyt nätin ruotsalaisesti. Även ööveri lagom-tasolla.
Jampan vanhemmat sijoittivat pojun teevee-uran liksoja Tukholman pörssiin Wallenberg-periaatteella.
Terävänä poikana Tommi pääsi KTHoohoon myös opiskelemaan, suuntautui teknologiateollisuuden työpsykologiaan ja on nykyään ansioitunut, paljon televisiossa ruutuaikaa saanut miljönääriprofessori. Oikeastaan jo eläkeikäinen, mutta vääntää väkisin töissään koska luulee olevansa korvaamattoman fiksu. Hetero, eronnut kaksi kertaa.
Kaksi lasta, joilla elämässä on ollut vaikeampaa, isänsä kun on puoliksi psykologi, puoliksi diplomi-insinööri.
Sisarensa Annika muuten myi vanhempiensa Wallenberg-säädöt oitis täysi-ikäisenä, lähti gäymään Goalla..ehkä joku tietää Annikan jatkokuulumisia paremmin.
 
Viimeksi muokattu:

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muumipeikko ja Perstähti

Kevät saapuu Muumilaaksoon. Nuo möhömahaiset valkoiset vittupäät ovat suurin syy 90-luvulla lapsuutensa viettäneiden sukupolven itsetuhoisuuteen. Kansan syviä rivejä jo lepakko-Toven teiniaikojen seksuaalisesta heräämisestä lähtien ihmetyttänyt ikiaikainen mysteeri valkoisten virtahepojen peräaukottomuudesta on nyt saanut eräänlaisen ratkaisun. Muumipeikko on nykyajan trendihippien tapaan nahkansa musteella. Haisuli Tattoo & Piercingissä otettu tähdenmuotoinen rektaalitatuointi jos ei nyt helpota pitkittynyttä paskahätää, niin ainakin luo ulostusta simuloivan illuusion takaruumiissa tapahtuvasta kihelmöinnistä.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Ahmed Ahne ja Taikaseinän salaisuus

Ahmed Ahne joutuu kalifin kanssa ahtaalle ja lähtee hakemaan turvaa kylmästä ja villistä Pohjolasta.
Ystävälliset ja pahaa-aavistamattomat Pohjolan emot esittelevät Ahmedille tarunhohtoisen Taikaseinän, ja tutustuttavat hänet neitsyeihin, joita Pohjolassa saa käyttöönsä ilman menolippua Paratiisiin.
Ahmed tapaa Pohjolassa kalifin kynsistä karanneita entisiä apulaisiaan ja alkaa pyörittää heidän kanssaan Taikaseinän seteleiden ja itäisten yrttien turvin neitsythaaremia. Ahmedin jengi tulee kuitenkin liian ahneeksi, ja joutuu kauheiden Sinitakkisten kynsiin. Ahmed ollaan vähällä lennättää takaisin Tuhannen ja Yhden Yökötyksen valtakuntaan, mutta Vihreän Voiman amatsooni-Aino saa hänet viime hetkellä pelastettua.
Ahmed havaitsee pian, että Pohjolan läntisessä naapurimaassakin on Taikaseinän kaltainen Bankomat sekä vanhuudenhöperö kalifi Kalle-Kustaa, jonka paikalle kalifiksi Ahmed Ahne päättääkin lähteä pyrkimään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös