Bosco

HPK, Pittsburgh
Kyle Beach lähti nykiin ja vaihtari Mashinter menee Rockfordiin.

"Blackhawks trade Kyle Beach to Rangers for prospect Brandon Mashinter."

Neljä maalia kahdessa viimeisessä AHL-ottelussa (ml. hattutemppu) näköjään riitti herättämään kiinnostusta Beachia kohtaan jossain toisessa organisaatiossa, kun aiemmin kauden kynnyksellä ei kelvannut ilmaiseksi waivereista kenellekään.

lunde

Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
6.12.2013 Anaheim @ Chicago: 3-2 SO

Väsyneen Blackhawksin vaikea jakso jatkuu edelleen. Täytynee silti olla tyytyväinen, että joukkue onnistui tällä kertaa taistelemaan Ducksin tasoista joukkuetta vastaan edes yhden pisteen, mikä jäi kahdesta aiemmasta tiukasta ottelusta saamatta. Ducks karkasi ottelussa kahdesti johtoon, mutta Hawks onnistui molemmilla kerroilla tasoittamaan pelin. Tiukan ottelun ratkaisu siirtyi lopulta voittomaalikilpailuun, jossa NHL-uran ensimmäistä kertaa vastaavaan tilanteeseen joutunut yleensä hymyilevä Raanta näytti hieman hermoilevan. Lisäpiste karkasikin Kaliforniaan, kun Ducksin molemmat yrittäjät onnistuivat.

(50 Crawford)

Ensimmäistä erää pelattiin reilut kolme minuuttia, kun kiekko jäi Hawks-päähän pyörimään epäonnistuneen purkuyrityksen jälkeen. Perry sai ohjata Raannan edestä Getzlafin laukauksen pömpeliin: 0-1. Tasoitusta ei kuitenkaan tarvinnut odottaa kuin 45 sekuntia toisesta aallosta nouseen Smithin vedon upottua Hillerin patjojen välistä maaliin: 1-1. Ottelu jatkui rikkonaisena, kun paitsioiden ja pitkien vuoksi oli koko ajan pelikatkoja, Erän puolivälissä Hawks pääsi ylivoimalle, kun Beleskey kaatoi Morinin ikävän näköisesti laidan läheisyydessä. Ducks oli tappanut 24 jäähyä putkeen, eikä ylivoimamaalia ei nähty tälläkään kertaa. Raanta joutui venymään alivoimalla muutaman kerran torjuntaan, kun hän itse syötti kiekon suoraan Perrylle. 17 minuutin jälkeen Lindholm roikkui Versteegissa ja Hawks pääsi toistamiseen ylivoimalle. Vieraat onnistuivat kuitenkin tappamaan jäähyn tälläkin kertaa ja avauserä päättyi tasatilanteessa.

Toinen erä alkoi aika tasaisena, vaikka kiekko olikin lievästi enemmän Ducks-päädyssä. Kuuden minuutin kohdalla Keith menetti hyökkäyssiniviivalla kiekon Selänteelle, joka polki aina B-pisteelle asti. Raanta sai puoliksi torjuttua mailallaan laukauksen, joka meni patjojen välistä takatolppaan ja pois maalilta. 8 minuutin kohdalla Perry huitaisi Oduyalta mailan käsistä. Johnny yritti pelata kiekkoa pois puolustusalueelta käsillään, mutta horjahti hieman ja peitti kumilaatan sääntöjenvastaisesti hanskallaan. Oduyalle jäähy, Perrylle ei. Selänne oli laittaa tutulta vasemmalta B-pisteeltä kiekon tyhjiin, mutta laukaus epäonnistui hieman. Jäähyn viimeisellä sekunnilla Getzlaf kuitenkin onnistui laukomaan viivasta hieman helposti Raannan längistä kiekon maaliin, kun Perry peitti raumalaisen näkyvyyden täysin: 1-2. Jäähyn jälkeen Hawksilla oli muutama hyvä maalipaikka, joita isännät eivät kuitenkaan pystyneet hyödyntämään. 14 minuutin kohdalla Raanta torjui vaikeasti Palmierin pienestä kulmasta ampuman kiekon. Peliä jatkettiin kuitenkin B-pisteeltä, eikä keskipisteeltä. 16 minuutin kohdalla Allen passitettiin jäähylle rumasta poikittaisesta Toewsiin. Ylivoimasta ei näyttänyt tulevan tälläkään kertaa mitään ja Ducks oli tehdä jopa alivoimamaalin. Jäähyn lopulla Versteeg pääsi kuitenkin ampumaan pisteiden välistä kahdesti. Ensimmäinen yritys pysähtyi Ducks-puolustajaan, toinen meni maaliin asti oikeaan yläkulmaan: 2-2. 27. jäähy koitui Ducksin takaiskuttottoman alivoimaputken kohtaloksi. Toinen erä oli kokonaisuutena hieman enemmän vieraiden erä, mutta toisellekin tauolle siirryttiin tasatilanteessa.

Kolmannen erän alussa Selänteellä oli jälleen vaarallinen paikka tehdä maali, mutta Raanta selvitti suomalaistaiston tälläkin kertaa. Neljän minuutin kohdalla Raanta joutui taas venymään muutamaan huippupelastukseen, kun Getzlafin ketju oli pahanteossa. Minuutin päästä Hiller vastasi paraatipelastuksella, kun Sharp pääsi ohjaamaan Hossan syöttöä maalin edestä. Erän puolivälissä Hawksilla oli hyvä jakso ja heti perään myös Ducks sai painostuksen kotijoukkueen maalille, kun Raanta menetti mailan. Kumpikaan tilanne ei kuitenkaan näkynyt tulostaululla. Penner turhautui erän lopulla 10 minuutin käytösrangaistuksen arvoisesti 2-1 hyökkäyksessä, joka kuihtui paitsioksi Perryn hätäilyn vuoksi. Molemmilla joukkueilla oli vielä paikkansa erän lopulla, mutta varsinainen peliaika ei riittänyt voittajan ratkaisemiseen.

Jatkoajan alussa Toews ja Kane karkasivat 2-1 hyökkäykseen, mutta Hiller venyi näyttävästi kiekon eteen ja peli jatkui. Reilun minuutin päästä kiekko löysi tiensä Hawks-maaliin, mutta tuomari levitti välittömästi käsiään maalivahdinhäirinnän vuoksi. Tuomio oli tosin kyseenalainen, koska Seabrook työnsi selvästi Koivun Raannan syliin. Hetken päästä Saad pääsi puolittaiseen läpiajoon, mutta tuomareilla ei ymmärrettävästi riittänyt kanttia viheltää jäähyä aiemman virheellisesti hylätyn jatkoaikamaalin vuoksi. Ducks sai viime sekunneilla vielä muutaman maalipaikan, jotka Raanta selvitti.

Voittomaalikilpailu (video NHL:n YouTube-tililtä)

+ Toews (laukoi poikkeuksellisesti jo kaukaa oikean tolpan kautta kiekon maaliin)
+ Bonino (kiekko karkasi lavasta, mutta liukui silti Raannan alta perille asti)
- Sharp (tämän kauden patenttiharhautus ei enää purrut)
+ Palmieri (kiekko rystylle ja kilpikäden puolelta maaliin)
- Kane (aika ponneton yritys rystylle)

Huomioita

Toistaiseksi epävarmin esitys Raannalta, joka ei ole myöskään Hawksin kiekollista pelitapaa tukevassa mailapelissä yhtä hyvä kuin Crawford. Raumalaisen maila tuntui muutenkin olevan vähän väliä maalin takana kaukana molarin hyppysistä. Uran ensimmäinen rankkarikilpailu meni varsinkin aika kehnosti.

Hawks oli 5-0-1 jälkimmäisissä back-to-back peleissä ennen tätä ja nyt siis 5-0-2.

Hawksin tiukka otteluohjelma ei anna juuri armoa, kun Panthers saapuu vieraaksi jo sunnuntaina. Tiistaina joukkue matkustaa Dallasiin jälleen yhteen Stars-kamppailuun ja jo keskiviikkona Flyers saapuu Chicagoon. Eli yhden vapaapäivän jälkeen on luvassa taas yksi kolme peliä neljään päivään -setti. Toisin sanoen Hawks pelaa yhdeksän päivän jakson aikana kuusi ottelua, joista kaksi on vierasotteluita ja back-to-back settien ensimmäisiä otteluita.

lunde

Five things to watch as Blackhawks host Panthers | CSN Chicago

Ensiyönä pelataan taas. Eilen ensimmäisen varsinaisen peliajan voiton sitten joulukuun 1996 Detroitista hakenut Panthers saapuu United Centeriin. Shaw'n pitäisi olla jälleen pelikunnossa ja myös Crawford palaa tolppien väliin. Bickell on myös palannut jäälle, mutta ei ymmärrettävästi ole vielä pelikunnossa.

Viime pelit hyvässä vireessä olleella Versteegillä lienee näytön haluja entiselle seuralleen ja vastustajan riveistä samat aatokset lienee myös Jimmy Hayesilla ja Dylan Olsenilla, jotka ovat niin ikään päässeet pisteiden makuun viime peleissä.

Panthers pelasi eilen ja Blackhawksin pitää pystyä hyödyntämään tuo pitämällä neljällä ketjulla korkea tempo pelissä. Tappioputken on syytä mennä kolmen ottelun jälkeen poikki.

Ben Marco

Blackhawks
Versteeg todellakin alkaa päästä hyvään vauhtiin mikä ei itselle hirveänä yllärinä tullut. Pienet pakolliset pikkusievät hyökkäys-sinisellä poies vielä. Tykkään. Shaw askissa ja Flapalla ei aseita tässä matsissa.

jalapeeno

NHL
Crawford loukkaantui viime yönä Panthersia vastaan heti neljän vedon jälkeen ja Raanta pelasi kelpo pelin päästäen sen standardin, eli 2 maalia :). Tietääkö kukaan mikä on Khabin tilanne? Kuka nostetaan pelaavaan kokoonpanoot jos Crawford on sivussa pitkään? Toivotaan, että Raannan koppi tarttuu ensi viikollakin, kun vastaan asettuu Dallas, Philly, Toronto ja LA.

Ben Marco

Blackhawks
Ilmeisesti ei mitään isompaa Coreylla. Raanta kuitenkin saanee vastuuta tällä viikolla. Florida hoidettiin ja jopa PK toimi tänään. Toewsille tärkeä pojo heti pelin kärkeen ja apinaa selästä hieman pois. Hirveellä luottamuksella ja pelihuumorilla kruisaileva Patty Kane, 0+3. Raanta pelaa hyvin ja rauhallisesti. Pientä hiomista tietyille asioille, mutta huomaa että jengi osaa pelata ihan rennosti Antin edessä.

Hattivatti

Ässät
Nopeasti tilanteet muuttuvat. Huomenna saadaan tietää, kuinka vakava Crawfordin loukkaantuminen on? Khabibulinkin telakalla, joten onko Kent Simpson (90%, 15-6-7) sitten nostovuorossa luukkuhommiin?

Antti saa nyt isoa vastuuta, kun tällä viikolla neljän pelin ruuhka: tiistaina Dallas vieraissa, keskiviikkona Flyers kotona, lauantaina Leafs vieraissa ja sunnuntaina Kings kotona. Alunperin oli varmasti suunnitelmissa jakaa vastuuta, mutta miten nyt?

Kaner

Hawks, SaiPa
Tietääkö kukaan mikä on Khabin tilanne?
Ilmeisesti treenaa jo kovaa off the ice, mutta paluu pelikuntoon vielä arvoitus, kovin lähellä sitä ei taideta kuitenkaan olla. Raannalla vielä aika paljon tekemistä mailapelin kanssa, muuten ihan jees suorittamista.

reme

-Chicago Blackhawks-
Raannan liikehdintä tolpalta toiselle ja maista takaisin tolpillen vaikuttaa jotenkin nopeammalta kuin Crawfordilla. Ehkäpä Antilta tulee vaarallisia ripareitakin vähemmän. Crawford on muuten toilaillut maalin takana mailansa kanssa jo usemman kerran tällä kaudella ja ainakin yksi maalikin tulee suoraan mieleen niistä seikkailuista. Eli ei liigan vahvin hänkään tuolla tontilla.
Raannan kaksi päästettyä maalia per peli on huikea saldo rookie veskarille.

Välillä ehkä pientä ylipelaamista... ja rankkarit Anaheimia vastaan menivät aika vihkoon...
Pääasia että saatiin putki poikki.

EDIT: Puck Daddyn NHL Fantasy Hockey listaa missä pari haukkaakin arvosteltu.

lunde

8.12.2013 Florida @ Chicago: 2-6

Selvistä numeroista huolimatta varsin tapahtumarikas ottelu, jossa Hawks sai katkaistua tappioputkensa ja jatkaa näin ollen liigan kärjessä porskuttamista.

20 Saad - 65 Shaw - 11 Morin
52 Bollig - 16 Krüger - 28 Smith

8 Leddy - 32 Rozsival

50 Crawford 4/4 - 100% - 13:45
(31 Raanta 29/31 - 93,5% - 46:15 - voittomerkintä)

Avauserän ensimmäinen minuuttikaan ei ollut ehtinyt vielä kulua, kun Kopecky taklasi vielä kiekottomana kumilaatan luokse kurkottavaa Hjalmarssonia vaarallisen näköisesti vaihtoaition edessä. 13 sekuntia myöhemmin Sharp laukoi Toewsin syötöstä siniviivalta onetimerin maskissa olleen Clemmensenin ohi: 1-0. Seitsemän minuutin kohdalla Bergenheim törmäsi Rozsivaliin yrittäessään välttää paitsiota. Tilanne näytti vahingolta, mutta suomalaiskiituria rangaistiin 2+2 minuutin jäähyllä estämisestä ja epäurheilijamaisesta käytöksestä. Blackhawks ei säälinyt vieraita, vaan jo ensimmäisen jäähyn aikana Seabrookin lämäri upposi Panthers-maaliin: 2-0. 13 minuutin kohdalla Crawford torjui Gocin laukauksen patjallaan ja onnistui jotenkin loukkaamaan itsensä. Avauserässä aiemmin jo Seabrookin kanssa törmäillyt Hawks-vahti joutui poistumaan pukuhuoneen puolelle ja tolppien väliin luisteli Raanta. Raumalainen joutuikin heti töihin, kun kotijoukkue päätti harjoitella alivoimapeliä kahden jäähyn verran. Erätauolle lähdettiin kuitenkin isäntien kahden maalin johdossa.

Toinen erä alkoi vielä nopeammalla salamamaalilla kuin avauserä. Sharp ja Hossa karkasivat Keithin hyvän avauksen ja Toewsin jatkosyötön ansiosta 2-1 hyökkäykseen. Clemmensen torjui Sharpin laukauksen, mutta Hossa siivosi paluukiekon pömpeliin jo 37 sekunnin jälkeen: 3-0. Vajaat neljä minuuttia myöhemmin vieraatkin saivat maalitilin auki. Hawksin ykkösketju ei saanut purettua kiekkoa omasta päädystä ja ex-Hawks/IceHogs Olsen pääsi laukomaan Oduyan muodostaman maskin takaa kiekon yläkulmaan: 3-1. Yhdeksän minuutin jälkeen nähtiin jälleen näyte Raannan mailapelistä, joka kaipaa vielä kehittämistä. Suomalaisvahti syötti vieraiden dumppaaman päätykiekon siniviivan juureen suoraan Gocille, joka nousi pisteiden väliin laukomaan lätkän kilpikäden yläkulmaan: 3-2. Yhtäkkiä vierasjoukkue olikin noussut jo maalin päähän. Sinänsä erikoista, että ilman tuota toista takaiskua Crawford olisi saattanut saada voittomerkinnän tilastoihinsa, mutta nyt se merkittiin lopulta kaksi maalia päästäneelle Raannalle. Hawks hyppäsi toisen erän lopulla uudestaan kuskin paikalle ja 17 minuutin kohdalla Handzus siivosikin Panthers-maalin kulmalla lojuneen kiekon verkon perälle: 4-2.

Kolmannen erän alussa Hawks lopetti edellisenä iltana pelanneiden vieraiden pyristelyn jo kahden minuutin jälkeen, kun Sharpin viivalaukaus kimposi ylivoimalla Shaw'n kuuluisien polvisuojien kautta Panthers-maaliin: 5-2. Vieraat saivat kyllä kiekon kerran Raannan taakse, mutta tuomaristo ei hyväksynyt osumaa, kun Hayes jyräsi Hawks-vahdin yli niin kovaa, että maskikin lensi kaaressa päin tolppaa. Iskua ottanut Raanta ei onneksi loukkaantunut tilanteessa, sillä sitten olisikin ollut mielenkiintoista, kuka tolppien väliiin olisi luistellut kolmanneksi maalivahdiksi. Tribunen Chris Kucin mukaan Shaw oli ilmoittanut olevansa vapaaehtoinen pukemaan molarin kamat ylle hätätapauksessa. Sen sijaan Sharp ei olisi missään tapauksessa suostunut menemään tolppien väliin, sillä se olisi kuulemma pilannut humoristisen tähtilaiturin tilastot. Erän puolivälin jälkeen Barch ajoi kovan taklauksen Krügeriin, joka yritti väistää pommia. Bollig ei nähnyt tilannetta kunnolla ja oletti taklauksen olleen likainen ja haastoi Panthers-hyökkääjän tappeluun. Pari otti jo toisessa erässä jäähyt väkivaltaisuudesta ja jatkoivatkin kolmannessa erässä siitä mihin aiemmin jäivät. Hawks kaunisteli viimeisellä minuutilla vielä lukemia, kun Versteeg taklauksenkin uhalla syötti Morinin ja Saadin 2-1 hyökkäykseen. Morin jatkoi vasemmalta laidalta läpiajoon syöksyvälle Saadille, joka upotti harhautuksen jälkeen kiekon längistä sisään: 6-2.

Huomioita

Quennevillen mukaan Crawfordin loukkaantuminen ei ole mitään vakavaa. Tiistain ottelu Dallasissa tulee kuitenkin aika pian, joten piakkoin nähdään, mikä tilanne on oikeasti. Joka tapauksessa Raannalle lienee torjuntavastuuta luvassa, kuten Hattivatti yllä arveli.

Kolme ylivoimamaalia neljällä yrityksellä ja neljä tapettua alivoimaa. Yksi harvoja tämän kauden pelejä, joissa erikoistilannepelaaminen on mennyt noin selkeästi Hawksin eduksi.

Hawks lähetti ottelun alla Nordströmin takaisin Rockfordiin ja toiseen suuntaan palasi loukkaantuneiden kirjoista poistettu Mike Kostka.

mutina

Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
Crawford on sairauslomalla 2-3 viikkoa, eli Raanta saa nyt antaa näyttöä oikein kunnolla. Olisi kiinnostavaa tietää meinataanko Simpsonia peluuttaa, vai onko vastuu kokonaan Raannan harteilla. Jännät paikat.

Espen

Old time hockey like Eddie Shore

Nyt olisi paikat tehdä "anttiniemet". Tuolloinhan toinen Antti hyötyi Christobal Huetin imuroinneista niin että osat vaihtuivat kokonaan.

reme

Ja sitä ennen Antti Niemi jätti rannalle kakkosveskarin paikasta taistelussa muuan Corey Crawfordin.

Isotuoppi

Moustaches
Ja Crawfordkaan ei todellakaan ole vakuuttanut tällä kaudella. Helppoja mennyt melkoisesti vaikka voitto-tilasto onkin komea.

jalapeeno

NHL

Perskutarallaa kun miltään Viasatin lätkäkanavalta ei tule Chicagon ensi yön matsia @€&@&€?€&. Olisi ollut hienoa nähdä taas Antin pelaavan. Nyt on Raannalla ainakin mahdollisuus syrjäyttää khabby kakkosveskarin tontilta...

reme

Eipä yllätä lainkaan. Ottaa vaan edelleen pannuun tuo viime kesäinen Stanin järjetön jatkopahvi Crawfordille.

Kaner

Saahan sitä ihmiset tietysti haaveilla kaikenlaisista asioista, mutta voin kertoa, että terveenä ollessaan Crawford on Chicagon kiveenhakattu ykkösveskari hamaan tulevaisuuteen asti. Raanta saa pelata top-femman saikun aikana miten jumalaisesti tahansa, ei silti hetkauta voimasuhteita mihinkään suuntaan. Ja ei noissa Crawfordin tämän kauden otteissa ole sinällään mitään valittamista. Tasaisen varmoilla otteilla kovan kuorman kera siivittänyt Hawksit koko liigan piikkipaikalle. Voitettu kannu ja Conn Smythe -tason suorittamista viime kevätkesällä, mutta silti kuuluu narinaa. Nyt vittu. :D

lunde

Vaikka aikomuksenani ei olekaan valita mitään puolia, niin komppaan sen verran Kaneria, että mielestäni Crawfordiin tällä kaudella kaatuneet pelit voi laskea yhden käden sormilla ja silti jää osa käyttämättä. Crow ei ole ollut yhtä maaginen kuin viime kaudella, etenkin keväällä, mutta hän on kuitenkin tarjonnut useimmissa peleissä mahdollisuuden voittoon. Toki joukkueen 116 tehtyä maalia antaa myös jonkin verran anteeksi keskinkertaista suorittamista, mutta kyllä Crawford on enimmäkseen silti ollut mies paikallaan. Lisäksi kova kuormitus näkyy väistämättä myös heikompien iltojen muodossa. Toivottavasti Raanta pystyy auttamaan torjuntavastuun jakamisessa, kun Khabibulinista ei näyttänyt olevan siihen näissä syksyn peleissä. Aika näyttää onko Crawford myös pitkän sopimuksensa arvoinen.

Raannan tasosta on aikaista sanoa vielä mitään, vaikka etunimen perusteellahan raumalaisen voisi toki jo nyt kaivertaa kannun kylkeen. Historia toistaa itseään jne. Viidestä pelaamastaan pelistä kolme on ollut hyviä, yksi heikohko ja debyyttiä ei voi oikein arvioida, kun joukkue oli käytännössä jo lähes hävinnyt pelin hänen luistellessaan tolppien väliin. Aineksia on hyväksi NHL-vahdiksi, mutta hänenkin kohdallaan aika näyttää paremmin, kuinka paljon potentiaalista tulee lopulta lunastetuksi. On eri asia olla illasta toiseen pelaava ykkönen kuin silloin tällöin lepovuoron ja comeback-yrityksen mahdollistava kakkosvahti. Nyt on todellinen näytönpaikka.

Crawfordin kohdalla lienee jo paremmin tiedossa, mitä hän tuo pöytään. Tavallaan Blackhawks on varmasti unelmajoukkue pelata, mutta samalla myös todella haastava maalivahdille. Vastustajan laukausmääriä vähentävä kiekonhallinta tuottaa usein pitkiä jaksoja ilman torjuntoja, mutta silti maalivahti joutuu pitämään itsensä skarppina vastahyökkäyksien ja alivoimien varalta.

Isotuoppi

Moustaches
Muutama tilastollinen fakta:
- Crawford imenyt 8 ottelussa neljä maalia tai enemmän.
- Crawfordin torjunta% ollut alle 90 prosenttia 10 ottelussa.
- Yhteensä matseja vyöllä 24

Omasta mielestäni Crawfordin heikentyneet otteet viime kauteen verrattuna johtuu lyhentyneistä patjoista. Patjojen pinta-ala pudonnut noin 10% polven ja lantion välistä NHL:n uusien määräyksien takia.

Steegil

Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets

Katsoppa huviksesi lännen kärkijoukkueiden ykkösmaalivahtien torjuntaprosentteja niin näet, että aika alhaisia lukemia sieltä löytyy lähes kaikilta.

Mitä itse olen Raannan pelejä nähnyt niin en ole vielä ollenkaan vakuuttunut. Mies ei tule tarpeeksi vastaan yksinkertaisissakaan kudeissa vaan joutuu venyttämään perjaatteessa helppoihin torjuntoihin ns. mahtiseivin, vaikka vastaan tulemalla kiekko uppoaisi varusteisiin vaivattomasti. Mailapelaamisesta nyt ei kannata edes mainita, koska jokainen Raannan pelejä nähnyt tietää tämän olevan NHL-tasolle heikkoa.

Tällä kaudella moni aloitteleva veska on aloittanut loistavin tilastoin, mutta jyvät erotetaan akanoista siinä vaiheessa, kun vastustajat ovat scoutanneet ne heikkoudet pois sieltä. Raannasta nyt ei ymmärrettävistä syistä ole hirveästi dataa saatavilla. Ja tämän viestin tarkoitus ei ollut Raannan parjaaminen vaan ehkä pieni kehotus laittaa hieman niitä jäitä hattuun. Ei kannata lähteä jokaiseen ES-Eskon masinoimaan ylihehkutuskamppaniaan mukaan.