Jere Karalahti Jokereihin

  • 652 115
  • 1 664

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Suhteellisuudentajua

Aika lailla kärpäsestä härkänen -tyyppiseltä reaktiolta tuntuu tämä fanien adressi Karalahtea vastaan, kun SM-liiga pyrkii parhaansa mukaan torppaamaan koko seuran tulevaisuuden. Sitä ei sentään yksi Karalahti tee, vaikka jotkut niin tuntuvat ajattelevan.

Ei voi kuin toivoa Hjallikselle voimia ja viisautta.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Toivottavasti niille, jotka kävivät nimensä Eteläpäädyn adressiin laittamassa, tuotaisiin julki muutamat minuutit keskustelun agendasta, yleisestä hengestä ja välittömistä fiiliksistä keskustelun jälkeen. Me muut asiasta kiinnostuneet pääsisimme ohessa ikäänkuin siivellä niitä hieman tarkastelemaan. ;)
 

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
Olisi todella kummallista, jos Karalahti olisi ollut paikalla, eikä sopimusta olisi.

Nimenomaan.
Nyt herätystä ihmiset. Jos Jere Karalahdella ei olisi sopimusta Jokereiden kanssa, niin miksi maailman ihmeessä hän olisi ollut tuollaisessa tilaisuudessa mukana. Kuten jo tuossa hieman ylempänä kirjoitin, niin tämä nyt näyttää siltä että tuo minun korviini kantautunut skenaario olisi hyvin pitkälti paikkansa pitävä. Jere on Jokeri ja sillä selvä.

Tuuletan jokaista Jeren tekemää maalia samalla tunteen palolla kuin kaikkien muidenkin pelaajian. Minun ajatusmaailmassani maalit tekee Jokerit, ei yksittäinen pelaaja.
 

SampoHoitaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielestäni tämä koko adressitouhu on käsittämättömän naurettavaa. Minulle on aina ollut yksi ja sama, minne pelaajat loikkivat. Faneilla on aina liikaa tunnetta mukana. Seura on pelaajalle ensisijaisesti työpaikka. Valinta tehdään seuran maksaman palkan, tarjoamien menestysmahdollisuuksien sekä muiden puitteiden puntaroinnin kautta. Ei tyyliin "Mutta enhän mä sovi jokereihin, kun oon pelannut niin pitkään IFK:ssa".

Onneksi (Jokerien kannalta) teidän johtoportaasta löytyy edes sen verran ammattitaitoa, että jättävät tunnepuolen höpötyksen - teille narrifaneille ja keskittyvät hankkimaan rationaalisesti parhaita saatavilla olevia pelaajia. Todettakoon vielä ennen paskamyrskyä, että kyllä meidänkin leirissä tällaista väkeä riittää ja että tämä on toki oma näkemykseni asiasta.

Hyvän puolustajan saatte, jos kauppa realisoituu, sitä ei varmaan kukaan kiistä.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Voisko joku referoida, mitä tuolla linkissä kerrotaan. Palvelu on ruuhkautunut.

Päivitystä Karalahden tapaukseen

Jokereiden virallisten kannatusyhdistysten Eteläpääty ry:n ja Old Chiefs ry:n edustajat ovat tavanneet keskiviikkoiltapäivänä Jokereiden toimitusjohtaja Hjallis Harkimon. Lisäksi paikalla olivat muun muassa joukkueen kapteeni Ossi Väänänen ja Jere Karalahti. Kaikkien osapuolten toiveissa on mahdollisimman vahva, yhtenäinen ja suuri Eteläpääty, myös näinä muutosten kausina. Pari tuntia kestäneissä keskustelussa käytiin läpi mm. Karalahden mahdolliseen palkkaamiseen liittyviä uhkakuvia katsomotoiminnalle ja samalla toimitettiin Harkimolle 1489 nimeä ja 567 kommenttia kerännyt vastustajien nimilista. Kannattajien mielipiteet ovat nyt Jokereiden toimiston tiedossa.

Jäädään odottelemaan ensi viikkoa ja lisätietoja. Jokereiden ja Jere Karalahden sopimusta ei ole vielä vahvistettu.

Eteläpääty ry
Hallitus
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Voisko joku referoida, mitä tuolla linkissä kerrotaan. Palvelu on ruuhkautunut.

Kävijäennätykset rikki, palvelimet ei kestä. Yli 700 kävijää samaan aikaan, Kesällä. Aikamoista.

Mielestäni tämä koko adressitouhu on käsittämättömän naurettavaa. Minulle on aina ollut yksi ja sama, minne pelaajat loikkivat.

Tässähän tämä ero onkin jullien ja Jokerifanien välillä. Me ei haluta julleja jengiin ja naapurissa toivotetaan juudashuorat (hirso ja ville jne) sydämellisesti tervetulleiksi jengiin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jokerifanit.net - Fanit - P Karalahden tapaukseen
Nyt on keskusteltu. Olisi ollut kiva olla kärpäsenä katossa.

Jeren mukana oleminen kielii siitä että Karalahti on tulossa, tuskin Jereä olisi muuten tarvittu paikalle. Olettaisin että Väänänen ja Hjallis on koittanut vedota faneihin Karalahden puolesta. Jeren roolista ei ole tietoa. Haluaisin myös kuulla mitä siellä on keskusteltu ja mitä on sanottu. Varsinkin Väänäsen kommentit asiasta olisi tärkeitä.

Tuon tiedotteen tiedoilla pidän Karalahden sopimusta varmana, sekin vielä. No ei pilata silläkään nyt lomia, hämmästellään sitäkin tarkemmin kun kausi alkaa.
 
Viimeksi muokattu:

Jokeri82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuuletan jokaista Jeren tekemää maalia samalla tunteen palolla kuin kaikkien muidenkin pelaajian. Minun ajatusmaailmassani maalit tekee Jokerit, ei yksittäinen pelaaja.

Vaikka en Jeren siirtoa nielekään niin kyllä minäkin tuuletan Jeren maaleja samalla tavalla kun muidenki ja kannustan muutenkin siinä missä koko jengiä. Mulle Jere ja J.Ruutu ei ole koskaan Jokereita ja koska asialle en mitään voi niin opettelen elämään sen kanssa, enkä lähde heittelemään jäälle mitää baanaaneja tai muutakaa shittiä

edit: Tarttee myös nostaa hattua Harkimolle että kaiken paskasateen keskellä järjesti aikaa tavata faniryhmien edustajatkin
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässähän tämä ero onkin jullien ja Jokerifanien välillä. Me ei haluta julleja jengiin ja naapurissa toivotetaan juudashuorat (hirso ja ville jne) sydämellisesti tervetulleiksi jengiin.
Näin kirjoittaa henkilö, jonka suosikkijoukkueen (huom! Joukkueen) kohdalla lukee entisen HIFK-soturin, nykyisen sämpylänjakajan, nimi. Ruutua myös kovasti ihannoidaan. Logiikkaa nyt on turha edes yrittää hakea.

Semir saa puolestani ottaa kaverinsa mukaan Ilmalaan ja jos siinä on IFK-miehiä mukana, niin senkun poistattavat tatuointinsa. Hirso ja Peltonen ovat oma lukunasa ja jos joku ei tätä tajua, niin se kertoo osaltaan jo kaiken oleellisen.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Jerellä on sopimus, ei se muuten siellä olisi ollut, mutta ainahan sen voi purkaa. Tuskin.

Kun Jere sittenkin tulee Jokereihin, niin toivottavasti hän on sitten todellakin stay-at-home -pakki.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Onneksi (Jokerien kannalta) teidän johtoportaasta löytyy edes sen verran ammattitaitoa, että jättävät tunnepuolen höpötyksen - teille narrifaneille ja keskittyvät hankkimaan rationaalisesti parhaita saatavilla olevia pelaajia.

Pitää muistaa, että lätkä on loppujen lopuksi viihde- ja tunnebisnestä. Jos nuo hommat unohdetaan tyystin, voi seurajohdon laskelmointi mennä pieleen ja strategia kääntyä itseään vastaan. Muutama linjanvastainen päätös ei vielä venettä kaada, mutta liika keikuttelu johtaa siihen jossain vaiheessa.

Itse kovan pelin ystävänä haluaisin verrata tätä probleemaa pelitapaan. Täysin taitoon perustuvalla pelillä voi menestyä, samoin kuin kylmän analyyttisella rakennustavalla. Samoin liika kovuuteen tai "kovuuteen" panostaminen kääntyy nopeasti itseään vastaan, samoin kuin täysin tunteella meno joukkuetta kootessa. Kokonaisuuden kannalta yleensä paras ratkaisu kuitenkin on pyrkiä hybridimalliin riippuen olosuhteista ja käytössä olevista resursseista.
 

Tuoppi

Jäsen
Jere järkkää varmaan faneille bileet! Ja häipyy ite ajoissa ettei laskua tarvii maksaa! :))

Kesä on yleensä jokerifanin parasta aikaa mutta tää kesä on ainakin jääkiekon suhteen ollu ihan perseestä!
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Kesä on yleensä jokerifanin parasta aikaa mutta tää kesä on ainakin jääkiekon suhteen ollu ihan perseestä!

Arvostan teidän joukossa tälläista kommenttia. Suurin osa täällä kirjoittavista jokerifaneista on fiiliksellä, että kaikki käy. Vaikka pelattaisiin ensikaudella Inarin liigaa jääkiekossa, niin se on ihan jees. Onneksi teidänkin seurassa on vielä omilla aivoilla ajattelevia jätkiä eikä osta kaikkea kuin sikaa säkissä.

Jere on Jere, ei tähän kai muuta voi kommentoida.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Suurin osa täällä kirjoittavista jokerifaneista on fiiliksellä, että kaikki käy. Vaikka pelattaisiin ensikaudella Inarin liigaa jääkiekossa, niin se on ihan jees.
Milloin tämä paskanjauhanta naapurin suunnalta oikein loppuu? Suurimmalle osalle jullifaneista kun tuntuu olevan sydämen asia väittää tällaista. Eiköhän tässä ole Karalahti-adressin myötä käynyt lopuillekin selväksi, että kaikki ei ole jeejee.
 

Gemondo

Jäsen
Olisi kyllä äärimmäisen mielenkiintoista kuulla minkälaiset ovat tapaamiseen osallistuneiden fiilikset nyt, oliko koko tapaaminen pelkkää ennalta sovittua liirumlaarumin laskettelua vai keskusteltiinko asiasta oikeasti hyvässä hengessä ja etsittiin kaikille osapuolille parasta ratkaisua?

Tästä tapaamisesta on kyllä silti pakko nostaa Hjallikselle hattua, oli sisältö sitten mitä tahansa. En jaksa uskoa että muiden liigajengien toimarit istuisivat alas fanien kanssa kyseisessä tilanteessa.
Mitä tekisi esimerkiksi Nybondas jos olisi signaamassa Ben-Amoria ja fanit nostaisivat asiasta samanlaisen metakan?
-Hmpf. Karavaani kulkee ja koirat haukkuu. Ei oo pakko tulla tsiigaa jos ei kiinnosta.
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
Keskustelemassa tänään tosiaan pari tuntia oltiin. Kannattajien puolelta meitä oli kolme henkeä ja Jokereilta myös kolme, plus tiedottaja seuraamassa ja Karalahti lopussa käymässä. Saatiin sanottua ne näkökulmat asiasta mitä meillä on ja mitä mieltä Karalahdesta ollaan. Sen kuvan sai, että ollaan liian myöhään liikkeellä. Oli sinänsä ajoittain ihan tiukatkin keskustelut.

Pave kyseli, että eikö Karalahtikin voisi tulla mestoille ja Hjallis soitti sitten käymään. Karalahti piti nöyrän vartin puheen missä kertoi historiaansa ja elämäänsä, ja miksi haluaa Jokereihin. Ja me vastaavasti kyseltiin kysymyksiä, kerrottiin mielipiteitä ja mitä vastarintaa tulee ens kaudella luultavasti kohtaamaan. Niin ja ifk-tatuointia ei sanojensa mukaan ole, oli valmis riisuutumaan munasilleen sen todistaakseen.

Tällä viikolla ei ainakaan ole tiedotustilaisuutta tulossa mutta odotellaan. Pahoin pelkään, että Jokerit on osoite. Jos tulee, niin jokainen voi sitten tehdä oman päätöksensä että miten jatko. Henkilökohtaisesti tiedän, että voin koskaan tästä hankinnasta positiivisesti innostua, mutta jokaisella oma mielipiteensä.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Milloin tämä paskanjauhanta naapurin suunnalta oikein loppuu? Suurimmalle osalle jullifaneista kun tuntuu olevan sydämen asia väittää tällaista. Eiköhän tässä ole Karalahti-adressin myötä käynyt lopuillekin selväksi, että kaikki ei ole jeejee.

Ei olekaan adressin myötä, mutta ne negatiivisesti tähän koko härpäkkään suuntautuvat kirjoitukset ovat täällä häviävän pienessä osassa, kun taas Jerguksen hankintaan ja muuhun KHL-Hjallis-KK säätämiseen tyytyväiset jokerifanit ovat täällä ääneikkäimpinä. En tiedä miten kävi tapaamisen Jeren kanssa, mutta ehkä sai taas käännettyä muutaman jokerifanin puolelleen.
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Näin kirjoittaa henkilö, jonka suosikkijoukkueen (huom! Joukkueen) kohdalla lukee entisen HIFK-soturin, nykyisen sämpylänjakajan, nimi. Ruutua myös kovasti ihannoidaan. Logiikkaa nyt on turha edes yrittää hakea.

Semir Ben-Amor ei ole pelannut yhtään peliä Sm-liigaa jullipaidassa.
Juniorit pelaavat siellä missä saavat peliaikaa, tiedän henkilökohtaisesti julleja, jotla pelaavat narripaidassa ja narreja jotka julleissa.


Semir saa puolestani ottaa kaverinsa mukaan Ilmalaan ja jos siinä on IFK-miehiä mukana, niin senkun poistattavat tatuointinsa. Hirso ja Peltonen ovat oma lukunasa ja jos joku ei tätä tajua, niin se kertoo osaltaan jo kaiken oleellisen.

Juu en ymmärrä, että miten jotkut voivat huutaa pelaajalle huoraa ja juudasta, ja parin vuoden päästä taas ylistää kuin mitäkin sankaria. Noh, antavathan jotkut reppanat huoraaville tyttöystäville ja vaimoillekkin anteeksi.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Mitä tekisi esimerkiksi Nybondas jos olisi signaamassa Ben-Amoria ja fanit nostaisivat asiasta samanlaisen metakan?
-Hmpf. Karavaani kulkee ja koirat haukkuu. Ei oo pakko tulla tsiigaa jos ei kiinnosta.

Vaikea sanoa, mutta itselläni ainakin tulisi sellainen fiilis, että soppari pitäisi purkaa. 1500 nimeä adressissa... siihen voi ja sanoakin, että yhden pelaajan ei pitäisi olla isompi kuin seura ja sen fanit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös