Kesän 2013 NHL Fantasy Draft - Kokoonpanot

  • 6 409
  • 27

fourtyone

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Washington Capitals

Scott Hartnell - Claude Giroux - Evander Kane
Brenden Morrow - Logan Couture - Ryane Clowe
Andrew Shaw - Brandon Sutter - Beau Bennett
Tanner Glass - Kyle Brodziak - Torrey Mitchell

Justin Schultz - Andrej Sekera
Dmitri Kulikov - Kyle Quincey
Kris Russell - Robyn Regehr

Jimmy Howard
Steve Mason



Joukkue-esittely:
Hyökkäys

1.ketju: Ykkösketjussa on kaikkea mitä valmentaja voi toivoa, Giroux on aivan NHL:n kärkisenttereitä ja omaa huikean laukauksen joka on todellinen peloite ylivoimalla. Hartnell on iso ja vahva maalineduspelaaja, joka räppää irtokiekot sisään, ja rouhii kulmissa ja selviää usein sieltä voittajana kiekon kanssa. Ketjun täydentää nuori ja monipuolinen Kane, joka on nuorestaan iästään huolimatta rikkonut 30 maalin rajan, ja tekee varsinkin YV:llä kovaa jälkeä.

2.ketju: Toisestakin ketjustakin löytyy huippusentteri, nuori Couture on hyvin samantyyppinen kuin Giroux, omaa huikean pelikäsityksen ja laukaus lähtee nopeasti ja tarkasti. Laidoilta löytyy kokemusta, kun kaksi isokokoista laitahyökkääjää rynnii suoraviivaisesti kohta maalia. Kokenut Morrow on erinomainen mentori nuorille pelaajille, kaiken kokenut konkari joka taitaa kaikki pelin osa-alueet. Ketjun viimeinen lenkki on järkälemäinen voimahyökkääjä Clowe, joka parkkeeraa ruhonsa maalin eteen ja sitä ei siitä helposti pois siirretä. Erinomainen maalintekijä isosta koostaan huolimatta.

3.ketju: Kolmas hyökkäyskolmikosta löytyy erinomaisia kahdensuunnan pelaajia, jotka hoitavat niin puolustus- kuin hyökkäyspelinkin esimerkillisesti. Sutter on liigan parhaita kahdensuunnan senttereitä. Stanley Cup-voittaja Shaw on todellinen soturi, laittaa aina kaiken likoon joukkueensa puolesta ja blokkaa laukauksia. Ketjun täydentää nuori ja isokokoinen Bennett joka tuli yliopistokaukaloista NHL:ään ja sopeutui välittömästi liigan tempoon ja rytmiin.

4.ketju: Viimeinen ketju toimii shutdown-ketjuna, joka vaimentaa vastutajien kärkiketjut. Keskellä pelaava Brodziak on parhaimillaan rikkonut 40 pisteen rajan, mutta parhaat avut hänellä ovat puolustussuunnassa. Glass on romuluinen laituri, joka ei pelkää pudottaa hanskojaan ja puolustaa joukkuekavereitaan. Ketjun täydentää monipuolinen Mitchell, jonka erikoisuusalaa on alivoimapeli, jonka perustana on hänen erinomainen pelinluku ja sijoittuminen puolustuspäässä.

Puolustus:

1.pari: Schultz on erinomainen nuori hyökkäävä puolustaja, josta tulee tulevaisuudessa aivan NHL:n kärkeä, toki on sitä lähellä jo nyt. Sekera on monipuolinen kumpaankin suuntaan, ja hoitaa puolustuspään erinomaisesti antaen myös tukea Schultzille hyökkäyspäässä.

2.pari: Nuori venäläispakki Kulikov on isokoinen ja vahva jässikkä, joka hoitaa oman pään hyvällä varmuudella ja on käyttökelpoinen ylivoimalla painavan laukauksensa takia. Quincey tasapainottaa peliä hyvin, ja on omassa puolustuspäässä luotettava vaihtoehto tilanteessa kuin tilanteessa.

3.pari: Tämäkin pari on rakennettu tasapainoiseksi. Russell hoitaa kiekollinen pelin ja kokenut Regehr hoitaa puolustuspelin hyvällä tasolla illasta toiseen.


Maalivahdit:

Howard on todistanut tasonsa NHL:ssä ykkösmaalivahtina, ja antaa joukkueelle mahdollisuuden voittaa joka ilta. Mason toimii hyvänä backuppina, joka hoitaa hyvällä tasolla sen 20 peliä kaudessa, ja antaa huiliaikaa Howardille.

1. Claude Giroux - #12
2. Jimmy Howard - #49
3. Logan Couture - #72
4. Evander Kane - #109
5. Justin Schultz #132
6. Scott Hartnell - #169
7. Dmitri Kulikov - #192
8. Ryane Clowe - #229
9. Brandon Sutter #271
10. Brenden Morrow #289
11. Andrej Sekera - #312
12. Robyn Regehr - #330
13. Andrew Shaw - #372
14. Kyle Brodziak - #409
15. Kyle Quincey - #432
16. Beau Bennett - #469
17. Steve Mason - #482
18. Kris Russell - #519
19. Torrey Mitchell - #542
20. Tanner Glass - #579
 
Viimeksi muokattu:

Calgaryman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Panthers
Calgary Flames

Wayne Simmonds - Sidney Crosby - Drew Stafford
Milan Lucic - Jussi Jokinen - Marián Gáborík
Jaden Schwartz - Vladimir Sobotka - Matt Frattin
Chad Larose - Manny Malhotra - Guillaume Latendresse

Brad Stuart - Ryan McDonagh
Marek Zidlicky - Zach Bogosian
Trevor Daley - Toni Lydman

Kari Lehtonen
Anton Khudobin


Esittely:

Tällä kertaa jätän (suuremmat) mainostelut sikseen ja kerron vain oman subjektiivisen näkemykseni pelaajakatraasta jonka sain koottua kasaan.


Wayne Simmonds - Sidney Crosby - Drew Stafford

Maailman paras jääkiekkoilija Krospin Sidni, laidoillaan kaksi hyvää TOP-6 hyökkääjää. Kaikki tietää millainen pelaajatyyppi Crosby on. Simmonds ja Stafford tuovat ketjuun nopeutta, kokoa ja ennen kaikkea viimeistelykykyä.

Milan Lucic - Jussi Jokinen - Marián Gáborík

Tämän joukkueen kaksi parasta laituria, molemmat supertähtiä, Juiceen mixattuna. Lucic on helvetin hieno pelaaja. Kauhea kaappi, tappelee, tekee tilaa, mutta mikä hienointa laukaus, kädet ja peliäly PPG-tasoa. Yksi favouriteistäni, ja varmaan monen teistäkin. Gaborik on tuulennopea hyökkäyspään virtuoosi (no shit..) Sitten Jussi.. se Jokisen Jussi. En tiedä, särähtää ehkä korvaasi _kakkos_ketjun sentterinä, mutta mieti seuraavaa. Jos JJ:tä pitäisi kuvailla yhdellä adjektiivilla, se olisi Älykäs. Hän pystyy täyttämään roolin kuin roolin. Hän kasvaa roolin mukaan sen edellyttämälle tasolle. JJ ei pysty kannattelemaan kokonaista ketjua (kts. Carolinan viimeinen kausi kolmosen keskellä), mutta päästessään hyvien pelaajien rinnalle nousee hän samalle tasolle näiden kanssa (kts. Carolinassa E.Staalin rinnalla, Pensissä Crosbyn tuuraajana). Hän ei ole koskaan ketjun heikoinlenkki. Oikea Kameleontti. Roolitus mätsää tässä ketjussa täydellisesti, vaikka itse sanonkin.

Jaden Schwartz - Vladimir Sobotka - Matt Frattin

Energinen kahdensuunnan ketju. Parhaat vuoden heillä edessä, mutta viime kauden tasollaan sopivat mitä parhaiten mainioksi kolmosen pelaajiksi. Mitäpä tässä muuta sanomaan. Nimet puhuvat puolestaan.

Chad Larose - Manny Malhotra - Guillaume Latendresse

Hieman samantyylistä kuin kolmosessa, mutta kokemusta löytyy enemmän, hyökkäyspään upsidea hitusen vähemmän, vaikka sitäkin löytyy. Larose 4 viimeisintä täyttäkautta 30p pintaan, Latendresse villikortti, kaiken mennessä nappiin 55+. Nelosessa noihin pinnoihin tuskin toki yltävät. Syvyyttä ja vaihtoehtoja tarjoavat kuiteskin.

Brad Stuart - Ryan McDonagh
Marek Zidlicky - Zach Bogosian
Trevor Daley - Toni Lydman


Puolustus kokonaisuutena. 5 kahdensuunnan puolustajaa ja 1 hyökkäävä puolustaja (Zidlicky). Bogosian ja McDonagh joukkueissaan ykköspakit. Stuart, Zidlicky ja Daley TOP-4. Lyde TOP-4 tai 6 riippueen siitä mihin joukkueeseen offseasonilla liiteleekään. Jaksa tämän syvällisemmin, nimet puhukoot taas puolestaan.

Kari Lehtonen
Anton Khudobin


Kärppä on varmaan änärin vähiten puhuttu tähtimaalivahti, kiitos seuran missä pelaa. Ei heikkouksia(-), vain vahvuuksia (koko, liikkuvuus, tasaisuus). Khudobin pätevä kakkonen.

Varaukset:

1. Sid "The Kid" Crosby
2. Marián "The Slovakian Rocket" Gáborík
3. Kari "Kärppä" Lehtonen
4. Milan Lucic
5. Ryan McDonagh
6. Wayne Simmonds
7. Zach Bogosian
8. Brad Stuart
9. Jussi Jokinen
10. Drew Stafford
11. Marek Zidlicky
12. Vladimir Sobotka
13. Trevor Daley
14. Matt Frattin
15. Jaden Schwartz
16. Guillaume Latendresse
17. Toni Lydman
18. Manny Malhotra
19. Anton Khudobin
20. Chad Larose
 
Viimeksi muokattu:

Weissflog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Islanders, Earl the Pearl, avoin liiga
New York Islanders

Pacioretty - Nugent-Hopkins - Hemský
Silfverberg - Backes - Havlát
Booth - Weiss - Matthias
Roussel - MacKenzie - Dorsett

Cowen - Subban
Wisniewski - Dillon
Gustafsson - Emelin

Lundqvist
Allen


1. Henrik Lundqvist
2. P.K. Subban
3. Ryan Nugent-Hopkins
4. David Backes
5. Max Pacioretty
7. Ales Hemsky
7. James Wisniewski
8. Stephen Weiss
8. Martin Havlat
10. Jared Cowen
11. Alexei Emelin
12. Jacob Silfverberg
13. David Booth
14. Shawn Matthias
15. Derek Dorsett
16. Brenden Dillon
17. Derek MacKenzie
18. Antoine Roussel
19. Erik Gustafsson
20. Jake Allen
 
Viimeksi muokattu:

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
CAROLINA HURRICANES

David Perron - Matt Duchene - Alexander Ovechkin
Ryan Malone - Patrik Berglund - Jeff Skinner
Jason Chimera - Sean Couturier - Taylor Pyatt
Daniel Carcillo - Jim Slater - Jared Boll

Alexander Edler - Tim Gleason
John Carlson - Jonathan Ericsson
Luca Sbisa - Rostislav Klesla

Cam Ward
Al Montoya

Hyökkäys
-Ykkösketju on yksi liigan kovimmista. Alex O. ei esittelyjä kaipaa, tuskin Duchenekaan. Perron tuo juonikkuutta toiseen laitaan.
-Kakkosessa loistava kahdensuunnan sentteri Berglund saa laidoilleen supertähteyttä kolkuttelevan Skinnerin ja vähän voimaa ja massaa kenttään tuovan Malonen.
-Kolmonen on taattua shutdown-laatua. Chimera ja Pyatt ovat rooleissaan NHL:n parhaimpia, ja keskellä Couturier tuo mukavasti myös sitä hyökkäyspään potentiaalia.
-Vastustajalla ei ole kivaa silloin, kun nelonen pääsee jäälle. Slater kaapii tärkeät aloitukset ja Carcillo ja Boll rääpivät turpaansa ja taklaavat kaikkea mikä liikkuu.


Puolustus
-Ykkösparissa Edler hyökkää ja Gleason puolustaa. Toki molemmilta luonnistuu peli myös vastakkaisessa päässä kenttää.
-Kakkosparissa aika samanlainen meno. Carlsonilla enemmän vapauksia, kun taas Ericsson hoitaa ne puolustusvelvoitteet.
-Kolmosparissa Sbisa ja Klesla kellottavat sen 16-18 minuuttia per peli. Sbisa kädellisempänä vastuussa kiekosta, Klesla saa riehua omassa päässä.


Maalivahdit
-Cam Ward on jo kerran voittanut Stanley Cupin Carolinassa. Ward pystyy pelaamaan sen 65-70 peliä helposti. Al Montoya hoitaa ne jäljelle jäävät hyvällä tasolla.

Kokonaisuus
Aikalailla täydellinen paketti, mitä Cupin voittoon tarvitaan. On huippumaalivahti, vahva ja laaja sentterikalusto ja secondary scoringia löytyy aina kolmosesta asti. Puolustuksessa kolme hyvää pakkiparia, joista kaikista löytyy taitoa ja voimaa.


1. Alexander Ovechkin
2. Matt Duchene
3. Cam Ward
4. Alexander Edler
5. Jeff Skinner
6. John Carlson
7. David Perron
8. Patrik Berglund
9. Sean Couturier
10. Ryan Malone
11. Tim Gleason
12. Jonathan Ericsson
13. Luca Sbisa
14. Jason Chimera
15. Taylor Pyatt
16. Rostislav Klesla
17. Jim Slater
18. Daniel Carcillo
19. Al Montoya
20. Jared Boll
 
Viimeksi muokattu:

RepoMies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maple Leafs
Toronto Maple Leafs

Loui Eriksson - Eric Staal - Brian Gionta
Brandon Saad - Paul Stastny - T.J. Oshie
Daniel Winnik - Colin Wilson - Eric Fehr
Kyle Clifford - Maxime Talbot - Chris Thorburn

Oliver Ekman-Larsson - Jay Bouwmeester
T.J. Brodie - Travis Hamonic
Dimitry Orlov - Jamie McBain

Marc-Andre Fleury
Anders Lindbäck

1. Eric Staal
2. Oliver Ekman-Larsson
3. Loui Eriksson
4. Paul Stastny
5. Marc-Andre Fleury
6. T.J. Oshie
7. Jay Bouwmeester
8. Travis Hamonic
9. Brandon Saad
10. Colin Wilson
11. Brian Gionta
12. T.J. Brodie
13. Daniel Winnik
14. Eric Fehr
15. Maxime Talbot
16. Kyle Clifford
17. Anders Lindbäck
18. Jamie McBain
19. Dimitry Orlov
20. Chris Thorburn
 
Viimeksi muokattu:

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Detroit Red Wings

Chris Stewart - Jason Spezza (A)- Michael Ryder
Troy Brouwer - Cody Hodgson - Martin St. Louis (C)
Cam Atkinson - Brayden Schenn - Dainius Zubrus
Alexander Killorn - Nate Thompson - Drew Miller

Keith Yandle - Eric Brewer (A)
Justin Faulk - Kevin Klein
Tyson Barrie - Roman Polak

Roberto Luongo
Petr Mrazek


Joukkue-esittely:
Ykkösketju on vaarallisen tappava, siitä pitää huolen Spezza. Mies on tehnyt jo kahdeksan kauden ajan 50-71 syöttöä kaudessa, tai ollut siinä tahdissa jos on ollut sivussa loukkaantumisten takia. Ryderin kaltaisella luontaisella maalintekijällä on juhlat Spezzan vierellä. Stewart on liigan arvostetuimpia voimahyökkääjiä, joka raivaa tilaa ja iskee häkkejä täydentäen ketjun roolitukset.

Kakkosketju ei jää yhtään jälkeen ykkösestä. Oikealla laidalla kenttää hallitsee viimeisin Art Ross-voittaja St. Louis. Hänen ruokinnassaan Buffalon viime kauden ykkössentteri Hodgson pistää uusiksi kaikki ennätyksensä. Vasemmalla laidalla Stewartia vastaavassa roolissa on Troy Brouwer, tynkäkaudella 47 pelissä 19 maalia ja 34 pistettä iskenyt voimanpesä.

Kolmossentterinä häärää Philadelphian viime kauden kakkossentteri, Brayden Schenn, jossta odotetaan vähintään Mike Richardsin tasoista tekijää. Vasemmalla laidalla viilettää Cam Atkinson, huikean nopea ja lahjakas nuorukainen,joka on pelannut toistaiseksi 0,5pistettä/peli-tahdilla puolitoista kautta. Lopullinen läpimurto on odotettavissa heti ensi kaudella. Oikeaa laitaa miehittää Dainius Zubrus, luotettava työhevonen jonka voi heittää jäälle missä tilanteessa tahansa. Taitava pelinrakentaja, jonka tehtävä on ruokkia ketjukavereitaan ja pelata alivoimaa.

Nelosta sentteröi Nate Thompson, todellinen soturi. Raataa alivoimalla ja antaa aina kaikkensa. Tuo myös arvokasta secondary scoringia, 45 pelissä syntyivät tehot 7+8=15. Oikealla laidalla on samatyylinen Drew Miller, joka teki ennen tynkäkautta kolmella kaudella peräkäin yli kymmenen maalia, 11-12 jopa 14 maalia ja 25 pistettä. Myös arvokas palanen alivoimaa. Miller on saapumisestaan lähtien joka kausi taistellut väkisin tiensä kokoonpanoon, vaikka kauden alla paperilla paikka ei ole niin selvä ollut. Ja vasemmalta laidalta löytyy viime kauden tulokas, Alex Killorn. 38 pelissä 7+12=19, nousee lähivuosina 30 maalin mieheksi.

Puolustus on todella tasapainoinen. Ensimmäisessä parissa Keith Yandle on jo kolme kautta kuulunut pelipaikkansa kärkinimiin, kilpailee aina puolustajien pistepörssin kärkisijoista. Pakkipari Brewer on todella vakaa ja vankka oman pään soturi, ei silti mikään puukäsi. Oli viime kaudellakin plussalla, vaikka Tampan puolustus vuosi kuin sieni.

Kakkosparista löytyy joukkueen kultakimpale, Justin Faulk, erinomainen kahden suunnan pakki. Nousi jo viime kaudella Hurricanesin ykköspuolustajaksi. Parina varma ja kokenut, kuitenkin alle kolmekymppinen Kevin Klein, joka myös pärjää molemmissa päissä kenttää.

Kolmosparissa luutii jykevä Roman Polak, joka pitää huolen siitä ettei vastustaja juhli maalivahdin lähettyvillä. Parina häärää nuori Tyson Barrie, lupaava kahden suunnan puolustaja, joka teki tynkäkaudella läpimurtonsa Coloradossa. Nappasi kokoonpanopaikan ja teki 32 pelissä 13 pistettä. Täyttää pian 22.

Ykkösvahtina on vuodesta 2000 liigan parhaisiin ja tasaisimpiin maalivahteihin kuulunut Roberto Luongo, joka kykenee tarvittaessa pelaamaan jopa yli 75 ottelua. Varavahtina ja tulevana ykkösenä toimii Petr Mrazek. Mrazek pelasi huikean kauden AHL:ssa ja kausi päättyi mestaruuteen. Nuori tsekki pääsi myös pelaamaan kaksi peliä NHL:ssa, tilastonoteeraukset ovat voitto, tappio, 92,2% ja 2.02 gaa.

1. Jason Spezza
2. Martin St. Louis
3. Roberto Luongo
4. Keith Yandle
5. Cody Hodgson
6. Chris Stewart
7. Michael Ryder
8. Justin Faulk
9. Troy Brouwer
10. Brayden Schenn
11. Eric Brewer
12. Dainius Zubrus
13. Cam Atkinson
14. Kevin Klein
15. Roman Polak
16. Nate Thompson
17. Alexander Killorn
18. Tyson Barrie
19. Drew Miller
20. Petr Mrazek
 
Viimeksi muokattu:

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Chicago Blackhawks

Zach Parise "C" - Joe Thornton - Tuomo Ruutu


-Taikurit Parise ja Thornton vastaavat joukkueen kovimmasta tulivoimasta. Ruutu tekee laidalla tilaa näille taitureille, mutta pystyy myös maalintekoon.

Curtis Glencross - Travis Zajac - Daniel Briere "A"


-Zajac ja Briere hoitavat pelinrakentamisen, jolloin Glencross pääsee nakuttamaan maaleja pelistä toiseen. Briere on myös erinomainen pudotuspelipelaaja, joita ei ole koskaan liikaa.

Sven Bärtschi - Brooks Laich - Zack Kassian


-Nuoret Bärtschi ja Kassian antavat paljon energiaa ja nuoruuden intoa kolmosketjulle, joka kykenee myös ratkomaan pelejä tasaisin väliajoin. Kokenut Laich keskittyy puolustuspään hoitamiseen ja nuorten intoilijoiden paimentamiseen. Jokainen tästä ketjusta pystyy myös pelaamaan isoja minuutteja loukkaantumisten sattuessa.

Dwight King - Cory Emmerton - Michael Frolik


-Taituri/alivoimaguru Frolik antaa tulivoimaa myös nelosketjuun. King ja Emmerton pystyvät pelaamaan hyvällä tasolla sen 5-10 minuuttia, mikä tarvitaan tässä roolissa. King pystyy myös jakelemaan mukavasti taklauksia ottelusta toiseen.


Nicklas Kronwall - Erik Johnson "A"

-Erittäin ikävä pakkipari, jossa sekä Kronwall että Johnson taklaavat vastustajien tähdiltä peli-ilon jo ensimmäisellä minuutilla. Molemmat pystyvät myös kiekolliseen peliin, jolloin kiekkoa pystytään hyvin pelaamaan laidalla kiitäville hyökkääjille ja Thorntonille.

Johnny Oduya - Nicklas Grossmann

-Oduya tuo kiekollista osaamista Stanley Cup voittajan osaamisella. Grossmann tuo vierelle kokoa ja puolustuspeliä, jolla Oduyan satunnaiset virheet paikataan helposti.

Jordan Leopold - Adam McQuaid


-Kiekollinen Leopold ja järkälemäinen McQuaid sopivat toisilleen täydellisesti. Leopold laittaa kiekkoa eteenpäin hyökkääjille, kun McQuaid hoitaa oman maalinedustan puhtaaksi.


Brian Elliott
Jakob Markström


-Maalivahdeiksi suhteellisen nuori parivaljakko, jotka pystyvät molemmat pelaamaan ykkösmaalivahteina. Elliott on jo tasonsa näyttänyt huippuveskari, johon yksikään joukkue ei kaadu. Toistaiseksi takana tulee vielä Ruotsin maalivahtitoivo Markström, joka pystyy haastamaan Elliottin heti kauden alusta lähtien. Tulevaisuuden Vezina-voittaja ehdottomasti.

Hyökkääjät: Keski-ikä: 27,6v. / Keskipituus: 186,0 cm / Keskipaino: 92,3 kg
Puolustajat: Keski-ikä: 29,0v. / Keskipituus: 188,2 cm / Keskipaino: 94,3 kg
Maalivahdit: Keski-ikä: 25,5v. / Keskipituus: 194,0 cm / Keskipaino: 86,5 kg
Joukkue: Keski-ikä: 27,8v. / Keskipituus: 187,5 cm / Keskipaino: 91,8 kg

1. Zach Parise
2. Joe Thornton
3. Nicklas Kronwall
4. Travis Zajac
5. Brian Elliott
6. Erik Johnson
7. Tuomo Ruutu
8. Daniel Briere
9. Curtis Glencross
10. Johnny Oduya
11. Brooks Laich
12. Nicklas Grossmann
13. Jordan Leopold
14. Sven Bärtschi
15. Jakob Markström
16. Zack Kassian
17. Michael Frolik
18. Adam McQuaid
19. Cory Emmerton
20. Dwight King
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
Philadelphia Flyers:


#40 Alex Tanguay (C) - #71 Evgeni Malkin - #22 Lee Stempniak
#20 Chris Higgins - #14 Jamie Benn - #16 Teddy Purcell
#15 Clarke MacArthur - #17 Adam Henrique - #63 Matt D'Agostini
#24 Eric Nystrom (A) - #43 Darren Helm - #10 Matt Halischuk

#44 Marc-Edouard Vlasic (A) - #57 Tyler Myers
#5 Mark Giordano - #2 Matt Niskanen
#36 Carl Gunnarsson - #4 Paul Postma

#41 Craig Anderson
#37 Josh Harding
 
Viimeksi muokattu:

Afinogenov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Sabres
Sabres

Milan Michalek - Pavel Datsyuk (A) - Patrick Sharp
Mikhail Grabovski - Ryan Kesler (C) - David Clarkson
Chris Kelly - Mike Fisher - Chris Neil
Dan Paille - Paul Gaustad - Patrick Dwyer

Andrei Markov (A) - Dan Girardi
Matt Irwin - Johnny Boychuk
Douglas Murray - Philip Larsen

Ryan Miller
Mathieu Garon
________
 
Viimeksi muokattu:

Rappion Possu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild, Kärpät, Jymy
Montréal Canadiens

Taylor Hall - Ryan Getzlaf (C) - Jaromir Jagr (A)
Jonathan Huberdeau - Valtteri Filppula - Matt Read
Sean Bergenheim - Jarret Stoll - Jason Zucker
Ryan Smyth - Marcus Krüger - Craig Adams

Mike Green - Ladislav Smid
Cody Franson - Alex Goligoski
Bryce Salvador (A)- Andrew Ference

Cory Schneider
Ilya Bryzgalov
____

1. Ryan Getzlaf (#13)
2. Taylor Hall (#48)
3. Cory Schneider (#73)
4. Mike Green (#108)
5. Valtteri Filppula (#133)
6. Jonathan Huberdeau (#168)
7. Alex Goligoski (#193)
8. Jaromir Jagr (#228)
9. Cody Franson (#253)
10. Jarret Stoll (#288)
11. Matt Read (#312)
12. Ladislav Smid (#348)
13. Andrew Ference (#373)
14. Jason Zucker (#408)
15. Sean Bergenheim (#433)
16. Marcus Krüger (#468)
17. Ilya Bryzgalov (#493)
18. Bryce Salvador (#528)
19. Ryan Smyth (#553)
20. Craig Adams (#588)

Listan nimeä klikkaamalla pelaajan profiiliin Eliteprospects.comiin.
____

Joukkueen esittely:
Montreal on vihdoin saanut arvoisensa Canadiensin. Joukkueen, joka täydellinen sekoitus nuoruuden intoa sekä kokemuksen tuomaa henkistä voimaa ja voittamiseen vaadittavaa kypsyyttä. Leveyttä on tehdä maaleja kolmen, miksei jopa neljän hyökkäysketjun voimin. Joukkue on todella nopeajalkainen ja taitava aina puolustusta myöten. Tästä huolimatta mikään mikkihiirijoukkue Montreal Canadiens ei ole. Etenkin puolustus on isokokoinen ja pystyy fyysiseen peliin.

1. ketjun keskellä operoiva Ryan Getzlaf ehkä liigan parhaana voimahyökkääjänä saa vasempaan laitaan vasta 21-vuotiaan, nopean ja luovan maaliruiskun Hallin. Jagr toisessa laidassa on edelleen liigan ehdotonta kärkeä ylivoimalla sekä pitkissä hyökkäyksissä. Huippuvaarallinen ykkösnyrkki. Ainakin Getzlaf ja Hall taistelevat pistepörssin kärkisijoista.

2. ketjun keskushyökkääjä Filppula pelasi kuluneen tynkäkauden puolikuntoisena alle taitojensa, mutta pystynee täysin kuntouduttua palaamaan edellisen täyden kauden takaiselle tasolle. Silloin hyvin aloittava (55,4% kuluneella kaudella) Filppula oli koko liigan 16. tehokkain keskushyökkääjä. Molempiin päihin hyvän sentterin vasemmalla laidalla pelaa ranskankielinen, hyökkäyspäähän äärettömän lahjakas Huberdeau. Matt Read pelaa tunnollisesti puolustuspään, ja mikä parasta, nopea laituri pystyy iskemään 30 maalia kaudessa.

3. ketjusta löytyy todella monipuolinen puolustava sentteri ja loistava aloittaja (56,0%) Stoll. Monikäyttöinen Bergenheim ja nuori Zucker tuovat luisteluvoimaa ennestäänkin todella nopeaan joukkueeseen. Etenkin Zuckerilla on potentiaalia nousta ylempiin ketjuihin nopeastikin. Energinen ketju tuo Stanley Cupin voittamiseen vaadittavaa leveyttä maalintekoon, sillä jokaisella on kyky paukuttaa kolmosketjussakin jopa 40 pisteen tehosaldoja.

4. ketjun laidoilta löytyvät kokeneet Adams ja Smyth. Smyth jaksaa edelleen vääntää pitkiä kulmapelejä ja on käyttökelpoinen maskipelaajana. Adams väsymättömänä puolustavana hyökkääjänä tuo myös roppakaupalla alivoimaosaamista joukkueeseen. Hän pelaa melellään myös sentterinä. Ketjun keskellä pelaava Krüger on kehittynyt erinomaiseksi pelaajaksi omassa päädyssä, mutta potentiaalia on vaikka millä mitalla tehdä tulosta myös toisessa päässä kenttää.
____

1. pakkiparin Mike Green ei esittelyjä kaipaa. Todella taitava kiekon kanssa, eikä mikään lapanen omassakaan päädyssä. Pystyy yli 60 pisteen kausiin ja on ylivoimalla aina vaarallinen. Vasta 27-vuotias Green on yltänyt kerran täydellä kaudella jopa piste per peli-tahtiin, mikä on puolustajalle huima saldo. Smidin vastuulle jää oman maalin varjeleminen. Isokokoinen tsekki vaikka syö kiekon, jos joukkueen etu sitä vaatii. Pystyy myös antamaan tarvittavan laadukkaan ensimmäisen syötön. Kätisyydet helpottavat pakki-pakki-syöttöjä ja pelinavaamista.

2. pakkiparissa on tehojenkin valossa hienon kauden pelannut Franson. Oikea käsi alhaalla pelaava nuori järkäle oli puolustajien pistepörssin kahdeksas. Leftiltä pelaava ylivoimapelin maestro Alex Goligoski osaa pakkiparinsa tavoin puolustaa tarvittavan hyvällä tasolla. Molemmat pystyvät antamaan taustatukea hyökkääjille ja nakuttamaan itsekin siinä sivussa 40 pisteen kausia.

3. pakkipari pelaa oman pään varmasti ja antaa helppoja, hyviä syöttöjä hyökkääjille. Etenkin Ference pystyy myös tukemaan hyökkäyksiä. Kokenut kaksikko tekee kaikkensa joukkueen eteen. Salvador on erinomainen henkinen johtaja.
____

Maalivahti Schneider kantaa joukkuetta heikoilla hetkillä. Cory on isokokoinen ja hyviä pelivuosia on jäljellä ainakin kymmenen. Todella pahasti sopimuksensakin takia aliarvostettu Bryzgalov täydentää vahvan maalivahtikaksikon. Olisi monessa joukkueessa ykkönen.
 
Viimeksi muokattu:

Śmierć

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
Florida Panthers

Gabriel Landeskog "A" - Jonathan Toews "C" - Pascal Dupuis
Kyle Palmieri - Kyle Turris - Kris Versteeg
Carl Hagelin - Craig Smith - Josh Bailey
Nick Spaling - Casey Cizikas - Colin McDonald

Lubomir Visnovsky "A" - Slava Voynov
Nick Leddy - Jan Hejda
Tim Erixon - Erik Gudbranson

Jaroslav Halak
Dan Ellis

1. Jonathan Toews #9
2. Slava Voynov #52
3. Gabriel Landeskog #69
4. Jaroslav Halak #112
5. Lubomir Visnovsky #129
6. Kyle Turris #172
7. Pascal Dupuis #189
8. Kris Versteeg #232
9. Nick Leddy #249
10. Carl Hagelin #292
11. Craig Smith #309
12. Josh Bailey #352
13. Erik Gudbranson #369
14. Kyle Palmieri #396
16. Nick Spaling #456
16. Casey Cizikas #472
17. Jan Hejda #489
18. Tim Erixon #532
19. Dan Ellis #549
20. Colin McDonald #592

Neloskenttä koskematon, en halua tuhota täydellistä kokonaisuutta.
 
Viimeksi muokattu:

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Nashville Predators

James van Riemsdyk - Anze Kopitar - Cory Conacher
Tyler Ennis - Steve Ott - Jason Pominville
Charlie Coyle - Mikael Backlund - Joel Ward
Matt Calvert - Cody Eakin - Shawn Thornton

Kimmo Timonen - Dougie Hamilton
Karl Alzner - Brent Burns
Steve Oleksy - Deryk Engelland

Pekka Rinne
Jose Theodore

1. Anze Kopitar
2. Pekka Rinne
3. Jason Pominville
4. Kimmo Timonen
5. Brent Burns
6. James van Riemsdyk
6. Tyler Ennis
9. Cory Conacher
9. Dougie Hamilton
9. Karl Alzner
9. Steve Ott
12. Charlie Coyle
13. Joel Ward
13. Cody Eakin
15. Shawn Thornton
17. Deryk Engelland
17. Matt Calvert
20. Jose Theodore
20. Steve Oleksy
20. Mikael Backlund

Hyvin lyhyt mainospuhe ;

on se kova
 
Viimeksi muokattu:
Dallas Stars


Kokoonpano:

Martin Erat - John Tavares (C) - Justin Williams
Tomas Fleischmann - Joe Pavelski - Erik Cole
Raffi Torres - Marcel Goc - Todd Bertuzzi
Brandon Prust - Boyd Gordon - Trevor Lewis

Dan Boyle (A) - Brent Seabrook
Sergei Gonchar - Josh Gorges
Chris Phillips (A) - Matt Greene

Tuukka Rask
Jhonas Enroth



Tilastot:

Hyökkäyksen keski-ikä: 30.2v, keskipituus: 185.3cm ja keskipaino: 91.4kg
Puolustuksen keski-ikä: 31.9v, keskipituus: 188.1cm ja keskipaino: 95.7kg
Koko joukkueen keski-ikä: 30.7v, keskipituus: 186.3cm ja keskipaino: 92.3kg



Varaukset:

1. John Tavares (#6)
2. Tuukka Rask (#55)
3. Brent Seabrook (#66)
4. Joe Pavelski (#115)
5. Dan Boyle (#126)
6. Justin Williams (#175)
7. Tomas Fleischmann (#186)
8. Sergei Gonchar (#235)
9. Martin Erat (#295)
10. Josh Gorges (#306)
11. Erik Cole (#343)
12. Marcel Goc (#355)
13. Raffi Torres (#366)
14. Chris Phillips (#403)
15. Todd Bertuzzi (#404)
16. Matt Greene (#415)
17. Brandon Prust (#426)
18. Boyd Gordon (#475)
19. Jhonas Enroth (#486)
20. Trevor Lewis (#535)


Vaihtokaupat:

#246 + #546 + #595 <=> #343 + #403 + #404
 
Viimeksi muokattu:

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Ottawa Senators

James Neal - Henrik Sedin - Alex Galchenyuk
Daniel Alfredsson - David Krejci - Mikael Samuelsson
David Moss - Derick Brassard - Ryan Carter
Zack Smith - Joakim Andersson - BJ Crombeen

Hyökkäys on rakennettu kovan sentterikaluston ympärille. 1 ketjusta rakennettu sellainen, mitä jokainen joukkue tarvitsee. Huippuluokan maalintekijä, NHL;n TOP5 sentteri ja nuori supertaituri. Kakkosessa on ruotsalaisista muodostuva kokemusduo ja Krejci rytmittää peliä. Derick Brassard-Moss kaksikko muodostaa kolmoseen lisää pisteiden tekovoimaa ja Carter energisenä pelaajana pystyy myös pelaamaan tuossa laidalla. Neloseen on tullut sitten täysin roolipelaajia ja esimerkiksi Zack Smithillä ja Anderssonilla on valtava panos joukkueen alivoimapelissä. Crombeen tekee sitä minkä kaikki tietää.

Kevin Shattenkirk - Roman Josi
Tobias Enström - Marc Methot
Torey Krug - Matt Carkner

Puolustus on rakennettu kiekolliseksi ja nuorehkoksi. Enström, Shattenkirk, Josi ja Krug ovat kiekon kanssa virtuooseja ja pystyy tekemään hyviä juttuja pikkumustan kanssa. Methot pelasi Ottawassa huikean debyyttikauden ja tällä kertaa pakkipari vaihtuu toiseen kiekolliseen ruotsalaiseen. Carkner tekee comebackin Ottawaan ja pystyy pelaamaan hyviä minuutteja, kuten tappelemaankin.

Evgeni Nabokov
Robin Lehner

Selvät sävelet tässä parivaljakossa. Nabokov aloittaa kokeneena ja Lehner kirittää. Pelit 60/40%
 
Viimeksi muokattu:

Lind27

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Teemu Pulkkinen, Teuvo Teräväinen
St. Louis Blues


Johan Franzén - Sam Gagner - Rick Nash
Ville Leino - Artem Anisimov - Patric Hörnqvist
Justin Abdelkader - Jay Mclement - X
X - X - X

Ryan Suter - Christian Ehrhoff
Jared Spurgeon - Brooks Orpik
X - X

James Reimer
X


Varaukset:

1. Rick Nash
2. Ryan Suter
3. Sam Gagner
4. James Reimer
5. Christian Ehrhoff
6. Johan Franzén
7. Artem Anisimov
7. Brooks Orpik
8. Patric Hörnqvist
9. Ville Leino
10. Jay Mclement
11. Justin Abdelkader
12. Jared Spurgeon
 
Viimeksi muokattu:

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
San Jose Sharks

Patrik Eliáš A - Patrice Bergeron C - Jiří Hudler
Aleksandr Semin - Jordan Staal A - Alex Chiasson
Joffrey Lupul - David Desharnais - Benoit Pouliot
Tomáš Tatar - Mark Letestu - Richard Pánik

Kris Letang - Simon Després
Anton Strålman - Michael Del Zotto
Raphael Díaz - T.J. Brennan

Ray Emery
Peter Budaj

1. Patrice Bergeron
2. Kris Letang
3. Jordan Staal
4. Joffrey Lupul
5. Patrik Eliáš
6. Michael Del Zotto
7. Aleksandr Semin
8. Raphael Díaz
9. David Desharnais
10. Ray Emery
11. Jiří Hudler
12. Alex Chiasson
13. Anton Strålman
14. Benoit Pouliot
15. Mark Letestu
16. Tomáš Tatar
17. Richard Pánik
18. Simon Després
19. T.J. Brennan
20. Peter Budaj

Treidit:
BOS antaa: Aleksandr Semin & 13th pick <-> SJS antaa: 7th pick & 8th pick
COL antaa: 12th pick & 15th pick <-> SJS antaa: 13th pick & BOS 13th pick
CAR antaa: 15th pick & NSH 16th pick <-> SJS antaa: 14th pick & 17th pick


Kapteenisto:
C Patrice Bergeron
A Jordan Staal
A Patrik Eliáš


Keskiarvot:
Pituus: 184,55
Paino: 89,40
Ikä: 26,45


Kattava joukkue-esittely - klikkaa auki ja perehdy huolella!
Hyökkäys:

1. ketju - Hyökkäystä kootessa on keskitytty ensisijaisesti senttereihin ja ketjujen toimivuuteen roolitusten kautta. Ykkösketjua (ja joukkuetta) kipparoi Bergeron, joka on taistelun ruumiillistuma. Jotain miehen taidoista kertovat myös Selke Trophy, Stanley Cup ja olympiakulta. NHL:n paras aloittaja viime kaudella tilastojen valossa. Hänen ympärilleen on rakennettu tshekkitandemi; kokenut varakapteeni Eliáš johtaa esimerkillään ja takoo kovia pisteitä. Hudler on täydellinen paketti oikeaan laitaan; kemiat osuvat kohdalleen ja pienestä koostaan huolimatta intensiivinen taskuraketti pelaa hyvin yhteen maanmiehensä kanssa. Bergeronilla on positiivisia kokemuksia tshekkipelureista mm. David Krejčín myötä.

2. ketju - Loistavaa kakkosketjua sentteröi järkälemäinen Jordan Staal. Loistava molempiin päätyihin, kuten ykkössentteri Bergeron. Laidalleen Staal saa Hurricanesista tutun Aleksandr Seminin, jonka kanssa tekee tuhoisaa jälkeä! Kokosivat hienot tehot viime kaudella. Ketjun täydentää Alex Chiasson, joka on lupaava hyökkääjä - omaa paljolti samat ominaisuudet kuin Staalille ja Seminille tuttu Jiří Tlustý. Chiasson iski viime kaudella seitsemässä pelissä tehot 6+1, eli kyseessä ei ole mikä tahansa koohottaja.

3. ketju - Kolmosketju, tai oikeastaan vain nimellinen sellainen - on hyökkäyksen kolmas tulosyksikkö. Yksi draftin parhaista kolmossenttereistä, David Desharnais, lukee loistavasti peliä ja jakelee namupasseja. Iski toissakaudella 60 pistettä, ja nyt saa laidalleen Joffrey Lupulin. Lupul on todellisuudessa ehkä jopa joukkueen paras laituri, mutta roolitusten takia sopii paremmin Desharnais'n ketjuun. Aliarvostettu pelaaja, joka on kunnossa ollessaan PPG-pelaaja. Oikeaan laitaan Desharnais saa vierelleen myös kanadanranskalaisen Benoit Pouliot'n, joka viime kaudella osoitti olevansa tehokas laituri.

4. ketju - Käsittämättömän alas vajosi draftissa myös Mark Letestu - mies, joka iski viime kaudella 46 ottelussa 27 pistettä. Mies sentteröi laadukkaaseen secondary scoringiin kykenevää nelosketjua, jossa viilettävät hänen lisäkseen kaksi slovakkia, Tatar ja Pánik. Nämä pelaajat ovat pelanneet Slovakian nuorisomaajoukkueissa paljon yhdessä ja tuntevat toisensa täydellisesti. Pelaajat ovat äärimmäisen kiekollisia, mutta etenkin Letestu ja Pánik pystyvät myös puolustavampaan rooliin. Ominaisuuksiltaan pelaajat täydentävät sopivasti toisiaan.

Puolustus:

1. pari - Yksi NHL:n parhaista puolustajista on Kris Letang. Uskomattomasti PPG-tahtiin pystyvä äärimmäisen kiekollinen puolustaja, jolta keinot eivät heti lopu puolustuspäässäkään nopean luistelun johdosta. Ylivoiman todellinen tuliase saa vierelleen Pittsburghista tutun Simon Després'n, joka on ominaisuuksiltaan ennen kaikkea puolustava pakki. Kookas (193cm, 98kg) Després kompensoi hyvin Letangin ominaisuuksia, ja tämä parivaljakko onkin jokaisen fantasiavalmentajan unelma. Letang right, Després left.

2. pari - Suurin piirtein samoin periaattein ja ajatuksin koottu pakkipari. Rangersista toisilleen tutut pelaajat ovat täsmälleen yhtä pitkiä ja täsmälleen yhtä painavia. Strålman on todella käyttökelpoinen mies kakkosylivoimassa hyökkäävän pelityylinsä vuoksi. Del Zotto on vakuuttava kaukalon molemmissa päissä. Plusmiinustilastot pysyvät varmasti plussalla ja hänelle voi antaa luottoa missä tahansa tilanteessa. Strålman right, Del Zotto left.

3. pari - Todella tyytyväinen pitää olla myös kolmospariin. Díaz on aliarvostetuimpia puolustajia NHL:ssä. Sveitsiläinen avaa peliä upeasti ja teki viime kaudella ennen loukkaantumistaan 23 ottelussa 14 tehopinnaa. Taitaa myös puolustuspelin hienosti, valehtelematta Canadiensin avainpelaajia. T.J. Brennan on ominaisuuksiltaan kiekollinen puolustaja; Panthersiin siirryttyään löysi pelinsä. Työsulun aikana pelasi Sabresin farmissa Rochesterissa, ja teki 36 peliin 35 pistettä - tehot puhuvat puolestaan tämän puolustajan kohdalla! Díaz right, Brennan left.

Maalivahdit:

Ray Emery - Chicagon voitettua Stanley Cupin kaikki puhuivat lähes pelkästään Corey Crawfordista, unohtaen, että Emery vuorotteli Crawfordin kanssa 50/50-periaatteella. Tästä todisteena jaettu William M. Jennings Trophy Crawfordin kanssa. Emery oli yhtä hyvä kuin Crawford, mutta Blackhawksin oli päätettävä ykkösvahti. Emery olisi hoitanut tontin ilman muuta yhtä hyvin. Pelannut upeita kausia, ja ansaitsisi enemmän arvostusta. Ehkä ensi kaudella saakin, jos rikkoo Flyersin pahamaineisen kirouksen.

Peter Budaj - Suurena Slovakian ystävänä tiedän tasan tarkkaan, millaisen kakkosvahdin varasin. Budaj on pelannut monta kautta NHL:ssä myös ykkösvahdin paikalla. Molemmat veskarit ovat 30-vuotiaita, eli tarpeeksi kokeneita ja luotettavia. Näiden kassarien kanssa voi käyttää vuorotteluperiaatetta kilvoitusmielessä tai vaihtoehtoisesti sanoa, että toinen on ykkönen. Budaj on edelleen aliarvostettu maalivahti, paineensietokyky on nimittäin loistava eikä tee helppoja virheitä. Kovassa paikassa joukkueen kannattaja kiittää jumalaansa siitä, että Budaj on maalilla.

Iso kiitos kaikille draftista, hauskaa oli. Ei kun äänestämään! Sharks ja Jaws kuittaa.
 
Viimeksi muokattu:

Gendron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
New Jersey Devils

D. Sedin - H. Zetterberg - S. Doan
A. Cogliano - T. Plekanec - D. Setoguchi
C. Greening - M. Hanzal - S. Bernier
R. Klinkhammer - V. Fiddler - J. Tootoo

J. Johnson - L. Schenn
P. Martin - S. Robidas
M. Weber - J. Petry

M. Smith
M. Neuvirth

1. Henrik Zetterberg
2. Daniel Sedin
3. Mike Smith
4. Tomas Plekanec
5. Jack Johnson
6. Shane Doan
7. Paul Martin
8. Devin Setoguchi
9. Luke Schenn
10. Martin Hanzal
11. Stephane Robidas
12. Andrew Cogliano
13. Jeff Petry
14. Colin Greening
15. Vernon Fiddler
16. Michal Neuvirth
17. Steve Bernier
18. Mike Weber
19. Rob Klinkhammer
20. Jordin Tootoo
 
Viimeksi muokattu:

Rabbinaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Mikkel Bødker, Justin Azevedo
Phoenix Coyotes

Chris Kunitz - Brad Richards - Dany Heatley
Simon Gagne - Olli Jokinen - Teemu Selänne A
Pierre-Marc Bouchard - Nikolai Antropov - Sergei Kostitsyn
Ben Eager - Kyle Chipchura - Jack Skille

Zdeno Chara C - Brian Campbell
Joni Pitkänen - Tomas Kaberle
Hal Gill A - Marc-Andre Bergeron

Corey Crawford
Tomas Vokoun


Varaukset

1. Zdeno Chara (#8)
2. Corey Crawford (#53)
3. Brad Richards (#68)
4. Chris Kunitz (#113)
5. Brian Campbell (#128)
6. Dany Heatley (#173)
7. Tomas Vokoun (#188)
8. Joni Pitkänen (#233)
9. Teemu Selänne (#248)
10. Olli Jokinen (#293)
11. Simon Gagne (#308)
12. Nikolai Antropov (#353)
13. Pierre-Marc Bouchard (#413)
14. Sergei Kostitsyn (#419)
15. Tomas Kaberle (#428)
16. Kyle Chipchura (#473)
17. Ben Eager (#479)
18. Jack Skille (#488)
19. Hal Gill (#533)
20. Marc-Andre Bergeron (#548)


Treidit

PHI: 14th+16th <-> PHX: 13th+20th
 
Viimeksi muokattu:

spädäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Blackhawks, Leijonat, (sympatiat Ipalle) #68
Minnesota Wild

Korpikoski #28 26v. 185/90 - Koivu #9 C 30v. 188/91 - Hossa #81 34v. 188/95
Kulemin #41 26v. 186/107 - Dubinsky #17 A 27v. 185/95 - Yakupov #10 19v. 180/83
Penner #25 30v. 193/111 - Peverley #49 30v. 183/91 - Granlund #64 21v. 179/84
Kassian #42 26v. 196/114 - Lombardi #12 31v. 180/88 - Hayes #39 23v. 198/100

Byfuglien #33 A 28v. 196/120 - Meszaros #14 27v. 188/99
Vatanen #45 22v. 179/80 - Hedman #77 22.v 198/105
J.Schultz #55 27v. 198/100 - N.Schultz #15 30v. 185/90

Pavelec #31 25v. 191/99
Raanta #32 24v. 183/86

General manager: J.Kekäläinen

Erikoiskentälliset:
1.Ylivoima:
Byfuglien - Koivu - Hossa | Vatanen - Hedman

2.Ylivoima:
Kulemin - Granlund - Yakupov | N.Schultz - Meszaros

4 miehen ylivoima 1:
Koivu - Hossa | Vatanen - Hedman

4 miehen ylivoima 2:
Granlund - Kulemin | Byfuglien Yakupov

1.Alivoima:
Koivu - Korpikoski | Byfuglien - Meszaros

2.Alivoima:
Peverley - Hossa | J.Schultz - Hedman

3 miehen alivoima 1:
Koivu | Byfuglien - Meszaros

3 miehen alivoima 2:
Peverley | J.Schultz - Hedman

4 vs 4 ketju 1:
Koivu - Korpikoski | Byfuglien - Meszaros

4 vs 4 ketju 2:
Dubinsky - Yakupov | Vatanen - Hedman

4 vs 4 ketju 3:
Granlund - Hossa | J.Schultz - N.Schultz

Erikoiskenttä tiukan paikan tullen:
Yakupov - Koivu - Hossa - | Byfuglien - Hedman

Rankkarit:
Hossa
Koivu
Yakupov
-
Granlund
Kulemin


Joukkueen esittely:
Hyökkäys:

1.ketju: Mikko Koivu saa luvan kantaa jo 5. kautta putkeen C:tä rinnassa. Koivu on loistava johtaja, kookas, hyvin liikkuva ja vahva pelaaja. Voimakone Korpikoski aka Korpedo saa näyttöpaikan ykköskentässä. Mikon kanssa yhteispeli onnistui loistavasti tynkäkaudella TPS-paidassa, ja kaksikko oli yksi pelätyimmistä tutkapareista. Sama meno meno jatkuu nyt myös mitä todennäköisemmin taalaliigassa. Korpisoturi pystyy ottamaan myös tarvittaessa tärkeitä aloitusvoittoja, mikäli mr referee päättää vaihtaa Mikon pois. Oikeassa laidassa loistava maalintekijä ja yksi liigan parhaimmista takakarvaajista, härkämäinen Marian Hossa. The Hoss on loistava playoffpelaaja ja tietää mitä Cupin voittaminen vaatii. Koivu ja Hossa hoitavat pelintekemisen, Korpikoski duunariosaston. Kaikki pystyvät iskemään maaleja, mutta Hossa vastannee suurimmasta osasta iskien sen reilu 40 kihausta. Kaikki kolme ovat erinomaisia pelaajia myös puolustussuuntaan.

2.ketju: Brandon Dubinsky saa laidoilleen venäläistaiturit Nikolai Kuleminin ja vuoden 2012 ykkösvarauksen Nail Yakupovin. Dubinsky hoitaa puolustuspelaamisen ja venäläistaiturit maalintekemisen. Dubinsky on aggressiivinen taistelija, joka taklaa ja vääntää. Voi tarvittaessa pudottaa hanskansakin. Pystyy myös tekemään pisteitä. Kulemin pystyy pelaamaan fyysisesti ja iskemään maaleja. Yakupov on nopea pelaaja ja tulee olemaan vastustajille erittäin vaikea pideltävä. Yakupovin olisi ehdottamasti pitänyt saada Calder debyyttikaudellaan, mutta raati veti kotiinpäin ja Jonathan Huberdau vei pystin Nailin nenän edestä.

3.ketju: Rich Peverley hoitaa puolustuspelaamisen ja saa ison roolin myös alivoimalla. Dustin Penner tuo fyysisyyttä ja omistaa erittäin pehmeät kädet isoksi kaveriksi. (110kg) Loistava maalinedustapelaaja ja lähes mahdoton siirtää, kun saa parkeerattua itsensä maalineteen. Tarvittaessa pystyy pelaamaan ylivoimaa ja iskemään häkkejä maalinedustalta ison kokonsa vuoksi. Granlund saa laidassa vapaammat kädet ja pystyy antamaan loistavia passeja ketjukavereilleen sekä viivalle. Tärkeä palanen kakkosylivoimassa, pystyy raapimaan myös aloituksia hyvällä prosentilla. Oikealla peluutuksella Mikke olisi pelannut huomattavasti paremman kauden pisteiden valossa jo debyyttikaudellaan, lahjoja ja peliälyä kyllä löytyy!

4.kenttä: Matthew Lombardi saa laidoilleen kaksi erittäin fyysistä ja isokokoista pelaajaa: Matt Kassianin sekä Jimmy Hayesin. Lombardi pystyy käyttämään nopeuttansa erinoimaiseti ja karkaamaan läpiajoihin laitureiden tehdessä tilaa kentällä. Matthew ''Matti'' Lombardi pystyy myös tarvittaessa pelaamaan kärkikentissä, mutta hoitaa erinomaisesti myös puolustavampaa roolia. Loistava alivoimapelaaja. Päätavoite ketjun laitureilla on kuitenkin horjuttaa vastustajan staroja ja pitää oma pää puhtaana. Hanskojen tiputtaminen on myös tuttua puuhaa Matt ''BigHit'' Kassianille.

Puolustus:

1.pakkipari: Dustin ''Big Buff'' Byfuglien on loistava leader alakerrassa. Pystyy pelaamaan isoja minuutteja. Isokokoinen, kovaa taklaava, ruumiinrakenteeltaan kuin NFL:n linjamies. Vastustajat eivät halua painia tämän kaverin kanssa. Omaa yhden liigan kovimmista lyöntilaukauksista. Pystyy myös pelaamaan tarvittaessa voimahyökkääjän roolia laidassa ja on loistava maalinedustapelaaja ylivoimalla. Oli erittäin tärkeässä roolissa Blackhawskin voittaessa mestaruuden vuonna 2010. Slovakki Andrej Meszaros pystyy avaamaan peliä nopeasti ja hoitaa täydellisesti oman pään pelaamisen.

2.pakkipari: Sami Vatanen saa näyttöpaikan muodostaen nuorekkaan pakkiparin yhdessä Ruotsin lupaavimpiin puolustajiin kuuluvan Victor Hedmanin kanssa. Vatanen väläytteli jo tynkäkaudella pelaamassaan 6 ottelussa hyökkäyspään vaarallisuutta iskien 2 maalia Ducks paidassa. Erittäin iso palanen ylivoimalla, nopea luistelija, joka pystyy avaamaan peliä todella helpon näköisesti. Loistava ranne ja lyöntilaukaus. Loistavan asenteen omaava Hedman hoitelee puolustusvelvoitteet erinomaisesti ja pystyy pelaamaan isoja minuutteja. Kompensoi hyvin pakkiparia ison kokonsa avulla. Hedman pystyy jakamaan painavia taklauksia ja väsyttämään vastustajan tähtiä illasta toiseen.

3.pakkipari: Peräti 198-senttisen Jeff Schultzin vahvuudet ovat ulottuvuudessa ja oman pään pelaamisessa. Nick Schultz on nopeajalkainen puolustaja, joka pystyy kääntämään kiekonmenetykset nopeasti vastahyökkäyksiksi. Huomionarvoinen asia, Nick Schultz on toiminut aiemmin urallaan Wildin kapteenina sekä varakapteenina. Myös Edmontonin organisaatiossa Nick sai kunnian toimia varakapteenin roolissa.

Maalivahdit:

Ykkösmaalivahtina toimii Ondrej Pavelec. Peittää isokokoisena vahtina hyvin maalinsa. Hyvät refleksit, haastaa laukojan. Pystyy voittamaan otteluita yksinään. Pavelec torjunee kaudessa suurimman osan peleistä.
Kakkosmaalivahdin roolia hoitaa NHL debyttinsä tekevä Antti ''muuri'' Raanta.

Kokonaisuus:
Erittäin tasainen joukkue. Isoja fyysisiä pelaajia, pieniä ja nopeita. Joka kentästä löytyy duunariosaston miehiä, pelintekijöitä sekä maalintekijöitä. Suurin osa joukkueen pelaajista on parhaimmassa iässä. Nälkäisiä pelaajia, kokemusta ja Stanley Cup mestareita. Superlupauksia löytyy myös Wild paidasta sekä hyvä ykkösmaalivahti, jonka takana hyvällä itseluottamuksella taalaliigoihin lähtevä Antti Raanta.
Varaukset:

1. Marian Hossa (#23)
2. Mikko Koivu (#38)
3. Dustin Byfuglien (#83)
4. Ondrej Pavelec (#98)
5. Victor Hedman (#143)
6. Nail Yakupov (#158)
7. Brandon Dubinsky (#203)
8. Nikolai Kulemin (#218)
9. Lauri Korpikoski (#263)
10.Andrej Meszaros (#278)
11. Rich Peverley (#323)
12. Dustin Penner (#338)
13. Sami Vatanen (#383)
14. Jeff Schultz (#398)
15. Mikael Granlund (#443)
16. Nick Schultz (#458)
17. Jimmy Hayes (#493)
18. Antti Raanta (#508)
19. Matthew Lombardi (#553)
20. Matt Kassian (#568)

Nimeä klikkaamalla pelaajan tilastoihin Eliteprospects.comiin.
 
Viimeksi muokattu:

Nötkötti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
█████████████████████████████████████
█████████████████████████████████████
Vancouver Canucks
█████████████████████████████████████
█████████████████████████████████████

Kokoonpano:

#16 Andrew Ladd - #63 Mike Ribeiro - #15 Pierre-Alexandre Parenteau
VL - KH - OL
VL - KH - OL
VL - KH - OL

#65 Erik Karlsson - OP
VP - OP
VP - OP

#31 Antti Niemi
MV

Varaukset:

1. Erik Karlsson (#3)
2. Antti Niemi (#58)
3. Mike Ribeiro (#63)
4. Pierre-Alexandre Parenteau (#118)
5. Andrew Ladd (#123)
6. xxxxx xxxxx (#178)
7. xxxxx xxxxx (#183)
8. xxxxx xxxxx (#238)
9. xxxxx xxxxx (#243)
10. xxxxx xxxxx (#298)
11. xxxxx xxxxx (#303)
12. xxxxx xxxxx (#358)
13. xxxxx xxxxx (#363)
14. xxxxx xxxxx (#418)
15. xxxxx xxxxx (#423)
16. xxxxx xxxxx (#468)
17. xxxxx xxxxx (#473)
18. xxxxx xxxxx (#538)
19. xxxxx xxxxx (#533)
20. xxxxx xxxxx (#588)
 
Viimeksi muokattu:

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Anaheim Ducks


Thomas Vanek - Ryan O'Reilly (A) - Dustin Brown
Radim Vrbata - Vincent Lecavalier (C) - Mikkel Boedker (A)
David Jones - Nick Foligno - Steve Downie
Matt Beleskey - David Steckel - Mike Rupp

Fedor Tyutin - Filip Kuba
John-Michael Liles - Sheldon Souray
Derek Morris - Ben Lovejoy

Jonathan Quick
Ben Bishop

Joukkueen esittely

Hyökkäysketjuista löytyy tulivoimaa riittävästi jopa kolmeen ketjuun. Joukkueen kärkilaitureista 3/4 löytyy tililtään lähihistoriassa kolmenkymmenen maalin kausi. Taustatukea antaa vielä David Jones, joka on kahden viimeisen täyden kauden aikana tekaissut 27 ja 20 maalia.

Sentteriosasto on myös vahva. Vincent Lecavalier ei ole enää se sama pelaaja, joka teki tehoja yli 1,10p/g tahtia, mutta mies on erittäin hyvä pelaaja edelleen. Toinen kärkisenttereistä Ryan O'Reilly on taas taistelun ruumiillistuma, joka on vasta saavuttamassa parssta tasoaan, vaikka loistava pelaaja onkin.

Puolustuksen ykkösmiehene paikan ottaa odotetusti Columbuksen ykköspakki Fedor Tyutin. Puolustus on kookas ja kovaotteinen, eikä Sheldon Sourayn laukausta ylivoimalla voi ainakaan väheksyä. Puolustuksesta puuttuvat ne kaikista mediaseksikkäimmät nimet, mutta on tasoltaan erittäin tasokas ja laaja.

Maalivahdit ovat ehkä joukkueen suurin vahvuus. Jonathan Qucik on ollut parilla viime kaudella NHL:llän yksi ehdottomista kärkivahdeista. Taustatukea antaa jättimäinen Ben Bishop, jonka arvoksi Steve Yzerman koki todella lupaavan hyökkääjä prospektin Cory Conacherin. Tämän draftin yksi parhaista kaksikoista ellei jopa kaikista paras.
 
Viimeksi muokattu:

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Colorado Avalanche

Chris Kreider - Tyler Bozak - Brad Boyes
Magnus Pääjärvi - Matt Cullen - Tomas Kopecky
Emmerson Etem - Saku Koivu - Brendan Gallagher
Mark Olver - Matt Hendricks - Jannik Hansen

Andy Greene - Jakub Kindl
Grant Clitsome - Jake Muzzin
Patrick Wiercioch - Michal Rozsival

Jonas Hiller
Devan Dubnyk


Varaukset:

1. Brad Boyes (#27)
2. Andy Greene (#34)
3. Brendan Gallagher (#87)
4. Tyler Bozak (#94)
5. Tomas Kopecky (#147)
6. Devan Dubnyk (#154)
7. Jannik Hansen (#207)
8. Jonas Hiller (#214)
9. Saku Koivu (#267)
10. Matt Cullen (#274)
11. Patrick Wiercioch (#327)
12. Jake Muzzin (#334)
13. Magnus Pääjärvi (#387)
14. Jakub Kindl (#394)
15. Michal Rozsival (#447)
16. Emmerson Etem (#454)
17. Matt Hendricks (#507)
18. Chris Kreider (#514)
19. Grant Clitsome (#567)
20. Mark Olver (#574)
 
Viimeksi muokattu:

Villemix

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins
PITTSBURGH PENGUINS
Hyökkäys

Rene Bourque - Tyler Seguin - Phil Kessel

Joukkueen ykköskenttää tähdittää Phil Kessel. Hänet valittiin mukaan ehdottomasti hänen uskomattoman laukauksen ansiosta. Seitsemän NHL-kauden aikana Kessel on rikkonut 30 maalin rajan neljästi. Nyt tynkäkaudella jenkki paukutti 48 ottelussa tehot 20+32=52. Kesselin aisapariksi valittiin niinikään Bostoniin varattu Tyler Seguin. Seguin ei ole vielä saavuttanut täyttä potentiaaliaan, mutta on jo 21-vuotiaana kerennyt rikkomaan 200 ottelun ja 100 pisteen rajat. Hän on hyvin kokonaisvaltainen pelaaja; laukaus, peliäly- ja nopeus ovat huipputasoa ja peli omassa päädyssä sujuu hyvin.
Rene Bourque tuo tähän ketjuun vääntövoimaa "nathanhorton" -tyyliin. Pisteetkän eivät ole Rene'lle outo ilmiö, Calgaryssä pelatessaan hän pamautti 58 pistettä 73 ottelussa.


Gustav Nyquist - David Legwand - Kyle Okposo

Kakkosketjussa yhdistyy nuoruuden innokkuus Legwandin vankkaan kokemukseen. Okposo ja Legwand ovat yhteensä kuuluneet joukkueidensa kapteenistoon kahdeksan kautta. Okposo näytti tänä keväänä Islandersin playoffien aikana olevansa erittäin tärkeä palanen joukkueelleen, ja sitä hän on tässä joukkueessa. Nyquist on pelannut AHL:ssä piste per peli tahtia kolme kautta, ja kuuluu varmasti ensi kaudella Red Wingsin suunnitelmiin. Debyyttipiirtonsa NHL jäille Nyquist teki viime kaudella.

Nathan Gerbe - Dave Bolland - Patrick Kaleta

Kaksi rottaa ja kääpiö, Gerbe, muodostavat kolmosen. Siitä löytyy maalinteko-osaamista hieman, mutta vastustaja ei enää pelaakkaan omalla mukavuusalueellaan. Tästä pitää huolen Bolland ja Kaleta. Gerben viime kausi ei ollut helppo, ja hänet ostettiinkin ulos. Täältä löytyy kuitenkin luottamusta siihen, että hän kykenee iskemään kaudessa sen 30-40 pistettä. Bolland pääsee vihdoinkin omalle paikalleen kolmoseen, ja tulee varmasti suoriutumaan erinomaisesti.


Matt Martin - Zac Rinaldo - Ryan Reaves

Pisteitä? Ehei, mutta ryminää ja paheksuntaa kukkahattutädeiltä (tietääkö ne NHL:stä?;)) senkin edestä. Martin on ollut viimeiset kaudet taklaustilastojen kärjessä. Koko ketjulta onnistuu myllyttäminen myös ilman hanskoja, ja Rinaldolta löytyy jopa jonkuntasoista kiekollista osaamista. Takaan että tämä ketju voittaa kovuudessa kaikki muut ketjut, yksityisviestillä voi vinkkaa omasta ketjusta jos koet sen pärjäävän näille veljille.


Hyökkäyksen keski-ikä 25,8
Hyökkäyksen keskipituus 183 cm (huom. Gerbe ;))
Hyökkäyksen keskipaino 88 kg

Puolustus

Phaneuf - Michalek

Tämä kaksikko pitää huolen siitä ettei kiekko löydy omasta maalista. Zbynek ja Dion taklaa, riistää ja raastaa. Kiekon eteen heittäydytään. Tehdään kaikki ettei kiekko löydä tietä Carey Price'n selän taakse. Phaneufilla on myös erittäin painava laukaus, joten vastustajan tulee olla aina valppaana myös omassa päädyssään. Pisteitä on kertynyt kiitettävään tahtiin muutenkin, 600 ottelua ja 340 pistettä puhunevat puolestani.

Hamhuis - Corvo

Puolustuksen kiekollinen anti löytyy tästä parista. Joe Corvo saattaa olla hieman riskialtis nykyään, mutta Hamhuis paikkailee virheet kiitettävästi.

Coburn - Fraser

Täysin shutdown -pari. Coburnissa on paljon samaa kuin Michalekissa, tykkää ottaa vedot vastaan ennen kuin kiekko on maalivahdilla asti. Coburn ei myöskään höntyile kamalan paljoa. Fraser taaseen on erittäin fyysinen, ja sitä höntyilyäkin saattaa ilmetä pelissä. Coburn kuitenkin pystyy paikata ne.

Puolustajien keski-ikä 29,7
Puolustajien keskipituus 189,5cm
Puolustajien keskipaino 96,2kg


Maalivahdit

Carey Price
Martin Biron


Carey Price on todistanut kuuluvansa NHL:n maalivahtien eliittiin. Vuodesta 2007 hän on pelannut vähintään 40 ottelua kaudessa (pl. lockout 39 ott.) ja on esittänyt aivan loistavia otteita maalinsuulla. Matkaa kuitenkin on jäljellä vielä, ja Martin Biron on aivan loistava backup Price'lle. Carey pelaa sen 60 ottelua ja Biron loput. Bironilla on kokemusta olla huippumaalivahdin luukkuvahtina olemisesta, joten siinä mielessä sopiva kaveri Careylle.


Varausjärjestys

1. varaus - Phil Kessel (15th)
2. varaus - Carey Price (46th)
3. varaus - Dion Phaneuf (75th)
4. varaus - Tyler Seguin (106th)
5. varaus - Dan Hamhuis(135th)
6. varaus - David Legwand (166th)
7. varaus - Kyle Okposo (195th)
8. varaus - Zbynek Michalek (226th)
9. varaus - Rene Bourque (255th)
10. varaus - Dave Bolland (286th)
11. varaus - Braydon Coburn (315th)
12. varaus - Gustav Nyquist (346th)
13. varaus - Joe Corvo (375th)
14. varaus - Matt Martin (406th)
15. varaus - Zac Rinaldo (435th)
16. varaus - Nathan Gerbe (466th)
17. varaus - Mark Fraser (495th)
18. varaus - Patrick Kaleta (526th)
19. varaus - Ryan Reaves (555th)
20. varaus - Martin Biron (586th)
 
Viimeksi muokattu:

Flagger

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Columbus Blue Jackets
COLUMBUS BLUE JACKETS

Cammalleri - M.Richards (C) - Horton

Laadukas ykkösketju. Jokainen pelaajista on todistanut tasonsa NHL:n ykköskategorian hyökkääjänä. Horton ja Cammalleri kantavat päävastuun maalinteosta ja Richards toimii pelinrakentajana ja auttaa puolustusta.

Brunner - Vermette - Marchand
Sähäkässä kakkosketjussa kevään yksi parhaista hyökkäjista, Marchand voi ratkoa pelejä yksilötaidollaan. Detroitissa läpilyönyt Brunner osoitti paikkansa olevan NHL:ssä ja odottaakin parhaillaan miljoonasopimusta UFA-pelaajana. Vermette on tunnollinen kahden suunnan pelaaja, joka on erinomainen aloittaja ja puolustussuunnan pelaaja - mutta myös kykenee maalintekoon, josta kertoo Phoneixin sisäisen maalipörssin voitto menneellä kaudella.

Zuccarello - Johanssen - Cooke
Rangersin kevään suurimpia ilonaiheita oli Norjan ihmemiehen, Zuccarellon vahvat otteet pudotuspeleissä. Toinen pudotuspelien sisäisessä pistepörssissä ja otteet muutenkin nostattivat runsaasti ylisanoja. Pienikokoinen, mutta nopea ja taitava. Ryan Johanssen on suurikokoinen ja taitava pelaaja läpimurtonsa kynnyksellä. Hänen kokonaisvaltainen pelaamisensa otti menneellä kaudella suuria harppauksia eteenpäin. Tullee tekemään ensi kaudella yli 40 pistettä NHL-kaukaloissa. Matt Cooke - Mies joka jakaa mielipiteet. Kiistattomasti kuitenkin erittäin laadukas pelaaja kolmosketjuun. Jättäessään rottailut pois tekee tuhoja ja kuumentaa vastustajia.

Perreault - Handzus (A) - Orr
Perreault mahtuu Columbuksessa vain neloskenttään, vaikka Washingtonissa vastuuta annettiin enemmän. Lähes 0,5 PPG ja +9 tehotilasto menneeltä kaudelta puhuvat puolestaan. Stanley Cup voitettiin juuri Michal Handzus kakkossentterinä. Nuff said? Colton Orr lyö kaikkia turpaan. Eniten jäähyminuutteja 12-13 tynkäkaudella.

Huomioitavaa on myös huikea aloitusosaaminen. Sentterien prosentit menneen kauden runkosarjasta: 49.0, 57.4, 51.4 ja 55.0.

Jos on Columbuksen hyökkäys laaja, eivät ylisanat kertakaikkiaan riitä puolustuksen osalle. Jokaista paikkaa miehittää joukkueensa kärkipuolustaja.

Keith (A) - Seidenberg
Stanley Cup playoffien moraalinen MVP ja Kanadan jääkiekkomaajoukkueen ykköspuolustaja Ducan Keith ei paljoa esittelyjä kaipaa. Huikeiden hyökkäystaitojensa ohella myös erinomainen puolustussuuntaan. Bostonin ykkösparin puolustaja Seidenberg saa nyt Charan sijasta vierelleen Keithin, mutta suoritustaso säilyy. Ei juhli pisteillä, mutta pelaa vaikeita minuutteja ja turhauttaa vastustajien tähdet.

Brodin - Doughty
Olisi monen joukkueen ykköspari. Sekä Brodin, että Doughty ovat nimittäin joukkueidensa top-2 puolustajia. Calder äänestyksessä neljänneksi yltänyt Brodin pelaa jo nyt kuin vanha konkari. Äärettömän varma pelaaja. Tämä avaa Kanadan olympiapelaajalle Drew Doughtylle ovia hyökkäyssuuntaan. Parhaimmalla kaudellaan jo 59 pojoa nakuttanut Doughty vei 11-12 kaudella jo joukkueensa mestaruuteen toimiessaan ykköspuolustajana.

Prout - MacDonald
Tyypillinen shutdown puolustajapari. Andrew MacDonald kellotti menneellä kaudella eniten peliaikaa kaikista Islanders-pelaajista. Erittäin luotettava puolustussuuntaan. Dalton Prout pelasi huikean tulokaskauden Columbuksen takalinjoilla. Tehotilasto +15, kun toiseksi paras lukema joukkueesta oli +9.

Brodeur
Greiss

Kaiken nähnyt moninkertainen Vezina-voittaja Brodeur napsii tarvittavat kiekot helposti. Oli yhä menneellä kaudella Devilsin puolustuksen viimeinen lukko ja pitkä loukkaantuminen lopulta murensi Devilsin pudotuspelihaaveet. Greiss antaa muutaman huilin Broudeurille hyvällä tasolla.


1. Duncan Keith #17
2. Drew Doughty #44
3. Mike Richards #77
4. Nathan Horton #137
5. Brad Marchand #163
6. Mike Cammelleri #164
7. Denis Seidenberg #197
8. Jonas Brodin #224
9. Damien Brunner #257
10.Antoine Vermette #283
11.Martin Brodeur #284
12.Andrew MacDonald #317
13.Matt Cooke #344
14.Mats Zuccarello #377
15.Ryan Johanssen #437
16.Dalton Prout #464
17.Michal Handzus #497
18.Thomas Greiss #524
19.Mathieu Perreault #557
20.Colton Orr #584
 
Viimeksi muokattu:

Finneri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara New York Islanders
Winnipeg Jets

Matt Moulson- Jeff Carter - Patrick Kane
Peter Mueller - Lars Eller - Blake Wheeler
Alexei Ponikarovsky - Frans Nielsen - Jesse Joensuu
Patrick Bordeleau - Aleksandr Burmistrov- Arron Asham

Mark Streit - Ian White
Ryan Whitney - Wade Redden
Jake Gardiner - Thomas Hickey

Sergei Bobrovsky
Justin Peters

Varaukset:
1. Patick Kane (11)​
2. Sergei Bobrovsky (50)​
3. Jeff Carter (71)​
4. Mark Streit (110)​
5. Matt Moulson (131)​
6. Blake Wheeler (170)​
7. Lars Eller (191)​
8. Frans Nielsen (230)​
9. Ryan Whitney (251)​
10. Peter Mueller (290)​
11. Jake Gardiner (311)​
12. Alexei Ponikarovsky (350)​
13. Ian White(371)​
14. Wade Redden​
15. Thomas Hickey​
16. Aleksandr Burmistrov​
17. Arron Asham​
18. Jesse Joensuu (530)​
19. Justin Peters(551)​
20. Patrick Bordeleau (590)​
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös