Viulutaitelija Lampenius ja tisseihin kohdistunut isku

  • 4 091
  • 22

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Niin, maamme maanantainen iltapäivälehdistö tietää kertoa, että Ruotsissa nykyisin asuva ja ifk:n palttumaisia värejä liputtava viulutaiteilija Linda Lampenius olisi saanut jalasta tisseileen männä viikonloppuna Atlantin valtamerellä.

Kyseessä oli iltapäivälehtien tietojen mukaan seikkailuohjelman kuvauksissa sattunut kumiveneonnettomuus. Lehti ei varsinaisesti mainitse mitään Lindan tisseistä, mutta ihmisbiologiaa joltisestikin tuntevana voin sanoa, että naisilla, kuten tässä tapauksessa Lindalla; on yleensä rinnassaan rinnat.

Lehti nimittäin kertoo Lindan joukkuetoverin liukastuneen hypätessään kumiveneeseen, josta johtuen ko. herran jalat osuivat voltin päätteeksi kansainvälistä diivaamme suoraan rintaan, eli siis tisseille.

Tapaus kirvoitti diivamme kyyneliin ja haukkomaan henkeään. Hengen haukkominen johtui lehden mukaan em. iskusta, eikä esimerkiksi veneen materiaalista, eli kumista.

Itse olen sitä mieltä, että tämäkin tapaus olisi vältetty, mikäli Lindamme olisi pysynyt kotonaan. Maailmalle lähtenyt Lindamme joutui jo näet toistamiseen jonkinlaisen koloutumisuhan alle. Edellisellä kerralla onnettomuus sattui tulella leikittäessä.

Tällä meiningillä ennen niin uhkea kaunottaremme palaa lähinnä hirvenraatoa tai Saija Varjusta muistuttavassa tilassa soturikansamme maaperälle. Tämä ei ole nähdäkseni hyväksi maallemme sekä euroopan unionille. Mitä esimerkiksi Seiskapäivää-lehti sitten revittelee sivuillaan, Saija Varjustako? Tätä, jos mitä nimittäin pitäisin jokseenkin vistottavana skenariona.

Ma kusun vaan.

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Mustia pilviä ilmassa?

Niin, mainittakoon, että alan huolestua maamme tissienvälivilautusten ja viuluskenen ykköstykin Linda Lampeniuksen uutispimennossa pitämisestä.

Nimittäin, Lindalle sattui kyyneleitä kirvoittanut ja henkeä ahdistanut haaveri männä viikonloppuna ja iltapäivälehdet senkuin jauhavat Tanja Karpelasta, Tony Halmeesta ja jostain mitättömästä pankkivankidraamasta.

Törkeää touhua sanon minä. Lindamme on sentään Ruotsissa saakka kekkuloimassa erikoistehtävissään.

Olen viettänyt unettomia öitä tämän asian kanssa. Koska en omista Lindan puhelinnumeroa, joudun hakemaan tietoni iltapäivälehdistä, jotka ilmeisen sumeilematta ja suorastaan vittuillakseen soturikansallemme jättävät Lindan paranemisen traagisesta tissionnettomuudestaan kertomatta.

Onko mikään enään entisensä? Alkavatko iltapäivälehdet laatimaan juttujaan journalistisin perustein? Onko mikään enään pyhää.

Seiskapäivän ja Katso-lehden jutut ovat yleensä jo vanhoja ilmestyessään. Ruvetaanko meille myymään seuraavaksi vanhentunutta pullaa ja käytettyjä sukkia?

Ma kusun vaan.

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Kuka "lohdutti" Lindaa

Niin, pitkä piina on päättynyt ja Lindan kohtalo on selviämässä. Taannoinen tissionnettomuus on ilmeisesti pelkkä paha muisto, koska toinen iltapäivälehdistämme tietää kertoa, että Lindallamme olisi taas uusi poikaystäväkandidaatti.

Em. krekupoikaystävä on yllättäin miljonääri tai oikeastaan hotelli- ja motellimiljonääri. Oikeastaan ko. henkilö ei ole myöskään ihan ehta kreku, vaan kanadalais-kreikkalainen kanukkikrekusäippäri.


Lehti ei valitettavasti kerro sitä, miten tämä kanukkikrekusäippäri suhtautui Lindan taannoiseen veneilyturmaan. Koska kyseinen herra asuu lehden mukaan Kreikassa ja onnettomuus sattui Atlantilla, päädyin siihen lopputulokseen, että ko. juippi ei ole päässyt "lohduttamaan" viulistiamme, kuin korkeintaan puhelimitse.

Kaikkihan me tiedämme, että tälläiset "puhelinlohdutukset" ovat lähinnä kalpea varjo "livelohdutuksesta". Toisaalta, jotkut "lohduttavat" kyllä itse itseäänkin. Etenkin mm. peräkammarin pojat ja espoolaiset teininörtit.

Asian tässä valossa onkin kysyttävä, pääsikö joku muu taho "lohduttamaan" Lindaa livenä turman jälkeen?

Ko. iltapäivälehti nimittäin tietää kertoa, että Linda tapailee myös muita miehiä kaiken aikaa, josta johtuen vedin sen johtopäätöksen, että joku on ehkä "lohduttanut" Lindaa.

Kuka tämä toinen "lohduttajataho" sitten lienee, se jää arvoitukseksi, toistaiseksi.

Täältä tähän
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Oltiinkin jo työkavereiden kanssa kauhusta jäykkänä, oliko taannoinen rintavarustukseen tullut kolhu koitunut Lintan kohtaloksi, kun ei lähes viikkoon kuulunut mitään. No nyt voidaan huokaista helpotuksesta, kun tämä kansainvälinen lokki (rahamagneetti) on löytänyt uuden miljardöörin rinnalleen. Villi arvaus, että toinen svensk språkig kaunokainen pistää pian vielä paremmaksi. Mutta kaiken maailman Alberto Tombat sun muut etelämeren jorgot ovat vielä kevyttä kamaa (amatöörien puuhastelua). Siinä vaiheessa tytöt kisaavat kovassa sarjassa, kun kainalosta lötyy todellinen miljardööri tyyliin Donald Trump tms. Toivottavasti lärvatsalo raportoi taas seuraavan uutisen tullen kansainvälisten superjulkkistemme edesottamuksista.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Viestin lähetti Black Adder
...Mutta kaiken maailman Alberto Tombat sun muut etelämeren jorgot ovat vielä kevyttä kamaa (amatöörien puuhastelua). Siinä vaiheessa tytöt kisaavat kovassa sarjassa, kun kainalosta lötyy todellinen miljardööri tyyliin Donald Trump tms...

Mitä isot edellä niin pienet perässä. Kuten Musta Kyy jo mainitsi kilpailun kovenemisesta, niin tätä vauhtia viulutaiteilijan ura alkaa lähentelemään kohta jo Nelosen torstain ohjelmatarjonnassa veikeästi pomppivaa Anna keijukaista. Ensin uran alku pelipoikien lehtien sivuilla, sitten baarista 'nuori ja viriili' rahamies kainaloon, joka heitti yllättäen perintölusikat nurkkaan ja sitten onkin jo oma ohjelma pystyssä.

Milloin on Lindan vuoro? Gonzo tv:n paluu?

Ervatsalon seuraavaa syväanalyysiä odotellessa tyydyn iltapäivälehtien rimanalituskirjoituksiin.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Minä voin raportoida kyykkyviulisti LL:n amberssonien kohtalosta, koska käynen kyyläämässä niitä viikonloppuna Vaasan Water Carnivaaleilla. Odotan innolla kohtaamista.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Raportti: Iltalehti 12.8

Linda Lampenius aikoo vaihtaa nimeä
"Ulkonäköäni en muuta"

Pitäneekö pohtia onko nimi Linda jo liian kulunut julkisuudessa? -En usko.
 
Mikä nimeksi

Rupesin tuossa pohtimaan, että mikähän mahtaa olla Lindan uusi nimi. Koska Linda rupeaa tekemään nuorisolle musiikkia, niin nimenkin pitää olla nuorekas. Tässä omat ehdotukseni, ole hyvä Linda, saat käyttää:

P-Ba (lausutaan: Pimba)
PLL (vrt. PMMP)
VTT (sama kuin yllä)
V-Gina (lausutaan: vazaina)
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Lindasta gettonekruämmäsuhinajaääniä-musiikin edustaja

Niin, toinen iltapäivälehtemme tiesi tosiaankin kertoa tiistaisessa aviisissaan sen, että kansainvälistynyt, tai no, ainakin ruotsalaistunut Lindamme on laajentamassa paitsi repertuaariaan R'n'B:n puolelle, myös lisäämässä nimirepertuaariaan ainakin yhdellä (1) nimellä.

Kaikille moukille ja tzzadilaisille muuten tässä välissä tiedoksi, että repertuaari ei tarkoita tissejä tai persettä, eikä myöskään sitä perseen naapuria, vaan, no katsokaa itse virallinen vääritelmä sivistysanakirjasta. Em. kirjan kirjan voi lainata kirjastosta tai sitten varastaa Itäkeskuksesta.


Linda on siis tekemässä aluevaltausta R'n'B:n puolelle, eräänlaisen kilpailijansa Janina Frostellin tapaan. Itse näkisin tästä syntyvän enemmän kuin mielenkiintoisen catfightin. Kumpi saa enemmän aikaan lööppejä rnb musiikillaan?

Janinahan on ollut lööpeissä ko. aiheesta ainakin siinä, että hänen levynsä, jos ei nyt ihan paska ollut, niin ainakin floppasi joltisestikin. Saapa siis nähdä, kuinka kansainvälisempi Linda pärjää tällä "gettonekruämmäsuhinajaääniä-musiikin" saralla.

Itseäni huolestuttaa asian tässä valossa etenkin se, että Lindahan on ns. paremmasta perheestä kotoisin. "Paremmalla perheellä" tarkoitan siis tässä tapauksessa suomenruotsalaista ja porvarillista syntyperää.

Kuinka tämä purjeveneessä valkkaria juonut naikkonen selviää katujen kasvattien, kuten esim. MC Kanan tai Jonnan seurassa? Heruuko Lindalle kuokkaan, vai saadaanko katu-uskottavuus kuntoon? Ma kusun vaan.

Tässä siis mietittävää itse kullekkin säädylle.

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Re: Lindasta gettonekruämmäsuhinajaääniä-musiikin edustaja

Viestin lähetti ervatsalo
Itseäni huolestuttaa asian tässä valossa etenkin se, että Lindahan on ns. paremmasta perheestä kotoisin. "Paremmalla perheellä" tarkoitan siis tässä tapauksessa suomenruotsalaista ja porvarillista syntyperää.

Eikös tuo Janina ruotsia äidinkielenään haasta.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Re: Re: Lindasta gettonekruämmäsuhinajaääniä-musiikin edustaja

Viestin lähetti sopuli
Eikös tuo Janina ruotsia äidinkielenään haasta.

Kyllähän se on. Tosin tää "parempiperhe-kateus" on kyllä niin aikansa elänyt juttu, että eiköhän anneta sen olla (ottaa oikeasti pattiin, juntit).
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Re: Re: Lindasta gettonekruämmäsuhinajaääniä-musiikin edustaja

Viestin lähetti sopuli
Eikös tuo Janina ruotsia äidinkielenään haasta.

Niin, näinhän se on. Molemmat mainitsemani naikkoset ovat ns. paremmista piireistä, eli siis esim. näin syksyllä saariston rapujuhlissa urakalla istuvaa sakkia.

Asian tässä valossa onkin todettava, että molempien R'n'B uraa varmasti varjostaa katu-uskottavuuden puute.

Itse en ainakaan pidä näitä rantaruotsalaisia kovinkaan hääveinä tapauksina, kun liikutaan esim. nakkikioskin jono-skenessä. En tosin itsekään ole mikään katujenkasvatti, mutta em. skenessä en hakisi tukea ja turvaa ko. tahoilta.



Viestin lähetti Black Adder Tosin tää "parempiperhe-kateus" on kyllä niin aikansa elänyt juttu, että eiköhän anneta sen olla (ottaa oikeasti pattiin, juntit).[/B]


Niin, omasta mielestäni rantaruotsalaisiin kohdistuva "parempiperhekateus" ei ole kateutta, vaan lähinnä pelkkää ansaittua vittuilua.

Nimittäin. Ei tästä nyt niin kauan ole, kun ruotsia puhuvat "paremmat kansalaiset" riistivät ja sorsivat suomea puhuvia ns. "huonompia kansalalaisia" mielin määrin. Asian tässä valossa en näin ollen alkaisi näin pienestä vittuilusta puolustelemaan maamme vähemmistökansanosaa.

Sitä paitsi, on huomattava, että vanha ja aikansa elänyt juttu on monesti parempi kuin pussillinen uusia.

Täältä tähän
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Päivän uutinen Ruotsissa on viulisti Linda Lampeniuksen ja jääkiekkotähti Johan Davidssonin romanssi. Lähde Sport-FM.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Viestin lähetti Kempes
Päivän uutinen Ruotsissa on viulisti Linda Lampeniuksen ja jääkiekkotähti Johan Davidssonin romanssi. Lähde Sport-FM.

Onko Linda "vanhana" ifk-fanina laitettu värväämään Tuomolle stunttia varmuuden vuoksi.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Ai ai! En epäile, etteikö Linda olisi siveellinen tyttö tai että juoksisi rahan/maineen perässä, mutta aika tiuhaan on alkanut äijät vaihtumaan nyt. Aika riskialtista hommaa noinkin vanhalta "luuskalta". No ehkä Lindakin ottaa vielä ns. loppukirin, tai täytyyhän Hannele Laurillekin olla manttelinperijä, rähähää...
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Viestin lähetti Kempes
Päivän uutinen Ruotsissa on viulisti Linda Lampeniuksen ja jääkiekkotähti Johan Davidssonin romanssi. Lähde Sport-FM.

Perkele. Davidssonhan lähti Espoosta silloisen tyttöystävänsä takia. Jahka "ruotsalainen" Linda Lampenius (ainakin Aftonbladetin mukaan) ensi keväänä päättää tuon yhteisshownsa Markoolion kanssa niin ehkä JD voisi palata Bluesiin kaudelle 2004-05?

Lindan on vissiin pakko kohta löytää se rikas mies rinnalle ennekuin rupeaa rupsahtamaan...
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Lindan kotelolle poikittaista mailaa?

Niin, näyttää siis siltä, että kansainvälinen superstaramme liikkuisi tällä kertaa taas vahvasti jääkiekkoskenessä. Männä suvenahan Linda pörräsi Väänäsen Ossin käsipuolessa ja nyt syksyn pimenevinä iltoina paikan olisi saanut raamikas ruotsalainen hokuttaja Johan Davidsson.

Mielestäni tämä on ihastuttavaa, kaksi ruotsalaisen sukunimen omaavaa yksinäistä sydäntä on kenties löytänyt toisensa. Koska suhde on iltapäivälehden mukaan jo kahden (2) viikon vanha, luulisin, että jotain muutakin lienee löytynyt. Vihjaan avoimesti, että Linda olisi ollut jopa naku-uinnilla Johaninsa kanssa.

Asiaan liittyviä todisteita löytyi Kerhon keskustelupalstalta. Epäilen vahvasti, että Linda käyttää nimimerkkiä PiNNi. Vai mitä mieltä olette tästä raskauttavasta todisteesta: http://www.hpk.fi/keskustelu/viewtopic.php?t=1515

Malttamattomille tahoille kerrottakoon, että ko. ketjussa vihjataan avoimesti, että "uintireissusta" olisi seurannut myös muutakin kosteuteen liikkuvaa liikuntaa.

Em. liikunnalla tarkoitan silkkaa sukupuoliyhteyttä. Toisaalta, on todettava, että Lindan ja Johanin ikäisillä on lupa nussiskella keskenään, kunhan tekevät sen hyvän maun mukaisesti ja muita loukkaamatta.

Ko. uutiseen vielä palatakseni, em. iltapäivälehti kertoo, että suhde aikaisemmin julkitulleeseen lomahoitoon, siis siihen krekukanukkiin jatkuu ainakin puhelintasolla. Itse näkisin, että Krekukanukki on Lindalle "kaveri vaan" ja tämä hurrihokuttaja "erikoisystävä".


Itse olen sitä mieltä, monen muun kanssa, että Lindan olisi nyt skarpattava, koska muuten koko soturikansamme naiset leimataan kansainvälisessä ja yhteispohjoismaisessa mediassa hupakoiksi tahi kevytkenkäisiksi naikkosiksi.

Itse en ainakaan haluaisi omia naisystäviäni kutsuttavan jakorasioiksi tai muiksi orkkukaruselleiksi liikkuessani ulko- ja muilla mailla.

Täältä tähän
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Re: Re: Lindan kotelolle poikittaista mailaa?

Viestin lähetti Johannes
PiNNi ja Beautiful, tulkaa kirjoittamaan jatkoaika.com-sivuille.

Aivan samaa mieltä. Kerhon keskustelupalsta löytyy nykyään minun bookmarkeista. Aivan loistavaa materiaalia.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Re: Lindan kotelolle poikittaista mailaa?

Viestin lähetti ervatsalo

Itse en ainakaan haluaisi omia naisystäviäni kutsuttavan jakorasioiksi tai muiksi orkkukaruselleiksi liikkuessani ulko- ja muilla mailla.

Täältä tähän

Jos Erviksessä on vähänkään jääkiekkoilijan vikaa, niin ei muuta kuin nimi arvontalistaan. Ehkäpä juuri sinä olet Lindan ensi kesän "jääkiekkoileva naku-uimari". Tässäpä olisikin sopiva kisa Valituille paloille tms. arvontojen järjestäjälle. Kyllähän jokaisen Suomen mittakaavassa itseään pelimiehenä pitävän kaverin täytyy Linttaa ainakin kerran polkaista.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Aika hyvin uppoaa tuo nimimerkin "Beautiful" provoilu tuolla HPK:n palstalla. B vaan heittää bensaa liekkeihin ja idiootit ei tajua, että se ihan tahallaan huudattaa niitä :)

Hei Linda: Olen pelannut lätkää joskus D-junnuissa. Miten ois pienet pikaiset joskus kun satutaan samoille kulmille?

On tuo vaan uskomatonta tuo julkkisten meininki. Ketkäs kaikki missit on olleet lätkäjätkien kainalossa? Vanessa, Linda, Miinala, se Nielikäisen hoito, Kimin Jenni, Hagmannin muija...

Janina on varmaan ainut missi joka ei ole tainnut vielä lätkäpelaajaa kaataa. Suomessa olisi yksi ulkomaalainen jonka kanssa Janinalla saattaisi natsata, mutta nimeä en viitsi kertoa. Saattaisi tulla penaltia :)
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Kelpaako Lindalle rillipää

Viestin lähetti Black Adder
Jos Erviksessä on vähänkään jääkiekkoilijan vikaa, niin ei muuta kuin nimi arvontalistaan. Ehkäpä juuri sinä olet Lindan ensi kesän "jääkiekkoileva naku-uimari"....


Niin, tässähän voisi olla oiva tilaisuus päästä seiskapäivää-lehden sivuille. Olisi se kuulkaa vänkää olla seiskan sivuilla Jatkoaika-sukka munassa näyttämässä, että tässä olin uimassa.

Lindan kanssa köyriminen allekirjoittaneen tapauksessa ei luultavasti tulisi kysymykseen, koska emäntä saattaisi vetää siitä hyvästä allekirjoittanutta pleksiin.

Kaikenlisäksi minulla on silmälasit. Em. silmälasit aiheuttanevat sen, köyhyyteni ohella, että piparia ei heruisi muutenkaan.

Sen sijaan voisin vuokrata Lindan uimareissun jälkeen jollekkin piilarijannulle ja / tai rikkaammalle. Voisin tietysti jäädä katselemaan kesäistä kenttäpanoa, koska käsittääkseni olen saanut valtuuden katsomiseen. Koskeminen on kylläkin kiellettyä.

Täältä tähän
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Rillit pois ja menoksi. Eihän kenellekään ole enää epäselvää miltä Linda näyttää. Katsot treffeille lähtiessä vielä viimeisen kerran läpi Lindan portfolion tosimiehen Biltemasta, Playboysta, ja heität klasit pöydälle. Käpälätuntumalla varmaan ne tärkeimmät paikat löytyy ja muistikuviin nojautuen kehut tuuheaa tukkaa, pitkiä sääriä jne. Vai miten ne meni? Noo se ei ole siinä vaiheessa tärkeää, kun olet valehdellut tulosi, ajellut paikalle kaverilta lainatulla miljoona-autolla jne. Niin ja tuollaisella moottoriturvalla varustettu kaveri kyllä saa vaimollekkin selitettyä, että eikös se ole paljon mukavampi olla yhdessä tällaisen maailmanmiehen kanssa kuin tava-ervatsalon. Aika polleaahan olisi parin viikon pan...tutustelun jälkeen palata oman emannuuden hoiviin ja kertoa muijan mieliksi seiskapäivään tarina siitä kuinka Linda ei osannut tehdä kunnon läskisoosia, ja toista se on kotona oman Ellin kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös