MM-kisat 2013: Suomi

  • 926 187
  • 3 108
Tila
Viestiketju on suljettu.

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Ilmeisesti vänäläiset ja tshekkiläiset änärimiehet ovat jotain ihmeellisiä teräsmiehiä, kun he eivät loukkaannu likimainkaan samanlaisessa mittakaavassa suomalaisiin änärijätkiin verrattuna. Tshekilläkin on kymmenen jätkää mukana MM-joukkueessa ja Venäjälläkin arviolta se noin 6-8.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt voi kyllä omalta kohdaltani sanoa, että voi kitistä valinnoista enemmän kuin koskaan. Vaikka joka kevät on aina joku valinta mitä ihmettelee... Nyt ihmettelee että edes jotkut valinnat on mennyt nappiin.

Veskat ihan kivasti, ei voi valittaa kun ei kukaan huippukassari ollut NHL:stä tulossa. Eikä nekään mitään pelasta, tai ainakaan Lehtonen ei sitä tehnyt.

Puolustajat:

Melart joukkueessa, hyvä! Väänänen ja Mäntylä hyvä! Hietanen Ok! Lepistö mitä vittua? Kukkonen "johtajana" apua! Teemu Laakso, Teemu kuka?

Ja Kousa ulos kisoista, kun KV-peleissä ylivoima ratkaisee. No ei sillä tavalla, että Kousa olisi mitenkään erityisen tulessa ollut tällä kaudella... Mutta kyllä tuosta olisi vaikka Lepistön voinut jättää kotiin kasvamaan.

Hyökkäys:
Kontiola, Pihlström, Savinainen, Salminen, Hagman ja Haataja ok hyvä!
Viitaluoma nojaa ok, JMA hyökkäyksen syömähampaana? Fuck me sideways!

Loput piti melkeinpä Googlettaa. Tavataan Torilla!

Kävin sen yhden venäjän turnauksen Suomi-Slovakia pelin katsomassa ja siinä Osala oli ehdottomasti paras hyökkääjä koko jengissä ja ilmeisesti oli sitten varaa jättää ulos ja ottaa tilalle noita kiikarimiehiä.

Ihmettelen vaan, että miksi näitä meidän nappuloita sitten ei olisi voinut ottaa kisoihin jo tässä vaiheessa mukaan. Teräväinen, Armia, Pulkkinen, Markus Granlund jne jne.

Siis jos tulee sellainen kisakevät, että ei saada niitä NHL:n ja KHL:n pelaajia tekemään sellainen oikeasti toimiva runko, niin eikö voisi sitten ottaa toisenlaisen riskin ja antaa nuorille näytön paikkaa?

Toki taas toivotaan täysillä ja kannustetaan, mutta voi helvetti sentään!
 

Aleksandros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Oma ehdotukseni MM-kisoihin sillä oletuksella, että Korpikoski läpäisee lääkärintarkastuksen.

Maalivahdit

1. ja 2. Ortio - Raanta -tandemi
3. Engren

Puolustus

Hietanen - Mäntylä
Lepistö - Jalasvaara
Väänänen - Laakso
Kukkonen - Melart

Jos itse saisin valita, vaihtaisin Laakson ja Melartin paikat, mutta tein kokoonpanon sen perusteella, miltä pakkiparit todennäköisesti näyttävät. Mäntylä ja Jalasvaara saattavat olla myös toisinpäin. Kaksi ekaa paria pelaavat ylivoimaa ja kaksi muuta alivoimaa.

Hyökkääjät

Aaltonen - Kontiola - Korpikoski
Pesonen - Hytönen - Salminen
Savinainen - Koskiranta - Hagman
Pihlström - Lahti - Anttila

13. ja 14. hyökkääjät: Viitaluoma, Haataja, Jormakka (ulos joukkueesta Korpikosken tulon myötä)

Jos Korpedo ei tule, niin Haataja noussee kakkos/kolmosketjuun ja Pesonen ykköseen. Voi myös olla, että Viitaluoma pelaa joko kolmosessa tai nelosessa jne. Nämä ovat makuasioita.

Mielestäni Hagman sopii hyvin kolmoseen, on ollut harjoituspeleissä varsin kokonaisvaltainen pelaaja, ja parhaimmillaan voisi pari reppuakin heittää kisoissa. Lisäksi olen pahoillani, mikäli ketjuissani on laitahyökkääjät väärillä puolilla, en jaksanut tarkastaa kyseistä asiaa.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Suomella on vaan niin vähän huippupelaajia että nämä kieltäytymiset näkyvät turhan vahvasti. Kyllä niitä muuallakin tulee yhtälailla...

Varmasti muuallakin kieltäytymisiä tulee, mutta esim. kanukeilla ja jenkeille ei tunnu missään, kun on niin iso pelaajapohja, josta ammentaa aina uusia, kovia nimiä.Piskuinen Suomi yrittää nytkin vähän räksyttää ja pureskella nilkasta. Toivottavasti tuomari ei huomaa=)
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Huvittaa jotenkin tuo Hjalliksen katkera avautuminen. Taitaa porvarilla huoli jo painaa, kun odotettavissa on Suomen osalta sukellus ja pelaajatkaan ei kiinnosta yleisöä? Kaiken lisäksi mulkut NHL-pelaajatkaan eivät tule edistämään Areenan kaljamyyntiä, on se rankkaa.

Tammiselta nyt ei muuta voi odotaakaan, kuin meuhkaamista 70-luvun saavutuksista ja muka pyyteettömästä kiekkopatriotismista. Silloinhan tehtiin kaikki vain isänmaan edun vuoksi?
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Mikäs sillä Korpikosken lääkärintarkastuksessa kestää?
Luulisi, että viimeistään tänään tai huomenna tulee tietoa miehestä.
 

Hakki#20

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bayern München
Toivottavasti Toronto lähtee nopeasti kesälomille, silloin olisi mahikset saada Komarov mukaan. Ja jos Korpikoski tulee mukaan niin ykkösketju alkaisi näyttämään jo hyvältä:
Korpikoski-Kontiola-Komarov
 

Kyle

Jäsen
Itse kuuluun siihen ryhmään, joka pitää nykyistä joukkuetta hyvännäköisenä, nimenomaan peilattuna resursseihin mitä on tarjolla. Leijonat ei ole turnauksen taitavin joukkue, eikä varmasti koskaan ole olleetkaan. Sen sijaan tästä joukkueesta heijastuu se vanha sanonta että Suomi on fyysisin ja eniten p-amerikkalaisin maa euroopassa.

Suomen joukkeen hyökkäys kestää vertailua kisojen muihin maihin nähden luistelunopeudessa: Jormakka, Salminen, Pihlström, Hagman, Aaltonen ja fyysisyydessä: Savinainen, Anttila, Lahti. Lisämausteen näihin tuo kisojen isot kaukalot, missä leijonajoukkue on enemmän kotonaan kuin NHL avuilla täytetyt joukkueet.

Tuosta on helppo lähteä etsimään se lanka, millä avuilla Jalonen on lähtenyt tänä vuonna joukkuettaan kasaamaan. Mielestäni siinä kohtaan kun alkulohkossa vastustajan kärkihyökkääjinä luistelee Radulovia, Vanekkia tai Stastnya on vähän köykäistä hakea paperilla eroa onko meillä antaa kiekollista vastusta Enlundista(kuka nimi tahansa) vai Haatajasta. Sen sijaan Suomen joukkue on täynnä hyviä kahteen suuntaan pelaavia pelaajia, jotka pysyvät näiden kansainvälisten tähtien vauhdissa ja pystyvät kaksinkamppailussa fyysisyydellään horjuttamaan heitä. Jos Suomen joukkue saadaan vielä yhtenäiseksi, niin joukkueena voidaan varovasti puhua että pystytään jopa voittamaan näitä kaksinkamppailuita ja sitä kautta otteluita.

Varovaisen maltilliset odotukset on itsellä kisoihin, mutta pelaajalistaa katsoen innostuneet. V*tut taitokiekosta, nyt on vittumainen ja nopea Leijonalauma liikkeellä.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
NHL-pelaajien haukkumisessa kannattaa ottaa sekin huomioon, kun vertailaan esim. naapuriin että kuinka paljon suomalaisia siellä edes pelaa. Eli ei kovin montaa. Sitten kun tutkitaan syvemmälle huomataan, että Suomen kärkinimet ovat olleet ne meidän kärkinimet viimeiset 15-20-vuotta ja he käyneet jo uransa useissa höntsäkisoissa ihan sen uransa parhainakin vuosina. Jääkiekkoilun heikko taso Suomessa ja olematon junioriotyö ovat aiheuttaneet sen tilanteen, että sukupolvea tai kahta liian vanhoja pelaajia kinutaan joukkueesseen. Oikeilla jääkiekon kärkimailla on aina uusi sukupolvi täyttämässä vanhojen legendojen paikat MM-joukkueissa.
 

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
NHL pelaajien kieltäytymisellä ei ole mitään tekemistä jonkun vuoden takaisen MM-höntsyn (jota kukaan ei edes muista) kanssa, vaan sillä että nämä pelasivat 48 ottelun NHL:n runkosarjan pikatahtiin tammikuun alusta.

Kyllä miljonääritkin osaavat olla pikkumaisia ja pitkävihaisia. Aivan varmasti Lehtonen muistaa jos viime vuonna on satanut paskaa niskaan leijona-peleistä.

Sitten en tiedä olenko ainut, joka ei pidä tämän kauden NHL runkosarjaa kamalasti normaalia pahempana, helpompi jopa.
Esim. Anaheim viime kaudella uuden vuoden jälkeen 45peliä ja kevät oli silloin viikon lyhyempi. Tähän kun lisätään kevennetyt matkustamistarpeet niin omasta mielestä kieltäytymiset johtuvat pääosin motivaation puutteesta. Pelitahti on kyllä huima, muttei kamalasti poikkea normaalista ja koko syksyn pääosa saanut levätä/treenata rauhassa.

Ja tuosta väitteestäsi, että Raanta olisi jo sen ikäinen ettei finaaleissa pelaaminen ole mikään meriitti. Mielestäni 23-vuotiaan maalivahdin valitseminen runkosarjan ja poffien parhaaksi pelaajaksi sm-liigassa on aika hyvä näyttö jo kansainvälisestikin. Tilastotkin vakuuttavat.
 

Rici

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, D, Pönttövuoren Peikot
Enlund on parin viime vuoden aikana pelannut aika monta EHT-turnausta ja on ollut niissä pääosin todella vaisu. En muista tarkasti Enlundin tilannetta tällä hetkellä, mutta noiden aikaisempien "näyttöjen" perusteella ei pitäisikään olla asiaa kisoihin. Ei hänestä mitään sateentekijää olisi saatu missään tapauksessa.

Kaikkialla muualla hän on sitten ollutkin erinomainen. Olisin valinnut joukkueeseen.
 

Aleksandros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Kaikkialla muualla hän on sitten ollutkin erinomainen. Olisin valinnut joukkueeseen.

Joo sinänsä minulle ihan sama, että olisiko se Haataja vai Enlund, joka valitaan. En itse näe, että tuolla valinnalla olisi ainakaan pelillisesti ollut yhtään mitään merkitystä lopputuloksen suhteen. Näistä makuasioista voidaan kiistellä hamaan tappiin saakka, mutta en näe sitä järkevänä.

Itselläni on sellainen kutina, että Enlund lienee joko loukkaantunut tai sitten kieltäytynyt leiriltä, koska Jalonen on kuitenkin usein Enlundin EHT-turnauksiin valinnut parin viime vuoden aikana. Voihan olla, että Enlund ei ole jaksanut/kyennyt lähtemään neljän viikon leiritykseen. Suoraa kisapaikkaa hänelle tuskin olisi kukaan tarjonnut.

edit. Vaikka Enlund olisikin esim. Haatajaa parempi pelaaja, vaikuttaa valintoihin erittäin monet muutkin asiat. Pidän esim. hyvin todennäköisenä, että Haatajan passia ei edes leimata aluksi, jos Korpikoski tulee. Olisiko Enlund ottanut tilanteen yhtä hyvin, mene ja tiedä.
 

Rici

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, D, Pönttövuoren Peikot
Pekka Jormakka-Miika Lahti-Niklas Hagman

Tuon ketjun haluaisin kyllä ehdottomasti kentällä. Ei ainakaan puutu uhrautumista ja värikkyyttä. Joillekin herrat ovat ilmeisesti vielä tuntemattomia? Jos tämä ketju esitellään, niin toivon sille erittäin paljon peliaikaa.

Jonne Virtasen olisi voinut valita vielä joukkueeseen availemaan vaihtoaition ovia ja antamaan erätaukohaastatteluita.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Tämän kevään Skoda-karkeloista sen verran, että vaikka mitään torijuhlia ei voida odottaa niin tsäänssit mitalipeleihin on olemassa kaiken mennessä aivan nappiin. Toisaalta myös kaiken mennessä täysin perseelleen on häviävän pieni mahdollisuus myös siihen, että vauhtia haetaan karsintasarjan kautta. Tähän jälkimmäiseen en kuitenkaan millään jaksa uskoa.

Nämä asiat tulevat pitkälti määrittelemään Leijonien taipaleen:

-Puolustuspelaaminen. Kuinka hyvin joukkue kykenee viisikkona pitämään puolustuspelaamisen balanssissa? Liike, energia, merkkaus, -ja maalineduspelaaminen sekä kulmissa pärjääminen + pelin avaaminen/paineen purkaminen. Tämä kokonaisuus täytyy saada koko viisikon voimin uomiinsa, jottei maalivahti jää yksin. Nykypäivän kiekossa kun vastaan tulee Kanadan tai Venäjän kaltaisia maita, ei kukaan maalivahti pysty yksin näitä hoitamaan jollei puolustuspelaamisesta kyetä nyt käytettävissä olevaan materiaalin nähden ottamaan 100 prossaa irti.

-Maalivahti. Kuka ikinä sitä lopullista ykkösveskan viittaa sitten kantaakaan, niin yhtään helppoa häkkiä ei saa mennä. Joka pelissä täytyy antaa mahdollisuus voittoon ja siihen uskon riittävän vahvan kaverin kyllä tästä kolmikosta löytyvän. Perusvarmaa pelaamista, pelin rauhoittamista ja ajoittaista päällään seisomista vielä lisäksi, niin yhtään enempää ei voida veskarilta vaatia.

-Vastuun kantaminen hyökkäyspelaamisessa. Fakta on se, että tässä turnauksessa täytyy nyt useamman pelaajan ylittää odotukset. Täytyy päästä sellaiselle tasolle, että kisojen jälkeen voidaan ajatella: "Enpä olisi uskonut hänestä tuohon olevan". Aaltonen, Salminen, Haataja, Hytönen, Hietanen, Pesonen... näistä kavereista täytyy nyt löytyä sitä ratkaisuvoimaa. Totuus on kuitenkin se, että yksinään Kontiola ei tule viemään tätä nippua yhtään mihinkään, ei vaikka viereen saataisiin Korpikoski, jonka toki mahdollisesti tullessaan täytyy oma roolinsa hoitaa ja myös pystyä tulosta tekemään. Ylläriä luokkaa Immonen 2011 tuskin kenestäkään saadaan, mutta positiivisia yllättäjiä tarvitaan ehdottomasti, koska Korpikoski tai Kontiola tuskin kahdestaankaan tätä joukkuetta pystyvät mitalipeleihin viemään.

Tähän päälle vielä rohkeuden ja itseluottamuksen puhkeaminen kukkaan heti ensimmäisestä Saksa-pelin vaihdosta lähtien niin saadaan mielenkiintoiset kisat seurattavaksi. Ei siis muuta kun Skoda-viirit kouraan, Karjala-lippikset takaraivolle ja kädet ristiin näiden kisojen suhteen!
 

Aleksandros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Tämän kevään Skoda-karkeloista sen verran, että vaikka mitään torijuhlia ei voida odottaa niin tsäänssit mitalipeleihin on olemassa kaiken mennessä aivan nappiin. Toisaalta myös kaiken mennessä täysin perseelleen on häviävän pieni mahdollisuus myös siihen, että vauhtia haetaan karsintasarjan kautta. Tähän jälkimmäiseen en kuitenkaan millään jaksa uskoa.

Puolivälieräpaikka on todennäköinen ja siinä vastaan asettunee joku maa kolmikosta Venäjä, USA ja Slovakia. Kaikkien näiden maiden joukkueet ovat ainakin toistaiseksi Suomen tapaan edellisvuotta huonompia, joten uskoisin, että ilman edes kaiken menemistä aivan nappiin välieräpaikka on ihan mahdollinen. Sitten mitalit onkin jo aika lähellä. Tilanne ei todellakaan ole niin surkea kuin lähes kaikki ajattelevat.

edit. Ja vielä piti kommentoida tuota karsintasarjaa. Ensinnäkään tällaista sarjaa ei pelata, vaan molemmista kahdeksan joukkueen lohkoista huonoimmat tippuvat suoraan. Tokkopa Suomi esim. Itävallan taakse jää. Tai jos jää, niin on se yksi Vanek ihan helvetin kova.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
edit. Ja vielä piti kommentoida tuota karsintasarjaa. Ensinnäkään tällaista sarjaa ei pelata, vaan molemmista kahdeksan joukkueen lohkoista huonoimmat tippuvat suoraan. Tokkopa Suomi esim. Itävallan taakse jää. Tai jos jää, niin on se yksi Vanek ihan helvetin kova.

Jees hyvä korjaus, mennyt itseltä tämä täysin ohi. Pitäisi kai lopettaa karjalointi niin olisi tarkemmin perillä tästä uudistuneesta Skoda-systeemistä!
 

Lainaus: Harkimon mielestä on väärin, että pelaajat saavat koulutuksensa Suomessa, mutta osa heistä hylkää Leijonat heti kun tilipussi on paisunut tarpeeksi.
Kun jätkä sitten rakennuttaa Suomessa 500 000 euron talon, niin siitä on kuitenkin maksettu jo pitkälti yli 100 000 pelkkiä veroja. Ja kun kaveri käy vetämässä jätkäporukassa 10 000 euron kännit, niin siitäkin menee mukavasti veroja.
Joten, eiköhän aika moni näistä pelaajista maksa Suomessa aikalailla veroja tai muuten ole hyödyksi kansantaloudelle? Maajoukkue on kärsinyt inflaation ja kärsii edelleen, kun Jalonen valitsee joukkueeseen jotain Ville Viitaluomaa, Ilari Melartia, Pekka Jormakkaa ja Marko Anttilaa. Vaikka tilanne on heikko siinä vaiheessa, kun muutama kärkinimi jättää tulematta, niin ei tilanne koskaan niin huono ole, että tuollaisia hemmoja pitäisi kisoihin valita.

Lainaus: Tamminen vetosi puhuessaan Novalla useita kertoja oman ikäpolvensa saavutuksiin ja paloon Leijonissa.
Mitäköhän nämä saavutukset olivat? Kuuden joukkueen turnauksessa neljäs sija vuonna 1974, vai?
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Nyt on kyllä sellainen joukkue, että ei ole tarjottavana kuin näkemättä paskaa-arvostelua. Ei nimittäin ole hajuakaan yllättävän isosta osasta rosteria. Myönnän olevani änäriä sokeasti glorifioiva isänmaanpetturi, mutta silti yllättää kuinka nimetön pelaajanippu tuolla on kasassa. Tämä täytyykin sitten jotenkin kääntää vahvuudeksi. Altavastaajana puurtamaan isoja kumoon, tiivistä joukkuepeliä, uhrautuvuutta ja fyysisyyttä, ainut vaan että en osaa edes sanoa että löytyykö tosta joukkueesta niitä ominaisuuksia joita siihen vaaditaan. Täytyy vaan odottaa positiivisia yllätyksiä, vähän niinku Pihlström niissä joissain kisoissa muutama vuosi takaperin. Hyvää liikettä, karvausta ja sit valitettavasti todennäköisesti raivostuttavan tehotonta pörräystä luvassa.
Taistelen tässä kovasti peruspessimististä luonnettani vastaan ja koitan vähän uskoa tuohon joukkueeseen, pikkasen edes. Ensireaktio joukkuehahmotelmat nähdessä oli kyllä lähinnä "mitä vittua".
Positiivista yllätystä toivon, mulle jo pudotuspeleihin pääsy olisi positiivinen yllätys. USA ja Venäjä on varmasti kovempia, Slovakian kanssa aika tasaista ja joku Saksakin voi hyvän päivän sattuessa yltää ainakin tasuriin mikäli Suomella on pakka pahasti sekaisin. En ole nähnyt kun sen viimesimmän Ruotsimatsin ja se ei ainakaan lupaillut erityisen hyvää.
 

WildThing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Minnesota Wild
Nyt on kyllä sellainen joukkue, että ei ole tarjottavana kuin näkemättä paskaa-arvostelua. Ei nimittäin ole hajuakaan yllättävän isosta osasta rosteria. Myönnän olevani änäriä sokeasti glorifioiva isänmaanpetturi, mutta silti yllättää kuinka nimetön pelaajanippu tuolla on kasassa. Tämä täytyykin sitten jotenkin kääntää vahvuudeksi. Altavastaajana puurtamaan isoja kumoon, tiivistä joukkuepeliä, uhrautuvuutta ja fyysisyyttä, ainut vaan että en osaa edes sanoa että löytyykö tosta joukkueesta niitä ominaisuuksia joita siihen vaaditaan. Täytyy vaan odottaa positiivisia yllätyksiä, vähän niinku Pihlström niissä joissain kisoissa muutama vuosi takaperin. Hyvää liikettä, karvausta ja sit valitettavasti todennäköisesti raivostuttavan tehotonta pörräystä luvassa.
Taistelen tässä kovasti peruspessimististä luonnettani vastaan ja koitan vähän uskoa tuohon joukkueeseen, pikkasen edes. Ensireaktio joukkuehahmotelmat nähdessä oli kyllä lähinnä "mitä vittua".
Positiivista yllätystä toivon, mulle jo pudotuspeleihin pääsy olisi positiivinen yllätys. USA ja Venäjä on varmasti kovempia, Slovakian kanssa aika tasaista ja joku Saksakin voi hyvän päivän sattuessa yltää ainakin tasuriin mikäli Suomella on pakka pahasti sekaisin. En ole nähnyt kun sen viimesimmän Ruotsimatsin ja se ei ainakaan lupaillut erityisen hyvää.

En voisi kyllä paljoa enempää samaa mieltä olla!

Korpikosken tulo olisi kyllä elintärkeää tälle joukkueelle.

Näillä pelaajilla kuitenkin turnaukseen lähdetään, ja olen varma että jokainen heistä tekee kaikkensa menestyksen eteen.

Toivotaan parasta. En tuomitse vielä.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Fakta on se, että tässä turnauksessa täytyy nyt useamman pelaajan ylittää odotukset. Täytyy päästä sellaiselle tasolle, että kisojen jälkeen voidaan ajatella: "Enpä olisi uskonut hänestä tuohon olevan". Aaltonen, Salminen, Haataja, Hytönen, Hietanen, Pesonen...

Toivon ettei Haataja ole kahdessa ensimmäisessä ketjussa..
 

Eikka86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vai ettei Juuso Hietanen mahdu pelaamaan, tai maksimissaan nelospakkipariin. Pelaisiko ykkös-yv:ssä Kukkonen ja Jalasvaara? Erityisesti Kukkonen ykköspakkiparissa hymyilyttää.

Muistetaan nyt kuitenkin, että Hietanen oli myös viime vuonna Suomen ykköspakki ja tällä hetkellä on sitä entistä selkeämmin. Joten jos joku on varmaa, niin se, että Hietanen on ykköspakkiparissa ja ykkös-yv:ssä.

Sinänsä mukavaa, että näitä kokoonpanoja täällä ehdotellaan, mutta olisihan se mukavaa, jos vaivauduttaisiin katsomaan nuo harjoituspelit ennen MM-kisoja. Ne kuitenkin tarjoaisivat hieman näkemystä pelaajien tämän hetken tasosta.

Jos kuitenkin luettaisiin niitä viestejä ensin.

Kuten kirjoitin, toivon 6-7 puolustajan peluutusta, en täyden neljän parin kuten tähän asti JJ on peluuttanut.

Hietanen on hyökkäyssuuntaan ykkösparin miehiä joukkueessa ehdottomasti mutta jos katsoo koko joukkueen taitotasoa, pelin täytyy lähteä PUOLUSTAMISEN kautta.

Hietanen voisi mielestäni vetää 7pakkina ja vaikka sitten Jalasvaaran kanssa yv:tä. Uskoisin että tuntuma peliin säilyy ja pääsee kentällä toteuttamaan parasta osaamistaan, eli kiekollista peliä.

Av tilanteita tulee olemaan luultavasti aivan liikaa ja vuosia valloilla ollut "munattomuus" oman maalin edessä ratkeaa käyttämällä puolustajina alivoimalla osastoa Melart-Väänänen-Mäntylä. Tällöin Hietaselle on paljonkin käyttöä 7:nä puolustajana hyökkäyspäässä .
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Jani Uotila kirjoittaa Twitterissään:
Onko L. Korpikoski jo matkalla Suomeen? Ainakin kuulin sen, että mailavalmistajan taholta herran työkalut ovat jo prosessissa.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
1. ja 2. Ortio - Raanta -tandemi
3. Engren

Puolustus

Hietanen - Mäntylä
Lepistö - Jalasvaara
Väänänen - Laakso
Kukkonen - Melart

Hyökkääjät

Aaltonen - Kontiola - Korpikoski
Pesonen - Hytönen - Salminen
Savinainen - Koskiranta - Hagman
Pihlström - Lahti - Anttila

Loistavaa!! Juuri näin sen pitäisi mennäkkin. Konnalle parhaat veljet viereen jne.
 

Pekkis

Jäsen
Huvittaa jotenkin tuo Hjalliksen katkera avautuminen. Taitaa porvarilla huoli jo painaa, kun odotettavissa on Suomen osalta sukellus ja pelaajatkaan ei kiinnosta yleisöä? Kaiken lisäksi mulkut NHL-pelaajatkaan eivät tule edistämään Areenan kaljamyyntiä, on se rankkaa.

Tammiselta nyt ei muuta voi odotaakaan, kuin meuhkaamista 70-luvun saavutuksista ja muka pyyteettömästä kiekkopatriotismista. Silloinhan tehtiin kaikki vain isänmaan edun vuoksi?

Kyllä nämä herrat vaan täyttä asiaa latelivat. Kerrassaan oivaa tylytystä!

Näinhän tämä nykyään menee, että siinä vaiheessa kun näyttöjä rahajäille olisi annettava, niin kunnia-asiahan se on leijonapaitaa kantaa. Myöhemmin sitten toisin.

Mutta ei hätää, jääkiekkoliitto osaa kisojen markkinoinnin totutun hyvin ja kansaa virtaa halliin sankoin joukoin. Kalja on kylmää ja jos hyvä tuuri käy, niin yöllä saattaa osua samaan baariin näiden sankarihuippu-urheilijoiden kanssa. On tämä vaan hieno laji tämä jääkiekko!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös