Nyt vituttaa!

  • 3 024 134
  • 11 368

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Eero Kilpeläinen vittuun maalilta. Ja mitä vittua se Lämsä sekoilee kun peluuttaa jotain vitun turhaa Mosesta joka veti kaksi kertaa tyhjästä ohi. Teemu Erosen voi muuten jättää sen Rauman reissun väliin.
 

Gascoigne

Jäsen
Suosikkijoukkue
16.3.2014 Jokerit -> HPK
Kekäläinen ulos! Onneksi vaihtuvuus on ensi kaudelle suurta niin etä tarvitse katsoa Jarmon hankintoja enään montaa peliä.
 

mikse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Edmonton Oilers
Kai noi sit kesälomalla tajuaa, et paikoista kannattais pleijareissa tehdä aina vaikka peli olisi mitä.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt vituttaa, nyt vituttaa! Se on pakko voitto Raumalla ma ja tällä mokkepelillä se on adjö. Haistakaa vittu. Dehner, ime munaa. Lämsäkin voisi vaikka pikku hiljaa painua vittuun tuolla peluutuksella, eikö yhtä saatanan portugalilaista saada sitten millään kuriin?? Paska peli jälleen ja toivottavasti joukkue kävelee Raumalle ja sieltä takaisin, kävi ma miten kävi.

Näin siinä vittu käy. 3-1 tilanteessa oli paikat naulita peli ja kans kummaa kun ei meille kelpaa niin kaveri tekee kavennuksen. Ja sama sitten je, paikkoja oli mm. Ridalla tyhjät edessä ja kun ei mene niin turpaan tulee. Voi vitun homot!
 

Metro4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raitin Raukka, Pulu, STL, Töölö, HyRi
Jeremy! Illan saldo: 2 syöttöä. Tosin Lukun maaleihin......ei vtu näitä....
 
Viimeksi muokattu:

Zoltán

Jäsen
Suosikkijoukkue
1967 - 2013
Ohi on.

Pelaajat muuttuvat, valmentajat muuttuvat, mutta, se syvin olemus, se säilyy edelleen Jokereissa.

On tämä vaan merkillisen kaunis seura.

Kyllä tässä jälleen on vain niin käymässä, että pettymykseen se on päättymässä Jokereiden osalta. Voi kun tähän saisi jälleen sen pienen pätkän; sen legendaarisen pätkän, missä kaksi punakeltaisiin pukeutunutta, vanhahko herrasmies ja nuori pieni poika istuvat siellä Hartwall Areenan lehtereillä ja poika kysyy isältään että: ''Oi isä, miksi me kannatammekaan Jokereita?"

Isä herkistyy ja kyyneleet silmissä katsoo poikaansa, mutta mitäpä hän nyt tuohon sitten voisi vastata? Miten selvittää ja selittää sellaista suurta raastavaa, ihanan raastavaa, vahvaa tunnetta, joka kuitenkaan ei ikinä palkitse? Se joka ottaa niin kovin, kovin paljon, mutta antaa niin vähän. Sitten ehkä pienen hetken jälkeen isä herkistymiseltään katsoo poikaansa ja kertoo ne sanat mitä niin monta kertaa Jokereiden aikana on kuullut: "Ensi kausi, poikaseni, ensi kausi. Se tulee. Silloin me olemme vahvoja. Silloin meillä on uusia pelaajia. Meillä on uusi valmentaja. Meillä on paljon rahaa. Me voitamme HIFK:n Stadin derbyissä.

Isä luo uskoa poikaansa ja sitten tulee se uusi kausi ja sitten tulee jälleen seuraava kausi ja sitä seuraava kausi. Vuodet vaihtuvat ja vierivät, vuosikymmenet vaihtuvat. Mikään ei oikeastaan muutu kunnes sitten lopulta isän elämän kiertokulku päättyy ja pojasta, joka aikoinaan tuon kysymyksen kysyi, on tullut nyt mies. Hänestä on tullut myös samalla isä. Hän on naimisissa ja hän on odottanut sitä mahtavaa päivää kun hän pääsee oman poikansa kanssa ensimmäistä kertaa Hartwall Areenalle. Mikä mahtava tunne se on esitellä omalle rakkaalle pojalleen toinen suuri rakkaus, joka kantaa punakeltaisia kauniita värejä.

Vihdoin tulee se lauantai-ilta ja nyt pikkupojasta muotoutunut isä pääsee viemään poikaansa Areenalle. Siellä he istuvat, nauttivat. Sitä ennen he ovat syöneet kalliit hodarit Areenan ravintolassa ja sitten kas kas, kuusikymmentä minuuttia, joku KalPa, Lukko, Pelicans, Ilves, tai mikä lie ikinä onkaan vastustaja, on voittanut Jokerit. Perinteinen ilta Jokereille. Se on päättynyt niin kuin sen pitikin päättyä. Poika varttuu siinä vielä muutamia viikkoja ja koko ajan ymmärtää yhä enemmän jääkiekosta vaikka ikää on vähän ja sitten lopulta eräs lauantai-ilta hän istuu tämän herrasmiehen vieressä ja kysyy sen saman kysymyksen mitä isä kysyi aikoinaan omalta isältään: "Isä, miksi me kannatamme Jokereita?"

Samalla ottelu päättyy ja ne muistelot jatkuvat. Silloin tulee isälle kyyneleet silmiin ja hän muistelee nostalgisesti omia aikojaan kun hän esitti tuon saman kysymyksen omalle isälleen. Hän on äärimmäisen ylpeä samalla omasta pojastaan, koska se kysymys on samalla merkki siitä että pojasta on tullut Jokerifani, punakeltaisen rakkaan stadilaisseuran kannattaja ja hän on vihdoin sisäistänyt sen seuran olemuksen ja syvimmän.

Niin kuin niin monesti näillä lehtereillä on nähty, pelit yleensä päättyvät tappioon. Niin ne isät ja pojatkin saavat sen aikojen kuluessa nähdä. Hartwall Areenalla, melankolian tiellä on niin kovin, kovin kauniimpi kysyä kysymyksiä johon ei oikeastaan ole edes vastauksia. Se Jokereissa on kaikista kauneinta.
 

Helsing#65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, sympatiat myös Senators & Hurricanes
Vittu saatana perkele, ku ei saada tota saatanan portugalilaista ja sen kavereita kurii. Tuohimaa maalii maanantaina, ei voi olla millää paskempi ku Eero just nyt. Ja joo Mane ja Lindbohm kentälle, Eronen ja Dehner hiuksista vittuun. Tyrväinen myös, ja Eaves vaikka sitten puolikuntosena kehiin. Olis silti parempi ku ykskään meidän pelaajista.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Yllättävän rauhallinen olo.Jos ei kiinnosta maalinteko ei voi mitään. No turha tässä on enempää märehtiä. Ei tää auta joukkuetta yhtään että heitetään kirves kaivoon. Nyt on tuettava vittu kaikkien omiaan!!
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kai noi sit kesälomalla tajuaa, et paikoista kannattais pleijareissa tehdä aina vaikka peli olisi mitä.

Itseänikin vituttaa, mutta eri jengin takia. Lukolla taitaa olla jokin ihme taktiikka, Kärppiäkin vastaan tarjoillaan avopaikkoja ja tyhjiä maaleja, mutta kukaan ei osu niihin, ei kärpät tai jokerit. Sitten se ratkaisee omastaan heti, ihme jengi.
 

Vija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
1. ja 2. ketjut ei saa mitään aikaseks. Lukon ykkönen pesee Jokereiden kärkiketjuja mennen tullen. Ei jumalauta!
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Muu ei tällä hetkellä vituta kuin tuo Pedro-tarina. Ei jaksaisi enkä jaksakaan lukea sitä. Vielä on positiivinen ja rauhallinen olo.

Niin no, kenties se vähän harmittaa, kun pitää odotella seuraavaa peliä melkein kaksi vuorokautta. Ei millään jaksaisi odottaa niin kauaa.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Erosella tänään 0+1 ja tehosaldo +2. Ja jengi haluaa Erosen katsomoon seuraavaan peliin. Vertailun vuoksi Nordlundilla ja Dehnerillä molemmilla 0+0 ja -3.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Erosella tänään 0+1 ja tehosaldo +2. Ja jengi haluaa Erosen katsomoon seuraavaan peliin. Vertailun vuoksi Nordlundilla ja Dehnerillä molemmilla 0+0 ja -3.

Eronen oli tänään ihan ok, ei erottunut oikein hyvässä eikä pahassa. Mastosta tosin on tullut joku ihme vässykkä ensimmäisen pelin jälkeen ja se heijastuu Dehneriinkin. Molemmilla peiliinkatsomisen paikka.
 

veivari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston,Jokerit
Tyrväinen oli tänään paras sentteri MOLEMPIIN suuntiin. Hahl ja Tyrväinen pitää vaihtaa paikkaa ja Julle ottaa paremman puolustamisen takia Azevedon.
 

Tuoppi

Jäsen
Ilmeisesti kun Kekäläinen kerran ehti ensi kauden jengin rakentaa niin saamme katsella ensikin vuonna samanlaisia ratkaisukyvyttömiä kohkaajia. Ehkä jokunen uusi maalintekoon kykenemätön kaveri on löydetty mukaan...
 

Poffeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oliko 8 ylivoimaa ja nolla maalia? Tänään ei lisäksi ollut oikein ylivoimalla edes paikkoja. Tuohon on pakko keksiä maanantaille jotain. Erikoistilanteet ja maalivahtipeli hävitään tällä hetkellä pelottavasti pystyyn. Jani Rita on mahtavassa vireessä ja aina kiekon saadessaan vaarallinen, mutta miten kaveri voi olla noin toivoton viimeistelijä?
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
No eipä kannattajienkaan voi sanoa olevan mestaruuden arvoisia, jos pyyhe heitetään kehään kun Jokerit on tappiolla sarjassa otteluvoitoin 1-2.
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Vehanen vs Kilpeläinen = 100-0 kaksi edellistä matsia
Azevedo vs Filppula = 100-0 kaksi edellistä matsia

Siinäpä se. Jokerit hallitsee pelejä, luo maalipaikkoja enemmän kuin riittävästi, mutta Kilppari ei kahdessa viime pelissä ole ollut voittava veskari. Hyökkääjistä voi sanoa mitä tahansa mutta 9 maalia Kilpeläisen taakse kahdessa pelissä = surkeaa puolustuspeliä ja kaveri ei siellä maalissa ole asiaa auttanut. Kilppari olisi voinut tänään voittaa tämän matsin meille, mutta Vehanen oli se joka vei.

Syö miestä.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tyrväinen oli tänään paras sentteri MOLEMPIIN suuntiin. Hahl ja Tyrväinen pitää vaihtaa paikkaa ja Julle ottaa paremman puolustamisen takia Azevedon.

Nyt ollaan kyllä katsottu ihan eri peliä. Tyrväinen ei erottunu millään tapaa mihinkään suuntaan, mikä on tavallaan ihan hyväkin asia, nelosketjun hyökkääjälle. Tyrväinen oikein käytettynä on jopa hyväkin lisä joukkueeseeen, eikä mulla mitään Jullea vastaan oo. Paikan ei vaan todellakaan pitäis olla kakkosketjussa miltä odotetaan maalejakin tai varsinkaan ylivoimalla pelintekijän paikalla. En vaan nää yhtäkään perustelua millä Julle menee ylivoimalla esimerkiksi Hahlin ohi. Valitettavasti ei vaan oo hirveesti vaihtoehtoja kun Hahlia pitää käyttää Avokaadoa vastaan ja sentterit rupee loppumaan kesken. Ellei sit Teräväistä siirretä kuitenki sentteriksi vielä, jolloin kenties saataisiin vähän riskimpi kenttä omiin päin mutta myös täysin toinen potentiaali ylöspäin. Eiköhän Tyrväisen ketjun tehot näytä aika suoraan mitä annettavaa niillä on tällä hetkellä hyökkäykseen. Ykkösketjun ollessa kuutamolla, olis ihan positiivista ettei tarttis tehoissa nojata nelosketjuun, vaan siellä olis myös kakkosketju joka saattais saada jotain aikaseks. Nyt sellasta ei ole.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Keihään kärki, erikoistilanteet ja maalivahtipeli. Siinä on kolme aika pirun tärkeää osa-aluetta jääkiekossa ja Lukko on tällä hetkellä jokaisessa edellä aivan satanolla. Tuntuu käsittämättömältä, että Jokereiden mittapuulla pitkäjänteisen työn jälkeen homma sakkaa taas ennen aikojaan ja samalla esim. Tappara on yhdessä kaudessa noussut pohjasakasta suurimmaksi mestarisuosikiksi. Tämän piti olla meidän kautemme. Vittu!
 

Faxing Berlin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mastosta tosin on tullut joku ihme vässykkä ensimmäisen pelin jälkeen...

Yksi pelaaja on alkanut vituttamaan Jokeripakassa ja se on Herra Masto.

Laiskaa pelaamista puolustussuuntaan, laiskaa pelaamista viivassa. Osaa käyttää kokoansa jotenkin, mutta ei kyllä taklaamiseen. Viivassa pelaaminen "huvittavaa" katsottavaa. Ei sivuttaisliiku kiekollisena yhtään. Alivoiman on aika helppo lukottaa suorilla jaloilla seisova kaveri. Teräväinen sata kertaa parempi pelaamaan viivassa, koska liike (ja kiekkokontrolli).

Linkit vievät Youtubeen ja meneillään olevaan Lukko-sarjaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös