Pe 8.2.2013 TUTO Hockey - K-Vantaa

  • 2 709
  • 9

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Viimeinen kotipeli ennen playoffeja, ja nyt pistetään häkki täyteen (mutta ei enne kuin minä olen päässyt sisään TUTO-kortin turvin).
Sävelet ovat selvät: Voitto tänään ja kakkospaikka alkaa olla aika varma. K-Vantaa on kuitenkin ollut vaikea vastus tällä kaudella, taas kerran, ja asenne täytyy edelleen olla kunnossa. Luotan siihen että Tami saa äijät piiskattua hirmuvauhtiin tänään.
TUTOn kokoonpanoa on vähän fiilattu keskiviikosta. Kral jatkaa maalissa ja se tarkoittanee sitä että Tommi seisoo huomenna Vaasassa.
Pakkipuolella ainut vaihto on että Kärmeniemi ottaa Hirvosen paikan. Hyökkäys on tismalleen sama kuin keskiviikkona.

K-Vantaan kokoonpano ei ole ilmestynyt vielä.

Tulospalvelu

Uskon että TUTO ottaa tärkeän voiton tänään. Lättyä pussiin!

E. Ja tuomareina tänään Fonselius ja Orelma. Joko nyt sattuisi hyvä peli Orelmalle?
 
Viimeksi muokattu:

Joppe K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kiekko-Vantaa
Kiekko-Vantaa lähtee tämän illan otteluun aivan samalla miehistöllä ja ketjukoostumuksilla kuin keskiviikkonakin KooKoo:ta vastaan. Illan ottelusta pitäisi edelleen saalistaa pisteitä ettei pystyttäisiin välttämään nuo putoamiskarsinnat.

Tämän kauden keskinäiset ottelut ovat päättyneet tähän mennessä:

26.09.2012 TUTO Hockey - K-Vantaa 3 - 5
21.11.2012 K-Vantaa - TUTO Hockey 3 - 2
04.01.2013 K-Vantaa - TUTO Hockey 3 - 4 JA

Eli tasaista pitäisi olla tiedossa.

Laitetaan tähän vielä muistutukseksi tuo K-Vantaan kokoonpano

Kautto AM
Tammi

Iossafov-Kallio-Lehtinen
Kautto-Arima

Karjalainen-Rekonen-Salminen
Rantakari-Manninen

Veistola-Pehkonen-Saari
Pihlström-Hämäläinen

Pulkkinen-Helenius-Rundgren
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
TuTo siis jatkaa lähes samalla kokoonpanolla kuin edellisessä ottelussa ja K-Vantaa ihan samassa.

Tiukkoja nuo ottelut ovat siis olleet ja kun panoksetkin ovat kovemmat nyt, niin kireänä voisi jatkua.

K-Vantaa voitti vajaalukuisen KooKoon 4-2.

Lähden nyt siis tässä kohtaa kuitenkin veikkaamaan TuTo:lle kolmen maalin voittoa eli 5-2. Vantaalaisten eka maali meidän töpeksimänä ja toinen sitten kolmannen erän loppulla, kun TuTo taas pelaa ottelua loppuun säästellen itseään Sportin kaatoon :-).

Itse en pääse paikalle ja enkä seuraamaan netinkään kautta. Siis teksti-tv saa minut taas.
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Olihan Turun reissu! Kun joukkueet tulee jäälle, niin huusin "Herra Tamminen great to fucking see you". Järkkäri tuli sanoo, et ei saa kiroilla. Jatkoin Tammisen nimeä huutaen ja oli mukana muutama v alkuinenkin sana. Järkkäri otti sivuun ja meinas heittää ulos. Jääkiekkoliitolta on kuulemma tullut määräys, et nimellä ei saa huutaa. Kolmas kerta kun meinasin lentää ulos, kun Lohi otti aikalisän. Nousin seisomaan ja huusin, Vantaa Vantaa... Järkkäri tuli sanoo, et istu täällä ei saa seistä. Et tällänen reissu. Tamminen oli sanonut et mut pitää heittää pihalle.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Hieno peli ja kauden ennätysyleisö viimeiseen TuTon runkosarjan kotipeliin.

K-Vantaa taisteli tänään tosissaan pudotuspelipaikka mielessään ja playoffilta peli paikoin vähän näytti. Tiukasti kaksi erää taisteltiin varsin tasaisissa merkeissä. TuTo mielestäni pelasi hiukan järkevämmin ja malttoi enemmän katsoa tilanteissa Vantaan painaessa ns. täysillä päälle. Viimeisessä erässä sitten TuTo nosti tempoa ja Vantaan sinnitteli vastahyökkäyksillä loppuun asti.

Tuomarointi oli mielestäni tänään hiukan linjatonta. Pelin alkupuolella jäähyjä tuli aika helponnäköisestikin, mutta loppupuolella linja selvästi nousi. Aika hyvin kuitenkin TuTon pelaajien ja Tamin kantti kesti tällä kertaa, vaikka jäähysumaan vähän välillä jouduttiin. Maltettiin keskittyä omaan tekemiseen.

TuTo varmisti tänään runkosarjan toisen sijan, Vantaa joutuu SaPKon kanssa pelaamaan pelin karsintoihin joutumisesta.

TKR-69 kirjoitti:
Olihan Turun reissu!

Taisi olla joo...
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Kyllä puristi mailaa molemmilla tänään mutta hyvä että kakkospaikka varmistui. Ja Kral hoiteli tonttinsa erittäin hyvin taas. YV oli kyllä huono tänään. Siinä on Tamilla ja jätkillä vielä vähän treenaamista. No, huomenna sitten kotkia kaatamaan.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Nousin seisomaan ja huusin, Vantaa Vantaa... Järkkäri tuli sanoo, et istu täällä ei saa seistä.

Ja samaan aikaan järkkärin takana keskellä pääkatsomoa 5-8 TUTO-kannattajaa seisoi katsomossa ja muutama fanilippu liehui. Sanoin näistä järkkärille, ei tuntunut kiinnostavan yhtään, meidän yhden kannattajan seisominen ja omien kannustaminen aikalisän aikana oli tälle järkkärille liian kova pala.

Kolme Vantaa-kannattajaa istui kaksi erää tuossa yhdessä kulmassa ja sama nuori tumma neitokainen vahti meitä jatkuvasti tuijottaen. 2800 katsojaa oli hallissa, mutta me olimme hänelle se suurin uhka. Kun tuli tuosta seisomaan nousemisesta sanomaan, sanoin tälle neitokaiselle suht' kovalla äänellä, että mulle alkaa tämä helvetin kyttääminen riittämään, olen toistasataa ottelutapahtumaa ollut tekemässä Vantaalla ja uskallan väittää näistä jotain tietävän. Jos sulla oikeasti on jotain moitittavaa meidän käytöksestä, ilmoita se selkeästi tai tuo helvetti sun esimiehesi tänne niin käydään asia läpi. Lähti muuten varsin nopeasti "asemapaikalleen" ja ei sen jälkeen enää tullut käymään. Eikä sitä esimiestäkään koskaan näkynyt.

En tiedä onko hauskinta vai surullisinta se fakta, että useat turkulaiset erätauoilla ja pelin jälkeen tulivat kopauttamaan hyvässä hengessä olkapäälle ja olivat ihmeissään tästä heidän järkkäriensä toiminnasta. Eräs nimeltä mainitsematon TUTO-kiekkoilussa aiemmin todella pitkään vaikuttanut kiekkomies sanoi minulle ottelun jälkeen, että Tamminen on ottanut haltuunsa myös järjestyksenvalvonnan ja kaikki häneen kohdistuva huutelu kitketään hallista pois. Onnea tälle valitsemallenne tielle TUTO Hockey.

Ps. Kaikille playoff-peleissä Turkuun matkaaville isommille faniryhmille tiedoksi, että huutakaa ihmeessä Juhani Tammisen nimeä katsomosta. Haluan nähdä, kun nämä paikalliset järjestyksenvalvonnan "ammattilaiset" puuttuu tähän huuteluun ja heittää teidät kaikki pihalle. Siksi, että Tammisen työrauha häiriintyy. Eikä tähän tarvita edes mitään kirosanoja, herjausta tms. valmentajaan kohdistuvaa negatiivista. Kuten ei tarvittu näiden Vantaa-kannattajienkaan toimesta perjantaina.

Edit. Kuten tämä eräs järjestyksenvalvoja Turussa meidän kannattajalle ilmoitti, että nimillä ei saa enää huutaa, on Jääkiekkoliiton määräys. Yhden pyynnön esittäisin kaikille teille jotka seuraatte lauantaina Sport-TUTO Hockey ottelua Vaasassa paikan päällä. Laitatteko tänne viestiä ottelun jälkeen onko nämä TUTO Hockeyn järjestyksenvalvojien liitolta saamat uudet ohjeet kantautuneet Vaasaan asti. Epäilen vahvasti. Ehkä siksi, koska tälläisiä ohjeita ei ole Mäkelänkadulta koskaan minnekään lähtenytkään.
 
Viimeksi muokattu:

Ma-kE-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KiVa
Kolmas kerta kun meinasin lentää ulos, kun Lohi otti aikalisän. Nousin seisomaan ja huusin, Vantaa Vantaa... Järkkäri tuli sanoo, et istu täällä ei saa seistä. Et tällänen reissu. Tamminen oli sanonut et mut pitää heittää pihalle.

Turussa väärin kannattamisesta lentää pihalle, Joensuussa saat abloodit. Ei ymmärrä ei.
Vitun idiootti, pitäähän sun tajuta ettei Turussa saa nousta seisomaan ja vielä enemmän teet väärin, jos kannatat vierasjoukkuetta avaamalla suusi. Ja Tami on Jumalasta ylempänä ja joka turhaan lausuu hänen nimeään..


Piti siis vielä mainita, että yksi ottelun kohokohdista oli juuri tämä, kun yleisö antoi yksittäiselle K-Vantaan kannattajalle spontaanit abloodit hienosta "Vantaa-Vantaa" chantista Jokipon aikalisän aikana :D Elikkäs ole hyvä vaan, tervetuloa uudestaankin käymään ja toivottavasti saatte isommankin porukan joskus liikenteeseen!
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Onpa kolmikolla ollut ahdistavia kokemuksia Turussa. Joukkue hävisi ja järkkärit vittuilevat. No, hyvä että turkulaiset fanit suhtautuivat myönteisesti, ainakin fanikatsomossa suhtauduttiin lämpimästi Vantaan pieneen iskujoukkoon.

Mutta kyllä sitä osataan Vantaallakin. Pari kautta sitten saavuin yksin seuramaan TuTon peliä, kun virkaintoinen järkkäri yritti pakottaa minut maalin taakse istumaan. Sanoin että olen yli kymmenen vuotta istunut jokseenkin samalla paikalla, enkä varmasti mene nytkään maalin taakse. Järkkäri oli hermostua tosissaan, antoi periksi vasta kun joku isompi kiho kävi hänelle jotain sanomassa.

Toivottavasti Vantaan kesäloma alka tänään. Joukkuiden väliset kohtaamiset ovat joka tapauksessa paketissa, me suuntaamme nyt pudotuspeleihin.

EDIT: Kupittaan hallissa seisominen on tosiaan kielletty, johtuen näkyvyyskysymysten lisäksi myös turvallisuustekijöistä. Katsomo on jyrkkä, kaatuminen eteenpäin voi olla todella vaarallista. Näin ollen seisomiseen puututaan herkästi, paitsi lyhyeen hehkutusseisomiseen maalin jälkeen tms. Poikkeulupa seisomiseen on TuTon fanikatsomolla rummun takana, mutta pääosin mekin istumme kun olemme siihen tottuneet.
 
Viimeksi muokattu:

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Onpa kolmikolla ollut ahdistavia kokemuksia Turussa. Joukkue hävisi ja järkkärit vittuilevat.

Pitipä juuri kirjoittaa aivan samaa, mutta ehdit ensin.

Mikäli yhtään näitä eilen paikalla olleita vantaalaisia lohduttaa, niin todettakoon, että valitettavasti järkkärien joukosta löytyy myös noita hiukan huonomman pelisilmän omaavia, ja jopa kyseiseen hommaan sopimattomia. Ja nämä tyypit voivat sitten vaikka vittuilla kenelle tahansa, paidan väriin katsomatta. Puski sinne TUTO:n fanikatsomoonkin jo viime kaudella virkaintoinen liivijuippi, joka uhosi kiroilukieltoa. Eli ei enää v-alkuista sanaa. Eipä tuostakaan asiasta sitten sen jälkeen enää puhuttu, taisi joku fiksumpi järkkäri käydä sanomassa, että nyt nyt. Samoin yksi järkkäri on ovella, joka aina joskus innostuu vittuilemaan kun joku vetää spajaria 10cm liian lähellä ovea. Aivan satunnaista toimintaa tämäkin, eikä tämä kyseinen henkilökään sitä harrasta kuin joskus. Mutta jos sellainen "huono päivä" olisi sattunut taas eilen ja huomautus olisi tullut jollekin vantaalaista, niin täällähän siitäkin vääryydestä nyt luettaisiin.

Riittäähän noita, kyllä esimerkkejä löytyisi jos vaan jasaisi listata. Vaan ei suinkaan löydy pelkästään Turusta, tämän voin paria poikkeusta lukuun ottamatta kaikki Liiga- ja Mestis-hallit nähneenä vakuuttaa. Ja on noita tapauksia sitten miten paljon tai vähän missäkin, niin älkää nyt hyvät vantaalaiset sentään Tamin piikkiin mänttejä järkkäreitä laittako. Paljon sinne Aurinkokuninkaan piikkiin mahtuu, osa aiheesta ja osa aiheetta, mutta ei sentään kai tuollaista.

Ja kyllä, myös TUTO:n fanikatsomon vieressä päivystää joka pelissä tarkkaavainen järkkäri, siitäkin huolimatta, että tuskin vähemmän järjestyshäiriöitä aiheuttavia faneja Suomesta löytyy.

Hallista eilen pois jonottaessa kyllä kuuli, että ainakin yksi vantaalainen koki kärsineensä vääryyttä katsomossa. Hirveän mölyämisen tärkein sanoma oli, että "Nyt saa heittää ulos, nyt saa heittää ulos!".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös