Mainos

Alkuvuoden 2013 NHL Fantasy Draft - Kokoonpanoketju

  • 6 590
  • 33

Samsonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HFBoards oikeinkirjoitus
Montreal Canadiens

Loui Eriksson - Jason Spezza - Dany Heatley
Ryan Smyth C - Stephen Weiss - Alexandre Burrows
Sean Bergenheim - Darren Helm A - Antti Miettinen
Bryan Bickell - Eric Belanger - Colby Armstrong

Zdeno Chara A - Johnny Boychuk
Toni Lydman - Carl Gunnarsson
Ryan Ellis - Sheldon Brookbank

Tomas Vokoun
Martin Biron
 
Viimeksi muokattu:

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Pittsburgh Penguins

Kovalchuk - Zajac - Michalek
Raymond - Dubinsky- Simmonds
Cleary -Lombardi - Frolik
Eager - Talbot - Pääjärvi

Volchenkov - Niskanen
Tallinder - Franson
Colaiacovo - Lovejoy

Rask
Reimer
Ykköskenttä on aina vaarallinen hyökkäyspäässä, Zajac ja Kovalchuk ovat tuttu pari jo entuudestaan, ja tätä kaksikkoa täydentää myös hyvän maalivainun omaava Milan Michalek joka tuo kenttään vielä entisestään kokoa, mutta myös rightin miesten lisäksi leftin kätisyyden. Kiekko liikkuu ja verkko heiluu!

Kakkoskentästä löytyy myös maalintekotaitoa ja kovuutta, tarvittaessa tippuu myös hanskat. Tässäkin kentässä on kätisyydet kunnossa ja kokoakin riittävästi. Varmasti ärsyttävä kenttä vastustajalla kummassa päässä tahansa. Käyttökelpoisia miehiä alivoimallakin.

Kolmosvitja on vauhtikenttä, jossa luistinta ja kiekkoa liikuttaa maestrona tulikavio Lombardi, jonka tarjoilusta tasaisesti pisteitä tekevät Cleary ja Frolik nauttivat. Tarvittaessa myös Frolik voi pelata keskellä, joka tuo lisävariaatiota ketjuun ja koko joukkueen peliin.

Neloskenttä on ns. jarrukenttä, vaikka vaarallisuus toiseenkin suuntaan on merkittävä. Pääjarrumiehenä alivoimaspesialisti Max Talbot jolta löytyy myös ratkaisutaitoa kovissa peleissä, kuten historia osoittaa. Tiputtaa tarvittaessa hanskat, todellinen joukkuepelaaja, jonka laidalla kova Ben Eager joka tekee töitä tunnollisesti molempiin suuntiin. Nuoruuden intoa ketjuun tuo Magnus Pääjärvi, joka tulokaskaudellaan iski hyvät tehot. Maalivainun löytyessä tulosta syntyy tämänkin kentän osalta, mutta pääasissa keskittyy puolustamiseen ja vastahyökkäyksiin. Hyvä talo täytyy rakentaa hyvän perustan päälle, hyökkäyksen osalta se alkaa neloskentästä.

-Puolustuksessa ollaan haettu jokaiseen pariin kätisyydet kuntoon, on leftin ja rightin mies jokaisessa duossa.

Ykköspakkiparissa kovuutta, varmuutta, kokemusta ja kovia taklauksia tarjoaa A-train Anton Volcenkov. Toisena miehenä löytyy yv-aikaa joukkueessa nauttiva Matt Niskanen, joka onkin parin hyökkäävämpi pelaaja Volchenkovin hoitaessa puolustusvelvoitteet.

Kakkosparista löytyy myös kokemusta ja kokoa. Tallinder on varma ja kokenut puolustaja, ja saa parikseen nuoremman Cody Fransonin. Molemmat voivat pelata niin yli- kuin alivoimaa, molemmat ovat kookkaita ja fyysisiä, ja kätisyydet jälleen kunnossa.

Kolmosparista löytyy kokenut Colaiacovo joka saa parikseen kokemattomamman Ben Lovejoyn. Puolustuspainoitteisempi pari, josta Lovejoy on käyttökelpoinen myös ylivoimalla. Hanskat tippuvat tarvittaessa, ja taklauksia jaetaan.

Maalivahtiosasto joukkueessa on kunnossa, isot saappaat ovat Raskin jaloissa ja taustatukea tulee Reimerin toimesta. Joukkue voi luottaa maalivahtiinsa, on maalilla sitten kumpi miehistä tahansa.



1. Ilya Kovalchuk "C"
2. Travis Zajac
3. Tuukka Rask
4. Anton Volchenkov "A"
5. Milan Michalek
6. Derek Stepan
7. Brandon Dubinsky "A"
8. Matt Niskanen
9. Maxime Talbot
10. Mason Raymond
11 Henrik Tallinder
12. Cody Franson
13. Danny Cleary
14. Matthew Lombardi
15. James Reimer
16. Michael Frolik
17. Carlo Colaiacovo
18. Ben Eager
19. Ben Lovejoy
20. Magnus Pääjärvi

Trades: 6. Derek Stepan <-> 6. Wayne Simmonds


Edit: Hah, laitoin nimen kuntoon.. Pittsbugh..
 
Viimeksi muokattu:

Jonte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Detroit Red Wings
Buffalo Sabres

Draftiin lähdettiin vahvan roolituksen kautta rakentamaan ketjuja.

HYÖKKÄÄJÄT:


Marian Gaborik - Nicklas Bäckström - Curtis Glencross (A)

Ykkösketjussa näkyy roolitus selkeästi. Gaborikin tehtävä on lyödä laattaa reppuun Bäckströmin tarjoiluista. Glencrossin tehtävä on olla fyysinen preesens ja tehdä sitä likaista työtä ja tilaa kahdelle taitavammalle.

James Van Riemsdyk - Patrik Berglund - Gustav Nyquist

Kakkosketjussa jokasella on kyky pistää kiekkoa reppuun ja mukavasti luodakin peliä. Nyquistin paikkaa joku voisi kyseenalaistaa, mutta ainoa syy miksi ei tällä hetkellä NHL:ssä kärkiketjuissa pelaa on Detroitin sopimusten tilanne. JVR ja Berlund pystyvät myös suht fyysiseenkin peliin.

Shawn Horcoff (C) - Artem Anisimov - Jamie McGinn

Kolmosketjussa kaikki kolme hyviä puolustussuuntaan, mutta pystyvät myös tekemään pisteitä vallan mainiosti. Jamie McGinn on ketjun duracell-pupu joka vetää sata lasissa, joka ottelussa, joka vaihdossa. Horcoffilla suurin puolustusvastuu tässä ketjussa ja tärkeä osa alivoimaa. Anisimov ketjun taidokkain ja pystyy vetämään tarvittaessa myös ylemmissä ketjuissa.

Josh Bailey - Boyd Gordon - Mike Santorelli

Nelosketju täydellinen shutdown-ketju. Keskellä luottosentteri Gordon, joka on yksi parhaista aloittajista NHL:ssä. Laidoillaan toissa kaudella 40 pinnaa iskenyt Santorelli, jolle puolustaminenkaan ei ole vierasta. Josh Bailey toisessa laidassa iskenyt urallaan muutamankin kerran yli 30 paunaa heikossa Islanderssissa.

PUOLUSTAJAT

Tyler Myers - Ryan Whitney

Ykkösparissa tasapainoinen pari, kumpikin pystyy antamaan taustatukea hyökkäykselle, eikä kumpikaan ole ihan hukassa omassa päässäkään. Myers nakutti heti tulokaskaudellaan 48 pinnaa ja Whitneynkin ennätys on hurjat 59 pinnaa.

Adam Larsson - Nick Schultz (A)

Kakkosparissa viime kaudella debyyttinsä tehnyt Adam Larsson ja mukiinmenevät 18 pinnaa 65 pelissä. Parinaan varma oman pään luuta Nick Schultz.

Jason Demers - Jeff Schultz

Kolmosparissa Kärpissäkin käynyt Jason Demers, joka debytoi NHL:ssä muutama kausi sitten ja piste-ennätys on toissakaudelta jolloin syntyi 24 pistettä San Josessa. Parina häärii toinen Schultz, Jeff etunimeltään. Hän hoitaa puolustuspään luutimisen varmasti, kerran vain urallaan jäänyt miinukselle (viime kaudella -2 54 pelissä) ja kolme kautta sitten keräsi komeat +50 tehotilastoon.

MAALIVAHDIT:

Miikka Kiprusoff
Jhonas Enroth


Maalivahdeista ei tarvitse kauheasti sanoa, Kipperi ollut eliittiä jo vuosikaudet ja ainoa suomalainen Vezina-voittaja. Kakkosveskana luotettava Enroth, joka on kakkosmaalivahdin tonttia hoitanut kunnialla muutaman kauden Buffalossa.

KESKI-IKÄ: 26,2 vuotta
KESKIPITUUS: ~188,3 cm
KESKIPAINO: ~89,9 kg

1. Bäckström
2. Gaborik
3. Myers
4. Kiprusoff
5. Van Riemsdyk
6. Berglund
7. Larsson
8. Anisimov
9. Whitney
10. Glencross
11. N.Schultz
12. Horcoff
13. McGinn
14. Bailey
15. J.Schultz
16. Gordon
17. Demers
18. Enroth
19. Nyquist
20. Santorelli
 
Viimeksi muokattu:

Kyle

Jäsen
Colorado Avalanche

Gabriel Landeskog - Jonathan Toews(C) - Nail Yakupov
Dustin Brown(A) - Valtteri Filppula - Kyle Wellwood
Ruslan Fedotenko - Tyler Bozak - Trevor Lewis
Raffi Torres - Paul Gaustad - Arron Asham

Fedor Tyutin - Mark Fayne
Bryce Salvador(A) - Michael Del Zotto
Roman Polak - Niklas Hjalmarsson

Jimmy Howard
Dan Ellis





Päivitetty Colorado Avolanche on pyritty rakentamaan nuorekkaaksi ja liikkuvaksi, unohtamatta asennetta ja voitontahtoa. Joukkueessa on neljä tämänhetkisen joukkueensa kapteenia(Toews, Brown, Salvador ja Landeskog). Pelaajiston keski-ikä on 27,6, silti joukkueesta löytyy avainpelaajista pelaajia jotka ovat olleet aikaisempina vuosina avainroolissa johdattamassa joukkuettaan Stanley Cup-voittoon, sekä nuoria pelaajia joiden harteille laskettiin tuo viitta tammikuussa 2013 kun kiekko putosi työsulkukauden jälkeen jäähän. Pyrin näistä lähtökohdista rakentamaan nimenomaan joukkuetta, jossa kemiat kohtaa, pelaajat ovat parhaassa iässä ja muutama kokenut kehäkettu alempiin ketjuihin tuomaan syvyyttä. Nuorista pelaajista unohdin raakileet, joiden kanssa ei tarvitse miettiä ovatko valmiita isoihin saappaisiin, Landeskog, Yakupov ja Del Zotto OVAT tälläkaudella liigan eliittiä.
Valinnoissa ei myöskään katsottu vanhoja meriittejä ja toivottu uudestaan syntymistä, vaan viimme kausi ja tämän hetkinen tilanne merkitsivät paljon.

Landeskog (20 v)- Toews (24 v, SC) - Yakupov (19 v)
Toews: Stanley-Cup, Olympiakulta, maailmanmestaruus, Conn Smythe… Joukkueen ykkössentteri, jonka ympärille rakennetusta ketjusta löytyy vasemmasta laidasta viimme kaudella vuoden tulokkaana palkittu ruotsalainen Landeskog ja viimme kesän koko draftin ykkösnimi Yakupov. Toews ja Landeskog ovat osoittaneet tasonsa NHL:n eliitissä ja nyt he saavaat rinnalleen Yakupovin, jota on verrattu parhaaseen venäläiseen kiekkoilijaan sitten Ovechkinin. Nail on aloittanut NHL-uransa tätä kirjoittaessa varsin mallikkaasti tekemällä kuudessa ottelussa 4 maalia, nyt rinnalta löytyy vielä pari astetta pätevämpiä kavereita.

Brown (28 v, SC)- Filppula (28 v, SC) - Wellwood (29 v)
Dustin Brown on koko uransa ollut NHL:n ahkerimpien taklaajien joukossa, pelannut hyvää kahden suunnan peliä ja tehnyt tasaisesti maaleja samalla. Viimme keväänä nosti Kingsin kapteenina Stanley Cup:n play-off;en jälkeen, missä otti vielä pari pykälää enemmän kiekollista roolina ollen p-o:en maali- sekä pistepörssin ykkösnimi. Filppulan taidot tietävät kaikki suomalaiset ja oikeassa laidassa on joukkueen suurin kysymysmerkki Kyle Wellwood. Pieni ja taitava Wellwood teki viimme kaudella Jetsin ykkösketjussa 47 pistettä ja Coloradon GM odottaa samanlaisen pistetehtailun jatkuvan Filppulan rinnalla.
( Mikäli homma ei toimisi tippuu Wellwood nelosen laitaan jämäminuuteille, Filppula laitaan, Bozak kakkosen keskelle ja Lewis nelosen keskelle.)

Fedotenko (34v) - Bozak (26v) - Lewis (26, SC)
Bozak on Toronton ykkössentteri, mutta nyt roolina on hänelle enemmän luonnollisempi kolmosketjun sentterintontti, jossa ei ole niin paljon hyökkäyspään vastuuta. Oikealla laidalla on viimme kaudella pudotuspeleissä loistavaan lentoon päässyt Kingsin tuulennopea Trevor Lewis, jolle on tarjolla paljon myös alivoima-aikaa. Vasemmassa laidassa Ukrainan lahja jääkiekolle, kokenut ja aina 100-lasissa pelaava Fedotenko, jonka kuva löytyy jokaisesta tietosanakirjassa kohdasta: “täydellinen kolmosketjun laituri”.

Torres(31) - Gaustad(30) - Asham (34)
Nelosketjun kanssa mietin hetken rakennanko ilkeän ja kovanyrkkisen vai vittumaisen, mutta samalla käyttökelposen. Koska Gaustad on kuitenkin enemmän vahva kahden-suunnan sentteri aina kolmosketjuunkin, kuin pelkkä puukäsillä varustettu pelaaja joka antaa lepovuoroa muille, päädyin jälkimmäiseen. Torres on tällähetkellä vielä pelikiellossa eikä ole pelannut peliäkään, mutta on profiloitunut 15 maalin mies ja pelaa samalla aggressiivisella ja raastavalla pelityylillä. Asham on vielä hitusen ilkeämpi, joka taklaa ja ärsyttää ja saattaapa joskus vähän kohahduttaa kiekkomaailmaakin. Mutta asenne pelaajia kaikki ja kovalla työmoraalilla joukkueensa eteen, ovat paikkansa ansainneet liigassa.

Puolustus on rakennettu pitkälti hyökkäävä-puolustava pakki perjaatteella ja haettu Left-Right pareja, tosin kakkosparissa ei löytynyt Rightin-pakkeja mutta siitä lisää pakkikohtaisissa esittelyissä.

Tyutin (29) - Fayne (25)
Fedor Tyutin on vähän aliarvostettu puolustaja, mutta on noussut joukkueessa kuin joukkueesa aina top2 kiekolliseksi puolustajaksi ja tulee täyttämään tuon roolin Coloradossakin. Varmistavana puolustajana on NJD:in Mark Fayne joka on isoksi(191/100) mieheksi hyvin liikkuva, osaa antaa varman helpon syötön ja on saanut paljon kiitosta viisaasta pelistä kentän molemmissa päissä.

Salvador(36) - Del Zotto(22)
Nuoruus ja kokemus sekoittuu nimellisessä kakkosparissa, missä kaiken kokenut iso ja ilkeäkin Salvador rauhoittaa ja vasta läpimurron tehnyt Del Zotto saa vapauksia hyökkäyspäässä. Molemmilla on kiekon kanssa pelaaminen älyttömän varmaa ja täten uskon että left-left pakkipari ei tuota ongelmia. Salvador pelaa Devilssä kapteenina ja kellottaa puolustajista isoimpia minuutteja illasta toiseen, viimme keväänä pudotuspeleissä teki 35 vuotiaana kunnioitettavat 14 pistettä 24:ssa ottelussa!
Michael Del Zotto puolestaan on yksi lupaavimpia “nuoria” puolustajia maailmassa, lähes kaikki arvostetut media ovat rankanneet hänet tämän kauden top20 puolustajaksi ja rohkemmat ovat jo vetäneet mukaan Norris-kilpailuun. Tällähetkellä Rangersin tähtisikermässä 6 ottelua 2+4 ja +5.

Polak(26) - Hjalmarsson(25, SC)
Kaksi monipuolista ja tasapainoista puolustajaa, jotka eivät turhia hienouksia esitä. Varmaa ja virheetöntä peliä ja varsinkin Hjalmarsson on tottunut pelaamaan isompiakin minuutteja, mutta Coloradossa aloittaa kolmosparissa ja vähän pienemmällä peliajalla.

Howard(28)
Ellis(32)


Howard pelaa lähtökohtaisesti 60+ peliä ja Ellis tuuraa pahimmissa otteluruuhkissa. Puolustus on suunniteltu mahdollisimman liikkuvaksi ja kiekkovarmaksi, mutta samalla tarpeeksi fyysiseksi jotta maalivahtien kuormaa pystytään helpottamaan. Btw. Ellis on toisena kahdella ottelulla tällähetkellä niin GAA kuin S% pörssissä, eli kova vireinen kirittäjä on Howardilla.

-----------


Treidit:
Coloradoon: Gabriel Landeskog, Valtteri Filppula ja Fedor Tyutin
Nashvilleen: Brian Campbell, Sam Gagner ja Sergei Kostitsyn
 
Viimeksi muokattu:

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Molemmilla näyttäisi olevan Sven Bärtschi. :)
Tarkistin asian. Anaheim on varannut Drayson Bowmanin, mutta häntä ei näy kokoonpanossa. Liekö ensin yritetty tätä Sveitsin ihmettä varata ja sitten on jäänyt tänne kummittelemaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös