Otteluseurantaketju SM-liiga To 20.12.2012

Tila
Viestiketju on suljettu.

VanAmor

KalPa, Jokerit, Rangers, FC Bayern München
Aika harvoin joukkue tekee kahta omaa maalia yhdessä ottelussa, puhumattakaan että yhdessä erässä.

Jos muistan oikein, niin KalPa on nyt tehnyt ainakin viimeisessä kolmessa matsissaan oman maalin. Näköjään jokin asia sentään toimii!

Eleanor

SaiPa, Devils
KalPa-SaiPa

SaiPalle tuomitaan lyhyen ajan sisään kaksi huitomisjäähyä ja KalPa pääsee pelaamaan yli minuutin 5-3 ylivoimaa. Salminenko heläyttää?

Steegil

Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
KalPan yv surkuhupaisaa. Vittu 5vs3 ja menevät tarkoituksella todella pieneen tilaan. SaiPan kolmikon pitää vaan seisoa paikallaan.

Zeta03

Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ässät-Pelicans

Brodin laidasta läpi ja vetää yläputkeen! Lähellä oli 2-0 Ässille

Baloun

Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
hpk yrittää nähtävästi teloa jokaisen Ipa pelaajan tällä hetkellä.

E: Ilves jäähy. Spang kaatuu itsekseen.

Bruno

Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Kärpät-HIFK

IFK:lta hyvää pyöritystä Kärppien alueella. Pitkään pysyi kiekko hyökkäyksessä, mutta jotain huonoakin pitää olla mukana. Ei kunnollista vetoa.

mesag

Ilves
Aika hepponen jäähy Ilvekselle, mutta eipä sovi valittaa.

Julli

IFK
IFK:lta totaalista dominointia. Todella hienoa peliä. Kiekko kulkee ja Kärpät totaalipurjeessa. Hienoa! Nyt vain byyri jos toinenkin, kiitos.

Ps. talajan taistelutaito on infernaalisella tasolla. Pidän todella.

Raymond Pearl

Ilves
Ilves hukkaa ylivoimansa ja ottaa perään jäähyn, kun Kivimäki (?) kaataa puolivahingossa Vänttisen (?).

Ässät
Ässät ylivoimalle, Moisiolta hyvä vaihto kun hankki jäähyn ja vähän hämmensi.

EDIT: Dixon edelleen antaa poikkaria aloituksissa, käy kuumana jostain syystä.

Walkin

Pittsburgh Penguins
VUODEN POMMI! Ei saatan kun oli upea! Varakas!!!

L. Paraske

Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Voi jeesus mikä jäähy Hifkille. Ihan oikeasti vituttaa vaikka vastapuolella ollaankin.

JHag

HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Julli, onko noin? Peli on 1-0, mutta pelinkuva näyttää lupaavalta? Vitun nettistriimi ei nimittäin just nyt toimi. Päivittäkää Oulun tilannetta pliis.

Susanna Pöykiö
@ Kärpät - HIFK

Varakkaalta melko typerä loikka ja suoraan kupoliin.

e: tuomari näkee suoraan takaa, että Varakas hyppäsi tuohon. Idiootti on idiootti. :)