Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 178 494
  • 7 196

Löysä66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Windy Cityn Inkkarit
Haluaisin muistuttaa viikonloppuvapaalle klo 16.00 lähtevää osastoa siitä, miten lomilla käyttäydytään:

- Lomillakin edustatte meitä, ei mitään tötöilyjä.
- Käytetään niitä virvokkeita kohtuudella
- Jos otatte yhteyttä, miettikää hetki ennen kun painatte faxin start-painiketta
- Ei provosoiduta vihollisen provosoinnista
- Lomat loppuu su klo 24.00, pl. kuntoisuuslomalaiset (niitä ei vielä ole kyllä jaettu)
 

juza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
F5 napit ovat lopussa alan liikkeissä ympäri Suomen. Onko tämä tekninen murhe vaikuttamassa rintamaan?
 

Hepitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Juti havaittu Korson Alkossa. Keskustelussa mainittu faxi ja sopimustarjous. Tarkoittaako tämä Sopan väistymistä sivuun ja Sir Pena on jo alkanut etsimään HIFK:n rosteriin kaivattua puolustuksen liideriä.

Näistä uutisista seonneena 19 EUR helähti joulupatakeräykseen.

-H-
 

Joppe K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kiekko-Vantaa
Onko kukaan veljistä tai siskoista miettinyt miten toimitaan, mikäli nykyinen asemasota ei ala tuottamaan tulosta? Kuinka paljon annamme johdolle aikaa, ennen kuin aloitamme hyökkäyksen? Milloin alkaa operaatio sormusten yö?

Viestissä #3509 annoin jo hieman konsultointia pataljoonan komentopaikalta hankitulla kokemuksella. Tuo hyökkäyksen jälkeinen motitus ja sen purkaminen saattaa kestää usempia päiviä, joten mitä nopeammin siirrytte asemasotavaiheesta hyökkäysvaiheeseen sitä nopeammin on myös vihollisen vastarintakin kukistettu.
 
Suosikkijoukkue
IFK
Naiset - nuo ikuiset tunnelmanpilaajat! Poislukien meidän omat sissidaamimme. Vaimo soitteli äsken ja kysyi: "Vieläkö teillä on se sota menossa netissä?". Siis jumalauta, ihminen ei erota toisistaan sotaan valmistautumista ja sotaa! Kerroin tämän ja loppukaneetti: "Aikuiset ihmiset! Jotain pelaajaako te meinaatte siis karkoittaa? Ja laita mulle muuten kaupparahaa." On siis olemassa ihmisiä, jotka eivät elä tätä tilannetta täydessä valmiudessa. Sinullakin voi olla tällainen henkilö lähipiirissäsi.

Ei muutakun vaimolle oma nimimerkki työn alle ja mukaan rintamalle! Ohoh sepäs sattu rimmaamaan. Voisitte sitten päivystää vuorotellen jos ja kun asemasotavaihe jatkuu ja jatkuu.

Itse ehdottelin kotona eilen samaa, mutta asia ei saanut kovin suurta kannatusta, mutta eipä hätää, kyllä tässä vielä ehtii. Toisaalta meneeköhän ylläpidolle läpi rekisteröitymisperusteeksi soppatalkoot?
 

Jotva

Jäsen
Huh! Koko ketju kahlattu läpi, ei voinut lopettaa. Duunipäivää tuskin olisi paremmin voinut käyttää.

Hienoa asennetta täällä, kunnioitan suuresti omistautumista omalle asialle ja myös yhteiselle hyvälle. Keräykseen osallistuttu tietysti, ei voinut jättää väliin, niin suuren vaikutuksen teki tämä tempaus!

Jatkakaa samaan malliin!
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lottaosasto valmiustilassa viikonloppua varten. Väiskin ympäristö skannattu - ei dinoja, ei koutseja. Siirryn pikapuoliin poteroon näkkäripaketin kera.

Ei vieläkään havaintoja Stigusta? Ottaako joku ATK-laitteiston koordinoinnin huolekseen?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Onneksi mä en jaksa vastata kännykkään. Jos jollain on asiaa, laittakoon viestin.

Kyllä mä vastaan, onhan se mun vaimoni kuitenkin. Mutta hänen olisi pitänyt käsittää, että olen tällä hetkellä hyvin tunneherkässä ja aggressiivisessa tilassa ja mua pitää käsitellä juuri nyt silkkihansikkain. Kaupparahaa, saatana! Nyt on tosi kyseessä. Kiitos, että muutkin jaitte lähipiiristänne näitä kokemuksia, sain lisää voimia.
 

Carlos

Jäsen
Edelleen, tunnustaako joku perustaneensa yrityspotin nimellä; "Olen Dino Me Like Soppa". Potissa 1 € jolla heltiää 14. sija yrityspuolelta.

Vai onko joku Sopan kaveri oikeasti käynyt heittämässä kolikkonsa kekoon? Palstaa on ainakin täytynyt lukea. :-)
 

Kayaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft
Monta vuotta pelkästään ulkojäsenenä ollut vastarekisteröitynyt IFK:n mies
ilmoittaa lahjoittaneensa 18,97 €. Ja tilanneraportti Etelä-Helsingistä on tällä hetkellä täysin mitäänsanomaton, aamupäivällä on katsastettu myös ranta-alueet jos tuleva koutsimme mahdollisesti saapuisi meriteitse. Mutta on tämä aika hienoa ! En gång IFK, alltid IFK
 

John Copter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nöyrästi ylimielinen rikollislauma, #9
Mitäs sitten kun se "The Tiedote" tulee? Mitä sen jälkeen? Onko varauduttu vieroitukseen tästä ketjusta? Entä onko saatavissa tukea toisen ketjun muodossa? Kenen olkapäätä vasten saan itkeä kun Soppa saa pataan ja tämä ketju kuolee?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Ei vieläkään havaintoja Stigusta? Ottaako joku ATK-laitteiston koordinoinnin huolekseen?

Tässä on 2 vaihtoehtoa:

1) Stigu on joutunut vangiksi Jurassic Parkiin.

2) Stigu on valmistelemassa äärimmäisen salaista operaatiota täydessä Mobira- ja ATK-hiljaisuudessa. Hän voi tälläkin hetkellä roikkua tomcruisemaisesti toimiston katossa ja ujuttaa sieltä langan päässä unisen Valtasen eteen allekirjoitettavaa: Työsopimus. Raimo Summanen ja HIFK. 3 vuotta. Palkka: Summanen määrittää itse. Allekirjoitus Jukka Valtanen. Ja Valtanen tarttuu automaattisesti kynään.
 

scholl

Jäsen
Olen pääsemässä Dinojen ihon alle. Oli tarkoitus mennä cappuccinolle jonnekin, mutten jaksanut taivaltaa kuin lähikaupan ovesta sisään. Ostin energiajuoman ja sitten näin muinaismuiston. Koff III 0,33l mölökkilasipullossa 1e. Ostin sellaisen, se oli kylmäkaapissa, mutta se ei ole kylmää. Se ei ole hyvää, mutta naukkaillessani tuota juomaa, Pertti Lehtosen lapsuus vilistää näkökentässäni.

edit. taas typo. Koff III menee ihoni alle
 

Outsider

Jäsen
Ulkojäiltä juuri kotiutuneena pitää todeta, että eipä näkynyt uutta koutsia IFK:lle sielläkään, vaan höntsät vedettiin ihan omatoimisesti. Oma osuus keräykseen lähti tietysti myös, koska suuressa hätätilassa naapuria on ennenkin autettu.
 

puk~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos tämän ketjun viihdearvoa on enää mitenkään mahdollista parantaa, niin audiopuolen vahvistukseksi pitäisi vielä saada Final Countdown soimaan non-stoppina aina kun ketjun klikkaa auki.

Viesti menee tietty vielä paljon paremmin perille jos porukka kaivaa boomblasterit nurkistaan ja roudaa ne hallille, nupit sitten yhteentoista ja samaa biisiä ilmoille.

Mutta kai Nordiksen kulmien musiikkivastaavan pesti on jo jaettu? Eikös siellä pikkulintujen mukaan ole jo mahtava punakaarti-elinkautisleiri ottanut parkkiksen haltuun.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Laitoin vielä 13€ tuohon pottiin, niin saatiin tasan 10 500€ summaksi. Ainakin pieneksi hetkeksi.
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Ei jumalauta. Luulin jo, että jossain vaiheessa tämänkin ketjun heatin on käännyttävä laskusuuntaan, mutta mitä vielä. Veret seisauttava ulostulo The Siriltä, 60000 markkaa rikki keräyksessä, Ilta-Sanomien hereilläolo, miljoona ketjun lukukertaa ja Stigun sieppaus tämän päivän saldo ja kello on vasta neljä!

Nyt tosin alkoi hieman jännittämään, että niinköhän kuulin eilisen Nordikselta lähteneen keskustelun oikein (viestini eiliseltä)?

Ja mitä tulee Taru Sormusen Herrasta -trilogiaan, niin näkisin, että tämän ketjun antimista saa vähintäänkin Tolkienin samankaltaisen kirjasarjan haastajan;

I. Sormusen Ritarit
II. Kaksi Dinoa
III. The Sirin Paluu

Ostaisin.
 

scholl

Jäsen
60000 markkaa rikki keräyksessä

Jännä nähdä moneenko talouteen tuolla hankitaan jouluksi faksi. 80/90 luvun taitteessa tuolla hinnalla sai VW Golfin tai Nokia Data 386 -pctietokoneen mm. tekstinkäsittely- ja piirto-ohjelmilla varustettuna. Ei kannata koko pottia laittaa yhteen juttuun, joten eiköhän pelastusarmeija osta fakseja.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Hall Of Fame-kamaa

Ilmalan ratapihalta tulee mies rauhan hengessä onnittelemaan.

Tämä ketju on nimittäin aivan timanttia, Jatkoajan kuvitteellisessa Hall Of Fame:ssa menee aivan sinne korkeimman kaapin päälle, ns. kirkkaisiin valoihin!

Ikävä kyllä en millään voi tukea rahoillani keräystä, sillä en halua Sormuselle kenkää. Soppa on hieno mies, eikä kukaan ole seppä syntyessään. Jaksan uskoa hänen kykyihinsä!
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Ei jumalauta. Luulin jo, että jossain vaiheessa tämänkin ketjun heatin on käännyttävä laskusuuntaan, mutta mitä vielä.

Tässähän se ongelma onkin. The Tiedote on varmasti jo kirjoitettu ja faksissa lähetysvalmiina, mutta enää sitä ei kehdata lähettää. Officella odotellaan siis joulunpyhiä ja heatin laskusuuntaa.

En voi olla ketjun ainoa kuka ei välitä joulusta? Jossain vaiheessa täytyy alkaa tehdä suunnitelmia pyhäpäivien taisteluun, koska emme ole luovuttamassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös