Vahvistusten tarve kaudella 2012-13

  • 150 682
  • 379

Masentaja

Jäsen
Corey Lockella on Ison-Britannian passi, joten on EU-pelaaja. Eikä se taida olla edes mikään herrasmiessopimus, vaan ihan oikea sääntö.

En tiedä millä tasolla on sovittu, mutta aiemminhan siinä oli mukana KAIKKI ulkomaalaiset, mutta tämä sääntö soti EU:n vapaan työvoiman liikkuvuuden sopimusta, jolloin EU- ja ETA-pelaajien määrää ei voi enään rajoittaa. Eli koskee vain ko. alueiden ulkopuolisia pelaajia. Käytännössä jos joku haluaisi niin voisi ostaa vaikka koko Viron majun pelailemaan. Se on eriasia oisko siinä järkeä... Mutta noin esimerkkinä. Sen takia tuo tuplapassi on aika kovaa valuuttaa. Kanadassahan näitä taitaa melko paljon olla.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Puolustajan tarve on edelleen akuutti ja Nordlundin loukkaantuminen pahentaa tilannetta edelleen. En kuitenkaan usko, että vahvistuksia olisi tulossa. Kyllä sinne olisi jo hyvissä ajoin ennen kautta hommattu joku, jos Keklu olisi tosissaan epäillyt pakiston riittävyyttä.

Ilmeisesti tavoitteena on handlata tämä kausi näillä pakeilla ja toivoa, että kolmikosta Lindell, Lindbohm ja Manelius (...) miehistyy vähintäänkin yksi kovatasoinen pakki liigatasolle. Lisätoivomuksena on toki se, että A-J:n vire on vähintäänkin viime kauden tasolla. Näiden edellytysten täyttyessä Jokereilla on saumat mitalipeleihin.

Onneksi Karlsson pystyi vetämään jo lentosukat jalassa yli 20 minuuttia. Ensi viikolla tiedossa on varmaankin jo puolen tunnin matseja. Sillä paikataan jo ihan kivasti ohutta alakertaa.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
En kuitenkaan usko, että vahvistuksia olisi tulossa. Kyllä sinne olisi jo hyvissä ajoin ennen kautta hommattu joku, jos Keklu olisi tosissaan epäillyt pakiston riittävyyttä.

Kesällä ei pakkihankintaa tehty, koska kuten sanoitkin, haluttiin nähdä, onko joku kieltämättä varsin lahjakkaista junnuista (Lindell, Lindbohm, Rantakari) valmis vakiorooliin liigatasolle tai onko Manelius ottanut kehitysaskelia kesän aikana. Olen kuitenkin eri mieltä lainatusta kohdasta, eivät valmennusjohto ja Kekäläinen niin tyhmiä ole että riskeeraisivat mestaruusmahdollisuudet jättämällä puolustajan hankkimatta, jos/kun selvä tarve ilmenee. Se onkin sitten täysin eri asia missä vaiheessa pakiston rajallisuuteen reagoidaan, toivottavasti tällä kertaa ollaan liikkeellä vähän aikaisemmin kuin vasta aivan viimeisillä hetkillä.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Mielestäni tämä Karlssonin hankinta ei poistanut, sitä tosiasiaa, että tarvitsemme edelleen yhden "Väänäsen" puolustukseen. Olen seurannut erittäin tarkkaan, varsinkin Lindellin esityksiä ja tullut siihen johtopäätökseen, että taso ei vielä millään riitä.

Kaikista huonoin juttu tässä on se, että Ossin peli menee ihan leikkimiseksi, koska joutuu kokoajan katsomaan Lindellin perään.

Kyllähän, vielä tällä kaudella Lindellille ja Lindbohmille oikea paikka on K-Vantaa.

Eronen - Väänänen
Dehner - Nordlund
X - Niemi

Mikäli Karlsson saadaan pidettyä, niin:
Eronen - Väänänen
Dehner - Nordlund
X - Karlsson

Tuolla puolustuksella voitaisiin, jo puhua realistisesti mestaruuden tavoittelemisesta.
 

Mairouh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Barça
Itse taas uskon, että yksi vahvistus puolustukseen tulee Karlssonin lähdettyä. Koska hän lähtee? Sitä ei tiedä vielä kukaan. Mutta kuten Keklu sanoi, heti AJ:n loukkaannuttua alettiin kartoittamaan uutta pakkia, ja meille tulikin sitten Erik.

Selvästi vaikuttaa, että halutaan luottaa omiin nuoriin, joka on mielestäni todella hienoa, mutta mestaruutta tavoitellessa kentällä ei voi pyöriä 2 junnua oppimassa - ellei heistä tosiaan ole kehittynyt liigatason miehiä. Joten tämän hetkinen tilanne tai mitä viime pelissä oli, on mielestäni hyvä. Yksi junnu, jolle annetaan selvästi mahdollisuus. Näitä junnuja voi sitten kierrättää ja kilpailuttaa samalla. Varmasti motivoi kun tietää, että vain yhdellä on mahdollisuus edustukseen.

Kekäläinen siis varmasti tälläkin hetkellä tarkkailee mahdollista vahvistusta pakistoon. Kuten yllä mainittiin ei hän ole niin tyhmä, että riskeeraisi mestaruusmahdollisuudet. Hän osaa hommansa ja täysi luotto häneen. Ihmeellistä kuitenkin on ,ettei hän ole juurikaan reagoinut puolustukseen niin vahvasti kuin hyökkäykseen. Yksi hankinta jos Karlsson lähtee. Onko niitä vahvistuksia joihin kannattaissi rahansa pistää, on sitten aivan eriasia. Valmistautunut ja tietoinen pitää kuitenkin olla.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Olen kuitenkin eri mieltä lainatusta kohdasta, eivät valmennusjohto ja Kekäläinen niin tyhmiä ole että riskeeraisivat mestaruusmahdollisuudet jättämällä puolustajan hankkimatta, jos/kun selvä tarve ilmenee. Se onkin sitten täysin eri asia missä vaiheessa pakiston rajallisuuteen reagoidaan, toivottavasti tällä kertaa ollaan liikkeellä vähän aikaisemmin kuin vasta aivan viimeisillä hetkillä.

Niin, kyse on pitkälti Keklun kärsivällisyydestä, joka on tunnetusti varsin mittava. Jos hankintoja tehdään, niin ne ovat todennäköisesti viime kauden kaltaisia paniikkihankintoja. Joulun jälkeen, varsinkin jos lock-out on siihen mennessä päättynyt, on vaikea löytää enää laadukkaita pelaajia. Toki jos on valmis lyömään kunnon pinon pesetoja pöytään, niin eiköhän pelaajiakin löydy. Hieman vain pelkään, että nämä NHL-avut tekevät sellaisen loven budjettiin, ettei Keklu fiskaalisesti tarkkana tyyppinä ole enää valmis koviin suuriin hankintoihin.

Tässä asiassa pitäisi toimia mahdollisimman pian, eikä esim. odotella A-J:n kuntoutumista. Vaikkapa AHL:sta löytyisi varmasti päteviä tyyppejä nyt kun sinne on tiputettu runsaasti NHL-jätkiä. Ne, joiden peliaika tippuu NHL-vahvistusten tieltä, voisivat hyvinkin olla kiinnostuneita siirtymään Eurooppaan, ainakin vielä tässä vaiheessa kun lock-outin kestosta ei ole mitään tietoa.
 

seeseeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tässä asiassa pitäisi toimia mahdollisimman pian, eikä esim. odotella A-J:n kuntoutumista. Vaikkapa AHL:sta löytyisi varmasti päteviä tyyppejä nyt kun sinne on tiputettu runsaasti NHL-jätkiä. Ne, joiden peliaika tippuu NHL-vahvistusten tieltä, voisivat hyvinkin olla kiinnostuneita siirtymään Eurooppaan, ainakin vielä tässä vaiheessa kun lock-outin kestosta ei ole mitään tietoa.


Eikös meillä ole jo ulkomaalaiskiintiö täynnä(Eaves,Dehner,Moses)?
 
Suosikkijoukkue
Ville Leino, Red Wings
Itse en lähtis uutta puolustajaa hommaamaan nyt ainakaan niin kauan kun Karlsson on mukana. Hieman kaksipiippunen juttu, toisaalta kannattaisi hommata hyvissä ajoin esim. ahl:n ylijäämä jannu joka pelaa varmuudella kauden loppuun ettei tule hätä sitten kun Nhl alkaa, toisaalta jos työsulku sattuukin kestämään koko kauden niin tuolle paikalle olisikin mahdollisuus saada paria astetta kovemmankin luokan täydennys. Henk. koht oon tyytyväinen että nuorille on annettu vastuuta ja omaan silmään Lindell on tähän asti selvinnyt ihan ok vaikka yllättävän moni olisi ajat sitten jo dumpannut hänet ja monet muutkin junnut mestikseen ja ties minne. Varmasti syksyn mittaan iltojen pimentyessä tullaan vielä näkemään mihin suuntaan Lindellin (kuten myös Lindbohmin) peli alkaa kehittymään ja onko hänestä todella liigatasolle jo tällä kaudella. Alkaako pisteitäkin pikku hiljaa tulemaan vai putoaako taso tiiviissä otteluruuhkassa. Nyt on joka tapauksessa hyvää aikaa katsastaa junnujen tasoa eikä syytä hätäisille hankinnoille ole ja eiköhän tämä ole plääni koko ajan ollut ja tulee olemaan myös toimiston puolella.

Kun nyt vasta syksyä mennään kalenterissa niin mestaruuden kannalta on aivan yhdentekevää luisteeko siellä junnu vai "rafalski" pakistossa. Alkaa ajoittain kyllästyttää ainaiset itkut siitä kuinka kausi on hävitty koska junnut ja Manelius, fakta on kuitenkin se että tuo jengi on paperilla sen verran kova että paikka pitäisi löytyä tuollakin "jämäpakistolla" top2 sijoilta.

Mikäli Karlsson saadaan pidettyä, niin:
Eronen - Väänänen
Dehner - Nordlund
X - Karlsson

Tuolla puolustuksella voitaisiin, jo puhua realistisesti mestaruuden tavoittelemisesta.

Toivottavasti Keklulla on linjat kuumina Weberin tai Lidströmin suuntaan. Ehkä sitten voisi välierät olla realistinen tavoite.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins

Ei kyse ei ole puolustajien laadukkuudesta. Puolustus kestää vertailun, kunnossa ollessaan, kyllä kovimpiin kilpailijoihin. Tai ainakin viisikkopuolustuksen pitäisi ajaa ne puutteet mitä jäädään puolustajien nimissä jalkoihin, mutta totuus piileekin muualla. Pakisto ei kestä oikeastaan yhtään loukkaantumista jos Erik lähteekin pois tuosta. Jossain huomasin ihan hyvän ajatuksen, missä tilanne olisi se, että rosterissa luistelisi yksi juniori jolloin kilpailu paikasta ylhäällä olisi kovempaa eikä rasittaisi liikaa edustuksen alakertaa.

Vaikka kausi onkin alussa niin piikkiin on annettu tähän mennessä 11p hyvää. Ne samat pisteet on ja pysyy meillä tämän kauden ajan. Ainahan puhutaan, että kunhan päästään playoffeihin niin mitä vain voi tapahtua. Totta, mutta playoffeihin voi päästä hyvistä asemistakin joihin mielestäni meidän rosterilla pitäisi ehdottomasti pyrkiä. Vahvistus pakistoon ei ainakaan haittaisi meidän joukkuetta juuri millään lailla. Eikä sen edes tarvitse olla mikään Lidström, joka muuten lopetti tähän kauteen, tai Weberkään. Kiekollista osaamista ylivoimalle ja pelin avaamisen pitäisi nyt löytyä jo omastakin takaa yllinkyllin, mutta omanpään uskollinen luuta suojelemaan Kilven maalinedustaa. Sille uskoisin olevan tilausta.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Hommatkaa lisää Ameriikan apuja.

Sirpa Selänne joukkueenjohtajaksi ja Kekäläin...Eiku.

Suosikkijoukkueen ollessa Rauman Lukko tällaisia huuteluita ei tarvitse kovin vakavasti ottaa. Pitäkäähän kivaa siellä perällä!

Kilpeläinen oli viime keväänä loistava, mutta mikähän siinä oikein on että runkosarjassa homma tökkii aika pahasti? Kyllä tässä oikeasti joudutaan maalivahtikaupoille lähtemään, jos ei ala kiekko tarttumaan ellei Frans pelaa itseään ykköseksi (jota en usko näkeväni).
 
Nyt tarvitaan pojjat Teemua, The Teemua. Siinä ratkaisu ylivoimaan. Siinä ratkaisu suoraviivaisuuteen. Legenda kotiin ja äkkiä, Teemu kantaa vaikka koko joukkuetta reppuselässä.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Mihin niitä vahvistuksia enää tarvitaan? Jengi, jossa on mm. 2*Filppula, Moses, Pulkkinen, Teräväinen, Rita, Ruutu ja sitten vielä saikulta takaisin Hahl, Eaves ja Hardt, ei voi enää vahvistuksia tarvita. Jos tuolla porukalla, joka on vielä tällä hetkellä vahvistettu "maailman parhaalla" pakilla, ei saada maaleja aikaan, jossain mättää ja pahasti. Onko se pelisysteemi, liian hienojen maalien haku vai mikä, mutta materiaalista ei voi olla kiinni.

Hiukan kun tekee vertailuja, esim. Ässien Joensuulla on tähän menessä jo 6+2, kun meidän vastaavalla NHL vahvistuksella V.Filppulalla 0+3. Saman jengin nuorisostaralla, Armialla on 5+3, meidän Pulkkisella on 1+1. Tapparan juniorisentterillä Barkovilla on 8+7, meidän Teräväisellä 0+1. Eli alisuorittajia löytyy.

Materiaali on paperilla kova, mutta siitä ei saada tuloksia irti. Paraneeko tilanne kun pukumiesten määrä vaihtoaitoissa kasvaa? Vahvistuksia en enää haluaisi, ainakaan hyökkäykseen, nykyisestä pitää vaan saada huomattavasti enemmän irti.
 

veivari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston,Jokerit
Olen edellisen kanssa ehdottomasti samaa mieltä. Ja nyt sitten unohdetaan se, mitä siellä selässä lukee- ne pelaa kellä kulkee ja asenne on kunnossa. Turha odotella esim. Teräväisen pelin paranemista, sillä näillä odotteluilla menetetään koko ajan pisteitä !
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Tuolta huhu-ketjun puolelta joku kertoili, että Tuukka Mäkelä oli lisätty meidän joukkueeseen SM-Liigan sivuilla. Onkohan pelkkä virhe vai onko Sm-Liiga.fi-sivustolla joku insidetieto? Ehkäpä ihan käytettävissä oleva peluri tässä loukkaantumistilanteessa. Toisi ainakin kaivattua kovuutta puolustuspäähän, tosin pystyykö toteuttamaan meidän pelin kiekollisia vaatimuksia?

Epäilen kuitenkin virhettä.
 

SamTheMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Vaikka nyt voittoisa peli olikin, niin edelleen kaipailisin yhtä pakkia alakertaan. Lindell ja Lindbohm eivät vain voi, eivätkä saa ollaa samaan aikaan kokoonpanossa vielä. Lindbohm pelasi tänään hyvän ja perusvarman pelin, teki muutaman hyvän nousunkin, mutta Lindellillä kyllä kiekko poltteli lavassa aika usein. Varsinkin hyökkäyssinisellä oli muutaman kerran aika kuumat paikat, kun Esalla kiekko pomppi lavassa.

Peruspakki, kuten Mikko Kalteva olisi mielestäni oiva lisä tuohon muuten aika heiveröiseen pakistoon. Harmi, että Jyp vei miehen...
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ongelma on se, että junnuja ei uskalleta (ainakin Lindellin osalta syystä) peluuttaa AV:lla. Lindbohmin avut ovat kuitenkin nimenomaan siellä, mutta taso ei taida olla vielä Liigaan riittävä, joten istuu suurimman osan pelistä penkillä. Voidaan siis kysyä, olisiko järkevämpää hankkia sinne AV-pakki ja pistää Lindbohm isompaan rooliin Vantaalle? Mielestäni kyllä. Tällöin myös esim. Karlssonin 30+ minuutin peliaika vähenisi, kun voisi huilata osan alivoimista.
 
Suosikkijoukkue
Ville Leino, Red Wings
Ei kyse ei ole puolustajien laadukkuudesta. Puolustus kestää vertailun, kunnossa ollessaan, kyllä kovimpiin kilpailijoihin. Tai ainakin viisikkopuolustuksen pitäisi ajaa ne puutteet mitä jäädään puolustajien nimissä jalkoihin, mutta totuus piileekin muualla. Pakisto ei kestä oikeastaan yhtään loukkaantumista jos Erik lähteekin pois tuosta. Jossain huomasin ihan hyvän ajatuksen, missä tilanne olisi se, että rosterissa luistelisi yksi juniori jolloin kilpailu paikasta ylhäällä olisi kovempaa eikä rasittaisi liikaa edustuksen alakertaa.

Vaikka kausi onkin alussa niin piikkiin on annettu tähän mennessä 11p hyvää. Ne samat pisteet on ja pysyy meillä tämän kauden ajan. Ainahan puhutaan, että kunhan päästään playoffeihin niin mitä vain voi tapahtua. Totta, mutta playoffeihin voi päästä hyvistä asemistakin joihin mielestäni meidän rosterilla pitäisi ehdottomasti pyrkiä. Vahvistus pakistoon ei ainakaan haittaisi meidän joukkuetta juuri millään lailla. Eikä sen edes tarvitse olla mikään Lidström, joka muuten lopetti tähän kauteen, tai Weberkään. Kiekollista osaamista ylivoimalle ja pelin avaamisen pitäisi nyt löytyä jo omastakin takaa yllinkyllin, mutta omanpään uskollinen luuta suojelemaan Kilven maalinedustaa. Sille uskoisin olevan tilausta.

Niin heti ensimmäisessä lauseessani mainitsin että uutta puolustajaa en hommaisi nyt ainakaan niin kauan kun Karlsson on remmissä mukana. Ilman Karlssonia toki pakisto on heti aika laiha ja Karlssonin poistuessa on tuo paikka täytettävä mutta tällä hetkellä nyt en näkisi mitään syytä panikointiin pakkitilanteen kanssa. Katsotaan nyt rauhassa mitä junnut on miehiään.

Tällä hetkellä siis kärppä tappion jälkeen on 14p annettu eteen, mutta pakiston syyskikö tuo laitetaan? Muutamia virheitä on sattunut joista omissa on soinut mutta isossa kuvassa ihan kelvollisesti homma on alkanut eikä tässä vaiheessa kautta ole syytä paniikkianappeja painella. Ja mitä tulee tuohon vahvistukseen, niin eikö kyse ole hyödyistä ja haitoista? Olisimmeko 14p rikkaampia jos tuolla esim. Lindellin tilalla olisi pelaillut mr vahvistus? Käykö tuo vahvistus viimeistelemässä ne lukuisat paikat mitä Filppulat&co. on tässä viime pelit luonut? Vastapainoksi se haittaa joukkuetta omasta mielestäni pitkässä juoksussa sillä tavalla että kaikkien ollessa terveinä Lindell&Lindbohm ovat vasta 8.&9.pakki eli käytännössä viettävät loppukauden pysyvästi mestiksessä ja samalla upotetaan rahaa jälleen vahvistukseen joka käy täällä pyörähtämässä ja häipyy kauden jälkeen. Lisäksi lähetetään signaalia muille (lukuisille) laadukkaille ylöspäin pyrkiville jokerijunnuille että edustuksessa ei junnuihin perusteta.

Lindell muuten pelasti Kuhdan varman maalin tänään, eihän siitä toki kukaan ole tainnut missään mainittakkaan, sen sijaan Esan kiekollinen peli haukuttiin täälä jo jonkun toimesta aivan täysin.

Edit.

Ongelma on se, että junnuja ei uskalleta (ainakin Lindellin osalta syystä) peluuttaa AV:lla. Lindbohmin avut ovat kuitenkin nimenomaan siellä, mutta taso ei taida olla vielä Liigaan riittävä, joten istuu suurimman osan pelistä penkillä. Voidaan siis kysyä, olisiko järkevämpää hankkia sinne AV-pakki ja pistää Lindbohm isompaan rooliin Vantaalle? Mielestäni kyllä. Tällöin myös esim. Karlssonin 30+ minuutin peliaika vähenisi, kun voisi huilata osan alivoimista.


Hyvää pohdintaa. Sama pätee myös Lindelliin joka ei nyt ilmeisesti ole saamassa yv aikaa kun Karlsson taitaa vetää yyveet kokonaisuudessaan eli Lindell tullee istumaan myös penkillä. Tai sitten syynä on maston poissaolo mistä johtuen täysiä yyvee pareja ei saada kasaan. Pakiston roolitus näyttäisi heti paremmalta jos Lindbohmille uskalletaisiin antaa tuo av rooli. Karlsson voisi vetää sitten yyveet kokonaan ja Lindell pelailisi vantaalla. Jos taas Karlsson pidetään aaveella niin sitten Lindbohm vantaalle ja Lindell ottamaan pala Karlssonin yv vastuusta. Karlssonille toki tuskin on ongelma noi lähes puolen tunnin peliajatkaan jos häneltä kysytään.
 
Viimeksi muokattu:

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Eilen SM-liigaan saapui EU-passin omaava hyvin liikkuva yleispakki, jolla on yhteys olemassa Kekäläiseen. Ikävä kyllä ei tullut Jokereihin.

cherryboomboom kirjoitti:
Vastapainoksi se haittaa joukkuetta omasta mielestäni pitkässä juoksussa sillä tavalla että kaikkien ollessa terveinä Lindell&Lindbohm ovat vasta 8.&9.pakki eli käytännössä viettävät loppukauden pysyvästi mestiksessä ja samalla upotetaan rahaa jälleen vahvistukseen joka käy täällä pyörähtämässä ja häipyy kauden jälkeen.

Jos Jokerit hankkisi yhden puolustajan, Lindell ja Lindbohm olisivat lähtökohtaisesti NHL:n alkamisen jälkeen pakkirankingissa sijoilla 7-8 eli he tulisivat pelaamaan loppukauden aikana yhteensä noin 40 ottelua, mikä olisi kaiken kaikkiaan varsin sopiva määrä. Mikään ei myöskään estä että pakkivahvistuksen sopimus kattaisi myös samalla myös ensi kautta, ja luulen että jatkuvuuden vuoksi ensisijaisesti Kekäläinen hakee sellaista puolustajaa, joka olisi valmis sitoutumaan Jokereihin vähän pidemmäksikin aikaa.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Tällöin myös esim. Karlssonin 30+ minuutin peliaika vähenisi, kun voisi huilata osan alivoimista.

Hyvää pohdintaa. Sama pätee myös Lindelliin joka ei nyt ilmeisesti ole saamassa yv aikaa kun Karlsson taitaa vetää yyveet kokonaisuudessaan eli Lindell tullee istumaan myös penkillä. Tai sitten syynä on maston poissaolo mistä johtuen täysiä yyvee pareja ei saada kasaan. Pakiston roolitus näyttäisi heti paremmalta jos Lindbohmille uskalletaisiin antaa tuo av rooli. Karlsson voisi vetää sitten yyveet kokonaan ja Lindell pelailisi vantaalla. Jos taas Karlsson pidetään aaveella niin sitten Lindbohm vantaalle ja Lindell ottamaan pala Karlssonin yv vastuusta. Karlssonille toki tuskin on ongelma noi lähes puolen tunnin peliajatkaan jos häneltä kysytään.

Karlsson pelaa ihan samoja minuutteja NHL:ssä joten tuo on hänelle varmasti se oikein tapa peluuttaa.

Ymmärrän, uskon ja luotan valmennukseen siinä suhteessa, että juniorit eivät tällä haavaa tarvitse tai ansaitse yv- tai av-aikaa. Siellä varmasti ollaan aika hyvin tarkasteltu oikeita paikkoja missä vastuuta sopii antaa ja henk. koht. ajattelen niin, että nykyinen rooli missä nuoret pelaavat on aivan maksimi. Joskin vieläkin toivoisin ainoastaan yhtä nuorta per ottelu, jolloin nuoret eivät kuitenkaan menetä uskoaan rosteriin noususta. Alla on kuitenkin niin vähän liigapelejä, että liiallisen luoton antaminen voi kostautua pisteiden menetyksillä ja virheillä joita pitäisi kuitenkin yrittää ymmärtää, mutta kuitenkin pystyä myös kritisoimaan.


Lindell muuten pelasti Kuhdan varman maalin tänään, eihän siitä toki kukaan ole tainnut missään mainittakkaan, sen sijaan Esan kiekollinen peli haukuttiin täälä jo jonkun toimesta aivan täysin.

En ole ehtinyt vielä kirjoittaa, mutta mainiossa tilanteessa pelasti kyllä maalin syntymisen. Todennäköisesti pelasti Jokerit isommalta kiipeliltä. Ja se kiekollinen peli oli epävarmaa, minkä kuitenkin odotin olevan selviä vahvuuksia raporteista päätellen ennen kautta.
 

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
Osaako joku kertoa miksi helvetissä meidän joukkueen rosteriin SM-Liigan sivuilla on ilmestynyt Tuukka Mäkelän nimi?

Vai onko SM-Liigan sivut tehneet itse jonkun hauskuutuksen?
 

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Osaako joku kertoa miksi helvetissä meidän joukkueen rosteriin SM-Liigan sivuilla on ilmestynyt Tuukka Mäkelän nimi?

Vai onko SM-Liigan sivut tehneet itse jonkun hauskuutuksen?

Kyseessä on SM-liigan oma virhe. Jokerit ovat jo pyytäneet liigaa poistamaan nimen listoiltaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös