Ti 25.9.2012 Jokerit - SaiPa

  • 40 919
  • 142

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Kyllähän tuo jo lopussa näkyi että puolustuksessa jalka painaa, RDW hädin tuskin liikkui enää loppuerästä. Pulli +23 minuuttia, Taipalus(!) +26 minuuttia. Nuoret jannut sai hyvin vastuuta.

Siellä mahtaa Salcido katsella tuloksia ihmeissään.

Mutta kyllähän tuo nyt hiton vaikeaksi menee, jos Bruunkin loukkaantui ja joutuu jättämään pelejä väliin. Paikkaajaksi toivottavasti löytyy joku muu kuin Maalahti, joka ei kyllä tuollaisia 18 minuuttisia kyllä selviä milläään liigatasolla.

Erittäin maukkaat pisteet. Löfmanin kova työmäärä aiemmissa peleissä alkoi kantaa hedelmää tänään.

Just tuumasin ite samaa ja mielessä näin Salcidon pyytelevän sopparia loppukaudeksi!
 
Viimeksi muokattu:

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Vain pisteet puuttuivat. Jokereilla pari tolppaa ja hylätty maali lopussa. Välillä jopa oikeinkin hyvää peliä, myös Saipalta. Valitettavasti sputnikit tekivät kovalla teholla maaleja Jokerit ei hyvistäkään paikoista. Valtterilta ok peli. Hyviä kikkoja ja syöttöjä. Manelius? Pitäiskö kohta jo kerätä joku adressi. Halli lähes täynnä ja sääli, ettei tullut pistettäkään.
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hieno homma että Saipa jatkaa pirteitä esityksiään! Saa vähän piristystä syksyyn, kun Raumalla taaperretaan oikein kunnolla :P
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Mielenkiintoista huomata, että pelin voi nähdä tismalleen samalla tavalla täysin erivärisillä laseilla.

Olen jo useampaan kertaan todennut tällä palstalla, että SaiPa on muista liigaseuroista se sympaattisin. En muutenkaan koe omaavani erityisen värikkäitä laseja, niin eipä tuo suuri ihme ole. Minuun ainakin vetoaa "karjalalainen kusipääkiekko", jossa 177 senttiset smurffit hakkaavat nälkäpalkalla kiekkoja reppuun miljonäärien silmien edessä. Munaa tämä laji vaatii ja tänäänkin ratkaisu oli cojones, kulkuset.

Lisäyksenä vielä aiempaan kirjoitukseen, Rita oli kyllä hyvä. Tietyllä tapaa yksipuolinen ratkaisuvalikoima miehellä aina on, mutta pakko digata tuosta fysiikasta ja tahdosta. Mä en oikein käsitä sitä, miksi Hentusesta puhutaan Joroisten härkänä ja Ritasta pollena. Jos noita kahta pelaajaa verrataan, niin Rita on paljon lähempänä härkää kuin meetwurstia. Eikä tämä tosiaan ole provo Kuopion suuntaan, vaan kehu Ritan fysiikasta ja asenteesta.

Tappiosta huolimatta näen kuitenkin paljon hyvää Jokerien pelissä. Ilari Filppula pelasi vihdoinkin niin kuin ykkössentteriltä odotetaan ja Pulkkinen oli helvetin pirteä, tehottomuudesta huolimatta. Tuohon saikkulaiset ja pelikiellossa istuvat gangsterit takaisin, niin hyökkäys on kunnossa. Vielä kun Keklu hommaa vähintään yhden kunnon pakin, niin edes "karjalalaiset kusipääkiekkoilijat" eivät hakkaa neljää maalia alle metrin päästä.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vain pisteet puuttuivat.

Vittu kyllä sieltä puuttui miehet ja asenne kentältä. Tämän seurauksena jäi pisteet saamatta. Tuolla määrällä junnuja ja sitä myöten puolustuspelillä ei voiteta mitään. Kaikki maalit lapioitiin sisään kahden metrin säteeltä maalista. Mitä tekee Hantta? Irvistelee. Hävettävä esitys.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Silti, ikävä kyllä, ei SaiPalle voi lupailla kauhean pitkää visiittia sarjan kärjessä.
Noh, tuskinpa kukaan meistä nyt mistään runkosarjan voitosta haaveileekaan. :) Nyt menee hyvin ja napsitaan tärkeitä pisteitä, jotka sitten yhteenlaskien ja toivon mukaan riittävät keväällä ainakin siihen säälipleijarisijaan. Itse en ainakaan vielä tässä vaiheessa korkeammalle kurkottele. Kympin sakki on lähtökohta - kaikki sen yli plussaa. Mutta aika yössä saa olla, jos luulee, että SaiPan tämän kauden taso on pelillisesti tuossa, eikä mitään muutoksia enää parempaan tule tapahtumaan. Kuitenkin siellä on esim. kaksi puolustuksen ehdotonta liideriä ja primus motoria odottamassa vielä pääsyä kaukaloon. Nautitaan nyt näistä hetkistä, mutta jalat maassa.

Lisätään nyt vielä, että kaikkein eniten minua lämmittää se, että se pikkumusta tuntuu nyt löytävän tiensä verkon perille. Tämä kun ei esim. viime kaudella ollut mikään selviö, vaikka "paskoja pakkeja" ja maalipaikkoja riitti. Hymiö.
 
Viimeksi muokattu:

jlahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olipahan matsi. Totuuden nimissä Jokerit olisi ehkä tuosta pisteen ansainnut, mutta tällä kertaa onnikin oli SaiPan puolella.

Yritin erityisesti seurata Jokerien puolelta Teräväistä ja Pulkkista, mutta molemmat tuntuvat olevan jotenkin jäässä. Teräväinen taisi yhden loistavan maalipaikankin ryssiä, ellen ihan väärin nähnyt. Näistä kavereista olen odottanut Suomi-kiekon tulevia supertähtiä, mutta jotenkin tuntuu siltä, että kehitys olisi hieman jopa taantunut. Hantta Virran syytä? :)
 

TombaT

Jäsen
Parempi voitti ja SaiPa käytti paikkansa.
Pulkkinen ja Teräväinenkin vois alkaa heräilemään, ei Mooses Ja Filppulat tota joukkuetta voi yksinään kantaa, vielä kun puolustukselta ei paljoa apuja tule.

Onnittelut Lappeenrantaa ja kiva nähdä kun SaiPakin näyttää viimein pärjäävän, toivottavasti lento kestäisi kuuden sakkiin tai edes sääleihin.

Illan plussat ja miinukset vielä

+Vauhko-Olavi
+Yleisömäärä
+SaiPan-fanit
+Vanhempi Filppula

-Puolustus
-Teräväinen
-Pulkkinen
-Manelius
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Silti, ikävä kyllä, ei SaiPalle voi lupailla kauhean pitkää visiittia sarjan kärjessä. Joukkue ei nimittäin vakuuttanut viimeistelytehoa lukuunottamatta juuri lainkaan. Etenkin ylivoima oli pääosin todella heikkoa. SaiPan pakkien urakkaa avitti melko salliva tuomarilinja. Etenkin Jokerien ykkösketjua vastaan sallittiin melko roisi mailankäyttö läpi matsin...

Miten se jääkin aina huomaamatta, että SaiPalta edelleen puuttuu ykköspakkipari. Siis ne molemmat kaksi kaveria, jotka hakkasivat pisteitä viime kaudella. Joukkueen ykköspakki ja sitten se kakkospakki. Ja tänään menivät kaksi erää viidellä pakilla, Bruunikin oli niitä alkukaudesta ylivoimalla pelanneita kavereita ja on tainnut jokusen 20 pinnan liigakaudenkin pelata.

Niin ikään, se joukkueen _ainoa_ päälle 30 pinnan kausia tässä parin viime vuoden ajan liigassa iskenyt keskushyökkääjä on hänkin ollut sivussa koko alkukauden.

Kyllähän nämä nyt jossain oikeasti näkyvät.

En minäkään usko sekuntiakaan, että SaiPa tulee jyräämään voitosta voittoon läpi kauden. Jossain vaiheessa tulee se hiton vaikea jakso, ei siltä voi välttyä, mutta jokainen pinna minkä tuo porukka sairastupalaisineen raapii nyt alkukaudesta vie sitä pudotuspelihaavetta tuntuvasti eteenpäin.
 
Viimeksi muokattu:

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Hannu "haista paska" Henriksson näytti jälleen osaamistaan ja antoi SaiPalle täyden pistepotin. Hannu seisoi n. 1 m päässä maalista ja kiekko on vapaana SaiPan veskarin seläntakana niin tuo sokea paska viheltää pelin poikki kun Filppula tasoittaa pelin 3,8s ennen loppua. Loppu onkin historiaa. Mikko "kuka vitun?" Kaukokari toisena pääpässinä veti lähes yhtä vihkoon vihellyksensä.

Jos sanoisi sanasen pelistä ja Jokereista niin Jokereilla oli tänään tasan tarkkaan yksi huippukenttä ja loput syvältä sieltä ja poikittain, Teräväinen on aivan yössä ja pilaa ketjunsa totaalisesti sen lisäksi turhake Tyrväisen ketju oli pelissä suurimmissa vaikeuksissa ja pyöri jatkuvasti omissa. Lindell jatkaa ihailtavasti Maneliuksen jalan jäljillä ja on jatkuvasti vaikeuksissa ja pelin kruunasi SaiPan 3-4 maalissa upea turvalleen meno, niin tuttua jo Maneliukselta. Ei me mitään Bergenheimilla oltaisi tehty, kolme neljästä ketjusta oli enemmän ja vähemmän paskoja ja kenet vain niistä voisi heittää katsomoon suurimpina turhakkeina hyökkääjistä Tyrväinen ja Rask.
 
Viimeksi muokattu:

Roimo

Jäsen
Hyvä lätkämatsi ja hieno voitto SaiPalta! Viimehetkien hylätystä maalista: näytti telkkarin perusteella, että Nieminen nosti hanskan kiekon päältä vihellyksen kuultuaan ja Filppula löi kiekon maaliin. Paikan päällä olleet voivat varmaan raportoida tarkemmin. Jos kiekko olikin selkeästi pelattavissa jossain Niemisen patjan vieressä ja tuomarit vain hätäilivät niin sitten paska homma Jokereiden kannalta.

Peli näytti todella pahalta SaiPan kannalta Jokereiden tasoitusmaalin jälkeen. Onneksi Piitulainen värkkäsi sitten voittomaalin Vauhkosen kanssa. Aika huikea maalitahti muuten Vauhkosella ollut neloskentässä ilman yv-aikaa. SaiPa viimeisteli tänään tehokkaasti ja karvasi hyvin. Pakkitilanne on kyllä huolestuttava jos Bruun tippuu pois. Ei siellä vaan ole enää pakkeja jäljellä reservissä.

Jokerit ei ollut huono, mutta viimeistely tökki. Hyvin liikkuva joukkue. Jos Teräväinen ja Pulkkinen alkavat pelaamaan tasollaan niin on kyllä kova jengi. V. Filppula oli kyllä hyvä muttei mitenkään maaginen. Kyseessä kuitenkin Suomen top 3 pelaaja niin eiköhän tässä vielä syksyn mittaan huikeita suorituksia nähdä. Toivottavasti kuitenkin NHL alkaa pian ja nähdään Valtteri oikeantasoisessa sarjassa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Hyvä lätkämatsi ja hieno voitto SaiPalta! Viimehetkien hylätystä maalista: näytti telkkarin perusteella, että Nieminen nosti hanskan kiekon päältä vihellyksen kuultuaan ja Filppula löi kiekon maaliin. Paikan päällä olleet voivat varmaan raportoida tarkemmin. Jos kiekko olikin selkeästi pelattavissa jossain Niemisen patjan vieressä ja tuomarit vain hätäilivät niin sitten paska homma Jokereiden kannalta.

Kiekko oli koko ajan näkyvissä se tippui torjunnasta välittömästi maalin kulmalle veskarin taakse ja siitä Filppula pisti sen tyhjiin.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Miten se jääkin aina huomaamatta, että SaiPalta edelleen puuttuu ykköspakkipari. Siis ne molemmat kaksi kaveria, jotka hakkasivat pisteivät viime kaudella. Joukkueen ykköspakki ja sitten se kakkospakki.

Samaa naureskelin ja taitaa se ykkössentterikin olla poissa. Taitaa myös lukumäärällisesti olla SaiPalla enemmän lasaretissa porukka kuin Jokereilla.

SaiPa tuntuu olevan nyt iskussa ja voin vain toivoa että Selinin lähtö ei ollut se joka aukaisi nupit siellä päässä. Mutta onnea teille, kova joukkue on kasassa.

Mitä taas tulee Jokereihin niin ilman mitään vittuilua en oikein kässää Kekäläisen ajatusmaailmaa noiden pakkien osalta. Onko tämä jo toista kautta kun yhden pakin poissaolo heikentää tuota pakistoa noin paljon? Jotenkin puusilmäiseltä tuo Keklu vaikuttaa pakkien osalta.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Mitä taas tulee Jokereihin niin ilman mitään vittuilua en oikein kässää Kekäläisen ajatusmaailmaa noiden pakkien osalta. Onko tämä jo toista kautta kun yhden pakin poissaolo heikentää tuota pakistoa noin paljon? Jotenkin puusilmäiseltä tuo Keklu vaikuttaa pakkien osalta.

Ennemminkin yhden pakin läsnäolo. Nimeä ei varmasti tarvitse mainita. Kaikissa peleissä jossa hän on ollut mukana on tullut tappio. No toisaalta ei niitä voittojakaan vasta ole kuin yksi.

Mun mielestä Jokerit oli tänään SaiPaa edellä kaikessa paitsi tehokkuudessa. Puolustus kun saataisiin kuntoon niin tälläisistä peleistä poimittaisiin pisteitä kuin marjoja konsanaan.
 

Drygin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Minnesota
Semmonen peli sitten. Ykköskenttä ja neloskenttä Jokereiden parhaat, Salmiselta pari kovaa niittiä jälleen. Tuomarityöskentely oli tänään luokatonta mutta ei siitä sen enempää. Manelius on kaiken sen loskan arvonen mitä tällä palstalla saa niskaansa.

+ 1. & 4. kenttä
+ Jani Rita (Kaverilla oli uusia kikkoja taskussa!)
+ Kilpeläinen (Huikea gamesaver mikä näytti varmalta maalilta, jokainen maali hakattiin aivan vapaasti maalinedestä)
+ Lindell (Oli hyvä puolustuspäässä ja teki varmoja ratkaisuja)

- Juniorikenttä (Teräväinen on aivan yössä eikä mistään tule mitään, Pulkkinen kärsii tästä mutta oli myös luokaton tänään)
- Manelius (Täys farssi. Syöttöjä vastustajan lapaan, kiekonmenetyksiä ja täys lapanen kulmaväännöissä)
- Puolustuspelaaminen (Kaikki maalit maalinedestä aivan vapaasti sisään)
- Erotuomarit (4 selvää kamppia viheltämättä, korkea maila ja kun Saipan pelaaja veti pellehypyn ni johan nousi käsi ilmaan ja illan kruunasi Jokereiden hylätty tasoitusmaali 3sekuntia ennen loppusummeria, jonka muuten tuomaritkin myönsi jo tuomarivirheeksi)
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Nyt kun olen tuon Nelosen koosteen katsonut niin kommentoin tätä.

Kiekko oli koko ajan näkyvissä se tippui torjunnasta välittömästi maalin kulmalle veskarin taakse ja siitä Filppula pisti sen tyhjiin.
Kiekko ei pudonnut missään vaiheessa veskarin taakse. Nieminen torjui patjallaan, jäi kyljelleen ja kiekko hanskan alle. Nosti hanskaansa katsoakseen missä kiekko on ja silloin I Filppula pisti kiekon maaliin. Henriksson oli juuri sitä ennen pistänyt pelin poikki ollessaan Niemisen _takana_ eikä varmasti ollut näköyhteyttä keikkoon.

En osaa sanoa olisiko Nieminen nostanut hanskansa ilman vihellystä vai tapahtuiko hanskan noso yhtä aikaa vihellyksen kanssa. Jälkimmäisessä tapauksessa tuomarivirhe, ensimmäisessä ei.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Älkää olko Ilmalassa huolissanne. Kerho tulee sinne lauantaina. Laittakaa vaikka C-junnut kehiin.

No ei se edes hirveän kaukana ole, saataisiinkohan vielä jostain kaivettua tälle kaudell 7. liigadebytantti? (8. jos haluaa laskea Korpisalon penkillä istumisen)

Olipahan matsi. Totuuden nimissä Jokerit olisi ehkä tuosta pisteen ansainnut, mutta tällä kertaa onnikin oli SaiPan puolella.

No enpä ole ennen kuullut, että kyseisen ammatin edustajia on onneksi kutsuttu, mutta menee se kai niinkin.


Jos nyt jotain muuta keksisi, kuin Maneliuksen ja tuomareiden haukkumiset, niin sanottakoon, että Salminen on aivan uskomattoman hieno pelaaja! Hirvittäviä pommeja jakaa jatkuvalla syötöllä.

ps. Mistä lähtien Ilari on osannut vedellä tuollaisia lämäreitä? Aivan hirveä kanuuna!
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Jos nyt jotain muuta keksisi, kuin Maneliuksen ja tuomareiden haukkumiset, niin sanottakoon, että Salminen on aivan uskomattoman hieno pelaaja! Hirvittäviä pommeja jakaa jatkuvalla syötöllä.
Todellakin. Monta sellaista taklausta, jotka tuntuvat SaiPan pelaajissa varmasti vielä huomennakin. Hieno pelaaja kertakaikkiaan.

ps. Mistä lähtien Ilari on osannut vedellä tuollaisia lämäreitä? Aivan hirveä kanuuna!
Täh? Sehän oli kauhea ropeli. Sellainen yläkierre ja sen vuoksi Niemisen yllättikin. Kaukana "hirveästä kanuunasta".
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues

Kiekko oli osittain Niemisen patjan alla, mutta silti selvästi näkyvissä. Ei missään nimessä hanskassa.

Katsoin tilanteen Eteläpäädystä.

Jos ns. kolmen sekunnin sääntöä olisi sovellettu, niin kyseessä olisi ollut maali:

Itseasiassa erotuomarikoulutuksissa ja tuomarien ohjekirjassa on maininta tuosta, että pitäisi se n. 3 sekuntia aina odottaa kun maalivahti saa kiekon.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
ps. Mistä lähtien Ilari on osannut vedellä tuollaisia lämäreitä? Aivan hirveä kanuuna!
Jos viittaat siihen ottelun ensimmäiseen maaliin, niin ko. lämäri oli vähän samaa tasoa kuin löysä lampaankulli olisi pyörinyt hidastetusssa filmissä. Sellainen ripuliropeli, että alta pois.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Nyt kun olen tuon Nelosen koosteen katsonut niin kommentoin tätä.

Kiekko ei pudonnut missään vaiheessa veskarin taakse. Nieminen torjui patjallaan, jäi kyljelleen ja kiekko hanskan alle. Nosti hanskaansa katsoakseen missä kiekko on ja silloin I Filppula pisti kiekon maaliin. Henriksson oli juuri sitä ennen pistänyt pelin poikki ollessaan Niemisen _takana_ eikä varmasti ollut näköyhteyttä keikkoon.

No ilmeisesti mulla on sitten röntgenkatse koska näin sen kiekon koko ajan vapaana. Vihellys oli selvä tuomarivirhe jonka Henriksson myös oli ilmeisesti Hannu Virralle myöntänyt.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös