Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2012-2013

  • 751 993
  • 1 206

August

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Koko muu Suomi seuraa kauhulla, kun helsinkiläiset tappavat toisiaan kaukalossa. Kauden alku sai ainakin lisämielenkiintoa, vaikka tapahtumat olivatkin valitettavia. Mielenkiintoista nähdä, millä tavoin pimeä lauantai vaikuttaa joukkueiden alkukauteen. Pelikieltoja luvassa, rosteri on arvatenkin heikompi sen takia. Tiedän ainakin itse minkä pelin meinaan katsoa 13.9.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Koko muu Suomi seuraa kauhulla, kun helsinkiläiset tappavat toisiaan kaukalossa. Kauden alku sai ainakin lisämielenkiintoa, vaikka tapahtumat olivatkin valitettavia. Mielenkiintoista nähdä, millä tavoin pimeä lauantai vaikuttaa joukkueiden alkukauteen. Pelikieltoja luvassa, rosteri on arvatenkin heikompi sen takia. Tiedän ainakin itse minkä pelin meinaan katsoa 13.9.

No, ainakin Jokereista Ben-Amor on ainoa, joka ansaitsee ja tulee saamaan pelikieltoa lauantain pelistä, joten Jokerit tuskin heikentyy juuri lainkaan. Lauantain peli on tänään käsitelty Kekäläisen ja joukkueen välillä aamulla ja tuskinpa suuresti vaikuttaa tulevan kauden peleihin.

Niin tai näin, toivottavasti 13.9. keskitytään pelaamiseen, ainakin Jokerit tulee silloin pelaamaan lätkää eikä tappelemaan.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Tuli katseltua tuota juuri ilmestynyttä Saipan pelaajakarttaa. Siinä oikeastaan realisoitui kuvan muodossa kuinka ohuella materiaalilla Saipa lähtee alkavaan kauteen.
Vaatii Tirkkoselta nappisuorituksen penkin takana, ettei tuolla Mestisjengillä tule tukkaan illasta toiseen. Tämä siis ilman mitään provoilua, vaan ihan materiaalia katselemalla. Suurin osa Jukureiden entisiä pelureita.
 

ahee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
11. Pelicans
......
Heikkous / kysymysmerkit: Järkyttävästi heikentynyt pelaajamateriaali. Pärssinen, Esposito, Goren, Kauppila, O'Marra, Richmond, Jaatinen. Kaikki nykyisiä avainpelaajia ja tyhjiä arpoja? Viime kaudella lottokone toi lopulta huippuvahvistukset ja täydellisen kauden. Nyt vahvistusten floppivaara suuri. Ja kun uusia vastuunkantajia on näin paljon, on tätä kautta koko joukkueen floppivaara suuri. Nyt turvana ei ole edes kunnon molaripeliä, vaan keskitason peruskassarit.
Arvio: Arpa heitti nyt pääsiassa tusinavahvistukset. Vaikka kuinka näillä äijillä yrittää, tulos on parhaimmillaankin sääleihin oikeuttava. Maalinteko tullee olemaan melko vaikeata. Raskas kausi.
Kannattaa myös muistaa nimet Sopanen(viime kaudella 21 maalia), Smolenak(viime kaudella 19 maalia) ja Pikkarainen(11 pelissä 6+4).
Voinpi sanoa myös että varmuudella vähintään puolet noista joita luettelit tulee onnistumaan odotetulla tavalla. Ei esim O'Marrasta mitään sateentekijää ole odotettu, miehestä tiedetään aika hyvin mitä saadaan kuten Suikkanen sanoi. Richmond on harjoituspelien perusteella selvä vahvistus. Kauppila on vaikuttanut todella pirteältä, maalejakin tehnyt, näytönhalu on suuri kun pääsee sen oikean kotiyleisön eteen vielä kerran, hänellekkään ei ole liian suuria paineita kasattu. Jaatista ei ole avainpelaajaksi kaavailtu, joten sen voit ottaa pois listalta. Noista kolmesta mitä jää jäljelle, niin itse heittäisin että kaikilla noin 50% mahdollisuudet onnistua. Esim Gorenilla viime kaudelta kovemmat pisteet Elitserienistä kuin Laschilla oli siellä ennen Pelsuun tuloa.

Tämä ihan vain vastapainona tolle sun arviolle, jokaisella on oikeus mielipiteeseensä.

Täytyy silti sanoa että noi arviot jossa Pelicansia laitetaan kolmen sakkiin runkkarissa tuntuu itselle ehkä vähän kaukaisilta. Mielestäni kauteen lähdetään lähtökohtaisesti himpun huonommalla pelaajamateriaalilla kuin viime vuonna, mutta mahdollisuudet kuuden sakkiin ovat ihan hyvät ja realistiset. Sen jälkeen kaikki onkin auki.
 

Kaivanto

Jäsen
Alla oddsportal.comista kerätty seitsemän vedonlyöntitoimiston tarjousten keskiarvo ja niistä kullekin joukkueelle johdettu mestaruustodennäköisyys, josta on siivottu bookkerin marginaali pois.

Koodi:
kerroin	voitto-tn. %	
4,47	17,36	Jokerit
5,79	13,41	IFK Helsinki
5,86	13,25	Kalpa Kuopio
6,21	12,50	Jyp Jyväskylä
6,64	11,69	Karpat Oulu
9,79	7,93	Pelicans Lahti
15,86	4,89	Tappara
16,14	4,81	Lukko Rauman
17,14	4,53	Blues Espoo
17,29	4,49	Assat Pori
35,43	2,19	TPS Turku
62,00	1,25	Hameenlinna
90,57	0,86	Ilves Tampere
91,29	0,85	Saipa
 
Viimeksi muokattu:

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Tuli katseltua tuota juuri ilmestynyttä Saipan pelaajakarttaa. Siinä oikeastaan realisoitui kuvan muodossa kuinka ohuella materiaalilla Saipa lähtee alkavaan kauteen.
Vaatii Tirkkoselta nappisuorituksen penkin takana, ettei tuolla Mestisjengillä tule tukkaan illasta toiseen. Tämä siis ilman mitään provoilua, vaan ihan materiaalia katselemalla.
Voisiko tämän laittaa jotenkin automaattisesti ilmaantumaan näkyviin aina vaikkapa 10 viestin välein, kun ennakoidaan tulevaa kautta? Ei tarvitsisi jokaisen erikseen kirjottaa. Mutta sanonpahan vaan, että tulette ensi kaudella yllättymään.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...Mutta sanonpahan vaan, että tulette ensi kaudella yllättymään.

Mä en ainakaan ylläty yhtään, jos ja kun SaiPa pelaa taas hyvää ja taistelevaa kiekkoa ensi vuonna, taistellen säälipaikasta nyt ainakin.

SaiPa ei karsi tänä(kään) vuonna.

Tietty totta on, että materiaali itsessään ei kummoinen ole, mutta mitä sitten? SaiPa ei ole ennenkään kuvia kumarrellut. Tietysti on vähän harmillista, että viime vuosina pudotuspelipaikka on loppumetreillä lipunut käsistä...
 

Ralph

Jäsen
Mutta sanonpahan vaan, että tulette ensi kaudella yllättymään.

Tämän vasta voisikin laittaa joka väliin, sillä jokaisen joukkueen fanit voi näin kirjoittaa. Joku kirjoittaa ettei usko Jokereiden mestaruuteen, Jokeri-fani vastaa että tulette ensi kaudella yllättymään jne. Jälleen kerran 10 joukkueen pudotuspeleissä on 14 joukkuetta jotka ovat kaikki yllättäneet muut paitsi oman kannattajat. Mestaruutta juhlii lähes yhtä monta joukkuetta, mutta kyllä 14 eri joukkuetta mitalin saa.

Jokainen joka kirjoittaa ettei HPK:sta ole pudotuspelijoukkueeksi, tulette ensi kaudella yllättymään.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Alla oddsportal.comista kerätty seitsemän vedonlyöntitoimiston tarjousten keskiarvo ja niistä kullekin joukkueelle johdettu mestaruustodennäköisyys, josta on siivottu bookkerin marginaali pois.

Aika pitkälti tuon mukaan nykyiset voimasuhteet menevät. Karkeampi jako ammattilaisten luomiin kertoimiin pohjautuen voisi olla lähempänä totuutta esim.

Ykköskori:
1-5: HIFK, Jokerit, JYP, KalPa, Kärpät

Kakkoskori:
6-10: Blues, Lukko, Pelicans, Tappara, Ässät

Kolmoskori:
11-14:HPK, Ilves, SaiPa, TPS


Tämähän on toki vain voimasuhteilla spekulointia ja siitä on kenenkään turha suuttua. Esim ei SaiPa huono joukkue ole, mutta liigassa on ennakolta 10-13 sitä parempaa nippua. Jokaisen joukkueen tavoite on minimissään runkosarjan 10.sija ja vaikka esim juuri SaiPa saavuttaisi ennakko-odotusten mukaisen "hyvän" sijan 11., niin fanien ja joukkueen itsensä mielstä tuota voi ja pitääkin pitää pettymyksenä. Runkosarjan loppuessa neljä joukkuetta tulee pettymään.

Kaiken kaikkiaan liiga on (onneksi) niin tasainen, että tällaiset voimasuhdespekulaatiot ovat vain suuntaa antavia. Uskallan väittää SM-Liigan olevan maailman tasaisin ammattilaispääsarja jääkiekossa. Mikä tahansa joukkkue voi voittaa toisen, sen olematta edes mikään järin suuri yllätys. Playoffeissakin voi tapahtua yllätyksiä, esim säälipleijarijoukkueen välieräpaikka on kaukana mahdottomasta, kuten kahtena viime keväänä on nähty.

Jonkin verran varianssia tässä tulee esiintymään ja ihme on jos esim runkosarja päättyy täsmälleen jaotteluni mukaisesti. Joukkueita on helppo niputtaa "koreihin" jos ei yhtään selvitä mitä jaottelulla tarkoitetaan. Kyse ei ole siitä, että esim kakkoskorin joukkueet pelaisivat keskenään viidennestä sijasta. Ei suinkaan.
Todennäköisiä tapahtumia, jotka voisin lyödä kiinni:
-Runkosarjan voitto ja mestaruus menee ykköskorin joukkeille
-Ykköskorin joukkueet pääsevät kaikki pudotuspeleihin
-Ykköskorin joukkueista korkeintaan yksi joutuu sääleihin.
-Kakkoskorin joukkueista korkeintaan yksi saa kotiedun
-Kakkoskorin joukkueista korkeintaan yksi pääsee välieriin.
-Kolmoskorin joukkueista korkeintaan kaksi pelaa pudotuspeleissä.
-Kolmoskorin joukkue karsii
-Näistä väitteistä korkeintaan yksi menee ohi.
 

Fordél

Jäsen
Aina toitotetaan kuinka tulevasta kaudesta on tulossa ennätystasainen, mutta uskon tällä kertaa todella käyvän näin. Moni jengi on nostanut tasoaan ja esimerkiksi helsinkiläiset jengit on tänä vuonna suuria kysymysmerkkejä. Heillä on selkeesti riskit floppiin tänä vuonna. Etenkin pelottaa mitä HIFK:lle tulee käymään...

No silti onhan Hki:n jengit heitettävä ykköskoriin, mutta sinne menee heittämällä myös Kärpät, Pelicans, JYP, Ässät ja Lukko. Näistä nostan esille etenkin Kärpät, joilla on todella hyvä nippu kasassa vaikkakin pakistossa on ikäviä loukkaantumisia. Hyvä koostumus nuoria nälkäisiä pelaajia ja kokeneita pelaajia. Kenties tämän menestysvuoden jälkeen moni nuori lähtee kovempiin ympyröihin. Valmennus on hyvä ja kokenut, joten tulosta tulee aivan varmasti.

Näen myös Tapparassa ja Bluessissa todella ison potentiaalin. Varsinkin Tapparalla on oikeastaan kaikki osa-alueet kunnossa. Materiaalissa ei ole ehkä ihan kovimpia tähtiä, mutta todella leveä materiaali yhdistettynä hyvää valmennukseen tuo Tapparalle jo heti projektin ekalla kaudella tulosta. Finaalipaikkakaan ei olisi yllätys. Samalla spekulaatiot Rautakorven noususta maajoukkueen päävalmentajaksi kasvavat.

Sen sijaan epäilen suuresti KalPan mahdollisuuksia pärjätä tolla valmennuksella. Tässä jengissä on toki potentiaalia, mutta myös kaikki ainekset kriisijoukkueeksi. HIFK:n jengin kasaaminen ei tällä kaudella täysin vakuuta. Matikaiselle se olisi ollut optimi jengi, mutta ei oikein muille. Siihen päälle vielä kokematon valmentaja. Veikkaan, että näissä molemmissa jengeissä vaihtuu vielä tällä kaudella valmennus. Ja vaikka runkkari vielä sujuisi ihan hyvin, pudotuspeleissä tulee noutaja ekalla kierroksella molemmille.

Alemmissa jengeissä taas SaiPan uskon pääsevän tänä vuonna pudotuspeleihin. Vaikka taas se terävin osaaminen on aikalailla kortilla niin SaiPan runkomiesten laadukkuus paranee vuosi vuodelta. TPS on todellinen kysymysmerkki. Luvassa voi olla välieräpaikka tai ihan yhtä hyvin häntäpää. Veikkaan jälkimmäistä. Pakisto ei nimittäin vakuuta.

Sitten tulee HPK, joka on ihan laadukas jengi ja Selinin alaisuudessa se tuskin floppaa. Ei varmaan yllä mihinkään urotekoihinkaan, mutta taistelee säälipaikoista.

Ja sitten tulee pahnan pohjimmaisena Ilves. Iloitsen jokaisesta voitosta ja hyvästä matsista, jonka tämä jengi pelaa.

Näillä mietteillä uskon, että välierissä nähdään ja mitalleista taistelevat tällä kaudella neljä näistä seitsemästä jengistä: Kärpät, Jokerit, Pelicans, Tappara, Blues, Lukko ja Ässät. Edellä saattaa olla vielä runkosarjassa jotain jengejä, mutta niillä ei taso tule riittämään välieriin.

Floppeja ykköskorinjengeistä ovat siis HIFK ja KalPa.

JYP pelaa varmasti taas hyvän ja tasaisen kauden, mutta välieriin en usko jengin pääsevän.

SaiPa ja HPK taistelevat kovasti pääsystä pudotuspeleihin. SaiPa sinne menee ainakin.

Pahnan pohjimmaksi jää TPS ja Ilves.

Ja vielä loppuun kärkikolmikko:

1. Kärpät
2. Jokerit
3. Tappara
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Ykköskori:
1-5: HIFK...

Vatii kyllä todella kovia värilaseja saada Hifk nostettua tuonne ykköskoriin ja tässä tapauksessa vielä tahattoman tuntuisesti koko listan ensimmäiseksi.

Värilaseja tämä vaatii etenkin siksi, että mitään muita viitteitä Hifkin korkeaan sijoitukseen ei ole tällä hetkellä olemassa: erittäin alavireisesti sujunut harjoituskausi, keltanokkakoutsi sekä yleinen "tosielämän BB-talon" hässäkkä ei tätä asiaa hirveästi auta.

Ja tämä siis allekirjoittaneelta Hifk-symppaajalta, joka näkisi joukkuen erittäin
mielellään pitkällä myös tänä vuonna.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Joukkueen keski-ikä:
Blues 23,8 v
Ilves 24,0 v
TPS 24,0 v
Kärpät 24,4 v
Jokerit 24,6 v
SaiPa 24,6 v
Ässät 25,2 v
SM-Liiga keskiarvo: 25,442...
HPK 25,7 v
HIFK 25,9 v
Lukko 26,0 v
KalPa 26,5 v
Tappara 26,7 v
Pelicans 26,8 v
JYP 28,0 v

Joukkueen keskipituus
JYP 186,0 cm
Ilves 184,5 cm
TPS 183,8 cm
Ässät 183,7 cm
Pelicans 183,6 cm
HIFK 183,4 cm
Blues 183,3 cm
Lukko 183,3 cm
SM-Liiga keskiarvo 183,271...
Kärpät 183,1 cm
Jokerit 182,6 cm
KalPa 182,6 cm
Tappara 182,3 cm
SaiPa 181,9 cm
HPK 181,7 cm

Joukkueen keskipaino
JYP 88,9 kg
SaiPa 87,6 kg
Kärpät 87,3 kg
Lukko 87,1 kg
Ässät 86,7 kg
Ilves 86,4 kg
Pelicans 86,4 kg
HIFK 86,3 kg
SM-Liiga keskiarvo 86,164...
TPS 86,1 kg
Jokerit 85,8 kg
Blues 85,3 kg
Tappara 85,1 kg
HPK 83,7 kg
KalPa 83,6 kg

Tuollaista pientä statistiikkaa Jääkiekkolehdestä. Silmiin pisti, että SaiPalla toiseksi lyhin joukkue, mutta toiseksi painavin. Pojat käyneet Paalasen kanssa puntilla?
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
... Silmiin pisti, että SaiPalla toiseksi lyhin joukkue, mutta toiseksi painavin. Pojat käyneet Paalasen kanssa puntilla?

Mulla taas pisti silmään se, että JYP on paitsi joukon vanhin (lue: kokenein), myös joukon pisin ja painavin poppoo.

Kovasti kuulostaa ahdistavalta jo nyt kevättä ajatellen, jos ja kun JYP pleijareihin pääsee. Ahdasta on taas maalin edessä ;)
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Joukkueen keski-ikä:

Tuollaista pientä statistiikkaa Jääkiekkolehdestä. Silmiin pisti, että SaiPalla toiseksi lyhin joukkue, mutta toiseksi painavin. Pojat käyneet Paalasen kanssa puntilla?

Taitaa olla vain luovaa mittausta SaiPan puolelta... Saatiinhan Jekimovsistakin viime kaudella 90 kiloinen.
 

Kuusumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelitilanteesta johtuvat käden kohotukset
Nuo pelaajien mitathan on aina täyttä lottoa. Ässissä esim. Uusitalon ja Dixonin painoero on 13 kiloa. Jukka Voutilaisen mitatkin ovat mukavat 177cm/93kg ja Ben-Amorin 184cm/104kg jne.
 

DefenceX

Jäsen
Tuollaista pientä statistiikkaa Jääkiekkolehdestä.

Eliteprospectsistä puolestaan kun katsoo noita samoja lukuja, niin aika suuria heittoja Jääkiekkolehden lukuihin tulee. Tiedä sitten kuinka paljon nämäkin heittävät, niin ja onhan näissä Eliteprospectsin tilastoissa toki mukana kaikki sopimuspelaajat.

Eliteprospects.com - SaiPa

Linkki vie Eliteprospectsiin, josta joukkueen nimeä painamalla näkee pelaajaluettelon alapuolelta joukkueen tietoja.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vatii kyllä todella kovia värilaseja saada Hifk nostettua tuonne ykköskoriin ja tässä tapauksessa vielä tahattoman tuntuisesti koko listan ensimmäiseksi.

Niin, siis tuo jaottelu oli tehty Kaivannon laittaman kerrointaulukon mukaan, joka perustuu vedonlyöntiammattilaisten asettamiin kertoimiin. Korijaottelu on sikäli hyvin selkeä ja melko yksiselitteinen. Ehkä Pelicans jää ykkös-kakkoskorien ja TPS kakkos-kolmoskorien väliin jos hifistellä haluaa.

Koko listan ensimmäisenä se oli puhtaasti siitä syystä että lajittelin nuo aakkosjärjestykseen korin sisällä. Siinä olet oikeassa, että vaatii kyllä kovia värilaseja saadakseen H-kirjaimen ennen J- ja K-kirjaimia aakkosissa....eiku
 

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jukka Voutilaisen mitatkin ovat mukavat 177cm/93kg.

Meinaatko, että Voutilainen painaa enemmän vai?

Voimasuhteet menee mielestäni tällä hetkellä näin:


1.kori KalPa, Jokerit, Kärpät, JyP ja Pelicans.

KalPalla pieni vaihtuvuus, hyvät vahvistukset ja mielestäni paras rosteri. Kysymysmerkkejä maalivahtiosasto sekä valmennus. Pitäisi riittää selkeään runkosarjan voittoon:) Kevät on asia erikseen.

Jokerit myös erittäin hyvä nippu. Loistava ykkös maalivahti ja hyvä puolustus. hyökkäys siinä rajoilla ja valmennusosasto kokematon.

Kärpät on joka osastolla hyvällä tasolla. Miten pelaa tsekit ja miten Aran pelikirja vuosimallia -98 toimii? Sen kausi näyttää.

Jyp on vaan Jyp. Maalivahti osasto vetää kateellisseksi. Runkkarissa neljäs ja keväällä...

Pelicansin ulkomaan avut sattuu taas kohdilleen ja muutenkin ok pakka kasassa. Riittää runkosarjan vitoseksi.


2.kori Hifk, Ässät, Tappara, Lukko ja Blues.

Hifk kolkuttelee ykköskoria kaikesta huolimatta. Valmentaja lähti ja kokematon kaveri tuli tilalle. Tiedossa on kuitenkin se tosiasia, että jos Joulutauolla ei näytä hyvälle niin pannaan miljoona evroa palamaan ja keväällä ollaan kunnossa.

Ässät voi myös olla korkeammallakin, mutta uskon Zabon lähdön olevan liian kova pala. Taistelee siis suorasta playoff-paikasta.

Tappara vahvistui täksi kaudeksi. Selvästi Playoff-joukkue, mutta kokonaisuus ei riitä top5-joukkueeksi.

Lukko polttaa taas rahaa. Rahalla ei saa ja hevosella ei pääse tälläkään kertaa, välieriin asti siis.

Blues hommasi maalilleen Riksmanin. Hyvä haku, jos kestää kasassa. Puolustus ja hyökkäys on keskitasoa.


3.kori

TPS, SaiPa, Hpk ja Ilves.

Näillä potku ei riitä sääleihin asti. Saipalle toivoisin kovasti menestystä, mutta en keksinyt perusteita laittaa ylemmäksi. Ilves ei välttämättä ole sarjan viimeinen, mutta tuskin yltää kympin sakkiin.
 

Ralph

Jäsen
Ylläoleva osasi komeasti kirjoittaa KalPan oikein mutta vaikeuksia tuotti viiden muun joukkueen kanssa. Puolestani, jos ei osaa edes kirjoittaa joukkueiden nimiä oikein, voi lopettaa kirjoittamisen siksi aikaa että oppisi.

Jyp ei ole Jyp, Hifk ei kolkuttele mitään. Hpk:lla, Tps:llä ja Saipalla ei ole mahdollisuuksia pudotuspeleihin sillä eivät ole liigajoukkueita tai mitään joukkueita ylipäänsä.
 

Tazz82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura, Man Utd
Vatii kyllä todella kovia värilaseja saada Hifk nostettua tuonne ykköskoriin ja tässä tapauksessa vielä tahattoman tuntuisesti koko listan ensimmäiseksi.

Värilaseja tämä vaatii etenkin siksi, että mitään muita viitteitä Hifkin korkeaan sijoitukseen ei ole tällä hetkellä olemassa: erittäin alavireisesti sujunut harjoituskausi, keltanokkakoutsi sekä yleinen "tosielämän BB-talon" hässäkkä ei tätä asiaa hirveästi auta.

Ja tämä siis allekirjoittaneelta Hifk-symppaajalta, joka näkisi joukkuen erittäin
mielellään pitkällä myös tänä vuonna.

Aivan samaa ajattelin. Hifk ei vaan tällä hetkellä ole ykköskorin jengi. Omasta seurasta on sanottava että arvaajan 6 sija on mahdollinen jos kaikki menee nappiin ja vältetään loukkaantumiset. Toisaalta voimme löytää itsemme karsintakarkeloista.
 

Kiikartorni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Rantanen
Ylläoleva osasi komeasti kirjoittaa KalPan oikein mutta vaikeuksia tuotti viiden muun joukkueen kanssa. Puolestani, jos ei osaa edes kirjoittaa joukkueiden nimiä oikein, voi lopettaa kirjoittamisen siksi aikaa että oppisi.

Kielipoliisin kannattaa tarkistaa myös oma oikeinkirjoituksensa yhdyssanojen ja pilkkujen osalta.

Palatakseni voimasuhteisiin. Kalikankoston listaus on varsin kelvollinen. Itse korittaisin joukkueet tämän hetkisen tilan mukaisesti neljään osaan: 1) kärki, 2) ylempi keskikasti, 3) alempi keskikasti, 4) pohja.

1) Jokerit, KalPa, Kärpät
2) HIFK, JYP, Tappara, Ässät
3) Blues, Lukko, Pelicans, TPS
4) HPK, Ilves, SaiPa
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Saipalla ei ole mahdollisuuksia pudotuspeleihin sillä eivät ole liigajoukkueita tai mitään joukkueita ylipäänsä.

No mutta tämähän ei ole totta, Saipa pelaa Iranissa jalkapalloa!
 

|Henguli|

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Keittoralli, Team-Huijaus
Voimasuhteet menee mielestäni tällä hetkellä näin:

Jokerit myös erittäin hyvä nippu. Loistava ykkös maalivahti ja hyvä puolustus. hyökkäys siinä rajoilla ja valmennusosasto kokematon.

Sanoisin että asia on juuri toistepäin. Puolustuksessa kysymysmerkkejä, mutta hyökkäys on taas kärjeltään liiganparas ja laajuudeltaan myös loistava. 6 hyökkäystrioa liigatason pelaajia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös