Ke 5.9.2012 HPK-Ilves (harjoitusottelu)

  • 6 616
  • 13
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
HPK ja Ilves jatkavat keskiviikkona valmistautumistaan alkavaan SM-liigakauteen, kun joukkueet kohtaavat toisensa Forssassa pelattavassa harjoitusottelussa. Ottelu on molemmille osapuolille kuluvan harjoituskauden toiseksi viimeinen.

HPK on pelannut elo-syyskuussa yhteensä seitsemän harjoitusottelua, joista joukkueen tilille on kertynyt kolme voittoa (Amur, Pelicans, Sport) ja neljä tappiota (Ässät, Sibir, KooKoo, Kazan). Ilves on vastaavasti kaatanut harjoituskaudella Bluesin, Klotenin sekä Växjön ja hävinnyt Tapparalle.

HPK lähtee otteluun hyvinkin kokeilevalla kokoonpanolla; hyökkäyksestä sivussa ovat joukkueen kapteeni Ville Viitaluoma ja Teemu Rautiainen, puolustuksesta puuttuvat ykköspakit Dan Spang ja Joni Tuominen sekä Juho Mielonen ja Lauri Kärmeniemi. Positiivista Kerhon kannalta on puolestaan Arsi Piispasen paluu kaukaloon. Mika Järvinen pelaa HPK:n maalilla harjoituskauden toisen ottelunsa. Ilveksen avainpelaajista sivussa näkyvät olevan ainakin Martti Järventie sekä Jesse Niinimäki.

HPK

Santavuori - Piispanen - Saarinen
Ylipaino - Alatalo

Luomala - Vänttinen - Leino
Laakso - Tuulola

Sallinen - Kiilholma - Rendulic
Alén - Grönholm

Aarnio - Paajanen - Rairama

Järvinen
(Pesonen)

Ilves

Sointu-Kantola-Marjamäki
Jokipakka-Koistinen

Kivimäki-Kangasniemi-Korhonen
Tukio-Orenius

Keränen-Kokkala-Huhtala
Hovinen-Mäkinen

Bendzius-Kuronen-Välimaa
Kumpu(-Nikkilä)

Wiikman
(Karjalainen)
 

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ke 5.9.2012 HPK-Ilves (Harjoitusottelu Forssa)

Tänään pelataan siis Ilveksen toiseksi viimeinen harjoitusottelu Forssassa Kerhoa vastaan klo 18.30. Tämä ottelu on siitä tärkeä, että molemmat joukkueet taistelevat ennakkoasetelmissa samoista sijoista. HPK on rankattu syystäkin Ilvestä hieman edelle, mutta tänään on mukava nähdä voimasuhteita.

Ilveksen kokoonpano illan otteluun:

Wiikman
(Karjalainen)

Jokipakka-Koistinen
Sointu-Kantola-Marjamäki

Tukio-Orenius
Kivimäki-Kangasniemi-Korhonen

Hovinen-Mäkinen
Keränen-Kokkala-Huhtala

Kumpu
Bendzius-Kuronen-Välimaa

Ylimääräinen hyökkääjä : Nikkilä

Lähteenä Ilveksen kotisivujen uutinen:

http://ilves.com/?p=8845

Ilveksen harjoitusotteluiden tulokset:

Ilves-Blues 4-2
Tappara-Ilves 7-1
Ilves-Kloten 4-2
Växjö-Ilves 4-5

HPK:n kokoonpano illan otteluun:

Santavuori - Piispanen - Saarinen
Ylipaino - Alatalo

Luomala - Vänttinen - Leino
Laakso - Tuulola

Sallinen - Kiilholma - Rendulic
Alén - Grönholm

Aarnio - Paajanen - Rairama

Järvinen
Pesonen

Linkki HPK:n kotisivuille:

http://www.hpk.fi/otteluennakko/hpk-taenaeaen-forssassa/

HPK:n harjoitusotteluiden tulokset:

HPK-Pelicans 4-3 ja.
Sibir-HPK 2-0
HPK-Ässät 3-4 ja.
HPK-Sport 5-2
HPK-Ak Bars Kazan 2-3 ja.

Edit. Siirtäkää samaan ketjuun..
 
Viimeksi muokattu:

J.Petke

Jäsen
HPK käyttää ilmeisen säästeliäästi Tuomista ja Viitaluomaa. Ehkä ihan hyvä ettei oteta liikoja riskejä turhissa peleissä. Valmentajat vakuuttuneet miehen taidoista ja samalla antaa nuorille pelaajille mahdollisuuden näyttää. Tänään Paavo Ylipaino ykköspakkiparissa joten ei pitäisi jäädä peliajasta kiinni. Toivottavasti myös Leinoa kokeiltaisiin sentterinä jotta nähtäisiin onko hänestä vielä paikkaamaan sentteriosastoa tarvittaessa.

Olisin todella iloinen, jos joku ystävällinen sielu viitsisi pientä väliaikatietoa laittaa otteluseurantaan.
 

Topnaattori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho ja Kulman Pojat
Kerhon kokoonpanoa on tuosta päivitetty ja nyt se menee näin:

Tuomas Santavuori - Arsi Piispanen - Jesse Saarinen
Dan Spang - Santeri Alatalo

Marko Luomala - Tuomas Vänttinen - Robert Leino
Aleksi Laakso - Marko Tuulola

Jere Sallinen - Juha Kiilholma - Borna Rendulic
Juha Alén - Ossi-Petteri Grönholm

Antti Aarnio - Otto Paajanen - Marko Rairama

Mika Järvinen
(Anssi Pesonen)

Ykkösketju näyttää kyllä hyvältä, toimi Amur-pelissä hienosti ennen Arsin polvivammaa. Nyt Arsi taas kentällä, hienoa! Kolmospari kuulostaa pahalta, ykköspari taas hyvältä. Joku tietävämpi voisi kertoa Rairaman tilanteesta, mies vetää Kerhossa juuri ennen kauden alkua harkkapelejä, kun sopimuksen mukaan pitäisi olla Peliittojen rivistöissä?

Väliaikatiedoille olisi kysyntää!
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Viitaluoma ja Rautiainen ovat lähdössä Liigan risteilylle ja siksi poissa kokoonpanosta.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
 

Zigismund

Jäsen
1-3 voitto Ilvekselle, viiminen tyhjiin. HPK mielestäni kiekollisesti parempi. Ilves teki tarvittavat maalit YV:llä. Ilves taisi pelata jopa kolme kertaa 5vs3-ylivoimaa, jokaisella kerralla melkein täydet kaksi minuuttia.

HPK:n pelaajista seurasin Spangia ja Rendulicia. Spangista ei ole Porselandin korvaajaksi ja Rendulic luulee olevansa bobbyoor. Minua ei kumpikaan vakuuttanut. Saarinen ja Santavuori täysin pelin ulkopuolella. Pirteimmät pelaajat HPK:lta mielestäni Piispanen ja Luomala. Myös Leino ansaitsee maininnan.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Joo ei ollu Kazania vastaan hukassa eikä raskaan oloinen muuten kun rakenteeltaan. Ja veikkaan, että pelin tempo oli astetta kovempi Kazan pelissä.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Oma mielipedi Spangista oli tänään, että ihan ok suoristus ja antoi 99% varmuudella syötöt omien lapaan toisin kuin herra Alen. Oliko yhtään avausta Alenilta joka ei olisi osunut ipalaisen lapaan??? Mutta itse pelistä sen verran, että HPK tasakentällisin vahvempi varsinkin ottelun toisessa erässä. Ilveksen ylivoima oli oikeastaan aika surkean näköistä ja surkean siitä teki se, että miehet eivät liikkuneet ja vaihdelleet paikkoja ollenkaan ei edes sen kahden minuutin 5-3 aikana jossa ilves sai 1 laukauksen järvistä kohden.

Ilveksen pelissä ehkä suurin puute oli tänään se, että pakit joutuivat moneen kertaan nostamaa itse kiekon punaselle ja sen jälkeen vippasivat sen päätyyn, kun eivät löytäneet ketään kenelle avata peliä. HPK:lla oli suurin ongelma tänään viimeistely tehokkuus. Paikkoja oli HPK:lla tehdä vaikkapa 5 maalia tänään, mutta kun ei osu niin ei osu.

Maalivahdeista Wiikman oli varma, mutta se tosin helpotti asiaa kun kerhon hyökkäjät ampuivat joko ohi tai suoraan logoon. Järvisen Mika liikkui hyvin maalilla, mutta antoi liikaa ripareita josta Ilves kerran rankaisikin.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Viikko niin alkaa oikeat pelit ja nyt voitettiin kova HPK. Ei voi valittaa. Taivas vain rajana enää...

Mutta joo, kerho ei ole mikään mittari. Puuttui tai ei köyhän miehen VV heiltä. Nyt näitä on ihan kiva seurata, mutta kun kausi on lähtenyt käyntiin niin ei takana olevia enää katsella. Ja hyvä ettei kukaan tähdistä loukkaantunut tämmösessä läpihuudossa.

Kiitos Ilves, eniveis.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kuulostaa hauskalta, toki varmaan Forssassa saattaa olla hieman enemmän Kerhon kannattajakuntaa, mutta silti erikoista kun täällä kehutaan Kerhon olleen parempi, vaikka Ilves voitti.

Oliko nuo Kerhon jäähyt koukkuja yms, kun hehkutettu kuinka raskaalla jalalla Kerho oli liikkeellä? Ilvekseltä aika kehnoa ylivoimaa, jos kolmekin kertaa päässeet pelaamaan 5-3 yv:tä melkein pari minuuttia. Toki Niinimäki puuttuu, mikä varmaan on se suurin tekijä tähän.

Ei tästä nyt pidä masentua, mutta toivottavasti jalka ei paljoa paina kun kiekko tippuu virallisesti jäähän. Ei ole Kerhollakaan varaa antaa yhtään pistettä ilmaiseksi.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Kuulostaa hauskalta, toki varmaan Forssassa saattaa olla hieman enemmän Kerhon kannattajakuntaa, mutta silti erikoista kun täällä kehutaan Kerhon olleen parempi, vaikka Ilves voitti.

Täällä on kirjoitettu Kerhon olleen parempi viisikkopelissä. Jääkiekkoon kuuluu kuitenkin myös ylivoima, alivoima, tasavajaa ja maalivahtipeli. Noista Ilves on voittanut ainakin ylivoiman 2-1 (vaikka se kehnoa olikin), alivoiman ja maalivahtipelin.

En epäile yhtään etteikö Kerhon viisikkopeli olisi ollut parempaa. Meidän peli näyttää taatusti eheämmältä kuin sekava pystysuunnanjääkiekko.

Ilvekseltä aika kehnoa ylivoimaa, jos kolmekin kertaa päässeet pelaamaan 5-3 yv:tä melkein pari minuuttia. Toki Niinimäki puuttuu, mikä varmaan on se suurin tekijä tähän.

Noilla 5-3 ylivoimilla pitäisi kyllä rankoa surutta. Nyt puuttui Niinimäki ja Järventie parhaasta seka 5-3 ylivoimasta joten ehkä se siitä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös