Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 167 412
  • 122 540

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JJKn peleissä ainakin tapahtuu. Tähän mennessä ensimmäisellä puoliajalla neljä maalia ja yksi ulosajo. KuPS-pelaaja astui ennen kulmapotkua Korhosen jalan päälle.
 

Sambody

Jäsen
Suhteellisen räväkkäästi aloittanut Osasuna. Ei siis mitään uutta auringon alla. Vittumainen vastustaja.
 

Crick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sotkamon Jymy, Ducks ja FC Barcelona.
Kyllä on törkeää nähdä Barca näissä paidoissa. Kotipaidan onnistuin vielä jotenkin sulattamaan, mutta tämä vierastyyli menee liian eksoottiseksi. Ei ihmekään noilla paidoilla, että peli on sekaisin.
 

Sambody

Jäsen
Kun itse ei tee niin kaveri tekee. Tellon veto tolppaan, jonka jälkeen Llorente käy pistämässä pelin tosiessa päässä 1-0. Pallottaman liikettäkin olisi kiva olla muuten menee liian vaikeaksi tämäkin peli. No josko nuo nyt heräisivät pelaamaan.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hieno loppu Kuopiossa. KuPS painoi päälle rajusti, mutta JJK kesti. 2-3 voitto siis JJKlle. Gruborovics teki jälleen pari maalia.
 

Ralph

Jäsen
Sampdoria menee toisen puoliajan alussa johtoon AC Milania vastaan.

Ei tule AC Milan menemään pitkälle tällä kaudella, sillä kun rahat on loppu, ei voi mitään. Robinho ja El Shaarawy olivat hyökkääjinä, nyt Pazzini tullut El Shaarawyn tilalle ja Emanuelson Robinhon paikalle jo. Pato loukkaantunut, ei edes penkillä meinaan ole?

Niin ja tilanne yhä 0-1 Sampdorialle, kymmenisen minuuttia jäljellä.
 

Ralph

Jäsen
Llorente keskityksen jälkeen takatolpalta 1-0, jes.

Jaaha, ei ollutkaan Atl. Bilbaon pelistä puhe, sekin selvisi Tekstitv:n vilkaisun seurauksena. Ajattelin jo, että toivottavasti tuleva Juven mies siellä maalailee...
 

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
2 Barcan tilannetta vihellettiin paitsioiksi, vaikka kumpikaan ei ollut! Mutta ihan sama, paskaa peliä Barcelonalta. Songia ja Villaa kentälle!
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
2 Barcan tilannetta vihellettiin paitsioiksi, vaikka kumpikaan ei ollut!

Joskus siis näinkin päin.

Osasuna on kyllä vittumaisin vastustaja näille isoille. Toki viime kaudella Real Madrid kävi mestarin elkein siellä kylässä, mutta yleensä Osasuna repii sen pisteen vähintään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös