Petri Matikainen HIFK:n päävalmentajaksi

  • 890 151
  • 2 124

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
- Erkka Westerlund,
- Kai Suikkanen tai
- KJ:n jatko

Erkalla oli sopimus Narrien kanssa ja KJ oli jo hyvissä ajoin päättänyt vaihtaa maisemaa, joten Suikkanen on luettelemistasi valmentajista ainoa konkreettinen vaihtoehto Matikaiselle. Minä valitsisin näiden kahden väliltä ehdottomasti Matikaisen HIFK:n päävalmentajaksi ja olen vieläkin sitä mieltä, että vapaana olevista valmentajista HIFK onnistui nappaamaan kaikista kovimman nimen korvaamaan Jalosen. Nyt voisi jokainen laittaa vähän kapuloita rattaisiin, kun takana on vasta yksi(!) peli...
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Kauden viimeisen ottelun voittamalla saa kultaa tai pronssia. Tämän pitäisi riittää kaikille tavoitteeksi, että HIFK pelaa vähintään välierissä keväällä 2012. Jos ei pelaa, niin Matikainen on epäonnistunut pahasti ensimmäisenä kautenaan HIFK:n päävalmentajana. Ei mestaruuden uusimista voi pitää ainoana hyväksytyn arvosanan mittarina yhdellekään valmentajalle. Ei kukaan oikeasti voi vaatia sellaista edes Leijonien päävalmentajalta Jukka Jaloselta, että kultaa on tultava keväällä 2012 MM-kisoista tai kenkää tulee. HIFK pelaa hyvän kauden, jos on sijoilla 2-4 keväällä 2012 ja unelmakauden, jos juhlimme tuplamestaruutta. Mestaruus on tietenkin ainoa oikea tavoite, mutta samalla unelma, joka ei välttämättä toteudu. Kevään 2011 mestaruutta pitää puolustaa viimeiseen sekuntiin saakka ensi keväänä, mutta järki käteen. Muut joukkueet ansaitsevat sen verran rispektiä, että ei Matikaistakaan voi tuomita epäonnistujaksi, jos HIFK esim. häviää tiukan taistelun jälkeen kevään 2012 välieräsarjan otteluvoitoin 4-3 ja voittaa lopuksi pronssipelin. HIFK:n on pelattava mestaruudesta, mutta kultamitalien voittaminen vaatii myös hieman tuuria loukkaantumisissa 1.2.2012 alkaen ja pelitavan loksahtamisen kohdalleen ratkaisupelien ajaksi. Uskon HIFK:n mestaruuteen keväällä 2012, mutta en 100%:n, enkä edes 50%:n todennäköisyydellä. Siksi hieman aikaa valmennuksen työn etenemiselle oikeaan suuntaan ja nöyryyttä Matikaisen HIFK:n tulosten edessä kauden 2011-12 aikana. Voittoja on tultava, mutta 2/3 pisteistä riittänee taas runkosarjan sijoille 1-2. Kotipeleistä 2,25p/ottelu ja vieraspeleistä 1,75p/ottelu ja HIFK aloittaa kevään playoffit Nordiksella kotiedun turvin sijoille 7-10 sijoittunutta joukkuetta vastaan.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä lähden aina siitä, että HIFK:n omaavilla resursseilla pitää aina pelata mestaruudesta. Ihan turha lähteä tavoittelemaan mitään välikausia tai paikkaa kuuden sakkiin. Tottakai ne muut jengit laittaa kapuloita rattaisiin ja ovat myös vahvoja. Johannes kirjoitti kuitenkin hyvin realistisuudesta. Moniko jengi on uusinut mestaruuden heti seuraavalla kaudella? Entä onko moni/kukaan vetänyt triplaa putkeen? Aivan.

Jos Petun ekalta kaudelta odottaa fanaattisesti mestaruutta, samaa olisi/piti vaatia KJ:n tokalta. Hyväksyn ettei 08-09 kaudella oltu mestaruusehdokkaita, tottakai joukkueen rakentaja saa ottaa myös vastuuta tässä hommassa. Sen enempää menneisiin takertumatta sanon, että KJ palautti HIFK:n huipulle monin eri tavoin mutta silti floppasi totaalisesti 09-10 kauden pleijareissa. Se siitä.

Petulla on uusi jengi(äijälle itselleen) ja uudet koutsikumppanit. Uusi organisaatio(joka kuitenkin on viritetty äärimmäisen hyvään kondikseen, thanks to KJ& Nyba+muut). En vaadi lärvi punasena mestaruuden uusimista. Vaadin:

- Kotipelien voittamista absoluuttisen parhaimmalla %:lla ymmärtäen kuitenkin että joskus tulee nekkuun myös himassa

- HIFK:n peli-ilmeen ylläpitämistä joka matsissa vaikka totuuden nimissä tiedän että joskus jopa Ville ja MG esim eivät ole parhaimmillaan

- Runkosarjassa 4:n sakkiin sijoittumista. Tämä pätee muuten joka vuosi oli sitten ketä tahansa puikoissa. Itseasiassa tämä onkin vaatimus organisaatiolle eikä vain koutsille/pelaajille.

- Pleijareissa välieriin selviytymistä. Kts. edellinen.

- 2v diilinsä aikana Petun pitää tuoda Kanisteri vähintään kerran Nordikselle. Mieluiten tietysti x2. Kaikkihan me Jessica Albaa halutaan(miinus HIFK-leidit) mutta ymmärretään ettei sitä ihane ehkä joka vuosi saada.

Vaikka menee ohi ketjun aiheen, vaadin myös Nybaa+HIFK:n organisaatiota ryhdistäytymään lopullisesti ja hoitamaan hommat niin, että meiltä nousee joka vuosi potentiaalisia junnuja edes yrittämään mestaa edareista ja että se vitun forever-mv kysymys(koutsi? jatkuvuus? uusiutuvuus?) hoidetaan kuntoon. Amen.
 

Stigu

Jäsen

Red Machinelta hyvä lista "vaatimuksista" (Alban edelle asetan itse tosin 74 muuta kissaa..)

Lisäisin tuohon vielä, että varsinkin kun verrokkina on KJ:n kolme kautta, odotan Petulta parannuksia nimenomaan seuraavilla osa-alueilla:

- sitä, että joukkue on suurimman osan ajasta hänen näpeissään, eli tekee mitä hän tahtoo ja antaa kentällä kaikkensa. Hyväksyn yksittäisten pelien urpoilut, mutta etenkin pleijareissa en enää ikinä halua nähdä tilanteita, jollaisia nähtiin KJ:n ensimmäisellä kaudellaTPS-sarjassa ja toisella kaudella HPK-sarjassa: joukkue haahuili kentällä kuin lauma lammasmaisia zombeja ilman päämäärää ja tahtoa. Lisäksi hyväksyn kovin-ikinä-missään-treenikausien jälkeiset jäykät jalat-selityksen max. viiden pelin ajaksi.

- värikästä peliä niin vieraissa kuin kotona: samanlaista aktiivista ja rohkeaa prässipeliä kuin nähtiin ajoittain KJ:n kahdella viimeisellä kaudella. Tottakai vieraissa pitää pelata hieman eri tavalla, mutta KJ:n kausilla ero koti- ja vieraspelien taktiikoiden välillä oli mielestäni liian iso.

- median haltuunottoa sisältäen rohkeita kommentteja (KJ:n ainoiksi väriläiskiksi tällä osastolla jäivät kaksi halla-ahomaista ylilyöntiä:"saatanan neekeri" ja "suurin ämmä oli Westerlund". Tällä sektorilla Petri voisi konsultoida sukunimikaimaansa Pielisen varrelta)
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Itse olen kyllä varsin luottavainen Petun suhteen. Mielestäni on voinut panna merkille, että vaatimukset asenteen suhteen ovat kiristetty tiukalla kuin luistimien narut; Petu ei siedä löysäilyä. Näksiin, että tämäntyylinen johtaminen sopii IFK:hon. Tämä haastattelu alleviivaa mielestäni pointtejani. Erikoishaastattelu: HIFK-luotsi Petri MatikainenSuomiKiekko.fi
 

Stigu

Jäsen
Tämä haastattelu alleviivaa mielestäni pointtejani. Erikoishaastattelu: HIFK-luotsi Petri MatikainenSuomiKiekko.fi
Omaa mieltäni lämmitti erityisesti haastattelun viimeinen kappale: Petu odottaa paljon juuri noilta IFK-tyylisiltä pelaajilta: Simo, Pöysti, Bobby ja Wirtanen. Tuossa on juuri sellaista duunariosastoa, jota ainakin itse arvostan erittäin korkealle.

Itselläni on housuissa sellainen kutina, että Petu-IFK-yhteistyöstä tulee vielä nautittavaa katseltavaa.

Pakkiosastolle toivoisin jossain vaiheessa Petun luottomiehiä Bluesista: Jergus + Varakas. Ei vielä tällä kaudella, mutta ehkä ensi kaudella sitten?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
No joo, piti katsoa se 10 ottelua ennenkuin tulee tänne, mutta täällä on aika asiallista säminää jo nytkin menossa, joten eikun lusikkaa sekaan.

Aivan loistava viesti Red Machinelta. Joka asiasta olen täysin samaa mieltä ja näen itsekin, että Nokkaan verrattuna Petulla on ehdottomasti vuosi vähemmän aikaa näyttää kyntensä. Ei tässä tarvitse nyt lähteä tyhjän päältä. Mutta jokaisen on pakko tajuta, että valmentajanvaihto ei ole pikku asia ja tiettyä pitkäjänteisyyttä pitää myöskin olla. "Hyväksyn" tältä kaudelta jopa pronssiotteluun pääsemisen, jonka tuloksella ei ole mulle mitään merkitystä. Mutta odotan finaalipaikkaa. Jos jäädään huikeasti ja selvästi näiden alle, on syytä nieleskellä partakoneenteriä ja miettiä mikä vittu tässä taas meni perseelleen?? Joukkue on huonontunut viime keväästä, sen tässä kai uskaltaa jo sanoa. Ei huikeasti, mutta selvästi kuitenkin. Kultaa vienyt joukkue oli omalla tavallaan yhtä maaginen kuin 97/98 -nippu. Senkin jälkeen saatiin hopeaa vähän heikentyneellä joukkueella. Mun silmiini tämän kauden jengi huutaa vielä yhtä erittäin tasokasta laituria + pakkia. Lennun ja Maran poissaolo paistaa selvästi. Tämä on mielipiteeni ilman minkäänlaista ajatusta sille, kuka joukkuetta valmentaa. Vaikka Nenä tulisi takaisin, kaipaisin tähän nippuun vähintään noita kahta täydennystä. Toivottavasti Nyba & co eivät ole päätelleet, että säästetään vähän pelaajakuluissa, koska Matikainen on pystynyt viemään finaaliin paljon meidän nykyjengiä kädettömämmän nipun....eihän se näin voi olla, eihän?

Soliferin alku, 2 matsia, on ollut mun silmiini aivan skeidaa. Sorry nyt vaan, mutta en voi puhua sitä vastaan, miltä matseissa on näyttänyt. Nokkaa syytettiin lammasmaisesta väistelystä huonoimmilla hetkillään ja Petultakin on jo nyt nähty tätä. Ei olisi uskonut. Narrien Mäki niittaili enemmän kuin koko HIFK yhteensä ja HIFK ei tehnyt Kilpeläisen oloa ollenkaan vittumaiseksi. Bleg-matsissa tehtiin maaleja kivasti, mutta fyysinen peli oli nollatasoa ja lopussa nähtiin tuttu selän oikeneminen. Puhdasta edaripaskaa, hyi vittu. Ja eikös juuri Matikaisen pitänyt olla se, joka ei tällaista katsele? Ottakaa huomioon, otan sen nimittäin itsekin, että kommentoin nyt kahta (2 kpl) ottelua ja Matikaiselta on tilattu kai 120 ottelua. Homma on aivan nupullaan, mutta saa kai sitä sanoa, että ei tässä vielä ole sydän syttynyt Soliferille. Olen niin tylsä aina vaan, että kommentoin sen perusteella, mitä kentällä näen, enkä pidä värilaseja päässä jonkun koutsin puolesta tai jotain koutsia vastaan. Täältä ei tipu Soliferille mitään sympatiapisteitä, haluan nähdä lujaa taistelevan ja taklaavan HIFK:n - ja tämä ei ole mikään kokoonpanokysymys. Vaikka pari palaa puuttuukin vielä, niin kyllä näillä nykyjätkilläkin pitäisi irrota enemmän intensiteettiä ja hulluutta. Ja pisteitä.

Soliferin käynnistymistä odotellessa. En vielä millään muotoa tohdi epäillä, että se ei käynnistykään. Se on vaan vähän kesäterässä, eikö?
 

Vpiiroi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs,
Joo

Ok peli on ollut aika paskaa tähän mennessä, mutta niin se on ollut joka kauden alussa.
Muistan myös vuonna 99 kun kausi alkoi niin mietin, että tää peli ei voinut olla näin paskaa viime kauden alussa.

Ihmisen muisti on lyhyt ja valikoiva. Katsokaa vaikka videolta vuoden eka hima peli vuodelta 99 tai viime vuodelta ( jos on mahdollisuus) ja verratkaa tähän ekaan peliin. Ei ne mitään herkkua olleet. Viime kauden kevään peli oli vaan niin sairaan hyvää, että ei meinaa edes muistaa, että esimerkiksi viime kevään eka välierä Lukkoa vastaan oli täyttä skeidaa joukkueelta.

Nyt ollaan kuitenkin pelattu 2 peliä ja toinen voitettiin. Ja kyllä himassa jo taklailtiin ihan hyvin eka erä. Lennu toki tekis terää, mutta ei taida olla saatavilla. Eiköhän sinne joku vielä kuitenkin tule. Vaikka olisikin vain kaveri joka tekee "vain" maaleja, niin eiköhän meiltä löydy tarpeeksi taklausvoimaa.

Hejsan bönder!
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Ihmisen muisti on lyhyt ja valikoiva. Katsokaa vaikka videolta vuoden eka hima peli vuodelta 99 tai viime vuodelta ( jos on mahdollisuus) ja verratkaa tähän ekaan peliin. Ei ne mitään herkkua olleet. Viime kauden kevään peli oli vaan niin sairaan hyvää, että ei meinaa edes muistaa, että esimerkiksi viime kevään eka välierä Lukkoa vastaan oli täyttä skeidaa joukkueelta.
Tähän on pakko tarttua yksityiskohtia muistelemalla. Noina vuosina ekat pelit olivat pääsääntöisesti jokseenkin skeidaa. Olisiko ollut kotipeli Tapparaa vastaan mestaruuskauden jälkeen 1998 syksyllä, käsittämättömän epäkypsää peliä niinkin nimekkäältä ryhmältä. Hävittiin, ja huono esitys jäi oikein erityisesti mieleen. Noin 5-6 kierroksen jälkeen oli kuin kokonaan toinen joukkue olisi ollut jäällä. 1999 ja 2000 eivät tehneet radikaalia poikkeusta. Jotenkin tuli mieleen, että liigan seuraaminen kannattaa aloittaa vasta lokakuun puolella. Kuitenkin ekojen kierrosten matseista sai silloinkin ihan yhtä monta pistettä kuin kevään viimeisistä runkosarjapeleistä.

Nyt tilanne on aivan toisenlainen. Vaatimustaso on muuttunut meillä ja muuallakin. Harjoituspelit eivät selvästikään ole enää aktivoivaa höntsäämistä, vaan iskukykyä rakennetaan jo ihan tosissaan. Ammattimaisuuden aste on luokkaa korkeampi kuin kymmenisen vuotta sitten. Hyvä näin.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
...Täältä ei tipu Soliferille mitään sympatiapisteitä, haluan nähdä lujaa taistelevan ja taklaavan HIFK:n - ja tämä ei ole mikään kokoonpanokysymys. Vaikka pari palaa puuttuukin vielä, niin kyllä näillä nykyjätkilläkin pitäisi irrota enemmän intensiteettiä ja hulluutta. Ja pisteitä.

Soliferin käynnistymistä odotellessa. En vielä millään muotoa tohdi epäillä, että se ei käynnistykään. Se on vaan vähän kesäterässä, eikö?

Mun silmiin toi on näyttänyt siltä, että jengi on vähän hitaassa kunnossa. Voi olla jumeja päällä, mutta esim. Miikka Tuomainen on ajoittain todella hidas. Aivan ensimmäiset 10-20 sekkaa vaihdosta jaksaa vetää terävämmin, mutta sitten hyytyy jalat, ja silloinhan ei oikein ehdi ajamaan päälle.

Ja jos jalat ei futaa, ei futaa pääkään, puhumattakaan ajoituksista. Toivotaan ja uskotaan siihen, että tässä ei vielä ole löysätty tai se ei ole vielä ehtinyt vaikuttaa kunnolla, joten tilanne kaiketi muuttuu kauden edetessä. Joku täällä totesi, että vasta lokakuussa kannattaa alkaa seuraamaan liigaa, eikä hän ihan väärässäkään ole. Juuri nyt peli on lähes kaikilta melkoista paskaa, etenkin, jos vertaa peliä kevään matseihin.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Runkosarja on sarja harjoitusotteluita poffeja varten, tossa haastattelussa P.Matikainen toteaa hyvin, että syyskuussa peli ei vielä SAA olla valmista ja tässä olen Petun kanssa samaa mieltä, runkosarjassa kasvetaan siihen tilaan millä kannu voitetaan kotiin. Kyllä muakin vituttaa joka häviö, mutta ainakin alkukauden selitän ne itselleni tällä kasvutarinalla.
Vuoden vaihteessa jos ollaan vielä samalla kasvu uralla niin voidaan alkaa huolestua..
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Musta se on vähän menneen talven lumia ajatella niin, että hyväksytään kauden alkujen yskiminen. Ennen liigassa oli isommat tasoerot, eikä 9-sijoilta tultu finaaliin. Isot joukkueet pystyivät tietoisesti treenaamaan niin, että herkkyys löytyi jossain lokakuun paikkeilla. Ei siinä ollut mitään hätää, jos oltiin ekan viiden matsin jälkeen alle viidessä pinnassa, lopulta massan laki vyörytti ennakkosuosikit esiin. Näin se pääsääntöisesti meni.

Kylmä faktahan on se, että syyskuussa tienatut pisteet ovat yhtä arvokkaita kuin helmikuun pinnat. Samat 3 pistettä voitosta silloinkin jaetaan, eikä syksyn pojoja oteta keneltäkään pois. Neljän sakkiin hamuavan joukkueen pitäisi mun mielestäni olla jokaisen liiganeljänneksen jälkeen sijoilla 1-6 ja loppua kohti jo 1-4. Lempiaiheitani on se, että lokakuun lopun runkosarja on jo pelottavan lähellä lopullista. Nytkin seuraan viime kauden syksyn kehittymistä ja HIFK keräsi 2010 syyskuussa 12 pistettä / 7 matsia ja pistekeskiarvo oli 1,71 tän alkusyksyn osalta. Lopullinen HIFK:n pistekeskiarvo oli viime kaudella 1,95 ja sillä irtosi runkosarjan 3. sija. Joten ei tässä ole kauheasti aikaa kuherruskuukautta viettää uuden valmentajan kanssa. Parempi aloittaa samantien asiallisen pinnakeskiarvon kanssa. No, Petuhan siis vei hopeaa Bluesissa runkosarjasijalta 9 pka:lla 1,43. Mutta ei salama iske kahta kertaa peräkkäin samaan paikkaan.

Sulla on Matikainen karu duuni, mutta itsepähän halusit. Kultaa maistanut jengi haluaa lisää herkkua ja hyvää viihdettä alusta alkaen. HIFK:hon ei istu dieseljengin profiili.
 

jarne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC #52
Matikaiselle kenkää.

edit. moderaattoreiden pelossa pistetään vielä, että Raato kehiin. Eikös Peltonen ole Summasen adjutantteja, homma toimisi ainakin paremmin kun nykyinen ja samalla Ville voisi toimia Ramin ja muun joukkueen välillä turvatyynynä.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Matikaiselle kenkää.

edit. moderaattoreiden pelossa pistetään vielä, että Raato kehiin. Eikös Peltonen ole Summasen adjutantteja, homma toimisi ainakin paremmin kun nykyinen ja samalla Ville voisi toimia Ramin ja muun joukkueen välillä turvatyynynä.

Muutama ottelu voidaan vielä katsoa, mutta jos sama päämäärätön ja sekava pelaaminen jatkuu, ollaan erittäin lähellä tilannetta jossa pitää alkaa etsiä muita ratkaisuja. Pelaamisesta paistaa läpi intohimottomuus ja väärät roolitukset + normisuorittaminen. Kaikkea ei voi kasata yhden ketjun varaan - nyt sitä spartaa kehiin tai toista äijää tilalle.
 

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rami täytyy pitää valmiustilassa, jos vielä Marraskuun alussa ollaan tässä jamassa.

Ei ihan vielä heitetä ensimmäistä pyyhettä kehään.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kyllähän kylmänkiskoinen fakta on se, että aivan samat pisteet saa jokaisesta runkkari-pelistä, oli sitten syyskuu tai maaliskuu. Sen takia tuntuu vähän vittumaiselta just nyt, kun ajattelee minkälaiseen turhaan siltaan sitä on Petu IFK:n ajanut, vaikka kausi on hädintuskin alkanut. C'moon, 13p ollaan jo kärkeä jäljessä, 4/6 peliä otettu kuokkaan. Ei hyvä ei.

Haluaisin tukkia kaikkien sellaisten turvat vaikka sitten ihan kangastupolla, jotka alkavat selittää jotain tällaista: no mähän arvasin että tällanen haloo nousee jos pari peliä hävitään jne. jne. Sanon heille että vitun urpot, ei se haloo muutamasta tappiosta nouse, vaan siitä, että peli on kuraa ja veskariasiat on aivan pitkin vittua. Nyt tarvittais sitä oikeaa veskarikoutsia(kin), ja sitähän meillä ei sitten ole. Valtava miinus tästä koko johdolle.

Petu saa nyt oikeasti ottaa homman käsiinsä kunnolla, ja alkaa käyttämään joukkueen valtavaa potentiaalia. Nykyistä touhua ei ýmmärrä millään, ja sen pitää loppua nyt heti.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän kylmänkiskoinen fakta on se, että aivan samat pisteet saa jokaisesta runkkari-pelistä, oli sitten syyskuu tai maaliskuu.

Niin saakin, mutta nykyisellä järjestelmällä runkkari on vain sirkushuveja kansalle. Minä lyön vetoa, että HIFK on runkkarin lopussa 6 parhaan joukossa.

Otatko vedon vastaan? Millä panoksella?
 

toimittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Potkuja ei heti olla jakamassa mutta parempaa tulosta pitää jo tässä vaiheessa vaatia. Jengillä on loistavat pohjat ja jonkunlaiseen 'dynastiian' pitäisi olla edellytykset.
Jengi vetää varjojen maillla vaikka materiaali ja pelitapa pitäisi kantaa viime vuodesta.
Petu prkl missä on asenne, muut kousit (nimiä tuskin muistaa) mitä on saatu aikaiseksi?
Puoli vuotta on suht pitkä aika ja jotain pitäisi olla SM jengin jälkeen jäljellä. Nyt vedellään ihan ilman suunnitelmia.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Matikaiselle on kyllä annettu sellaiset hyökkäystyökalut käteen, että niiden kanssa on saatava tulosta aikaan.

Jos hieman kärjistetysti asian ilmaisee, niin HIFK:n pitäsi tehdä huononakin päivänään 3 maalia, ja sitten hyvänä iltana sellaiset 7-8 osumaa vastaustajan voimatta asialle yhtään mitään.

Jos sinä Matikainen näillä työkaluilla olet muuta kuin kauden 2011-2012 mestari, niin huonosti olet työsi tehnyt.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Muistan erään toisen "nuoren" valmentajan, Kuula-Lehkosen jolle annettiin silloin helvetin kova hyökkäysrosteri mutta vituiks meni. Eihän sillä nyt ole tekemistä Petun kanssa sillä Petuhan on saavuttanut sentään jotain, mutta tulipa vaan mieleen.

Tosiasia on kyllä että tuolla hyökkäyskalustolla pitää tulla maaleja ihan sikana joka ilta. Valitettavasti vaan puolustuspää vuotaa. Noh, maalirikkaita karkeloita tiedossa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Vanha kunnon HIFK-osio ei petä koskaan! Viime kaudella oli KJ:sta 2 ketjua: "KJ HIFK:n valmentajaksi" ja oliko sitten "KJ:lle kenkää" se toinen? Eniveis, kahdessa ketjussa samaa asiaa ja tokihan Petullekin on jo Kenkää-ketju & Normiketju. Koska en vielä ole tilanteessa, jossa haluan Petulle kenkää, kommentoin tänne.

Petu hei, katsotaanpas nyt minkälaisia sälleja sulla on:

-Micke - liigan valovoimaisin tähti
-Ville - ei paljon jää tästä
-Eero - kova maalintekijä ja taistelija
-Kibe - vanha ja yhä vaarallinen, takuuvarmat 20 maalia tälläkin kaudella
-Janne Pesonen - samassa MM-joukkueessa kuin Micke ja aivan luunkova kaveri tähän liigaan
-Eki Rajamäki - oma luottomiehesi Bluesista, taistelun ja johtajuuden perikuva, joka on pikkuhiljaa pelikunnossa
-PW - edelleen liigan paras aloittaja ja mielettömän kova kahden suunnan sentteri
-Hirso - taitoa aivan sairaasti ja jubinoista huolimatta tekee kibemäisen varmasti yli 40p per kausi
- Liivik - liigan paras 4-sentteri viime kaudella, tahtoa ja taistelua
- Markus Granlund - kova sälli!
- Pöysti & loppuosa hyökkäyksestä......mm. Ahtola, jolla on potentiaalia vaikka mihin
- Kanki - vakaa, ilkeä peruspakki, Laurilat ojennukseen nanosekunnissa
- Jokela - samat
- Kousa - huikeat kädet ja jalat, ei vanhene kauan tässä liigassa
- Melart - lisää suojaa taito-osastolle
- Kurvinen - mestarijoukkueen olennainen osa, Peruspuolustajan perikuva
- Söde - huikean tasokas puolustaja tähän liigaan
- Riksman - liigan kovin veskari viime keväänä ja koko ajan top femmassa veskaripörssissä ja on aloittanut täsmälleen samoin

Hei nyt ihan oikeesti - vaikka tähän joukkueeseen ei enää tulisi yhtään ketään, niin ihan turha on inistä huonosta materiaalista. Näillä jätkillä on sijoituttava 4:n joukkoon runkosarjassa, vaikka se ei sinänsä tärkeintä olekaan. Olennaista on se, että näillä jätkillä pitää sijoittua lopullisessa taulukossa 4:n joukkoon ja mielestäni voidaan jo aika perustellustikin spekuloida finaalipaikalla. Okei, kyllä tähän menisi vielä Maran korvaaja ja Juusolle nykyistä parempi 2-mv. Mutta älkää nyt naurattako sillä, että tällä nipulla ei pitäisi olla parempia kuin suurin osa muusta liigasta! Nythän meidän edellä on mm. Saipa. Arvostan Petua siitä, että hän ei ole julkisuudessa itse asiassa koskaan valittanut joukkueestaan. Hän on malliesimerkki siitä, että näillä mennään tarvittaessa. Mutta kyllä tämä joukkue on aika helvetin kova näiden viimeisten hankintojen jälkeen. Ei vielä niin kova kuin kultajoukkue, mutta turha siitä on haaveilla. Niinhän se aina menee, että mestarijoukkue ei pysy sellaisenaan kasassa. SM-liigaan kaudeksi 11/12 on kasassa kova materiaali. Se, joka muuta väittää, on tarkoitushakuisesti laput silmillä. Ei täällä edelleenkään tarvitse voittaa Bostonia ja Anaheimia, vaan pärjätä kaltaistensa eli SM-liigajoukkueiden joukossa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
on se nyt kumma kun toi vitun konstaapeli ei saa tota hommaa toimimaan! pöytä on katettu vimosen päälle: On parhaan näköset huorat,potenssituki ja kahden vuoden viagrat,mut ei reppana tiedä mitä sillä kikkelillä tekis, ja homma ei vaan pelitä!

Ja tämä vuodatus on vain kiitos tästä hienosta edesottamuksesta HIFK:n valmentajana. Ei voi olla paletti noin sekaisin tässä vaiheessa kautta.
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Konstaapeli hakkasi päätään Tepsin puolustukseen ja sitä ei osannut murtaa, köyhää oli. Petulle liikaa taitoa tässä joukkueessa ja lisää tulee kun Pesonen liittyy jengiin. Ei homma vaan toimi eikä tule toimimaankaan, jotain pitää saada aikaseksi ja joukkuetta ei voi muuttaa hirveesti mutta valmennusta kylläkin. Eli Petu aika loppuu... Hjallis sanoisi että saat potkut.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Tänään oli vastakkain samoista asetelmista lähteneet kaksi joukkuetta:

Molemmilla uudistunut valmennnus ja hieman kankea alkukausi takana. Molemmilta edellisenä iltana hyvä suoritus, joista IFKlle jäi varmasti kevyestä pelistä ainakin jalkoja.

Virta pyyhki Petun naamaa jäätä västen.

TPS pelasi fiksua peliä ja sai parilla paikalla tarvittavat maalit.

Sen lisäksi TPS taisteli ja HIFK oli muutamaa jässikkää lukuunottamatta munaton virkamieskiekkojoukkue.

Voihan virkamieskiekkojoukkuekin voittaa, mutta ei tällä tavalla.

HIFKn miehet teki lukuisia virheitä, tuhlasivat 9 minuuttia YVtä siinä vaiheessa kun katsotaan peiliin että kuka on kuka. Oikeastaan eivät edes tuhlanneet vaan olivat susipaskoja. Monta paikkaa saatiin YVllä? 2+2 ja 5min YVllä pitäisi koko ajan roikkua maali ilmassa. Meillä oli yksi melkein maalipaikka MaGilla.

Tolla materiaalilla syy on melkein kokonaan penkin takana.

Pekka Virralla on ollut ihan yhtä paljon aikaa kuin Petulla. Ja 3 kertaa paskempi materiaali.

Jotain kertoo Petun paniikista, että Mikke pelasi kolmannen erän melkein kokonaan. Ei mitään luottoa muihin kenttiin paitsi kahteen ekaan.

Jos et kerran ole tyytyväinen Hirson ja Piiparisen kenttiin niin mikset muuta kokoonpanoja niin, että siellä alkaisi kemiat toimimaan?

Ei niiden kavereiden taidot ole kadonneet mihinkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös