Odotukset/ennustukset kaudelle 2011-12

  • 21 094
  • 45

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Kauden alku lähenee uhkaavasti, joten lienee paikallaan perustaa perinteiden mukaisesti ketju koskien ensi kauteen liittyviä odotuksia.

Positiiviset ovat ennakkotunnelmat ainakin minulla yleisesti ensi kaudesta, joukkueessa on mielestäni kaikkea sopivassa mittasuhteeessa, ja onkin mielenkiintoista nähdä heti ensi viikon lauantaina HIFK-ottelussa Tikkurilassa miltä uudet tulokkaat vaikuttavat.

Viime kaudella paljon mainostettua "Kekäläisen kädenjälkeä" on monien nuorten pelaajien muodossa paljon näkyvissä, mutta on meillä hyvin kokemustakin (Hahl ja Väänänen etunenässä).

Tarkempia ja pelaajakohtaisia ennustuksia luvassa myöhemmin.


Yleisesti odotan:

- kotietua ja sitä kautta välieriin (ja mitaleille) pääsyä
- suhteellisen tiivistä puolustuspeliä, alle 140 päästettyä maalia (viime kaudella 150)
- laadukasta hyökkäyspeliä, n. 180 tehtyä maalia (viime kaudella 165)
- nuorten pelaajien kehittymistä
- parempaa erikoistilannepeliä kuin edelliskaudella
- kotona n. 2 pisteen ottelukohtaista keskiarvoa


Pelaajakohtaisesti odotan:

- Lahdelta n. 25 maalia ja n. 50 pistettä.
- Pulkkiselta kehittymisen jatkumista ja yli 50 pistettä, enemmän maaleja ja loistavan lämärin parempaa käyttämistä.
- Filppulalta ykkössentterin statuksen mukaisia tehoja eli n. 50 pistettä ja laadukasta yv:n pyörittämistä, sekä joitain maagisia temppuja.
- Kerälältä toisen kauden kirouksen välttämistä, pätevänä kakkossentterinä toimimista ja yli 30 pistettä.
- Ridalta laadukasta ja energistä kahden suunnan duunia, 10-15 maalia ja 25-30 pistettä.
- Hahlilta hyvää panosta av-peliin, johtajuutta kopissa, hänelle tyypilliseen tapaan playoffeissa parantamista sekä n. 30 pistettä
- Hardtilta laadukasta ja energistä kahden suunnan duunia, 10-15 maalia ja 20-30 pistettä.
- Kalukselta fyysisyyttä ja rymistelyä, n. 10 maalia ja 20 pistettä sekä tarvittaessa omiensa puolustamista hanskat pudottamalla.
- Eavesilta juonikkuutta ja kunnossa pysymistä (n. 40 peliä), playoffeissa parantamista hänelle tyypilliseen tapaan sekä n. 25 pistettä.
- Wallenilta sopimuksen saadessaan tehokasta viimeistelyä (jos pääsee Filppulan laidalle pelaamaan) eli n. 10 maalia ja 20 pistettä.
- Heinolta laadukasta jarrusentterinä toimimista, hyvää av-peliä ja n. 15 pistettä.
- Mäeltä energistä ja fyysistä kahden suunnan peliä, 5-10 maalia ja n. 15 pistettä.
- Ben-Amorilta energistä ja fyysistä kahden suunnan peliä, 5-10 maalia ja n. 15 pistettä sekä tarvittaessa hanskojen pudottamista.
- Tyrväiseltä energistä ja fyysistä kahden suunnan peliä silloin kun pääsee pelaamaan.
- Ruuttulta hyvää kahden suunnan peliä silloin kun pääsee pelaamaan.

- Väänäseltä tuttua fyysistä peruspeliä ja johtajuutta kopissa.
- Nordlundilta parantuvaa puolustuspeliä, viivapelotetta sekä tehoja hyökkäyspäässä.
- Dehneriltä laadukasta yleispeliä ja n. 25-30 pistettä sekä paremmin ampumista.
- Klingbergiltä hyvää hyökkäyspeliä, kohtuullista puolustuspeliä ja n. 20 pistettä
- Eroselta hyvää hyökkäyspeliä, kohtuullista puolustuspeliä ja n. 20 pistettä sekä paremmin laukomista kuin edelliskaudella.
- Kivistöltä varmaa ja fyysisyyttä oman pään peliä. Myös edes yksi tehty maali olisi kiva juttu (Kivistö on pelannut pleijarit mukaanlukien 70 liigapeliä tekemättä maalia).
- Niemeltä pelaamaan päästessään varmaa peruspeliä, toisin sanoen ei hasardeja.
- Tuhkaselta sopimuksen saadessaan ja pelaamaan päästessään hyvää stunttaamista (sekä kovia tehoja KiVassa).
- Maneliukselta pelaamaan päästessään hyvää stunttaamista.

- Kilpeläiseltä n. 92,5 torjuntaprosenttia ja yleisesti varmaa maalivahtipeliä.
- Hetenyiltä sopimuksen saadessaan Kilpeläisen hyvää stunttaamista n. 10 pelissä ja n. 91 torjuntaprosenttia.
- Tuohimaalta hyviä otteita KiVassa.

Kaikki tehopisteodotukset tehty siltä pohjalta, että pelaajat pysyvät kunnossa lähes koko kauden (paitsi Eavesin), mitä en tietenkään odota tapahtuvan.
 
Viimeksi muokattu:

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit

Eipä tähän muuta lisättävää ole, paitsi olisi aivan huikeaa, jos tällä kokoonpanolla voitaisiin pelata koko kausi eikä tarvitsisi ainakaan mitään suuria kaloja lähteä metsästelemään tammikuun siirtomarkkinoilta! Tietysti loukkaantumisten sattuessa asiat ovat toisin.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
- Filppula on odotuksiin nähden floppi. Hän pelaa ihan kivan kauden, mutta ei ole lähelläkään pelipaikkansa parhaita liigassa.
- Hardt saa oman "suojelijajoukkonsa", toisin sanoen hän nousee ainakin tiettyjen kannattajajoukkojen suosioon.
- Kerälä jää alle 40 pisteen. Menneellä kaudella bongoja tuli 41, vaikka alkukausi sujui kurjasti.
- Kilpeläinen on liigan parhaita kassareita. Muutama henkilö ottaa hänet kuitenkin silmälasiensa alle ja etsivät jatkuvasti virheitä, mollaavat ja vähättelevät. Mielessä on eritysesti yksi jatkoajan nimimerkki, mutta jätän nyt mainitsematta.
- Tammikuussa viimeistään karkaa realistinen mahdollisuus liigan piikkipaikkaan. Kotiedusta taistellaan vielä helmikuussa, mutta lopulta sekin järjestyy.
- Rangaistukset (841) nousevat joillakin kymmenillä. Silti jäädään alle 900:n minuutin.
- Kauden aikana joukkuetta vahvistetaan NHL-kokemusta omaavalla pelaajalla.
 

Konkkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa
Omien analyysien/aivojen puutteessa komppaan optimistisesti Dekoa. Paikka finaaleissa olisi todella hyvä saavutus, mutta odotan paikkaa neljän parhaan joukossa. Maaleja ~190 ja ~140, ainakin yhdessä matsissa tehdään kaksinumeroinen määrä maaleja ja että joukkueeseen tulee vielä yksi todella kova pelimies pelaaja X:n flopattua/loukkaannuttua.

Tyrväinen ja Klingo yllättää, Zoltan pelaa viihdyttävää, mutta samalla hiuksianostattavaa peliä. Nordlundin en usko turkulaisena täyttävän saappaitaan (toivottavasti olen väärässä!) Niemi näyttää närhen munat ja pelaa hyvän kauden. Edellinen vuosi oli MG:n ja tämä vuosi Pulkkisen. Kaluksen & Hardin panos tulee näkymään loppukaudella laadukkaiden pommien aikaansaamalla huutomyrskyllä ja siten koko joukkueen energiatasoja nostaen.

Hahl tulee tekemään näyttävän paluun ja tulee olemaan tonttinsa parhaita koko SM-liigassa > vähintään EHT kutsuu. Kilpeläisen haluaisin nähdä ässänä hihassa, mutta kutina on kuitenkin jäätymisellä loppumetreillä.

Summa summarum nyt alkaa Keklun oman jengin ensimmäinen kausi ja kutinat ovat olleet kohdallaan koko kesän aikana. Ja pisteenä i:n päälle turvakaukalo tulee nostamaan jaffalan arvostusta vieläkin enemmän kaikissa joukkueissa ja tämän ansiosta tulemme näkemään tulevalla kaudella hyvinkin viihdyttävää peliä!

Aivot[ON] on puhunut, ugh!
 

Sturm

Jäsen
Suosikkijoukkue
1967
- Kilpeläiseltä n. 92,5 torjuntaprosenttia ja yleisesti varmaa maalivahtipeliä.
- Hetenyiltä sopimuksen saadessaan Kilpeläisen hyvää stunttaamista n. 10 pelissä ja n. 91 torjuntaprosenttia.

Mikäs järki lähteä "odottamaan" tiettyä torjuntaprosenttia? Toi on niin monen tekijän summa. Enemmänkin on paremmat lähtökohdat lähteä odottamaan, vaatimaan tai toivomaan päästettyjä maaleja joihin noilla, ainakin Kilpeläisen torjuntaprosenteilla odottelet 2,5 päästettyä maalia/game? Itse ainakin vaadin tätä, se riittänee aika pitkälle. Eli tämä keskusteluketju lähtee varmaan kunnolla tuulen alle harjoituspeleissä/N-Trophyssa ja kuolee paikallisavaukseen mentäessä. Ei siinä, erittäin mielenkiintoinen ketju!

Monet ovat huudelleet sitä "corymyrphya" tänne jo viimekaudellakin ja sellainen oli kai, ainakin Kekäläisen mukaan saatavissakin ryssistä kesken viime kauden. Tolla pakistolla lähtökohhtaisesti emme ole aivan terävintä huippua liigassa mutta selvästi ylemmässä kastissa. Kunhan mittarina toimii viime kausi, eli tavoitteena jokaisella pelaajalla pelata vähintään yhtä hyvä kausi kuin 10/11, sen onnistuessa finaali voi olla tavoitteena. Toki lähtökohdat ovat paremmat kuin viimekaudella, luotettavampi kassari(Järvinen), valmennukseen tuskin tulee muutoksia ja Erkka saa täyden kauden alleen + viime kaudesta saatu kokemus pelaajistossa. Nuoret vuoden verran kokeneempia...Dehner, Pulu.

Jatkaako Lahti siihen mihin jäi? Luokitellaanko kaveri flopiksi jos jää "vain" 20 maaliin. Ei tässä liigassa voi flopiksi kutsua jos tekee 20 häkkiä.

Filppula hankittiin mielestäni massi-essin tilalle. Siis ykkös sentteriksi. Tosi monipuolinen kaveri, toivottavasti saa laidalla pelaavat pelaamaan vieläkin paremmin. Tähän kaavailisin aluksi ainakin Ritaa, olettaen että LPK pysyy yhdessä.

Onko joukkue vahvistunut viimekaudesta kun katsoo rosteria nyt ja vertaa sitä ja odotuksia kun katsottiin rosteria ennen kauden 10/11 alkua?

Tää näyttää JOKEREILTA!
 

Vemps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks & Barca
Kausikorttien postitus rullaa täyttä höyryä. Ihan kaikkia kortteja ei ole vielä saatu lähtemään asiakkaille, sillä kortteja on myyty nyt jo enemmän kuin koko viime kaudella yhteensä.

Facebookista Helsingin Jokereiden sivulta lainattu, eli ennustetaan nyt, että yleisökeskiarvo kohoaa viimevuodesta jopa runsaasti.
 

Brock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras organisaatio
Viimekauden ennustukset menivät sen verran kohdalleen, että täytyy kai sitä jotain kirjata tällekin kaudelle. Vaikka itsestäänselvyyksiä tyyliin "Pirnes on floppi edelleen" ei tämän kauden jengistä oikein löydykkään.

1. Kaikki try-out miehet eivät sopparia saa.

2. Joka kautisen "fanien sylkykuppi" -statuksen saa Antti Kerälä.

3. Kilpeläinen herättää keskustelua pitkälle syksyyn.

4. Eaves loukkaantuu - taas.

5. Muutamien Jokereifanien käytöstä saa taas hävetä. (Muistissa viimekauden Lappeenrannan hallissa kaikunut "Saipa - te ootte ryssiä meille! -laulu.)

6. Jokereiden peli on vauhdikkaampaa ja mielenkiintoisempaa kuin viime kaudella.

7. Runkkarin huikeimmat matsit on HIFK:ta ja Pelsuja vastaan. Hienoa kiekkoa ja tunteen paloa.

8. Syksyn aikana Jokereihin tulee parikin uutta pelimiestä.

9. Kekäläinen avautuu parikin kertaa SM-liigan tuomarien tasosta.

10. Westerlund hermostuu kerran niin, että poistetaan aitiosta. Seuraavan päivän tuomarikritiikin johdosta Jokereille roimat sakot Hjallis-lisällä.

Petskele. Olipa vaikeaa verrattuna viime vuoteen. Ja noistakin osa ns. helppoja ennustuksia.

Odotuksena ja toiveena on vauhdikas ja mielikuvituksellisempi hyökkäyspeli. Se tuo katsojia ja tekee sankareita.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ennustellaas nyt hieman ensi kauden tapahtumia.

1. Selänne kurmottaa Jokereita hattutempulla näytösottelussa 4.lokakuuta.

2. Tuohimaa ja Hetenyi kisaavat kakkosvahdin paikasta ankarasti. Lopulta Hetenyi lähtee KiVaan.

3. Jani Rita iskee väh. 20 maalia.

4. Janne Lahti tekee kauden aikana 6 maalia IFK:n verkkoon.

5. Ben Eaves ei loukkaannu kauden aikana pitemmäksi aikaan vaan pelaa yli 50 ottelua.

6. Jokerit voittaa jokaisen ottelunsa Kärppiä vastaan.

7. Hetenyi nollaa kahdesti IFK:n

8. Filppulaa verrataan mediassa uudeksi Otoksi.

9. Joku Jokerikasvatti palaa kauden aikana takaisin kotiin.

10. Jokerit voittaa talviklassikon, jos se pelataan.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Seuraavanlaisia

Näitä asioita odotan...

1. Bozik muuttaa nimimerkkinsä Prohazkaksi.

2. Maukka hommaa Ruutu 25 fanipaidan.

3. Cobol nähdään useimmin Nordiksen A5 katsomossa kuin 118 katsomossa areenalla:).

4. Petteri Nokelainen lesoilee Phoenixissä ja palaa Jokereihin.

ja faktaa..

Petteri Nokelaisen uran yksi tärkeimmistä tekijöistä on arpa80, uskokoon ken haluaa :).
 

Phåål

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Nurmijärven Kurra, HC Boners
Näitä asioita odotan...

1. Bozik muuttaa nimimerkkinsä Prohazkaksi.

2. Maukka hommaa Ruutu 25 fanipaidan.

3. Cobol nähdään useimmin Nordiksen A5 katsomossa kuin 118 katsomossa areenalla:).

4. Petteri Nokelainen lesoilee Phoenixissä ja palaa Jokereihin.

ja faktaa..

Petteri Nokelaisen uran yksi tärkeimmistä tekijöistä on arpa80, uskokoon ken haluaa :).

1. liigajyrä katsoi ketjun väärin ja luuli kirjoittavansa kalsarikänniketjuun? ;)

Pahoitteluni onelinerista.
 

Justin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Omat odotukset/ennustukset ensi kaudesta;

- Runkosarjassa sijoille 1-6, playoffeissa vähintään välieriin.
- Maalintekoa laajemmalla rintamalla kuin viime kaudella.
- Tiivistä ja varmaa puolustuspeliä.
-----------------------------------------------------------------
- Janne Lahti, Teemu Pulkkinen ja Jani Rita tekevät kaikki +20 maalia.
- Filppulan lätyt löytää perille - n. 35-45 syöttöpistettä kauden aikana.
- Ossi Väänänen ajelee jonkun ifk:n pelaajan sairastuvalle, mistä syntyy kova mylläkkä.
- Nichlas Hardtin työmoraali on ihailtavaa luokkaa.
- Teemu Eronen on kehittynyt kesän aikana paljon ja se näkyy mm. parantuneena puolustuspelinä.
- Tomi Mäki tekee kauden hienoimman maalin.
- Keklu hankkii ennen siirtorajaa 2 pelaajaa.
- Jokerifanit löytävät tiensä Hartwall Areenalle viime kautta paremmin ja yleisökeskiarvo nousee n. 750 fanilla.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
- Korkeintaan 1 uus kaveri kauden aikana, eli joukkueen taso on hyvä jo kauden alussa.
- Filppula on kone. +50 pinnaa tulossa, jos vaan paikat kestää.
- LKP, ehkä hieman hiljasempi kausi ku viime, mutta dominoivat edelleen hyvin kaukaloa. Ykkönen tosin komppaa hyvin (Hardt-Filppula-Eaves)
- Ridalta hyvää duunia ja yhteissävel löytyy Hahlin kanssa. +15 maaliin olen tyytyväinen
- Joku junnuhyökkääjä ottaa kauden aikana ison harppauksen ja vakiinnuttaa paikan kokoonpanossa.
- Eronen nousee ykköspuolustajaksi ja on ehdolla kotikisoihin. :)
- Klingberg tekee suuren vaikutuksen ja kauden jälkeen on ikävää, kun kaveri lähtee valloittamaan amerikkaa.
- Nordlund ei loista, mutta ei petäkkään. Tekee vähemmän maaleja kuin odotetaan, mutta pelaa taasen parempaa puolustuspeliä kuin oletetaan.
- Manelius lähtee paikkaamaan jonkun muun joukkueen loukkaantumisia.
- Kilpeläinen on ykkönen, mutta Tuohimaa pelaa sen verran vakuuttavasti, että saa 10-15 peliä kauden aikana.
- Joukkue 4:n joukossa runkkarin jälkeen ja kauden lopussa finaalissa.
 

ludvig

Jäsen
Jos kahden seuraavan viikon aikana peli ei näytä hyvältä, niin ei se näytä runkosarjasssakaan. Näin se vaan on aina mennnyt - toki poikkeuksia aina löytyy. Positiivisia näyttöjä odotellen Erkalta, Keklulta ja varsinkin pelaajilta..
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Jos kahden seuraavan viikon aikana peli ei näytä hyvältä, niin ei se näytä runkosarjasssakaan. Näin se vaan on aina mennnyt.
En (onneksi) muista miltä peli näytti tasan vuosi sitten, mutta suomalaisjoukkueista sijoituttiin parhaiten, eikä sitä välttämättä olisi liigan alun perusteella uskonut. Harkkapeleistä, ja varsinkin niiden tuloksista, on yleensä voinut päätellä hyvin vähän tulevan kauden voimasuhteista, sillä peliesityksiin vaikuttaa niin valtavan monta asiaa. Tällä hetkellä näen Jokereiden joukkueessa paljon potentiaalia, mutta ihan hyvin tuo voi vielä mahalaskuksikin kääntyä. Tammikuussa voidaan jo vähän alkaa ennustamaan, että mihin saakka senhetkinen pelin taso voi viedä, ei hirveästi aikaisemmin.
 

ludvig

Jäsen
En (onneksi) muista miltä peli näytti tasan vuosi sitten, mutta suomalaisjoukkueista sijoituttiin parhaiten, eikä sitä välttämättä olisi liigan alun perusteella uskonut. Harkkapeleistä, ja varsinkin niiden tuloksista, on yleensä voinut päätellä hyvin vähän tulevan kauden voimasuhteista, sillä peliesityksiin vaikuttaa niin valtavan monta asiaa. Tällä hetkellä näen Jokereiden joukkueessa paljon potentiaalia, mutta ihan hyvin tuo voi vielä mahalaskuksikin kääntyä. Tammikuussa voidaan jo vähän alkaa ennustamaan, että mihin saakka senhetkinen pelin taso voi viedä, ei hirveästi aikaisemmin.

Nope, jos itse peli kentällä ei näytä hyvältä harjoitusotteluissa - kuten aikaisemmin sanoin - niin ei se myöskään näytä useimminkaan paremmalta liigassa. Taikanappi harvoin toimii kauden käynnistyessä tai esim. pudotuspelien alkaessa.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Toistaiseksi en odota muuta kuin kausikorttia saapuvaksi. Periaatteessa voisi kai yhtään ottelua näkemättä odottaa, että Jokerit pelaa itsensä suoraan play offseihin. Jos oikein hyvin peli loksahtaa kohdalleen ja muut vähän kompuroi, ei näkisi pääsyä runkosarjan neljän parhaan joukkoonkaan mahdottomana. Vaikka tummia pilviä joukkueen yläpuolella onkin.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Odotan myös Teuvo Teräväisen liigadebyyttiä ja toivon, että hän saisi montakin ottelua edareiden kanssa. Kovat odotukset on kohdistettu häneen ja ei Pulkkisesta, Granlundista ja Armiastakaan saa mitään irti ilman peliaikaa.
 

haamuhanska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT, Kajaanin Hokki, K-Vantaa, HC RuMa
Ei nyt kannata kovin suuria ihmeitä odottaa Teräväiseltä, junnu on kuitenkin vasta 16v. Lahjakas on, mutta fyysisiltä ominaisuuksiltaan vielä raakile miesten peleihin.

Oiskohan joku reilu 5 vuotta sitten, kun Tappara ei hävinnyt yhtään harjoitusottelua, mutta taisi mennä ensimmäiset 10 liigapeliä ilman voittoa! Joten ei näihin "harkkapeleihin" kannata niin paljoa perustaa. Vaikka voittoja ei ole solkenaan tullut, niin perus pelaaminen on ollut ihan ok ja paikkoja on ainakin näkemissäni peleissä luotu hyvin.
Uskon, että kunhan kokoonpano saa lopullisen muotonsa ja joukkue pääsee Ilmalaan pelaamaan, niin eiköhän se siitä lähde sujumaan.

Oma usko joukkueeseen ja koko organisaatioon on todella kova:
-runkosarjassa top 3:ssa
-pleijareissa finaalipaikka
-Filppula-Eaves-Hardt tulee tekemään tuhoisaa jälkeä
-Ilari potentiaalinen pistepörssin voittaja
-yleisö löytää areenalle, uskon katsojakeskiarvon nousevan jopa 1000:lla!

Pakko vielä todeta, että on se niin hemmetin hienoa, että saamme nauttia Ilari Filppulan tasoisesta pelimiehestä ainakin 4 kautta!!! :)
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin, Suomen kaunein, Stadin Jokerit
Yleisellä tasolla ennustamme:

-kolmen parhaan joukkoon sijoittumista runkosarjassa

-finaalipaikkaa

-kauden aikana vähintään yksi masentava suvantovaihe jonka aikana
Jatkoaika on taas täynnä porua

-yleisömäärien nousua viime kaudesta

Lisäksi:

-ihQ-Granlundin "ansiosta" Hjareenan paikallisissa on enemmän väärän joukkueen väriä

-jokerifanit aiheuttavat jälleen kerran rajoittuneemmissa yksilöissä suurta mielipahaa ja kauden aikana myös omasta leiristä saa muistutuksen omien faniemme sosioekonomisesta taustasta

-kannustustoiminta ottaa harppauksen eteenpäin ja edessä on tunnelmaltaan paras kausi vuosiin

-Janne Lahti ei ole joukkueen top-3 maalintekijä

-Teemu Pulkkinen tekee yli 60 pistettä

-Ben Eaves pelaa alle 40 ottelua

-Eero Kilpeläinen on suurin este finaalipaikan edessä

-Leo Vilkka turauttaa katkarapuleivän katkuisen aivopierun joka taas sataa fanien niskaan

-Antti Kerälän kupla puhkeaa

-Ilari Filppula on joukkueen paras pelaaja

-Ossi Väänänen tekee maalin lämärillä

-yhtäkään palkkasoturia ei roudata kesken kauden, ja tämä jos mikä aiheuttaa jatkoaikalaisissa kaipuuta wanhaan kunnon Masan aikaan. Miksei kukaan tee mitään, reagoikaa!


Tärkeintä on kauden päätteeksi olla oikeasti siellä finaaleissa, sillä nyt on Keklulla ollut aikansa, Erkalla ollut aikansa ja pelaajilla ollut aikansa, nyt sitä tulosta on tultava. Ei kelpaa mitkään säälittävän "voitettiin sentään puolivälierissä Pelicans, hävittiin sitten kenelle pitikin" -lässytykset, finaalipaikka on ainoa johon olen tyytyväinen enkä mestaruuttakaan ihan pitkin nenin katsele.

Ei tällä miehistöllä, toimihenkilöillä ja valmennustiimillä ole enää varaa perseillä. Nyt näyttää niin hyvältä, etten pidä floppaamista vaihtoehtona vaikka historia on yleensä tällaisen ajattelun osoittanut turmiolliseksi. No, kohtahan se nähdään.
 

#25 Primeau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Odotuksia kaudelle.

Flippula tekee 50+ pistettä ja edustaa Leijonia Karja-Turnauksessa.
Eaves tekee Flippulan vierellä 20+25. Missaa kauden aikana vain 4 peliä kuumeen takia.
Janne Lahti ruuti on todella märkää kauden alussa. Tuntuu kuin selässä olisi Jukka Hentusen selässä ollut apina. Padot murtuvat vasta kauden 7pelissä jossa syntyy 2+2. Maaleja on kauden lopussa 24
Pulkkinen tekee kauden aikana 30 maalia joista 14 syntyy YV:llä.
Hardt pelaa koko kauden Flippulan ja Eavesin laidassa jossa syntyy kunnioitettavat 17+16. Kekäläinen antaa Tanskalaiselle jouluna 2+1 sopparin.
Kerälä vaipuu "koomaan" eli 2 kauden kirous iskee kunnolla. Tulosta ei synny Lahden ja Pulun keskellä. Kalpa pelissä (1.10) mies pääsee vielä pelaamaan 2ketjussa mutta homma ei vain toimi. Pikku hiljaa mies valuu ulos kokoonpanosta.
"The Centteri" Kekäläinen hommaa Jokereihin Kanadalaisen centterin joka korvaa Kerälän. Mies esiintyy ensimmäisen kerran 12.10 Ifk pelissä jossa syntyy heti 1+2.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Wanhana konservatiivina ennustukseni ja odotukseni noudattavat suurelta osin tuttuja linjoja eli samoja asioita odotellaan kuin aikaisempinakin vuosina. Tulostavoitteita sen sijaan hilailen pikkaisen ylöspäin.

1. Tällä(kin) kaudella toivon ja odotan hyvin liikkuvaa joukkuetta. Puujalkaisen joukkueen esitysten katseleminen on kuin parranajo juustoraastimella.

2. Hardt johtaa Jokerien sisäistä pistepörssiä joulutauolla.

3. Runkosarjassa pitää yltää 3 joukkoon. (tämä on paha)

4. Kauden aikana hankintaan yksi uusi pelaaja.

5. Filppula on tehokas ja viihdyttävä, kuten odottaa sopii.

6. Paavi vaihtuu ennen kuin bozik nimimerkki vaihtuu.

7. Toisin kuin muut, minä veikkaan yleisömäärien pysyvän ennallaan tai jopa hieman laskevan. Tämä suurelta osin TV-tarjonnasta johtuen.

8. Jossakin vaiheessa syksyllä Erkan pään yläpuolella välähtää lamppu ja hän ymmärtää laittaa Ridan Fillpulan laidalle. Tuloksena Neuvostoliiton punakoneen ykköskenttää vastaava ketju.

9. AJ Niemi skarppaa viime kaudesta, saa pelata ja harjoitella terveenä ja on siten jälleen luottopakki.

10. Kaksi Jokeri-pelaajaa siirtyy muihin liigaseuroihin kauden aikana. (lainasopimuksilla)
 

Sturm

Jäsen
Suosikkijoukkue
1967
8. Jossakin vaiheessa syksyllä Erkan pään yläpuolella välähtää lamppu ja hän ymmärtää laittaa Ridan Fillpulan laidalle

Allekirjoitan! Taisin tuossa aijemmin jo mainita että Filppula-Rita olisi mielenkiintoinen yhdistelmä. Ilarin monipuolisuus yhdistettynä Ritan suoraviivaisuus on herkullinen skenaario :) Ei Janin maalivainu ole mihinkään kadonnut, toivottavasti saa muutaman maalin alkukaudesta alle jolloin odottaisin apinan tippuvan pois.

Muutaman höntsäpelin perusteella ei pitäisi vetästä mitään johtopäätöksiä varsinkaan kun en niitä ole edes nähnyt mutta Kilpi ei ole vakuuttanut. Toivon hartaasti että emme tule näkemään uutta Järvistä vaan uuden Lasakin. Tuohimaa & Zolt ovat 2. kassareiksi kelpo kamaa tämän päivän SM-Liigassa.

Snadi maaliennustus:

Lahti +25
Pulu +20
Rita +15
Filppula +15
Hardt +10
Kerälä +10
Eaves +10
---
Aj Niemi tuplaa viimekauden maalisaldon :)

Joku Osa-alue luonnollisesti kusee pahemman kerran jolloin saamme nähdä Narrileirissä uutta verta joulu-tammikuun akselilla.
 

Sturm

Jäsen
Suosikkijoukkue
1967
Ellei sitten Herra Tuohimaa yllätä ja aja itseään läpi jo tällä kaudella ;). No joulun aikoihin ollaan jo kaikesta viisaampia.

Tätäkin olen miettinyt mutta karilehtosia en usko hänen tekevän. Onhan tuo tosin mahdollista mutta uskon hänen olevan menestyksen kulmakivi 2-3 vuoden kuluttua. Zoltista vielä sen verran että ihan mutu-tuntumalla häneen "luotan" luukunavaajana. Kaverihan voi flopata aivan infernaalisesti mutta toisaalta onhan hänet nyt kuitenkin scoutattu tänne eli jonkin sortin odotusarvo kaverista pitää olla toimistolla?
 

Acid

Jäsen
- Kilpeläinen on juuri niin huono hankinta kuin osasi odottaakin. Uusi ykkösveska on maalissa viimeistään Joulukuussa.

- Erkka herää Marraskuussa ja laittaa Benin keskelle Lahden ollessa vasenlaita.

-Filppula saa oikeanlaitaan Pulun.

-Väänäsen käsittämätön peluutus yv:llä jatkuu.

-Runkosarjassa neljän joukkoon.

-Keklun varsinaisella ekalla kaudella minivaatimus on välierät. Muuten Kekäläinen on ryssinyt pahasti.

-Kilpeläisen torjuntaprosentti on ennen ulostusta 90,6%. KA 3,8

-Tuohimaa pelaa muutaman ottelun torjuntaprosentin ollessa 92,9. KA 2,1

-Sulttaani saa sopimuksen Jokereihin. Onhan hän elävä legenda.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös