Mille naurat juuri nyt?

  • 13 377 596
  • 50 761

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kaksi peräkkäistä otsikkoa Amppareissa: "HIFK:lla iso kala koukussa" (IS) ja "Pornotähti Ron Jeremy syyskuussa Suomeen" (Findance).

Ei tarvitse enää saunailloissakaan kysellä kovaan ääneen että "Kuka nussii Suskii?"
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Kaikkien aikojen epäilyttävin karkkimainos [video] – Dome.fi[/video][video]

En avaisi tätä työpaikalla jos on vaarana jonkun näkevän ruutusi.[/video]
[video]

Onhan se kiva jeesustella, jos jättää huomioimatta videon otsikossa lukevan tekstin "Not affiliated with Wrigley or Skittles". Eli ihan huvikseen joku tehnyt tuon videon, ei ole aito mainos.

EDIT: Siis tarkoitin jeesustelu-kommentilla "uutisen" kirjoittajaa, en Tadua. Ihan hauskahan video oli joka tapauksessa, eli sopii hyvin ketjuun.[/video]
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
En tiedä miksi mulle tuli scholl mieleen tuosta äijästä.

Viisitoista kiloa liikaa massaa.

Hieman aiheeseen liittyen, onhan noita oikeasti epäilyttäviä, ja ihan oikeita, karkkimainoksia ollut jo kultaisella 80-luvulla.

(linkki: Youtube)
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Tylyä tosiaan

Tämä "klikkijournalismi" pistää kyllä välillä ärsyttämään. Noissa otsikoissa jo ihan suoranaisesti valehdellaan ja vääristellään todella paljon jutun sisältöä.

Hyvä esimerkki tältä päivältä: MTV3:n etusivulla oli otsikko jossa luki "Loeb kertoi tylyn mielipiteensä Suomen MM-rallista". Itse jutusta selviää että tämä Loebin "tyly" mielipide on se että Jyväskylä "ei ole hänen suosikkimaastoansa, koska se ei sovi hänen luontaiselle ajotyylilleen." Todella tylyä!

Ko. "journalismi" on sieltä ja syvältä, mutta viesti nauratti silti. Pisteenä ii:n päälle -OO-:n allekirjoitus (Katsokaa, ajan ilman päätä!).
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
6-vuotias Helmi Hautamäki voitti Afrikan tähden Kuopion toisen karsinnan ja pääsee MM-kisoihin. Voi ainakin sanoa, että on tytöllä itseluottamus kunnossa.

"- Ei tämä onnesta ollut kiinni, vaan taidosta, kuittasi Helmi Hautamäki, 6, voitettuaan Afrikan tähden MM-finaalin osakilpailun Kuopiossa Taidetorilla lauantaina.

Näin asian täytyy olla, sillä Helmi voitti viisi muuta finalistia, vaikka rosvo vei häneltä kaikki rahat.
"

SS: Helmi matkaa Afrikan tähden MM-kisoihin
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Vituttaa mennä taas yhdeksi illaksi/yöksi oopperahelvettiin duuniin. Ulvominen lavalla, sikarin & konjakin haju ja nauraa röhöttäviä muka isokenkäisiä joka puolella, yäk.

Kiteyttää aika hyvin omatkin fiilikset oopperasta:) vaikka en kannatakaan ko. taidemuodon lopettamista tms. rappiotaiteen polttolistat -"tyyliä".
 

HemmoP

Jäsen
Suomalainen urheilija sai historiallisen tilaisuuden Uusi Suomi

Suomalainen hyökkääjä Karri Kuuttila saattaa tehdä suomalaista urheiluhistoriaa syksyllä. Kuuttilalla on erinomaiset mahdollisuudet pelata ensimmäisenä suomalaisena Yhdysvalloissa amerikkalaisen jalkapallon ammattilaissarjassa NFL:ssa.

Kuuttila allekirjoitti sopimuksen St. Louis Ramsin kanssa.

198-kiloinen ja 137-senttinen Kuuttila pelaa hyökkäyslinjassa, johon Rams ei ole hankkinut alkavalle kaudelle yhtään uutta pelaajaa.


mmmm... ok

(hienoa nähdä suomalaisia NFL:ssa, jokuhan siellä kävi aiemmin kokeilemassa muttei saanut sopimusta?)
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
(hienoa nähdä suomalaisia NFL:ssa, jokuhan siellä kävi aiemmin kokeilemassa muttei saanut sopimusta?)

Klaus Alinen ja Michael Quarshie taisi saada sopimukset, mutta ei tosiaan pelannut peliäkään NFL:ssä.

Edit: tuossa uutisessakin mainittiin, että Kuuttila olisi kuudes suomalainen joka on tehnyt sopimuksen NFL:ään, mutta tosiaan voi olla eka joka pääsee pelaamaan siellä.
 

Ameno

Jäsen
TPS-osiossa Mas@:n viesti, joka käsittelee Aki Bergin päätöstä lopettaa uransa, aiheutti itselleni pienen pyrskähdyksen.

Sivusin jo aiemmin tätä aihetta mutta itse asiassa on käsittämätöntä jos TPS-johto ei ole varautunut jollakin tavalla Bergin lopettamiseen.

Eikö sieltä Turusta jotain haulikkoa löydy...
 

tty_01

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Originally Posted by jmart21 View Post
Will the Leafs finally start retiring numbers? Aki would be very suitable as the first!
Number? Hell, retire the whole arena in his honour.

I chuckled at that awesome dangles video.

Akista pidetään Torontossa.
 

Spiit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Juuri tuli vilkaistua naisasiat-ketjua läpi, mutta täällä muutama oli näköjään ehtinytkin jo ensin. Saatan olla paha ihminen, mutta ooon se seeeeeellainen parivaljakko joka siellä on nyt vauhdissa..

offtopic. Asiasta puheenollen, milloin scholl muuten päästetään taas irti?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös