HIFK:n playoffit 2011

  • 571 720
  • 2 171

auvo11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, maajoukkue, NHL:n suomalaiset
Nyt vituttaa rankasti. Nyt ei saatu edes kunnon painostusta aikaiseksi.

Huomen pitää laittaa all in heti kättelyssä ja kattoo mitä tapahtuu.

En osaa sanoa muuta ku et nyt vituttaa.
 

Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Nyt vituttaa rankasti. Nyt ei saatu edes kunnon painostusta aikaiseksi.

Huomen pitää laittaa all in heti kättelyssä ja kattoo mitä tapahtuu.

En osaa sanoa muuta ku et nyt vituttaa.
No eikö tossa ollut all-in alusta alkaen, siihen asti kunnes narrit rankaisi. On selvää että pelaajat tekevät kaikkensa. Alku näytti lupaavalta. Mikä on osuus maalivahtipelillä, vaikea sanoa. Eväät tuntuivat hyökkäyksissä olevan vähissä.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
HIFK - Neljä kirjainta vitutukseen ja paskaan fiilikseen.

Kyllä tässä itsekin antaisi aika paljon, että pääsisi edes joskus pelaamaan kunnolla neljän sakissa niistä saatanan mitaleista. Ei vaan tunnu aukeavan. Aina sama paska. Tekijät vaihtuvat kaikkia äijiä myöten, mutta ei vaan sitten millään. Onko tämä seura noiduttu tai jotain? Silti sitä huomaa aina olevansa kauden päätyttyä risteilemässä ja juhlimassa kauden päättymistä. Miksi ja mitä tässä pitäisi juhlia??? Kuuluisia ensi kausi on sitten meidän kausi on tullut sanottua joka saatanan kausi ja aina tuntuu homma kaatuvan. Tämän seuran kanssa mennään vaikka hautaan asti, mutta kuten kiteytit tämä seura tuo joka vitun kevät tämän saman vitutuksen ja paskan fiiliksen. Jos muija aiheuttaisi samanlaisia fiiliksiä se lähtisi vaihtoon. Tämä seura ei. Kärsivällisyys alkaa olemaan vaan todella tapissa perustuen juuri tuohon rahamäärään mitä tähän nippuun käytetään vuodesta toiseen. Sen lopputuloksen kyllä kaikki tietävät.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitähän tässä sanoisi. Kaikki oli pedattu punaisille, momentum meillä, jokerit jo kuopattu. Mutta niin vain vastustaja tuli taas ja teki heti alussa pari inhoittavaa maalia ja taas ollaan selkä seinää vasten. Joku HPK:n kannattaja lohdutti jo eilen jokerifaneja, että "älkää huoliko, viime vuonnakin näytti pahalta ja sitten PIM, peli oli taas kisuilla sekaisin". Juuri näin, kotiedun menetyksen pelko sai aikaan tämän, muuta syytä en keksi.

Taktiikka on kyllä Erkalla hyvin hallussa. Se tässä vituttaa, että KUINKA IHMEESSÄ me voidaan pudota jatkosta kun a) ollaan noustu 2 kertaa lopussa ohi b) hallittu joka ikistä peliä!!? Jotenkin jokerit ei tee mitään, paitsi menee välieriin. Siis ei helvetti.

KJ ei ole muuten aiemmilla kausilla selvittänyt YHTÄÄN ottelupalloa, vaan joka kerta on tullut noutaja saman tien. Kolmannen erän väkinäinen yritys viittaa jo siihen, että huomenna on kausi ohi jaffalassa. Alussa taas väkinäistä yritystä, mutta sitten soi omissa yv:llä ja se siittä.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Yksi asia mikä eniten ottaa päähän tuossa joukkueessa on Järventie-Kankaanperä pari. Heidän pitäisi olla kokenut, kova ja myös jonkin verran taitava kaksikko mutta kaikkea muuta. Koko Hifkissä olo aikanaan he eivät ole pystyneet millään tavoin johtamaan puolustusta silloin kun se kovin paikka on. Isot palkat mutta näytöt surkeat. Yhtään jämänarria en enää kaipaan punapaitoihin.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Niin, vielä pitää antaa erityismaininta siitä että Mikke ja Ville on kulutettu puhki. Hyvästi.

Tähän on pakko sanoa, etten yhtään ymmärrä Jalosen hinkua peluuttaa Villeä ja Mikkeä alivoimalla kuluttamassa energiaa. Jengissä kuitenkin istuu penkillä Töykkälä, Ahtola, Liivik, Wärn.

No, huomenna voitto ja sitten mennään 7. peliin. Luulen, että Hamilton on huomenna mukana, pienellä riskilläkin. YV on ollut aivan helvetin surkeaa.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joku HPK:n kannattaja lohdutti jo eilen jokerifaneja, että "älkää huoliko, viime vuonnakin näytti pahalta ja sitten PIM, peli oli taas kisuilla sekaisin". Juuri näin, kotiedun menetyksen pelko sai aikaan tämän, muuta syytä en keksi.

Viime vuonna sarjan kääntyminen kesti 2.24 sekuntia ja silloin jo ihmetytti joukkueen kyvyttömyys kontrolloida äkillistä muutosta. Tänään kaksi järkyttävää virhettä (ensimmäinen valmennukselta ja Melartilta, toinen tuomarilta) ja hallinnasta huolimatta 0-2 taululla. Kiri ei sitten oikein alkanut missään vaiheessa ja omilla vahvuuksilla ei saatu kolmannessä erässä pitkäaikaista painostusta Jokereiden päätyyn. Seurasin myös vaihtopenkkiä ja ei siellä valmennus osoittanut korostettua aktiivisuutta muita kuin tuomareita kohtaan. Ihmetyttää, mutta toisaalta; ennusmerkit tästä oli havaittavissa jo kolmella viimeisellä runkosarjakierroksella.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Olipa todellakin käsittämätön muodonmuutos HIFK:lta sitten keskiviikon. Jokerit oli aktiivisempi, mutta silti HIFK oli pelokkaan tuntuinen, laukauksia varjeltiin, syötöt olivat epätarkkoja, ainoastaan taklauksissa oltiin hyviä, mutta niillä ei pelkästään otteluja voiteta.

Mikäli sarja huomenna katkeaa, niin yksi iso asia on NYbondaksen myönnettävä. Sentteripelin heikkous, Eaves vei lähes järjestään aloitukset ja johti ketjua esimerkillisesti. Vaihtamalla Eaves ja Wirtanen päittäin uskoisin meidän olevan sarjassa johdossa nyt. Myös tuosta ylivoimasta puuttuu viivalta se pakki, joka osaa laukoa suoraan syötöstä ja lujaa. Edelleen vankasti sitä miletä, että joukkueen rakentaminen jäi täysin kesken, oliko se sitten ammattitaidottomuutta, rahan puutetta vai sitä ettei pelaajia ollut markkinoilla, ei kiinnosta se vaan tästä on otettava opiksi. Pakko myöntää, että Jokereilla on tämän kahden joukkueen sarjan paras hyökkääjä, paras sentteri, paras pakki ja paras maalivahti. Aika yksinkertaista ja nerokasta. Villeä en moiti, sillä mies joutuu tekemään liikaa töitä yksin ilman riittävää apua.
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kylläpä vituttaa. Ensinnäkin eikö siihen ylivoimaan voi saada mitään muuta vaihtoehtoa kuin se pakki-pakki syöttely. Se ei ole toiminut koko kaudella! Viekää nyt sitä kiekkoa välillä vähän syvempäänkin ja tehkää nyt jotain muutakin, kun ne Jokerihyökkääjät pelaavat ylhäällä meidän pakeissa kiinni ja blokkaa ne vedot sieltä. Nyt on ikävä Hirschovitsiä siinä tontilla B-pisteen kaarella. Jotain uutta kiitos.

Lisäksi en voi enempää korrrrrrrrrrrrostaa ensimmäisen maalin tärkeyttä. Jos nyt edes yhdessä ottelussa mentäisi johtoasemassa edes toiseen erään. Ihan pieni kaino vieno pyyntö. Tänään positiivista oli sentään virheiden vähyys. Ei tullut kuin pari pahaa kiekonmenetystä, mutta ikävä kyllä tänään narrit oli hyviä viimeistelemään.
 

Dakota

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
</katkeruutta>

Missä olet IFK?

Lomilla ollaan. Huomenna nimittäin. Vanhana vedonlyöntikettuna veivaan IFK:n jatkoonmeno prosenteiksi 5% vs 95%. Huomenna edge narreille siis 90-10, ja jos jostain ihmeen kaupallla haalitaan voitto niin maanantaina flipataan jälleen.

Ja ei siis vittu. Ei voi olla ylivoima noin huonoa. En jaksaisi millään kirjoittaa samaa viestiä uudestaan meidän puolustajista, mutta kyllä tuolta se yksi Zidlicky/Rafalski/Murphy/Karalahti puuttuu. Tai no Hamilton olis joo ihan jees mut mitä sitä turhia toivomaan. Kyllähän se nyt ainoa YV-laukoja klesana on tottakai hei. Suoraan syötöstä on muuten hankala laukoa. Olen kokeillut, ja osuinkin kohti maalia vain kahdeksan kertaa kymmenestä. Pari tolppaa mahtui mukaan. Ainiin mutta eihän mulla ollut ketään edessä mitä päin tähdätä.

Päätin itsekseni ennen peliä etten tuomareista vinkuisi vaikka vetäisivät ihan päin helvettiä. Jep jep. Nämä kaksi hamsterin ja myyrän risteytystä vihelsivät jäähyjä, joita ei vihellettäisi missään muussa maassa, tai missään muussa liigassa. SlovakkiNarri muuten omaa näyttelijän lahjoja. IHAN VAAN JOS ETTE OLE HUOMANNEET.

Hyvää kesälomaa kaikille!


Jos IFK tästä nousee ja menee finaaliin, lupaan tanssia pelkissä pitkissä kalsareissa rumbaa all summer long


</katkeruutta>
 

Davidson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niinpä niin

Harvoin täällä avaudun, kerran vuodessa, mutta nyt pieni vaatimaton kysymys tyrmistyneessä mielentilassa. 1) Miten Jalonen voi olla täysin kyvytön reagoimaan paskaan ylivoimaan? Olisi vaikka kerran kokeillut Mikkeä ja Villeä yhdessä. Tai viittä hyökkääjää. Tai JOTAIN! 2) Miten Hifk voi olla niin PASKA omassa päässä? Vaarattomat tilanteet muuttuvat ongelmiksi kun pelataan täysin päin persettä useimmat laitatilanteet. Olen sanaton. Taas tänäkin vuonna.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Harvoin täällä avaudun, kerran vuodessa, mutta nyt pieni vaatimaton kysymys tyrmistyneessä mielentilassa. 1) Miten Jalonen voi olla täysin kyvytön reagoimaan paskaan ylivoimaan? Olisi vaikka kerran kokeillut Mikkeä ja Villeä yhdessä. Tai viittä hyökkääjää. Tai JOTAIN! 2) Miten Hifk voi olla niin PASKA omassa päässä? Vaarattomat tilanteet muuttuvat ongelmiksi kun pelataan täysin päin persettä useimmat laitatilanteet. Olen sanaton. Taas tänäkin vuonna.

Sä ehdit ensin, mun bussi oli myöhässä :) En voi käsittää miksei edes viimeisessä erässä otettu Mikkeä ykkösylivoimaan! Wirtasella on nyt jotain häikkää, ihan kädetön eikä aloituksista tainnut tulla yhtäkään voittoa? Tosin ei aloitusvoitolla juhlineet muutkaan punapaidat.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hallilta kotiutuneena en kyllä muista, milloin olisi viimeksi ollut näin lannistettu olo. Ei kun nyt muistankin, vuosi sitten näihin aikoihin. 4 tuntia sitten kävelin kaikessa rauhassa kohti Nordista valoisin mielin ja uskoa täynnä, en vaan nähnyt narripaidoilla mitään jakoa. 0-2 oli paha, mutta Miken viime sekunnin kavennus ekan erän loppuun toi kaiken sen uskon takaisin. Toisessa erässä IFK pyöri narrien hyökkäysalueella varmaan 15 minuuttia, mutta tolppaa ja ylärimaa lähemmäs ei päästy. Tässä vaiheessa vielä usko riitti kolmanteen erään, ja tsemppasin ympärillä olevia seisomakatsomolaisia että kyllä tämä vielä hoidetaan. Kolmas erä kului, 5-3-yv valui hukkaan ja pelko hiipi perseeseen. Viime hetket olivat sekavaa jännäkakan pidätystä ja euforian odotusta. Sitten tuli Janne Lahti ja veti koko päivän kestäneen huippufiiliksen viemäristä alas. 20 minuuttia myöhemmin istuin yksin tyhjässä fanikatsomossa, katsellen zambonin hidasta vaellusta ja mietin jo ties kuinka monennen kerran, että "pääsenkö tänne ensi kerran vasta syksyllä?"

Kotimatkalla jäin narrien kulkueen jalkoihin, jossa ilo oli ylimmillään. Pään aukomista sateli suunnasta jos toisesta, mutta en välittänyt. Ei oikeastaan kiinnostanut vaikka tulisi turpaan, ei se olo tästä paskemmaksi muuttuisi. Päänahkani pelasti vanhempi narrifani, joka tuli minun ja harvinaisen humalaisen parikymppisen narrifanin väliin, joka oli kovasti päättänyt ottaa matsia. Lopuksi käteltiin, ja toivoteltiin toisillemme onnea huomiselle. Loppumatkan mietin hiljaa mielessäni, mihin helvettiin tämä kaikki taas tänään kaatui? Paska viimeistely, tolppa sisään, tolppa ulos, hukatut yv:t, paska avauserän av, narrien puolustus, kaikki sanahelinää. Ei juuri nyt jaksa edes kiinnostaa miksi näin kävi. Kunhan ei käy huomenna uudestaan.

Nyt olen istunut kotona kaljapullo seuranani viimeiset puoli tuntia, ja ajatukset alkavat kirkastua jälleen. Ensimmäistä ilmalan peliä lukuunottamatta olemme hallinneet koko sarjaa, ja syystä tai toisesta olemme silti selkä seinää vasten. Huomenna uskon, että näemme nälkäisimmän IFK:n vuosikausiin. Tämä joukkue ei vaan SUOSTU häviämään huomenna ja limput laitetaan häkkiin vaikka koko helvetin Lasak pitäisi survoa sinne. Huomenillalla tähän aikaan ottelusarja on 3-3 ja uskomaton sarja saa arvoisensa kliimaksin. Game sevenistä en uskalla vielä sanoa mitään, mutta sanomattakin selvää on se, että vaihtoehtoina ovat äärimmäisyyteen venyvä vitutus tai päiväkausia kestävä orgasmin jälkitila.

Tää on mun IFK.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Tossa kun äsken Lennua katseli tv:n haastattelusta niin valitettavasti paistoi kasvoilta jotenkin, että lomafiiliksissä ollaan jo. Saatana tajutaanko tuolla seurassa ollenkaan ja halutaanko tuolla taistella näistä välieräpaikoista ollenkaan? Tänään siltä ei näyttänyt. Vai onko se vaan niin vitun siistiä kato pelata meidän isoissa punaisissa isolla liksalla ja pitkillä lomilla. On se varmasti. Ymmärrän, että paine on varmasti pelaajillakin kova, mutta näyttäkää nyt saatana huomenna että haluatte oikeesti edes taistella jatkopeleistä.
 

Mies-Olavi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huomenna uskon, että näemme nälkäisimmän IFK:n vuosikausiin. Tämä joukkue ei vaan SUOSTU häviämään huomenna ja limput laitetaan häkkiin vaikka koko helvetin Lasak pitäisi survoa sinne. Huomenillalla tähän aikaan ottelusarja on 3-3 ja uskomaton sarja saa arvoisensa kliimaksin. Game sevenistä en uskalla vielä sanoa mitään, mutta sanomattakin selvää on se, että vaihtoehtoina ovat äärimmäisyyteen venyvä vitutus tai päiväkausia kestävä orgasmin jälkitila.

Tää on mun IFK.

Mä liityn tähän jengiin. Huomenna voitetaan, nyt kaivetaan se viimeinenkin pisara kiimaa mitä löytyy, se viimeinen puristus energiaa ja viimeinen pisara sydäntä. Jyrätään sumppunarrit ja voitetaan.

Viddu, nyt ei anneta periksi, tää on vielä ihan hoidettavissa oleva sarja!
 

velipunainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viime vuonna sarjan kääntyminen kesti 2.24 sekuntia ja silloin jo ihmetytti joukkueen kyvyttömyys kontrolloida äkillistä muutosta. Tänään kaksi järkyttävää virhettä (ensimmäinen valmennukselta ja Melartilta, toinen tuomarilta) ja hallinnasta huolimatta 0-2 taululla. Kiri ei sitten oikein alkanut missään vaiheessa ja omilla vahvuuksilla ei saatu kolmannessä erässä pitkäaikaista painostusta Jokereiden päätyyn. Seurasin myös vaihtopenkkiä ja ei siellä valmennus osoittanut korostettua aktiivisuutta muita kuin tuomareita kohtaan.

Juuri näin!

Alku näytti lupaavalta, juuri sille, mille kotimatsin pitääkin. Ei ollut maalikaan kaukana siihen ensimmäiseen minuuttiin. Mutta, kaikki muuttui ajassa 1.20, hmmm. Ai niin, narrit maalasi eka mestasta. Ehdin jo siinä minuutin paikkeilla pojalle maalailla tätä uhkakuvaa, mutta enpä arvannut sen toteutuvan samantien. Olihan siinä tuonkin jälkeen yritystä, tolppia ja sitä sun tätä yms. MUTTA, kotimatsin etua ei enää näkynyt, ja oli aika selvää, miten matsi tulee etenemään. Siis mitä? Missä ajassa tämä tapahtuikaan? 1.20. Sanoisin, että psyykkistä.
 
Suosikkijoukkue
H.I.F.K
C´moon jätkät ja mimmit! Nyt ei ainakaan ole aihetta laittaa kirvestä kaivoon ja synkistellä! Kaikkihan tietää, että sarjan katkaisu on aina erittäin vaikeaa. Huomenna peto painaa päälle kuin yleinen syyttäjä ja onhan se filmitähti- Lasakin tuurikin joskus loputtava. Selkeä voitto huomenna ja maanantaina huudetaan Kaunein jatkoon!!!!!

Yks ainoo matsi pitää voittaa ja sen jälkeen tää homma menee kuin itsestään. EI PAHA! sen tietää myös jätkät kopissa ja ne hoitaa tän homman huomenna. USKOKAA!
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Pettymyshän tämä on ja Jokerit sai nyt melko vahvan niskalenkin. 80-20 sanoisinko. Uskoa on kuitenkin löydyttävä, että huomenna sarja puristetaan tasoihin ja viedään ratkaisu seitsemänteen peliin. Vaikka salaa jo välillä olen ehtinytkin toivoa, että päättyisi tämä paska jo niin saisi muutakin ajateltavaa.

Mielenkiintoista myös se, kuinka nopeasti fiilikset voivat muuttua - kuvitelkaapa minkälaista tekstiä täällä heitettäisiin mikäli IFK olisi tullut taas lopussa tasoihin ja vienyt pelin jatkoajalla, aivan kuten keskiviikkona? No, turhahan se on spekuloida.

Oli pakko ottaa pelin aikana muutama bisse, koska jännitti niin vitusti. Nyt lähennä vituttaa niin paljon, että pakko lähteä baariin vetämään perseet olalle. Perkele!

Ja sen sanon vielä loppuun, että on se Jalonen niin umpiluupää kuin olla ja voi mikäli ei kaiva Ramstedtia naftaliinistä huomiseen peliin ja rakenna kolmea hyökkäävämpää ketjua. Peli on niin helvetin tehotonta ja ei näillä Wärneillä ja Ahtoloilla riitä yksin luovuus mennä Jokereiden puolustussumpun läpi, vaikka peli näennäisesti kulmissa näyttävästi pyörisikin. Tää on niin Jalosta; IFK:lla on Granlundia lukuunottamatta täysin kädettömät sentterit hyökkäyspäässä, ja Mikkekin on peluutettu umpiväsyneiksi. Ja samaa aikaan taitosentteriksi profiloitunutta ja hyvin levännyttä Ramstedtia istutetaan varmaan ihan Jalosen jääräpäisyyttä / vittumaisuutta katsomossa. Huh, vain IFK:ssa?
 
Viimeksi muokattu:

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sanon tämän, vaikkei pitäisi. Jengissä on liikaa "näennäisyrittäjiä", jotka kuitenkin ovat pohjimmiltaan sitä jengiä, joka on tottunut häviämään. "Tsempataan ja kaikki peliin", sanahelinää. Häviämisen kulttuuria on opeteltu huolella ja se näkyy pelkäämisenä ja jäätymisenä, kun pitäisi tehdä maali. Lennu on kova jätkä, mutta yksi näistä liikaa hävinneistä, samoin järventie ja kanki. Ville on ainoa, joka tietää mitä voitaminen on, mutta siitäkin on aikaa, nevö forget. Silti ville on se, joka esti jokereiden 4-0 jatkoonmenon.

Huomenna on 1/5 voittaa, mutta jos jokerit tekee ekan, se on ohi. SILTIKIN, jos voitto tulee, nordiksella tulee game sevenissä pataan. EI vaan kesketä tätä kotiyleisön painetta. Sen näki jo kerhoa vastaan vuosi sitten.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä uskoin tänään niin, että kitarisat hiveli edessäistujan niskaa ja uskon huomennakin. Mutta nyt pitää päästää nämä höyryt ulos! Rrrrräyhhhh!
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tossa kun äsken Lennua katseli tv:n haastattelusta niin valitettavasti paistoi kasvoilta jotenkin, että lomafiiliksissä ollaan jo. Saatana tajutaanko tuolla seurassa ollenkaan ja halutaanko tuolla taistella näistä välieräpaikoista ollenkaan? Tänään siltä ei näyttänyt. Vai onko se vaan niin vitun siistiä kato pelata meidän isoissa punaisissa isolla liksalla ja pitkillä lomilla. On se varmasti.

Varmaan porukka seurassa on jo vähän tottunut ja mukavoitunut tilanteeseen. Eihän IFK ole viiteen vuoteen voittanut yhtäkään pudotuspelisarjaa ja viimeisin mestaruus on viime vuosituhannelta. Puolivälieristä ulos on vakiintunut ikään kuin normi saavutukseksi joukkueelle.

Ylipäätään IFK:ssa on paria yksittäistä menestysvuotta lukuunottamatta sellainen vahva monen vuosikymmenen häviämisen kulttuuri, jossa moni nykyisistä runkopelaajista on kasvanut. Ei tiedetä, mitä voittaminen vaatii tai miltä se tuntuu, kun ei koskaan ole mitään voitettu.

No, huomenna on tällä joukkuella mahdollisuus näyttää, että he ovat voittajia. Toisaalta vaakakupin toisessa päässä ja edareiden takaraivoissa kolkuttaa se mukava, pitkä kesäloma ja Teneriffan aurinkomatka...
 
Viimeksi muokattu:

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Siis voiko tämä olla enää totta edes. HIFK mokaa kotiedun toisen kerran yhden sarjan sisällä. Ihan uskomatonta perseilyä... Vittu sentään, että on epätodellinen olo taas tän jengin kannattajana!!!
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huomiseksi harsitaan Hamilton kasaan vaikka maalarinteipillä ja joku kaveri pitää sitä pystyssä ylivoimalla viivalla. Jengi on täysin menettänyt taitonsa vetää one-timereita siniviivalta. Pakit, etenkin Kousa ja Söde, hautovat kiekkoa siellä niin kauan, että Lasak ehtisi ottaa vaikka hörpyt juomapullosta ja silti torjuisi kiekon.
Onneksi vieläkin on mahdollisuus kääntää sarja, mutta kyllä tämä taisi olla HIFK:lta kehnoin peli ja todella huonolta näyttää.

En ole taikauskoinen, mutta...

Huomiseksi järeät aseet käyttöön. Tällä kaudella olen pääsääntöisesti kierrättänyt katsomovarustuksena kolmea game-wornia, mutta niin Jyväskylässä todistamassani Jypin kaadossa kuin Porissa näkemässäni Ässien kaadossa päällä ollutta normifanipaitaa olen vähän säästellyt paha päivän varalle. Huomenna se päälle siis...
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ruoskikaa pelin jälkeen ja vetäkää kölin ali, jos HIFK tämän kääntää, mutta allekirjoittaneelta alkaa nyt loppua usko sen suhteen, että HIFK tästä sarjasta menisi jatkoon tai edes ansaitsisi sitä. Ja kun usko menee, niin mitä jää. Järkeenhän HIFKn kannattaminen ei ole voinut perustua ikinä.
Jälkeen jää vitutus. Tätähän tää taas on.
Parempi voitti ja tulee huomenna katkaisemaan sarjan. Ei Hifk tuosta enää nouse. Se ei ole pystynyt siihen kahtena edellisenäkään KJ:n kautena ja kaikesta näkee, että eväät on taas syöty. Loppuun ei saatu minkäänlaista kiriä eikä voittajasta ollut missään vaiheessa epäselvyyttä.

On totaalista itsensä kusettamista tai sitten lajin heikkoa tuntemusta väittää, että Hifk vie pelejä. Tai tavallaan, mutta se on tehotonta näennäishallintaa. On aivan varmaa ettei huonompi joukkue vie näin pitkää ottelusarjaa. Pelit menevät juuri Erkan haluamalla tavalla. Narrien pelisysteemi toimii. Hifk puskee hyvin organisoituun puolustukseen joka torjuu nämä yritykset tehottomiksi kulmapyörityksiksi joista kiekonmenetyksiä ja vastustajalle useita vaarallisia YV-hyökkäyksiä. Oikeasti narrien hyökkäykset ovat järjestään vaarallisempia, he saavat enemmän maalitilanteita eikä se päästä HIFK:ta ollenkaan ylivoimahyökkäyksiin. Lasakilla on itseasiassa varsin helppoa. Vetoja säästellään ja ne harvat laukaukset menevät ohi. HIFK-pelaajilla ei ole mitään asiaa maalin eteen irtokiekkoihin.

HIFK on juossut ja sitä on juoksutettu narrien perässä koko sarjan. Johtoasemassa oltu vain muutaman minuutin ja on suoranainen ihme ettei sarja ole vielä poikki. Se on oikeastaan vain Villen ja Kuhdan ansiota. Ottelusarjan tasoitus sai monet uskomaan parempaan, mutta juuri silloin ja sellaisilla hetkillä HIFK pettää. Ja jos se sattuisi huomenna voittamaan, se tekee sen vain hävitäkseen sarjan maanantaina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös