Oletteko kayneet maksullisissa?

  • 75 617
  • 192

julle-jr

Jäsen
Kohtuullinen onnistuminen tuolla hölmöhköllä taktiikalla johtuu siitä, että hän on ainakin periaatteessa kiinnostunut juttelemaan hölmömpienkin tyyppien kanssa. Moni muu taas on niin kyllästynyt, ettei jaksa joidenkin naisten kanssa jutella ollenkaan. Eli: Jos osoittaa mielenkiintoa naista kohtaan niin lähes varmasti saa vähintään numeron, jos ei peräti seksiä. Ei jokaiselta, mutta ihan varmasti suurin osa miehistä on sen näköisiä, että muutaman keskustelun jälkeen sitä seksiä irtoaa.
On myös paljon miehiä, joilla ei ole kovin kummoisia sosiaalisia taitoja tai sitten eivät ujouttaan kykene juttelemaan naisille. Kyllä varmasti iso osa tuollaisella kuvaamallasi taktiikalla saa seksiä. Pointti olikin siinä, että naisten ei tarvitse kovin monelta mieheltä käydä kysymässä saadakseen seksiä. Naiset saavat seksiä helpommin kuin miehet, mikä oli alkuperäinen väitteeni.
 

scholl

Jäsen
Naiset saavat seksiä helpommin kuin miehet, mikä oli alkuperäinen väitteeni.

Varmasti totta ja siihen pitäisi kyllä puuttua. Miehet ovat muutenkin nyky-yhteiskunnassa alistetussa roolissa. Tossun alla, joutuvat käymään vaimon kanssa Ikeassa ja sitten vielä suostuvat milloin vain seksiin. Perverssiä. Jos joku mies elää normaalisti niin sitten kun naiset tapaavat toisiaan niin koko porukka päivittelee kuinka sen naisen poikaystävä on niin huono mies, ei huomioi blaa blaa blaa. Sitten punotaan juonia sen miehen päänmenoksi, joka on kaikista normaalein. Miehet sen sijaan eivät koskaan keskustele tai juonittele mitään toisten miesten naisten päänmenoksi.
 

julle-jr

Jäsen
Varmasti totta ja siihen pitäisi kyllä puuttua. Miehet ovat muutenkin nyky-yhteiskunnassa alistetussa roolissa. Tossun alla, joutuvat käymään vaimon kanssa Ikeassa ja sitten vielä suostuvat milloin vain seksiin. Perverssiä. Jos joku mies elää normaalisti niin sitten kun naiset tapaavat toisiaan niin koko porukka päivittelee kuinka sen naisen poikaystävä on niin huono mies, ei huomioi blaa blaa blaa. Sitten punotaan juonia sen miehen päänmenoksi, joka on kaikista normaalein. Miehet sen sijaan eivät koskaan keskustele tai juonittele mitään toisten miesten naisten päänmenoksi.
Nyt aletaan ehkä olemaan vähän samoilla linjoilla. Tosin tapasi mukaan hieman kärjistät, mutta sinänsä tuossa voi olla totuuden siemen. Itse en ehkä kuitenkaan samalla tavalla jaksa miettiä asioita tuolla tavalla sukupuolet yhteen niputtaen, koska eroja löytyy eri ihmisten välillä suuntaan ja toiseen yli sukupuolirajojen.
 

scholl

Jäsen
Uskallanpa väittää, että seksinosto saakin keskimäärin enemmän naisten keskuudessa paheksuntaa. Eihän se käy päinsä, että joku mies voi rahalla ostaa jotain sellaista, jolla naisen pitäisi voida hallita miehen elämää. "Jos mä saan ostaa sun luottokortilla uuden soffakaluston, niin sitten sulla voi olla saumaa saada". Huorissa käynti uhmaa tätä.

Niinpä. Herää kysymys, miksei nainen osta sohvakalustoaan omalla luottokortillaan. Ajattelin aikoinaan 90-l alussa ihmisiä yksilöinä ja ihmettelin, kun johtamisen pääsykoekirjassa oli jotain ihan huuhaajuttua naisjohtamisesta. Sittemmin olen muuttanut käsitystäni ja tajunnut, että kyse ei ole siitä, vaan sukupuolten välillä on keskimäärin selkeä ero. Laasanenhan kirjoittaa kirjassaan, että "miehet ja naiset kilpailevat lähinnä toisiaan vastaan" ja niin se on. En ole ollenkaan huolissani muista miehistä, enkä kilpaile kenenkään kanssa, mutta olen huomannut, että toiset naiset ovat vaikeuttaneet yksityiselämääni rajoittamalla esim. ajankäyttöäni kavereideni kanssa sen jälkeen, kun nämä kaverit ovat alkaneet seurustella.

Laasasen kirjassa on muutenkin hyviä pointteja. mm. s. 304 liittyen siihen, että osa naisista huorittelee sellaista naista, joka on seksuaalisesti aktiivinen:
Naisten seksuaalisuuden tukahduttaminen seksin hinnan nostamiseksi tuottaa naisille yleisen ongelman. Jokainen yksittäinen nainen saattaa hyötyä seksin tarjoamisesta halvemmalla kuin muut naiset ja saada omat tavoitteensa toteutettua toimimalla normeja vastaan. Naisen vapaata seksin harrastamista vastaan toimii kuitenkin lojaalisuus muita naisia ja naisten yleisiä tavoitteita kohtaan, mikä johtaa seksistä pidättäytymiseen. Ongelma on sama kuin kartelleilla yleensäkin: koko ryhmä voi paremmin, jos jokainen pitäytyy korkeassa hinnassa, mutta yksittäinen toimija voi saada etua pidättäytymällä hiukan hinnasta. Naiset käyttävät huorittelua moraalisen rankaisun keinona seksikartellin ylläpitämiseksi ja estääkseen kilpailun omista poikaystävistään.

271-272 sivuilla tämä koko fyrkan pummaamisproblematiikka ja prostituutio käytiin hyvin läpi tilanteessa, jossa siteerattiin Reutersin uutista, jossa 25 vuotias itseään kauniiksi kuvaama nainen oli kysynyt vinkkiä kuinka pääsisi avioliittoon vähintään puoli miljoonaa tienaavan miehen kanssa. Yksi mies oli vastannut seuraavasti:
Hei! Olen vaatimuksiisi sopiva mies, koska ansaitsen yli puoli miljoonaa dollaria vuodessa. Tarjouksesi on kaltaiselleni miehelle kuitenkin huono bisnesidea. Tarjoat vaihtoa, jossa minä vaihtaisin rahani sinun ulkonäköösi. Se on sinällään ok. Ongelma on minun kannaltani kuitenkin siinä, että sinun ulkonäkösi alkaa heiketä ajan myötä, mutta minun varallisuuteni jatkaa todennäköisesti kasvuaan. On itse asiassa varmaa, että sinä et tule muuttumaan yhtään kauniimmaksi! Taloudellisin termein ilmaistuna sinun arvosi laskee ja minun kasvaa. Eikä arvosi vain laske, vaan arvon lasku kiihtyy!
Annahan kun selitän: Olet nyt 25 vuotias ja pysyt luultavasti kauniina seuraavat 5 vuotta, mutta sitten kauneutesi alkaa kadota kiihtyvällä vauhdilla. Osaketerminologialla ilmaistuna et ole kelvollinen "osta ja pidä"-sijoituksena, ja siten avioliitto on kannaltani ongelmallinen. Sinun "ostamisesti" ei ole minulle hyvä kauppa, joten mieluummin vuokraan sinut. Jos ehdotukseni kuulostaa julmalta, niin ajattele tilannetta toisin päin: jos minun rahani häviävät, niin sinä lähdet. Samalla tavalla minun on lähdettävä silloin, kun sinun kauneutesi häviää. Ja ohimennen sanoen voisit tietenkin ansaita omat rahasi, niin silloin meidän ei edes tarvitsisi käydä tätä hankalaa keskustelua. Toivottavasti tämä auttoi. Jos haluat sopia jonkinlaisen vuokrasopimuksen, niin ota yhteyttä.

Olen täysin samaa mieltä. Niin kauan kuin naiset pyrkivät hyötymään miehistä niin ei vakiintunut toiminta kuten prostituutio on kannatettavampi muoto kuin tämä naisten "seurustelukartelli". Siis silloin kun prostituutioon ei liity ihmiskauppaa. Ja normaaleilla ei maksetuilla markkinoilla pitää pitää huoli siitä, ettei jää naisten kanssa taloudellisesti tappiolle.

261-264 sivuilla käsitellään avioliittoa ja prostituutiota. Laasanen kirjoittaa seuraavasti: "Avioliittoa ja prostituutiota yhdistää se piirre, että kummassakin siirtyy taloudellisia resursseja miehiltä naisille. Suorassa ja epäsuorassa prostituutiossa seksin vastikkeeksi annettu korvaus on kertaluonteinen, vaihdettavan arvon suuruus melko tarkasti määritelty ja tapahtuman vaihtoluonne ilmeinen. Alaspäin avioituessaan mies tarjoaa naiselle käyttöoikeuden omaisuuteensa, mutta vaihdon kokonaismäärä jää avoimeksi." Kirjassa on seuraava katkelma Marisa Mäkisen kirjoituksesta feministilehdestä Raijakoo:
Avioliitolla ja prostituutiolla on niin paljon yhteisiä piirteitä, että on vaikea käsittää, miksi ne pitäisi luokitella täysin eri, ja usein jotenkin vastakkaisiin ryhmiin. Molemmissahan on kyse pohjimmiltaan seksistä ja rahasta. Monessa suomalaisessakin avioliitossa vielä nykypäivänä nainen elää pääasiassa miehensä tulojen varassa, ja juuri tuo miehen suurempituloisuus pitää naisen elintasoa yllä.
Mikä prostituutiossa sitten ärsyttää? Ettei vain olisi kyse siitä, että halutaan vain pelastaa se vanha kunnon heteroavioliittoinstituutio, ja ennen kaikkea halutaan pelastaa kaikki huonoille teille (suoraan rahastukseen) lipsuneet tyttöparat avioliiton turvalliseen satamaan (epäsuoraan rahastukseen), jotta maailma pelastuisi.
Herkkänahkaisimmille lukijoille on ehkä vielä syytä lisätä, että minun tarkoitukseni ei tässä ole ensisijaisesti puolustaa prostituutiota. Tarkoitukseni on hyökätä niitä tahoja vastaan, jotka ylläpitävät perinteistä avioliittoa ja vastustavat verisesti prostituutiota. Tarkoitukseni on asettaa nuo kaksi ilmiötä samalle viivalle ja vähän vertailla. Ja minun täytyy myöntää, että jos tarkastelen noita kahta ilmiötä ja lasken yhteen niiden plus- ja miinuspuolia, niin kyllä täytyy sanoa, että prostituutio vetää pidemmän korren. Tämä yksinkertaisesti siitä syystä, että prostituutio on ainakin periaatteessa rehellistä. Siinä sovitaan etukäteen mitä annetaan ja mitä saadaan, mitä kaikkea kauppaan kuuluu. Avioliitossa puhutaan yhtä ja tehdään toista ja ajatellaan kolmatta. Perinteinen heteroseksuaalinen avioliitto on kaksinaismoralismin tyyssija.

Ostakaa miehet ihmeessä se Laasasen kirja Naisten seksuaalinen valta niin viimeistään se avaa teidän silmät: ei se ole säälittävä, joka huoralle maksaa, vaan se joka treffeillä laskun maksaa.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Ostakaa miehet ihmeessä se Laasasen kirja Naisten seksuaalinen valta niin viimeistään se avaa teidän silmät: ei se ole säälittävä, joka huoralle maksaa, vaan se joka treffeillä laskun maksaa.
Tuo teos vaikuttaa niiltä harvoilta ja valituilta teoksilta, joiden pitäisi olla ainakin lukiossa kaikille pakollisena kirjana luettavana.

En kyllä maksa edes kahvikuppia naisille jos treffeillä olen käynyt. Joskus maksoin vaan en enää vuosiin, kun järkeni määrä liseni. Siinä vaiheessa jos asun jonkun kanssa yhdessä, niin erikseen ei aleta ruokailuja tai kahvikupposia maksamaan mutta sitä ennen kyllä. Ja tämän olen sanonut kulloisellekin naiselle jo melko alussa.

Eikä yhdessä asuessakaan passaa kovin epätasaisesti laskujen jakautua, silloin se tosin ei ole enää niin justiinsa. Ainakaan minulle.

(Kumma kyllä?) se alussa jätetty huora-asiakas -suhteen pois jättäminen saa naisen jotenkin enemmän kiinnostuneeksi. Siis jos nainen ei ole sisäisesti huora, joka yrittää näytellä neitsyt Mariaa. Semmoiset huorat joutavatkin karsiutua jo heti alkuunsa, sillä miehen tulee vaalia kunniaansa sen verran, ettei pidä itseään huorissa käyvänä. Enkä myöskään haluaisi pitää tulevaa mahdollista vaimoani huorana, joten säilyttääkseni kunnioitukseni treffikumppaniani tai seurustelukumppaniani kohtaan, en maksa hänen (esimerkiksi) ravintolakulujaan.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
No, jos parisuhteen tai avioliiton tai treffeillä käymisen näkee markkinatalouden jatkamisena toisin keinoin niin en ymmärrä minkäänsuuntaista itkemistä markkinoilla. Ei se ole tyhmä joka pyytää ylihintaa. Tästä tuli mieleen, että missä se luvattu parisuhdeopas on, scholl? Sanoit muistaakseni jo viime keväänä kirjoittavasi sen. Anyway, itse en ihan kaikkea kaupallistaisi, mutta kukin makunsa mukaan. Itse asiassa, totta puhuen, isot pojat ovat minulle kertoneet että naiset saattavat ihan kovinkin seksinhaluisia ja toisaalta pienet pojat ovat kertoneet, että miehet saattavat olla hyvinkin turvallisuus- ja perhehakuisia. Toisaalta en sitten tiedä, minkä hinnan ja minkä kysynnän ja tarjonnan tason noille lapsille laittaisi. Tällä hetkellä on vähän sellainen tuntu, ettei sellaista hintaa olisikaan, mutta tämä nyt ei ole kovin taloudellista ajattelua tietenkään. Odotan schollin kirjoittamaa magnum opusta Parisuhde Teorian Valossa ja teen sitten niin kuin neuvotaan.
 

scholl

Jäsen
Tästä tuli mieleen, että missä se luvattu parisuhdeopas on, scholl? Sanoit muistaakseni jo viime keväänä kirjoittavasi sen.

Kerroin jo 2006-2007 yhdelle kaverilleni. Tapanani ei ole tehdä asioita kuten Jari Sarasvuo hätäisesti joululomalla, vaan kun on muitakin projekteja kehissä samaan aikaan niin se tulee sitten, kun sisältö on valmis. Naisasiat pitää ratkaista siinä, joten se ei ole valmis ennenkuin ne on ratkaistu. Sen lupaan, että se tulee mullistamaan yleisen ajattelutavan. Materiaalia olen tosiaan alkanut keräämään viime talvena.
 

RajatOn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No joo, täytyy sanoa että Schollin kirjotuksessa on nyt ihan totuuden siemeniä. Tosin onhan tossa osiltaan kärjistyksiä. Jos miehiltä löytyy selkärankaa, niin mitä ongelmaa on olla parisuhteessa? Mää tiedän paljon näitä feministinaisia ja monelta oon saanu paskaa niskaan. Naisten vanhempien mielestä ihanne vävy, kun on selkärankaa sanoa asiat niinku ne on, mutta naisten mielestä paska jätkä ku en on heti rakentamassa yhteistä pilvilinnaa ja antamassa kaikkea mitä nainen haluaa. Suurin kasvu näin henkisesti tulikin viimesestä parisuhteesta, jollonka tää entinen missi koitti pistää mun elämän mieleisekseen. Jos nainen alkaa pihtaamaan, niin on parempi alkaa ite pihtaamaan.

Sitten taas nykystä parempaa naista saa kissojen ja koirien kanssa hakea.

Joillekin maksullinen nainen on mukava lisä elämään, mutta ei kaikille.

Ite en oo koskaan maksullisissa käyny, enkä tuu käymään.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
huhhuh mitä juttua. Jos näkee naisen ja miehen suhteen yleisesti jonain markkina- tai vaihdantataloutena niin mahtaa olla onnea elämä täynnä. Keep it up ja jättäkää tosiaan sohvat kauppaan.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
En ole.

On aivan käsittämätöntä miesten syyllistämistä kriminalisoida huorissa käyminen, mutta itsensä myyminen jätettäisiin rankaisematta. Imbesilliä hypertasa-arvoa, joka on tietenkin matkittu Ruotsin mallista. Jos prostituutio jotenkin pitää kriminalisoida, niin istutettakoon syntisäkki sekä ilotytön että huorissakävijän selkään.

Minä kannatan systeemiä, jossa prostituutio olisi sallittua, kunhan se olisi veronalaista ammattitoimintaa, johon vaadittaisiin ammattiin valmistava koulutus. Ei muuta kuin ammattikouluihin prostituution opetusohjelma: tyttöjä ja poikia lukemaan maailman vanhimpaan ammattiin.

Koulussa opetettaisiin teoriaa: mm. terveystietoa, fysioterapiaa, suuhygieniaa, anatomiaa, yritysoppia, kosmetologiaa, psykologiaa, kirjanpitoa ja muutamaa vierasta kieltä englannin lisäksi. Mm. venäjää ja suahilia ja South Centralin amerikanenglantia. Tämä auttaisi ammattiin valmistuvia toimimaan alalla myös ulkomailla. Soveltava opetus aloitettaisiin nukeilla ja muilla keinovälineillä. Lopputyönä yli 18-vuotiaana käytännön työharjoitteluun perustuva kirjallinen, mielellään multimediaan perustuva opinnäyte.

Sitten vain yritys pystyyn ja toimintaan kaikkine yrityslainsäädännön lakipykälien mukaisesti arvonlisäveroineen, sosiaalimaksuineen, ammattiliittojäsenyyksineen... Toiminimi Lissu, Rattokeskus Amigo Oy, Cumshot&Dirty Boots Ky, Lakeuden Laukaus Oy, Matria OYJ...
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No heh, ei siihen nyt mitään ammattikoulutusta tarvitse järjestää. Onhan niitä paljon muitakin ammatteja, joihin ei tarvitse koulutusta, kuten vaikka puhelinmyyjä, kaupan kassa, lehdenjakaja tai jo mainittu strippari. Siksihän ei noistakaan ammateista opo siellä yläasteella puhu, kun opinto-ohjauksen tarkoituksena on kai ohjata koulutusvalinnoissa niin aloja, joille ei koulutusta tarvitse ei ole erityisemmin tarpeen esitellä.

Mielenkiintoisempi kysymys onkin, että millaisia työhaastattelut mahtaisivat bordelliin olla ja olisiko haastattelijalta soveliasta pyytää haastateltavaa riisumaan vaatteensa ja imemään munaansa.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Mielenkiintoisempi kysymys onkin, että millaisia työhaastattelut mahtaisivat bordelliin olla ja olisiko haastattelijalta soveliasta pyytää haastateltavaa riisumaan vaatteensa ja imemään munaansa.

Miksi olettamus, että se bordellin johtaja on miespuolinen henkilö. Itseasiassa olen antanut ymmärtää, että ainakin ulkomailla johtajat ovat varsin usein johtajattaria. Mutta voihan sitä hakija johtajattarellekin jonkinsortin työnäytteen antaa...

...minä voisin ruveta vaikkapa "koekappaleeksi", jolle työpaikan hakija oman työnäytteensa antaa. Ei muuta kuin jonoon vaan!

vlad.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No heh, ei siihen nyt mitään ammattikoulutusta tarvitse järjestää.
Niin, eiköhän kaikki nyt nussia osaa. Tai vaikka ei osaisikaan, niin kyllä se pippeli sinne pimperoon tiensä löytää. Ei tarvitse kuin neidin avata reidet ja siitä se lähtee. Tuota tuskin tarvitsee sinällään erikseen opetella. Kaikki muut rakastelutaidot on sitten asia erikseen, mutta eiköhän tässäkin työ tekijäänsä opeta, vai miten se sanonta meni.

Eli ei naisella tarvitse kuin olla pillu, niin rahaa tulee. Tietysti sievä ulkonäkö on plussaa, mutta sekin on hiukan niin ja näin kun makuja on monia.

Siinäkin.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eräs tuttuni, sinkkumies, joka työkseen reissaa jatkuvasti ympäri maailmaa kiteytti asian aika osuvasti. Ei hän kuulemma jaksa harvoina vapaailtoina lähteä baariin pokaamaan mahdollista hoitoa, kun kerran maksullisiakin on paljon helpommin saatavana. Lisäksi kun reissaa samoissa kaupungeissa säännöllisesti, niin on ns. maksulliset vakipanot. Ja kaikkihan me tiedämme, ettei se pornon ääressä runkkaaminen kuitenkaan ole aina mukavaa. Vaikka se huonon seksin voittaakin.

Niin, ja en itse ole huorissa käynyt. Toisaalta olen joskus miettinyt, että jos olisin sinkku, paremman näköinen ja isommalla meisselillä varustettu, niin voisin tarjota palveluksiani puutteessa oleville naisille. Tästä saatanan katkaravusta tuskin kukaan mitään maksaisi, juoksisivat vain nauraen pois.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Miksi olettamus, että se bordellin johtaja on miespuolinen henkilö.

Ja eihän mikään rajoita myöskään ammattilaisten sukupuolta. Aivan varmasti olisi kysyntää myös miespuolisille maksullisille, tosin tässä olisi syytä olla niin sanotusti kaikkiruokainen. Eiköhän timmivartaloinen urheilijanuorukainen olisi 56-vuotiaan Eirassa asuvan ja parhaat päivänsä nähneen naisihmisen mieleen enemmän kuin onnen yrittäminen kuppilassa. Samoin miehiin päin kallellaan oleville saattaa olla helpompi livahtaa takaovesta bordelliin kuin lähteä homobaariin. Vähänkään julkisemmassa asemassa olevalle (mm. jääkiekkoilijat) ei välttämättä ole kaikista mieluisin vaihtoehto lähteä metsästämään yhden yön suoritusta baarista.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Ja eihän mikään rajoita myöskään ammattilaisten sukupuolta. Aivan varmasti olisi kysyntää myös miespuolisille maksullisille, tosin tässä olisi syytä olla niin sanotusti kaikkiruokainen.

Ei tietenkään. Suomessa on vähintäänkin kymmeniä miesprostituoituja, osa heistä myy palvelujaan juuri vanhemmille naisille (tai naisille yleensä), ihan kohtuullista korvausta vastaan. Osa taasen kohdentaa palvelunsa yksinomaan homoille, ja jälleen korvaus on kohtuullinen koska monilla paikkakunnilla homon kenties ainoa mahdollisuus saada tyydytettyä seksuaaliset tarpeensa miehen kanssa on turvautua maksullisiin. Kyllä hätä keinot keksii.

vlad.
 

scholl

Jäsen
Miksi se pitää olla juuri bordelli tai pelkästään? Saksassa on niitä saunaklubeja, joissa en itse henk.koht. ole käynyt ja tiedän mikä siellä on meininki. Se on ehkä vähän kuitenkin sellaista vässyköintiä, jossa on ajateltu enemmän naisia. Miksei tehdä aikuisten Hoploppeja? Itse ainakin olen kilpailuhenkinen ihminen. Ottaisin mielelläni pari bisseä ja sitten naisen kanssa koripallo-ottelun, joka määrittelee sen mennäänkö harrastamaan seksiä vai ei. Tai jonkun autokisan tai ihan minkä vaan kisan. Ei se pelkkä seksi tai ryyppääminen nappaa, mutta tollainen aikuisten huvipuisto voisi olla jo asiallinen. Kunnon bileet vaan pystyyn.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
En ole käynyt, enkä ilmeisesti menekään, mutta jos joku haluaa käydä niin eipä siinä mitään. Aikoinaan ryssissä joku 11v pikkupoika kauppasi "siskoaan" minulle ja pano muistaakseni 60e olisi maksanut. Kysyin persepanoa ja hintahan tippui neljällä kympillä, mutta juuri silloin ei ollut käyttöä moiselle.
 

scholl

Jäsen
En ole käynyt, enkä ilmeisesti menekään, mutta jos joku haluaa käydä niin eipä siinä mitään. Aikoinaan ryssissä joku 11v pikkupoika kauppasi "siskoaan" minulle ja pano muistaakseni 60e olisi maksanut. Kysyin persepanoa ja hintahan tippui neljällä kympillä, mutta juuri silloin ei ollut käyttöä moiselle.

Noissa voi olla myös ryöstötarkoitus. Mulla Barcelonassa tuli joku 16 vuotias varmaan joku romani iholle kiinni, mutta mulla oli kädet taskuissa koko ajan, ettei lompakko lähe. Se pääs vittu kopeloimaan munistakin, kun en pystynyt ottamaan käsiä taskusta. Saakeli siinä oli varmaan sen sisko ja mutsi. Blowjob 25e ja muita tarjouksia tuli kunnes se mutsi: do you want groupsex. Onnistuin heittämään kädet taskuissakin sen muijan selästä irti ja pääsin jatkamaan matkaani.

Tajusin muuten Doyle Brunsonin kirjan lukiessani, että itsekin olen gambler, vaikkei pokeri ja tollaiset kiinnostakaan eli jos tulis pokaustilanne baarissa, mikä ei etene. Siis hypoteettisena tilanteena niin ehdottaisin kolikon heittoa. Se ei kummallekaan ole paha juttu, koska molemmat uskovat voittavansa. Jos taas häviää niin sitten joutuu lähtemään seksiä harrastamaan. Arpominen, jossa jommalta kummalta puolelta pitää perustella joku juttu, on ihan /ceestä. Parempi heittää lanttia.
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Seksistä en ole suoranaisesti maksanut mutta lasketaanko naisen kanssa saman katon alla asuminen? Ihan halvaksi ei tule pipari tällä(kään) järjestelyllä...
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Mielenkiintoisempi kysymys onkin, että millaisia työhaastattelut mahtaisivat bordelliin olla ja olisiko haastattelijalta soveliasta pyytää haastateltavaa riisumaan vaatteensa ja imemään munaansa.
Käsitin ensin, että kyse on naisista, mutta ilmeisesti tässä haetaan duuniin notkeita miehiä. Enpä sitten tiedä, mitä tuo näytös kertoisi hakijan kyvyistä, mutta aika karun näköinen esitys se olisi.

Tajusin muuten Doyle Brunsonin kirjan lukiessani, että itsekin olen gambler, vaikkei pokeri ja tollaiset kiinnostakaan eli jos tulis pokaustilanne baarissa, mikä ei etene. Siis hypoteettisena tilanteena niin ehdottaisin kolikon heittoa. Se ei kummallekaan ole paha juttu, koska molemmat uskovat voittavansa. Jos taas häviää niin sitten joutuu lähtemään seksiä harrastamaan. Arpominen, jossa jommalta kummalta puolelta pitää perustella joku juttu, on ihan /ceestä. Parempi heittää lanttia.
Tuo periaate tunnetaan paremmin nimellä höpsismi.

Niin, itse asiaan. En ole käynyt, enkä toivottavasti ajaudu elämässäni sellaiseen tilanteeseen, että ostaisin seksiä. Teoriassa ymmärrän kyllä sinkkuja, jotka maksullisia käyttävät, siis jos on olemassa jonkimoiset takeet siitä, ettei naista pakoteta prostituutioon. Pelkkä oma käsi ei kuitenkaan korvaa naista, ja maksullisella voi olla varma siitä, että tulosta tulee, toisin kuin baarissa. Tosin tuo ymmärrykseni on kyllä hyvin, hyvin teoreettista, koska itse haluan seksi pitää parisuhteessa.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Käsitin ensin, että kyse on naisista, mutta ilmeisesti tässä haetaan duuniin notkeita miehiä.

No perskules, tulipa kirjoitettua huolimattomasti. Niin, mutta tosiaan mitä mahtaisi lainkin mukaan soveliaasti voida työhaastattelussa noihin hommiin pyytää tekemään? Tietysti yksi mahdollisuus olisi, että työnantaja järjestäisi ennen varsinaisten töiden alkua ensin jonkun lyhyehkön koulutus- tai perehdytysjakson, joka voitaisiin naamioida vaikka osaksi rekrytointiprosessia ja toteuttaa siten palkattomana. Sen jälkeen sitten katsottaisiin kenellä todella on kykyä alalle.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Eipä yleistetä. Olen mies, enkä ikinä edes harkitsisi maksullisella käymistä. En näe mitään mieltä seksissä ilman molemminpuolista intohimoa. Jollain tasolla kuitenkin ymmärrän niitä, joille pelkkä reiän lykkiminen tuo jotain, itse en kuulu siihen joukkoon.

Minäkin olin täsmällisesti sinun linjoilla noin 41 vuotta!

Mutta älä sano "enkä ikinä edes...". Kokeileppa muuttaa johonkin katolilaisen maan tuppukylään elämään ja asumaan itseksesi ilman kummempaa paikallista kielitaitoa (ja mielellään siis vielä yli 4-kymppisenä). Asustelet, teet duunia ja opiskelet kieltä siinä sivussa puolikymmentä vuotta ja sitten kysyt itseltäsi uudelleen voisitko harkita?

En väitä, mutta veikkaan, että voisi vastaus muuttua, ainakin panna miettimään... Se on ihan toista täällä pohjoisen evlut liberaaleissa yhteiskunnissa, helppo huudella ns.

Ja kokemuksesta voin sanoa, että se ei ole pelkkää "reiän lykkimistä"!
 

ELaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Siis otsikkohan on täysin väärä! VUOKRALAISISNAISIS!

Lisätä täytyy myös seikka, etten ole joutunut itse...
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös