Peliesitykset 2010-2011 - Muniin puhalteleva Lukko

  • 72 237
  • 336

Korinekki

Jäsen
Jos tuolla rosterilla jäädään ulos kuuden sakista, puhutaan helvetin huonosta suorituksesta. Uramalla on silti näyttöjä tästä; lähes samanhintainen rosteri lähti melkein mestikseen. Uutta sopparia vaan Ralelle!
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Et taida tosiaan niitä pelejä katsoa? Kärpät-matsia Lukko ei todellakaan hallinnut mielinmäärin. Halvalla Lukko pääsi johtoon, jonka jälkeen Kärpät ihan ansaitusti nousi voittoon. Oululaiset loivat enemmän maalipaikkoja ja Lukon puolustuspelaaminen oli lepsua tärkeillä hetkillä.
Sarkasmi on vaikea laji. Jos sinua yhtään lohduttaa, niin satuin näkemään eilisen pelin.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Näin Hannu Jortikka tänään Uudessa Raumassa:

"Rauman Lukon menestymättömyys ihmetyttää valmentajagurua.

– En usko heidän yltävän tänäkään vuonna mitaleille, vaikka heillä on kaksi erinomaista ketjua ja Noronen maalissa. Taitaa taas olla se puolustus, johon homma tyssää. Lukolla pitäisi olla mitali melkein joka toinen vuosi, Jortikka lataa."

Ai, että tykkään tästä lausunnosta. Näinhän meidän pitäisi ajatella. Lukko kun ei taloudellisilta resursseiltaan mikään pikkujoukkue, vaikka kaupungin väkiluku ei ole suuren suuri. Lisäksi Lukko on se ykkösjuttu suurimman osan vuodesta ja pitkän perinteet ovat henkisenä tukena.

Mutta näyttäisi nyt siltä, että Jortikka on oikeassa, ettei mitalia ripusteta kaulaan tänäkään vuonna. Mikä sen hauskempaa, jos olisin väärässä. Yritetään nyt kumminkin.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lisäksi Lukko on se ykkösjuttu suurimman osan vuodesta ja pitkän perinteet ovat henkisenä tukena.
Pitkät perinteet ovat ajan saatossa muuttuneet henkiseksi painolastiksi, kun suurempaa menestystä ei ole tullut. Lukolla on resursseja vaikka mihin, mutta kun odotuksista huolimatta tulosta ei synny, on Äijänsuon katsomo ja Jatkoajan palsta täynnä kyynisyyteen taipuvaisia "kiekkojännäreitä". Hallissa istutaan hiljaa kuin kusi sukassa ja porilaiset ihmettelevät ihan aiheesta, että vielä kun sinne sais tunnelmaa.
 

senilix

Jäsen
Älä Eino Mies sure, Tampereella on vielä pidemmät perinteet ja halli on vielä paljon Raumaakin hiljaisempi. Kyllä Porikin siitä hiljenee kun perinteitä kerääntyy.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei tavallaan kuulu tähän ketjuun, mutta tänään Porissa pelatussa A-junnujen pelissä Lukko on juuri voittanut Ässät numeroin 6-1. Bertrand 2+3 ja Stach 1+1. Samaan aikaan Eero Elo jäi kiikareille ja ei ollut yhdenkään Lukon tekemän maalin aikaan kentällä. Muutama lupaava ulkomaalainen pelaaja olisi siis junnuissa käytettävissä. Mahtaisikohan näiltä löytyä sitä positiivista asennetta, joka sytyttäisi nykyiset kolmos-nelosketjun virkamiehetkin? Lukko otti ko. pelissä 10 kakkosta ja merkille pantavaa tilastojen valossa on, että viisi niistä tuli kampituksesta ja neljä näistä kolmannen erän loppupuolella. Onhan sekin parempi keino suojella omaa maalia, kuin lasittunut katse.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tänään nihkeä tilastovoitto floppijoukkue Jokereista, mikä tarkoittaa ainoastaan sitä että kaksi seuraavaa peliä Lukko saa taas perseillä mennen tullen.
 

senilix

Jäsen
Tänäänkin kolmas erä oli surkeaa. Täysin Jokerien huonoutta, että näin kävi. Erityisesti Jokerien ylivoima oli käsittämättömän huonoa.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lauantaina yhden miehen persetifo katsomonosassa D1. Vasemmassa kankkusessa lukee "Rauli", oikeassa "Joukkue". Jonnekin välimaastoon rustaan "+"-merkin.
No mitäs muut ihmiset D1-katsomossa tuumasivat kun yksi fani heiluu perse paljaana? Kai sentään toteutit aikeesi?

Kolmas erä oli radiosta kuultuna taas aikamoista räpellystä, mutta onneksi vastassa oli "vain" Jokerit.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vissiin tänään jälleen viimeinen erä surffailtu, onneksi vastassa oli ilmeisesti vielä flegumpi joukkue joten pisteet jäivät kotiin. Toivottavasti eivät nyt kuitenkaan kuvittele että sillä 40 minuutin yrittämisellä pärjää vastaisuudessakin.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Vissiin tänään jälleen viimeinen erä surffailtu, onneksi vastassa oli ilmeisesti vielä flegumpi joukkue joten pisteet jäivät kotiin. Toivottavasti eivät nyt kuitenkaan kuvittele että sillä 40 minuutin yrittämisellä pärjää vastaisuudessakin.

Ei se nyt ihan noin mennyt. Jokerit lisäsi liikettä viimeiseen erään ja kyllähän Lukko taisteli ja nimenomaan pelasi hyvää av:ta.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Väärin voitettu taas. On tämä vaikeaa. Itketään jopa peliä näkemättä kolmannen erän fleguilua. Ei kuitenkaan oteta huomioon, että Lukko pelasi erästä 7 min alivoimalla ja vastustajan oli muutenkin pakko tulla täydellä höyryllä päälle, koska olivat kolme takeissa.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
No mitäs muut ihmiset D1-katsomossa tuumasivat kun yksi fani heiluu perse paljaana? Kai sentään toteutit aikeesi?

Kyllä vain. Jatkoajan raportista voi lukea lisää, tosin saattaa olla, että juttua on lasten takia vähän editoitu. Kuviakin on, mutta niitä en viitsi tänne linkata ettei tule bannia.

edit: No eihän tuosta tifosta juttua löytynyt, eli kävi kuten arvelinkin.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Kyllähän nämä kolmannet erät aiheuttavat jo melkeinpä naurua kaikessa koomisuudessaan. Valmentajat, pelaajat ja kaikki muutkin puhuvat asiasta, mutta mitään ei tunnu tapahtuvan. Kait tässä puhutaan niin suuresta takalukosta, jonka aukaiseminen ei niin vaan onnistukkaan.

Sekin on tietysti totta, ettei joukkueesta löydy mitään valtavaa määrää kokemusta voittamisesta. Muutama yksittäinen pelaaja on jotain urallaan saavuttanut, mutta suurin osa omistaa vain kasallisen pettymyksiä lähes jokaiselta keväältä.

Jos ongelma on selkeästi korvien välissä, niin siihen ratkaisua ei niin vaan löydetä. En tiedä, pitäisikö ehdottaa Rajalalle, että palkkaa psykologin auttamaan jätkiä?
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Kevättä odotellessa...

Tässä on nyt 2 vaihtoehtoa.

1. Lukko odottaa kevättä, Urama on velho ja meitä kaduttaa myöhemmin, miten me oltiin niin saatanan sokeita Mestarin keitellessä taikajuomiaan.

2. Urama on helvetin paska valmentaja, meidän pelaajat ovat rahanperässäjuoksijoita ja onnenonkijoita, joita ei kiinnosta pelata kuin silloin, kun *vastustaja herättää heissä tunteen pelata.
*Tähän Uramalla ei ole niin minkäänlaista kosketuspintaa. Meinaan joukkueen herättelyyn ja paskahousujen ruotuun pistämiseen.

Kyllä muuten vituttaa.
 

Lexa

Jäsen
Iltasatu

Olipa kerran hieno ravintola, jonka puitteet olivat viimeisen päälle, mutta itse päätuote eli ruoka oli kalliista raaka-aineistaan huolimatta pelkkää paskaa. Pienistä valonpilkahduksista huolimatta päätuote oli pysynyt samansuuntaisena vuosikaudet, vaikka ravintolapäälliköt ja kokit olivat vaihtuneet mennen tullen. Hyvät ravintolapäälliköt tahi kokit eivät tässä ravintolassa viihtyneet vuotta tai kahta pidempää ja lupaavat oppisopimuskoulutetut pistettiin pihalle viimeistään siinä vaiheessa kun heille olisi pitänyt alkaa maksaa palkkaa. Aidan toisella puolella kun oli ravintolan mielestä aina parempaa työvoimaa tarjolla yllin kyllin.

Kyseinen ravintola halusi olla valtakunnan paras, mutta vain sen verran että ravintolan omistajat olivat salaa tyytyväisiä siihen, että saivat olla seutukuntansa parhaita. Valtakunnan muut ravintoloitsijat olivat tästä onnellisia, koska se antoi heille mahdollisuuden olla parempia, vaikka hieman vaatimattomimmillakin puitteilla. Muualla ei kuitenkaan koskaan lakattu hämmästelemästä sitä, miten noin kalliista raaka-aineista ja noin hintavalla henkilökunnalla saatiin vuodesta toiseen loihdittua niin heikkolaatuinen tuote.

Pääosa ravintolan asiakkaista oli kuitenkin uskollista, vaikka ruoan taso oli välillä suorastaan ala-arvoista. Ravintolan tunnelma oli usein vaisu ja tämä oli ravintolan johtoportaan mielestä asiakkaiden vika. Ravintolan asiakkaat olivat kriittisiä ja osasivat jakaa kiitoksen vain silloin kun keittiö onnistui tehtävässään. Sen sijaan ravintola ei juuri koskaan muistanut kuulla tai kiittää asiakkaitaan. Tästä lähtökohdasta oli myös mahdotonta vaatia, että ravintola olisi ollut kovin kiinnostunut asiakkaidensa mielipiteistä.

Ravintolan perinteistä kalastajatupaa esittävä vaakuna oli vaihettu vuosia sitten pesukarhuun, koska omistajien mielestä pesukarhu oli markkinointimielessä miellyttävämpi symboli. Kukaan ravintolan asiakkaista ei tosin osannut yhdistää pesukarhua kalastajatupaan, mutta tämä ei ravintolan johdon mielestä ollut mikään ongelma, vaikkakin ravintolan nimi oli yhä edelleen kalastajatupa. "Lapset tykkäävät", kommentoi ravintolan johto vaakuna-asiaa. Ravintolassa oli myös palautelaatikko, johon ravintolan asiakkaat usein purkivat sydäntään, tuloksetta.

Myös ravintolakiinteistön nimi oli vuosien saatossa muuttunut useasti. Asiakkaiden mielestä kiinteistön nimellä ei kuitenkaan ollut kovin paljon painoarvoa, niin kauan kun tämä riitti pitämään neliövuokran riittävän alhaalla, ettei jo nyt ylihinnoiteltu ruoka enää tästä kallistuisi.

Ravintolan tulevaisuus ei ollut uhattuna, koska muusta ravintolamaailmasta poiketen tämän ravintolan rahoitusasiat olivat erinomaisella tolalla. Jopa niin hyvällä, että muiden ravintoloiden omistajat ja asiakkaat olivat tästä jopa avoimen kateellisia. Resursseistaan huolimatta yrityksen rekrytointi oli erikoista: kun tarvittiin yksi pihvimestari, palkattiinkin jälkiruokamies ja kaksi perunankuorijaa vaikka listalta ei löytynyt yhtään perunaruokaa.

Paremmasta ruoasta haaveilevat asiakkaat jatkoivat palautelaatikon täyttämistä, vaikka tiesivät sen olevan toivotonta. Heidän haaveissaan oli Gordon Ramsay ja Jamie Oliver, mutta ravintoloitsijan mielestä oli parempi tyytyä Harri Syrjäseen ja Jyrki Sukulaan. Tosin ravintolan johto oli aina hereillä mikäli Aromipesä-Mikon kaltaisia mestareita oli vapaalla jalalla.

Jälleen kerran yksi ravintolasesonki oli kääntymässä lopuilleen ja osa asiakkaista oli jo heittänyt pyyhkeen kehään, mielessään kuitenkin pieni toivonkipinä siitä, että josko jonkin ihmeen kautta tämä sesonki jatkuisikin tavanomaista pidempään ja arvoisan ravintoladirektoraatiin valinta parhaasta ravintolasta osuisi tällä kertaa heidän suosikkiravintolaansa. Juuri siihen kalastajatupaan, joka kaikista puutteistaan huolimatta, oli yhä se heidän suosikkiravintolansa. Olihan sieltä saanut joskus hyvääkin ruokaa!

Sen pituinen se.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Tänään oli esitys hyvä. Kolmannessa erässäkään ei kompuroitu, vaikka alussa näytti sille että ollaan vaan puolustusasemissa. Ottelu oli tasokas, viihdyttävä ja voitollinen. Paljoa ei enempää voi suosikkijoukkueelta vaatia. Kiitos pojat tämäniltaisesta ja huomenna jatketaan sitten tästä.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Lukko voittaa hyvänä päivänä kenet tahansa ja ylivoimaiseen tyyliin, mutta jotain mystistä sitten aina tapahtuu väliajalla. Hieno peli Lukolta tänään ja esitys oli alusta loppuun mallikas.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tänään ei puhallettu muniin ja komea voitto tuli. Huomenna voi taas odottaa hyvää peliä kun jatketaan Ässiä vastaan ja valmennuksen ei tarvitse puuttua joukkueen henkiseen virittämiseen.
 

senilix

Jäsen
Tämäkin ottelu osoitti taas sen, että tämä joukkue voisi olla todella hyvä.

Nytkin, vaikka selvä voitto tuli, vastustaja luisteli enemmän ja terävämmin, meni terävämmin laitakahinoihin ja irtokiekkoihin....Lukon pojat puolestaan lähtivät syöttöjen perään turhan usein liuusta selkä suorana tai seisovilta jaloilta. Irtokiekkoihin yritettiin vain poikkeuksellisesti ehtiä ensin, riitti kun ehdittiin mukaan nojailemaan tai ainakin peittämään syöttölinjaa.

Jos aiotaan keväällä menestyä tarvitaan liikettä paljon lisää. Nimenomaan näiltä parhailta pelaajilta.
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Ihme juttu, että Ässiä vastaan joukkue syttyy, mutta muuten ollaan kuin lampaanperseet. Ei tämä tällainen riitä.
Jaajaa. Mulle kyllä riittää taas huomiseen asti oikein mainiosti. Voitto sarjakakkosesta 5-1 ja voitto Ässistä 5-1 samana päivänä. Ei sitä nyt oikein muniinpuhalteluksi voi sanoa eikä enempää juuri voi vaatia.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Eipä muniinpuhaltelusta ollut paljon tietoa. Ainoa mikä tässä ihmetyttää on se, että miksi porilasia alistetaan tällä tavalla, mutta kun vastaan tulee saipat ja ilvekset niin hommasta ei tule vittuakaan? Pitäisikö Raulin jotenkin motivoida pelaajiaan eri tavalla ja "valehdella" että tänään on taas pata vastassa. Olihan joskus joku slogan, jossa sanottiin, että Lukon pitää käydä kääntymässä Mommilassa, koska kotipelit eivät suju (silloin vieraspelit sujuivat).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös