Muu urheilu - liveseuranta

  • 1 974 991
  • 21 210
Tila
Viestiketju on suljettu.

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Tiukkaa tykitystä Bearsin tehokaksikolta, harmillista ettei jo pienoiseksi suosikiksi tällä postseasonilla muodostunut Seattle pysty vastaamaan oikeen millään.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Vietiinpä Ronaldolta selkeä pilkku. Ensin puolustaja repi paidasta ja kun ei Ronaldo kaatunut, niin vielä takaapäin tuli jaloille. Seurauksena luonnollisesti maalipotku... Eipä sillä, että Real Madrid ansaitsisi tästä mitään, mutta tuomari voisi edes yrittää.

Ja samantien Granero tasoittaa, komea laukaus yläkulmaan. Hieno mies tuo Esteban.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Ronaldolle vielä vapaapotkusta hyvä paikka, mutta veti muuriin. Kuitenkin muurissa käsivirhe ja ihan boksin rajalta uusi vapari. Ei kuitenkaan maalia siitäkään, vaikka Ronaldolle pedattiin paikka. Veto nimittäin osui ylärimaan...

Tasapelihän siitä tuli, 1-1. Almerian runkku tuli vielä eteen, kun Iker oli avaamassa peliä, jonka seurauksena maailman paras maalivahti veti pallon kohti ko. runkkua ja siitä pienet sempalot käyntiin.
 

Weikkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, RoPS, Devils, 49ers, LFC
Ei voi Seahawks mitään, Bears vie miten tahtoo. Seahawksin hyökkäykset pysähtyvät todella helponnäköisesti Bears-puolustukseen ennen FG-etäisyyksiä. Taitaa Bears pitää nollat tänään.

Johan sitä Seahawksin pelaajat ottaa pataan, taas on miestä makaamassa liikkumattomana kentällä...
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Erittäin pahan oloinen tilanne kentällä. Seattlen kaveri maannut jo minuuttitolkulla liikkumattomana. Polvi osui päähän ja ikävän näköinen retkahdus tuli, samantien taisi valot sammua. Toivottavasti ei mitään vakavaa.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Barcelona - Malaga

Ensimmäinen jakso pelattu ja Barcelona johtaa 3-0. Iniesta, Villa ja Pedro maalintekijöinä. Aivan loistava tulos, kun ottaa vielä huomioon Madridin konttaamisen Almerian vieraana. Ainut miinus tuossa ekalla jaksolla oli Alvesin loukkaantuminen. Toivottavasti ei käynyt kuitenkaan kovin pahasti.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
No niin Jets. Nyt "yllätystä" kehiin, niin Jets-Packers unelma (siis henk.koht. paras Super Bowl vaihtoehto) elää.
 

TML

Jäsen
Brady heittää intterin ekalla draivilla!! Jopas jopas, Jets pääsee 10 jaardin kohdille.

edit. Ei käytä Jets hyväksi Bradyn intteriä. Potku epäonnistuu joten nollissa mennään edelleen.
 

Weikkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, RoPS, Devils, 49ers, LFC
haha, kuullut Bradysta paljon hyvää ja eka syöttö minkä jätkältä näen päättyy intteriin. Näitä näkee varmaan Bradylta aika harvoin.

Jaha, Jets kusee senkin hyökkäyksen. Folk vetää ohi 30 jaardin FG yrityksen.
 

HemmoP

Jäsen
NYJ-NE matsissa tulee aikamoisella tarkkuudella yleisön kommentointi läpi... Hieman värikkäämpää kieltä kuin normimatsissa :)

Ja säkitys, melkoinen määrä sähläämistä tällaiseen otteluun, kuten eilenkin.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Dingille vahvasti menossa snooker mestaruus. Sellasta tahtia vetelee noita palloja, että ei kerkee edes hengähtää välissä. Suosikki oli kyllä tässä finaalissa ja kerrankin joku minun vastaava suosikki voittaa. Suosikki tässä finaalissa, ei kaikkiaan snookerissa.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Kyllä on Patriots ihmeen vaisu. Ennakkohehkutus antoi odottaa ihan jotain muuta. Ja Bradykin on jäässä.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Mietinkin, että harvemmin oon LT:n nähny koppeja ottavan.

LT on viimeiset kymmenen vuotta putkeen ottanut eniten koppeja running backeista NFL:ssa Brian Westbrookin kanssa. Viime vuosi oli poikkeus, kun oli kauden alusta loppuun paska.

Bradylla on prässiä ja Revis & Cromartie hoitavat hyvin duuninsa. Seuraavalla halfilla pitäisi olla kyllä kädet täynnä töitä Welkerin ja Woodheadin kanssa. Joku shotti tosin pitäisi ottaa ennen sitä jotta saa vähän kenttää pidennettyä. Toisella puolen palloa Sanchez parantaa koko ajan ja ellei sula toisella, niin Jetsillä on tässä ihan hyvät saumat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös