Kalsarikänniketju

  • 5 228 483
  • 66 666

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Kannetaan sitä itsekin korsi kekoon tämän biisin myötä ja tarina tällätään perään jos sopii. Jokunen viikko tämän kyseisen biisin ilmestymisestä olin ruotsin laivalla ja missä ikinä laivalla käveli ei ollut mahdollisuutta välttyä kuulemasta tätä kyseistä biisiä jonkun risteilijän laulamana ja tapahtuipa sitten seuraava tapahtuma. Eräs n. 25-30 vuotias mies sitten sattui kaatumaan käytävässä ja eikö tuo alkanut sivellä ja hivellä lattian vaneripintaa kännissä käsillään. Hänen sanansa olivat suurinpiirtein nämä: "Mitä ihmettä, voiko tää olla, kyllä tää näyttää, voiko olla mahdollista, NIIN HYVÄÄ PUUUTA!

Hyvät naiset ja herrat: Vesa Matti Loiri - Niin hyvää puuta
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Täällä ei ole ketään? Ei minunkaan pitänyt (kuuluisat sanat ennen ryyppäämistä?) mutta kun on ollut niin komea kelit niin pakkohan sitä on päivän mittaan ollut muutama ottaa... Äsken kävin oikein Mierolan rannassa muutamalla... Siellä oli kauniita maisemia ja toki myös naitavan näköisiä tarjoilijoita. Hieman lihaa luiden ympärillä ja kauniita, Huh! Panettaa kyllä taas niin ettei tosikaan. Pari kertaa jo leikkinyt flesunkin kanssa tänään mutta panetus ei vaan lakkaa... Noh, ei kuin lisää nestettä koneeseen!
 

Kissa Jansson

Jäsen
Suosikkijoukkue
We never give in
Flesun saati viskin ja mansikoiden kanssa en minä sentään ole arvannut tänään harrastaa, ihan oludda vain dässä pikkuiden olen oddanud. Illalla sitten kirkkaiden pariin kun on saunottu ja grillailtu!

Kariya-Koivu-Selänne-ketjua MTV3-tekstikanavalla ennakoitiin. Ihan hyvä, mutta tuohon kun vielä saisi mahtumaan huippukuntoisen Steve Rucchinin niin voihan vitun viikset!
 
Viimeksi muokattu:

Liukumessias

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ensimmäinen vapaapäivä 3 kk:een niin kyllä siinä wiski tekee terää. Ardbergin jämät tuhottu ja jos sitä siirtyisi piakkoin Glenfiddichiin. Kalsarit päässä viilentää mukavasti.
 

Kissa Jansson

Jäsen
Suosikkijoukkue
We never give in
No niin sillä viisiin vaan. Kohtapa voisi votkaa alkaa lajittelemaan mukiin limonaadin kera, yksi osa v:tä ja 2 osaa l:ää.

Pronssipelikö se on seuraava, Uruguay sen vie eli nyt kun näin sanon niin Saksa. Tällä tavoin veikatessani osun varmasti, eka kerta näissä kisoissa. No nyt kun näin sanon niin tasapelihän siitä tulee, ei kun perkeles sehän ei taida olla mahtollista? Siispä peli mitä ilmeisimmin perutaan mustekala Paulin saatua stroken.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
No nytpä tapasin netissä mielenkiintoisen flikan. Ensin jutustelua mesessä ja sitten treffit face to face?? Ei tässä ehdi oikein edes tänne kirjoittelemaan... :D

Toivon, että Uruguay voittaa pronssipelin.

Tarttiskohan lämmittää sauna?
 

M10

Jäsen
vilperi opettele ulkoa ja avaa peli treffeillä tällä lauseella:

Nämä HCH:n otannalla tuollaisia potentiaalia O:n askeihin jääviä sekä mahdollisesti OA ruutuun mahtuvia, joista koko ikäluokasta ainoana O:n TOP-10 koriin 2009-2010 HCH lähtösilmän nojalla sijoitettu Wilson toki varattiiin Rangersin napsiessa kunnioitettavalla otteella näitä lähtökartan hanskattomia nimiä ja HCH:n hahmonmäärittelyllä vaisuhkolla panoksella lähtökuvassa mukana ollut Allicock kuitenkin selkein ottelijatyyppi näistä nimistä.
 

d2uce

Jäsen
Jatketaan tätäkin iltaa lokinpoikasten lempijuomalla.

Raportoihan vilperi meille sitten miten treffit etenee. Suihkussa kannattaa tosiaan käydä ja se flesu jättää vaikka ekalla kerralla himaan.
 

d2uce

Jäsen
Ilari Filppula on tutumpi Anttilan kuvastosta Nalle Puh -pyjama päällä.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Ilari Filppula on yks pelle!

En ole vielä edennyt treffi-vaiheeseen. Tuossa jo hieman tiedustelin asiaa, mutta vastaus oli, että saatetaan ehkä joskus nähdä... Täytynee kai vielä hieman "sulatella jäätä" niin kyllä vielä treffeillekin päästään!

Flesu voisi olla tosiaan järkevämpi jättää kotiin... Onpahan sitten varakeinona, jos treffit menee pieleen... Ei muuta kuin kuumaan veteen odottelemaan, aina valmiina kuin sissi sotaan! ;)

Treffit ajattelin aloittaa huutamalla, HPK Parempaa EI oo!!
 
Aika rauhallinen meininki näytti olevan. Muistomitali lähinnä. Toisaalta ainoa joukkue, joka on ollut 2000-luvulla joka kerta mitaleilla. Tietty taantuma ollaan siis ohitettu.

Vielä viikko kesälomaa jäljellä. Ja olutta on.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Kävin Kuopiossa ja tulin takaisin. On se hieno kaupunki. Siellä pyörii nyt viinijuhlat ja kohta alkaa asuntomessut. Onneksi koko tori on juuri tälle vuodelle päätetty repiä auki, kun tarvitaan tuota parkkitilaa.

Pysykää turistit perkele autoinenne poissa, tulkaa taksilla niinkuin me fiksut ja filmaattiset teemme. HÄH

murmur
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
It was one of those nights
When you turned out the lights
And everything comes into view
She was taking her time
I was losing my mind
There was nothing that she wouldn't do
It wasn't the first
It wasn't the last
She knew we was making love
I was so satisfied
Deep down inside
Like a hand in a velvet glove

Seems like a touch, a touch too much
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös