Mainos

Kesän 2010 NHL Fantasy Draft: Kokoonpanoketju

  • 13 910
  • 53

Samsonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HFBoards oikeinkirjoitus
NEW YORK RANGERS


Tämä joukkue on kasattu ulkojäiltä. Ja se pelaa taitokiekkoa. Mukaan on napattu taitavimmat nuoret janarit ja mukaan saatu muutama kokenut jyrä pitämään pojat kurissa pelimatkoilla ja kentällä. Nuoruuden intoa edustaa Eller, Filatov, Bozak, Gunnarsson ja eipä Parise, Richardson ja Seabrook kovin vanhoja ole myöskään. Kokeneempia johtajaheppuja on mukana Langenbrunner, Nolan ja Blake.

Hyökkäys on maalintekopotentiaaliltaan laaja. Ykkössentteri on maailman paras ja laitureina tehokas New Jerseyn kaksikko. Pariselta odotetaan 40 maalia, Langenbrunner tekee varmasti 60 pojoa kovan työnteon ohella. Molemmat pelasivat myös Olympialaisissa USA:n riveissä hyvät kisat.

Kakosketjussa on mielenkiintoinen kaksikko Bozak-Filatov. Molempien potentiaalilla on vain taivas rajana. Rinnalle istutettiin vähän kokeneempi Sharp joka pelaa justiinsa playoffeja piste/peli. Chicagon kakkosketjun mies osaa pelata niin keskellä kuin laidassakin ja tekee niin maaleja kuin työtä puolustussuuntaan. Tältä ketjulta on lupa odottaa maaleja ja varmasti tekevätkin. Bozakia jos joku epäilee niin kysykääpä Leafs faneilta että onko taitava kaveri ja ohaC.

Kolmosketju on joukkueen taklausvoimaisin ketju. Ott taklaa kaikkea mikä liikkuu ja huseeraa milloin mitäkin ympäri kenttää. Siinä sivussa nakkaa 20 byyriä. Nolan on myös ollut hyvä maalintekijä vielä vanhoilla päivillänsä. Keskellä Langkow jakaa kiekkoa ja tekee muutaman maalin itsekkin. Tämä ketju laitetaan kentälle pehmentämään vastustajan ykköskenttää, pelaamaan alivoimaa ja herättämään joukkuetta. Ott tiputtaa hanskat mielellään ja repii vaikka silmät päästä jos ei muu auta.

Nelosessa on jalkoja! Pörräävät minkä kerkiävät. Richardson ihastutti tällä kaudella Kings faneja vauhdillaan. Eller taasen on St. Louis Bluesin suurin hyökkääjälupaus. Pelasi myös MM-kisoissa.

Parise - Peverley - Langenbrunner (C)
Sharp - Bozak - Filatov
Ott - Langkow - Nolan (A)
Samsonov - Richardson - Eller


Pakisto on tasapainoinen. Ykköspari on draftin kärkeä ja tämä pari pystyy pelaamaan hirmu minuutit, mutta ei tarvi koska muutkin puolustajat ovat laadukkaita pelaajia. Kiekkoa liikuttavia pakkeja on etupäässä Keith, Campoli, Daley ja Gunnarsson. Seabrook ja Blake tarjoavat makuupaikkoja maalinedessä ja tuntuvia niittejä vastusajien pää alhaalla koohottaville hyökkääjille. Muutkaan pakit eivät ole mitään kukkakeppejä, varsinkaan Trevor Daley joka mielellään tiputtaa hanskatkin.

Keith - Seabrook
Campoli - Blake (A)
Daley - Gunnarsson


Maalivahtikaksikossa on lahjakkuutta äärimmäisen paljon. Lehtonen 2000-luvun lahjakkain veskari, jonka urakehitystä loukkaantumiset haitanneet. Ensi kaudeksi olisi tarjolla Dallasin ykköstorjujan vakanssi. Hyvänä päivänä maailman paras. Harding on Minnesotassa tarjonnut Bäckströmille hyvää tukea ja pelannut erinomaisesti ne pelit mitä päässyt pelaamaan. Moni Minnesota fani olisi valmis lähtemään ensi kauteen ilman Bäckströmiä luottaen Hardingin taitoon. Nämä jätkät voi pelata runkosarjapelit puoliksi niin vältytään loukkaantumisilta. Molemmat voittaa pelejä.

Lehtonen
Harding


Sitten vähän videodemonstraatiota muutamasta yksilöstä:

Zach Parise Top 10 Goals
Tyler Bozak first NHL goal. What a beauty!
Owen Nolan scores while falling. 2009 vs. Lightning

Nikita Filatov rookie hattrick
Lars Ellerin lämäri
Josh Harding highlight glove save


Hypätkäähän Bandwagoniin
 
Viimeksi muokattu:
New Jersey DEVILS

Frolik 20 - Malkin 71 - Dupuis 9
Filppula 51 - Drury 23 (C) - Eriksson 21
Potulny 16 - Gaustad 28 - Grier 25
Nokelainen 17 - Sutherby 18 - Moss 26


Ykkösketjun keskeltä löytyy liigan parhaimpia yksittäisiä pelaajia, varma 100 pisteen mies jos pelaa terveen kauden: Malkin. Hänen laidoiltaan löytyy hänelle hyvin tuttu Dupuis, sekä lupaava nuori -88 syntynyt Michael Frolik, joka on saalistanut kelpo tehopinnat Floridan kärkiketjuissa, ja jolla on sitä kuuluisaa potentiaalia.

Kakkosen keskeltä löytyy monipuolinen pelaaja, kapteeni Chris Drury. Hänen laidoiltaan löytyy kaksi nuorta pohjoismaista kotoisin olevaa kahden suunnan pelaajaa, 71 pistettä Dallasissa viime kaudella paukuttanut Loui Eriksson, ja sentterin paikalta laitaan siirretty, Detroitissa 55 pelissä 35 pistettä tehnyt Filppula. Erittäin tasapainoinen ketju.

Kolmosketjua sentteröi ulottuva, monikäyttöinen yleismies Paul Gaustad. Ryan Potylny on päässyt Edmontonissa loukkaantumisten myötä kärkiketjuhin, tehden 64 pelissä 32 pistettä, ja palkintona oli paikka USAn MM-kisamiehistössä. Grier puolestaan on satakiloinen työmyyrä, joka tarpeen tullen tiputtaa hanskansa, ja odotettavissa on parisenkymmentä pistettä siinä sivussa.

Nelosketju pelaa hajavaihtoja, ja sen keskellä pelaa luotettava puolustava rikkova sentteri Sutherby. Oikealta laidalta löytyy työmyyrä David Moss, joka esiintyi myöskin MM-kisoissa tänä keväänä. Vasemmalta löytyy Petteri Nokelainen, joka pystyy pelaamaan aina yhtä luotettavasti sekä laidassa että keskellä.

Markov 79 (A) - Beauchemin 22 (A)
Sekera 44 - Letang 58
Hedman 77 - Murray 3


Puolustukseen on tässä joukkueessa pyritty panostamaan.
Puolustus on kasattu NHL:n top5 -kiekollisen pakin ympärille. Markov teki rikkonaisesta kaudesta huolimatta 45 pelissä 34 pistettä. Montrealin tärkeimpiä yksittäisiä pelaajia ollut vuosikaudet. Viereltä löytyy varmistavampi, kroppaansa likoon laittava suomalaisten selostajien kauhu, François Beauchemin.

Kakkosparista löytyy Slovakian olympiajoukkueen Andrej Sekera, joka on hyvin kiekkoa liikuttava peruspakki, jolta voidaan tulevaisuudessa odottaa kenties enemmänkin. Hänen viereltään -87 syntynyt monipuolinen kiekollisesti hyvä oikealta laukova Kris Letang, jolta on lupa odottaa jo nyt erittäin paljon.

Kolmospari on erinomainen shutdown-pari. Viime kesän draftin kokonaisuudessaan 2. varaus Victor Hedman on ulottuva pelaaja, ja loistava, nopea luistelija kokoakin katsomatta. Seuraava Lidström. Häntä varmistamassa on Douglas Murray, jota vastaan ei kannata luistella avojäällä. 110 kiloa ei ole ihan kevyesti siirrettävissä vastustajan maalilta. Tiputtaa tarpeen tullen hanskat.

Varlamov 40
Smith 41


Varlamov on jo nyt loistava nuori maalivahti, jolla on potentiaalia kehittyä aivan maailman huipuksi, kippereiden ja millerien kaltaiseksi joukkueen tukirangaksi. Tampan ykkösvahti Mike Smith tuo mukavan kilpailuasetelman.

Joukkue on yleensäottaen vahva, ja puolustus on laaja ja tasokas. Hyökkäyksestä löytyy terävimpänä kärkenä Malkin, jonka takaa löytyy tasaisuutta Filppulan, Druryn, Erikssonin, Frolikin, Gaustadin... muodossa. Varmoja kahteen suuntaan suorittajia löytyy, mutta suurin kysymys on, että riittääkö vahvasti kasattu puolustus ja sen kiekollinen puoli kompensoimaan hyökkäyksen tasapaksuutta.


#7 overall: Evgeni Malkin
#54: Andrei Markov
#67: Loui Eriksson
#114: Semjon Varlamov
#127: Victor Hedman
#174: Valtteri Filppula
#187: Kris Letang
#234: Chris Drury
#247: François Beauchemin
#294: Douglas Murray
#307: Michael Frolik
#354: Pascal Dupuis
#367: Paul Gaustad
#414: Andrej Sekera
#427: Mike Grier
#474: Ryan Potulny
#487: Petteri Nokelainen
#534: David Moss
#547: Mike Smith
#694: Brian Sutherby
 
Viimeksi muokattu:

MrDownhouse

Jäsen
Suosikkijoukkue
KJK & NasKi (R.I.P)
LOS ANGELES KINGS

Daniel Sedin - Jonathan Toews (C) - Blake Wheeler
James Neal - Marc Savard - Robbie Schremp
Nick Foligno - Ryan O'Reilly - Colby Armstrong (A)
Mike Rupp - Darroll Powe - Radek Dvorak

Marc Staal - Kurtis Foster
Shane O'Brien - Luke Schenn
Toni Lydman (A) - Mathieu Schneider

Jonathan Quick (Al Montoya)

Nii voisinhan mä sanoo et ollaa joukkueen kans reenattu enemmän ku koskaa ja ollaa paremmas kunnos ku koskaa, mut sehän ois ihan paska puhetta. Jätkät tehny mitää muuta taas kesällä ku juossu baarista toisee ja pitäny kisaa yllä, kuka kellistää eniten naisia. Mut sen mä sanon et jos meijän nuoret jatkaa tason nostoa entisee mallii ja vanhat jaksaa näyttää esimerkkiä, ni kyl me voidaa voittaa ihan kenet tahansa tässä sarjassa.

#1: Jonathan Toews
#2: Marc Savard
#3: Daniel Sedin
#4: James Neal
#5: Jonathan Quick
 
Viimeksi muokattu:

Hextall

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sunderland, NHL
FLORIDA PANTHERS


Jonathan Cheechoo
- Sidney Crosby (A) - Alexei Kovalev
Evander Kane - Jeff Carter - Justin Williams
Jeff Tambellini - Dave Bolland - Drew Stafford
Ben Eager - Rod Brind´Amour (C) - Ryan Vesce

Dion Phaneuf - Brian Campbell (A)
Scott Hannan - Dmitri Kulikov
Ruslan Salei - Dan Girardi

Antti Niemi
Dan Ellis

#1. Sidney Crosby
#2. Jeff Carter
#3. Dion Phaneuf
#4. Antti Niemi
#5. Brian Campbell
#6. Dave Bolland
#7. Alexei Kovalev
#8. Justin Williams
#9. Evander Kane
#10. Dmitri Kulikov
#11. Scott Hannan
#12. Rod Brind´Amour
#13. Drew Stafford
#14. Dan Girardi
#15. Jonathan Cheechoo
#16. Dan Ellis
#17. Ben Eager
#18. Ruslan Salei
#19. Jeff Tambellini
#20. Ryan Vesce
 
Viimeksi muokattu:

Janda

Jäsen
Vancouver Canucks

Vanek - B. Richards- Jones
Kozlov - Gagner - Upshall
Stålberg - Brassard - Clarkson
Modin - Cullen - Hansen

Niedermayer- Mcbain
Martin - Volchenkov
Hejda - Foote

Bryzgalov
Bernier

1. Ilja Bryzgalov
2. Brad Richards
3. Scott Niedermayer
4. Thomas Vanek
5. Sam Gagner
6. Paul Martin
7. Matt Cullen
8. Anton Volchenkov
9. Scottie Upshall
10. David Clarkson
11. Slava Kozlov
12. Jamie Mcbain
13. Derick Brassard
14. Adam Foote
15. David Jones
16. Viktor Stålberg
17. Jan Hejda
18. Jonathan Bernier
19. Jannik Hansen
20. Fredrik Modin
 
Viimeksi muokattu:

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Les Canadiens de Montréal

Attaquants

Gagné — Zetterberg A — Doan C
Ladd — Bouchard — Setoguchi
Moore — Bélanger — Grabner
Paillé — Lapierre — Crombeen

Cap hit: 29,138

Hyökkäyksessä on ykköskenttään heittää kolme maailmanluokan pelaajaa. Simon Gagné on hyvällä tarjoilulla varma 40 maalin mies ja silloin kun menossa on "hot hand" maaleja tulee kuin liukuhihnalta. Henrik Zetterberg on omasta mielestäni yksi maailman parhaista kahdensuunnan senttereistä, eli täysin selvä ja oikeutettu ensimmäisen kierroksen varaus. Toiseen laitaan on sitten heittää Shane Doan, taistelun ruumillistuma, joka taklaa, repii ja raastaa, samalla kun iskee sellaiset 70-80 pistettä kaudessa. Täysin selvä valinta joukkueen kapteeniksi, jonka kehumiseen eivät oikein sanat meinaa riittää.

Kakkosessa meillä on ensin Andrew Ladd, ilkeä ja isokokoinen power forward, joka tekee tilaa ketjun hieman pienikokoisemmalle pelinrakentajalle, mutta sitäkin sitkeämmälle Pierre-Marc Bouchardille, jolta taitoa ei todellakaan puutu, kuten tämä video* todistaa. Oikeassa laidassa viilettää San Josen nuori sniper, Devin Setoguchi, joka on jo kertaalleen rikkonut 30 maalin rajan, ja tulee tekemään sen (+ paljon enemmän) vielä monesti tulevaisuudessa. Roolitus on siis tässäkin ketjussa hyvin yksinkertainen, Ladd tekee tilan, Bouchard tarjoilee ja Gooch paukuttaa kiekkoja reppuun.

Kolmas hyökkäystrio ollaan kasattu menetelmällä puolustus ensin, mutta siitä löytyy myös piilevää potentiaalia hyökkäyspäähän nuoren ja nälkäisen, huippuluokan rannelaukauksen omaavan Michael Grabnerin muodossa. Toinen laituri Dominic Moore pystyy pelaamaan myös keskellä, joten variaatioita pelaamiseen pitäisi riittää. Sentterinä on varma kahdensuunnan ja noin 40 pisteen Éric Bélanger, jonka varmaan ja yksinkertaiseen pelaamiseen voidaan luottaa tukalimmilla hetkillä.

Neljännessä hyökkäysketjussa Daniel Paillé ja Maxim Lapierre hoitavat varman nollanollan pelaamisen mallikkaasti ja hanskausvoimaa ketjuun tuo poliisi B.J. Crombeen, jolta silloin tällöin löytyy myös taitoa iskeä kiekkoa reppuun, kuten tilastot kertovat. Kuten jotkut muut ovat tehneet, Montrealiin ei olla hankittu yhtään ns. "turhaa" pelaajaa pelkkiin hanskaushommiin, vaan jokaiselta löytyy tarvittava taito pelata joukkueen pelikirjan mukaan.

Défenseur

Weber — Robidas A
Bergeron — Coburn
Niskanen — Bouillon

Puolustuksessa ykköspariin on laittaa kaksi Kanadan olympialeirillä ollutta pelaajaa, itse joukkueeseen asti selvinnyt hirmulämärin omaava ja NHL:n tähtipuolustaja Shea Weber, sekä erittäin aliarvostettu Stéphane Robidas, liigan paras laukausten blokkaaja ja mies joka tarpeen tullen vaikka syö kiekon estääkseen vastustajan maalinteon.

Kakkosparissa on kiekollisesti erittäin taitava, hyvän laukauksen omaava ylivoimaspesialisti Marc-André Bergeron, jonka puutteita puolustuspäähän paikkaa Philadelphia nuori, järkälemäinen Braydon Coburn. Siis erittäin hyvä paketti kiekollista ja fyysistä taitoa.

Kolmannessa puolutusparissa "piileskelee" niinkin lahjakas pelaaja, kuin Matt Niskanen. Viime kausi meni henkilökohtaisesti hieman penkin alle, niin kuin koko joukkueellakin, mutta kysessä on silti helvetin lahjakas, hyvin molempiin päihin pelaava all around-pakki. Niskasen vierellä pelaa vain 173 senttinen, mutta kuin 190 senttisenä pelaava Francis Bouillon, ikisoturi ja taistelun ruumiillistuma, pelaajatyyppi, joita löytyy vain harvoista joukkueista.

Cap hit: 9,65

Gardiens de but

Price (Conklin)

Carey Price on nuori ja lahjakas tulevaisuuden huippuvahti (on sitä tosin jo nyt, kaikesta niskaan tulleesta paskasta huolimatta), joka tulee kaudessa pelaamaan sen 55-65 ottelua. Loput hoitaa sitten varma ja kokenut monessa liemessä keitetty kakkosvahti Ty Conklin.

Cap hit: 3,5

Cap hit yhteensä: 42,288

Loppupuhe:

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen kokoamaani joukkueeseen. Siitä löytyy oikeastaan kaikkea, mitä menestyvältä joukkueelta täytyy löytyä. On kokoa, on taitoa, maalintekovoimaa ja ennen kaikkea, sydäntä. Pitkässä runkosarjassa se ei välttämättä olisi vahvimmillaan, mutta kun pelit kovenevat ja täytyy alkaa voittamaan, äijät kuten Gagné, Zetterberg, Doan, Ladd, Bouchard, Moore, Robidas, Bouillon, oikeastaan jokainen joukkueen jäsen ovat pelaajia, jotka antavat kaikkensa saavuttaakseen joukkueen itselleen yhdessä asettaman tavoitteen, Stanley Cupin. Verta, hikeä ja kyyneliä, viimeiseen mieheen.

Joukkueen keskiarvot:

Ikä 27,35 v
Pituus 184,35 cm
Paino 90,6 kg

Varaukset:

#1 Henrik Zetterberg
#2 Shea Weber
#3 Simon Gagné
#4 Shane Doan
#5 Carey Price
#6 Stéphane Robidas
#7 Devin Setoguchi
#8 Braydon Coburn
#9 Pierre-Marc Bouchard
#10 Marc-André Bergeron
#11 Andrew Ladd
#12 Éric Bélanger
#13 Dominic Moore
#14 Matt Niskanen
#15 Maxim Lapierre
#16 Daniel Paillé
#17 Michael Grabner
#18 B.J. Crombeen
#19 Francis Bouillon
#20 Ty Conklin

(* Video sisältää P-M Bouchardin highlightseja)
 
Viimeksi muokattu:

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Pittsburgh Penguins 2010

Ovechkin-Tavares-Frolov
Leino-Horcoff-Backes
Eberle-Weight-Sheppard
Carcillo-Påhlsson-Pettinger

Hyökkäys onnistui mielestäni kohtuullisesti. Ykkösenä "uusi toinen Wäinö" Tavares ja laidoilla maailman toiseksi paras pelaaja ja lisäksi taitava Frolov, joka muodostaa hyvän taitoparin Oven kanssa. Kakkosessa on hyvä kahdensuunnan sentteri Horcoff, joka saa vierelleen taitavan Leinon, joka todisti taitotasonsa menossa olevissa playoffeissa, lisänä voimahyökkääjä/maalintekijä Backes antaa hyvin tilaa oikealta.

Kolmosessa taas on sekoitus nuoruutta ja vanhuutta, kun vielä NHL-jäillä neitsyytensä menettämätön Edmontonin ykkösvaraus Eberle saa vierelleen Weightin jonka arvoa tuskin kauheasti tarvitsee mainostaa, ihan ok sentteri kauden ajaksi, lisänä James "uusi Mikko Koivu" Sheppard tuo lupausta ja toiveita harppauksesta laidalle. Nelosessa loistava Påhlsson ja NHL:n yksi ärsyttävimmistä pelaajista Carcillon muodossa + ok puolustuspään hyökkääjä Pettinger.

White-Zidlicky
Liles-Brewer
Mara-McKee

Pakistoni epäonnistui selkeän ykköspakin kohdalla, joten yritin paikata tätä tasaisuudella. Joka pariin on yksi kiekollisempaa osaava ja yksi puolustavamman pelin pakki, mutta sanon suoraan että parempikin tämä olisi voinut olla. Whiten pistin ykköseen koska mielipiteeni miehestä on se, että kaveri on kovin aliarvostettu näin yleisessä käsityksessä.

Nabokov(B.Johnson)

Maalivahdit onnistuivat hienosti valintansa puolesta. Vaikka Nabolta puuttuukin vielä se kannu, niin se ei vähennä miehen laatua NHL-liigassa ykkösvahtina. Kakkosena hyvä kirittäjä Brent Johnson, joka pystyy tarvittaessa pelaamaan osan kaudesta myös ykkösenä ilman totaalista katastrofia.

#1 Alexander Ovechkin
#2 John Tavares
#3 Jevgeni Nabokov
#4 Marek Zidlicky
#5 Alexander Frolov
#6 David Backes
#7 Shawn Horcoff
#8 Eric Brewer
#9 Jean-Michael Liles
#10 Colin White
#11 Samuel Påhlsson
#12 Daniel Carcillo
#13 Ville Leino
#14 Paul Mara
#15 James Sheppard
#16 Jay McKee
#17 Doug Weight
#18 Jordan Eberle
#19 Matt Pettinger
#20 Brent Johnson
 
Viimeksi muokattu:

Navy

Jäsen
Phoenix Coyotes

Ray Whitney (A) - Mike Richards (C) - Mike Knuble
Marek Svatos - Matthew Lombardi - Tomas Fleischmann
Cory Stillman - Mike Modano (A) - Nikolai Kulemin
Brad Winchester - Chris Kelly - Jed Ortmeyer

Tomas Kaberle - Tom Poti
Andy Greene - Johnny Boychuk
Brian Pothier - Kim Johnsson

Henrik Lundqvist
Chris Osgood

#20 overall: Mike Richards
#41 overall: Henrik Lundqvist
#80 overall: Tomas Kaberle
#101 overall: Ray Whitney
#140 overall: Mike Knuble
#161 overall: Matthew Lombardi
#200 overall: Andy Greene
#221 overall: Tomas Fleischmann
#260 overall: Tom Poti
#281 overall: Nikolai Kulemin
#320 overall: Kim Johnsson
#341 overall: Johnny Boychuk
#380 overall: Cory Stillman
#401 overall: Marek Svatos
#440 overall: Mike Modano
#461 overall: Chris Kelly
#500 overall: Brian Pothier
#521 overall: Jed Ortmeyer
#560 overall: Brad Winchester
#581 overall: Chris Osgood
 
Viimeksi muokattu:

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Columbus Blue Jackets

Morrow(C) - Datsyuk - Hejduk
Latendresse - Fisher - Umberger
Brouwer - Backlund - Laperriere(A)
Tkachuk(A) - Fiddler - Koci

Oduya - Myers
Kubina - Hjalmarsson
Lepistö - Huskins

Bäckström
(Biron)

#1: Pavel Datsyuk
#2: Tyler Myers
#3: Niklas Bäckström
#4: Brenden Morrow
#5: Mike Fisher
#6: Milan Hejduk
#7: Pavel Kubina
#8: R.J. Umberger
#9: Guillaume Latendresse
#10: Niklas Hjalmarsson
#11: Troy Brouwer
#12: Johnny Oduya
#13: Ian Laperriere
#14: Vernon Fiddler
#15: Mikael Backlund
#16: Keith Tkachuk
#17: Sami Lepistö
#18: Martin Biron
#19: Kent Huskins
#20: David Koci


Joukkueen kokosin periaatteella, että jokainen kolmesta kärkikentästä on kykenevä laadukkaaseen hyökkäys-, että puolustuspelaamiseen. Tämän vuoksi en myöskään koonnut yhtä "shutdown ketjua" vaan jokaisen kentän voi heittää kentälle ilman pelkoa, että vastustaja dominoisi kiekollisesti. Hyökkäyksen ykköstähtenä hyörii maailman paras kiekonriistäjä ja monien mielestä paras kahden suunnan keskushyökkääjä. Nelosketju ei tule kokonaisuutena näkemään peliaikaa juuri ollenkaan vaan ketju on koottu erilaisista "spesialisteista". Tkachuk tulee joukkueessani olemaan puhtaasti ylivoiman maskimiehen roolissa ja näkee hyvin vähän peliaikaa tasakentällisin, Fiddler on joukkueessa loistavan alivoimapelinsä, sekä aloittajan taitojensa vuoksi, hän tulee myös saamaan jonkin verran peliaikaa pitkien ylivoimajaksojen jälkeen lepuuttamassa kärkihyökkääjiä. Koci puolestaan on puhdas kovanyrkki. Pyrin myös valitsemaan mahdollisimman vähän loukkaantumisherkkiä pelaajia mutta, koska pitkän sarjan aikana ennemmin tai myöhemmin miehiä joutuu lasarettiin niin varasin myös mahdollisimman monipuolisia pelaajia, jotka pystyvät pelaamaan sekä laidalla, että keskellä esim. Umberger, Backlund ja Fiddler. Voin myös puhtaalla sydämellä väittää, että parempia alivoima hyökkääjiä ei löydy mistään toisesta joukkueesta. Laperriere, Fiddler, Fisher, Datsyuk, Morrow tai Brouwer todellakin vaikka syövät sen kiekon jos sillä estävät maalin synnyn.

Puolustuksen kokosin "puolustus edellä" periaatteella. Yhtäkään puhdasta hyökkäävää pakkia ei joukkueesta löydy. Tämä toki vaikuttaa pakiston pistemäärään mutta myös takaiskujen määrä minimoituu. Suurimman kiekollisen vastuun saa vahvasti vuoden tulokkaaksi ehdolla oleva, loistavan kauden pelannut, jättikokoinen Tyler Myers, joka on koostaan huolimatta myös loistava luistelija. Myersin vierellä pelaa aina perusvarmaa ja virheet minimoivaa peliä pelaava Johnny Oduya, joka ei ole tunnettu järin fyysisenä pakkina vaan enemmänkin Teppo Nummisen tyylisenä tasapainottavana puolustajana. Kakkospari tulee pelaamaan paljon vastustajien parhaita kenttiä vastaan. Jos on tällä kaudella katsellut Hawksin pelejä niin Hjalmarssonin nimi ei pitäisi olla kovinkaan tuntematon. Mies on nostanut itsensä koko NHL:n parhaisiden shutdown puolustajien joukkoon, saavutuksen tekee vielä kovemmaksi pelaaminen Brian Campbellin vierellä, jonka puolustusosaaminen ei todellakaan ole huipputasoa. Hjalmarssonin vierellä paikan saa iso, vahva, hirmuisen kudin omaava ja kiekkoa hyvin liikuttava Pavel Kubina, joka on puolustuksellisesti vastuullinen ja osaa myös käyttää kookasta kroppaansa tekemällä vastustajan olon tukalaksi. Kolmosparissa kaksi tasavahvaa peruspakkia, joista varsinkin Lepistö otti ison harppauksen viime kaudesta. Kumpikin pelaa kiekollisesti varmaa mutta puolustuksellisesti vastuullista peliä, joten parin voi heittää jäälle hyvillä mielin tarjoamaan lepoaikaa kärkipareille. Lepistö tulee myös saamaan peliaikaa kakkosylivoimalla.

Maalivahteina kaksi kokenutta veskaria, joista Bäckström on selvä ykkönen ja Biron laadukas kakkonen. Bäckström tulee pelaamaan noin 60-70 peliä ja Biron hoitaa lepovuorot kunnialla.
 
Viimeksi muokattu:

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
DETROIT RED WINGS

Joukkue rakennettiin liigan parhaan veskarin, Ryan Millerin ympärille. Kun aletaan ratkoa tosipelejä niin kovatasoinen voittava maalivahti tuo monesti esille sen pienen eron joukkueiden välillä. Näin tälläkin kertaa ja muut joukkueet lyövät varmasti päätään meikäläisen järkkymättömään muuriin. It´s Millertime! Detroitissa Millerinkään ei tosin tarvitse yksin voittaa pelejä, vaikka siihen pystyisikin, sillä edessään hänellä on hyvätasoinen pakisto, josta lyötyy niin kiekollista osaamista (esim. Ehrhoff, Jovanovski, Seidenberg) kuin fyysisyyttä (esim. Komisarek, Jurcina). Loistavan maalivahtipelin ja hyvän pakiston lisäksi, joukkueesta löytyy myös kyvykäs hyökkäyskalusto. Tutkapari M.Koivu - Kessel nakuttaa muhkeat tehot, mm. Paul Kariyan, Saku Koivun ja Radim Vrbatan kompatessa. White ja Reasoner sen sijaan ovat hyviä kahdensuunnan senttereitä ja hoitavat roolinsa tyylipuhtaasti. Bergenheim, Mayers ja kumppanit turhauttavat vastustajan suoraviivaisella, energisellä pelaamisellaan. Barch sen sijaan pitää huolen ettei joukkueen tähtien pelihuumoria saada horjutettua. Kaikenkaikkiaan Detroit on tasainen nippu loistavalla maalivahdilla höystettynä. Joukkue varmasti napsiikin niukkoja voittoja toisensa perään.

Paul Kariya - Mikko Koivu - Phil Kessel
Ales Kotalik - Saku Koivu - Radim Vrbata
Sean Bergenheim - Todd White - Dainius Zubrus
Krys Barch - Marty Reasoner - Jamal Mayers

Ed Jovanovski - Christian Ehrhoff
Mike Komisarek - Dennis Seidenberg
Nick Boynton - Milan Jurcina

Ryan Miller
Peter Budaj


#1: Ryan Miller
#2: Mikko Koivu
#3: Phil Kessel
#4: Christian Ehrhoff
#5: Saku Koivu
#6: Ed Jovanovski
#7: Paul Kariya
#8: Mike Komisarek
#9: Radim Vrbata
#10: Dennis Seidenberg
#11: Todd White
#12: Dainius Zubrus
#13: Ales Kotalik
#14: Sean Bergenheim
#15: Marty Reasoner
#16: Nick Boynton
#17: Milan Jurcina
#18: Jamal Mayers
#19: Krys Barch
#20: Peter Budaj
 
Viimeksi muokattu:

Gendron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
BOSTON BRUINS

R. Smyth 94 (C) - J. Thornton 19 - B. Ryan 9
M. Erat 10 - B. Little 20 - J. Dumont 71
B. Rolston 12 - J. Stoll 28 - J. Ward 29
D. Winnik 34 - J. McClement 18 - C. Clark 17 (A)

Bostonin hyökkäyksestä löytyy laajuutta sekä maalintekovoimaa vaikka muille jakaa. Ykköskentän kapellimestarina toimii NHL:n syöttöpörssin kärkikahinoissa vuosi toisensa jälkeen oleva Joe Thornton, joka saa pelaajan kuin pelaajan iskemään paljon maaleja. Laidoilleen hän saa nuoren Bobby Ryanin, jolla on kaikki mahdollisuudet rikkoa 50 maalin raja ja taistella jopa maalipörssin voitosta Thorntonin rinnalla. Toisesta laidasta löytyy todellinen taistelija Ryan Smyth, joka toimii joukkueen kapteenina. Hän on loistava joukkuepelaaja ja valmis tekemään mitä tahansa joukkueen eteen. Kakkoskentän laidoilta löytyy kaksikko Martin Erat - J.P. Dumont, jotka ovat toisilleen tuttuja pelaajia Nashvillestä. Tämäkin kaksikko omaa todella kovan potentiaalin hyökkäyspäähän ja tarjoavat samalla erinomaista taustatukea ykköskentälle. Sentterinä tässä kentässä pelaa todella lupaava Bryan Little, jolla on potentiaalia nousta huippupelaajien joukkoon NHL:ssä. Kaiken kaikkiaan kakkosviisikko on erittäin mielenkiintoinen ja onnistuessaan se saa aikaan tuhoisaa jälkeä vastustajan puolustuspäässä. Kolmoskentän sentterinä toimii Jarret Stoll, joka on yksi NHL:n parhaimmista aloittajista. Hän on puolustuspäähän erinomainen, mutta osaa pelata hienosti myös hyökkäyspäähän. Siitä kertoo hänen viime kaudellaan Los Angeles Kingsissä tekemät 47 tehopistettä. Kentän laidoilla pelaavat Brian Rolston sekä Joel Ward, jotka ovat molemmat luotettavia noin 20 maalin hyökkääjiä. Rolston voi myös pelata tarpeen tullen sentterinä. Neloskentästä löytyy kolme alivoimaexperttiä, jotka kuitenkin pystyvät kelvolliseen kiekolliseen peliin. Varsinkin McClement ja Clark ovat urallaan nakuttaneet mukavia pisteitä. Winnikin päätehtävänä on armoton työnteko sekä vastustajan ärsyttäminen. Hän voi myös tarpeen tullen tiputtaa hanskansa.

J. Bouwmeester 4 (A) - T. Gilbert 77
C. Barker 25 - M. Greene 2
B. Clark 5 - S. Eminger 44

Puolustus on rakennettu NHL:n johtaviin puolustajiin lukeutuvan Jay Bouwmeesterin ympärille, joka pystyy pelaamaan valtavia minuuttiamääriä ottelussa. Parikseen hän saa kiekollisesti erittäin vahvan Tom Gilbertin, jolla on onnistuessaan mahdollisuudet rikkoi 50 pisteen rajapyykki. Kakkosparista löytyy kovan laukauksen omaava ja suhteellisen isokokoinen Cam Barker, jolle on todella paljon käyttöä joukkueen kakkosylivoimassa. Hänen rinnallaan pelaa yli satakiloinen järkäke Matt Greene. Hänen ollessa kentällä vastustajan hyökkääjille on tarjolla paljon mustelmia ja makuupaikkoja maalin edessä. Kolmosparista löytyy rutinoitunut Brett Clark, joka on pätevä kentän molempiin suuntiin. Hänen vierellään pelaa Steve Eminger, joka omaa potentiaalia suurempaankin rooliin. Hänen liike on hyvää ja hän omaa taitoja kiekolliseenkin peliin. Joukkueen puolustus on rakennettu siten, että jokaisessa parissa pelaa sekä leftiltä sekä rightilta ampuva puolustaja.

C. Anderson 41
M. Garon 32

Joukkueen maalivahtikaksikkokaan ei kalpene muille joukkueille ollenkaan. Craig Anderson teki todellisen läpimurron huippumaalivahtien joukkoon ja osoitti kestävänsä pitkän kauden rasitukset. Kakkosmaalivahtina toimii kokenut ja luotettava Mathieu Garon, joka on erinomainen paikkaaja Andersonille. Garon pelannee parisenkymmentä ottelua tulevan kauden aikana.

#13 overall: Joe Thornton
#48 overall: Bobby Ryan
#73 overall: Craig Anderson
#108 overall: Jay Bouwmeester
#133 overall: Ryan Smyth
#168 overall: Martin Erat
#193 overall: Tom Gilbert
#228 overall: Jarret Stoll
#253 overall: J.P. Dumont
#288 overall: Cam Barker
#313 overall: Bryan Little
#348 overall: Brian Rolston
#373 overall: Joel Ward
#408 overall: Matt Greene
#433 overall: Jay McClement
#468 overall: Steve Eminger
#493 overall: Chris Clark
#528 overall: Brett Clark
#553 overall: Daniel Winnik
#588 overall: Mathieu Garon
 
Viimeksi muokattu:

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
ATLANTA THRASHERS

Franzen A-Bäckström-Hörnqvist
O'Sullivan-Kesler C-Giroux
Voracek-Hodgson-Simmonds
Kadri-Talbot-Clutterbuck

Hyökkääjistöhän on mitä melkoinen. Nuorta voimaa on vaikka muille jakaa ja ykkös- ja kakkoskentistä löytyy liigan ehkä top 10 sentterit. Maalintekijöitäkin löytyy, sillä luotan Franzenin, Girouxin ja Hörnqvistin nyt ainakin kertomaan maalintekovoimasta. Kolmos- ja neloskentissäkin on nuorta voimaa. Hodgson on tämän hetken ehkä paras sentteriprospecti ja hänelle kun tyrkkää laidoille miehen, joista toisesta Columbus-fanit puhuta kuin uudesta Nashista ja toisesta jolla ei liike ja sydän lajille lopu kesken. Nelosketjussa on Kadri tuomassa sinnekin taitoa ja hänelle vierelle kaksi kovaa asennepelaajaa Talbot ja liigan taklauspörssin voittanut Clutterbuck. Hyökkäykseen olen aivan hemmetin tyytyväinen. Ainoa puute on ehkä se gooni, mutta luotan että asenne ja jalka korvaavat tämän puutteen.

Enström A-Franson
Quincey-Subban
Schultz-Smid

Pakistosta löytyy käsiä myös vaikka kuinka paljon. Enström on liigan eliittiä kiekollisena ja Quincey, Franson ja Subban kehittymässä sille tasolle. Subban varsinkin on fanien märkä uni. Kolmospari on enemmän puolustava pari, mutta kyllä sekin kykenee pisteiden tekoon. Ehkä vähän heikko shut down pariksi, mutta olen silti tyytväinen, kuten koko pakistoon.

Khabibulin
DiPietro

Joku saattaa ensin hörähtää, että jo on helkkari maalivahtikaksikko. Mutta minusta tuo on aika kova, jos miehet säilyvät kunnossa. Khabibulin on jo mestaruuden napannut ja on kokeneena maalivahtina hyvä seinä nojata nuorelle puolustukselle. DiPietro voi sitten antaa venyttely vinkkejä selkään Nikolaille punttisalilla. Rick, jos saa vammat voitettua on myös liigan eliitti maalivahtia. Tätä kaksikkoa ennalta hain ja tiesin, että miehet on saatavissa myöhäisessä vaiheessa. Onnistunut taktiikka siis.

Kokonaisuudessa siis erittäin hyvä paketti. Varmasti draftin nuorin joukkue tai ainakin nuorimpia, kuten minulla oli viime vuonnakin. Nopeus, taito ja tunne on pääteemat minun joukkueessa.

14th overall: Nicklas Bäckström
47th overall: Ryan Kesler
74th overall: Johan Franzen
107th overall: Tobias Enström
134th overall: Claude Giroux
167th overall: Patric Hörnqvist
194th overall: Jakub Voracek
227th overall: P.K. Subban
254th overall: Wayne Simmonds
287th overall: Kyle Quincey
314th overall: Nick Schultz
347th overall: Patrick O'Sullivan
374th overall: Cal Clutterbuck
407th overall: Max Talbot
434th overall: Cody Franson
467th overall: Nikolai Khabibulin
494th overall: Ladislav Smid
527th overall: Nazem Kadri
554th overall: Rick DiPietro
587th overall: Cody Hodgson
 
Viimeksi muokattu:

TimanttiLada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen kiekko ylipäätänsä
TORONTO MAPLE LEAFS lähtee metsästämään STANLEY CUPPIA seuraavalla kokoonpanolla:

M. Lucic - S.Stamkos - D.Alfredsson
R. Callahan - J.Lupul- M.Afinogenov
J.Blake - A.Anisimov - S. Kostitsyn
P.Kaleta - R.Niedermayer - D. Tucker

D.Morris - B.Burns
E.Karlsson - R. Scuderi
M.Stuart - M. Lundin

Cam Ward
Curtis Sanford

1: Steve Stamkos
2: Cam Ward
3: DanielAlfredsson
4: Maxim Afinogenov
5: Brent Burns
6: Milan Lucic
7: Erik Karlsson
8: Joffrey Lupul
9: Ryan Callahan
10: Derek Morris
11: Rob Scuderi
12: Jason Blake
13: Artjom Anisimov
14: Mark Stuart
15: Darcy Tucker
16: Ron Niedermayer
17: Patrick Kaleta
18: Sergei Kostitsyn
19: Mike Lundin
20: Curtis Sanford
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jos jotain viiltävää analyysiä tähän koittaisi heittää, tämä kaikki on siis hyvin puolueetonta eikä sisällä yhtään ylisuurta sanaa.

HYÖKKÄYS:
Näin tszeneraal mänistkerina olen tyytyväinen hyökkäykseen, jonka sain Torontoon houkuteltua. Ykkönen on syömäshammas, josta löytyy nuoruutta ja maalintekovoimaa(90 syntynyt ja maalipörssin voittanut Stamkos) kokemusta ja pelinlukutaitoa( Alfredsson) sekä kovuutta ja todellista asennetta (Lucic)
Kakkonen rakennettu vahvan Lupulin ymärille, laidoilla on yksi monipuolisin pelaaja liigassa (Callahan) ja venäläistä taitoa (Afinogenov)
Kolmonen on kokemusta ja taitoa, kun keskellä nuori ja NHL-taitonsa jo osoittanut Anisimov ja laidoilla todellinen sotaratsu Blake ja erittäin taitava Kostitskyn.
Nelonen on todellinen vauhtikenttä, jossa asennetta ja puolusustaitoa riittämiin.

PUOLUSTUS:
Puolustus on melko nimetön, mutta luotettava. Ykkösessä uskomattomat pleijarit pelannut Morris tuo kokemusta ja Burns taitoa ja nuoruutta. Kakkosessa nuori ja todellinen superlupaus Karlsson saa parikseen kokeneen Scuderin. Kolmosessa luutii aina varmat Lundin sekä Stuart.

MAALIVAHTI:

Tätä ei tarvitse hirveästi mainostaa, Cam Ward on yksi NHL:n paras maalivahdeista. Kausi osoitti, ettei Carolina ole mitään ilman helmeään. Nyt tämä herra tulee Torontoon, jossa puolustus on jopa parempi, Kaikki avaimet menestykselle on siis olemassa. Loistavan AHL-kautta pelaava Sanford, jolla on kokemusta jo liigastakin, tukee hyvin taustalla.
 
Viimeksi muokattu:

Johnnie

Jäsen
Tampa Bay Lightning Roster:

Cole-Getzlaf-Hossa
Brule-O.Jokinen-A.Kostitsyn
Nilsson-Lang-Perron
McAmmond-Handzus-Pisani

Kronwall-Souray
Pitkänen-Tallinder
Vandermeer-Exelby

Giguere
Niittymäki

#24 Overall: Ryan Getzlaf
#37 Overall: Marian Hossa
#84 Overall: Niklas Kronwall
#97 Overall: Jean-Sebastien Giguere
#144 Overall: Joni Pitkänen
#157 Overall: Olli Jokinen
#204 Overall: Sheldon Souray
#217 Overall: David Perron
#264 Overall: Erik Cole
#277 Overall: Michal Handzus
#324 Overall: Andrei Kostitsyn
#337 Overall: Henrik Tallinder
#384 Overall: Gilbert Brule
#397 Overall: Robert Nilsson
#444 Overall: Robert Lang
#457 Overall: Antero Niittymäki
#504 Overall: Dean McAmmond
#517 Overall: Jim Vandermeer
#564 Overall: Garnet Exelby
#577 Overall: Fernando Pisani
 
Viimeksi muokattu:

Snagari

Jäsen
Vaatimattomuus kaunistaa.

Nashville Predators

Marleau - Kopitar - Okposo
Kunitz - Regin - Kopecky
Chimera - Cogliano - Eaves
Abdelkader - Turris - Porter

J. Johnson - Orpik
Vlasic - Ballard
Skoula - Salmela

Fleury
Leclaire

Selvitetääs vähän joukkuetta. Ensikertalainen kun olen niin lähden tällaiseen höntyilyyn, eihän kokeneemmat jantterit tähän alennu.

1. hyökkäyskolmikko Marleau - Kopitar - Okposo edustaa nuorta voimaa yhdistettynä Marleaun kokemukseen. Kopitar on osoittanut olevansa yksi liigan johtavista senttereistä, vaikka ei välttämättä saa sitä samaa palstatilaa kuin muut loistavat sentterit. Okposossa taas näen todella paljon talenttia ja taatusti tulisi tekemään hyvät pisteet Anzen rinnalla. Marleau taas näytti tämän vuoden pleijareissa, että ei hyydy kovassakaan paikassa, kuten lähes koko muu Sharks-miehistö.

2. hyökkäyskolmikko Kunitz - Regin - Kopecky omaa taas loistavan nuoren sentterin Peter Reginin, jolla tulee olemaan iso vuosi edessään Ottawassa yhtenä joukkueen tärkeimmistä pelaajista. Hieno playoffsarja Pensejä vastaan yhdistettynä Sami Vatasen muutaman finnin puhkaisemiseen teki tämän valinnan helpoksi. Myös laitureilta löytyy ratkaisuvoimaa rutkasti, eivätkä todellakaan tule hyytymään pleijareissa, jonne tämä jengi on selkeästi rakennettu.

3. hyökkäyskolmikko Chimera - Cogliano -Eaves omaa sellaisen määrän jalkoja, että ihan rehellisesti sanoen ei millään ketjulla tässä draftissa ole samanlaista vauhtia.

4. hyökkäyskolmikko Abdelkader - Turris - Porter on loistava jarruketju, jossa on sentterinä todella lupaava Kyle Turris. Joku voisi ajatella, että hän ei ole oikea mies tuohon paikalla, mutta se on väärässä. Turris on näyttänyt Phoenixissä osaavansa loistavaa kahden suunnan pelaamista, ja kun vierellä on Justin Abdelkader joka ei myöskään pelkää laittaa kiekkoa häkkiin, voi tulosta syntyä myös hyökkäyspäässä.

1. pakkiparina J.Johnson - Orpik on taas sekoitus nuoruuden intoa ja kokemusta. Uskon tähän sekoitukseen kuin vuoreen ja tässä on siitä klassinen esimerkki. Johnson saa vapaat kädet hyökkäyssuuntaan Orpikin varmistaessa oman maalin pysymisen puhtaana.

2. pakkipari Vlasic - Ballard on selvästi puolustavampi pari, jossa molemmat omaavat kuitenkin myös hyökkäyspään osaamista.

3. pakkipari Skoula - Salmela. Skoula puolustaa ja Salmela hanskaa...

Lisäksi kun maaliin on iskeä kaksikko Marc-Andre Fleury, Pascal Leclaire, ei tämän draftin voittajasta vain voi olla epäselvyyttä. Vai voiko? Sen päätätte te!
 
Viimeksi muokattu:

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Buffalo Sabres

Patrick Kane - Patrice Bergeron - Corey Perry
Matt Moulson - Jason Arnott - Niclas Bergfors
Taylor Pyatt - Manny Malhotra - Chad Larose
Travis Moen - Vladimir Sobotka - Evgeny Artyuhkin

Ryan Suter - Chris Phillips
Keith Yandle - Zbynek Michalek
Ryan Wilson - Matt Walker

Jonas Gustavsson
Thomas Greiss

Hyökkäys
Maalinteko vastuu jää pääasiassa kahden ensimmäisen ketjun harteille. Bergeron ja Arnott kummatkin hyviä kahdensuunnansenttereitä. Bergeronilla alla vaisumpi kausi pisteiden valossa, mutta Bruinsin laituriosastolla lienee suuri vaikutus siihen. Nyt on huippusentterit kummassakin laidassa ja sanoisin että Kane-Bergeron-Perry on kokonaisuudessaan koko tämän draftin kovimpia kolmikkoja.

Kokenut Jason Arnott on saanut nuoret ja nälkäiset laiturit rinnalleen. Vaikka Arnottilla alkaa jo ikää olla, niin vielä liikkuu luistin vetreästi ja sopii erinomaisesti kahden kokemattoman kaverin keskelle. Matt Moulson naputti kaikessa hiljaisuudessa 30 maalia tällä kaudella Islandersissa. Nuori Bergfors pelasi hyvän tulokaskauden (21+23=44) ja loppukaudesta Kovalchuk-kaupassa siirtyi Atlantaan. Kakkonen myös varsin tasapainoinen kolmikko ja pystyy kyllä aktiivisesti maalintekoon ja ratkomaan pelejä.

Kolmos- ja nelosketju ovat sitten odotetusti puolustavampaa roolin miehitettyjä. Malhotra on loistava puolustava sentteri ja liigan parhaimpia aloittajia. Larose taas pieni mutta liukas hyökkääjä ja parhaalla NHL-kaudellaan viimeistellyt 19 maalia. Pyattin olisi tarkoitus tuoda ketjuun vääntövoimaa oikein rutkasti. Nelonen on sitten parhaimmillaan aikamoinen telaketju. Keskellä nuori Sobotka, joka ilahdutti pudotuspeleissä aggressiivisella ja periksiantamattomalla pelityylillään. Moen ja Artyuhkin sitten tuovat ketjuun Sobotkan ohella taklausvoimaa oikein urakalla. Tämä kolmikko aiheuttaa taatusti harmaita hiuksia vastustajan joukkueelle.

Puolustus
Ykkös- ja kakkosparille on tässä joukkueessa luvassa suurimmat minuutit. Phillipsille ja Michalekille luvassa hieman puolustavampaa roolia. Suter ilahdutti kypsällä pelillään olympialaisissa Brian Rafalskin parina ja teki 37 pinnaa tällä kaudella. Yandle pisti vielä paremmaksi (12+29=41) ja Michalek pitäisi olla tuttu pari Phoenixista. Wilson-Walker pelaa sitten vähemmän, mutta ei nyt ihan jämäminuutteja. Kova ja fyysinen puolustuspari eikä oman maalin edessä pitäsi olla mukavaa vastapuolen hyökkääjillä. Wilson omaa myös valmiuksia kiekolliseen peliin.

Maalivahdit
Nuori kaksikko Gustavsson-Greiss, joista Gustavssonille luvassa enemmän peliaika ja ykkösmaalivahdin rooli. Greiss pääsi jo pelaamaaan kaudella jonkin verran ja hyvin pelasikin. 16 ottelua, 91,2%.

---

#1 Patrick Kane
#2 Corey Perry
#3 Patrice Bergeron
#4 Ryan Suter
#5 Jason Arnott
#6 Keith Yandle
#7 Matt Moulson
#8 Niclas Bergfors
#9 Chris Phillips
#10 Zbynek Michalek
#11 Manny Malhotra
#12 Jonas Gustavsson
#13 Chad Larose
#14 Travis Moen
#15 Ryan Wilson
#16 Evgeny Artyuhkin
#17 Taylor Pyatt
#18 Matt Walker
#19 Vladimir Sobotka
#20 Thomas Greiss
 
Viimeksi muokattu:

Jokerinho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Minnesota Wild

Rene Bourque - Antoine Vermette (C) - Danny Briere
Curtis Glencross - David Legwand - Todd Bertuzzi
Ethan Moreau - Glen Metropolit - Trent Hunter
Kirk Maltby - John Madden (A) - Chris Neil

Ryan Whitney - Mike Green (A)
Kris Russell - James Wisniewski
Sean O'Donnell - Sheldon Brookbank

Jaroslav Halak
Vesa Toskala

--
#1 Mike Green (30th overall)
#2 Jaroslav Halak (31st overall)
#3 Antoine Vermette (90th overall)
#4 Danny Briere (91st overall)
#5 Ryan Whitney (150th overall)
#6 Rene Bourque (151st overall)
#7 James Wisniewski (210th overall)
#8 David Legwand (211st overall)
#9 Kris Russell (270th overall)
#10 Todd Bertuzzi (271st overall)
#11 John Madden (330th overall)
#12 Curtis Glencross (331st overall)
#13 Glen Metropolit (390th overall)
#14 Trent Hunter (391st overall)
#15 Sean O'Donnell (450th overall)
#16 Chris Neil (451st overall)
#17 Sheldon Brookbank (510th overall)
#18 Ethan Moreau (511st overall)
#19 Vesa Toskala (570th overall)
#20 Kirk Maltby (571st overall)
 
Viimeksi muokattu:

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Colorado Avalanche

Satan — McDonald — Iginla
Pouliot — Morrison — Samuelsson
Bailey — Sutter — Stempniak
Nödl — Steckel — Kostopoulos

Chara — Wideman
Öhlund — Cumiskey
Hillen — Redden

Hiller
Raycroft

#1: Jarome Iginla (22nd overall)
#2: Zdeno Chara (38th overall)
#3: Jonas Hiller (82nd overall)
#4: Andy McDonald (99th overall)
#5: Mikael Samuelsson (142nd overall)
#6: Dennis Wideman (158th overall)
#7: Mattias Öhlund (202nd overall)
#8: Brandon Sutter (219th overall)
#9: Lee Stempniak (262nd overall)
#10: Brendan Morrison (279th overall)
#11: Wade Redden (322nd overall)
#12: Miroslav Satan (339th overall)
#13: Benoit Pouliot (382nd overall)
#14: David Steckel (399th overall)
#15: Kyle Cumiskey (442nd overall)
#16: Josh Bailey (459th overall)
#17: "Unknown" (512nd overall)
#18: "Unknown" (529th overall)
#19: "Unknown" (562nd overall)
#20: "Unknown" (579th overall)
 
Viimeksi muokattu:

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Ducks:

Martin Havlat 24 - Brandon Dubinsky 17 - Ilya Kovalchuk 71 C
Milan Michalek 9 - Matt Stajan 41 - Bill Guerin 13
Daniel Cleary 11 - Mike Comrie 89 - Jere Lehtinen 26 A
Mikkel Boedker 88 - Craig Conroy 22 - Jody Shelley 45

Sergei Gonchar 55 A - John Erskine 4
Filip Kuba 14 - Kevin Bieksa 3
Niklas Grossman 2 - Jonathan Ericsson 52

Pekka Rinne 35
Michael Leighton 49

Jees jees. Joukkueen lähtökohta oli se, että löydän hyökkäykseen sen kärkinimen joka tarvittaessa kantaa joukkuetta ja se löytyi Ilya Kovalchukista. Ykkösestä löytyy siis kiekkovirtuoosit Havlat & Ilya joita säestää Dubinsky tasapainoisella pelillä.

Tarkoitus oli myös kasata joukkue josta löytyy paljon laajuutta. Kakkonen on rakennettu Stajanin ympärille joka käytännössä on ottanut urallaan kokoajan askeleita eteenpäin ja hän saa takuuvarmat ~ 30 maalia molemmille laidoille. Äärimmäisen tasapainoinen ketju.

Kolmosen keskeltä löytyy edelleen kiekollisesti pätevä Comrie joka saa laidoilleen kovaa duunia tekevät Lehtisen ja Clearyn. Hyvin älykäs ketju molempiin suuntiin ja antavat taustatukea TOP6:lle.

Neloseen on edelleen haettu samalla kaavalla älykäs sentteri lisättynä Boedkerillä joka tarvittaessa paikkaa ylempänä. Shelley varmistaa ettei kaikenmaailman seanaveryt hypi silmille.

Hyökkäys on kokonaisuudessaan yritetty kasata laajasti ja ratkaisuvoimaa löytyy todella paljon.

Puolustus on kasattu kolmeen pariin siten, että ensimmäisessä on ylivoimaisesti kiekollisesti paras puolustaja fyysinen puolustajan kanssa, toisessa on joukkueen tasapainoisin pari ja kolmanteen laitettu kaksi suht vahvaa sekä isoa ruotsalaista.

#1: Ilya Kovalchuk
#2: Sergei Gonchar
#3: Pekka Rinne
#4: Martin Havlat
#5: Brandon Dubinsky
#6: Kevin Bieksa
#7: Matt Stajan
#8: Milan Michalek
#9: Filip Kuba
#10: Daniel Cleary
#11: Bill Guerin
#12: Mike Comrie
#13: Niklas Grossman
#14: Jere Lehtinen
#15: Jonathan Ericsson
#16: John Erskine
#17: Craig Conroy
#18: Michael Leighton
#19: Mikkel Boedker
#20: Jody Shelley
 
Viimeksi muokattu:

Dilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, New Jersey Devils, Ässät
New York Islanders

Huselius (A) - Statsny (A) - Pominville
Ponikarovsky - Antropov - Brunette
Wellwood - Nichol - Bernier
Voros - Boyd - Kobasew

Boyle (C) - Klesla
Mottau - Hamhuis
Zanon - Eaton

Brodeur
Boucher

Varaukset
#1 Martin Brodeur
#2 Paul Statsny
#3 Dan Boyle
#4 Nikolai Antropov
#5 Jason Pominville
#6 Kristian Huselius
#7 Dan Hamhuis
#8 Andrew Brunette
#9 Alexei Ponikarovsky
#10 Scott Nichol
#11 Mike Mottau
#12 Rostislav Klesla
#13 Steve Bernier
#14 Kyle Wellwood
#15 Greg Zanon
#16 Brian Boucher
#17 Chuck Kobasew
#18 Mark Eaton
#19 Dustin Boyd
#20 Aaron Voros
 
Viimeksi muokattu:

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
San Jose Sharks

Lyhyt esittely joukkueesta:

Hyökkäyksessä ykkösketju on todella tulivoimainen, väittäisin että jopa yksi draftin parhaista. Boyesilla meni nykyinen kausi vähän penkin alle, mutta Hemskyn ja Lecavalierin seurassa 40 maalia häämöttää jälleen kerran kiikareissa. Kakkos- ja kolmosketju on luotu perinteiseen tyyliin. Keskellä sentteri rytmittää ketjun peliä. Cooke ja Hartnell hoitavat ketjuissaan likaisen puolen, sekä toimivat isähahmoina ketjujen nuoremmille jäsenille. Molemmat ketjut toimivat hyvin molemmissa päissä kenttää. Nelosketju onkin sitten puhdas shut-down ketju. Adams ja etenkin Betts ovat hommassaan liigan eliittiä. Kolmikon täydentää Tootoo, jonka tehtävä on ajella kaikkea mikä liikkuu ja täten aiheuttaa hämminkiä. Joukkueen hyökkäys onkin mielestäni sopiva sekoitus taitoa, maalintekovoimaa sekä häijyyttä.

Puolustuksessa lähdin siitä, että nykykiekossa pakiston täytyy pystyä avaamaan peliä nopeasti ja varmasti hyökkääjien lapaan. Pakiston top4:sta jokainen onkin todella kiekkovarmoja pakkeja. Streit ja McCabe muodostavat ykkösylivoiman viivalle yhden liigan kovimmista pelotteista. Roszivalilla ja Spacekilla onkin tasaviisikoin enemmän puolustavat roolit. Alakerran isäntänä luutii kovaotteinen Andy Sutton, joka samalla opastaa tulevaa supertähti Alzneria liigan tavoille. Puolustuspään kruunaa vuosi toisensa jälkeen maailman top5-maalivahtehin kuuluva Roberto Luongo, joka tarjoaa päivä toisensa jälkeen joukkueelleen mahdollisuuden taistella voitosta.

Pitemmittä puheitta:

Hemsky - LeCavalier - Boyes
Mueller - Weiss - Hartnell
Cooke - Berglund - McArthur
Tootoo - Betts - Adams

Streit - Roszival
McCabe - Spacek
Sutton - Alzner

Luongo
Clemmensen


Varaukset:

1. Roberto Luongo (#11 overall)
2. Vincent LeCavalier (#50 overall)
3. Mark Streit (#71 overall)
4. Ales Hemsky (#110 overall)
5. Stephen Weiss (#131 overall)
6. Brad Boyes (#170 overall)
7. Brian McCabe (#191 overall)
8. Scott Hartnell (#230 overall)
9. Peter Mueller (#251 overall)
10. Michal Roszival (#290 overall)
11. Jaroslav Spacek (#311 overall)
12. Matt Cooke (#350 overall)
13. Patrick Berglund (#371 overall)
14. Clarke McArthur (#410 overall)
15. Blair Betts (#431 overall)
16. Andy Sutton (#470 overall)
17. Jordin Tootoo (#491 overall)
18. Craig Adams (#530 overall)
19. Karl Alzner (#551 overall)
20. Scott Clemmensen (#590 overall)
 
Viimeksi muokattu:

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Washington Capitals

Jussi Jokinen "A" - Vinny Prospal - Rick Nash
Lauri Korpikoski - Marcel Goc - Dan Sexton
Raffi Torres - Petr Sykora "A" - Scott Walker
Rostislav Olesz - Brooks Laich - Derek Boogaard

Sami Salo "C" - Jeff Schultz
Matt Gilroy - Roman Hamrlik
Chris Butler - Jordan Leopold

Tomas Vokoun
Michal Neuvirth

#1: Tomas Vokoun
#2: Rick Nash
#3: Sami Salo
#4: Jussi Jokinen
#5: Vinny Prospal
#6: Brooks Laich
#7: Jeff Schultz
#8: Roman Hamrlik
#9: Marcel Goc
#10: Jordan Leopold
#11: Raffi Torres
#12: Lauri Korpikoski
#13: Rostislav Olesz
#14: Dan Sexton
#15: Derek Boogaard
#16: Petr Sykora
#17: Matt Gilroy
#18: Scott Walker
#19: Michal Neuvirth
#20: Chris Butler

Olen yrittänyt koota joukkueen, jossa on sopivasti sekoitettuna nuoruutta ja kokemusta. Hyökkäyksessa kehittyvää nuoruutta edustavat ainakin Jokinen, Korpikoski, Sexton ja Olesz. Maalivahtikaksikko on mielestäni todella varma, ykkösvahtina on vuosia Floridaa pinnalla pitänyt ja vastikään Tsekin MM-kullan takuumiehenä ollut Tomas Vokoun. Kakkosvahti taasen on kovaan paikkaan tällä kaudella joutunut, kun Washingtonin ykkösvahti loukkaantui, Michal Neuvirth. Neuvy onnistui silloin loistavasti, joten ei Vokounin mahdollisilla huonoilla hetkillä pitäisi olla vaikeuksia paikata.

Olisin kovin kovin tyytyväinen, jos tuolla porukalla pääsisi playoffeihin asti.
 
Viimeksi muokattu:

Buzz

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Dallas Stars

Alexandre Burrows - Henrik Sedin - Martin St.Louis
Mason Raymond - Matt Duchene - Blake Comeau
Richard Park - T.J Galiardi - Steve Downie
Colton Orr - Steve Begin - Nathan Gerbe

Alexander Edler - Michael Del Zotto
Anton Strålman - Brad Stuart
Jason Demers - Aaron Johnson


Chris Mason
Brian Elliott

Kierroksittain varatut:
#1 Henrik Sedin 82ot. - 29+83=112p s.1980
#2 Martin St.Louis 82ot - 29+65=94p s.1975
#3 Matt Duchene 81ot - 24+31=55p s.1991
#4 Alexandre Burrows 82ot - 35+32=67p s.1981
#5 Alexander Edler 76ot - 5+37=42p s.1986
#6 Michael Del Zotto 80ot - 9+28=37p s.1990
#7 Chris Mason s.1976
#8 Mason Raymond 82ot - 25+28=53p s.1985
#9 Steve Downie 79ot - 22+24=46p s.1987
#10 Anton Strålman 73ot - 6+28=34p s.1986
#11 T.J Galiardi 70ot - 15+24=39p s.1988
#12 Brad Stuart 82ot - 4+16=20p s.1979
#13 Blake Comeau 61ot - 17+18=35p s.1986
#14 Jason Demers 51ot - 4+17=21p s.1988
#15 Brian Elliott s. 1985
#16 Aaron Johnson 41ot - 4+6=10p s. 1983
#17 Richard Park 81ot - 9+22=31p s.1976
#18 Colton Orr 82ot - 4+2=6 239RM s.1982
#19 Steve Begin 77ot - 5+9=14p s.1978
#20 Nathan Gerbe 10ot - 2+3=5p s.1987
 
Viimeksi muokattu:

Calgaryman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Panthers
Calgary Flames

Joukkueeni on rakennettu kolmea teesiä noudattaen (maalivahtipeli, liike ja taito). Maalivahtipeli on Miikka "Kipper" Kiprusoffin ja Ondrej Pavelecin harteilla. Se osasto on siis totisesti kunnossa. Liikettä joukkueesta löytyy yllinkyllin. Niin hyökkäys kuin puolustuskin on erittäin hyvin liikkuva ja ns. jarruketjussakin on kolme vikkelää kaveria. Ratkaisuvoimaa löytyy kolmannetta ketjua myöten, joten maalinteko tuskin on tämän joukkueen ongelma. Oman maalin puhtaudesta vastaa muutama omanpään spesialisti ja viimeisenä lukkona on kivenkova maalivahtikaksikko.

Aleksandr Semin - Mike Ribeiro- Tomas Holmström
Huipputaitava Semin pistää huikealla rannelaukaksellaan Ribeiron älykkäistä ja tarkoista passeista kiekon verkon perukoille ja tarvittaessa reboundit sisään laittaa maaliedustalla omimmillaan oleva Tomas Holmström.
Alex Tanguay - Pavol Demitra - Teemu Selänne (A)
Tanguay osaa monipuolisena pelaajana niin rakentaa peliä, kuin myös viimeistellä itse. Ketjua sentteröi rikkonaisen kauden NHL:ssa pelannut, mutta olympialaisissa säkenöinyt Slovaki Pavol Demitra. Ketjun oikella laidalla viimeistelystä huolehtii terveenä olessaan edelleen 40 maalia kaudessa takova Teemu Selänne. Kokemusta tässä ketjussa on enemmän kuin tarpeeksi.
James van Riemsdyk - Kris Draper (A) - Fabian Brunnström
Kolmosta sentteröi loistavasta aloitustaidostaan ja kahdensuunnan pelistään tunnettu Draper, joka osaa jakaa myös maukkaita passeja joukkueen kahdelle tulevaisuuden vastuunkantajalle JVR:lle ja Brunnströmille, jotka ovat kummatkin taitavia kiekollisia pelaajia.
Stephane Veilleux- Mika Pyörälä- Fredrik Sjöström
Jarruketjussa on kolme hyvin liikkuvaa ja karvaavaa kahdensuunnan pelaajaa. He kantavat suurta vastuuta alivoimalla.

Ron Hainsey - Brian Rafalski (C) (left-right)
Rafalski on joukkueen johtava puolustaja, jonka taidot ja meriitit varmaan kaikki tietävät. Parissa puolustavampi osa on Ron Hainsey, joka on isokokoinen, taitava ja hyvin liikkuva puolustaja.
Cory Sarich - Joe Corvo (left-right)
Kesken kauden Washingtoniin siirtynyt Joe Corvo on monipuolinen pakki, jolta löytyy rutkasti taitoa ja ratkaisuvoimaa. Parissa puolustaa kovaa taklaava oman pään spesialisti Cory Sarich.
Paul Ranger - Steve Montador (left-right)
Kolmosparista löytyy kaksi varmaa omanpään pelaajaa, joista molemmat pystyvät myös pisteiden tekoon.


Miikka Kiprusoff

Ondrej Pavelec
Kipper pystyy kannattelemaan joukkuetta vaikka yksin ja tekee varmasti muutaman gamesaverin per ottelu. Miikkalta oppia keräävä Ondrej Pavelec on todella potentiaalinen vahti, joka on esittänyt vaakuuttavia otteita Atlantan ykkösvahtina. Fantasy Draftin kovin maalivahtikaksikko?


1.Round (#26) Aleksandr Semin
2.Round (#35) Miikka Kiprusoff
3.Round (#86) Mike Ribeiro
4.Round (#95) Brian Rafalski
5.Round (#146) Tomas Holmström
6.Round (#155) Teemu Selänne
7.Round (#206) Pavol Demitra
8.Round (#215) Alex Tanguay
9.Round (#266) Joe Corvo
10.Round (#275) James Van Riemsdyk
11.Round (#326) Ron Hainsey
12.Round (#275) Paul Ranger
13.Round (#386) Kris Draper
14.Round (#395) Steve Montador
15.Round (#446) Ondrej Pavelec
16.Round (#455) Cory Sarich
17.Round (#486) Fabian Brunnström
18.Round (#495) Fredrik Sjöström
19.Round (#566) Stephane Veilleux
20.Round (#575) Mika Pyörälä
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös