Uusin silmin ja uudella ilmeellä kauteen 2010–2011

  • 198 412
  • 445
Tila
Viestiketju on suljettu.

Kaivanto

Jäsen

Vopite hasitaa vitun! Niemisellä on Tapparalle poikkeuksellinen, pelkkiä pelikykyjään suurempi arvo missä tahansa tilanteessa, mutta aivan erityisesti tällaisessa, kun joukkueesta ovat lähdössä/lopettamassa kaikki pelilliset ja henkiset johtohahmot ja jatkuvuus puuttuu tyystin.

Sitä paitsi tällaisen seuraikonin pitäminen riveissä on arvo sinänsä. Niemisen dumppaaminen on rikos, vaikka ensi kaudella tulisi mestaruus.

Mikähän saatanan nöyränen-kohvakka sieltä tulee tilalle.
 

susi

Jäsen
Edelleenkin korostan, mitä järkeä tässä on Niemisestä tehdä syypää. Tappara ei halunnut Villen jatkavan joukkueessa, piste. Ainoat syypäät tässä asiassa ovat siellä toimiston nurkkahuoneessa yms istuva kaveri plus ne pari kaveria seisomassa vaihtoaitiossa.

Ei paljoa kiinnosta Tappara enää. Taidanpa pistää jääkiekon tauolle kun tää on tällaista shittiä kokoajan fanien kasvoille.

Niemiselle sympatiat, toivottavasti löydät sellaisen organisaation joka kykyjäsi osaa arvostaa, Tappara se ei ole.
 

HKoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puolueeton tarkkailija
Katastrofi.
Ensin lähtee Janne, sitten Ville.
Milloin viimeksi Leinosen asemaa Tappara-organisaatiossa on _oikeasti_ kriittisesti arvioitu?
 

hardflip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alexander Barkov Jr.
Niemisen arvo kaukalon ulkopuolella oli Tapparalle todella suuri eikä nyt syntynyttä aukkoa ole helppo korvata, varsinkin kun lähtijöiden joukossa oli muitakin valovoimaisia tähtiä. Kaukalossa Niemisestä ei kuitenkaan ollut hänen palkkansa arvoista hyötyä kuin ajoittain.

Tappara on pärjännyt ilman Niemistä eikä hänen lähtemisensä sen kannalta ole valtava kolaus. Henkilökohtaisella tasolla se on kuitenkin iso juttu sekä faneille että toivon mukaan myös Niemisellä itselleen.

Juurikin näin, harmittaahan se, että oma suosikkipelaaja ei pelaa Tapparassa ainakaan seuraavalla/seuraavilla kausilla mutta kuitenkin pelaa eikä lopeta.

Saapuminen toisen SM-Liiga joukkueen väreissä sylettää mutta tälläistä tämä on. Täytyy kuitenkin muistaa, että työpaikan perässä nämä kiekkoiljat juoksevat ja kyllä se raha ratkaisee tai sitten se, että yksinkertaisesti yhteistä säveltä ei löydy.

Viime kaudella jo nähtiin ja puhuttiin, että pärjätään ilman Niemistä. Ja niin tehtiin.

Kaukalon ulkopuolella menetys on paha ja toivottavasti toimistolla on tätä ajateltu myös hankintojen osalta vaikkakin Niemisen lähtemisen paikkaaminen on aika pirun iso homma.

Harmitus sentään.
 

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Joo-o että semmosta tällä kertaa... "Tällä kertaa joukkueella oli eri tulevaisuuden suunitelmat" hienoa Tappara... Tuo on totta kun Ville sanoi, että perheessä on myös neljä muuta mitä pitää ajatella. Uskon että jos järkevä sopimus tulee läheltä (Ilves, Jyp tms.) niin ihan hyvin saattaa pelata vielä sm-liigassa. Silloin mielestäni Villeä ei voi lynkata petturina sen enempää kuin Teppo Nummistakaan aikoinaan. Niin kuin Rampe ja Naukkis sanoi aikoinaan, "ei tupata jos ei tykätä".. Kyllä Tappara kusi nyt omiin muroihin tässä. Tämmöisen ymmärtäisi ehkä vähän paremmin jos olisi flopannut täysin, mutta 15+16 ei sitä ole. Pisteiden lisäksi hän tuo niin paljon joukkueelle ja faneille..
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Joo-o että semmosta tällä kertaa... "Tällä kertaa joukkueella oli eri tulevaisuuden suunitelmat" hienoa Tappara... Tuo on totta kun Ville sanoi, että perheessä on myös neljä muuta mitä pitää ajatella. Uskon että jos järkevä sopimus tulee läheltä (Ilves, Jyp tms.) niin ihan hyvin saattaa pelata vielä sm-liigassa. Silloin mielestäni Villeä ei voi lynkata petturina sen enempää kuin Teppo Nummistakaan aikoinaan. Niin kuin Rampe ja Naukkis sanoi aikoinaan, "ei tupata jos ei tykätä".. Kyllä Tappara kusi nyt omiin muroihin tässä. Tämmöisen ymmärtäisi ehkä vähän paremmin jos olisi flopannut täysin, mutta 15+16 ei sitä ole. Pisteiden lisäksi hän tuo niin paljon joukkueelle ja faneille..

Varmasti oli, Nieminen suunnitelmiin kuului ens kaudella menestyminen.

Vituttaa niin ettei veri kierrä. Ei paljoa kiinnosta huomiset pelaajauutiset...
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Juuri nyt Tappara ei kiinnosta pätkääkään. Päinvastoin, miksi sen piti olla juuri Tappara joka sydämen syrjään pääsi tarrautumaan.

Uutinen Villen (lopputilistä) on masentava uutinen. Masentavan tylsät playoffit:kin ovat menossa. Loppuottelijoistakaan ei ole kiinnostunut kuin pari vaivaista kaupunkia.

Televisonäkyvyys on myös masentavasti otettu pois penkkiurheilijoilta. Hullukaan eiu tuollaisesta rahaa maksa. Perkele, onko hullumpaa kuultu. Jostain helvetin jääkiekko-ottelusta pitää maksaa erikseen rahaa nähdäkseen sen televisiosta.

Kummalliseksi on muuttunut. Menkää sinne kummallisuuksien joukkoon mainoksista maksajat, Nieminen- ja Tappara.

No, eipä ollut Tapparastakaan lopulta mihinkään playoff:ssa. Ei etenkään Niemisestä. Sinne se hiipui löysät luistimissa, kun vastustaja jaksoi vielä painaa. Ehkäpä liikaa kohuttu kaveri. Keljuttaa silti, mutta mies menee, jos mies tahtoo mennä.

Toissavuonna maksoin 5- pääsylippua Tapparan peliin. Viime kautena yhden lipun. Tätä vauhtia.... hyvää jatkoa Tappara.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Lippu henkisesti puolitangossa ja ronskisti. Tappara ei osaa/osannut käsitellä Villen kaltaista suurta persoonaa ja luovuttaminen on toki helppo tapa. Kuitenkin sitä tosiasiaa ei voida paeta, että fanien muroihin kustiin ennennäkemättömällä tavalla. Pelicans-fanit voivat muistella Toni Koivusen kohtaloa. Seuraikoni sopimuksetta ja täysin kylmästi paiskattiin ulos organisaatiosta. Toki en sano, että Ville olisi syytön ja uskonkin Villen nousseen Saarisen varpaille joinakin kertoina.

Kausikortti jää tämän vuoksi uusimatta ja Tapparalle&Leinoselle kyllä pitkä henkinen miinus. Pää aika painuksissa katselee tuota Tapparan ensi vuoden nimilistaa ja huominen saa kyllä tuoda melkoisia pelimiehiä ja persoonia korvikkeeksi.

Kuten Jälkipeleissä käyttäjä Tombraider itseään nimitti, olen persoonattoman joukkueen kannattaja.
 

Lare1

Jäsen
Huomisen tiedotustilaisuuden anti on oltava sitten jotain muuta kuin Vänttinen, Jani Nieminen ja pari jatkodiiliä. Nyt sieltä on yksinkertaisesti PAKKO tulla jotain parempaakin kerrottavaa, kun Ville perseiltiin jo muualle. Uskomattomintahan tässä on se, mikäli Tappara ei tosissaan tarjonnut minkäänlaista jatkoa. Villen kommenttien perusteella olisi voinut jopa suostua hieman aiempaa huokeampaan liksaan. Taitaa sitten Ville ajella jatkossa Tampereelta Hämeenlinnaan.

Henkilökohtaisesti olen kyllä aika huolestunut tulevaisuudesta. Mikkihiirijoukkue junnuvalmentajien johdolla ja seurajohdonkin tavoitteet tuntuu olevan nykyään jotain ihan muuta kuin mitalipelit. Jannen lopettaminen, Villen lähtö ja Mäntylän mahdollinen loikkaus Venäjälle tekevät Tapparasta näin tamperelaisittain todella hajuttoman joukkueen. Koska Tapparassa on viimeksi ollut sellainen tilanne, ettei joukkueessa pelaisi yhtään seuralegendaa tai ikonia? Viime kauden esitysten perusteella en Pekka Saravoa tähän kastiin laske.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Tapparalta siis lähdössä Nieminen, Lehterä, Enlund, Guolla ja ehkä Säteri ja Mäntylä sekä Leimu. Tänne tulle virpiö, sindel, vänttinen ja joku janinieminen. Kyllä kiinnostaa ihan vitusti! Ymmärrän, että Niemisellä on suuri ego ja hän on välillä eri mieltä valmentajien päätöksistä, mutta kyllähän tämä vituttaa ja kovasti. Muutenkin tuntuu, että voisi tässä tapauksessa Leinonen katsoa peiliin. Välit tulehtuneet ainakin Niemisen ja Teppo Nummisen kanssa. Niemistä tuskin nähdään enää ikinä Tapparassa pelaamassa, mutta kun miestä on seurannut ja hänen puheitaan kuunnellut niin kyllähän tästä jannusta tulee vielä loistovalmentaja. Toivottavasti Tapparassa!

Ihan oikeasti kyllä huolettaa ensi kauden Tappara ja paljon. Valmennus ei herätä luottamusta ja tärkeitä pelaajia puuttuu paljon. Villi veikkaus on, että ensi kauden yleisökeskiarvo pienenee vähintään kolmellasadalla katsojalla. Mestiskarsinnat here we come!
 

bwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ville Nieminen on allekirjoittaneen yksi suosikkipelaajista kautta aikojen. Niemisessä on ollut kaikki potentiaali seuraikoniksi, koska hän on ollut avoimen tapparalainen koko uransa. Eikä tapparalaisuus kenestäkään sinällään koskaan katoa, jos siihen aidosti on hurahtanut.

Kun Niemisen ura kaksi vuotta sitten suuntautui takaisin Tampereelle, minä olen muistavinani että Ville järjesti kohtuullisen tehokkaan hämmingin siirtonsa ympärille. Hänen osoitteensa oli vuoron perään Jyp tai HIFK. Lopulta Nieminen allekirjoitti sopimuksen Tapparan kanssa. Leinonen ja seuran hallitus eivät yksinkertaisesti voineet muuta kuin suostua tuomaan fanien rakastaman ikonin kotiin. Hinta ei ollut kovin halpa, koska Ville agenttinsa välityksellä kilpalaulatti pelaajapalkkionsa korkeuksiin. Pelaajasopimus oli kahden kauden mittainen.

Kaksi kautta on nyt takana. Maailmassa tuskin on ainuttakaan jääkiekkoa seuraavaa ihmistä, joka ei yhdistäisi Niemistä ja Tapparaa erottamattomasti toisiinsa. Kahta lukuunottamatta.

Nämä kaksi ovat Ville Nieminen ja Mikko Leinonen. Edellisen tehtävä mahdollisena ikonina toimimisen ohella on pelata jääkiekkoa ja tuottaa kaukalossa korkeaa palkkiota vastaavaa tulosta. Jälkimmäisen tehtävä on valvoa seuran kokonaisedun tapahtumista sekä rakentaa seuran urheilulliselle menestykselle edellytykset.

Seuraikonin homma on helvetin haastava tehtävä. Siihen tarvitaan sydämen lisäksi tiukat suitset omalle egolle ja kyky tehdä kaikista ympärillään parempia. Ikoni ja se mitä ikoni edustaa menevät muuten helposti väärin päin. Tappara ei edusta Ville Niemistä eikä ketään muutakaan pelaajaa tai toimihenkilöä. Mutta Ville Nieminen voi halutessaan edustaa Tapparaa ja mennä historiaan yhtenä suurista Tapparoista. Halutessaan.

Tai Ville Nieminen voi olla korkean profiilin persoona ja taiteilijasielu, oman tien kulkija, jonka ympärillä riittää puhetta. Se ei merkitse epälojaliteettiä eikä kiellä häneltä syvää rakkautta tapparalaisuuteen. Mutta se estää tehokkaasti ikonistatuksen syntymisen. Ikoni ei esimerkiksi spekuloi Ilvekseen siirtymisellä. Nieminen taisi kerran jo viedä varusteensakin kissakopin ovelle. Taiteilija ja persoona voi näin tehdä ja asialle voidaan nauraa jälkikäteen. Ikoni, joka tekee näin on entinen ikoni. Saman tien.

Sinuhe Wallinheimo yhdistetään vahvasti Jyväskylään ja hänestä jää useimmille mieleen omaperäinen taiteellisuus ja temppuilu. Wallinheimo kuitenkin kiersi urallaan puolen tusinaa seuraa ja useamman kotimaisenkin. Kävi kasvamassa ja varttumassa ikoniksi maailmalla. Ego väistyi ja yhtäkkiä taiteilija olikin seuralle viimeinen pultti mestaruusvuoden rakennelmassa.

Ville Niemisellä on mahdollisuus tehdä samoin. Kun häntä kiinnostaa aidosti ikoniprofiili taiteilijaprofiilin sijaan, hän on seuralle ja vilpittömälle rakkaudelleen - Tapparalle - voimavara. Siihen hänelle tarjoutuu nyt harkinta-aika.

Mikko Leinonen puolestaa tekee virkansa puolesta sen, mikä hänen tehtävänsä on. En usko hänen luulevan, etteikö päätös olla tarjoamatta Niemiselle sopimusta ei saisi osakseen arvostelua. Silti hänellä on selkärankaa tehdä näin. On lujan johtajan merkki kyetä tekemään kovakin ratkaisu, vaikka se kuinka koettelisi suuren profiilipelaajan ystävien sietokykyä ja jopa uskollisuutta seuraan. Onneksi Leinonen ei ajattele tunteella niinkuin useimmat meistä.

Ville Nieminen. Tule takaisin seuraan ja ota paikkasi ikonina. Sen aika tulee vielä, jos sitä haluat ja homma kiinnostaa. Viime kädessä päätös tästä on sinun. Siihen asti, hyviä ja ehjiä vuosia toisaalla.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Huomisen tiedotustilaisuuden anti on oltava sitten jotain muuta kuin Vänttinen, Jani Nieminen ja pari jatkodiiliä. Nyt sieltä on yksinkertaisesti PAKKO tulla jotain parempaakin kerrottavaa, kun Ville perseiltiin jo muualle.

Aika hyvin olisi pidetty pimennossa, jos sieltä jotain muuta olisi julkistettavana. Että ei välttämättä kauheasti kannata kuplajuomaa varata huomiseen.

Kyllä tässä nyt ajellaan käsijarru päällä ja on jouduttu tekemään sitä jo pari kautta. Lisää lupaavia junioreita (omia ja vieraita) tullaan hakemaan rinkiin ja niille pitkähköjä sopimuksia.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Bwolta todella upea, tunteikas ja perusteltu kirjoitus. Näitä lisää!

Ei voi kuin toivoa Villen astelevan vielä kirves rinnassaan Hakametsän jäälle. Silloin voin luvata ainakin allekirjoittaneen olevan paikalla hurraamassa Tappara-sankarille nimeltä Ville Nieminen. Olisi todella suuri pettymys, jos Niemisen ja Tapparan pitkä suhde päättyisi tälläiseen. Niin ei vain meidän Tapparassamme saa/saisi tapahtua. Leinosen&co:n pitäisi nyt tulla julkisuuteen päätöksen tiimoilta nöyrinä ja valaista hieman Tappara-faneja. Päätös on toki jo tehty, mutta fanit ansaitsisivat enemmän.

Tapparan ensi kauden värittömyys, muovisuus ja ylipäätään joukkueen taso huolestuttaa toden teolla, huominen toki voi asioita hivenen muuttaa suuntaan tai toiseen.
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Niin, että- eikö sitten pitäisi kysyä seuran perään.
Miehistä viis, jos seura pärjää.

Tepsillä saattaa jollain tavalla olla tuollainen tila. Kukaan ei uskonut miehistöön. Turun ulkopuolelta hankittuja halpoja tyyppejä.

Nieminen menee, minne Nieminen haluaa. Tappara tekee, niinkuin Tappara haluaa.

Tepsin esimerkki ei toistu seuraavaan 25- vuoteen. (Surkeilla ukoilla mestaruuteen.)
Ilveksen mestaruudesta lienee tuon verran aikaa. Siis TPS antaa uskoa Ilveksellekin: Mestaruus voidaan saavuttaa rutihuonoilla äijillä. Antaa se uskoa Tapparallekin. Ehkä Leinonen tarttui juuri tuohon...
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Ville Nieminen sanaili finaalilähetyksen aluksi varsin selkeästi, että hän menee hän sitten minne menee, niin hän on ja tulee aina olemaan tamperelainen ja tapparalainen. En muista sanasta sanaan tuota tilitystä, mutta aika selkeästi hän asian toi esille. Tiedä sitten oliko tuossa vähän jo piikkiäkin Leinosen suuntaan, mutta erikoista on, että noin henkeen ja vereen seuransa puolesta puhuva ja ennenkaikkea pelaava mies heitetään hankeen.

Itse toivoin Niemisen jatkavan Tapparassa, mutta nyt kävi näin. Valitettavasti.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Aika hyvin olisi pidetty pimennossa, jos sieltä jotain muuta olisi julkistettavana. Että ei välttämättä kauheasti kannata kuplajuomaa varata huomiseen.

Minä olen saanut sellaisen kuvan, että juuri Tapparan pelaajahankinnat pysyvät nykyään liigaseuroista pisimpään salassa. Tietysti poikkeuksia on, mutta pääosin tietovuodot pystytään melko hyvin tilkitsemään.
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Kyllähän Niemisen kohtelu hatuttaa kuin pienä oravaa. Leinonen ja Saarinen (+Mattila) saisivat kyllä välittömästi kenkää, jos vain nappulat siihen meikäläisen kauluksessa riittäisi. Kyllähän tämä odotettavissa oli, mutta aina sitä toivoo parasta ratkaisua tällaisissa tapauksissa.

Toivottavasti Nemo siirtyy pois sm-liigasta, mutta en minä miestä tämän jälkeen kivitä vaikka ukko löytyisi Kerhon kopista syksyllä. Aina hän tulee "tapparan mies" olemaan minun silmissäni. Tietyn porukan väistyessä Ville saanee lopettaa aikanaan Tapparassa, jos vain uraa riittää. Näin saisi käydä.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Niemisellähän ei tässä ole mitään osaa eikä arpaa? Leinonen ja valmennusjohto jättivät sopimuksen tekemättä ihan vaan vittuillakseen Niemiselle ja kannattajille?

Niin, miksi Leinonen sysäisi Villen tosta vaan "sivuraiteelle", ellei joku ihan muu juttu vaikuttaisi asiaan? Harmin paikka joka tapauksessa. Huomenna niitä hankintoja/jatkosoppareita kuitenkin jotain tulee. Sen jälkeen voi taas jotain pohtia ja omaa virtuaalista rosteria väsäillä.
 

Lust4life

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Allekirjoitan bwo:n kirjoituksen sanasta sanaan. Mun päähäni ei mahdu että Villestä itsestään ei tässä voi löytyä mitään syytä. Voisiko olla mahdollista että Ville olisi voinut laittaa sitä artistia vähän sivuun ja ottaa sen ikonin paikan? Jos sen siis haluaa?

Kyllä kuulkaa se entinen Ville on kuollut siinä kohtaa kun mies kaartaa jäälle Kerhon paidassa. Vituttaa.
 

susi

Jäsen
Tämä oli murheellisin päiväni Tappara-fanina. Tämän jälkeen mikään ei ole enää ennallaan. Jotain on tänään viety pois ja se ei koskaan enää tule takaisin. Tästä päivästä alkaen suhtautumiseni Tapparaan tulee olemaan korkeintaan neutraalin sävyista silloin tällöin kannatusta. Loppu on kaikki se fanaattisuus tai intohimo Tappara-nimisen seuran puolesta. Tätä tapahtumaketjua en koskaan tule herroille Leinonen, Saarinen ja Mattila anteeksi antamaan. Tappara-fanitukseni on siis tänään pilattu ja hallissa on yksi maksava asiakas jatkossa vähemmän. Palataan asiaan jatkossa kun johto/valmennushenkilöissä on tapahtunut vaihdoksia (mikä on tilanne kolmen vuoden päästä). En missään nimessä väkisin aio olla Tappara-fani kun en siitä mitenkään kostaudu. Elämässä on tärkeämpiäkin asioita joihin on nyt hyvä keskittyä.

Olen toki edelleen erittäin huolissani Tapparan tulevaisuudesta. Tappara on jatkossa haluton, mauton ja flegmaattinen Jypin farmiseura matkalla kovaa vauhtia kohti mestiskarsintoja. Viimeiset kaksi vuotta on pääosin ollut täyttä shittiä, ainoastaan Lehterän ketjun maagiset esitykset ja Villen tahtopelaaminen ovat antaneet minulle fanina jotain positiivisia hetkiä. Kiitos taas valmennusjohdon, olen nähnyt kahden vuoden aikana aivan liian monta surkean aneemista esitystä.

Vaikka huomiset pelaajauutiset sisältäisivät nimet kuten Anssi Salmela ja Petri Kontiola niin tätä tämänpäiväistä tekoa ei tekemättömäksi saa. Mikko Leinonen on toimitusjohtajana nyt kohdellut kaltoin jo kahta Tappara-ikonia, ensin Teppo Nummista ja nyt Ville Niemistä. Mistäköhän tämä kertoo? Kiitti, mutta mulle riitti tämä nyt.
 

Taavi Horola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hausjärven Martat, Helsingin työväen hiihtäjät
Toisaalta, Villehän veti keskiviikkona Zoomin paidassa Hakametsässä ja vielä Aleksei Kasatonovin kanssa samassa kentässä. Toinen hymyili ja toinen ei...
Ei vaan, mietin just että miten tolle pikkuäijälle selittää että kaikki joille hän on oppinut vilpittömästi hurraamaan lähtee kerralla. Kai tämän aikamies kestää mutta pienemmille se on iso järkytys.
Ja oli syyt mitkä tahansa en usko että Villestä Tapparalaisuus häviää vaikka pelaisi Hausjärven Martoissa. Huseeraa Tapparassa sitten miten monta Mikkoa tahansa.
 

Team Tölkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suljettu liiga ja Kummola
jos Tappara uusista pelaajista kertoo niin Vänttinen ja Jesse Saarinen lienevät listalla. Tuskin tähän hetkeen isoja kaloja liikahtaa ennenkun Khl/nhl kortit on katsottu nimekkäiden pelimiesten osalta.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365

Kirjoitan tämän nyt melko karuin sanoin, mutta:

Melko rajua puhetta. "Ei ole tiettyjä pelaajia joukkueessa, en käy peleissä". Eli minusta tuo tekstisi kuullostaa siltä, että kannatat näitä tiettyjä pelaajia etkä Tapparaa. Ymmärrän erittäin hyvin vitutuksesi Leinosta kohtaan, mutta ei kukaan tosifani tästä syystä hylkää omaa seuraansa.

Yksikään pelaaja ei ole suurempi kuin seura. Ei edes Helminen eikä Ojanen.

Niin, ja vielä. Minusta pallo on nyt Villellä. Kenenkään ei häntä kannata vielä parjata. Hän on vielä aito Tappara ja halutessaan pysyy aitona Tapparana loppuun asti. Uskon, että Ville lähtee ulkomaille jonkun Kerhon sijaan ja tulee päättämään uransa joskus Tapparaan.

Jaksamisia!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Tappara
Ville ei kuole koskaan

Ville Nieminen on sankarini ja sellaisena pysyy. Ei Ville siitä mihinkään kuole jos toiseen, vaikkapa kilpailevaankin seuraan siirtyy. Siitä jauhetaan että onko Leinosen syytä ettei (kunnollista tai edes mitään) sopimusta tarjota, onko Villen syytä ettei pidä turpaansa kiinni tai onko Saarisen syytä ettei jaksa kuunnella toisinajattelijoita. Turhaa sellaisia on spekuloida. Ville on huippupelaaja ja ihminen joka ajattelee ja puhuu muutakin kuin tyhjänpäiväistä mitäänsanomatonta kiekkojargonia. Ville on huippupelaaja joka kelpaisi minun joukkueeseeni koska vain. Arvostelkoon ketä ja mitä tahansa, ei mikään ole niin pyhää etteikö sittenkin Ville Niemisen näkeminen Tapparapaidassa olisi hintansa arvoista. Jos tilalle tulee jotain robotteja jotka pelaavatomaapeliäjakatsotaanmihinseriittää vaikka olisivat koko kauden hiljaa ja kiltisti tottelisivat valmentajan käskyjä niin kyllä menetys on kaamea.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Aamulehdessä oli juttua Niemisestä ja ensi kauden joukkueesta.

- Niemisen siirto Ilvekseen ei hänen mukaansa ole mahdollinen
- tämänhetkisten tuntemusten mukaan Nieminen pelaa vielä kolme kautta
- Aamulehden tietojen mukaan jatko ei kariutunut Niemisen ja Leinosen sopimusneuvotteluihin vaan muihin asioihin
- "Osasin aavistaa jo jokin aika sitten, ettei urani jatku täällä. Välini kaikkien tapparalaisten kanssa ovat kunnossa. Toisilla oli tällä kertaa erilaiset suunnitelmat kuni toisilla."
- Nieminen ja Leinonen ovat keskustelleet alustavasti Niemisen tulevaisuudesta Tapparassa hyvässä hengessä

-keskiviikon jälkeen Tapparassa enintään viisi paikkaa vapaana, vielä vähemmän avainpaikkoja
- Leimulle sorvataan monivuotista jatkoa, Koskela jatkaa
- joukkueen ilme nuorentuu
- Leinonen uskoo Säterin jäävän, korvaaja hommataan tarvittasessa

Eiköhän Leimun jatko ole varma, Leinonen ei yleensä keskeneräisiä asioita kommentoi. Niemiselle ilmeisesti pedataan tulevaisuudessa valmentajan paikkaa, se tuosta jutusta paistoi läpi. Pelaajana paluu Tapparaan ei luultavasti näiden valmentajien aikana tapahdu, mutta mitään siltoja ei tässä palanut. Tällainen mielikuva jäi tuon jutun perusteella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös