Joukkueen rakennus kaudelle 2010-11

  • 1 133 563
  • 3 357
Tila
Viestiketju on suljettu.

GuyIncognito

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ville Peltonen - syy edelliseen on se pikkuseikka, että VP olettaa saavansa sentterin ja kattaus MG-Ramu-PW ei hänelle riitä. Villelle olisi kelvannut Hirso.
MG - Anaheimin pohjoisamerikan scoutti kävi pitkällä reissulla Suomessa, mm. katsoi koko pleijarisarjan ja kertoi Mickelle rehellisenä mielipiteenään, että vähintään kaksi kautta täällä vielä. Tämä on kannaltamme hyvä uutinen! Mutta kovaa uhkapeliä on ladata 18-vuotias Micke ykkössenaksi ja olettaa, että koko kausi + pleijarit sujuvat loistavasti. Villen asenteessa ei ole mitään aliarvostamista Mickeä kohtaan. Ville vaan on kokenut pelimies ja realisti ja kyselee, kuka siis olisi Micken lisäksi se joka ykkösen keskellä pelaa.

Jotenkin kummastuttaa tämän viestin sisältö. Seuraavat väitteet vapaasti tulkittu suuren raamattumme Jatkoajan keskustelupalstan sisällöstä:

Ville tunnetaan ystävällisyydestään, kyvystään johtaa joukkoja, kantaa vaikka kivikuorma perille nöyränä ja tunnollisena kaverina. Lisänä saisimme aimokasan maaleja ja pisteitä, jotka taas auttaisivat mahdollisesti joukkuetta voittamaan.

Allekirjoittaisin nuo itsekin.

Miten nyt kuitenkin tuosta JHagin viestistä tulisi se kuva, että Ville ei olisikaan valmis kantamaan joukkuetta tai jakamaan kokemustaan nuorempien/joukkueen avuksi. Kyllähän sitä itsekin varmaan mieluummin jääkiekkoilijana pelaisin Crosbyn ja Ovechkinin kanssa, mutta kun se nyt ei vaan perkele mene todellisuudessa niin. Ja sitä paitsi kyseessä on kuitenkin pitkään aikaan kuumin suomalainen nuori jannu, josta voi siis oikeasti tulla vaikka nhl:ssä superstarba - Kyl varmaan VP:nä saisin kicksit siitä että on voinut mahdollisesti auttaa tätä eteenpäin urallaan.

Sm-liigaan tullessa VP olisi tähti, ei kysymystäkään siitä - mutta jos Ville tekee valintansa sen mukaan kenet saa kaveriksi, niin ei osoita kyllä esimerkkiä ja seurauskollisuutta, josta kovasti on medioissa höpissyt. Sitä mitä niin moni tuntuu kaipaavan näiden palkkasotureiden tilalle.

Jos, siis huom JOS tämä pitää paikkaansa, pelkään että tää meidän joka äidin unelmavävy VP ei olekaan niin kultainen kuin kerrotaan.

Ja silti ottaisin sen ilomielin heti Stadiin, oli ehdot minkälaiset tahansa - hommatkoon Nybari sentterin. Kuten on jo mainittu, Villen arvoa joukkueelle ei ihan yksioikoisesti voi määrittää.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Nyt ihan aikuisten oikeasti, mietipä vähän esittämääsi perustetta Jalosen parantamiselle. Ihan vapautuneesti hengitä hieman ja mieti:
-kevät 08 > Baxter voittaa sääleissä TPS:n 2-0 ja putoaa puolivälierissä 1-4
-kevät 09 > KJ putoaa sääleissä TPS:lle 2-0
-kevät 10 > KJ sijoittuu runkosarjassa neljänneksi ja joukkue putoaa puolivälierissä 4.2.

Mitä tapahtui? Yksi: Jalonen pudotti HIFK:ta entisestään verrattuna Baxteriin. Kaksi: KJ nosti joukkueen lopputuloksellisesti samoille kantturoille Baxun kanssa. Kari Jalosen kruununa on toistaiseksi siis joukkueen palauttaminen Baxterin aikaiseen loistoon. Mieletöntä! Kyllähän tästä voi tietenkin iloa repiä. Markus Pöyhönen otti loppuaikoinaan maailman kärkeä kiinni 0,1 sekuntia per kausi. Ei jäänyt enää kuin 0,8 sekkaa kärkeen, hänhän kehittyi lupaavasti. Pikanttina yksityiskohtana oli tällä kaudella runkosarjan 4. sija, mutta tässä lasketaan loppusijoituksia. Vai onko täällä joku runkosarjafanien matinea? Neljäs ei ole siinäkään kummoinen suoritus tuolla nipulla. En usko, että tepsin ja kerhon faneja vituttaa juuri nyt, että olivat runkkarissa vasta viides ja kuudes.

Jos lähdetään vertaamaan Baxua ja Jalosta, niin verrataan sitten kahden kauden otannalla eikä yhdellä kaudella Baxun osalta. Eli keväällä 07 joku HPK tiputti HIFK 4-1 voitoin puolivälierissä. Baxun aikana mentiin siis kaksi kertaa puolivälieriin ja tipahdettiin molemmilla kerroilla ulos voitoilla 4-1. Ja molemmilla kerroilla hävittiin selkeästi paremmalle jengille.

Faktahan on, että Jalosen aikana ollaan menty alaspäin Baxun suoritustasosta, koska viime vuonna jäätiin jo sääleihin. Tänä vuonna meni astetta paremmin, mutta silti kausi oli pettymys. Mutta kuten jo aiemmin kirjoitin, ihmettelen edelleen pointtiasi, jossa niputat molemmat Jalosen kaudet ja toteat, ettei parannusta ole tapahtunut. Kun ottaa huomioon lähtötason, niin minusta tämä mennyt kausi oli parempi kuin viime kausi. Penan kauden päätteeksihän HIFK saatiin tipautettua jopa sääliplayoff-jengiksi. Tältä tasolta kun lähtee laskemaan, niin minusta Jalonen on parantanut, mutta on edelleen jopa Baxua perässä, kuten kirjoitat. HIFK:n menestys mestaruusvuodesta 1998 on muutamaa valopilkkukautta lukuunottamatta mennyt alaspäin kuin lehmän häntä. Tämä pitää ottaa huomioon tarkastelussa.

Ja sekin pitää ottaa huomioon, että me kirjoitamme eri lähtökohdista. Sinä olet näköjään antamassa potkuja Kari Jaloselle siitä riippumatta, kuka sinne tulisi tilalle. Minä taas kenkisin Nenän, mikäli tilalle saataisiin Erkka Westerlund tai Jukka Rautakorpi. En antaisi kenkää siinä tilanteessa, että valmentajaksi olisi saatavilla Kai Suikkanen, Petri Matikainen tai Kari Heikkilä.

HIFK:n toimitusjohtajan nimi on siis Valtanen, ei Valtonen. Valtonen on ex-jokeripelaaja. Hyvä pointti -nyt siis aidosti- on se, että Valtanen on saanut taloutta tasapainoon ja silti riivittyä joukkueeseen fygyä palkata hyviä pelaajia. Tunnekuohussani , joka johtui Isover-uutisesta, näin punaista kun HIFK:n toimitusjohtaja oli aiemmin Pena. Unohdin, että Pena oli myös UTJ ja ryssi siis kahden miehen hommat yhtä aikaa. Valtasella on UTJ, hoitakoon äijä vain Isoverejä sisään. < kerätkää talteen, Jatkoaika-kirjoittaja myöntää asiavirheensä samantien.

Noni, hyvä että selvensit kantaasi (ja ilmeisesti myös ajatuksiasi). Hyvinhän Valtanen on tähän saakka hommansa hoitanut. Jos vertaa Penan aikaansaannoksiin, niin eroa toimareilla on kuin yö ja päivä. Toisaalta ei voi oikein suoraan Penttiä ja Valtsua verrata, sillä Pentillä oli tuplarooli ja Valtsulla ei. Suora vertailu on epäreilua Penttiä kohtaan.

Jokuhan tuossa jo kirjoitteli, että normaali käytäntö yhteistyösopimuksen solmimisessa on se, että molemmat osapuolet tiedottavat asiasta sidosryhmilleen. Hieman ihmettelen, miten sinulla voi mennä kuppi nurin tuollaisesta. Ainut järkevä syy on se, että kauden liian aikainen päättyminen ottaa vieläkin noin koville.

Silti minusta HIFK on nimenomaan tällä toimarisaralla ottanut ison askeleen eteenpäin ja ammattimaistunut. Nyt ei hölistä keskeneräisistä asioista, organisaatiossa ei puhuta monella suulla ja keskenään ristiriitaisesti ja valmennuspuolella näyttää olevan monen vuoden turbulenssin jälkeen olevan seesteistä. Ei tapella ainakaan julkisuudessa ja käräjäoikeudessa täysin hutiin osuneen valmentajavalinnan jälkeen.

On oikeasti epäreilua sanoa joukosta ammattivalmentajia Tammisesta Alieniin, että heistä joka ainoa olisi lähtökohtaisesti Kojoa huonompi. En usko, ja ketään näistä en silti sisään toivo. Tuo menee jo menneisyydenkin ennustamiseksi, kun käsitellään koutseja, joita ei ole HIFK:ssa koskaan nähty. Sheddeniin, Araan ja Alpoon on suora linkki. Näistä kolmesta vetäisin vain Alpolle ovet kiinni Koojiin tilalle. Ara floppasi narreissa, mutta omaa kovat näytöt pitkältä ajalta ja useista joukkueista. Ei kiitos häntäkään enää kuitenkaan. Mun kriteeri menestykselle on aina sama: Loppusijoitus neljän joukkoon, ts. välieriin vähintään. Tämän nostan joka syksy esiin, on koutsi kuka tahansa. Sijat alle välierien ovat täysin yhdentekevää mössöä.

No höpö löpö. Sinä itse alkuperäisessä kirjoituksessasi kysyt, onko mitään pimeämpää valintaa kuin KJ tjsp. Ja minä listasin sinulle huonommat valinnat. En jaksa tarkistaa, onko Mälli listalla, mutta jos ei ole niin lisätään hänet listalle. Pikanttina yksityiskohtana sinulle, että muuan Buddha sai tämän kevään finaalijengin, HPK:n, yhdessä kaudessa tipautettua jopa sääliplayoff-viivan alapuolelle. Nyt siellä valmentaa joku Rautakorpi ja jengi on finaalissa. Toinen hyvä esimerkki on tämän kauden Ilves, viime kaudella vielä playoff-taistoissa, tällä kaudella liigan viimeinen

Näköjään olemme samaa mieltä tuosta menestyskohdasta, myös minä pidän mitaleista taistelua onnistuneena kautena. Ja tähän minä uskon HIFK:n osalta ensi kaudella. Nimet Riksman, Peltonen, Enlund, Lahti, Laatikainen, Marttinen/Jokela, Kousa ja se yksi sena kiitos, niin me ollaan runkosarjassa sijoilla 1-3 ja sitä myöten playoffeissa puolivälieräsarjan voiton kautta välierissä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Näköjään olemme samaa mieltä tuosta menestyskohdasta, myös minä pidän mitaleista taistelua onnistuneena kautena. Ja tähän minä uskon HIFK:n osalta ensi kaudella. Nimet Riksman, Peltonen, Enlund, Lahti, Laatikainen, Marttinen/Jokela, Kousa ja se yksi sena kiitos, niin me ollaan runkosarjassa sijoilla 1-3 ja sitä myöten playoffeissa puolivälieräsarjan voiton kautta välierissä.

Jos nämä boldatut toteutuvat, niin luulenpa, että ensi kausikin näyttää paljon ruusuisemmalta jo heti kauden alusta. JA siihen vaaditaan nuo molemmat, Jokela ja Marttinen. Vedetään ensi kausi enemmän puolustusvoittoisilla pakeilla kuin hyökkäävillä, tästä tulee olemaan loppupeleissä enemmän hyötyä. Vaikka, kyllähän Marttisesta ja Jokelasta on hyötyä myös hyökkäyssuuntaan. Ainoa ikävä puoli tässä on se, että kummankaan tuleminen HIFKiin vaikuttaa enemmän kuin epätodennäköiseltä tällä hetkellä, jos se nyt on ollut edes realistista missään vaiheessa??
 

scholl

Jäsen
Ja mistäs sen tietäisi olisiko Suikkanen täällä hyvä? Olisiko Dufva täällä hyvä? Tukka-Jukka? P. Virta? Ei perkele tiedä, joten roikutaan nykyisessä.

Ei. Ei. Ehkä ei. Ehkä ei.

Jos IFK:n omistaisi Tom Sjölund ja muut rööperin katujätkät niin Suikkanen tulisi pärjäämään. Skragaa ei tarttisi ja muutenkin voisi lähteä duuniin sen näköisenä, että olisi saanut edellisyönä turpaan snägärillä. Helenius olisi silloin hankinta, jonka seura tekisi heti. Nutcasea koko porukka. Sen sijaan IFK:n kannattajien, johdon ja muidenkaan sidosryhmien (esim. Veho/Mercedes) kanssa tuo Suikkanen sopii yhteen ehkä huonommin kuin kukaan muu.

Dufva. Liian pehmeä maalaispoika ja oikeasti se 3/4 kalju on hemmetin iso miinus. Pienemmässä seurassa median huomion ulkopuolella, kun saa tehdä työtä niin menestyy, mutta yksi niistä, joita Stadin valot takuulla pelottaa. Salattujen elämien joku talkkari.

Rautakorpi. Ehkä ei. Kova kokemus, mutta se pelityyli on sellainen juttu, että saattaa olla millisekunnissa fanien hampaissa. IFK:ssako kahvakiekkoa. Toisekseen tuleeko Rautakorpi toimeen "divaritason jätkiä" parempien pelaajien kanssa. Toisaalta sellainen puolittainen hullunraivo on hyvä asia, koska elää tunteella.

Pekka Virta. Koska IFK:ssa muka annettaisiin aikaa hänelle rakentaa jotain aivan omantyyppistä pelitapaa. Niin ja kun katsoo minkä värisissä paidoissa hän on tuolla valmentanut niin kyllähän siitä tulee epäsiisti kuva.

Eniten suomalaisista valmentajista taitaisi IFK:hon sopia valitettavasti Jukka Jalonen. Joo, hankitaan kaksikko Shedden-Jukka Jalonen.
 

scholl

Jäsen
- mutta jos Ville tekee valintansa sen mukaan kenet saa kaveriksi, niin ei osoita kyllä esimerkkiä ja seurauskollisuutta, josta kovasti on medioissa höpissyt.

Sentterin voi hankkia myöhemminkin. Jos Ramu ja MG eivät pärjää niin sitten joku ulkkari kesken kauden kehiin. Eikös VP:lläkin ole kokemusta siitä, kun näin tehtiin (Machulda) menestyskaudella Narreissa. Viime kaudella putoili kesken kauden SM-liigaan Rosa, Sweatt ja ties mitä nimiä, joten jos on haku päällä, hyvä paketti ja varaa maksaa niin verorajan jälkeenkin on takuulla mahdollisuus hankkia joku jätkä. Ulkkarikiintiö ei ole samanlainen ongelma kuin joskus ja pitää muistaa se, että sysipaskoihin jätkiin ei pidä tyytyä ((F)loppi), jos muita ei ole tarjolla.

edit. Analyytikko_:n viestiin sen verran, että hyvä, että Euroopan lätkät on kuopattu, koska Keijo Kousalla on muistaakseni elinikäinen pelikielto europeleihin
 

#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hyvinkään Tahko, Pasi Nurminen
Sentterin voi hankkia myöhemminkin. Jos Ramu ja MG eivät pärjää niin sitten joku ulkkari kesken kauden kehiin. Eikös VP:lläkin ole kokemusta siitä, kun näin tehtiin (Machulda) menestyskaudella Narreissa.
Anteeksi nyt kun tulen huutelemaan vieraaseen pöytään, mutta Machulda pelasi kylläkin laidassa ja hankittiin paikkaamaan loukkaantunutta Peltosta.
Kumma jos ei Villelle Granlund kelpaa sentteriksi, meillä pelasi kaksi kautta kuitenkin Pakaslahden kanssa. Toteutuessaan tuo Peltonen on kyllä kovan luokan hankinta. Riksmanin siirtyminen teille vituttaa ainakin tällä hetkellä hieman.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Dufva. Liian pehmeä maalaispoika ja oikeasti se 3/4 kalju on hemmetin iso miinus. Pienemmässä seurassa median huomion ulkopuolella, kun saa tehdä työtä niin menestyy, mutta yksi niistä, joita Stadin valot takuulla pelottaa. Salattujen elämien joku talkkari.

Rautakorpi. Ehkä ei. Kova kokemus, mutta se pelityyli on sellainen juttu, että saattaa olla millisekunnissa fanien hampaissa. IFK:ssako kahvakiekkoa. Toisekseen tuleeko Rautakorpi toimeen "divaritason jätkiä" parempien pelaajien kanssa. Toisaalta sellainen puolittainen hullunraivo on hyvä asia, koska elää tunteella.

Miten olisi, jos Dufvalle ostettaisiin hiuslisäke tyyliin Pekkarinen, olisiko sitten parempi? Ei, en kyllä itse innostuisi Dufvasta, en tiedä miksi, mutta sopii paremmin tuonne Jokereihin. Rautakorven pelityyli ei kyllä miellytä yhtään, mies olisi varmaan innokas tulemaan HIFK:n valmentajaksi, ei kiitos kuitenkin. Matikainen tietyllä tapaa miellyttää, mutta toisaalta valmentajana hävinnyt pleijarisarjat toistuvasti Kärpille, lisäksi HIFK:n häviämisen kulttuuri, mehän taidettaisiin tippua divariin tuolla kombinaatiolla. Shedden on liian kallis mies meille, mutta ensimmäisenä hakisin Dougia takaisin tai Westerlundia. Suikkanen ei taida lähteä heti Turusta, jossa saa tehdä ilman paineita.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tampereella kiertää puolivahva huhu, että Ville Nieminen on lähdössä pois Tapparasta, Tampereelta mutta ei SM-liigasta. Muistellaanpa viime kevättä - Nieminenhän totesi, että HIFK on jengi, jossa jokainen suomalaispelaaja haluaisi jossain vaiheessa pelata. Jos Peltonen on tulossa, olisi luonnollista että viimeinenkin edarimeininki putsattaisin pois Niemisen muodossa. Eli kokemusta ja senioriteettia kerralla reilusti sisään ja autokuormallinen junnuja lähtee Hämeenlinnaan.

Sitten vielä maalivahtivalmennukseen liittyen. Rindell taitaa tarvita maalivahtivalmentajan, koska Kaarelaa on kosittu KHL:ään. Jos oikein muistan, herrat (Rindell + Sakke) etsivät jokunen vuosi sitten kimpassa duunia Ruotsista...

Ja sitten vielä yksi juttu. Kellään tietoa Ilkka Pikkaraisen suunnitelmista? Jossain kohtaa oli jatkamassa KHL:ssä ja toisessa yhteydessä on yhdistetty Timrå:hon. Onko mahdollinen ensi kaudella?
 
Viimeksi muokattu:

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä rakastan tätä HIFK-osiota! Jos mut pistettäisiin vastuuseen maailmanlopun aineksia sisältävän elokuvan tuottamisesta, mä aloittaisin käsikirjoituskaartin metsästämisen instana täältä. Hollywood ainesta. Siitä pitää joukkueenrakentamisen suhteen antaa johdolle ja valmennukselle vielä tunnustusta, että suut pysyvät paremmin supussa hankinnoista kuin Pentin aikana. Tuolloin nämä JA:n sisäpiiriläiset saivat huomattavasti enemmän infoa, joka näkyi täälläkin. Eihän tietoa saa koskaan lätkäjoukkueen tapauksessa pidettyä sisällä, koska aina löytyy esim. suulaita pelaajia, jotka jakelevat tietoja näille perässä roikkuville hännystelijöille. Ai saatana. Lauantai 24.4.2010 klo 1341. Vitun Nybari missä se joukkue on? Muut joukkueet vetää joo supervahvistustensa kanssa mielettömiä treenejä ja meillä ei pelaa ketään. Kausikin alkaa parin viikon päästä, joten joukkueen sopimukset pitäisi olla julkaistuna. Oyh, se alkoikin n. 6 kk:n päästä. Ei se mitään, silti.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Rautakorven pelityyli ei kyllä miellytä yhtään, mies olisi varmaan innokas tulemaan HIFK:n valmentajaksi, ei kiitos kuitenkin.

Rautakorpea tuskin innostaa mikään liigaseura, kun tulevaisuudessa tulee vaikuttamaan jääkiekkoliiton leivissä. Sinne kannattaa mennä valmentajien, jotka ovat pärjänneet ja joilla on jotain annettavaa esim. junnuille tai valmennuksellisia oppeja.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ja sitten vielä yksi juttu. Kellään tietoa Ilkka Pikkaraisen suunnitelmista? Jossain kohtaa oli jatkamassa KHL:ssä ja toisessa yhteydessä on yhdistetty Timrå:hon. Onko mahdollinen ensi kaudella?

Ei ole kiinnostusta tulla suomeen pelaamaan, tähtäimenä on Ruotsi tai Sveitsi ja ei kai se KHL ole kuitenkaan poissuljettu vaihtoehto.
 

scholl

Jäsen
Anteeksi nyt kun tulen huutelemaan vieraaseen pöytään, mutta Machulda pelasi kylläkin laidassa ja hankittiin paikkaamaan loukkaantunutta Peltosta.

Kyllä sen tiedän, mutta otin esimerkin siksi tähän, että VP:n pitäisi tietää, että pelaajia voi hankkia kesken kauden. Jokereiden menestyminen Machuldan kanssa siis pitäisi olla miehen muistissa.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Nieminen Tampereelle...
Vissiin kolme vuotinen diili.
VP:stä en ole kuullut, ettei olisi diili tehtynä. Viimeisin tieto on, että diili on. Siihen tietoon itse luotan ja sen kanssa elän. Saatana että on paha kankkunen!
 

Tapuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK HELSINKI, Ville Peltonen
Mä rakastan tätä HIFK-osiota! Jos mut pistettäisiin vastuuseen maailmanlopun aineksia sisältävän elokuvan tuottamisesta, mä aloittaisin käsikirjoituskaartin metsästämisen instana täältä. Hollywood ainesta. Siitä pitää joukkueenrakentamisen suhteen antaa johdolle ja valmennukselle vielä tunnustusta, että suut pysyvät paremmin supussa hankinnoista kuin Pentin aikana. Tuolloin nämä JA:n sisäpiiriläiset saivat huomattavasti enemmän infoa, joka näkyi täälläkin. Eihän tietoa saa koskaan lätkäjoukkueen tapauksessa pidettyä sisällä, koska aina löytyy esim. suulaita pelaajia, jotka jakelevat tietoja näille perässä roikkuville hännystelijöille. Ai saatana. Lauantai 24.4.2010 klo 1341. Vitun Nybari missä se joukkue on? Muut joukkueet vetää joo supervahvistustensa kanssa mielettömiä treenejä ja meillä ei pelaa ketään. Kausikin alkaa parin viikon päästä, joten joukkueen sopimukset pitäisi olla julkaistuna. Oyh, se alkoikin n. 6 kk:n päästä. Ei se mitään, silti.

Eikö jengi usko jo ?? Hyvä ystäväni mr Tooooooom Nybondas ilmoittaa uusista sopimuksista sitten, kun niitä on.. Nyt vaikuttaa siltä, ettei niitä ole yhtään. Tyypillistä DDR meininkiä, joka on jatkunut jo monta vuotta ja tulee hmmmmmm jatkumaan vaikkakin, joidenkin mielestä " eteenpäin ollaan menty " Miten ?? IFK : n vaakuna logon tilalle voisi vaihtaa kirjaimet DDR.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vissiin kolme vuotinen diili.
VP:stä en ole kuullut, ettei olisi diili tehtynä. Viimeisin tieto on, että diili on. Siihen tietoon itse luotan ja sen kanssa elän. Saatana että on paha kankkunen!

Tapparalla on vissiin valmiina joku vanha faksi, jossa vastaanottaja on Nordis (josta se toimitetaan asianomaiselle pelaajalle) ja sopimuksen pituudeksi on kirjattu kolme vuotta. Ensin se vastaaotti Enlund, sitten Lasse Korhonen ja nyt viimeisenä Jani Nieminen.

Ja ai niin, se kankkunen lähtee sillä millä se on tullutkin.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikö jengi usko jo ?? Hyvä ystäväni mr Tooooooom Nybondas ilmoittaa uusista sopimuksista sitten, kun niitä on.. Nyt vaikuttaa siltä, ettei niitä ole yhtään. Tyypillistä DDR meininkiä, joka on jatkunut jo monta vuotta ja tulee hmmmmmm jatkumaan vaikkakin, joidenkin mielestä " eteenpäin ollaan menty " Miten ?? IFK : n vaakuna logon tilalle voisi vaihtaa kirjaimet DDR.

Yo, waaz up. HIFK on ilmoittanut jo viime kauden aikana suurimman osan pelaajasopimuksista , jotka on niinku, u know, sopimuksia. Valot päälle ja päivitys ohjelmistoon. On aika luonnollista pitää isompi tiedotustilaisuus, kun on useamman profiilipelaajan nippu saatu kokoon. Eiks juu? Se on tosi ikävää, että Tomppa pahoitti sun mielen jollain maililla, mutta mä tiedän sun olevan mies ja nousevan tuosta itsetunnon tuhonneesta insidentistä. Voimia Tapuli!

Ja lisätään vielä, että eiköhän näistä sopimusten julkaisuista ole tehty yhdessä strategia tällä kaudella erinomaisesti toimineen markkinoinnin vastaavien henkilöiden kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Teidän junnuista siirtyy Tuohimaan lisäksi kaksikko Laine, Parkkonen meille, näin kertoo nimim. liigajyrä meidän puolella. Myös Bluesin Hovinen ja Haikarainen + kenties muutama kaveri maakunnista siirtyvät Tomekin alaisuuteen.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Teidän junnuista siirtyy Tuohimaan lisäksi kaksikko Laine, Parkkonen meille, näin kertoo nimim. liigajyrä meidän puolella. Myös Bluesin Hovinen ja Haikarainen + kenties muutama kaveri maakunnista siirtyvät Tomekin alaisuuteen.

Aha, ei paljon kiinnosta... Kyllä meillä on pikkaisen isompia asioita murehdittavana kuin minne kukakin A-junnu itsensä tunkee. Ja eipä noista kenelläkään olisi ollut mitään asiaa liigajoukkueeseen muutenkaan ja vaikka olisikin niin ei siinä mitään olisi voitettu kuitenkaan. Ensi kausi pelaillaan tuttuun tyyliin ''pois alta'' parempi huominen mielessä. Ei paista aurinko risukasaan ei...
 

trap

Jäsen
Joku asioista tietävä voisi valaista vähän Jan Lundellin kuviosta. Pidin pelkkänä läppänä kun joku tuollaista kirjoitti Jeren siirron jälkeen, mutta sen jälkeen täällä ollut pariinkin otteeseen maininta aiheesta + Jokeri-osiossakin joku väitti Lundellin neuvottelevan Bluesin kanssa...
 

scholl

Jäsen
Kokemus + IFK-tausta on perinteisesti ollut se sapluuna, millä Blues tekee hankintoja, joten aika erikoista olisi, jos eivät neuvottelisi. Sehän ei tietenkään automaattisesti tarkoita sopimuksen syntymistä.

Homma menee siis niin niiden osalta, jotka eivät saa enää sopimusta: kokematon, huono pelaaja -> HPK, kokenut, huonon hinta-laatusuhteen pelaaja -> Blues, haravajärjestelmällä hankitut -> Tappara.
 

Tapuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK HELSINKI, Ville Peltonen
Yo, waaz up. HIFK on ilmoittanut jo viime kauden aikana suurimman osan pelaajasopimuksista , jotka on niinku, u know, sopimuksia. Valot päälle ja päivitys ohjelmistoon. On aika luonnollista pitää isompi tiedotustilaisuus, kun on useamman profiilipelaajan nippu saatu kokoon. Eiks juu? Se on tosi ikävää, että Tomppa pahoitti sun mielen jollain maililla, mutta mä tiedän sun olevan mies ja nousevan tuosta itsetunnon tuhonneesta insidentistä. Voimia Tapuli!

Ja lisätään vielä, että eiköhän näistä sopimusten julkaisuista ole tehty yhdessä strategia tällä kaudella erinomaisesti toimineen markkinoinnin vastaavien henkilöiden kanssa.

Wau................................. Hyvä Bismarck.........
 

Cover

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rikollislauma
Pelaajista otin selvää ja kerron vain asioita, joiden takana uskallan seistä. Hurjimmat huhut ovat huhuja, kunnes joku, jota pidän superhyvänä lähteenä ne varmistaa. Tässä näitä tänään kuultuja:

Ville Peltonen - syy edelliseen on se pikkuseikka, että VP olettaa saavansa sentterin ja kattaus MG-Ramu-PW ei hänelle riitä. Villelle olisi kelvannut Hirso.

Itse en omia tietojani voi täysin faktoiksi väittää, mutta mikäli Villen eräs tuttu yhtään oli asioista perillä, niin hänellä olisi sopimus IFK:n kanssa, joka on purettavissa esim. KHL:stä tulevalla suuren rahasumman omaavalla sopparilla. Jotenkin kyllä luotan kyseisen kaverin sanomisiin, mutta voi olla että hän on väärässä.
 
Viimeksi muokattu:

fakiiri

Jäsen
Itse en omia tietojani voi täysin faktoiksi väittää, mutta mikäli Villen eräs tuttu yhtään oli asioista perillä, niin hänellä olisi sopimus IFK:n kanssa, joka on purettavissa esim. KHL:stä tulevalla suuren rahasumman omaavalla sopparilla. Jotenkin kyllä luotan kyseisen kaverin sanomisiin, mutta voi olla että hän on väärässä.

Itselläni on samanlainen tieto. Ville on käsittääkseni tehnyt diilin IFK:n kanssa jo aikoja sitten.
 

MISTER X

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja ARSENAL
Joukkueen rakentamisessa kaipaisin entistä suurempaa roolitusta. NHL:ssä Kimmo Timonen totesi paremman luisteluvoiman ratkaisseen, kun Philadelphia kaatoi ennakkosuosikkina sarjaan lähteneen New Jersey Devilsin. Ei NHL:ssä pelaa mitään Mikki Hiiri -joukkueita, mutta sielläkin on pakko huomioida nykyaikaisen pelin realiteetit. Mielestäni yksi fyysisen kunnon ja luisteluvoiman merkitystä kasvattava tekijä on kokoonpanoon merkittävien pelaajien lukumäärän vähentyminen. Kun jalat luistellaan alta, niin mitkään kädet tai nimet paidan selässä eivät auta. Tämä on pakko huomioida rakennettaessa ensi kauden joukkuetta. Isot kankeat pelaajat eivät yksinkertaisesti pärjää nykypäivänä paras seitsemästä sarjoissa.

Toisaalta IFK:n brändi vaatii taklauksia ja ylilyöntejä ainakin silloin tällöin. Näille osastoille pitää olla sitten omat miehensä. Lennu pysyköön joukkueessa ja taklatkoon niin paljon kuin sielu sietää. Liiviik otti kriittisillä hetkillä muutamia turhia taka-askelia, mikä on jäänyt kaivertamaan mieltä. Jäähyjä pitää välttää, mutta vastustajan ykköskorin äijälle ei uhoamistilanteessa käännetä selkää. Kaipaisin joukkueeseen kyllä Siklenka -tyyppistä pelaajaa, joka mielellään olisi hyökkääjä. HPK-sarjan ensimmäisessä vaihdossa Honkanen löi Rautakorven ennakkosuunnitelman mukaisesti neljä kertaa Granlundia päin näköä ilman jäähyä antaen esimakua tulevasta. Tässä tilanteessa "Siklenkan" olisi pitänyt käydä pyyhkimässä Honkasella jäätä ja ottelusarjan henkinen painopiste olisi ollut oikeilla urilla.

Valmennukselta haluan häviämisen inhoamista ja voittamisen tulenpalavaa rakastamista, joka tarttuu myös joukkueeseen. Jortikka sanoi televisiohaastattelussa Jokerien pelien vielä jatkuessa, että ei voitolla tai häviöllä hänen elämäänsä ole suurempaa vaikutusta - uskomatonta. Aivan tällaiseen ei Jalonen syyllistynyt, mutta todella paljon jäi parannettavaa. Jotenkin ehkä naivisti uskon, että virheistä voi oppia vaikka personallisuutta voi olla vaikea muuttaa. IFK:n uudet voimat omistajapuolella ja hallituksessa ovat tuoneet mielestäni paljon hyvää. Kyllä siellä ymmärretään ongelmat ja tällä hetkellä uskon, että niihin myös puututaan. Nybondaksen parantaminen oli minulle niin suuri yllätys, että en pidä Jalosenkaan ongelmakohtien kohentumista täydellisenä mahdottomuutena.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös