La 20.3.2010 KooKoo - LeKi (pronssiottelu)

  • 5 927
  • 29

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Ottelu, jota ei kukaan osannut odottaa. Taisto, joka ei kiinnosta ennakkosuosikkia lainkaan, mutta vierasjoukkue taas pelaa seuran kannalta sitä The Gamea, seurahistorian unohtumattominta peliä ja toivottavasti me paikalle saapuvat LeKi-fanit tuodaan vähän lisää kermaa kakun päälle.

KooKoo hävisi välierissä D-Teamille nöyryyttävästi 3-2, joten siellä on varmasti mielet matalina ja finaaliin valmistautuneet fanit varmasti allapäin ja uskon, että varmasti huomenna motivaatio on LeKin pelaajilla ja faneille KooKoon kollegoita korkeammalla, joten tässä olisi ehdottomasti paikka iskeä ja hoitaa homma nyt tyylillä kotiin ja ottaa tästä kaudesta se viimeinen muisto, sillä pronssi kuitenkin voitetaan.

KooKoo on ollut LeKille tällä kaudella yllättävän kevyt ja helppo vastus, mutta jos kotijoukkue saa hengen päälle, on se vaikea pysäytettävä. LeKin täytyy pystyä pelaamaan pitkän tauon jälkeen tasokasta hyökkäyspeliä, käyttää maalipaikkansa ja olla vastustajaa nälkäisempi. Esimerkiksi Järviseen muutama kunnon taklaus ja Pablo voi alkaa horjumaan. Muutenkin niitit ajetaan viimeisen kerran tällä kaudella loppuun saakka ja hoidetaan voitto kotiin meille faneille.

Paikalle on näillä näkymin saapumassa ainakin 30 LeKi-fania, mutta luku saattaa aikas rankasti heitellä, sillä tilanne tuli ''vähän äkkiä'' näin aikataulullisesti. Toivottavasti saadaan noinkin isossa hallissa edes vähän ääntä aikaan ja jos Kuudes Kenttäpelaaja vielä jaksaisi karvaan tappion jälkeen kaivautua paikalle huutamaan äänensä käheiksi, tässä voisi odotella hienoa pronssipeliä.

EDIT: Infoa fanimatkasta -> http://edustus.leki.fi/leki/www/fi/index.php?we_objectID=10375&pid=5576
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onhan se ihan selvää, että tappio välierissä on kamala pettymys. Mutta ihan täysin en silti ymmärrä sitä asennetta, että pronssipeli ei kiinnosta tai että se on turha.

Pelaajatkin voivat olla tuota mieltä, mutta viimeistään voitetun vikan matsin jälkeen mieli muuttuu. Yleisössä samat tyypit ovat puolestaan jännänneet jotain sinällään merkityksetöntä lokakuun farmilänkyttelyä ihan tosissaan, joten miksi tämä olisi turhempi peli?

Ei niinkään tähän peliin liittyen, vaan enemmänkin pronssipeleihin yleensäkin.

Kovin kovat odotukset ei ole kyllä itselläkään tämän pelin suhteen. Kokoonpanoihin toivoisi jotain muutoksia: ei välttämättä Värettä maalille, mutta ainakin Sierman tai Hammar puolustukseen ja ehkä joku junnu hyökkimäänkin. Heillä luulisi riittävän näyttöhalujakin.
 

Kaupparatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kymenlaakson jääkiekkojoukkueet, Tappara
Ei kiinnosta tämä peli - en tule. En siksi, että olen pettynyt joukkueeseen, vaan yksinkertaisesti ei ole vaan paukkuja. Olo on tyhjä. Pelaajat on kiitetty jo tällä kaudella useasti.
Sinähän se sitten todellinen "fani" oletkin, eli kannustusta ja fanittamista löytyy vain silloin kun joukkue menestyy. No näitähän aina löytyy. Et kai sitten ole hallissakin koko kautta laulanut kannustuslauluanne, "Kookoolle me huudetaan syntymästä kuolemaan...", vaan olet älynnyt pysyä hiljaa muiden huutaessa.
Toivottavasti tosifanit ei hylkää joukkuetta nyt, nythän teitäkin "Kuudes kenttäpelaaja" tarvitaan ja mitataan teidän todellinen fanius. Eiköhän joukkueella ole takki vielä tyhjempi kuin meillä faneilla, hehän kuitenkin kaikista suurimman pettymyksen joutuu kantamaan.
Ei muuta kun tosifanit hallille huutamaan ja kannustamaan, ja kiittämään hienosta kiekkotalvesta, jääkööt nyhveröt kotiin kitisemään tyhjää oloaan.
 
Toivottavasti tosifanit ei hylkää joukkuetta nyt, nythän teitäkin "Kuudes kenttäpelaaja" tarvitaan ja mitataan teidän todellinen fanius. Eiköhän joukkueella ole takki vielä tyhjempi kuin meillä faneilla, hehän kuitenkin kaikista suurimman pettymyksen joutuu kantamaan.

Enkä hylännytkään. En vaan pidä pronssia juuri minään ja se ei ollut meidän tavoite. Kyllä minullakin on aika helvetin tyhjä takki, koska on tässä kierretty melkein 75% peleistä tällä kaudella ja oltu joukkueen tukena jatkuvasti.. nyt vain ei ole enää panosta eikä halua.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Lähtö hallille alkaa lähestyä kohti täyttä LeKin fanibussia ja matka kohti Kouvolaa! Todennäköisesti kuitenkaan ei ihan liikoja kannata odottaa LeKi-faneista kannustuspuolella tietäen, että esimerkiksi Kisa-Osaston osuus matkaajista on aikas pieni, mutta yritetään silti kovasti toki pitää meteliä isossa hallissa.

LeKin kokoonpano on onneksi pysynyt samana ja nyt LeKi lähtee varmasti supernälkäisenä peliin, sillä mitalit tekisivät kyllä todella hyvää pelaajille, faneille, Lempäälälle ja koko seuralle. Toivottavasti saadaan onnistumisia heti alusta lähtien alle, jotta peli lähtisi pitkän tauon jälkeen kunnolla rullaamaan. Ainakin itselleni KooKoon mahdollinen motivaatio tähän peliin on täysi arvoitus.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"Kaikkien farmiseurojen alistaja..." Pronssimitalli on hyvä saavutus.

Ainakin jos siinä on noin helvetin monta l -kirjainta! Mutta toivottavasti jätkillä on ryhtiä pelata vielä kerran. Ei ole nimittäin ihan siltä näyttänyt viime aikoina. Siis KK:n suunnalla.
 

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Kerran vielä hallille, ei kai tässä muu auta.

Pronssi ei kyllä kiinnosta sinällään pätkääkään, mutta ei se nyt ole mikään syy jäädä kotia itkemään, eipä noissa kesän/syksyn harkka peleissäkään ollut kummoista panosta, mutta silti aina oltiin paikalla ja omien voittoa toivottiin, niin myös tänään.

GO GO KOOKOO!
 

Strawberry

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pronssipeli mestiksessä on typerintä mitä on keksitty. Tai playout-pelit olivat vieläkin surkuhupaisampia, mutta ei tämä pronssipelikään kiinnosta varmasti sen enempää pelaajia kuin katsojiakaan.

KooKoon kausi päättyi valtaisaan pettymykseen ja ymmärrettävää onkin, että pelaajia on enää erittäin vaikeaa saada motivoitua tähän peliin. Nyt voisi ainakin A-junnuista nostaa vaikka kentällisen pelaajia tähän höntsäpeliin.

KooKoolta puuttuu varmasti muutenkin tänään useita runkopelaajia, jotka pelasivat D Teamia vastaan puudutettuina. Tietääkseni ainakin kaksi KooKoon kärkipään pelaajaa telottiin "sairaalakuntoon" puolivälierissä erään puolirikollisesti pelanneen joukkueen toimesta, vaikka Ika ei tätä oikein missään vaiheessa tuonutkaan julki. Osaltaan muutamien pelaajien vaisuutta viime peleissä varmasti selittää tuo loukkaantuneena pelaaminen. Jos joutuu pelaamaan vamman takia puudutettuna niin ei meno voi missään tapauksessa olla niin tehokasta kuin terveenä.

Sen verran terveisiä jääkiekkopäättäjille, että lopettakaa nyt tästä eteenpäin tuo turha pronssipeli. Harjoituspelitkin kiinnostavat enemmän. Hallille ei tänään vaivaudu missään tapauksessa yli 1000 katsojaa. Veikkaan yleisömääräksi korkeintaan 500 katsojaa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Huilla odotetusti poissa ja sivussa myös Paakkarinen. Tilalla Lampinen ja Lehtonen, muutoin kokoonpanoon ei muutoksia.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoo tänään:

1.kenttä:
Olli Julkunen - Iivo Hokkanen - Mikko Liukkonen
Pasi Järvinen - Toni Niemi

2.kenttä:
Matti Aho - Kory Baker - Ville-Vesa Vainiola
Kimmo Eronen - Mikko Tarkiainen

3.kenttä:
Jiri Veistola - Ville-Matti Koponen - Jaska Vilén
Jaakko Lehtonen - Toni Kirén

4.kenttä:
Aapo Lampinen - Eemeli Koskelainen - Niko Palonen

Maalivahdit:
Jani Nieminen (am)
Eero Väre

Go on KooKoo!

Matti Huilla on ilmeisesti yksi näistä Jukurit-sarjassa loukkaantuneista pelaajista ja kun nyt pelissä ei enää ole suurempaa panosta saa Huilla ansaitusti parannella vammojaan ja näin Aapo Lampinen on nostettu kokoonpanoon kauden päätösotteluun.
 

Strawberry

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Palataan asiaan kun KooKoo alkaa julkaisemaan ensi kauden sopimuksia. Viime vuonna KooKoo julkaisi ensimmäiset sopimukset 5.4.2009, joten ei tässä varmaan enää kauaa tarvitse odottaa kun ensi kauden joukkueen sopimuksia aletaan tekemään. Eiköhän KooKoossa katseet olekin jo suunnattu ensi kauteen. Tämä peli ei kiinnosta varmaan ketään ja on täysin yhdentekevää, kumpi joukkue tämän pelin voittaa. Ehkä LeKin pelaajia homma saattaa sentään vähän enemmän kiinnostaa. Eiköhän siellä tulla tänään näkemään aikalailla maali-iloittelua, koska varmaan kukaan ei enää jaksa tai viitsi enää ainakaan puolustaa.
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Ismo Lehkosen kausi ei muuten pääty tämäniltaiseen lauantaisaunaan, vaan edessä on MM-kisojen 2.divisioona Viron maajoukkueen peräsimessä Narvassa 10-16.4 sekä tätä tapahtumaa edeltävä valmistautuminen ja mm.harjoitusottelu (7.4 Tallinna) Suomen maajoukkuetta vastaan.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Eiköhän KooKoossa katseet olekin jo suunnattu ensi kauteen. Tämä peli ei kiinnosta varmaan ketään ja on täysin yhdentekevää, kumpi joukkue tämän pelin voittaa.

Onneksi joukkuetta sentään näyttää kiinnostavan eli johdossa ollaan toistaiseksi ensimmäisen erän jälkeen. Eipä noita mitaleita kuitenkaan ihan liikaa ole Topinkujalle tullut ja eiköhän se sahti maistu ukoillekin illalla paremmalta pronssiset lätkät kaulassa. Uransa päättävälle Mamballekin soisi vielä muiston viimeisestä kaudesta. Ei muuta, kun kunnon nollaukset illalla ja pitäkäähän poijat hauskaa. Saa nähdä kuinka monipäiväisiksi juhlat venyvät, uskottavuuden nimissä ainakin runkosarjan voittojuhlien kaksipäiväiset olisi syytä ylittää.. Ymmärrän kyllä, että takki voi olla tyhjä monellakin kannattajalla, mutta itse kyllä olisin mielelläni hallille vielä kerran saapunut. Se ei nyt itsestä riippumattomista syistä ollut mahdollista eli liityn tähän gloryhunter-kerhoon.
 

K.Pylkkänen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Se ei nyt itsestä riippumattomista syistä ollut mahdollista eli liityn tähän gloryhunter-kerhoon.

Samassa kerhossa ollaan. Tilansimpas kuitenkin yhdeltä hallille menijältä pipon -50%, eli ei joukkuetta täysin olla hyljätty. Julkunen näköjään poissa kokoonpanosta, liekö soppari liigaan takataskussa.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Julkunen näköjään poissa kokoonpanosta, liekö soppari liigaan takataskussa.

Ihan viimeisiä kuulumisia en tiedä, mutta Julkusellehan oli myös jälkikasvua tiedossa eli voisikohan tästä olla kysymys.. Tämä siis ihan puhtaana arvauksena.
 

K.Pylkkänen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Ihan viimeisiä kuulumisia en tiedä, mutta Julkusellehan oli myös jälkikasvua tiedossa eli voisikohan tästä olla kysymys.. Tämä siis ihan puhtaana arvauksena.

Jos näin niin kohtalainen ajoitus kaverilla. Kuihan ois käyny, jos tällä hetkellä oltais Joensuussa..
 

Tilastomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja muut laaksokunnan jääkiekkoseurat
Kyllähän ne pelit olisi toki aloitettu Kouvolassa, jos KooKoo olisi selvinnyt loppuotteluihin. Mutta tuskin siis Julkusta olisi nähty pelissä, jos olisi uusi jääkiekkolupaus syntymässä.

T-mies
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ihan mehevä pelihän tuo oli. Otteet vähän vapautuneempia ja KooKoon pelikin kulki ajoittain. Osansa oli sillä, että LeKi ei lähtenyt sumputtamaan, mutta varmaan myös sillä ettei pahempia paineita ollut.

Pari nättiä maalia, kuumia tunteita ja komea lopetus tarjottiin niille, ketkä hallille vielä pääsivät/vaivautuivat. Ei nyt kuitenkaan niin mahtava matsi, että olisi tarttenutkaan jatkoajalle mennä, eli ihan kiva että saatiin se ratkaisu aikaiseksi.

Tuttu tuomarikaksikko yritti taas parhaansa mukaan sotkea peliä ja vähän siinä onnistuikin. Tasakentällisin KooKoo oli kuitenkin ehkä juuri sen voiton verran parempi, vaikka meinasikin taas sortua siihen että himmaili sen jälkeen, kun ei pystynyt toisessa erässä ratkomaan.

Kohokohtina pelistä jäi mieleen ennen kaikkea Lampisen tuuletus sekä Niemisen rohkea ulostulo, jonka seurauksena Suvanto lensi varmaan pari metriä ilmassa ja tuli ilkeästi alas volttien jälkeen, toivotaan ettei sattunut kuitenkaan kovin pahasti. Yksi tuomarien vitseistä oli antaa siitä Järviselle koukkukakkonen, kun siinä ei mitään sellaista ollut. Sääntökirjaa en niin hyvin tunne, että pystyisin sanomaan olisiko Nieminen kuulunut heittää suihkuun.

Lehtonen heitti sitten hanskat pois, mutta sekin hässäkkä meni vähän mönkään, kun tuomarit rynnivät väliin. Ja olisi sitä paitsi saanut valita parikseen Välimaan. Aina niin herrasmiesmaisesti pelaava Välimaa oli ekassa erässä niin vaaraksi kaikille, että taisi Hirvonenkin tajuta ja ottaa miehen turvaan ulosajolta.
 

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
No niin, voittohan sieltä sitten tuli. Kiitos KooKoo siitä, että jaksoitte tänään yrittää voittoa tosissanne, jäipähän vähän parempi mieli tästä kaudesta. Lampiselle varsinkin taisi maistua, taisi olla kauden komein tuuletus Kouvolassa, kun Lampinen kiipesi plekseihin tuulettamaan maalia.
Syksyllä sitten jatketaan.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Nyt, kun on eilinen lievähkö v-tus pyyhkiytynyt pois naamalta voi palata kirjoittamaan. Oli kyllä lieviä vaikeuksia katsoa Aamulehden juttua pelistä, kun kuvassa Kaipainen menossa tappion jälkeen koppiin itku kurkussa. 38-vuotias kaikki kekkerit nähnyt mies ja itkee LeKin puolesta. Hieno mies, joka toivottavasti raaskii jatkaa ensi kaudella saukkopaidoissa.

Tuomaritoiminnasta voisi jauhaa vaikka kuinka paljon. Varsinkin kaksi ensimmäistä erää varsinkin Vepsäläinen ei edes nähnyt kouvolalaisia kentällä. Ainoa kakkonen tuli tilanteesta, jossa Suvannon ura oli päättyä. Esimerkiksi ensimmäisen erän LeKin otteen katkaissut 2+10 oli kyllä aivan naurettavaa shittiä. Mattila tulee laidassa olevaan KooKoon kaveriin kiinni 6-vuotiaiden luistelukoululaisten vauhdilla ja kotijoukkueen jannu heittää polvilleen ja ei muuta kuin Vepsäläisellä nousee käsi pystyyn ja sirkus käyntiin. Ja koko peli aivan samaa paskaa! Älä herranjestas Vepsäläinen ikinä eksy viheltämään Lempäälään. Miehen otteet saattavat poikia lievää jatkopuintia, jos miehen inisemä raportti menee liiton käsiin...

Jos sitten itse pelistä niin KooKoo oli ylivoimiensa avulla kaksi ensimmäistä erää lievästi niskan päällä ja koko joukkue halusi todella ottaa sen pronssin mukaan tästä kaudesta. Sitten viimeinen erä pelattiin aivan täysin Jani Niemisen edessä ja paikkoja oli ratkaista. Tämän vuoksi tappio oli kyllä todella karvas. Peltolalle suuri plussa huippukauden päättäneestä tappelusta.

Fanipuolella sai olla myöskin tyytyväinen omiin. KooKoo, Kouvolan muhkea jäähalli ja Kuudes kenttäpelaaja hakkasi meidät oikeastaan vasta ajassa 59.25 melupuolella. Muuten oli tasaista, vaikka meitä ei todellakaan ollut paljoa paikalla. Hienoa Lempäälä! Pitäjässä mennyt fanikulttuuri nopein askelein eteenpäin ja tästä on hyvä jatkaa. Oli mukava huomata, että kun annettiin aploodit KooKoon pelaajille pronssihumussa niin sieltä tuli mm. Pablo antamaan meillekin taputukset. Toivottavasti pelaajiakin meidän ''effortti'' edes hivenen lohdutti.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Älä herranjestas Vepsäläinen ikinä eksy viheltämään Lempäälään. Miehen otteet saattavat poikia lievää jatkopuintia, jos miehen inisemä raportti menee liiton käsiin...

Lahtelainen Marko Vepsäläinen on turhankin tuttu näky Kouvolan jäähallissa. On onnistunut vuosien varralla pilaamaan turhan monta ottelua Kouvolassa. Toivoisin, että ei tulisi enää ikinä Kouvolaan, mutta tämä lienee turha toive. Ika Lehkonen kertoi, että kun tämä voimakaksikko (Timo Metsälä-Marko Vepsäläinen) vihelsi, niin kyllä siinä meni pönttö sekaisin. Todella härskiä toimintaa kyseiseltä kaksikolta varsinkin playoffeissa.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Lehdistötilaisuus.

Ika: Monet pelasivat sekuntia vaille leikkauspöytää. Jukurit-ottelusarja oli terveydelle erittäin vaarallista leikkiä. Ne pysty möyhentämään meidän terveystilanteen tuhannen pillun päreiksi. Ja siinäkin ottelusarjassa saimme vain naureskelua päin naamaa voimakaksikoilta. Mun mielestä aika härskiä toimintaa.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Ika: Monet pelasivat sekuntia vaille leikkauspöytää. Jukurit-ottelusarja oli terveydelle erittäin vaarallista leikkiä. Ne pysty möyhentämään meidän terveystilanteen tuhannen pillun päreiksi. Ja siinäkin ottelusarjassa saimme vain naureskelua päin naamaa voimakaksikoilta. Mun mielestä aika härskiä toimintaa.

Tähän päälle fakta, että LeKin yhden suurimmista pelaajista, Mikko Suvannon, ura oli loppua tämän voimakaksikon käsittelyssä, on kyllä kumma, että tälläisiä äijiä eksyy Mestiksen kaltaiseen sarjaan viheltämään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös