Lukkohuhuja

  • 1 855 319
  • 5 619
Tila
Viestiketju on suljettu.

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Totuuden siemen saattaa noissakin kommenteissa piillä, tuskin ketään ihan täysin syyttä noin avoimesti haukuttaisiin.
Keskustelupalstoja skoutatessa ei kannata olettaa ihan noin paljoa, onhan esimerkiksi täälläkin haukuttu muutamienkin nimimerkkien taholta Straka täydelliseksi petturiksi, joka tuhoaa joukkuehengen, ihan vaan siitä syystä että Lukolla oli silloin hiukan huonompi jakso kaudessa.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Mihin rooliin häntä on ajateltu, siitä en osaa sanoa.

Eikohan tama meille kaikille viela aukea. Vannoivathan nuo seuran miehet etta mahdollisen tulijan pitaa olla selkea vahvistus jollain tavalla, joten taytynee lahtea siita olettamuksesta etta Seitsonen vahvistaa jotain osa-aluetta selkeasti.

En tieda sitten onko tarkoitus koyttaa mies hallin rakenteisiin, onko menestys tuonut myyjapulan lukko-shopiin vai onko tama selkea vahvistaminen ihan jaalle asti realisoituva juttu. Jaamme odottamaan jannityksesta soikeina.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
HPK:n valmentaja Jukka Rautakorpi totesi melko osuvasti tuossa pari päivää sitten, että HPK on pelannut koko kauden kolmella sentterillä. Eli ei taida koutsikaan laskea Seitsosta liigatason sentteriksi.
Jukka osaa kyllä nämä itkut seurajohdolle ja faxit alkaa laulamaan, jos ei saa poltettua ylenpalttisesti rahaa joukkueeseensa. Ehkä se kuitenkin on enemmänkin jukan ongelma, jos ei tajua sentteriä peluuttaa sentterinä.

Mutta siitä kyllä iloinen, ettei mitään turhakkeita slovakipakkeja hankittu.

Virtalan ulostaminenkin oli hyvä uutinen. Pelurille annettu reipas paikka antaa näyttöjä kunnon pelimiehien kanssa ja ei kulje. Nyt annettiin mahdollisuus ja ei tarvitse siten jossitella.
 
Jukka osaa kyllä nämä itkut seurajohdolle ja faxit alkaa laulamaan, jos ei saa poltettua ylenpalttisesti rahaa joukkueeseensa. Ehkä se kuitenkin on enemmänkin jukan ongelma, jos ei tajua sentteriä peluuttaa sentterinä.

Ai mihin pelaajaan viittaat? Siis sentteri, jota ei peluuteta sentterinä.

No yhtä kaikki, Rautakorpi sai Häppölästä sen puuttuvan liigatason sentterin ja pääsi eroon kokoonpanon ulkopuolelle useimmiten jääneestä Seitsosesta. Samoin Urama sai haluamansa pelaajan, joten win-win-tilanne kaikin puolin. Myös pelaajan kannalta siirto oli hyvä, sillä jokainen hajavaihto on Seitsosellekin kotiinpäin.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Virtalan ulostaminenkin oli hyvä uutinen. Pelurille annettu reipas paikka antaa näyttöjä kunnon pelimiehien kanssa ja ei kulje. Nyt annettiin mahdollisuus ja ei tarvitse siten jossitella.

Joo, tuossa toimittiin minun mielestäni ihan oikein. Virtala pelasi hyvän harjoituskauden ja ansaitsi sillä reilun näytön paikan. Se annettiin hänelle Petruzalekin rinnalla mutta Virtala ei pystynyt sitä käyttämään hyväkseen. Siksi on parempi satsata muihin pelaajiin ja antaa Virtalan yrittää jossain muualla paremmalla onnella. Mitään jossiteltavaa ei luulisi tuosta jäävän kenellekään.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mä en tiedä yhtään mitään mitä noissa ruotsinkielisissä tekstinpätkissä on Hedströmin tilanteesta sanottu, eli mitä siellä Luulajassa on tapahtunut, kun en ruotsia osaa.

Mutta kenties Lukko meni puihin lopulta siksi, että päätyi siihen lopputulokseen että Hedström on vaikea tapaus eikä ottanut riskiä.
 
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
Lankin takaa -palstalla Urama ja Rajala valottaa hieman siirtotakarajan tapahtumia. Jutusta nousee esiin muutama kohta:

- Virtalan Makea yritin monta kertaa saada jäämään, mutta jostain syystä hän halusi siirtyä Turkuun. Rajalan on parempi pelata Lempäälässä isoja minuutteja. Hän tulee takaisin valmiimpana pelaajana. Täytyy aina ajatella tulevaisuutta ja pelaajaa, vastaa päävalmentaja Rauli Urama.

- Seitsonen tuo laajuutta hyökkäykseen. Ei häntä missään nimessä voi tituleerata vahvistukseksi. Mutta potentiaalia löytyy ja hän on hengeltään joukkueeseemme sopiva pelaaja. Mietimme Seitsosta jo kesällä, mutta hän valitsi silloin HPK:n, paljasti Urama.

Lukon valmentaja Juha Vuori tuntee Seitsosen nuorten maajoukkueesta, jossa hän pelasi mm. Lauri Tukosen kanssa. Kumpikin on Ahmojen kasvatteja.

- Tietenkin olen pettynyt, ettemme saaneet hakemaamme vahvistusta. Mutta Antti Pihlströmin lisäksi liikkeellä ei ollut monta sellaista pelaajaa, jotka olisivat istuneet joukkueeseemme, sanoi Urama.

Pihlström meni Jypiin. Saman seuran valinneelle Jussi Makkoselle ei olisi ollut tilaa ensi kauden joukkueessa. Lukollahan on sopimukset sentterien Kurtis McLeanin ja Jakub Petruzalekin kanssa.

Entä muut nimet, jotka huhuissa pyörivät?

- Markus Seikolaa ei edes tarjottu meille. Jarkko Kauvosaari oli yksi vaihtoehto, ruotsalaisen Jonathan Hedströmin kanssa neuvoteltiin, mutta hän jäi Luulajaan. Sen sijaan Oscar Hedmanin kanssa emme edes neuvotelleet, sanoi toimitusjohtaja Timo Rajala.

- Erään ensimmäisen kierroksen varauksen, NHL:ssäkin pelanneen kaverin, perässä olimme, mutta aika loppui kesken, kertoi Urama.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
"Urama uskoo, että joukkue vahvistui kuitenkin henkisesti, kun tämän suurempia muutoksia ei tullut.

- Toivon, että myös raumalaiset kääntävät mahdollisen pettymyksensä luottamukseksi. Joukkueemme kasvaa ja kehittyy koko ajan. Olemme matkalla saavuttamaan jotain ja nimenomaan yhdessä.

Hän muistutti, että asetelmat pudotuspelejä ajatellen ovat loistavat.

- Ehkä Lukko on taas nimilistaltaan haastaja ja jotkut toiset suosikkeja."


Onhan meidän rehellisyyden nimissä myönnettävä, että moni tännekin kirjoittava on ollut sitä mieltä, ettei mitään vahvistuksia edes välttämättä tarvita.

Mutta tietysti näissä asetelmissa, jossa muut joukkueet vahvistuvat nimimiehillä, josta varsinainen kouluesimerkki tulee Jokereista, tarve paniikkinapulan painamiseen kasvaa. Ehkä Lukossakin viime päivinä pikkasen hermostuttiin, että pärjätäänkö me oikeasti näillä.

Rajalan lausunto joulukuussa, että ensin määritellään loppukauden tavoitteet ja sen jälkeen päätetään hankinnoista joutuu outoon valoon, jos ajatellaan, että lopputulema siirtohässäkässä oli HPKn hylkimä Seitsonen. Loogista siis olisi, että alku- ja loppukauden tavoitteet pysyvät samoina, päästä kymmenen parhaan joukkoon, sillä Seitsonen ei ole vahvistus, kuten Urama tänään toteaa.

Mutta katsotaan nyt, jos vaikka Seitsonen löisi älläkällä kaikki ennakko-odotukset. Itse en ole juuri kuullutkaa kaverista tätä ennen, mutta kai hänessä jotain taikaa oletetaan olevan, koska riveihin pestattin.

Minusta rutina hankinnoista voitaisiin vähitellen lopettaa, keskittyä tulevaan ja antaa tämän viestiketjun painua alaspäin.

Lukko ei halua ottaa ennakkosuosikin painetta niskaansa ja se vältettiin nyt, kun kovia nimiä ei tullut loppukauden rosteriin.

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Siis nyt. Mutta varsinainen loppuhuipennus jää vielä odottamaan huhtikuulle.
 

Teho Ton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nimenomaan. Kyllä Uraman on täytynyt haluta Seitsonen joukkueeseensa. Ei häntä muuten olisi hankittu. Päävalmentaja Urama siis näkee hänet sellaisena pelaajana, joka sopii omaan joukkueeseen tiettyyn rooliin. Mihin rooliin häntä on ajateltu, siitä en osaa sanoa.

Tätä oikeastaan tarkoitin minäkin. Siksi en anna painoarvoa sille, missä roolissa mies on alkukauden pelannut. Luotan enemmän Uramaan kuin Rautakorpeen, vaikka hankintana ei riemunkiljahduksia ansaitsekaan. Tuskin pelaa paljon, ja voi työmyyränä ja p-amerikassa pelanneena hyvinkin sopia sinne rikkovaan rooliin. McLean- Petruzalek- Jasu- Seitsonen on ihan pätevä nelikko pudotuspeleihin, vaikka Rajalan puolesta olisin lähtökohtaisesti itse liputtanutkin. Pakko myöntää toki, en tätä uutta kaveria ole nähnyt juuri lainkaan tositoimissa.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Huhujen mukaan Lukko olisi tekemässä Kajaanin Hokin kanssa farmisopimusta ensi kaudeksi.
Jaa, oliskos tällaisessa hommassa oikein perääkin?

Tilannehan on nyt se, että Hokki ei jatka päävalmentaja Huddin alaisuudessa, vaan hakee uutta pääkäskijää. Nyt olisikin sitten tarkkaan katsottava Kajaanissa, että sinne menee samoja linjoja suosiva valmennus, mitä Lukossakin nyt on. Silloin se farmiyhteistyö toimisi kaikkein parhaiten Lukon kannalta katsottuna.

Kannatettava idea, kunhan vaan tuo Hokki on hyvässä valmennuksessa.
 

Scipio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
Nappasin tämän tuolta ensi kauden rakennusketjusta:
Onko tietoa huhusta, että Vaasan Sport:n A-nuorten maalivahti A.Peltonen olisi tulossa Raumalle kasvamaan liiga vahdiksi, on Vaasassa pelannut loisto-otteluita

Peltosta ollaan viety kevään aikana myös Ilvekseen, (missä ei olisi mitään järkeä), mutta kaiken järjen mukaan Sport haluaisi miehen pitää myös itse.
Olettaisin, että Sport pudottaa pelaajabudjettiaan ensi kaudeksi ja näin ajateltuna olisi järkevintä peluuttaa Peltosta Mestiksessä kakkosmaalivahtina. Sportin molempien maalivahtien (Suomalainen, Rossi) sopimus päättyy tähän kauteen, joten jos halutaan päästä halvimmalla ja sopimukset saadaan kuntoon, niin ensi kauden kaksikko on todennäköisesti Rossi ja Peltonen.
Tietenkin jos Peltonen itse haluaa lähteä, niin sittenhän asialle ei voi mitään. Peltosen sopimus päättyy myös tähän kauteen.
 

senilix

Jäsen
Näistä ei koskaan tiedä, mutta vähintäänkin oudolta kuulostaa.
Täällähän on samanikäinen jo liigaa pelannut Raanta. A:ssa pari vuotta nuoremmat Heikkilä ja Ringbom ovat pelanneet ihan hyvin.

Lukko hakee liigaan maalivahtia, mutta tämä tarjokas ei siihen ole missään tapauksessa kyllin hyvä. Ja kun hän 1989 syntyneenä on vanha A-liigaan niin en ymmärrä mitä kukaan tässä siirrossa voittaisi.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Epämääräisen huhun mukaan Vanhatalo olisi käynyt viimeviikolla lounastamassa Värnemin pohjoisrannalla, Karlstadin kaupungissa. Lounasseuranaan suomalaissyntyinen puolustaja. Korostan, kyseessä on kaverinkaverinkaverilta kuultu huhu. Huhu kumminkin :)
 

NaNi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, KooKoo, Red Wings
Epämääräisen huhun mukaan Vanhatalo olisi käynyt viimeviikolla lounastamassa Värnemin pohjoisrannalla, Karlstadin kaupungissa. Lounasseuranaan suomalaissyntyinen puolustaja. Korostan, kyseessä on kaverinkaverinkaverilta kuultu huhu. Huhu kumminkin :)

Elikkä noilla tiedoilla olisi kyseessä Färjestadin Ari Vallin tai Arto Laatikainen. Kyseisten Herrojen sopimuksista ei ole käryä että loppuuko sopimukset tai onko viritelmiä johonkin yms. Arto Laatikainen olisi kyllä maukas haku, peukku!
 

Becksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Epämääräisen huhun mukaan Vanhatalo olisi käynyt viimeviikolla lounastamassa Värnemin pohjoisrannalla, Karlstadin kaupungissa. Lounasseuranaan suomalaissyntyinen puolustaja. Korostan, kyseessä on kaverinkaverinkaverilta kuultu huhu. Huhu kumminkin :)

Ari Vallin? Arto Laatikainen se tuskin on, kun kerran on huhuiltu pääkaupunkiseudulle. Mutta molemmat toki kelpaisivat, ehdottomasti. Profiilipuolustajia.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Ari Vallin? Arto Laatikainen se tuskin on, kun kerran on huhuiltu pääkaupunkiseudulle. Mutta molemmat toki kelpaisivat, ehdottomasti. Profiilipuolustajia.

Kyseessä on Laatikainen, jos siis huhuilu pitää edes paikkaansa. Kyllä se aika pian tulee lipsumaan julkisuuteen, jos on lounasteltu kimpassa.
 

Kiekkomies_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings
Kyseessä on Laatikainen, jos siis huhuilu pitää edes paikkaansa. Kyllä se aika pian tulee lipsumaan julkisuuteen, jos on lounasteltu kimpassa.

Mikä vetää Laatikaisen Vallinin edelle? Itseäni hämmästyttää juuri tuo, kun kuvittelin Laatikaisen menevän Bluesiin. Kyllä mä kusisin hunajaa jos Laatikainen tulisi jollain 2-3 vuoden sopimuksella Lukkoon. Näiden huhuissa liikkuvien pelaajien takia (Kauvosaari, Kuukka, Laatikainen/Vallin) myötä odottaa enemmän ja enemmän ensi kautta. :D Silloin Lukko on vielä vahvempi joukkue ja menestystä pitää iha oikeasti odottaa.
 

Mentos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Provoviestit & Ylilyönnit
Kyseessä on Laatikainen, jos siis huhuilu pitää edes paikkaansa. Kyllä se aika pian tulee lipsumaan julkisuuteen, jos on lounasteltu kimpassa.

Tämän viestin perusteella lukee viimeistään lauantain Uudessa Raumassa tämä huhu.

Asiaan, loistavia vahvistuksia kumpainenkin, mutta mielummin Arto Laatikainen tänne. Syytä en tiedä, mutta miehestä jäänyt erittäin positiivinen kuva.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mikä vetää Laatikaisen Vallinin edelle? Itseäni hämmästyttää juuri tuo, kun kuvittelin Laatikaisen menevän Bluesiin.

Ilta-Sanomissa luki tänään että Blues lopetti Laatikaisen houkuttelemisen saman tien noin kuukausi sitten kun Karalahti Bluesiin-kuvio tuli julki. Tätä nykyä Laatikainen olisi samaisen IS:n mukaan menossa vahvimmin HIFKiin.

En tiedä Vallinista sitten sen enempää, kelpaisi hänkin mutta mieluummin kuitenkin Laatikainen. Laatikainen on tietysti niin Blues että vaikea häntä ylipäätänsä on mihinkään muuhun suomalaiseen seuraan kuvitella, edes HIFKiin tai Jokereihin.
 

Hirmumyrsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei Mitään Käyttöä Jätkät ja Märkä Uni Rosterit
No ainakin ensi kauden pakistoon näyttäisi olevan hakusessa vähän lisää lihaksia, jos Cook - Kovanen lähtee pois edestä ja tilalle Laatikainen/Vallin - Kuukka. Eli Cook korvautuisi samankokoisella jampalla ja Kovasen kohdalla vaihdetaan Mikki Hessuun.

Vähän kuitenkin mietityttää tarvittaisiinko vielä yksi (ehkä kaksi) rightin pakki(a) enemmän? Varsinkin kun Patun tilanne on vielä ilmeisesti auki ja Cook lähdössä melko varmasti. Olishan se kivempi ainakin YV:tä pyörittää RL pareilla kuin yksikätisesti viivassa.
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Kyseessä on Laatikainen, jos siis huhuilu pitää edes paikkaansa. Kyllä se aika pian tulee lipsumaan julkisuuteen, jos on lounasteltu kimpassa.
Tämän päivän Iltasanomien turhaakin turhemman artikkelin jälkeen Ladaa on viety lähes jokaiseen liigajoukkueeseen.
Se vähä, mitä minä nyt mistään tiedän, niin Laatikainen pelaa Suomessa Bluesissa (kyllä, seurauskollisuuta on vielä olemassa kirjoittipa Iltasanomat mitä tahansa), on myös mahdollista, että siirtyy KHL:än (mitä itse epäilen vahvasti).
Blues on tarjonnut Laatikaiselle pitkää sopimusta (4-5 vuotta), mutta ukkeli haluaa vielä katsoa kaikki kortit. En usko, että Laatikaisen sopimusasioista kuullaan mitään ennen kesää...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös