La 12.9.2009 KalPa - Tappara

  • 9 649
  • 36

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Kausi on käynnistynyt, ja nyt on aika ensimmäisen lauantaisaunan. Kotijoukkueen löylykaveriksi saapuu Tappara, joka vahvistui edelliskaudesta kahdella kovalla pakkihankinnalla, Mäntylällä sekä Saravolla. Joukkueen peli paikallisvastustaja Ilvestä vastaan meni raporttien mukaan niin penkin alle kuin olla ja voi, joukkue alkoi pelaamaan vasta kolmannessa erässä ja tämäkin pääosin Ilveksen lopetettua pelaamisen. 2-5 -tappio alla saapuvat siis tamperelaiset hakemaan kauden avauspisteitä.

Kotijoukkue KalPan kausi lähti täysin päinvastaisissa merkeissä käyntiin. Hallitseva mestari JYP kaatui Hippoksella 4-1 huolimatta ensimmäisen erän tukkoisesta esityksestä. Valokeilassa esiintyivät KalPan ylivoimapeli sekä ruotsalaispuolustaja Adam Andersson, joka näyttää enemmän pelimieheltä kuin viime vuosien ulkomaalaisvahvistukset yhteensä (poislukien Bicek). Lisäksi Tuomas Kiiskinen, 1+3 avauspelissä, herättelee kotijoukkueen faneissa toiveita siitä todellisesta läpimurrosta. Vaikka mies onkin edellisillä kausilla tehnyt tehoja, useat meistä näkevät parhaan olevan vielä edessä.

Ennakkoasetelmat eivät voisi olla selkeämmät, KalPa pitää kiekkoa ja vyöryy kohti sekavan Tappara-pakan päätyä jatkuvasti. Ja mikäpä olisikaan pahempi tilanne kuopiolaisittain, ennakkosuosikin asema ja toivon mukaan täysi kotihalli pitämässä meteliä. Näissä tilanteissa joukkue on mennyt kipsiin ennenkin, mikään ei ole onnistunut ja räikeillä virheillä ollaan hallinnasta huolimatta annettu halvat pisteet vierailijoille. Nyt niihin ei olisi varaa, sillä kauden alkuhetkistä lähtien täytyy olla terävänä. Muuten etu heti kauden alusta lähtien toimivasta paketista menetetään, ja kevään koittaessa pisteiden keruu on huomattavasti hankalampaa.

Kiekko tippuu vajaan vuorokauden kuluttua jäähän, vielä ehtii antaa osansa keskusteluun.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Kyllähän tämä valitettavasti on nyt niin, että jos Tappara pinnankin kaivaa, on se todellinen ihme. Jos pelataan kuten torstaina, KalPa tehnee 10-12 maalia Tapparan jäädessä nollille. Jos sisuunnutaan, mahdollisuudet on välttää rökäletappio, mutta vasta sisuuntuminen JA pelin selkeytyminen urakalla voi tuoda pisteitä, jos tuo. Ilman KalPan totaalista romahdusta voittaja on melkein jo selvä. Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin suuri ero on Virran ja Saarisen vaikutuksella joukkueensa peliin.
 
Suosikkijoukkue
KalPa, Barça, KuPS
Jossain mielen perukoilla kummittelee varovaisesti pelko siitä, että ennakkosuosikkina otteluun lähteminen ei tee kovinkaan hyvää KalPalle. Tosin ovathan pelaajat tätä käyneet ties kuinka paljon läpi, ja tuskin enempää kuin yhden erän (avauserän) voisi sen sattuessa pistää sen piikkiin. Tappara on varmasti sisuuntunut viime ottelusta ja yrittää panostaa heti avauserässä paljon.

Toivon, että KalPan hyvä ylivoimavire viime pelissä ei ollut pelkkää sattumaa, ja että se saadaan jatkumaan niin huomenna kuin koko loppukaudellakin. Mikä on päivän kunto maalivahtien saralla? Arvailisin, että Ahonen jatkaa maalilla. Noh, huomennahan sen näkee.

Tapparasta kiinnostaa eniten nähdä Junnilan otteita (yllättäen).
 

Keyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal FC
KalPa vie pisteet selvähköllä voitolla, siitä kai ei ole kysymystäkään, mutta yksi asia pisti silmään. Jatkoajan ennakon toimittanut kaveri on tehnyt kaikkea muuta, paitsi nähnyt Mäntylän pelin Ilvestä vastaan.

"Avausottelussa oli täysin kuutamolla. Nostaako tasoaan?"

Kaikesta huolimatta Mäntylä oli selvästi Tapparan paras puolustaja ja Joonas Koskisen jälkeen Tapparan paras pelaaja. Mäntylä pelaa jälleen huomenna yli 25 minuuttia ja on varmaan ainoita joka pysyy kuopiolaisten vauhdissa.

Sinänsä melko masentavaa, että pitää toivoa, ettei tule joltain KalPalta rumaa selkäsaunaa vaan pelkkä siedettävä tappio. Ei ole helppoa olla tapparalainen juuri nyt.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Ei ole helppoa olla tapparalainen juuri nyt.

Voiko sitä paremmin sanoa?

Ei olisi pari vuotta sitten uskonut, että KalPaa vastaan pistemahdollisuudet ovat lähes olemattomat. KalPan nousun vielä olisi uskonut, mutta ei samanaikaista täydellistä romahdusta Tapparan tiimoilta. KalPa-fanien kannattaa lakata olemasta vainoharhaisia, nyky-Tappara ei tule kekkereitänne häiritsemään.

Ja samaa mieltä Tukesta. Pirteä Ilvestä vastaan, toivottavasti myös Peksi herää huomenna.
 

nyybi

Jäsen
Mitenkähän kauan #30 saa jatkaa isojen rangaistusten ottamista??? C3:sta kun katselisi pari peliä (nyt kun penkin päähän ei enää mahdu), niin voisi meno muuttua.
 

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
Jotenkin en vaan jaksa uskoa että Tappara olisi aivan viime kauden Ässät tasoa, vaikka tappara fanit kuinka painavat omiaan maan rakoon.

Tarvitsee vaan Lehdolle hyvän päivän ja pari hasardia KalPalle omissa joista Tappara rokottaa kovalla prosentilla niin saadaan jännitystä peliin ihan eri lailla.
Kotiavaus omassa hallissa lisää varmasti paineita KalPan pelaajille, joten odotettavissa voi olla samanlainen ensimmäinen erä kuin Hippoksella.

Pelin edetessä KalPa kuitenkin painaa päälle koko materiaalilla joten veikkaankin että Tappara tekee ensimmäisen maalin mutta KalPa tulee ohi viimeisessä erässä ja voittaa nihkeästi 2-3. Ratkaisumaalin tekee Ströbä yksinläpi tilanteesta :)
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mikä on päivän kunto maalivahtien saralla? Arvailisin, että Ahonen jatkaa maalilla. Noh, huomennahan sen näkee.

Tapparasta kiinnostaa eniten nähdä Junnilan otteita (yllättäen).
Päivän paperiSS kertoo että Järvinen halutaan ajaa sisään mahdollisimman nopeasti, joten Järä pääsee tolppien väliin. Varmaan vaikuttaa tiukka jatko-ohjelmakin valintaan. Muuten samoilla kentällisillä lähdetään kilpitaistoon!
 
Mielenkiintoinen ottelu jossa kohtaavat kenties sarjan parhaiten(?) ja huonoiten(?) pelinsä organisoineet joukkueet. KalPan kahden maalin voitolle on tarjottu yli kahden kertoimia ja kaikki odotusarvot puoltavat kyllä reilua kotivoittoa. Leijumiseenkaan KalPa tuskin sortuu ensimmäisessä kotipelissään.

Viime kauden Ässistä Tapparan kuitenkin erottaa valovuosia taitavampi materiaali, joka näkyi hyvin esim. playout-neppiksessä. Kiekollinen potentiaali on joukkueessa jopa hyvä, varsinkin jos saataisiin lisää senttereitä reservistä, jolla oikein valmennettuna voitaisiin taistella suorasta playoff-paikasta.
 
Viimeksi muokattu:

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jyväskylästä haettiin pisteet, vaikka eipä siellä kovin häävi ollut peliä seurata. Tunnelma oli kuitenkin hieno. Tänään näkee sitten pelinkin paremmin.

Tuskin tässä sarjassa tänäkään vuonna mitään saa ilmaiseksi, mutta kyllähän KalPa lähtee tämän illan otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Toivottavasti joukkue ottaa kotiyleisöstä energiaa itselleen, eikä ala jännittämään. Täytyy tänään keskittyä paremmin seuraamaan pelaajien otteita. Ylivoima oli Jyväskylässä tehokasta ja eiköhän se sellaisena jatkukin. Mitäpä tässä muuta jorisemaan, toivotaan maalikarkeloita.

Ottelusta voi tulla tiukkakin, mutta arvioidaan toivomustenkin sävyttämänä kotivoittoa 6-1. Tulosvedossa täytyy vielä miettiä, kumpaanko laitan, Veikkaukselle vai PAFille. Veikkaus antaa kertoimeksi tällä hetkellä noin 25 ja PAF kiinteän kertoimen 55. Huh.
 

hardflip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alexander Barkov Jr.
Viime kauden Ässistä Tapparan kuitenkin erottaa valovuosia taitavampi materiaali, joka näkyi hyvin esim. playout-neppiksessä. Kiekollinen potentiaali on joukkueessa jopa hyvä, varsinkin jos saataisiin lisää senttereitä reservistä, jolla oikein valmennettuna voitaisiin taistella suorasta playoff-paikasta.

Onkin jännää nähdä miten tämä kiekollinen potentiaali saadaan esiin kun harjoituspeleissä esim. Lehterä-Enlund-Strömberg toimi ihan hyvin mutta aika hiljaista oli Torjantaina tämän suhteen.

Toiseksi, vaikkakin Hughes voi olla tämän kauden löyty/valopilkku niin minun mielestä ei kuulu Niemisen ja Koskelan väliin ja tämä kyllä näkyi selkeästi edellisessä pelissä, ei oikein touhusta tullut yhtään mitään. Noh laitetaan se suuremman nopeuden piikkiin jossa Hughes auttamattomasti oli jäljessä potkun tai kaksi. Melkein vaihtaisin Lucen hughesin tilalle.

Tänään onkin sitten Turkkulaisen vuoro huilata ja Faijan kanssa parina häärii Korhonen eli ilmeisesti mistään loukkaantumisesta ei ollut kyse Korhosen puuttumiseen Torstaina.

Yltiöoptimistina veikkaan että peli päättyy varsinaisella peliajalla 3-3, Kalpan tasoituksen viimeistelee joukkueen sielu Kapanen. Jatkoajalla Junnila rokottaa kotiyleisön edessä pahasti pakkivirheestä pelin porkkanoille. =)
 

Igor33

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
"Jos pelaamme normaalitasollamme, niin voitamme aivan varmasti." -Pekka Virta

Noh noh, SM-liiga on tasainen sarja, eikä yhdenkään pelin voittajaa ole tiedetty ennen ottelun alkua, paitsi tietysti kaudella 05-06 KalPan kohdatessa Kärpät. Virran tarkoitus ei varmasti ole olla ylimielinen tuon lausuntonsa kanssa, mutta aika pahasti kyllä särähti korvaan tuo.

Mutta totuuden siemenhän siellä on. Minä KalPa-kirjoittajana voin hyvillä mielin kirjoittaa tänne, että KalPa omalla maksimitasollaan kyllä pitää tänään kolme pistettä Kuopiossa, pientäkin löysyyttä ilmetessä Tappara ottaa pisteet mukaansa aivan varmasti. Launtaisauna Niiralanmontussa on aina ollut vierailijalle paha paikka pelata, jospa sitä tänäänkin nähtäisiin kaukalossa ilmiömäinen kotijoukkue.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Melkein vaihtaisin Lucen hughesin tilalle.

Tämä liike tehtiin torstaina pelin puolivälissä. Näköjään tulos ei ollut tyydyttävä, kun jälleen palattiin alkuperäisiin ketjuihin. Mikähän muuten oli syynä, että Koskela hoiti aloituksia ylivoimalla, kun juuri ne ovat yksi Hughesin vahvuuksista?

Kolmosketju oli Tapparan pirtein osa torstaina, vaikka maalit tulivatkin enemmän tai vähemmän tuurilla. Junnilasta huomasi, että tryout on päällä ja välillä tuntui ehtivän joka paikkaan. Yritys ei varmasti hyydy tänäänkään, kun entinen joukkue vastassa.

Pakkiparit on sekoitettu. Saa nähdä, mitä tulee, mutta eipä tuo huonompaan suuntaan voi mennä. Säteri on odotetusti maalissa. Ilvestä vastaan venyi muutaman kerran huippupelastukseen. Tänään niitä pitää näkyä vielä enemmän, jos Tappara meinaa taistella edes yhdestä pisteestä. KalPa oli paha vastus jo silloin, kun sarjasijoitukset olivat toisinpäin. Täytyy toivoa, että nyt olisi KalPan vuoro olla ylimielinen heikon vastustajan saapuessa vierailulla.

Tappara tänään:

26 Jonas Enlund - 21 Jori Lehterä - 22 Kim Strömberg
30 Ville Nieminen - 9 John Hughes - 11 Timo Koskela
81 Jukka Peltola - 17 Joonas Koskinen - 20 Jyri Junnila
87 Tomi Peltonen - 73 Niclas Lucenius - 28 Jarkko Pyymäki

18 Tuukka Mäntylä - 6 Pekka Saravo
15 Jussi Halme - 77 Harri Ilvonen
82 Atte Pentikäinen - 52 Lasse Korhonen

29 Harri Säteri
(34 Mika Lehto)
 

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jaa. Näkemättä ainuttakaan Tapparan peliä, enpä uskoisi ottelua niin selvänä kuin moni täällä (Tamperelaisista?) tekee. Vaikka Tappara nyt avauksessa (ja ilmeisesti välillä myös joissain harkkahöntsyissä) konttasi ilvestä vastaan, uskon kuitenkin että tämän kauden Tappara tulee loppupelissä olemaan aivan eri joukkue kuin viimekauden Tappara. Vastassa on kuitenkin hyvä pakkikalusto, jopa parempi hyökkäys kuin JYP:llä ja kelpo maalivahti (Säteri?). Kokonaisuutena avaukseen (JYP) verrattuna uskoisin että Tapparan esittävän huomattavasti hyökkäävänpää peli kuin JYP. Saarisen ja joukkojen näytön paikka.

KalPa taas näköjään jatkaa samalla kokoonpanolla kuin avauksessa. Toivon mukaan kauden kotiavaus ei saa joukkuetta liiaksi hermoilemaan vaan KalPa tarjoaisi taas tänään viihdyttävää kiekkoa. Viimepelissä vaisuhkosti esiintyneeltä Miettisen kentältä odotan parempaa peliä ja toivon mukaan Kerman saisi hanat auki. Toisaalta kotijoukkueesta mielenkiintoista myös seurata tosipeleissä mihin Anderson taso alkaa vakiintua. Harjoituspeleissä ja viimeksi avauksessa hyviä otteita, mutta nousiko median silmissä liiankin suureksi pelaajaksi?

Itse odotan tiukkaa peliä, jossa montun yleisöä hemmotellaan useilla maaleilla ja joka loppupelissä ratkeaa pienillä marginaaleilla.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
"Jos pelaamme normaalitasollamme, niin voitamme aivan varmasti." -Pekka Virta

Noh noh, SM-liiga on tasainen sarja, eikä yhdenkään pelin voittajaa ole tiedetty ennen ottelun alkua, paitsi tietysti kaudella 05-06 KalPan kohdatessa Kärpät. Virran tarkoitus ei varmasti ole olla ylimielinen tuon lausuntonsa kanssa, mutta aika pahasti kyllä särähti korvaan tuo.

Kyllähän Virta puhuu asiaa. Tappara maksimitasollaan ei mahda mitään KalPan normaalitasolle. Saarisen valmennus suurimmaksi osaksi tekee eron. Paperilla ero ei ole suuri, mutta kun nimimiehetkin olivat torstaina täysin sekaisin, kun ei oltu kerrottu, että mihin sitä kiekkoa pitäisi avata. Todennäköisesti jälleen jokainen hyökkäys pysähtyy kaverin siniviivalle viimeistään. Ei silloin voiteta ylimielistäkään vastustajaa 120% asenteella.

Kokoonpanot tosin näyttivät melko hyviltä. Ainakin viimekautiselta armottomalta ketjulotolta säästyttiin. Ykkösessä kuitenkin ilman duunarihyökkääjääkin niin paljon potentiaalia ylöspäin, että joskus siellä on pakko jotain tapahtuakin. Lehterä oli niin unessa Ipaa vastaan, että nyt ainakin ykköseltä toivoisi hyvää peliä. Ja kolmonen jatkaa pörräämistä. Tulee aiheuttamaan Mustan Verkoston jäsenien hiuksille Harmaata Verkostoa.
 

Masterpiece

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Blackburn, Real Madrid, Vimpelin Veto
Hei mitenkäs se KalPan ylivoimakoostumus menikään torstaina? Oliko se Kiiskinen-Sahlstedt-Hartikainen-Kapanen-Andersson vai oliko Hartikaisen paikalla Kermanni?
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hei mitenkäs se KalPan ylivoimakoostumus menikään torstaina? Oliko se Kiiskinen-Sahlstedt-Hartikainen-Kapanen-Andersson vai oliko Hartikaisen paikalla Kermanni?

Hartikainen oli ykkösylivoimassa edellä mainittujen kanssa. Kakkonen taisi olla sitten tyyliin Kerman-Miettinen-Hämäläinen-Strömberg ja joku jota en nyt saa päähäni.
 
Eipä Tappara voisi paljon pahempaan paikkkaan joutua. Se on aika paljon KalPastakin kiinni, onko pisteisiin saumaa.

1. Leijuuko KalPa Jyp-voiton jälkeen?

KalPa oli sen verran pitkään liigan kiekkoileva vitsi, että eiköhän näyttöhaluja jäänyt vielä alkaneen kauden toiseenkin matsiin. Ja eikös se valmentajakin edusta suhteellisen vaativaa koulukuntaa?

Joten eiköhän sieltä ihan tosissaan tulla, vaikka Tapparan avausmatsin raportteja olisi Kuopiossa luettukin.


2. Aiheuttaako kotiavaus paineita?

Joo, varmaan jotain Kapastakin jännittää ihan sairaasti kun yleisöäkin on varmaan monta tuhatta.

3-0 ekan erän jälkeen, loppu riippuu sitten KalPan kiiman tasosta.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Toivottavasti joku hallilla olleista viitsisi laittaa Tapparan otteistakin jotain niin olisin kiitollinen.

Ilmeisesti jotain ryhtiä oli joukkue saanut kun turpaan tuli vain 4-2. Saisi se avausvoittokin tulla kohta.
 
Suosikkijoukkue
KalPa, Barça, KuPS
Vaikeaksi meinasi taas mennä, mutta tulos ratkaisee. Ja herrajumala! Kisu tänään "vain" 1+2..

Nyt äkkiä raporttia hallilla olleista!

Tappara tarjosi kovan vastuksen. Alivoima tuntui toimivan melko hyvin Tapparalla, mutta se saatiin kuitenkin kahdesti murrettua. En vielä olisi polttamassa tapparafanina niitä pelipaitoja (tai muitakaan fanituotteita). Hyökkäykseen lähtö oli Tapparalla paikoitellen aika vaikean näköistä. Aika tasaista vääntöä, Tappara tuli minusta hyvin kolmanteen erään, mutta ei vain potku enää riittänyt, ja loppu olikin sitten muodollisuutta. Tapparalla oli muutamia pahan näköisiä paikkoja, joista olisi voinut maalin tai kaksikin tehtailla.

Ahonen pelasi kohtuullisen vakuuttavasti, kiekko ei pomppinut ja kaikin puolin varman oloista. Myöskin lukee hyvin peliä, yksi erinomainen pitkä avaus Tapparan vaihdon ollessa käynnissä. Meinasi jalkapallotyyliin lähteä maalilta yhdessä vaiheessa kun kiekko pomppi pitkänä ja Tappara oli tulossa läpiajoon, mutta peruutti lopulta takaisin. Hieman hikikarpaloita meinasi puskea siinä vaiheessa.
Kiiskinen oli "tulilla" tänään, Tuttuun tyyliin maila viuhui ja jalka oli hyvä. Andersson myöskin hyvä, harmi vain kun ei oikein kunnon mielikuvaa miehen maalista.

Niiralan montun lauantaisaunasta on hyvä siirtyä omaan saunaan :)
 

miki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton + kanukkijoukkueet + Pittsburgh, KalPa
Mikäli oikein laskin niin Andersson laukoi 7 kertaa ja niistä 6 oli one-timereita. Vois muutkin ottaa vähän mallia. Syötellään ja syötellään vähän vielä lisää, mutta aika tuskallisen vähän niitä laukaisupaikkoja oikeestaan tuli...

Kolmannen erän puolivälissä meikän takana olevat olivat jo sitä mieltä, että KalPan pitäis ottaa aikalisä, sen verran sekaisin oli peli ja jo omalta alueelta pois pääsyssä oli vaikeuksia. Eli ei se peli mitään riemukasta ollut läpi ottelun.

Minun mielestä Tappara pelas aika suoraviivaista peliä ilman turhia koukeroita. Varsinkin ylivoimilla oli semmonen tunne, että maali voi tulla ihan milloin tahansa. Kiekkoa toimitettiin todella tehokkaasti maalille, ihan sama millaisilla vedoilla, mutta siellä KalPan maalin lähistöllä se kiekko lopulta pyöri. Jäähyjä tuli kuitenkin molemmille niin paljon, että maaleja olisi voinut tulla kyllä enemmänkin...
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Toisaalta pitäisi olla tyytyväinen odotuksiin nähden. Peli ilmeisesti kulki ajoittain ja ei hävitty 10-0. Toisaalta Saarisen potkut ovat vain ajan kysymys, mikäli torstainakin hävitään noin 1200 katsojan edessä Pelsulle, joka ei ole mitenkään poissuljettua.
 

Potvin#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, KalPa, Hurtat
Miellyttävä jääkiekko-ottelu oli Niiralassa tänään. KalPa jotenkin muuttui aneemiseksi loppua kohden, tosin se oli Tapparan ansiota. Tappara iski todella äkäisesti KalPan kiekottomiin miehiin ja tilaa ei ollut ollenkaan.

KalPan liike aiheutti kuitenkin Tapparalle paljon jäähyjä ja nyt yv toimii hyvin. Kiiskinen on tällä hetkellä hirveässä liekissä, tosin välillä pelottaa kun mies painaa niin ahtaisiin väleihin. Tuntuu ihmeelliseltä, että mies on säilynyt ilman aivotärähdyksiä näinkin pitkälle.

Tapparalta jäi mieleen Hughes, jolla näyttäisi olevan hyvä pelisilmä. Mies haki monta kertaa hyvin takamiehen, mistä Tappara sai monta avopaikkaa. Ahonen oli kuitenkin viileä ja kyllä miehestä näkee, että kyseessä on maailmaa nähnyt ammattilainen. Anderssonilla on mahtava laukaus. Outoa, kun nyt voi ihastella Niiralassakin pakkien tekemiä ylivoimamaaleja. Voittomaali lähti miehen lavasta todella kovaa. Nyt on hyvä lähteä kaksi voittoa taskussa pahoihin vieraspeleihin Raksilaan ja Jaffalaan.
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mikäs Järviselle muuten tuli kun ei ollutkaan maalilla tänään?

Kolme yv-maalia eli kohtuu hyvältä näyttää se osasto edelleen. Kerman toivon mukaan avaa maalitilin sitten sopivasti Jokereita vastaan tiistaina, tänäänkin vetoja tullut tilastojen mukaan 8 eli yritystä ilmeisesti ollut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös